Nyheter:

 • Søndag 10. februar kl. 23.46

  Ingen Grammy for Morten Lindberg

  Musikkprodusent Morten Lindberg fra Skien var nominert i kategorien Best Immersive Audio Album. Han hadde to vinnersjanser med «Folketoner» og «Sommerro: Ujamaa & The Iceberg». Alan Parsons Project vant med» Eye In The Sky – 35th Anniversary Edition».

 • Søndag 10. februar kl. 23.41

  Ingen Grammy for Kygo og Fred Ball

  Verken Fred Ball eller Kygo får noen Grammy når bransjens gjeveste priser deles ut natt til mandag norsk tid. Vinneren i klassen for beste remixede innspilling ble Mura Masa for remiksen av bandet Haims låt «Walking Away», opplyser Recording Academy.

 • Søndag 10. februar kl. 23.41

  Ingen Grammy for Kygo

  Det blir ingen Grammypris på Kygo i år. Vinneren i klassen for beste remixede innspilling ble Mura Masa for remiksen av bandet Haims låt «Walking Away», opplyser Recording Academy. En remix av Kygos låt «Stargazing» var nominert.

 • Søndag 10. februar kl. 23.05

  Skutt, torturert og banket: Slik var de siste minuttene til tre sudanske demonstranter

  BEIRUT (VG) Sikkerhetspolitiet forsøkte å stille dem for alltid, men i stedet endte deres begravelser med et mangedoblet sinne. Her er historien om drapet på en lege, en lærer og en student som ønsket et friere, mer rettferdig, Sudan.

 • Søndag 10. februar kl. 22.42

  Nytt Vestland SV

  I helga vart Vestland SV skipa, eit nytt fylkeslag beståande av dei to fylkeslaga Hordaland SV og Sogn og Fjordane SV. Hege Lothe, frå Gloppen, samrøystes vald til det nye lagets fyrste leiar. Med seg i leiarskapen har ho Gina Barstad, frå Bergen, som politisk nestleiar, og Akthar Chaudhry, frå Stord, som organisatorisk nestleiar

 • Søndag 10. februar kl. 22.35

  NIF-kandidat: – Doping er uopprettelig svik

  DERFOR BØR JEG BLI NY IDRETTSPRESIDENT: I slutten av mai skal det velges ny idrettspresident når det innkalles til idrettsting på Lillehammer. Valgkomiteen legger frem sin innstilling i april, men seks kandidater er i dag aktuelle for vervet. Disse seks har fått ti likelydende spørsmål og presenteres over seks dager i VG.

 • Søndag 10. februar kl. 22.33

  Valvik får fire millioner

  Erling Valvik får med seg fire millioner kroner fra Cultiva når han slutter som direktør til sommeren. Det skriver Fædrelandsvennen. Valvik har hatt direktørjobben i stiftelsen i 16 år.

 • Søndag 10. februar kl. 22.23

  Væpnet politi jakter ungdomsgjeng

  En mann opereres på sykehus etter en voldshendelse på Stovner i Oslo. Ifølge vitner var det ungdommer i alderen 16–18 år som slo og truet mannen med kniv. To personer er pågrepet, men politiet mener at 10–15 ungdommer kan ha vært involvert.

 • Søndag 10. februar kl. 22.16

  Frykter sosial dumping

  Fellesforbundet mener bemanningsbransjen saboterer de nye reglene for bemanningsbyråer. NRK har sett kontrakter med deltidsstillinger på fem prosent.

 • Søndag 10. februar kl. 21.51

  Oljefagforbund mener Petroleumstilsynets sjef må gå av

  Oljearbeiderforeningen Safe i Equinor mener at tilsynsdirektør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet (Ptil) må gå av etter refs fra Riksrevisjonen.

 • Søndag 10. februar kl. 21.48

  To førarkortbeslag i Hunnedalen

  Politiet har hatt fartskontroll på fylkesveg 45 Hunnedalsvegen i kveld. 16 sjåførar fekk bot for å ha køyrd for fort i 60-sona. I tillegg køyrde to så fort at politiet vil ta førarkorta frå dei. Den eine køyrde i 87 kilometer i timen, den andre i 88.

 • Søndag 10. februar kl. 21.46

  Fredrikstadmann til Grammy Awards

  Musikkprodusent Fred Ball fra Fredrikstad er indirekte nominert til en pris under kveldens Grammy-prisutdeling. Fred Ball er kreditert som medprodusent på tre låter på Jay Zs og Beyonces The Carters-album «Everything Is Love», som er nominert i Best Urban Contemporary Album.

 • Søndag 10. februar kl. 21.46

  Fredrikstadmann nominert til Grammy

  Musikkprodusent Fred Ball fra Fredrikstad er indirekte nominert til en pris under kveldens Grammy-prisutdeling. Fred Ball er kreditert som medprodusent på tre låter på Jay Zs og Beyonces The Carters-album «Everything Is Love», som er nominert i Best Urban Contemporary Album.

 • Søndag 10. februar kl. 21.37

  Mener elbilene må betale i bommene

  Arbeiderpartiets toppolitikere i Trondheim mener at elbilene også må betale bompenger i byen. Det sier ordfører Rita Ottervik og fylkesordfører Tore O. Sandvik til Adresseavisen.

 • Søndag 10. februar kl. 21.32

  Brann i Kragerø

  Politi og brannvesen er på en brann i et industribygg i Kragerø. Ifølge politiet brenner det i en oljekjele. Fem personer skal ha jobbet på stedet. Disse skal ikke være skadet.

 • Søndag 10. februar kl. 21.32

  Rykker ut på brann

  Politi og brannvesen er på vei til et industribygg i Kragerø, etter en melding om brann.

 • Søndag 10. februar kl. 21.32

  Anmeldt for narkotikabruk

  En mann i 20-årene er anmeldt for bruk av narkotika i Kristiansand. Han har erkjent forholdet.

 • Søndag 10. februar kl. 21.21

  Fv 33 er åpnet etter trafikkulykke

  Veien er åpnet igjen etter en trafikkulykke nord for Feiring tidligere i kveld. Det dannet seg lange køer i området. Tre personer ble sendt i ambulanse til Ahus etter ulykken.

 • Søndag 10. februar kl. 21.18

  Kjørte i 84 km/t i en 60-sone

  Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll på fylkesvei 109 ved Wilbergjordet i Fredrikstad. Politiet skrev ut ti forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 84 km/t i 60-sonen. Én person ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

 • Søndag 10. februar kl. 21.16

  Nominert til Kritikerprisen

  Boka «Smadra» har sikra Brynjulf Jung Tjønn ein nominasjon til Kritikerprisen. Boka er nominert i kategorien beste barne- og ungdomsbok.

 • Søndag 10. februar kl. 21.08

  Fylkesveg 33 er åpen igjen

  Fylkesveg 33 nord for Feiring er åpen for trafikk igjen. Det var en front mot front kollisjon som gjorde at vegen var stengt. Ulykka skjedde helt nord i Akershus, rett ved grensa til Oppland.

 • Søndag 10. februar kl. 21.08

  10 fekk bot i laserkontroll

  Politiet har hatt laserkontroll ved Eikanger i Nordhordland søndag kveld. 10 bilførarar fekk bot. Det var 70 km/t-sone og høgaste hastigheit blei målt til 88 km/t.

 • Søndag 10. februar kl. 21.00

  Norges bankkjemper har avdekket flere Kina-angrep: – Trusselbildet er økende

  Norges største banker har avverget flere dataangrep som spores til Kina. – Angriperne blir stadig flere og mer profesjonelle, sier DNBs cyberforsvarssjef.

 • Søndag 10. februar kl. 20.59

  FBK med sterk seier på hjemmebane

  Håndballjentene i Fredrikstad Ballklubb vant 33-23 mot Oppsal i Kongstenhallen i dag. Andrea Rønning ble kåret til FBKs beste spiller i kampen. FBK har med seieren inntatt tredjeplass på eliteserietabellen, bak Vipers og Storhamar.

