Nyheter:

  • I dag kl. 13.39

    Pipebrann i Arendal

    Det er meldt om pipebrann i Arendal. Brannvesenet er på vei til stedet.

  • I dag kl. 13.35

    Putin hjelper Kim

    Russland har trolig satt en stopper for kontrollen av FN-sanksjonene mot Nord-Korea.

  • I dag kl. 13.33

    Røde Kors med flere oppdrag langfredag

    Politiet i Nordland melder om to ulykker fredag formiddag. I Narvik skadet en mann seg på skitur, og politiet skriver at vedkommende kanskje har brukket foten. I Hadsel skadet en gutt seg under aking. Begge uhellene var et stykke fra vei, og Røde Kors måtte trå til med frakting slik at ambulansen kunne overta.

  • I dag kl. 13.32

    Ungdommer kan ikke tvinges til et pliktår som ikke trengs

    Skrot ideen om et pliktår først som sist. Behovet er ikke der. Motivet er uklart. Terskelen for å tvinge unge til et års ufrivillig samfunnstjeneste må ligge høyere.

  • I dag kl. 13.30

    Prisveksten i USA steg til 2,5 prosent i februar

    Prisveksten i USA steg som ventet et lite knepp i februar, ifølge den amerikanske sentralbankens favorittmål.

  • I dag kl. 13.24

    Tre falt over en bil i Sauda

    Ett tre skal ha falt over en bil i Sauda. Mannskaper fra Sauda brannstasjon rykker ut for å bistå. – Det skal ikke være noen personskader. Det var ingen i bilen da det skjedde, sier operasjonsleder i Rogaland brann og redning, Stein Arild Egeland. Trafikken skal tilsynelatende gå som normalt på området.

  • I dag kl. 13.21

    To biler involvert i ulykke i Våler i Østfold

    To biler har vært involvert i en ulykke på fylkesvei 120 i Våler i Østfold, melder politiet. Totalt tre personer har vært involvert i ulykken. Alle tre har kommet seg ut av bilene, og skal være oppegående.

  • I dag kl. 13.21

    Tre personer involvert trafikkulykke i Våler i Østfold

    En bil som sto stille på fylkesvei 120 i Våler i Østfold har blitt påkjørt bakfra, melder politiet. Totalt tre personer var involvert i ulykken. Alle tre har kommet seg ut av bilene, og skal være oppegående. En av de involverte blir tatt med til sykehus for videre undersøkelser.

  • I dag kl. 12.53

    Brøytebil og biler står fast etter snøfokk

    Politiet har mottatt melding om snøfokk fra vestsiden av Steinfjelltunnelen ved Namsskogan. Vegtraffiksentralen melder at Steinfjellet vil bli stengt på grunn av dårlig vært frem til ny vurdering i morgen. Flere biler skal stå fast i snøen. Brøytebilen på stedet skal også stå fast. Vegtrafikksentralen har sendt ressurser for å bistå de som nå står fast. Det melder Politiet i Trøndelag på X.

  • I dag kl. 12.53

    Fylkesveg stengt etter snøfokk

    Politiet i Trøndelag har mottatt melding om snøfokk fra vestsiden av Steinfjelltunnelen ved Namsskogan. – Det er én bil som ikke kommer seg ut av tunnelen på grunn av snøfokk foran utkjøringen, sier Erlend Nilsen i Vegtrafikksentralen. Vegtraffiksentralen melder at Steinfjellet vil bli stengt på grunn av dårlig vært frem til ny vurdering i morgen. – Det er grei omkjøring i området, så det er uproblematisk å stenge vegen, sier Nilsen. Han informerer videre at det er sendt ressurser for å bistå de som nå står fast.

  • I dag kl. 12.46

    Alvorlig arbeidsulykke på videregående skole

    En elev ved Kjelle videregående skole på Bjørkelangen fikk to fingertupper kuttet av i en arbeidsulykke med en maskindrevet høvel i januar.

  • I dag kl. 12.33

    Israel hevder å ha drept høytstående Hizbollah-medlem

    Visekommandøren for Hizbollahs rakett- og missil divisjon i Libanon, Ali Abed Akhsan Naim, skal være drept.

