Nyheter:

 • Fredag 15. februar kl. 23.57

  Ein arrestert for å vise pistol

  Politiet i Oslo har arrestert ein person for å ha vist fram ein pistol til ein annan person i Brugata. Det blei funne ein pistol i bukselinningen, skriv Oslo politidistrikt på Twitter.

 • Fredag 15. februar kl. 23.23

  Avskiltet på Foldereid

  På Foldereid i Nærøy ble ett kjøretøy avskiltet i en kontroll fredag kveld, melder politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 23.11

  Kjørte for fort

  En bilist ble målt til til 94 km/t i 80-sonen i Mannsfjelltunnelen i Buvika fredag kveld. Det opplyser politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 22.58

  Politiet ber om tips om slagsmål

  Politiet er på stedet med store ressurser, etter at en mann ble knivstukket på Danmarks Plass i 21.30-tida i kveld. Ingen gjerningsmann er pågrepet. Politiet ber vitner til hendelsen og andre som kan ha opplysninger i saken om å ta kontakt på tlf 977 42 718.

 • Fredag 15. februar kl. 22.48

  Camilla Herrem i sorg over faren: – Jeg savner deg allerede

  Håndballstjernen Camilla Herrem (32) mistet faren sin fredag. Det meldte hun selv i en melding på Instagram.

 • Fredag 15. februar kl. 22.34

  Grande tar gjenvalg

  Trine Skei Grande varsler at hun tar gjenvalg som partileder i Venstre neste år, melder Adresseavisen. Til tross for nye runder med bråk om lederskapet i partiet, vil Grande gjerne lede partiet videre.

 • Fredag 15. februar kl. 22.24

  Jakten på skjeggkre

  Stadig flere opplever å få boligen invadert av skjeggkre. En familie i Søgne måtte blant annet dusje andre steder fordi badet var fullt av insektene. Håpet for dem som er rammet er at det utvikles bedre metoder for å få bukt med krypet.

 • Fredag 15. februar kl. 22.22

  Brann er under kontroll

  Brannvesenet melder at dei har kontroll på brannen i Strandebarm.

 • Fredag 15. februar kl. 22.21

  Seier til RBK-rekruttene

  Rosenborg 2 slo Levangers 2. divisjonslag med 3–1 i en treningskamp i Abrahallen fredag kveld, etter mål av Filip Brattbakk (2) og Franklin Nyentue. Adrian Teigen scoret for LFK.

 • Fredag 15. februar kl. 22.21

  Masseslagsmål på Danmarks Plass

  Fleire politipatruljar rykka i 21.30-tida ut til ein Circle K-stasjon og gangtunnelen under krysset, der 5-10 personar var involvert i eit slagsmål. Ein mann er send til akuttmottaket på Haukeland etter knivstikking. Skadeomfanget er ukjent. Ingen er pågripne.

 • Fredag 15. februar kl. 22.17

  Stort overskudd for Agder Energi

  Agder Energi fikk et overskudd på 874 millioner kroner i 2018. Det er 29 millioner kroner mer enn i 2017. I en pressemelding skriver selskapet at god drift og høyere kraftpriser har bidratt til resultatet.

 • Fredag 15. februar kl. 22.08

  Macau forbereder seg på kinesisk vekstbrems

  Kinas gamblinghovedstad Macau ser en nedgang i inntekter for første gang på to år. 

 • Fredag 15. februar kl. 22.00

  Barnehage får likevel holde åpent

  Trondheim kommune ønsker å stenge Gnist Trøa barnehage på Heimdal i Trondheim fra 1. mars. Kommunen mener driften har vært uforsvarlig, men barnehagen klaget avgjørelsen inn for fylkesmannen. – Nå har vi fått beskjed om at vi kan holde åpent inntil klagesaken er behandlet, opplyser Børre Andreassen i Gnist barnehager til NRK.

 • Fredag 15. februar kl. 21.54

  Vil bli ordfører i hjembygda

  Frp-veteran Jan Arild Ellingsen stiller som ordførerkandidat for Saltdal Frp, skriver Avisa Nordland. Ellingsen representerte Nordland på Stortinget i 16 år, fra 2001 til 2017.

 • Fredag 15. februar kl. 21.46

  Går ut av AMFI-kjeden

  En rekke AMFI-senter går ut av kjeden og blir starta opp under eige namn. Det får konsekvenser for sentra i Svolvær, Førde, Nordfjordeid, Dombås og Mandal, som går inn i et nytt selskap. Olav Thon Eiendomsselskap beheld eigarrettane til namnet AMFI.

 • Fredag 15. februar kl. 21.40

  Kjørt til legevakt

  En person ble slått og sparket bevisstløs i slåsskampen på Grønland t- banestasjon. Den skadde er nå bevisst, og han kjøres legevakta, ifølge politiet. De søker fortsatt etter gjerningsmannen.

 • Fredag 15. februar kl. 21.38

  Ny Kaptein Sabeltann-film

  Fredag kom det første filmklippet fra animasjonsfilmen «Kaptein Sabeltann og den magiske diamant». Filmen er regissert av Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune og har premiere 27. september.

 • Fredag 15. februar kl. 21.35

  Plaster på såret for pelsdyrbønder

  På fylkesårsmøte til Rogaland KrF er en resolusjon med følgende tekst vedtatt. Partiet er i utgangspunktet mot nedlegging av næringen: «I en overgangsperiode med nedtrapping av virksomheten, må refusjon av kapitalkostnader til bygg, innredning og driftsutstyr også bli vurdert. Overgangsordningen må også kompensere for rivning og sanering av anlegg. Rogaland KrF mener Innovasjon Norge bør være en aktiv part i omstillingen. En erstatningsordning må også omfatte pelsdyrforlag, pelsesentraler og andre direkte berørte anlegg.»

 • Fredag 15. februar kl. 21.34

  Dømt for blant annet voldtekt

  En 49 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fire år og to måneders fengsel for voldtekt av en 17 år gammel gutt og seksuelle overgrep mot to 15-åringer. Alle tre asylsøkere. Mannen ble pågrepet av politiet 11. januar 2016, skriver Nettavisen.

 • Fredag 15. februar kl. 21.34

  Dømt for voldtekt av 17-åring

  En 49 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fire år og to måneders fengsel for voldtekt av en 17 år gammel gutt og seksuelle overgrep mot to 15-åringer. Alle tre asylsøkere. Mannen ble pågrepet av politiet 11. januar 2016, skriver Nettavisen.

 • Fredag 15. februar kl. 21.33

  Ingen skadd i brann i Strandebarm

  Brannvesenet er på stedet og starter slukking av brannen i et uthus. Det er fare for spredning til en enebolig, melder politiet. Alle beboerne har kommet seg ut og er uskadd.

 • Fredag 15. februar kl. 21.27

  Forsinkelser på Hovedbanen

 • Fredag 15. februar kl. 21.27

  En person skadd i slåsskamp

  Politiet har fått melding om flere ungdommer som slåss på Grønland T-banestasjon. En person ligger nede, er skadet og får behandling av helsepersonell. Uklart skadeomfang, ifølge politiet. De søker etter flere personer som har løpt fra stedet.

 • Fredag 15. februar kl. 21.23

  Brann nær einebustad i Kvam

 • Fredag 15. februar kl. 21.23

  Stengt vei i Hjelmeland

 • Fredag 15. februar kl. 21.18

  Meldinger om pågående skyting på fabrikk i USA

  Ifølge flere amerikanske medier er det rapportert om skyting på en arbeidsplass i byen Aurora i delstaten Illinois.