 • Søndag 10. februar kl. 20.59

  De siste IS-krigerne kjemper til døden

  Den såkalte islamske staten står foran sitt endelige slag. Faller Deir ez-Zor vil terrorhærens kalifat i Irak og Syria være utslettet.

 • Søndag 10. februar kl. 20.56

  Arctic Eagles klare for kvalik

  Ørnene fra Narvik vant begge kampene mot Storhamar 2 denne helgen, som ga hockeylaget 6 poeng og sikret en topp to-plassering i ligaen. Det er andre år på rad at laget fra Narvik skal spille kvalifisering til det øverste hockeynivået i Norge.

 • Søndag 10. februar kl. 20.54

  Marte Berget legger opp 

  Vålerenga-spiller Marte Berget har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla. Det skriver Vålerengas damelag på sin Instagram-profil. 30-åringen fra Gran, har også spilt for Toppserieklubbene Lillestrøm og Kolbotn.

 • Søndag 10. februar kl. 20.43

  Mopedulykke på Stord

 • Søndag 10. februar kl. 20.42

  Ran på Ryen

  En ansatt ved en Esso-stasjon på Ryen i Oslo ble søndag kveld angrepet og ranet. Politiet har pågrepet fire menn og en kvinne, alle tidlig i 20-årene. Den fornærmede mannen, som også er tidlig i 20-årene, varslet en tilfeldig politipatrulje på stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 20.40

  Norendal med VM-sølv etter at finalen ble avlyst

  VM-finalen i slopestyle blåste bort, og dermed ble det VM-sølv på snowboardkjører Silje Norendal (25). Mons Røisland (22) mistet muligheten til medalje.

 • Søndag 10. februar kl. 20.40

  Norendal med VM-sølv etter at finalen ble avlyst: – Veldig fornøyd

  VM-finalen i slopestyle blåste bort, og dermed ble det VM-sølv på snowboardkjører Silje Norendal (25). Mons Røisland (22) mistet muligheten til medalje.

 • Søndag 10. februar kl. 20.38

  Seier til Byåsen

  Byåsens håndballkvinner slo Skrim fra Kongsberg 38-27 i eliteserien søndag kveld. Byåsen ligger på sjuendeplass på tabellen.

 • Søndag 10. februar kl. 20.34

  Veien delvis åpnet på Fv33

  Trafikken på stedet får nå slippe forbi, men Statens vegvesen anbefaler at du kjører E6 og Rv 4 en stund til. Ett felt er fremdeles stengt, etter ulykken like nord for Feiring tidligere i kveld. Det meldes om lange køer.

 • Søndag 10. februar kl. 20.33

  Narviking med sitt 39. NM-gull

  Hundekjøreren, Hege Ingebrigtsen deltok i seksspann, 32 kilometer, over to dager. Hun sikret seg NM-gull med en margin på fem minutter og 39 sekunder, skriver Fremover.

 • Søndag 10. februar kl. 20.17

  Fylkesveg 33 holdes stengt

  Det tar tid før fylkesveg 33 kan åpnes igjen etter front mot front kollisjonen ved Feiring tidligere i kveld. Det finnes ingen lokal omkjøringsveg, så Statens vegvesen ber derfor folk som har mulighet om å kjøre E6 eller riksveg 4.

 • Søndag 10. februar kl. 20.15

  Tre til sykehus etter trafikkulykke

  Tre personer er kjørt med ambulanse til Ahus etter trafikkulykken på Fylkesvei 33 nord for Feiring, melder politiet. Veien er fortsatt helt stengt i påvente av bilberging og opprydding på stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 20.13

  Sarri om fremtiden i Chelsea: – Jeg er bekymret

  MANCHESTER (VG) (Manchester City - Chelsea 6–0) Etter å ha ledet Chelsea til sitt største Premier League-tap noensinne og oversett Pep Guardiolas forsøk på å takke for kampen, forstår Maurizio Sarri at spørsmålene om hans fremtid i klubben kommer.

 • Søndag 10. februar kl. 20.00

  Disse feltene skal levere Equinors vekst

  Equinor skal øke olje- og gassproduksjonen med tre prosent årlig fra et rekordhøyt nivå. Dette er gigantprosjektene som skal levere veksten mellom 2019 og 2025.

 • Søndag 10. februar kl. 19.57

  Slåssing i Arna

  Fire eller fem personer skal ha vært innblandet i en slåsskamp ved Øyrane torg i Arna søndag kveld. En 18 år gammel man skal ha blitt slått, og fått et kutt i hodet. Ifølge politiet forlot gjerningspersonene stedet i bil. Den skadde får hjelp av ambulanse på stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 19.53

  Etterforsker ran på bensinstasjon

  Politiet har pågrepet fem personer etter at en bensinstasjon-ansatt på Ryen i Oslo skal ha blitt ranet inne på arbeidsplassen søndag kveld. Den ansatte skal ha blitt slått og sparket under ranet, og politiet har beslaglagt en kniv og en batong.

 • Søndag 10. februar kl. 19.52

  Mange oppsøker overgrepsmottak

  229 personer oppsøkte voldtektsmottaket i Bergen i 2018, det er fem færre enn året før, skriver NTB. Metoo-kampanjen har blitt nevnt som forklaring på at mange nå oppsøker hjelp etter overgrep.

 • Søndag 10. februar kl. 19.41

  ØIF Arendal seiret mot russerne

  ØIF Arendal slo russiske Dinamo Victor 27–21 på hjemmebane i kveld. Returkampen i Challenge Cup spilles i Russland førstkommende lørdag.

 • Søndag 10. februar kl. 19.40

  Viktig seier for Fredrikstad IBK

  Fredrikstad innebandyklubb vant 4-3 mot Akerselva etter straffer i ettermiddag. Fredrikstad ligger på nest siste plass på eliteserietabellen, som toppes av Greåker.

 • Søndag 10. februar kl. 19.40

  Sprintløpet i Canmore avlyst

  Sprinten i skiskyting for både kvinner og menn er avlyst, melder det internasjonale skiskyttarforbundet. Dermed går Johannes Thingnes Bø nok ein gong glipp av ein sjanse til å jakte sigersrekordar. Også i går blei rennet avlyst, då på grunn av kaldt vêr.

 • Søndag 10. februar kl. 19.38

  Fv33 stengt nord for Feiring

  På grunn av en trafikkulykke er Fv 33 stengt like nord for Feiring. Dette er mellom Minnesund og fylkesgrensen til Oppland. Ifølge politiet skal det være en front mot front-ulykke med tre biler involvert. Det er ikke kjent om noen er skadet.

 • Søndag 10. februar kl. 19.33

  Tok personlig rekord og årsbeste

  Stavhopperen Pål Haugen Lillefosse (17) fra Fana IL hoppet over 5.56 meter under Nordenkampen i friidrett søndag. Det var årsbeste i verden i U20-klassen, og personlig rekord.

 • Søndag 10. februar kl. 19.24

  Fylkesveg 33 er stengt etter ulykke

  Det er meldt om en front mot front ulykke på fylkesveg 33 like nord for Feiring i Akershus, rett ved grensa til Oppland. Tre biler skal være involvert i ulykka, og skadeomfanget er foreløpig uvisst. Vegen er stengt.

 • Søndag 10. februar kl. 19.24

  Sarri nektet å ta Guardiola i hånden etter ydmykelsen

  MANCHESTER (VG) (Manchester City - Chelsea 6–0) Etter å ha blitt ydmyket etter alle kunstens regler av Pep Guardiolas Manchester City, nektet Chelsea-sjef Maurizio Sarri å ta manager-rivalen i hånda.