  • I dag kl. 12.30

    Mellom 70 og 80 personer bøtelagt i Strömstad skjærtorsdag

    Mellom 70 og 80 personer ble bøtelagt i løpet av skjærtorsdagsfesten i Strömstad. I tillegg havnet 8 personer i fyllearresten. Det opplyser jourhavende etterforskningsleder i det svenske politiet Anna Göransson til Strömstads Tidning. – Jeg vet ikke akkurat hva det handlet om, men jeg kan tenke meg at det dreier seg om noen trafikkrelaterte forhold. Vi hadde også melding om tyveri av en mobiltelefon. Senere på kvelden ble en mann pågrepet for overfall utenfor en restaurant i Strömstad, sier Göranson til avisen.

  • I dag kl. 12.14

    Vindafjord: Vinglete båtkjøring – én har vært i vannet

    Det er bekymrede vitner som har varslet politiet om den lille båten i Vindafjord.

  • I dag kl. 12.11

    TV 2: Stortalent nærmer seg Glimt

    TV 2 melder at det danske stoppertalentet Villads Nielsen (19) er nært å signere for Bodø/Glimt. Ifølge kanalen kommer dansken til Bodø lørdag for å fullføre overgangen fra Nordsjælland. Han skal med det bli en erstatning for Marius Lode, som nylig ble solgt til svenske Häcken. Ifølge TV 2 skal Glimt angivelig ut med omtrent 6 millioner kroner for Nielsen.

  • I dag kl. 12.11

    Snekke uten kontroll i Vindafjord - to personer tatt med til land

    En liten snekke skal ha blitt styrt ukontrollert mellom Tolløy og fastlandet. Det skal ha vært to personer i snekken. En av dem hadde vært i sjøen, men skal ha kommet seg opp igjen i snekka. – Kystvakta har akkurat fått kontroll på personene og fått fraktet dem til helsesjekk, sier Oddgeir Andersen i Hovedredningssentralen. Ifølge politiet på X, fremsto personene som beruset. Snekka blir også ivaretatt.

  • I dag kl. 12.11

    Snekke styres ukontrollert i Vindafjord

    Politi, ambulanse og kystvakt er på vei etter melding om en liten snekke som styres ukontrollert mellom Tolløy og fastlandet. Det skal være to personer i snekken. En av dem har vært i sjøen, men skal ha kommet seg opp igjen i snekka. HRS er varslet og koordinerer hendelsen.

  • I dag kl. 12.05

    Åpner opp for charterturer til Nord-Korea

    For noen kan det bli mulig å ta en runde på Den røde plass, før man så drar videre til Kim Jong-un’ hjemland.

  • I dag kl. 11.59

    Flere løse hester på riksveg 25 i Elverum

    Fredag formiddag er flere løse hester blitt observert i vegbanen på riksveg 25 rundt Hernes i Elverum. Hestene skaper trafikale problemer, melder politiet som er på stedet.

  • I dag kl. 11.59

    Tre løse hester skapte trafikktrøbbel i Elverum

    Fredag formiddag ble tre løse hester observert i vegbanen på riksveg 25 rundt Hernes i Elverum. Hestene skapte trafikale problemer på stedet, kunne politiet melde. Drøyt 20 minutter senere kunne operasjonsleder hos politiet i Innlandet, Jannicke Silseth Eide, fortelle at hestene var fjerna fra vegbanen.

  • I dag kl. 11.57

    Austevoll: – Alvorlig klemulykke

    Ulykken på et skip i Austevoll seint torsdag kveld var en alvorlig klemulykke med skade på en arm. Det opplyser Egil Ulvan Rederi AS. Nødetatene rykket ut til fôrbåten «With Harvest» ved Bekkjarvik, og den skadde mannen ble fraktet med helikopter til Haukeland universitetssykehus. Politiet er i gang med å etterforske saken. – Jeg vil ikke gå inn på hendelsesforløpet. Vi har ikke fått avhørt ham enda, sier jourhavende Elisabeth Bru i Vest politidistrikt til NRK fredag formiddag.

  • I dag kl. 11.57

    – Fikk klemskade i en arm

    Ulykken på et skip i Austevoll torsdag kveld var en alvorlig klemulykke med skade på en arm. Det opplyser Egil Ulvan Rederi AS. Nødetatene rykket ut til fôrbåten «With Harvest» ved Bekkjarvik, og den skadde mannen ble fraktet med helikopter til Haukeland universitetssykehus. Politiet er i gang med å etterforske saken. – Jeg vil ikke gå inn på hendelsesforløpet. Vi har ikke fått avhørt ham enda, sier jourhavende Elisabeth Bru i Vest politidistrikt til NRK fredag formiddag.