 • Fredag 15. februar kl. 21.18

  Amerikanske medier: Flere skadet skyting på fabrikk i USA

  Ifølge flere amerikanske medier er det rapportert om skyting på en arbeidsplass i byen Aurora i delstaten Illinois. Ved 22-tiden norsk tid skal gjerningspersonen være pågrepet.

 • Fredag 15. februar kl. 21.18

  Politiet i Aurora: Fem drept i skyting på fabrikk i USA

  Politiet opplyser at gjerningspersonen er skutt og drept, og at det er fem ofre som er bekreftet drept på en fabrikk i byen Aurora i delstaten Illinois i USA. De sier han skulle få sparken fredag.

 • Fredag 15. februar kl. 21.18

  Amerikanske medier: Flere skadet i pågående skyting på fabrikk i USA

  Ifølge flere amerikanske medier er det rapportert om skyting på en arbeidsplass i byen Aurora i delstaten Illinois.

 • Fredag 15. februar kl. 21.18

  Amerikanske medier: Flere skadet i skyting på fabrikk i USA

  Politiet har kontroll på en person etter at det ble meldt om pågående skyting på en fabrikk i byen Aurora i delstaten Illinois i USA. Minst én person skal være død.

 • Fredag 15. februar kl. 21.18

  Meldinger om pågående skyting i amerikansk by

  Ifølge flere amerikanske medier er det rapportert om skyting i byen Aurora i delstaten Illinois.

 • Fredag 15. februar kl. 21.17

  Også Os vil ha Røkke-tårnet

  Bergen og Haugesund har meld si interesse. No hiv Os seg på, og vil ha «verdenshavenes hus» i Lyseparken i Endelausmarka, langt frå sjøkanten. – 200 meter oppe i skyskraparen er det rikeleg utsyn til havet, seier ordførar Terje Søviknes (Frp) til BT.

 • Fredag 15. februar kl. 21.09

  Solid Jerv-siger

  FK Jerv slo Bryne 6-2 i ein treningskamp i Kvinesdal fredag. Sørlendingane låg under 1-2 til pause, skriv Agderposten.

 • Fredag 15. februar kl. 21.05

  Markerte barnekreftdagen

  I dag markerte Barnekreftforeningen Agder den internasjonale barnekreftdagen med lysmarkering i Kristiansand. Styreleder Anette I. Nordhaug sier at cirka 185 barn og unge får kreft årlig og håper markeringen skal gi håp til dem og familiene deres.

 • Fredag 15. februar kl. 20.42

  Stortap for Uber

  Taxiappselskapet Uber fortsetter å tape milliarder før børsnoteringen.

 • Fredag 15. februar kl. 20.42

  Milliardtap for Uber

  Taxiappselskapet Uber fortsetter å tape milliarder før børsnoteringen.

 • Fredag 15. februar kl. 20.38

  MGP-favoritt fra Kristiansand

  Norsk-samiske KEiiNO seiler opp som er en av favorittene til å vinne årets Melodi Grand Prix i Spektrum 2. mars. Gruppas låtskriver og vokalist Tom Hugo fra Kristiansand, tror på joik i den internasjonale finalen i Tel Aviv i mai.

 • Fredag 15. februar kl. 20.37

  Mangemillionær og bedriftseier: - Dette er USAs skitne, lille hemmelighet

  STRUM/ETTRICK, WISCONSIN (VG) Midt iblant de latinamerikanske arbeiderne som har bidratt til at han er så rik at han eier 27 innsjøer, røper Lee Christenson (59) hemmeligheten som nesten ingen amerikanske bedriftseiere - aller minst Donald Trump - vil snakke høyt om.

 • Fredag 15. februar kl. 20.35

  Kjenning av politiet pågrepet

  Mannen som er pågrepet etter knivstikkingen i Gamle Fredrikstad i kveld, er en kjenning av politiet. Det sier operasjonsleder Kristian Loraas til NRK. Den pågrepne er en mann i 50-årene fra Fredrikstad. Det var vitner som varslet politiet om knivstikkingen. Loraas kan ikke si noe om hvorvidt de var vitner til selve knivstikkingen. Tilstanden til mannen som ble knivstukket betegnes som alvorlig.

 • Fredag 15. februar kl. 20.21

  Denne mangla smørjing

  Ein trekkbil fekk i dag bruksforbod etter ein kontroll på Håbakken i Lærdal. Årsaka er manglande smørjing av ei svingskive som er koplingspunktet mellom trekkbilen og semitralla. – Dette kan vere svært trafikkfarleg fordi semitralla kan «overta styringa» av trekkbilen, melder Statens vegvesen. Ein anna førar blei meldt for brot på køyre- og kviletida, og ein fekk 8300 kroner i gebyr for overlast.

 • Fredag 15. februar kl. 20.17

  Romsås: Mann truet med kniv

  Politiet har kjørt en mann til arresten, etter at han truet flere personer på Romsås T- banestasjon med kniv. Første politipatrulje ble også truet av mannen, men han slapp kniven. Ingen personer ble skadet.

 • Fredag 15. februar kl. 20.16

  Bjørndalen: - Fantastisk moro å se at «gutten» er blitt så god

  – Det er fantastisk moro å se at gutten er blitt så god, sier Ole Einar Bjørndalen til VG - om Vetle Sjåstad Christiansen, som fredag kveld vant sitt første verdenscup-renn i skiskyting.

 • Fredag 15. februar kl. 20.16

  Sjåstad Christiansen: - Jeg er målløs

  Vetle Sjåstad Christiansen (26) var mannen Norge måtte stole på da Johannes Thingnes Bø (25) sprakk fullstendig på stående skyting under sprinten i Soldier Hollow. Fire bom fikk verdens beste skiskytter i 2018/19. Men Sjåstad Christiansen vant med 1,3 sekunder.

 • Fredag 15. februar kl. 20.16

  Sjåstad Christiansen vant da Thingnes Bø sprakk

  Vetle Sjåstad Christiansen (26) var mannen Norge måtte stole på da Johannes Thingnes Bø (25) sprakk fullstendig på stående skyting under sprinten i Soldier Hollow. Fire bom fikk verdens beste skiskytter i 2018/19. Men Sjåstad Christiansen vant med 1,3 sekunder.

 • Fredag 15. februar kl. 20.15

  Sørafrikaner fikk fredspris

  Fasiha Hassan fra Sør-Afrika (til høyre) fikk norske studenters internasjonale fredspris under en høytidelig seremoni i Trondheim fredag kveld. Hun har sammen med sine medstudenter kjempet for utdanning for alle i Sør-Afrika. Her står hun sammen med lederen for studentenes fredspriskomite, Beathe Øgård.

 • Fredag 15. februar kl. 20.13

  To utforkøyringar i Kvinnherad

  Politiet melder at to bilar har køyrd av vegen i Austrepollen.

 • Fredag 15. februar kl. 20.13

  Alvorlig skadet etter knivstikking

  Kristian Loraas i Øst politidistrikt sier til NTB at det er en relasjon mellom offeret og gjerningsmannen, men vil ikke gå i detaljer. – Han som ble knivstukket er sendt til sykehus med det som kan være alvorlige skader, forteller operasjonslederen.

 • Fredag 15. februar kl. 20.11

  SV med nytt strøm-angrep på Solberg: – Hun bommer

  SV fortsetter å kreve ekstra bostøtte til folk som sliter med dyr strøm, og mener regjeringens egne tall viser at strømprisene i vinter er på nivå med «kriseårene» 2003 og 2011.