 • Søndag 10. februar kl. 19.15

  Ber NSB senke farten

  Viltnemnda ber NSB senke farten etter at tolv rådyr og fire elg har blitt påkjørt av toget på Arendalsbanen de siste ukene, skriver Agderposten. Påkjørslene har skjedd mellom Bråstad og Rise stasjon, og skyldes mye snø, ifølge avisa.

 • Søndag 10. februar kl. 19.04

  Ber om tips etter hærverk på biler

  I løpet av natten har noen skåret hull i alle dekkene på to personbiler i Johnseveien i Engelsviken i Fredrikstad. Politiet ber om tips i saken.

 • Søndag 10. februar kl. 18.54

  ØIF Arendal leder

  ØIF Arendal leder 13–10 mot russiske Dinamo Viktor på hjemmebane i Challenge Cupe i håndball for menn. ØIF Arendal kjemper om å ta seg videre til kvartfinalen.

 • Søndag 10. februar kl. 18.54

  ØIF Arendal leder til pause

  ØIF Arendal leder 13–10 mot russiske Dinamo Victor på hjemmebane i Challenge Cup i håndball for menn. ØIF Arendal kjemper om å ta seg videre til kvartfinalen.

 • Søndag 10. februar kl. 18.49

  Kvinna har skader etter overfall

  Kvinna som blei overfallen i Sandnes blir sett til av helsepersonell etter hendinga. Ifølgje politiet blei ho slått i andletet, og det blei eit basketak mellom dei to. Dei veit ikkje kor alvorleg skadd ho er, men ho kom seg heim på eige hand.

 • Søndag 10. februar kl. 18.48

  Chelsea totalt ydmyket av City: – Verste jeg har sett

  MANCHESTER (VG) (Manchester City – Chelsea 6–0) Med Ole Gunnar Solskjær (45) på tribunen fikk Chelsea en ydmykende fotballeksjon av Manchester City, som tar tilbake tabelltoppen i Premier League etter et nytt hat trick av Sergio Agüero (30).

 • Søndag 10. februar kl. 18.47

  Framtiden i våre hender om norske investorers eierskap i Vale: – Sterkt problematisk å tjene penger på et slik selskap

  Framtiden i våre hender mener norske investorer bør trekke seg ut av det brasilianske gruveselskapet Vale, etter den katastrofale ulykken som skjedde i januar. 

 • Søndag 10. februar kl. 18.46

  FKH slått av Lokomotiv Moskva 

  I Marbella i Spania har FK Haugesund spelt treningskamp mot Lokomotiv Moskva i dag. Kampen enda 3–1 til russarane. FK Haugesund sitt mål blei scora av Christian Grindheim.

 • Søndag 10. februar kl. 18.39

  Førde-siger for volleyballherrane

  Førde sine volleyballherrar vann kampen mot Askim i dag. 3–0 vart resultatet etter 25–21, 27–25 og 25–15.

 • Søndag 10. februar kl. 18.38

  Bil med trøbbel i Knappetunnelen

  Trafikken glir fint forbi. Bilen har tekniske problemer og får assistanse, melder politiet.

 • Søndag 10. februar kl. 18.28

  Her er smuglertunnelene: – Trumps mur fungerer ikke. Den er bare et symbol.

  NOGALES, MEXICO (VG) Nede i kloakken under meksikanske Nogales, noen meter fra USA, har politisjef Juan Avila og hans menn avslørt flere av kartellenes smuglertunneler.

 • Søndag 10. februar kl. 18.21

  Ingen tips etter knivstikking

  Politiet har ikke fått inn tips, etter at en mann i 70-årene ble knivstukket i Porsgrunn fredag. Det sier jourhavende jurist John Ivar Johansen i politiet. Mannen er avhørt på sykehuset i dag, men har ikke kunnet beskrive gjerningspersonen.

 • Søndag 10. februar kl. 18.11

  Lover 50.000 for avgjørende tips

  Odin Andre Hagen Jacobsen har vært savnet i Trondheim siden 18. november. Nå lover foreldrene hans 50.000 kroner til de som kan komme med avgjørende tips om hva som har skjedd med 18-åringen. Det skriver Adresseavisen.

 • Søndag 10. februar kl. 18.11

  Pipebrann på Borgenhaugen

  Brannvesenet har rykket ut til Torvaldslyst på Borgenhaugen i Sarpsborg hvor det er en pipebrann.

 • Søndag 10. februar kl. 18.07

  Hadde hetta over hovudet

  Politiet har fått følgjande beskriving av mannen som overfall kvinna: Cirka 180 centimeter høg, lys i huda, blå auge. Han hadde på seg svarte klede, hettegenser med hette over hovudet og ein buff eller liknande framfor munnen og nasen.

 • Søndag 10. februar kl. 18.00

  Væpna politi leitar etter knivmann

  I Aspervika i Sandnes har ei ung kvinne blitt overfallen og trua med kniv av ein ukjend mann. Kvinna kom seg fri, men mannen har stukke av. Politi med våpen har rykka ut til staden med fleire patruljar.

 • Søndag 10. februar kl. 18.00

  Væpna politi leiter etter knivmann

  I Aspervika i Sandnes har ei ung kvinne blitt overfallen og trua med kniv av ein ukjend mann. Kvinna kom seg fri, men mannen har stukke av. Politi med våpen har rykka ut til staden med fleire patruljar.

 • Søndag 10. februar kl. 18.00

  Johansson på pallen

  Robert Johansson hoppet seg til tredjeplass i verdenscuprennet i Lahti i kveld. De norske hopperne har slitt i det siste, men fikk en opptur søndag. Granerud ble nummer fem, Forfang nummer syv. Polske Kamil Stoch vant soleklart foran Ryoyu Kobayashi.

 • Søndag 10. februar kl. 18.00

  Slik gikk det da Maiken prøvde to spareapper for å spare penger

 • Søndag 10. februar kl. 17.57

  Stor snøskredfare i Rogaland

  Det er sendt ut varsel om stor snøskredfare på nivå 4 i Rogaland søndag. Vedvarende vind og mer nysnø gir en komplisert situasjon, som kan føre til naturlige utløste og fjernutløste skred i området, står det i varselet på Varsom.no.

 • Søndag 10. februar kl. 17.57

  Kollisjon på E16 i Valdres

  To personbiler har kollidert på E16 i Lomen i Valdres. Politiet melder at en person trolig er lettere skadd. Ett kjørefelt er sperret, og det er redusert fremkommelighet. Politiet dirigerer trafikken på stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 17.55

  De norske hopperne reiste seg etter fiaskoen

  Etter lagkonkurranse-marerittet lørdag, løftet de norske hopperne seg i den individuelle konkurransen med Robert Johansson i spissen.

 • Søndag 10. februar kl. 17.55

  De norske hopperne reiste seg etter fiaskoen: - Ekstremt gledelig

  Etter lagkonkurranse-marerittet lørdag, løftet de norske hopperne seg i den individuelle konkurransen med Robert Johansson i spissen.

 • Søndag 10. februar kl. 17.49

  Skarpnord med 11.-plass

  Marianne Skarpnord fra Sarpsborg avsluttet sterkt og delte 11.-plassen i LPGA-turneringen Vic Open i Australia, melder NTB. Skarpnord var ett slag fra å blande seg inn i topp 10 og bare fem slag bak kvinnen som vant turneringen, franske Celine Boutier.

 • Søndag 10. februar kl. 17.49

  Sølv-vinneren bedre enn noen gang

  – Jeg er i kjempeform og går bedre på skøyter enn noen gang. Jeg føler at jeg ikke fikk bevist at jeg var i form i OL, og nå får jeg vist det, sier Sverre Lunde Pedersen til NRK etter å ha tatt sølv på 1500 m.