  • I dag kl. 11.54

    Bild: Xabi Alonso blir i Leverkusen

    Xabi Alonsos fremtid er avgjort, ifølge tyske Bild.

  • I dag kl. 11.33

    Ut mot flere medier i Ål-saken: – Fravær av respekt

    De etterlatte kjenner på «bunnløs sorg» etter drapene i Ål, sier de etterlattes bistandsadvokat Helge Hartz.

  • I dag kl. 11.29

    Person døde i trefellingsulykke

    En person er erklært død etter å ha blitt funnet med et tre over seg i Risør. De pårørende er varslet om dødsfallet. Klokken 11.28, skriver politiet i Agder på X, tidligere Twitter, at hendelsesforløpet ikke er kjent. Det opprettes en sak på forholdet. Politiet ble varslet om hendelsen via AMK klokka 10.10 langfredag, ifølge operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt.

  • I dag kl. 11.20

    Melding om innbruddsalarm på kjøpesenter

    Det er meldt om innbruddsalarm på kjøpesenter i Arendal sentrum. Politiet er på stedet og i er kontakt med vekter.

  • I dag kl. 11.20

    Innbruddsalarm på kjøpesenter

    Innbruddsalarmen ble utløst på et kjøpesenter i Arendal da en person som hadde lov til å være på senteret utløste alarmen ved ein feil, skriver politiet.

  • I dag kl. 11.14

    Newcastle-sjefen om Tonali: – Treffer ikke roten av problemet

    Newcastle-manager Eddie Howe mener det ville vært for tøft å utestenge Sandro Tonali enda lenger for brudd på gamblingreglene.

  • I dag kl. 11.11

    Lånes ut til Bodø-lag

    Start-spiller Sander Svela lånes ut til fotballaget Junkeren fra Bodø for vårsesongen. Junkeren spiller i PostNord-ligaen. I 2023 havnet de på 10.plass i sin avdeling, skriver Start på sine nettsider. Lånet varer frem til 25.juni.

  • I dag kl. 11.09

    Røyk i leilighet

    Nødetatene rykket ut til en leilighet i Søre Ravnedalen i Loddefjord klokken 10.45. Det var meldt om røykutvikling, og det kom trolig fra tørrkoking. En eldre mann har pustet inn litt røyk, han blir undersøkt av helse på stedet, melder politiet.

  • I dag kl. 10.55

    Reuters: Ni pågrepet i Tadsjikistan – kobles til Moskva-terroren

    De ni personene mistenkes også for å ha en kobling til en gren av IS ved navn ISIS-K.

  • I dag kl. 10.47

    Wrexham skylder kjendis-eierne 120 mill.

    Nivå fire-klubben Wrexham, som eies av filmstjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney, skylder eierne nær ni millioner pund, opplyser klubben.

  • I dag kl. 10.47

    Brann i badstue

    Brannvesenet har rykket ut i Vinje, etter melding om brann i en badstue. Bygningen er tilknyttet en hytte i Rauland. Skadeomfang er så langt ikke kjent.

  • I dag kl. 10.47

    Røykutvikling på hytte

    Brannvesenet har rykket ut i Vinje, etter melding om røykutvikling fra en hytte ved Rauland skisenter. Skadeomfang er ikke kjent.

  • I dag kl. 10.46

    Malala Yousafzai om troen: – Veileder meg til å vite hva som er galt

    Religion gjorde at hun ble forsøkt drept i 2012, samtidig er det troen som gjør at hun fortsetter å kjempe.

  • I dag kl. 10.45

    Det måtte en stormaktskrig til

    Finland og Sverige går på et tog i fart når de nå er blitt medlemmer av NATO.

  • I dag kl. 10.44

    Meteorologen om påskeværet: – Samlet sett ikke så verst

    Susana Raeder varsler solgløtt her og der i påskehelgen.

  • I dag kl. 10.42

    Huawei doblet overskuddet

    Den kinesiske telegiganten Huawei mer enn doblet overskuddet i 2023, viser resultater lagt fram fredag.

  • I dag kl. 10.40

    Ukens Investtech: Innsidernes favoritter

    Her er tre teknisk sterke aksjer som også troner på toppen av Investtechs innsiderangering.