 • Fredag 15. februar kl. 20.06

  Brendes comeback i storpolitikken: Ledet møte med nytt USA-angrep mot Europa

  MÜNCHEN (VG) Tidligere utenriksminister Børge Brende er tilbake i storpolitikken. Denne uken ledet han en Midtøsten konferanse i Warszawa. Der gikk USAs visepresident Mike Pence til hardt angrep mot Europa.

 • Fredag 15. februar kl. 20.04

  Mann til sykehus etter å ha blitt knivstukket i halsen

  En mann er sendt til sykehus med knivskader i halsen etter at han ble angrepet av en annen mann i en bolig i Gamle Fredrikstad fredag kveld.

 • Fredag 15. februar kl. 20.03

  7,5 millionar kroner til freda bygg

  Sogn og Fjordane får 7,5 millionar kroner i tilskot til å setje i stand freda bygg i 2019. Det er klart etter at Riksantikvaren har fordelt til saman 145 millionar kroner til alle fylka. Det er fylkeskommunane som får pengane, som igjen deler ut til lokale eigarar av til dømes husmannsplassar og herregardar.

 • Fredag 15. februar kl. 19.59

  Raufoss Fotball slo Skeid

  Raufoss Fotball slo Skeid 1-0 i treningskamp hjemme i Storhallen. Høyreback Snorre Strand Nilsen sikret totningene seieren med sin flotte skåring i første omgang. Både Raufoss og Skeid er nyopprykkede lag i neste års førstedivisjon.

 • Fredag 15. februar kl. 19.55

  Bekymret Ropstad

  Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad fra KrF er bekymret over alle sakene om seksuelle overgrep som har kommet fram. Han mener det er viktig at politiet er til stede på nett.

 • Fredag 15. februar kl. 19.54

  Knivstikking i Fredrikstad

  Politiet er på en adresse i Gamle Fredrikstad i forbindelse med en alvorlig knivstikking. Politiet har nå kontroll på det de tror er gjerningspersonen, skriver de på Twitter.

 • Fredag 15. februar kl. 19.54

  Legger ned alderspsykiatri

  Helse Nord-Trøndelag legger ned alle sengeplassene på alderspsykiatri ved klinikk for psykisk helse og rus i Namsos. Årsaken er mangel på ressurser etter at Sykehuset Namsos denne uka måtte overta ansvaret for en drapsdømt kvinne som Namsos kommune tidligere har hatt ansvaret for, skriver Namdalsavisa.

 • Fredag 15. februar kl. 19.49

  Arnanipatunnelen på E16 er open

  Det melder vegvesenet. Tunnelen var stengt på grunn av bilberging.

 • Fredag 15. februar kl. 19.44

  – Prioriter seksuelle overgrep

  Politiet må prioritere å etterforske seksuelle overgrep. Det mener overgrepsekspert Siri Søftestad etter at antallet anmeldte overgrepssaker økte med over 70 prosent i fjor.

 • Fredag 15. februar kl. 19.41

  Over 1000 mennesker på utekino

  Over 1000 mennesker hadde møtt opp til utendørsvisning og premiere på filmen "Amundsen" i Lysgårdsbakkene i Lillehammer fredag kveld.

 • Fredag 15. februar kl. 19.36

  Vinnerskallen!

  Det er ikke godt å si om det er hodet eller resten av kroppen som imponerer mest ved verdensmester Henrik Kristoffersen.

 • Fredag 15. februar kl. 19.35

  Over 60 kan ha mistet livet i oversvømte gullgruver i Zimbabwe

  Minst 60 mennesker fryktes omkommet etter at gullgruver ble oversvømt og fylt med vann i en by i Zimbabwe.

 • Fredag 15. februar kl. 19.19

  Arnanipatunnelen stengt

  Omkjøringsmulighet på Fv 276 via Garnes, men større kjøretøy bør vente, opplyser Statens vegvesen.

 • Fredag 15. februar kl. 19.12

  Signalfeil på T-banen

 • Fredag 15. februar kl. 19.08

  Fengslet etter Ila-brann

  En beboer i en boligblokk i Trondheim er varetektsfengslet i fire uker, mistenkt for ildspåsettelse i sin egen leilighet, melder Adresseavisen. Rundt 40 personer ble evakuert fra leilighetene i ei boligblokk i Ila i Trondheim lørdag 9. februar.

 • Fredag 15. februar kl. 19.06

  Veien åpnet

  E10 er åpnet ved Prestjord like vest for Bjerkvik etter kollisjonen mellom et vogntog og en personbil.

 • Fredag 15. februar kl. 19.04

  Splittar lag med Thon

  Eigarskapen i Amfi-kjøpesentera i Førde og på Nordfjordeid blir no overtekne av selskapet LL Holding. Dei siste åra har mange kjøpesenter i Amfi-kjeda vore eit sameige mellom LL Holding og Olav Thon, men no er samarbeidet slutt. Det var i si tid forretningsmannen Lars Løseth frå Surnadal på Nordmøre som starta Amfi-kjeda. No tar han igjen kontrollen over deler av kjeda gjennom LL Holding.

 • Fredag 15. februar kl. 19.03

  Fylkesvei i Masfjorden gjenåpnet

  Fv 92 mellom Stordalsstølen og Bjordalen er åpnet igjen, etter å ha vært stengt pga rasfare, melder vegvesenet.

 • Fredag 15. februar kl. 18.52

  Se Nordlandssendingen her

 • Fredag 15. februar kl. 18.45

  JAAAAAA!

  Henrik Kristoffersen er verdensmester i storslalåm!!!! Pinturault tar bronsen, 42 hundredeler bak!

 • Fredag 15. februar kl. 18.45

  JAAAAAA!!!!

  Henrik Kristoffersen er verdensmester i storslalåm!!!! Pinturault tar bronsen, 42 hundredeler bak!

 • Fredag 15. februar kl. 18.45

  Henrik Kristoffersen tok VM-gull etter drama: - Jeg ble rørt

  ÅRE (VG) Henrik Kristoffersen (24) vant sitt første gull i sitt fjerde VM. Hverken Marcel Hirscher eller Alexis Pinturault klarte å henge med nordmannens kruttsterke finaleomgang i Åre.

 • Fredag 15. februar kl. 18.45

  VM-gull for Henrik Kristoffersen: - Helt rått

  ÅRE (VG) Henrik Kristoffersen (24) vant sitt første VM-gull i sitt fjerde VM. Hverken Marcel Hirscher eller Alexis Pinturalt klarte å henge med nordmannen i Åre.

 • Fredag 15. februar kl. 18.45

  Henrik Kristoffersen tok VM-gull etter drama: - Helt rått

  ÅRE (VG) Henrik Kristoffersen (24) vant sitt første VM-gull i sitt fjerde VM. Hverken Marcel Hirscher eller Alexis Pinturalt klarte å henge med nordmannens kruttsterke finaleomgang i Åre.

 • Fredag 15. februar kl. 18.37

  Slått ned i Stavanger

  En mann i midten av 30 årene er pågrepet av politiet for å ha slått ned en mann i 20-årene i Stavanger sentrum. Volden skal ha skjedd uten noen foranledning, melder politiet på Twitter. Sistnevnte ble kjørt til legevakten.

 • Fredag 15. februar kl. 18.37

  NRK Sørlandet 18:50

 • Fredag 15. februar kl. 18.36

  Sjå Vestlandsrevyen 18.50

 • Fredag 15. februar kl. 18.35

  Tre personer hardt skadet i kollisjon mellom bil og utenlandsk vogntog

  Tre menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Narvik kommune i Nordland fredag.