 • Søndag 10. februar kl. 17.36

  Vanskelige kjøreforhold på E6

  Sludd legger seg på vegen på E6 fra Eidsvoll og nordover langs Mjøsa. Statens vegvesen ber bilister avpasse farten etter forholdene. Entreprenør er varsla og er på veg ut med brøytebil og strøbil.

 • Søndag 10. februar kl. 17.27

  Knallår for potetgullprodusenter: –  Solgte 5,2 millioner flere poser enn året før

  Orkla mener flere handler godteri på nettet, men endringen vises ikke i potetgulltallene. Totalt utgjorde veksten for Maarud alene om lag en potetgullpose per nordmann.

 • Søndag 10. februar kl. 17.23

  Innbyggere bekymret for snødumping

  Fylkesmannen krever at Lillesand kommune må redegjøre for dumping av snø i sjøen. Bakgrunnen er bekymringsmeldinger fra innbyggere, skriver Lillesandsposten. Snødumping er i utgangspunktet ikke ulovlig, men det forutsetter at den er ren.

 • Søndag 10. februar kl. 17.19

  Jakob (18) knuste brorens rekord

  Jakob Ingebrigtsen løp inn til 3.36,21 på 1500 meter i Nordenkampen søndag. Det er både norsk og nordisk rekord. Han knuste dermed storebrors gamle norske rekord med hele tre og et halvt sekund. – Jeg forventet ikke å løpe så fort, sier Ingebrigtsen.

 • Søndag 10. februar kl. 17.16

  Fra kraftbransjen til turistbransjen: Vil ta opp kampen om turguider med Airbnb

  Teamet bak Live International har utviklet en app som lar brukere booke profesjonelle turguider, et marked verdt 1.100 milliarder kroner. Nå vil styreleder Lars Christian Sekne hente 15 millioner kroner i den andre emisjonen på kort tid, og regner med overskudd allerede i 2019. 

 • Søndag 10. februar kl. 17.06

  Seiersrekken brutt for Lundby

  Sara Takanashi fra Japan brøt Maren Lundbys seiersrekke i verdenscupen søndag. Lundby hadde seks seiere på rad, men endte som nummer to i Ljubno. Lundby hoppet bra med tanke på forholdene, men klarte altså ikke å ta seieren for det.

 • Søndag 10. februar kl. 17.02

  Ingen personskade i E6-ulykke

  Ingen personer kom til skade i ulykken mellom to biler og en lastebil ved Jonstenkrysset på E6 i Råde. Nødetatene jobber med å få ryddet ulykkesstedet med Mesta og bergingsbil.

 • Søndag 10. februar kl. 16.43

  Slik skal kua bli mer klimavennlig

 • Søndag 10. februar kl. 16.41

  Ulykke på E6 i Råde

  Politiet har fått melding om to biler som har kollidert i en lastebil ved Jonstenkrysset på E6 i Råde. Lastebilen hadde stoppet for en henger på stedet. Politiet melder at det er uklart skadeomfang. Ulykken har skjedd i sydgående retning.

 • Søndag 10. februar kl. 16.37

  1, 6 millioner til festivaler

  Kulturstyret i Kristiansand har bevilget 1,6 millioner til 16 festivaler. De fikk totalt 23 søknader om festivalstøtte. Det er en økning på 44 prosent fra i fjor, skriver Kristiansand kommune på sine hjemmesider.

 • Søndag 10. februar kl. 16.35

  Jakob Ingebrigtsen knuste storebrors rekord: – Dette hadde vært suverent EM-gull

  BÆRUM (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) åpnet 2019 med en kanonløp i Norden-kampen: 3,36,21 på 1500 meter. - Dette hadde vært suverent EM-gull, sier pappa Gjert.

 • Søndag 10. februar kl. 16.35

  Jacob Ingebrigtsen knuste storebrors rekord: – Dette hadde vært suverent EM-gull

  BÆRUM (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) åpnet 2019 med en kanonløp i Norden-kampen: 3,36,22 på 1500 meter. - Dette hadde vært suverent EM-gull, sier pappa Gjert.

 • Søndag 10. februar kl. 16.35

  Jacob Ingebrigtsen knuste storebrors rekord: – Dette lover bra!

  BÆRUM (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) åpnet 2019 med en kanonløp i Norden-kampen: 3,36,22 på 1500 meter.

 • Søndag 10. februar kl. 16.30

  Utenfor livsfare etter knivstikking

  Tilstanden er ikke lenger for kritisk for mannen i 30-årene som ble knivstukket i Storgata i Oslo natt til søndag. Ingen er pågrepet etter hendelsen, melder NTB. De to mennene i 20-årene, som selv oppsøkte legevakten, er også utenfor livsfare.

 • Søndag 10. februar kl. 16.30

  Eriksen og Son scoret Tottenham slet seg til seier

  (Tottenham - Leicester 3–1) Et formsvakt Leicester skapte tidvis store problemer borte mot Tottenham, men Christian Eriksen (26) og Heung-min Son (26) ordnet tre viktige poeng.

 • Søndag 10. februar kl. 16.30

  Eriksen og Son scoret da Tottenham slet seg til seier

  (Tottenham – Leicester 3–1) Et formsvakt Leicester skapte tidvis store problemer borte mot Tottenham, men Christian Eriksen (26) og Son Heung-min (26) ordnet tre viktige poeng.

 • Søndag 10. februar kl. 16.28

  Skal be om mer til kunstsilo

  Sørlandets Kunstmuseum mangler driftsmidlene som kan utløse Cultivas byggetilskudd, og til våren blir bystyret i Kristiansand bedt om å bidra mer til kunstsiloen. Det skriver Fædrelandsvennen. Fra før har kommunen vedtatt å bidra med 50 millioner.

 • Søndag 10. februar kl. 16.25

  Heiderleg omtale til saka om Thor

  NRK-saka om pokerspelaren Thor Hansen fekk i helga heiderleg omtale under prisutdelinga i Haugesund Journalistlag. Det fekk òg redaksjonen i Kvinnheringen for fleire prosjekt. Kjetil Østrem og Sunnhordland vant hovudprisen for saka «Fall i døden».

 • Søndag 10. februar kl. 16.25

  Heiderleg omtale til saka om Tor

  NRK-saka om pokerspelaren Tor Hansen fekk i helga heiderleg omtale under prisutdelinga i Haugesund Journalistlag. Det fekk òg redaksjonen i Kvinnheringen for fleire prosjekt. Kjetil Østrem og Sunnhordland vant hovudprisen for saka «Fall i døden».

 • Søndag 10. februar kl. 16.24

  Stockholm: Mann skal ha sprengt seg selv i luften

  En mann skal ha utløst en bombe i en bolig sør for Stockholm, melder Expressen.

 • Søndag 10. februar kl. 16.24

  Ung mann død etter eksplosjon utenfor Stockholm

  En mann skal ha utløst en eksplosjon i en bolig sør for Stockholm og ha dødd av skadene, melder Expressen. Politiet kobler ikke hendelsen mot terror.

 • Søndag 10. februar kl. 16.24

  Stockholm: Ung mann skal ha sprengt seg selv i luften

  En mann skal ha utløst en bombe i en bolig sør for Stockholm og ha dødd av skadene, melder Expressen. Politiet kobler ikke hendelsen mot terror.

 • Søndag 10. februar kl. 16.16

  Uavgjort i Marbella

  Sogndal spela uavgjort mot eliteserieklubben Odd i ein treningskamp i Marbella i dag. Kampen enda 0–0. Sogndal-spelar Sixten Jensen var nærast å score då han skaut like utanfor mot slutten av kampen.

 • Søndag 10. februar kl. 16.16

  Ny utforkjøring ved Strandlykkja

  Enda en bil har kjørt av vegen på E6 ved Strandlykkja i Stange. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 16.15

  Ryanair hevder Norwegian kutter pilotlønninger: – Ikke korrekt

  Ryanair hevder overfor sine ansatte at Norwegian skal gjøre et lønnskutt på 7 prosent. Samtidig har de forsøkt å lokke Norwegian-piloter til seg. Norwegian avviser lønnspåstanden blankt. 