  • I dag kl. 10.35

    Siktet i Tøyen-skyting samtykker til to ukers varetekt

    Mannen som ble pågrepet i Sverige etter skytingen utenfor Hersleb skole på Tøyen lørdag kveld, samtykker til to ukers varetektsfengsling, men har ikke svart på spørsmålet om straffskyld. Det opplyser forsvareren hans, Anne Marstrander-Berg. – Han forstår jo at en så alvorlig sak trenger litt etterforskning så han har samtykket til det, sier Marstrander Berg. Mannen ble pågrepet i Sverige på mandag og fraktet til Norge i går. – I går ga han noe innledende forklaring, men han var veldig sliten etter å ha sittet på glattcelle i Sverige. Han trengte medisiner og å sove og dusje, sier Marstrander-Berg til NRK. – Men han er klar for avhør nå, og jeg har gitt beskjed til politiet. To menn er foreløpig pågrepet i denne saken, begge er siktet for medvirkning til drapsforsøk. Den andre mannen ble pågrepet tirsdag kveld og ble i går varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud.

  • I dag kl. 10.24

    Dykkerulykke - person til sykehus

    Det er meldt om en dykkerulykke på Kleven i Lindesnes. En person blir fraktet til sykehus. Skadeomfang er ikke kjent, men personen er bevisst, skriver politiet. Politiet gjør undersøkelser på stedet og snakker med vitner.

  • I dag kl. 10.24

    Dykkerulykke – person til sykehus

    Det er meldt om en dykkerulykke i Kleven i Lindesnes. En person blir fraktet til sykehus. Skadeomfang er ikke kjent, men personen er bevisst, skriver politiet. – Det er et følge på fire som har vært ute og dykket, hvor en av dem ble dårlig, sier operasjonsleder Linn Andersen. Politiet gjør undersøkelser på stedet og snakker med vitner.

  • I dag kl. 10.24

    Dykkerulykke i Lindesnes: Én til sykehus

    Det er flere dykkere i følget.

  • I dag kl. 10.15

    Person skal ha fått tre over seg

    Det er meldt om en person som har fått et tre over seg i forbindelse med trefelling i Risør. Nødetatene er på vei til stedet, skriver politiet.

  • I dag kl. 10.13

    Risør: Person fikk tre over seg og døde

    Det fremstår som om vedkommende har vært død en stund, forteller politiet.

  • I dag kl. 10.12

    Skytingen på Tøyen: Siktet samtykker til to ukers varetektsfengsling

    Mannen som ble pågrepet i Sverige etter skytingen på Tøyen, samtykker til to ukers varetektsfengsling. Han har fredag ikke svart på spørsmålet om straffskyld.

  • I dag kl. 10.01

    Nattens hendelser

    Det har vært et forsøk på innbrudd i en bolig på Terneholmen i Arendal i natt. Gjerningspersonen skal ha løpt fra stedet da melder oppdaget ham, skriver politiet rundt klokken 4. I Grimstad skal en person ha fått en kul i hodet i et slagsmål. Personen ble tatt med sykehuset for videre undersøkelser, skriver politiet rundt klokken 2. Det ble og meldt om at det lå et trailerdekk på E39 i Lindesnes. Dekket var fjernet klokken 1.36.

  • I dag kl. 10.00

    Jehovas vitner anker dom etter tapt søksmål mot staten

    Jehovas vitner anker etter å ha tapt søksmålet mot staten der de krevde tilbakebetalt over 50 millioner kroner i statsstøtte.

  • I dag kl. 9.59

    Kjendisenes påskefeiring: – Skal kle opp hele familien

    Fra afterski til solfylte strender. Slik feirer kjendisenes årets påske.

  • I dag kl. 9.55

    Blandede reaksjoner på «Oppenheimer» i Japan

    Filmen «Oppenheimer» har fredag premiere i Japan, 79 år etter at Hiroshima og Nagasaki ble ødelagt av atombomber. Reaksjonene er følelsesladde og forskjellige.