 • Fredag 15. februar kl. 18.34

  Kø ved Skarpsnotunellen

  En bobil har fått stans rett utenfor tunnelen i retning mot Lillehammer. Dette skaper ekstra køer på E6.

 • Fredag 15. februar kl. 18.33

  Se NRK Østafjells

 • Fredag 15. februar kl. 18.33

  Mer enn 20 ansatte sies opp

  Hansa Borg må si opp mer enn 20 ansatte etter at flere dagligvarekjeder har bestemt seg for at de selv håndtere varene i butikkene. Selskapet bekreftet allerede før jul at det kom til å bli oppsigelser, men antallet har til nå ikke vært kjent, skriver Nettavisen.

 • Fredag 15. februar kl. 18.31

  Hamstrer Lohengrin-sjokolade etter dyster beskjed

  Etter 108 år er Lohengrin-sjokoladen bestemt tatt ut av produksjon. Flere hundre har gitt uttrykk for sorg på Facebook. Trond Reidar Hole (54) har hamstret.

 • Fredag 15. februar kl. 18.27

  Se kveldens nyhetssending 18.50

 • Fredag 15. februar kl. 18.26

  Midtnytt 18.50 fredag

  Fellessending for Trøndelag, Hedmark og Oppland.

 • Fredag 15. februar kl. 18.24

  Person funne død på byfjellene

  Vest politidistrikt ble i dag kl. 1655 varslet om at en person var funnet død i et vann på Nattlandsfjellet i Bergen. Politiet er nå på stedet. Det fremstår som personen har vært død lenge, ifølge en pressemelding. Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd noe straffbart, men forholdet vil rutinemessig bli etterforsket, Personen er ikke identifisert, og politiet vil ikke gi informasjon om kjønn og alder.

 • Fredag 15. februar kl. 18.24

  Person funnet død på byfjellene

  Vest politidistrikt ble i dag kl. 1655 varslet om at en person var funnet død i et vann på Nattlandsfjellet i Bergen. Politiet er nå på stedet. Det fremstår som personen har vært død lenge, ifølge en pressemelding. Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd noe straffbart, men forholdet vil rutinemessig bli etterforsket. Personen er ikke identifisert, og politiet vil ikke gi informasjon om kjønn og alder.

 • Fredag 15. februar kl. 18.22

  Fem poeng til Bygland

  Bygland skule med tiendeklassingene Tobias Rokoengen Kjetså, Malin Langemyr og Tarald Simonstad Kvaale klarte fem poeng i Klassequizen. Se resultater i Klassequizen her.

 • Fredag 15. februar kl. 18.19

  Se nyhetene fra Østfold 18:50

 • Fredag 15. februar kl. 18.16

  Jose Angel forlater Glimt

  Jose Angel (26) har trolig spilt sin siste Glimt-kamp. Det melder Avisa Nordland. Den spanske midtbanegeneralen skal i følge avisen lånes til Sheriff Tiraspol fra Moldova.

 • Fredag 15. februar kl. 18.15

  Tunnel på Askøy gjenåpnet

  Fv 562 Stongafjellstunnelen i Askøy er igjen åpen for trafikk, melder vegvesenet.

 • Fredag 15. februar kl. 18.01

  11 nye politistillinger

  Agder politidistrikt får 11 nye årsverk i år. Ernst Olav Lunde, leder for politiets fellesforbund i Agder, sier til Fædrelandsvennen at politiet er fornøyd med det de kan få av ressurser, men at behovet er på 40–50 nye stillinger.

 • Fredag 15. februar kl. 18.00

  Ikke livstruende skadet

  Alle de tre personene som var fastklemt etter en kollisjon på E10 vest for Bjerkvik er fraktet vekk med ambulanse, opplyser politiet. Det skal ikke være snakk om livstruende skader, alle var våken da de ble fraktet bort. Politiet jobber nå med å sikre spor på skadestedet.

 • Fredag 15. februar kl. 17.59

  Strid om bakteppet for Hydros forsker-søksmål

  Brasil-forskerens institutt sier de har vist imøtekommenhet og dialogvilje. Men Hydro sier Marcelo Lima ble saksøkt etter møtenekt og ubesvarte henvendelser.

 • Fredag 15. februar kl. 17.47

  Har signert taushetserklæring

  Vibeke-Emilie Abrahamsen, som er midlertidig ekskludert fra Frp etter å ha mottatt lekkasjer fra Helge-Andre Njåstad, har skrevet under taushetserklæringen hun først nektet å skrive under på. Det bekrefter hun overfor NRK fredag kveld.

 • Fredag 15. februar kl. 17.46

  Stongafjellstunnelen i Askøy stengt

 • Fredag 15. februar kl. 17.46

  Stoltenberg etter ny russisk benektelse: Frykter at atomavtalen faller sammen

  MÜNCHEN (VG) Russland gir ikke en tomme til NATOs krav om å vende tilbake til atomvåpen-forbudet i INF-avtalen. Russland avviser at de bryter avtalen, ifølge NATO-sjef Jens Stoltenberg.

 • Fredag 15. februar kl. 17.42

  Sju fikk bot på Ulefoss

 • Fredag 15. februar kl. 17.39

  Ekskludert Frp-politiker signerte taushetserklæring - men for sent til å bli valgt

  LANGESUND (VG) Vibeke-Emilie Abrahamsen, som er midlertidig ekskludert fra Frp etter å ha mottatt lekkasjer, har nå skrevet under taushetserklæringen som partiet har etterlyst. Men eposten fra henne kom for sent til at hun er valgbar til kommunevalget.

 • Fredag 15. februar kl. 17.39

  Ekskludert Frp-politiker har signert taushetserklæring

  LANGESUND (VG) Vibeke-Emilie Abrahamsen, som er midlertidig ekskludert fra Frp etter å ha mottatt lekkasjer fra Helge-Andre Njåstad, har nå skrevet under taushetserklæringen som partiet har etterlyst.

 • Fredag 15. februar kl. 17.38

  Spjeldtunnelen er opna etter ulukke

 • Fredag 15. februar kl. 17.29

  Vil registrere kjørestilen din

 • Fredag 15. februar kl. 17.29

  Ny app: registrerer kjørestilen din

 • Fredag 15. februar kl. 17.28

  Fløyfjellstunnelen open igjen

  Nordgåande løp var stengd fordi ei eldre kvinne sat på midtrabatten mellom tunnelen og Nygårdstangen. Ho var borte då politiet kom til staden. – Anten har ho blitt plukka opp av ein bilist, eller kome seg opp i Kalfaret sjølv, seier operasjonsleiar Morten Rebnord.

 • Fredag 15. februar kl. 17.28

  Fløyfjellstunnelen åpen igjen

  Nordgåande løp var stengd fordi ei eldre kvinne sat på midtrabatten mellom tunnelen og Nygårdstangen.

 • Fredag 15. februar kl. 17.27

  Hardt skadet i ulykke

  Alle de tre personene i personbilen som har kollidert med et vogntog på E10 vest for Bjerkvik er hardt skadet. Vogntoget skal ifølge politiet ha sakset over veien. Nødetatene jobber på stedet for å frigjøre personene. Veien er foreløpig stengt.

 • Fredag 15. februar kl. 17.21

  Lindén utleveres i mars

  Makaveli Lindén blir utlevert til Norge i mars, opplyser den franske påtalemyndigheten NRK. Lindén ble pågrepet i Dijon i slutten av oktober i fjor, etter å ha blitt siktet for å ha drept 24 år gamle Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen.

 • Fredag 15. februar kl. 17.15

  Oslofjordtunnelen åpen igjen

  E134 Oslofjordtunnelen er igjen åpen for trafikk østover mot Drøbak. Den var tidligere stengt på grunn av en bilstans inne i tunnelen.