 • Søndag 10. februar kl. 16.09

  Ber båteigarar sjekke båtane sine

  Ei jolle på ti fot ligg i sjøen med botnen opp ved Langøy utanfor Stavanger. Jolla er kvit, og ho har svart botnstoff. Politiet trur båten har slite seg i uveret de siste dagane, men ber båteigarar sjekke båtane sine.

 • Søndag 10. februar kl. 16.06

  Lunde Pedersen tok VM-sølv med vanvittig løp

  INZELL (VG) Sverre Lunde Pedersen (26) gikk et vanvittig sterkt løp på 1.43,16 og slo verdensrekordholderen og OL-vinneren på 1500 meter, men måtte se seg slått med over et halvt sekund av suverene Thomas Krol (26) fra Nederland.

 • Søndag 10. februar kl. 16.06

  Søndrål hyller Lunde Pedersen: – Vil prege sporten i lang tid

  INZELL (VG) Sverre Lunde Pedersen (26) gikk et vanvittig sterkt løp på 1.43,16 og slo verdensrekordholderen og OL-vinneren på 1500 meter, men måtte se seg slått med over et halvt sekund av suverene Thomas Krol (26) fra Nederland.

 • Søndag 10. februar kl. 15.54

  Elbil, avskoging og morsmelkerstatning: Dette diskuterte Oljefondet med selskapene i fjor

  I fjor hadde Oljefondet dialoger med selskapene det eier om alt fra risikoen knyttet til kobolt i elbiler og avskoging til markedsføring av morsmelkerstatning.

 • Søndag 10. februar kl. 15.44

  Graabak vant etter fotofinish

  Det måtte fotofinish til for å skille mellom Jørgen Graabak og Akito Watabe etter en heseblesende spurt. Det endte med norsk kombinertseier.

 • Søndag 10. februar kl. 15.42

  Graabak vant kombinert i Lahti

  Jørgen Graabak fra Melhus vant verdenscuprennet i kombinert i Lahti søndag etter en spennende innspurt mot japaneren Akito Watabe. Det måtte målfoto til for å skille de to.

 • Søndag 10. februar kl. 15.40

  Ruspåvirket og uten førerkort

  En mann i 50-årene ble i ettermiddag stanset av politiet i Fredrikstad og anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Mannen hadde heller ikke førerkort.

 • Søndag 10. februar kl. 15.38

  Vonn hedret av Stenmark – skal feste med Aksel Lund Svindal

  ÅRE (VG) Lindsey Vonn (34) avsluttet karrieren med bronsemedalje. Så lagde hun show i målområdet med legenden Ingemar Stenmark (62). Nå venter fest med Aksel Lund Svindal (36).

 • Søndag 10. februar kl. 15.34

  Grøvdal slo Ingrid Kristiansens 34 år gamle rekord

  BÆRUM (VG) Karoline Bjerkeli Grøvdal er født i 1990. Søndag slo hun en norsk rekord satt i 1985. Ingrid Kristiansens rekord ble slått med over fem sekunder.

 • Søndag 10. februar kl. 15.34

  Grøvdal slo Ingrid Kristiansens 34 år gamle rekord: – Dette henger høyt for meg

  BÆRUM (VG) Karoline Bjerkeli Grøvdal er født i 1990. Søndag slo hun en norsk rekord satt i 1985. Ingrid Kristiansens tid ble slått med over fem sekunder.

 • Søndag 10. februar kl. 15.03

  Venezuela-krisen er nå dobbelt så ille som Den store depresjonen - og nesten på nivå med Syria-krigen

  Venezuelas brutto nasjonalprodukt har gått ned med over 60 prosent fra 2015 og frem til i dag. Det er nesten like ille som Syria-krigen. 

 • Søndag 10. februar kl. 14.42

  Tok årets første siger

  Etter fire strake tap i 2019, vann Førde sine handballdamer 24-22 borte mot Ålgård. Ved pause leia heimelaget 10-9. Jeanette Øksenberg vart mestscorande med åtte mål. Førde er framleis nummer ni i 1. divisjon. Avstanden ned til Viking på nedrykksplass er fem poeng.

 • Søndag 10. februar kl. 14.42

  Årets andre siger

  Førde sine handballdamer vann 24–22 borte mot Ålgård. Ved pause leia heimelaget 10–9. Jeanette Øksenberg vart mestscorande med åtte mål. Førde er framleis nummer ni i 1. divisjon. Avstanden ned til Viking på nedrykksplass er fem poeng.

 • Søndag 10. februar kl. 14.42

  Analytiker: – Pristoppen trolig nådd for rekorddyr strømvinter

  Takk og pris – pristoppen på strøm er trolig nådd, og nå skal prisen ned fremover mot våren. Men denne vinteren blir likevel en av de dyreste strømvintrene vi har sett.

 • Søndag 10. februar kl. 14.19

  Iversen og Klæbo fikk sin revansje i Lahti

  To år etter at Emil Iversen (27) ødela gullsjansene til seg selv og Johannes Høsflot Klæbos (22) på VM-lagsprinten i Lahti, fikk duoen endelig slått tilbake. Norge 1 vant foran Norge 2.

 • Søndag 10. februar kl. 14.19

  Iversen og Klæbo fikk revansje i Lahti

  To år etter at Emil Iversen (27) ødela gullsjansene til seg selv og Johannes Høsflot Klæbo (22) på lagsprinten i Lahti-VM, slo duoen tilbake. Norge 1 vant foran Norge 2.

 • Søndag 10. februar kl. 14.03

  Bil i grøfta i Stange

  En personbil med to personer har kjørt i grøfta på E6 ved Strandlykkja i Stange. Det er ikke meldt om personskader, men bilen veltet på taket. Det skal være mulig å passere ulykkesstedet, men trafikken går ifølge politiet saktere enn vanlig.

 • Søndag 10. februar kl. 14.02

  Overlevde mer enn 40 timer i luftboble etter fergekatastrofe

  Mens hundrevis med mennesker druknet rundt ham i Victoriasjøen i Tanzania, klamret Augustine Charahani seg til livet på mirakuløst vis.

 • Søndag 10. februar kl. 13.57

  Har sjekka ut ulvespor

  Statens Naturoppsyn sjekka før helga ut meldingar om ulvespor og observasjon av ein ulv ved Foss i Hyllestad. Konklusjonen på alle er at det ikkje er tale om ulv. Ein DNA-analyse stadfesta at det før jul var ein ulv i Dale. Dette er truleg same ulven som forsynte seg av sauer på sunnfjordbeite i fjor.

 • Søndag 10. februar kl. 13.55

  Avlyst til og fra England

  De to flyturene mellom Kristiansand lufthavn Kjevik og London søndag er avlyst, melder Avinor.

 • Søndag 10. februar kl. 13.48

  Sverige parkerte Norge på lagsprinten

  Maiken Caspersen Falla ble knust av svenske Maja Dahlqvist i avslutningen under lagsprinten i Lahti.

 • Søndag 10. februar kl. 13.48

  Skadeplagede Maiken Caspersen Falla tapte spurten på lagsprinten

  Maiken Caspersen Falla, som sliter med betennelse i foten, ble knust av svenske Maja Dahlqvist i avslutningen under lagsprinten i Lahti.

 • Søndag 10. februar kl. 13.31

  Går i fakkeltog mot sykehusplanene

  LO, Legeforeningen, Fagforbundet og flere andre organisasjoner arrangerer tirsdag 12. februar fakkeltog mot planene om å legge ned Ullevål sykehus og å bygge nytt på Gaustad. Toget skal gå fra Jernbanetorget klokken 17, og opp til Stortinget.