  • I dag kl. 9.41

    Skal vandre gjennom Oslo sentrum med et stort kors

    Oslo Domkirke og Kirkens Bymisjon organiserer i dag påsketradisjonen «korsvandring» i Oslo. De gjenskaper da Jesus' lidelsesvandring, hans siste vandring gjennom Jerusalem, ifølge det nye testamentet. Rundt hundre mennesker møtes i dag på Oslo S hvorfra de vandrer til bestemte steder i Oslo. Med seg har de et stort kors i treverk, som er så tungt at flere personer må bære det sammen. – Vi stopper på symbolske steder i Oslo og spør oss selv hvordan vi tar vare på mennesker i dag, sier Elisabeth Thorsen, prest i Kirkens Bymisjon i Tøyenkirken i Oslo. – Hvis Jesus hadde vandret her i dag, ville noen ha tilbudt ham et glass vann eller å bære korset for ham, spør hun. Blant stoppestedene for ferden er Stortinget, Nationaltheatret, Universitetsbygningen, Akersgata og regjeringskvartalet før siste stopp blir Oslo Domkirke.

  • I dag kl. 9.41

    Korsvandring i Oslo i dag

    Rundt 100 mennesker vandrer i dag gjennom Oslo sentrum med et stort kors. Det er Oslo Domkirke og Kirkens Bymisjon som sammen organiserer påsketradisjonen «korsvandring» i Oslo. De gjenskaper da Jesus' lidelsesvandring, hans siste vandring gjennom Jerusalem, ifølge det nye testamentet. Rundt 100 mennesker fra forskjellige kirker og menigheter møtes på Oslo S hvorfra de vandrer til bestemte steder i Oslo. Korset de bærer med seg er så tungt at flere personer må bære det sammen. – Vi stopper på symbolske steder i Oslo og spør oss selv hvordan vi tar vare på mennesker i dag, sier Elisabeth Thorsen, prest i Kirkens Bymisjon i Tøyenkirken i Oslo. – Hvis Jesus hadde vandret her i dag, ville noen ha tilbudt ham et glass vann eller å bære korset for ham, spør hun. Blant stoppestedene for ferden er Stortinget, Nationaltheatret, Universitetsbygningen, Akersgata og regjeringskvartalet før siste stopp blir Oslo Domkirke.

  • I dag kl. 9.21

    Japan vurderer grep etter yen-fall: – Utelukker ingen alternativer

    Japansk yen har ikke vært så svak på 34 år. Nå vurderer myndighetene valutagrep.

  • I dag kl. 9.08

    Paris rydder vekk hjemløse før OL

    Lokale ordførere rundt i Frankrike beskylder Paris for å drive med «sosial opprydning» før sommerens OL.

  • I dag kl. 9.08

    Vanskelige utegjester i natt

    Politiet har hatt en travel natt med det de referer til som vanskelige gjester ved flere utesteder. Like før klokken halv to natt til fredag fikk politiet melding om flere vanskelige gjester ved et utested i Egersund sentrum. De rykket dermed ut og fikk kontroll på tre unge menn som ble bortvist fra sentrum. To av disse skal ikke ha fulgt pålegget og ble anmeldt for brudd på bortvisningen. En time senere fikk politiet melding om enda en vanskelig gjest, denne gangen ved et utested i Stavanger sentrum. En mann i 20 årene ble bortvist. Klokken halv fire fikk politiet i Haugesund melding om amper stemning og tilløp til et slagsmål mellom tre personer ved et utested i sentrum. Politiet kom i kontakt med to personer og en annen ble tilsett av helsepersonell.

  • I dag kl. 8.59

    Ukraina: Stort angrep mot energiforsyningen

    Polen sendte opp fly i forbindelse med de russiske angrepene.

  • I dag kl. 8.57

    Advokater fra NHO og LO var på strippeklubb sammen

    Advokatene fikk kritikk fra arbeidsgiver for en bytur på nattestid.

  • I dag kl. 8.52

    People: Gypsy Rose (32) skiller seg

    Tre måneder etter at Gypsy Rose Blanchard (32) slapp ut av fengsel skiller hun seg fra Ryan Scott Anderson (37).