 • Fredag 15. februar kl. 17.11

  Politiet klargjør for storm i Nordland: – Fra i morgen blir det farlig

  Etter flere dager med nedbør og mildvær er det meldt stor snøskredfare i store deler av Nordland og Troms lørdag. Politiet oppfordrer alle om å ta forholdsregler.

 • Fredag 15. februar kl. 17.09

  Eldre kvinne i Fløyfjellstunnelen

 • Fredag 15. februar kl. 17.09

  Eldre kvinne ved Fløyfjellstunnelen

 • Fredag 15. februar kl. 17.08

  Personer sitter fastklemt

  Nødetatene har rykket ut etter at en bil og et vogntog har kollidert på E10 vest for Bjerkvik. Det skal være personer fastklemt, melder politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 17.03

  E6 er åpen i Trondheim

  Køene på Omkjøringsvegen mellom Rotvoll og Sluppen har løst seg etter flere hendelser ved Tunga i ettermiddag, melder Statens vegvesen.

 • Fredag 15. februar kl. 17.02

  Åtte av tolv til Selbu

  Det holdt dessverre ikke til en finaleplass for Tomas Nissestad Unsgård, Anders Fremo og Åshild Landsverk Evjen, som endte opp med åtte av tolv poeng i Klassequizen. Kun to av i alt 50 skoler fra Trøndelag får en plass i den store tv-sendte finalen i Klassequizen i mai.

 • Fredag 15. februar kl. 16.56

  Biskopar beklagar

  – Det er naudsynt med ein betre offentleg samtale om abort, meiner biskop i Bjørgvin, Halvor Nordhaug. Bispemøtet har i dag gått ut og beklaga at kyrkja gjennom historia har synt manglande engasjement for kvinner for kvinner si frigjering og rettar.

 • Fredag 15. februar kl. 16.51

  Trump erklærer nasjonal krise

  I hagen foran det ovale kontor bekreftet Donald Trump at han vil erklære nasjonal krise i USA.

 • Fredag 15. februar kl. 16.51

  Trump erklærer nasjonal krise for å få Mexico-muren

  I hagen foran det ovale kontor bekreftet Donald Trump at han vil erklære nasjonal krise for å få sikret grensen i sør.

 • Fredag 15. februar kl. 16.48

  I sjokk etter bilulykke i Fjell

  En ambulanse er kommet frem til ulykkesstedet ved Spjeldtunnelen i Fjell. Begge førerne er kommet seg ut av bilene. En av dem er lettere sjokkskadet. Ulykken har ført til lange køer i området.

 • Fredag 15. februar kl. 16.40

  Avlyser Vibeke Skofteruds minnerenn

  Vibeke Westbye Skofteruds minnerenn skulle arrangeres neste uke, men mangel på snø gjør at Slitu IF må avlyse, skriver Smaalenenes Avis. I stedet blir det arrangert et minneløp 1. mai.

 • Fredag 15. februar kl. 16.36

  Spjeldtunnelen er stengt

  Spjeldtunnelen i Fjell kommune er stengt på grunn av et trafikkuhell. To biler har kollidert på utsiden av tunnelen. Begge sjåførene skal ha kommet seg ut av bilene på egen hånd. Ifølge politiet er en av dem «lettere sjokkskadd». Det er en del kø på stedet.

 • Fredag 15. februar kl. 16.33

  Elg nær riksvei 4

  Flere elger beveger seg nær riksveien og er på vei over isen fra Moelv-siden, melder NRK Trafikk. Vær oppmerksom.

 • Fredag 15. februar kl. 16.32

  Resultatrush og oljepris løftet Oslo Børs til ny årstopp

  Resultatrush og oljeprisoppgang sendte Oslo Børs opp til ny årstopp denne uken.

 • Fredag 15. februar kl. 16.32

  Resultatrush og oljepris løftet Oslo Børs ti ny årstopp

  Resultatrush og oljeprisoppgang sendte Oslo Børs opp 3,50 prosent for uken. 

 • Fredag 15. februar kl. 16.29

  Inviterer til ny drop-in-dåp

  I fjor ble 15 mennesker døpt i Gamle Glemmen kirke i Fredrikstad på én og samme dag. 16. mars åpner Den norske kirke dørene på Fredrikstad domkirke for den som uanmeldt vil stikke innom og bli døpt. – De som vurderte drop-in-dåp i fjor, men som ikke var klare for det, får nå en ny anledning, sier sokneprest Jon Albert Ihlebæk.

 • Fredag 15. februar kl. 16.22

  DN: Equinor planlegger nytt felt

  Interne dokumenter skal vise at Equinor planlegger utbygging på Rosebank-feltet på britisk sokkel. Produksjonen skal etter planen starte innen 2026. Det melder Dagens Næringsliv.

 • Fredag 15. februar kl. 16.04

  Trafikkuhell i Sandnes

  Politiet melder om et trafikkuhell i Heigrevegen like etter avkjørsel til Skas i Sandnes kommune. En bil skal ha kjørt ut av veien. Ifølge politiet skal det ikke være personskade. Bilen er ute av veibanen og bergingsbil er på vei. Fører av bilen er ikke på stedet.

 • Fredag 15. februar kl. 16.00

  Trafikkuhell på Karmøy

  Politiet melder om et trafikkuhell mellom to biler på Sævland rett i nærfheten av en Circle K stasjon. Personene er ute av bilene. Ingen skal være skadet. Politiet har beslaglagt førerkortet til en kvinne i 50-årene som skal ha brutt vikeplikten.

 • Fredag 15. februar kl. 15.55

  Anmeldt for ruskjøring

  En mannlig bilfører i 40-årene ble fredag formiddag anmeldt for ruskjøring i Mandal. Mannen hadde også mindre mengder amfetamin i lommene. Sak opprettes og etterforskes videre, melder politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 15.55

  Fengslet etter narkooppgjør

  En mann i 20-årene fra Namdalen er dømt til ti månders fengsel for å ha holdt en annen mann fanget i en leilighet i flere timer. Dette skal ha skjedd i forbindelse med et narkotikaoppgjør, skriver Namdalsavisa.

 • Fredag 15. februar kl. 15.54

  Anmeldt etter vold i Songdalen

  En person er anmeldt etter en voldsepisode ved Shell på Nodeland i Songdalen fredag ettermiddag. En mann ble slått i ansiktet og dyttet i bakken, og påført lettere skader. Sak opprettes og etterforskes videre, opplyser politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 15.46

  Positivt årsregnskap

  Det foreløpige årsregnskapet for Telemark fylkeskommune viser et mindre forbruk enn forventa på 71 millioner kroner. Rundt 42 millioner kroner kommer tilbake til avdelingene i 2019, mens de resterende 29 millionene nå kan fordeles i fylket.

 • Fredag 15. februar kl. 15.45

  Signerte Byåsen-profil

  Andrea Austmo Pedersen (24) er klar for Vipers Kristiansand, skriv Fædrelandsvennen. Keeperen, som har spelt ein A-landskamp, og har fleire kampar på aldersfastlagde landslag, har dei siste åra spelt i Byåsen.

 • Fredag 15. februar kl. 15.45

  – De roper Jesus inn i øret mitt, skriker halleluja og «glory to God»

  Folk ønsker å komme i kontakt med predikanten Levi Jensen i Vestfold, men det er Levi Jensen i Brøstadbotn som får de over hundre samtalene hver dag.