 • Søndag 10. februar kl. 13.31

  Funn av narkotika i bil

  I Haugesund har politiet kontrollert en bil i sentrum. Kontrollen resulterte i funn av narkotika i bil og på fører. Fører, en mann i 40-årene, er pågrepet. Mannen kunne heller ikke fremvise gyldig førerkort. Politiet foretar videre undersøkelser og oppretter sak.

 • Søndag 10. februar kl. 13.27

  PDVSA krever svar – Equinor fortsetter i Venezuela

  Kilder Reuters har snakket med sier det statseide oljeselskapet i landet har presset partnere om status for veien videre. Equinor har ingen planer om å stoppe prosjektene sine i Venezuela.

 • Søndag 10. februar kl. 13.27

  Russisk motstand

  ØIF Arendal spiller søndag kveld den første kampen i åttedelsfinalen i Challenge Cup i håndball for menn. Motstander i Arendal er Dinamo Victor fra Russland, og returkampen spilles neste helg.

 • Søndag 10. februar kl. 13.20

  Fant utbrent bil etter biltyveri

  Politiet i Bergen har funnet den siste av fire biler som ble stjålet på et anleggsområde i ved Siljustøl i Bergen lørdag. Bilen ble funnet utbrent på Totland. De tre andre bilene ble funnet krasjet ulike steder i Bergen lørdag.

 • Søndag 10. februar kl. 13.14

  Iversen og Klæbo til finale

  Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo tok seg lett til finale i Lahti. Det gjorde også Norge 2.-lag med Sindre Bjørnestad Skar og Eirik Brandsdal. Iversen og Klæbo vant det første semifinaleheatet, mens Skar og Brandsdal ble nummer tre i det andre.

 • Søndag 10. februar kl. 13.13

  Venstre vil utrede Ullevål

  Venstres landsstyre har vedtatt at de vil ha en full utredning om fortsatt bruk av Ullevål sykehus, som et alternativ til OUS' planer om å bygge nytt sykehus på Gaustad. Venstre er hittil det eneste av regjeringspartiene som har gått inn for dette.

 • Søndag 10. februar kl. 13.01

  Verdsettes til 70 millioner: Tror løsningen deres kan hjelpe butikker å holde Amazon på avstand

  Porterbuddy har det siste året signert avtaler med flere kjente norske butikkjeder om hjemlevering samme dag som man bestiller det. Selskapet mener det styrker de lokale butikkene i kampen mot nettgigantene.

 • Søndag 10. februar kl. 12.53

  Redningsaksjon i Rjukan

  En isklatrer har falt på Rjukan, men skal ikke ha fått alvorlige skader. Ifølge politiet har personen smerter i et ben og hofte. Redningsklatrere, Røde Kors og politi på vei til stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 12.53

  Har kontroll på brannen

  Brannvesenet har kontroll på brannen i Eidsberg. Garasjen har falt sammen og det skal ikke være fare for spredning lenger.

 • Søndag 10. februar kl. 12.46

  Innbrudd i garasje på Kampen

  Klokken 11.20 fikk politiet melding om et innbrudd i en garasje og flere boder tilhørende et borettslag på Kampen i Stavanger. Politiet har vært på stedet og sikret spor. Sak opprettes.

 • Søndag 10. februar kl. 12.43

  Ikke mistenkelig dødsfall

  Politiet mistenker ikke at mannen som søndag ble funnet død i Vennesla er utsatt for noe kriminelt. Mannen i 40-årene ble funnet på en parkeringsplass i et boligområde.

 • Søndag 10. februar kl. 12.43

  Ikke mistenkelig

  Politiet mistenker ikke at mannen som søndag ble funnet død i Vennesla er utsatt for noe kriminelt. Mannen i 40-årene er fra Vennesla, og ble funnet på en parkeringsplass i et boligområde.

 • Søndag 10. februar kl. 12.43

  Medaljen røyk for Ragnhild Mowinckel etter feil: - Merket at farten ble borte

  ÅRE (VG) Ragnhild Mowinckel (26) gjorde én feil like før mål i VM-utforen. Det kostet henne trolig medalje.

 • Søndag 10. februar kl. 12.43

  Medaljen røyk for Ragnhild Mowinckel etter feil

  ÅRE (VG) Ragnhild Mowinckel (26) gjorde én feil like før mål i VM-utforen. Det kostet henne trolig medalje.

 • Søndag 10. februar kl. 12.43

  VM-utfor: Medaljen røyk for Ragnhild Mowinckel

  ÅRE (VG) Ragnhild Mowinckel (26) gjorde en feil like før mål i VM-utforen. Det kan ha kostet henne medaljen.

 • Søndag 10. februar kl. 12.35

  Bjørnstad og Graabak er med

  Espen Bjørnstad og Jørgen Graabak ligger godt an etter hoppdelen av kombinertrennet i Lahti. Bjørnstad hoppet 122,5 meter og Graabak 122 meter. Det holdt til 5.-plass før langrennsdelen i Lahti, melder NTB.

 • Søndag 10. februar kl. 12.33

  Stadig flere velger folkehøgskole

  7751 elever går på folkehøgskoler dette skoleåret. Det er flere enn noen gang tidligere. For 20 år siden var 25 prosent av elevene under 18 år. I år er tallet 2 prosent. Gjennomsnittsalderen er 19 år. Det aller vanligste er å gå på folkehøgskole rett etter videregående.

 • Søndag 10. februar kl. 12.30

  Mortavika-Arsvågen er i drift igjen

  Fergesambandet er nå i drift igjen. Avgang fra Mortavika klokken 12.45 og fra Arsvågen klokken 13.15 blir innstilt på grunn av dårlig vær. Det er kun disse avgangene som blir innstilt.

 • Søndag 10. februar kl. 12.27

  Harde kamper for å renske ut IS fra deres siste bastion i Syria

  Fire kvadratkilometer og 600 opprørere: Det er det som skal være igjen av islamistgruppen IS' såkalte kalifat det østlige Syria.

 • Søndag 10. februar kl. 12.21

  Trafikkuhell i Klæbu

  Nødetatene rykker ut etter melding om en front mot front kollisjon i Tanemsbruvegen i Klæbu. Det er ikke meldt om alvorlige skader.

 • Søndag 10. februar kl. 12.20

  Trafikkulykke i Ringsaker

  To biler er involvert i en trafikkulykke i Nybygda i Ringsaker. Politiet og ambulanse er på stedet. Ifølge politiet er det ikke meldt om alvorlige personskader.

 • Søndag 10. februar kl. 12.18

  Funnet død

  En mann er funnet død på en parkeringsplass i Vennesla.

 • Søndag 10. februar kl. 12.17

  Vannlekkasje i parkeringshus

  En vannlekkasje har ført til at parkeringshuset på Leüthenhaven har fått 20 centimeter med vann på det nederste planet. Brannvesenet er på stedet, skriver Adresseavisen.

 • Søndag 10. februar kl. 12.12

  Vurderer nattog til Nittedal

  NSB vil vurdere å sette opp togavganger fra Oslo til Nittedal så sent som klokken to om natta, ifølge Varingen. Nittedal Rotary foreslo dette for sjefen for NSB Gjøvikbanen, Øystein Gullaksen, denne uken, og Gullaksen sa dette skulle vurderes.

 • Søndag 10. februar kl. 12.12

  Møtte Martine-mistenkte: – Lever et liv omringet av vakter

  BEIRUT/OSLO (VG) I løpet av de siste månedene er Farouk Abdulhak, den mistenkte i drapet på Martine Vik Magnussen, sett sammen med familie i Sanaa i Jemen. Han skal ha virket helt avslappet – tross store sikkerhetstiltak.

 • Søndag 10. februar kl. 12.05

  Rammet av sykdom

  Mange elever ved Risør barneskole sliter med sykdom. I noen av klassene var nesten halvparten av elevene syke i forrige uke, skriver Aust-Agder Blad. Foreldrene ved skolen har fått SMS om smittevern.