  • I dag kl. 8.46

    «Det er noe vi ikke har kontroll på»

  • I dag kl. 8.38

    Masseslagsmål på Oppdal

    Politiet meldte om at flere personer var i slagsmål ved Turisthotellet på Oppdal torsdag kveld. – Vi fikk førstetelefon klokka 22.46. Da skal det ha vært 15 personer involvert, sier operasjonsleder Trond Hangås til Adresseavisen. Ifølge tipset politiet fikk, hadde én person da fått juling. Mens politiet sendte ut patrulje fikk de tilbakemelding om at slåssinga var opphørt, men så skal ufreden ha brutt løs igjen. Nå med 6–7 involverte. – Én person trenger helsehjelp, han er i slutten av tenårene, opplyser Hangås til Adresseavisen. Politiet har fått kontroll på en person som er mistenkt for å skadet den fornærmede. Han er tatt inn til avhør på Oppdal. Like før klokka 00 opplyste Hangås at alle involverte er mellom 18 og 24 år, og at det nå er snakk om to fornærmede. Sistnevnte skal ha forsøkt å gå imellom de to andre og da selv blitt utsatt for vold.

  • I dag kl. 8.34

    Angrep vekter på utested i Moss: Ilagt besøksforbud

    I slutten av februar gikk to personer løs på en vekter ved Øre Villa Kro i Moss. Vekteren ble påført ribbeinsbrudd og mulige hodeskader. To menn, en i 20-årene og en i 40-årene, ble i starten av mars siktet for å ha utøvd vold mot vekteren, skriver Moss Avis. Nå har de siktede også fått forbud mot å oppsøke Øre Villa Kro det neste året, opplyser etterforskningsleder i politiet Ida Klafstad til avisen.

  • I dag kl. 8.26

    Fri ferdsel på Hardangervidda

    Trafikken går nå som normalt på riksveg 7 over Hardangervidda. Det melder Vegtrafikksentralen vest. I går ble det innført kolonnekjøring på grunn av uvær. Ventetiden for å komme over fjellet var opptil seks timer.

  • I dag kl. 8.23

    Jordskjelv i Hellas

    Det er registrert flere jordskjelv fredag morgen.

  • I dag kl. 7.29

    Mads Østberg blir fabrikkfører igjen

    Trøbbel med både teknikk og dekk gjorde at 2023 ble en nedtur.

  • I dag kl. 7.00

    Skal Oljefondet få investere i «private equity»? Her er argumentene for og imot

    Mens en stadig større del av verdiskapningen skjer utenom børs, nektes Oljefondet å investere i unoterte aksjer. Det vil Norges Bank og flere endre på.

  • I dag kl. 6.54

    Selskapslokale serverte sprit ulovlig i Holmenkollen

    Mens fyll og bråk oppstod under Holmenkollen Skifestival for tre uker siden, serverte selskapslokalet Sporten sprit til gjestene før lovlig serveringstid. Det skriver Avisa Oslo. Sporten ligger midt i området hvor skifestivalen arrangeres. Skjenkekontrollører fra Næringsetaten ankom stedet kl. 12.00 midt på dagen, og ble allerede da møtt av mennesker som drakk sprit. En person på stedet skal ha sagt til kontrollørene at han drakk «Original vodka yellow med Redbull». Det er ikke lov å servere sprit mellom klokken 03.00 og 13.00. Næringsetaten har varslet Sporten om at de nå risikerer å få fire prikker. – Det er vi som har gjort feil her. Jeg vil ikke lage en diskusjon på det. Vi har gjort feil, så da får også vi ta straffen. Jeg vil ikke ha noe krangel om det med Næringsetaten, sier daglig leder av Sporten, Kristoffer Georg Erik Losnedal-Jansson til avisen.

  • I dag kl. 6.33

    Kolliderte med buss – kjørte videre med utløst airbag

    En bilist som i natt kolliderte med en parkert buss på Sagene i Oslo, kjørte videre til tross for at airbagen var utløst. – Det tilhører sjeldenheten at noen forsøker å kjøre unna med oppblåste airbager, heldigvis, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold til NRK. Politiet tror at bilen skal ha kommet over i motgående felt, skriver kanalen. Ingen skal ha blitt alvorlig skadd i sammenstøtet, men det var materielle skader på bilen og airbagene ble utløst. Likevel forsøkte mannen å kjøre bort fra stedet. – Han forsøkte å kjøre bort, men skadene på bilen var såpass store at vi fikk kontroll på ham etter kort tid, sier Hammervold. Politiet tror mannen var ruset og de har tatt blodprøver av ham. Han mister nå førerkortet.