 • Fredag 15. februar kl. 15.45

  Dobbel skadesmell for Manchester United

  Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten profilene Anthony Martial og Jesse Lingard i de kommende ukene.

 • Fredag 15. februar kl. 15.45

  Skadesmell for Manchester United

  Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten profilene Anthony Martial og Jesse Lingard i de kommende ukene.

 • Fredag 15. februar kl. 15.43

  Observerte våpen

  I forbindelse med aksjonen i Porsgrunn er det meldt at det ble observert et våpen. Politiet ønsker å komme i kontakt med mannen som truet, og få klarhet i det som har skjedd.

 • Fredag 15. februar kl. 15.43

  Politiet ber folk følge med

  Ingvald Tjørnhom, som den 28. oktober 2018 ble meldt savnet på Knaben i Kvinesdal, er fremdeles ikke funnet. Nå ber politiet folk som ferdes i fjellområdet om å melde ifra til politiet på 02800 om man ser noe som kan være interessant.

 • Fredag 15. februar kl. 15.32

  Politiaksjon etter trusler

  Politiet fikk melding om at en person var utsatt for trusler i Porsgrunn fredag formiddag. Personen som ble truet skal ikke ha blitt fysisk skadet. Politiet har søkt etter personen som kom med truslene hele ettermiddagen. De to skal ifølge politiet ha en relasjon.

 • Fredag 15. februar kl. 15.25

  Politiet bekrefter: Ramilem (42) ble drept på Bjørndal

  Det var Ramilem Kamal (42) som ble drept på Bjørndal i Oslo i forrige uke. Hun beskrives av naboene som en god person, og en snill og hjelpsom nabo.

 • Fredag 15. februar kl. 15.24

  To trafikkuhell i Trondheim

  Det har vært to trafikkuhell på Tungasletta på Omkjøringsvegen i Trondheim. Høyre felt sørgående er sperret to ulike steder grunnet uhellene. Dette skaper ekstra kø.

 • Fredag 15. februar kl. 15.24

  Abid Raja ber justisministeren gripe inn i Tolga-saken

  Venstre-profilen ber sin egen regjering endre regelverket og sørge for at brødrene Holøyen får innvilget fri rettshjelp.

 • Fredag 15. februar kl. 15.19

  Politiet anker

  Politiet anker Hedmarken tingretts avgjørelse om å oppheve besøksforbudet drapsdømte Svein Jemtland har mot sine to barn. Tingretten opphevet tidligere denne uken besøksforbudet han ble idømt før nyttår.

 • Fredag 15. februar kl. 15.16

  6000 laks rømte fra oppdrettsanlegg

  6000 laks rømte fra oppdrettsanlegget "Drevflesa" i Roan kommune i februar, ifølge Fiskeridirektoratet. De undersøkte anlegget like etter hendelsen og gav et pålegg om utvidet gjenfangst utover de påkrevde 500 meterne fra anlegget.

 • Fredag 15. februar kl. 15.15

  Går ut med navn på drapsoffer

  Politiet går nå ut med navnet på drapsofferet på Bjørndal. Politiet kan bekrefte at det var Ramilem Kamal f. 1976 som ble drept på Bjørndal. Navnet frigis i samråd med pårørende.

 • Fredag 15. februar kl. 15.10

  Vinterferieutfarten i gang: Har begynt å tette seg til allerede

  Kommende uke er det vinterferie i flere av landets fylker, og siste arbeidsdag før helgen er normalt en dag med mye kø. I Oslo har det allerede begynt å tette seg til på veiene.

 • Fredag 15. februar kl. 15.10

  Vinterferieutfarten i gang: Kø flere steder

  Kommende uke er det vinterferie i flere av landets fylker, og siste arbeidsdag før helgen er normalt en utfartsdag med mye kø.

 • Fredag 15. februar kl. 15.05

  31-åring tar over Nord-Norges største hotell

  Ida Kristine Jacobsen går fra camping til Nord-Norges største hotell.

 • Fredag 15. februar kl. 15.00

  Storseier for Glimt

  Bodø/Glimt tok en knusende borteseier da de vant 5-0 mot eliteserierival Strømsgodset. Patrick Berg åpnet ballet etter fem minutter før Vegard Leikvoll Moberg la på til 0-2. Layouni, Saltnes og Runar Hauge scoret de siste målene for Glimt.

 • Fredag 15. februar kl. 14.58

  Anker frikjennelse

  De to kvinnene som tapte i Ofoten tingrett mot Tysfjord kommune, anker frikjennelsen. Det opplyser deres advokat Sicilie Kanebog til NRK. Kvinnene saksøkte Tysfjord kommune for 16 millioner kroner, for at kommunen ikke grep inn mot det de mener er omfattende omsorgssvikt.

 • Fredag 15. februar kl. 14.53

  Advarer mot usikre vann

  Agder Energi advarer mot usikker is på regulerte vann. Skigåere og andre som ferdes på disse oppfordres til å være svært forsiktige. Selskapet fraråder blant annet å ferdes på Skjerkevatn i Åseral.

 • Fredag 15. februar kl. 14.50

  Veier kan bli stengt

  Veier i Sør-Troms, Ofoten, Vesterålen og Lofoten kan bli stengt på kort varsel. Det er betydelig skredfare, sterk vind og store nedbørsmengder som gir utfordrende kjøreforhold også i helga. Hold deg oppdatert på 175.no.

 • Fredag 15. februar kl. 14.49

  Uvanlig høye temperaturer

 • Fredag 15. februar kl. 14.47

  Godt Brød-ansatte streiker

  De ansatte ved kafé- og bakerikjeden Godt Brøds avdeling i Nydalen i Oslo har gått ut i streik i dag. De ansatte har i flere måender krevd en tariffavtale, skriver frifagbevegelse.no, som også skriver at ledelsen i Godt Brød ikke ønsker å uttale seg.

 • Fredag 15. februar kl. 14.45

  Fant mus i sykehuskantina

  Kantina ved sykehuset i Porsgrunn er stengt fordi det ble funnet mus på kjøkkenet. – Vi stengte kjøkken og kantine umiddelbart, sier seksjonsleder Anne Lise Hegna. Et skadedyrfirma hjelper sykehuset med å bli kvitt problemet. De håper at kantina og kjøkkenet kan åpnes igjen mandag.

 • Fredag 15. februar kl. 14.32

  To personer til lege for kontroll

  Det var to biler involvert i trafikkuhellet, som var en påkjørsel bakfra i lav hastighet. En kvinne og et lite barn har selv dratt til lege for kontroll. Veien i ferd med å bli ryddet, melder politiet i Nordland.

 • Fredag 15. februar kl. 14.32

  Kristoffersen på skuddhold i Åre: 18 hundredeler skiller topp tre

  ÅRE/OSLO (VG) Henrik Kristoffersen har alle muligheter til å sikre seg sin første VM-medalje i karrieren. Han har 18 hundredeler opp til ledende Alexis Pinturault.

 • Fredag 15. februar kl. 14.32

  Kristoffersen åtte hundredeler bak Hirscher etter 1. omgang

  ÅRE/OSLO (VG) Henrik Kristoffersen har alle muligheter til å sikre seg sin første VM-medalje i karrieren. Han er på skuddhold før omgang nummer to.

 • Fredag 15. februar kl. 14.30

  Ny varmerekord for februar

  Det er satt ny varmerekord for februar i Hordaland i dag. Klokken 13 ble det målt 14,3 grader i Etne. På Florida i Bergen ble det målt 12,8 grader klokken 14.