 • Søndag 10. februar kl. 12.02

  Ruteknusing

  Vinduer i et garasjeanlegg har blitt knust i formiddag på Herøya i Porsgrunn. Ifølge politiet har de kontroll på en mann, mens de leter etter muligens en kvinne som har løpt fra området.

 • Søndag 10. februar kl. 12.02

  Ruteknusing

  Vinduer i et garasjeanlegg har blitt knust i formiddag på Herøya i Porsgrunn. Ifølge politiet har de kontroll på en mann, mens de leter etter muligens en kvinne som har løpt fra området til fots.

 • Søndag 10. februar kl. 12.00

  Rederier trosser omfattende kritikk: Ni «norske» skip på fersk verstingliste

  Faren for lavtlønnede arbeidere og forurensning gjør strandhugging av skip i India og Bangladesh svært kontroversielt. I fjor ble ni skip med norske interesser solgt til hugging i disse landene. 

 • Søndag 10. februar kl. 12.00

  TEST: Nokia 8.1

 • Søndag 10. februar kl. 11.58

  Lothe leiar Vestland SV

  Som venta blir Hege Lothe den første leiaren av Vestland SV. Det vart klart under stiftingsmøtet i Bergen i helga. Lothe er kommunestyrerepresentant i Gloppen og er i dag direktevald landsstyrerepresentant. Ho er også tidlegare leiar av Sogn og Fjordane SV. Gina Barstad (Bergen) og Akhtar Chaudhry (Stord) følgjer på dei neste plassane.

 • Søndag 10. februar kl. 11.39

  Feilen er rettet

  Togene blant annet på Sørlandsbanen går nå som normalt igjen etter at en feil ved Skøyen stasjon i Oslo er rettet.

 • Søndag 10. februar kl. 11.33

  Brann i garasje i Eidsberg

  Brannvesenet har rykket ut til en brann i en garasje i Parkveien i Eidsberg. Skal ikke være folk hjemme, men ifølge politiet er det spredningsfare til bolighus.

 • Søndag 10. februar kl. 11.25

  Minister til Sørlandet

  Folkehelseminister Åse Michaelsen (Frp) skal mandag orienteres om planene for et nytt senter for alvorlig syke og døende barn i Kristiansand. Foreningen for barnepalliasjon har jobbet med planene i ti år.

 • Søndag 10. februar kl. 11.14

  Togtrafikken i gang igjen

  Togtrafikken i Oslo er i gang igjen etter at ein jordfeil på Skøyen stasjon gjorde at stasjonen måtte stenge. Men no er feilen retta, og trafikken går som normalt igjen, melder Bane Nor.

 • Søndag 10. februar kl. 11.10

  Tiltalt for å ha drept spedbarn

  En 38 år gammel mann er tiltalt for mishandling og drap på sin tre måneder gamle datter, samt vold mot en stedatter. Mandag starter rettssaken i Sandnessjøen.

 • Søndag 10. februar kl. 11.08

  Skøytesjefene om jente-nedturen: Like gode muligheter som guttene

  INZELL (VG) Sverre Lunde Pedersen (26) og Håvard Lorentzen (26) har løftet Norges skøyteherrer inn i verdenstoppen, mens jentene henger etter i svingene og har mislyktes – selv om deres muligheter ifølge skøytesjefene er like gode som guttenes.

 • Søndag 10. februar kl. 11.07

  Her er Tesla-gründer Elon Musk på plass i Oslo

  VG er på plass ved Teslas hovedkontor på Skøyen, der den mektige toppen Elon Musk nettopp ble observert.

 • Søndag 10. februar kl. 11.07

  Rita (9) fikk møte Tesla-gründer Elon Musk i Oslo

  9 år gamle Rita Antunes ventet lenge. Så fikk hun komme inn til Elon Musk.

 • Søndag 10. februar kl. 11.03

  Vålerenga signerer landslagsstopper

  Vålerenga har signert tidligere Viking- og Bodø/Glimt-spiller Johan Lædra Bjørdal fra den belgiske klubben SV Zulte Waregem. 32-åringen fra Egersund har skrevet under en kontrakt for 2,5 år. Midstopperen har tre landskamper for Norge.

 • Søndag 10. februar kl. 10.50

  Framleis togtrøbbel i Oslo

  Bane Nor er i gang med å rette jordfeilen på Skøyen stasjon slik at togtrafikken i Oslo kan starte igjen. Det er stans i trafikken mellom Skøyen og Oslo S. Det er uvisst kor lang tid feilrettinga vil ta.

 • Søndag 10. februar kl. 10.41

  Avduket veggmaleri i Hamar

  Et nytt veggmaleri ble i helgen avduket på Stallgården i Hamar. Gården er pusset opp og det gamle veggmaleriet ble malt over. Nå er et nytt på plass.

 • Søndag 10. februar kl. 10.38

  Rammer 80 prosent av all togtrafikk

  Feilen som har stengt Skøyen stasjon for trafikk påvirker 80 prosent av all togtrafikk i Norge, sier NSB til Aftenposten. Feilen oppstod litt før klokken åtte. Reparatører jobber med å rette opp feilen, som forsinker tog over hele Østlandet.

 • Søndag 10. februar kl. 10.35

  Mildt i sør

  Lista fyr var landets mildeste sted fra lørdag kveld til søndag morgen med sju grader, melder yr.no.

 • Søndag 10. februar kl. 10.22

  Øvelse på Kjeller avsluttet

  Forsvarets øvelse på Kjeller i Skedsmo er avsluttet, melder politiet. Heimevernet øver fortsatt flere steder i Bærum og Oslo.

 • Søndag 10. februar kl. 10.17

  Tolga-granskning legges frem: - Jeg håper de har noen gode svar å komme med

  I drøye tre måneder har flere etater gransket alle sider ved Tolga-saken. – Jeg føler vi er blitt tatt på alvor, sier Magnus Holøyen.

 • Søndag 10. februar kl. 10.16

  Trakk ned buksa – blir anmeldt

  En mann i 20-åra fra Ytre Namda er anmeldt for å ha trukket ned buksa og vist baken til politiet. Han vil få bot for blotting eller ordensforstyrrelse, melder Adresseavisen.

 • Søndag 10. februar kl. 10.08

  Tatt for fyllekjøring

  Politiet rykket ut etter flere meldinger om vinglete kjøring i Moss i natt. Ut fra mistanke om kjøring i påvirket tilstand ble bileier oppsøkt på adresse. Mannen i 50-årene erkjente kjøringen og blåste godt over lovlig grense på alkometeret. Mannen blir anmeldt.

 • Søndag 10. februar kl. 10.06

  Innovasjon Norge mente produktet ikke ville fungere i Kina – har signert kontrakter verdt 400 mill.

  Dignio fikk tommel ned fra Innovasjon Norge i Kina. Nå blir selskapet trukket frem som en norsk suksesshistorie i verdens mest folkerike land.

 • Søndag 10. februar kl. 10.01

  Beruset og kranglete

  En mann og en kvinne i 30-årene ble ved 02-tiden i natt satt i arresten etter ordensforstyrrelser i Sarpsborg. Begge var ifølge politiet beruset og de anmeldes for ikke å etterkomme politiets pålegg og forulemping av offentlig tjenestemann.

 • Søndag 10. februar kl. 10.01

  Ingen blåste rødt

  Ingen sjåfører hadde alkohol i blodet da politiet hadde promillekontroll i Mandal søndag morgen.

 • Søndag 10. februar kl. 9.49

  Kjørte i beruset tilstand

  Politiet stanset en bil med beruset fører i natt i Rana. Mistet førerkortet og politiet skal etterforske saken.