  • I dag kl. 6.33

    Krasjet i buss og kjørte videre med oppblåste airbager

    En mann krasjet i natt inn i en parkert buss ved Sagene kirke i Oslo. Bilen har kommet over i motgående felt, tror politiet. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet i sammenstøtet, men det var materielle skader på bilen og airbagene ble avløst. Likevel forsøkte mannen å kjøre bort fra stedet. – Det tilhører sjeldenheten at noen forsøker å kjøre unna med oppblåste airbager, heldigvis, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Øyvind Hammervold. Politiet fikk raskt tak i mannen. – Han forsøkte å kjøre bort, men skadene på bilen var såpass store at vi fikk kontroll på ham etter kort tid. Politiet tror mannen var ruset og de har tatt blodprøver av ham. Han mister nå førerkortet.

  • I dag kl. 6.00

    Kritisk til regjeringens exitskatt: – Skjult form for arveskatt

    Med regjeringens nye forslag vil en skattyter som dør i utlandet likevel være nødt til å betale utflyttingsskatt. – Dramatisk, sier advokat.

  • I dag kl. 5.22

    Skjønte at kollegaen var blant de døde: – Grufull hendelse

    Da meldingene om fire døde personer på Torpo i Ål kom, skjønte de ansatte i Hallingdal Kraftnett tidlig at kollegaen deres var en av dem.

  • I dag kl. 5.06

    Dolly Parton med hilsen på Beyoncés countryplate

    Beyoncés mye omtalte countryalbum inneholder coverlåter av både Beatles og Dolly Parton.

  • I dag kl. 2.51

    Baltimore-kollapsen: – Han dro til USA for å hjelpe familien sin

    Livet endte i en fatal ulykke for flere latinamerikanere som kom til USA for en sjanse til et bedre liv.

  • I dag kl. 2.29

    Fyllebråk natt til langfredag: Bortvist fra afterski

    Både utesteder, afterski og hoteller har fått besøk av urokråker.

  • I dag kl. 2.25

    Syriske myndigheter: Flere drept i israelske angrep

    Det meldes om over 40 drepte etter angrepene i morgentimene fredag.

  • I dag kl. 2.09

    Harvard fjerner bokomslag laget av menneskehud

    Prestisjeuniversitetet Harvard sier de har fjernet menneskehud fra innbindingen av en bok de har hatt i ett av bibliotekene sine i over 90 år.

  • I dag kl. 1.52

    Slutter med babybleier – lager kun bleier til voksne

    En japansk bleieprodusent slutter å lage bleier til barn – og satser på markedet for voksne.

  • I dag kl. 1.28

    Graham Hansen hylles i Spania: – Ustoppelig

    Nå mener flere eksperter at Caroline Graham Hansen bør være favoritt til Gullballen.

  • I dag kl. 1.20

    Bergen: Personer sitter fast i heis

    Personer sitter fast i en heis i Bergen, melder 110 Vest. Brannvesenet er på vei for å hjelpe. Det er ikke klart hvor mange personer det er snakk om.

  • I dag kl. 0.42

    Derfor blir sjokolade rekorddyrt

    Prisen på kakaobønner satte denne uken ny rekord med over 10.000 dollar per tonn. Det betyr krise for bøndene – og dyrere sjokolade.

  • I dag kl. 0.20

    Mann fløyet til sykehus etter arbeidsulykke på skip

    En mann ble torsdag kveld skadet i en arbeidsulykke på et skip i Austevoll i Vestland.

  • I dag kl. 0.08

    Vei i Bamble åpnet igjen etter ulykke

    Europaveien, som går nær E18, i Bamble er åpnet igjen etter en ulykke. En person ble kritisk skadet i ulykken som skjedde i 18.30-tida.

  • I dag kl. 0.05

    BT: Hentet i helikopter fra skip

    Det har vært en arbeidsulykke på et skip sør for Bekkjarvik i Austevoll. En mann er frakta med helikopter til Haukeland sykehus, skriver Bergens Tidende. Meldinga om ulykken kom 22.45. Skadeomfanget på mannen er uklart, men operasjonsleder Steinar Hausvik i politiet sier det ligger i sakens natur at det er et alvor når man hentes med helikopter. Politiet etterforsker ulykken. De fikk bistand av kystvaktskipet «Tor», som fraktet en politipatrulje ut til skipet, ifølge avisen.

  • I dag kl. 0.05

    Til sykehus etter trafikkulykke

    En bilfører i Troms er fløyet til sykehus i luftambulanse etter utforkjøring i Målselv.