 • Fredag 15. februar kl. 14.25

  El-sparkesykler til Fornebu i april

  400 elektriske sparkesyklar kjem på plass på Fornebu i Bærum. Det er Urban Sharing som står bak prosjektet, dei seier til Aftenposten at dette er ein pilot og at dei ikkje ser vekk ifrå at elektriske sparkesyklar også kan kome til Oslo etterkvart.

 • Fredag 15. februar kl. 14.25

  Kjørte ut av veien

  Politiet har fått melding om en bil som har kjørt ut av veien ved Øvre Ringvei i Kristiansand. – Ingen personskade. Politi og ambulanse på stedet, opplyser politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 14.21

  MDG mener at sentralbanksjefens oljeuttalelser gjør at han bør gå

  Årstalen til sentralbanksjef Øystein Olsen får det til å ryke fra MDGs leir. Partiet mener hans uttalelser om olje- og gass gjør at han bør gå av. 

 • Fredag 15. februar kl. 14.20

  Ulykke i Rana

  Nødetatene rykker ut til trafikkuhell på Ytteren i Mo i Rana. Tre kjøretøy er involvert, melder politiet.

 • Fredag 15. februar kl. 14.16

  Brann i industribygg

  I Årdal i Ryfylke har politiet fått melding om brann i industribygg i Svadbergvegen. Åtte ansatte har blitt blitt evakuert. Brannvesenet skal ha kontroll. Bygget er et stort industribygg i betong. Røykdykkere er inne og undersøker nærmere. Det er kontroll og lite røyk på stedet.

 • Fredag 15. februar kl. 14.03

  Urædd og Pors kvinnelag slås sammen

  Urædd og Pors vil slå sammen kvinnelaga sine i fotball allerede denne sesongen. Klubbane har jobba med dette de siste ukene, og har nå fått grønt lys fra styret i begge klubbene, skriver TA.

 • Fredag 15. februar kl. 14.00

  Ikke tatt stilling til anke

  – Straffeutmålingen ligger noe høyere enn både det jeg og aktor anførte, sier forsvareren til mannen som er dømt til 10 års fengsel for hundre voldtekter av sin egen stedatter. Han legger til at de ennå ikke har vurdert en eventuell anke.

 • Fredag 15. februar kl. 13.57

  Norge har nå Europas to største Supercharger-stasjoner

 • Fredag 15. februar kl. 13.56

  Sementbil kjørt av veien

  På Ryfylkeveien i Årdal har en sementbil kjørt av veien og havnet på taket. Fører var fastklemt men kom seg ut ved hjelp av andre. Sier selv at han er uskadd. Sjåfør er kjørt til legevakt for sjekk.

 • Fredag 15. februar kl. 13.56

  Stenger moloen

  Havnevesenet stenger moloen i Bodø i morgen mellom klokka 08 og 14, med mindre værforholdene endrer seg, skriver Avisa Nordland. Havnevesenet vil hindre at folk går ut på moloen i den sterke stormen og de høye bølgene som er varsla.

 • Fredag 15. februar kl. 13.53

  Luftambulanse måtte lande uten GPS

  Luftambulansen ved sykehuset i Arendal måtte nylig lande uten fungerende GPS da signalene ble slått ut av såkalt «jammer» montert i en privatbil, skriver Fvn.no. En jammer blokkerer eller forstyrrer tjenester som benytter trådløse radiosignaler.

 • Fredag 15. februar kl. 13.53

  Bronsemedalje til Mundal

  Kasper Mundal frå Stårheim IL tok bronse i normaldistanse, på første dag av Hovudlandsrennet i skiskyting på Oppdal. Mundal hadde god fart i sporet, og med ni treff fekk han ein plass på pallen.

 • Fredag 15. februar kl. 13.48

  Løs hund skaper problemer

  På E39 ved Stangeland har en hund løpt fra området brannstasjonen og ut på motorveien. Patrulje har observasjon og prøver å fange den. Noen trafikale problemer på stedet. Hunden har nå løpt vekk.

 • Fredag 15. februar kl. 13.46

  Politidistriktene får mer penger

  Regjeringen kutter 27 millioner kroner i midlene til Politidirektoratet. Samtidig får politidistriktene mer penger for å gi flere politifolk i gatene. Størst er økningen til Øst politidistrikt, som får 7 prosent mer. Så følger Troms med 5,9 prosent.

 • Fredag 15. februar kl. 13.46

  Bygdalarm kan bli «årets festival»

  Festivalen Bygdalarm i Norheimsund er nominert i kategorien «årets festival» av Norske konsertarrangører (NK). Bygdefestivalen, som debuterte i 2007, konkurrerer mot Palmesus, Øyafestivalen, Oslo World og Fjellparkfestivalen. Her frå Øystese i 2016.

 • Fredag 15. februar kl. 13.46

  Nominert til Årets festival

  Festivalen Bygdalarm i Norheimsund er nominert i kategorien «årets festival» av Norske konsertarrangører (NK). Bygdefestivalen, som debuterte i 2007, konkurrerer mot Palmesus, Øyafestivalen, Oslo World og Fjellparkfestivalen. Her frå Øystese i 2016.

 • Fredag 15. februar kl. 13.44

  Ingen livsbevis

  Det har enno ikkje kom bevis for at Anne-Elisabeth Hagen frå Lørenskog er i live, seier politiets etterforskingsleiar Tommy Brøske til Romerikes Blad. Det er 107 dagar sidan kvinna forsvann frå heimen på Fjellhamar. Politiet har fått over 1.400 tips.

 • Fredag 15. februar kl. 13.40

  Sør-Vest politidistrikt styrkes

  Sør-Vest politidistrikt får nå fem nye stillinger og blir samtidig tilført 53 millioner kroner i friske penger. Stortingsrepresentant for Høyre Aleksander Stokkebø sier dette kommer som et resultat av både statsbudsjettet og omprioriteringer fra politidirektoratet til politidistriktene.

 • Fredag 15. februar kl. 13.40

  Arntzen inn på Frp Bambles liste

  Monica Arntzen kommer til å bli foreslått som tredjekandidat på Bamble Frps liste på kveldens nominasjonsmøte. Opprinnelig var Vibeke-Emilie Abrahamsen nominert til plassen, men hun er ikke valgbar nå som hun er ekskludert fra partiet.

 • Fredag 15. februar kl. 13.38

  Kan bli fjorårets beste festival

  Palmesus i Kristiansand konkurrerer om å bli fjorårets beste festival. 1. mars, under By:Larm i Oslo, skal Arrangørprisen 2019 deles ut og der er festivalen nominert til årets festival 2018. Palmesus konkurrerer blant annet mot Øyafestivalen.

 • Fredag 15. februar kl. 13.38

  Øst politidistrikt får mer penger

  Regjeringen kutter nærmere 27 millioner kroner i midlene til Politidirektorat. Samtidig får politidistriktene mer penger for å gi flere politifolk i gatene. I gjennomsnitt får politidistriktene økt midlene med 5,1 prosent. Størst er økningen til Øst politidistrikt, som får 7 prosent mer. Så følger Troms (+5,9 prosent), Møre og Romsdal (+5,6 prosent) og Vest (+5,5 prosent).

 • Fredag 15. februar kl. 13.29

  17 nye stillingar til politiet

  Vest politidistrikt har fått midlar til 17 nye stillingar i år. Det skriv Frida Melvær, stortingsrepresentant (H) og medlem av justiskomiteen i ei pressemelding. Dermed er Vest politidistrikt mellom politidistrikta som får flest nye stillingar i 2019.