 • Søndag 10. februar kl. 9.48

  Måtte i arresten

  En person ble i natt arrestert på Leknes etter han forstyrret freden på et spisested, i tillegg for å ha forulempet en politimann.

 • Søndag 10. februar kl. 9.47

  Full strid etter påstått ulveangrep i Tyskland

  Et bakholdsangrep på en kirkegård har fyrt opp en politisk debatt om ulvens hjemkomst til Tysklands skoger.

 • Søndag 10. februar kl. 9.47

  Betent krangel om 800 ulver i Tyskland

  Et bakholdsangrep på en kirkegård har fyrt opp en politisk debatt om ulvens hjemkomst til Tysklands skoger.

 • Søndag 10. februar kl. 9.45

  Juan Mata til VG: – Solskjær har gitt oss glede

  LONDON (VG) Manchester Uniteds spanske midtbanespiller Juan Mata (30) er storfornøyd med å ha Ole Gunnar Solskjær (45) som manager.

 • Søndag 10. februar kl. 9.44

  Togproblemer i Oslo – rammer Flytoget og NSB

  Skøyen stasjon i Oslo er stengt på grunn av en jordfeil. Verken Flytoget eller NSB kommer seg dermed forbi stasjonen.

 • Søndag 10. februar kl. 9.43

  UiA-ansatt om personvern og data

  Mangel på personvern gir Kina store digitale fordeler, mener førsteamanuensis Morten Goodwin ved Universitetet i Agder. Les kronikken her.

 • Søndag 10. februar kl. 9.41

  Avinor-bonuser skal gi økt flytrafikk

  Stortinget vedtok nylig å fortsette planleggingen av en tredje rullebane på Gardermoen, og Avinor har flere bonusordninger for å øke flytrafikken.

 • Søndag 10. februar kl. 9.40

  Kvinne klorte vakt på halsen

  En kvinne i 20-årene ble satt i fyllearresten etter å ha klort en vakt på et utested på halsen. Ifølge politiet var hun beruset, og oppførte seg utagerende og hissig. Hun blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

 • Søndag 10. februar kl. 9.38

  Hadde på seg narkotika

  En person ble i natt tatt med mindre mengder narkotika på Andenes, det blir anmeldt av politiet.

 • Søndag 10. februar kl. 9.38

  Anmeldt for trusler mot politiet

  En mann i 20-årene ble natt til søndag anmeldt etter å ha kommet med trusler mot politiet på Torget. Ifølge Vest politidistrikt skal mannen ha blandet seg inn i en kontroll som politipatruljen utførte på stedet.

 • Søndag 10. februar kl. 9.37

  Full mann truet folk på Legevakten

  En mann i 20-årene ble satt i fyllearresten etter å ha oppført seg truende på Legevakten. Han hadde også brutt et pålegg fra politiet fra tidligere på kvelden. Ifølge politiet var mannen godt beruset.

 • Søndag 10. februar kl. 9.35

  Slo politimann - tre menn arrestert

  Tidlig søndag morgen rykket politiet ut til melding om slåssing på Damsgård. Det var flere personer på stedet da politiet kom frem. En av de mistenkte på adressen slo til en av politifolkene. Tre menn i 20-årene ble pågrepet og satt i varetekt.

 • Søndag 10. februar kl. 9.32

  Passasjerer må beregne ekstra tid

  Skøyen stasjon i Oslo er stengt på grunn av en jordfeil. Reisende med Vestfoldbanen må ta buss mellom Oslo S og Lysaker. NSB opplyser at det kan bli forsinkelser. Bane Nor jobber med å rette jordfeilen.

 • Søndag 10. februar kl. 9.30

  Utløste brannalarm på utested

  En person utløste brannalarmen på utestedet Kava i Bergen sentrum i natt. Dette førte til full utrykning og evakuering av utestedet. Personene ble bortvist fra stedet av politiet.

 • Søndag 10. februar kl. 9.29

  Til sykehus etter fall i sentrum

  En person ble sendt til sykehus natt til søndag etter å ha falt rundt tre meter ved Kløverhuset i Bergen sentrum. Skadeomfanget er ukjent.

 • Søndag 10. februar kl. 9.27

  Stogga med lågpromille i Florø

  Ein mann i 30-åra er mistenkt for køyring i ruspåverka tilstand. Mannen vart ved ei tilfeldigheit stogga av patruljen i Florø i 02.30-tida. Han er framstilt for blodprøvetaking og mistenkt for å ha køyrt bil med lågpromille.

 • Søndag 10. februar kl. 9.27

  Tre arrestert ved utested i Bergen

  Tre personer ble arrestert ved utestedet Downstairs i Bergen i natt etter å ha laget bråk. Personene fulgte ikke politiets pålegg og skal også ha vært voldelig mot politiet. De pågrepne er to menn på 19 år og en på 20.

 • Søndag 10. februar kl. 9.25

  Forsvaret og HV øver

  Noe bråk, smell og trafikk kan forekomme ved Kjeller. Forsvaret øver inne på flyplassen frem til 10.00. Heimevernet har også øvelse flere steder i Oslo og Bærum. Dette melder politiet på Twitter.

 • Søndag 10. februar kl. 9.22

  Bil kolliderte i Nygårdstunnelen

  En bil kjørte i tunnelveggen i Nygårdstunnelen lørdag kveld. Bilføreren ble sendt til sykehus for sjekk, og tunnelen var stengt en periode.

 • Søndag 10. februar kl. 9.21

  Vant og topper tabellen

  Elverum slo Kolstad 22–17 i en eliteseriekamp i håndball for menn i Trondheim lørdag. Elverum topper nå tabellen i serien.

 • Søndag 10. februar kl. 9.21

  Hørte ikke på politiet

  En mann i 20-årene som tidligere i natt ble bortvist fra Askim sentrum på grunn av ordensforstyrrelse, ble påtruffet av en patrulje like over 02.30 i natt, fortsatt i sentrum. Mannen ble tatt med til arresten og anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

 • Søndag 10. februar kl. 9.19

  Ny leder i nytt fylkeslag

  Margrethe Handeland (i midten) ble lørdag valgt til leder av nystiftede Agder Senterparti. Hun er til daglig ordfører i Hægebostad. Med seg i ledertrioen får hun Thor Jørgen Tjørhom (t.v.) og Oddbjørn Kylland (t.h.).

 • Søndag 10. februar kl. 9.12

  Sykehuset var nytt i 2015 – nå havner tusenvis på gangen

  Få år etter at det nye Sykehuset Østfold åpnet, havner tusenvis av pasienter på gangen, og en midlertidig sengepost er åpnet på det gamle sykehuset i Moss.

 • Søndag 10. februar kl. 9.12

  Sykehuset var nytt i 2015 – nå havner tusenvis på gangen

  Få år etter at det nye Sykehuset Østfold åpnet, havner tusenvis av pasienter på gangen, og en midlertidig sengepost er åpnet på det gamle sykehuset i Moss.

 • Søndag 10. februar kl. 9.11

  Slik var Jansrud og Svindals VM-drama i ni akter

  ÅRE/OSLO (VG) Det manglet ikke på drama da Kjetil Jansrud (33) tok sitt første VM-gull og Aksel Lund Svindal (36) takket av en eventyrlig karriere med VM-sølv.

 • Søndag 10. februar kl. 9.06

  Kjølsdalen forsvara opprykket

  Musikklaget frå Kjølsdalen enda på 12.-plass av 15 i 3. divisjon brass under NM i Bergen. Dei vart i fjor nummer fire i 4. divisjon. Jølster Musikklag, som spelar i 2. divisjon, fall fire plassar i høve fjoråret og enda på 10.-plass. I 4. divisjon vart Florø-Bremanger Brass Band nummer fire, medan Florø Hornmusikk enda på 7.-plass.

 • Søndag 10. februar kl. 9.03

  Hør det siste fra Agder-fylkene