 • Fredag 15. februar kl. 13.29

  Politiet om manglende livsbevis: – Vi er bekymret

  LILLESTRØM (VG) Politiet bekrefter at de ennå ikke har fått bevis på at Anne-Elisabeth Hagen (68) lever – til tross for at de antatte kidnapperne har foreslått en måte å gi et livstegn på.

 • Fredag 15. februar kl. 13.29

  Etterforskningsleder om manglende livsbevis: – Vi er bekymret

  LILLESTRØM (VG) Politiet bekrefter at de ennå ikke har fått bevis på at Anne-Elisabeth Hagen (68) lever – til tross for at de antatte kidnapperne har foreslått en måte å gi et livsbevis på.

 • Fredag 15. februar kl. 13.28

  Solid økonomi i Sandnes

  Resultatet for Sandnes kommune for 2018 viser solide tall. Kommunen fikk et netto driftsresultatet på 174 millioner kroner og sikrer en god økonomisk drift videre for 2019 sier varaordfører Pål Morten Borgli fra Frp

 • Fredag 15. februar kl. 13.27

  KrF vil ha ordførar i Stad

  Ronald Dalsbø er innstilt som ordførarkandidat for nye Stad KrF. Han er frå Stadlandet, og har vore lokallagsleiar i Selje KrF. Dalsbø jobbar til dagleg som kranførar i Nordsjøen. KrF har i dag ordføraren i Selje, medan Venstre har ordførarposten i Eid.

 • Fredag 15. februar kl. 13.18

  Betongfirma saksøker staten etter angivelig verving av spioner i Russland

  Ølen Betong går til sak mot staten etter at medarbeidere i Russland skal ha blitt forsøkt vervet som spioner. Selskapet mener de har tapt 150 millioner kroner.

 • Fredag 15. februar kl. 13.18

  Gjelsten om hestefesten: – Det blir som å se Messi mot Ronaldo

  LILLESTRØM (VG) På bortimot 40.000 kvadratmeter skal Eirik Berentsen (41) lage tidenes hesteshow i Norge. Med seg på laget har han fått milliardærene Bjørn Rune Gjelsten og familien Andresen.

 • Fredag 15. februar kl. 13.17

  Færre snødager framover

  Vintersportsstedene i Telemark må ruste seg for 40–50 færre snødager i året. Det viser en fersk analyse Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har utarbeida for Varden. Mange eiere er allerede i gang med å investere tungt i snøproduksjonsanlegg.

 • Fredag 15. februar kl. 13.14

  Widerøe utvider i Bodø

  40 nye årsverk skal på plass i Bodø når Widerøe flytter vedlikeholdsoppgaver fra Nederland til Norge. Det melder Avisa Nordland. Delelageret til flyselskapet ligger i Bodø, og informasjonssjef Catharina Solli sier at effektiviteten nå vil øke.

 • Fredag 15. februar kl. 13.14

  Slik blir sportshelgen på TV

  Henrik Kristoffersen jakter VM-medalje i både storslalåm og slalåm og langrennsløperne skal teste formen for siste gang før VM i Seefeld. Det skal også hoppgutta. I tillegg er det engelsk FA-cup og mye mer. Her får du oversikten over sportshelgen på TV.

 • Fredag 15. februar kl. 13.13

  Bedre barnehagebemanning

  Barnehagene i Telemark har fått bedre bemanningstetthet det siste året. Det viser tall fra Utdanningsdirektoratet. Det er nå i gjennomsnitt 5,8 barn per voksen i barnehagene i fylket. Til sammenligning var det 6 barn per voksen i fjor.

 • Fredag 15. februar kl. 13.09

  Se opp for vogntog på E18

  Et vogntog skal ha stanset på vegskulder på E18 ved Sekkelsten retning Ørje: Kjørende bes være oppmerksomme da det er tåke i området, og dette kan komme brått på.

 • Fredag 15. februar kl. 13.01

  Saksøker staten for spion-verving

  Selskapet Ølen Betong saksøker den norske staten for det de hevder er forsøk på spionverving i Russland. De mener de har tapt over hundre millioner kroner på sin satsing i Murmansk etter at to sentrale medarbeidere ble utvist fra Russland.

 • Fredag 15. februar kl. 13.00

  Fergesamband kansellert

  Fergerute 18-782 Bodø - Værøy - Røst blir kansellert i dag. Dette på grunn av dårlig vær. Hverken A-ruta og B-ruta vil altså ikke gå. Dette gjelder også avgangen fra Moskenes lørdag klokken 07:00.

 • Fredag 15. februar kl. 12.57

  Hurtigbåtrute kanselleres

  Torghatten Nord informerer om at hurtigbåtruten NEX 2 Bodø - Svolvær kanselleres i dag. Båten skulle egentlig gå fra Bodø klokken 18:00, men grunnet sterk vind og høy sjø, innstiller selskapet avgangen.

 • Fredag 15. februar kl. 12.55

  Fylkesvei åpnet etter ras

  Fylkesvei 825 i Gratangen er nå åpen for trafikk. Veien har vært stengt på grunn av snøsked i Strætelia og fare for nye skred siden 12. februar. Snøskredet var tre meter høyt og 20 meter bredt. Veien ble åpnet klokken 12.34 fredag, skriver Fremover.

 • Fredag 15. februar kl. 12.55

  Ispropp truer bygning i Mosvik

  En ispropp på 100 meter skaper problemer i Mosvik. Proppen gjør at elva har tatt et nytt løp, ut på innmark, sier politiets operasjonsleder Svein Helgetun til Trønder-Avisa. Inderøy kommune, i samråd med NVE og politiet, har vurdert situasjonen, og har bestilt gravemaskin for å forsøke å få bort is.

 • Fredag 15. februar kl. 12.44

  Nye Kia Soul mer enn dobler rekkevidden fra dagens modell

 • Fredag 15. februar kl. 12.35

  Togstopp mellom Trondheim og Røros

  Rundt 100 passasjerar sitter fast på eit tog som stoppa på grunn av teknisk feil mellom Trondheim og Røros. Dei har venta sidan 11:30, og kommunikasjonsrådgiver i NSB opplyser at det har tatt tid å få tak i alternativ transport. Buss kjem til Kotsøy der toget står rundt klokka 13:00.

 • Fredag 15. februar kl. 12.28

  Trafikkulukke i Hillevåg

  To bilar, ein moped og ein motorsykkel er involverte i ei trafikkulukke i Hillevågsveien i Stavanger. Ein BMW skal ha køyrd inn i motorsykkelen og mopeden, og førarane er køyrde til sjukehus. Det er ukjend kor alvorlege skadane er. Trafikken står.

 • Fredag 15. februar kl. 12.19

  Nettet tilbake i Salten

  Strøm-, mobil- og nødnett er nå tilbake i Salten, opplyser politiet. – Seks basestasjoner er ute i Nordland. Med unntak av Musken i Tysfjord er det tilnærmet normalsituasjon nå, opplyser dekningsdirektør i Telenor, Bjørn Amundsen.

 • Fredag 15. februar kl. 12.19

  Nettet tilbake

  Strøm-, mobil- og nødnett er nå tilbake i Salten, opplyser politiet. Telenor melder at de fortsetter å overvåke situasjonen nøye.

 • Fredag 15. februar kl. 12.08

  Oslofjordtunnelen stengt

  Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger i forbindelse med en lastebil som har fått motortrøbbel. De venter på bergning, skriver politiet på Twitter.

 • Fredag 15. februar kl. 12.07

  Trailer mistet tralle på E18

  En trailer har mistet trallen sin på E18 ved Frivoll i Grimstad. Det er ikke meldt om personskade og trafikken går greit forbi, opplyser politiet.