Nyheter:

 • Lørdag 12. januar kl. 22.41

  Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

  Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være den etterlyste Pål Enger, ifølge Dagbladet.

 • Lørdag 12. januar kl. 22.41

  Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flyp2assasjer – var etterlyst

  Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være en etterlyst mann.

 • Lørdag 12. januar kl. 22.41

  Dagbladet: Politiet rykket ut til beruset flypassasjer – var etterlyst

  Politiet rykket lørdag ut til Torp flyplass på grunn av en beruset flypassasjer. Det viste seg å være en etterlyst mann.

 • Lørdag 12. januar kl. 21.57

  Eksperter om overvåkningsvideoen: Slik kan politiet analysere de mystiske mennene

  Ulikt ganglag, brudd i naturlig handlingsmønster og hvor enkelt det er å beregne høyde. Dette kan politiet gjøre for å identifisere «Luemannen» og «Telefonmannen».

 • Lørdag 12. januar kl. 21.50

  Zuccarello matchvinner i New York-derbyet

  (New York Islanders-New York Rangers 1–2) Mats Zuccarello (31) sikret Rangers-seier mot byrivalen Islanders etter en merkelig scoring.

 • Lørdag 12. januar kl. 21.48

  Kontroll på brannen på Tinnheia

  Politiet skal nå ha kontroll over brannen i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Brannen skal ha startet i forbindelse med matlaging og 15 personer ble evakuert. En er sendt til sykehus for sjekk etter å ha fått i seg røyk.

 • Lørdag 12. januar kl. 21.41

  Rekkehus i Kristiansand er overtent

  15 personer er evakuert etter at det brøt ut brann i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand lørdag kveld. Boligen er overtent og brannvesenet jobber med å hindre spredning. En person sjekkes for røykskader.

 • Lørdag 12. januar kl. 21.35

  Maria ba om prisen for å felle et tre, stormen gjorde jobben

  BODØ (BODØ NU) Maria Vinkenes og familien hadde søkt hjelp for å få fjernet et 60 år gammelt tre fra hagen. To dager senere gjorde stormen jobben.

 • Lørdag 12. januar kl. 21.10

  Scoringsshowet kostet Espen Lie Hansen en kasse øl

  HERNING (VG) (Norge – Saudi-Arabia 40–21) Endelig løsnet det for Espen Lie Hansen (29). Men det kostet å score åtte mål på 20 minutter. Prisen er en kasse øl.

 • Lørdag 12. januar kl. 21.06

  Trafikkuhell på Karmøy

  Like før klokken 21.00 rykket brannvesenet ut etter melding om et trafikkuhell ved Ådland bedehus i Åkrehamn på Karmøy. Det er ett kjøretøy som er involvert i uhellet. Ingen ble skadet.

 • Lørdag 12. januar kl. 20.42

  Mary Anns sønn ble drept: Trump og jeg kjemper den samme kampen

  MESA, ARIZONA (VG) Mary Ann Mendozas politisønn Brandon (32) ble drept av en udokumentert immigrant. Hun kjemper for at vennen Donald Trump skal få bygget grensemuren mot Mexico.

 • Lørdag 12. januar kl. 20.24

  Mann (33) pågrepet for trusler

  En 33 år gammel mann er satt i arrest og anmeldt for trusler og spark mot politiet. Politiet ble varslet om at en drill kom knuste et vindu i Sandviken i Bergen, og da de kom til stede møtte de en svært ruset person som truet og var voldelig, ifølge politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 20.23

  Brasiliansk bananskudd ble avgjørende - Chelsea sendte Newcastle under streken

  (Chelsea – Newcastle 2–1) En superb avslutning fra Willian (30) var forskjellen på lagene på Stamford Bridge. Nå er Chelsea oppe i ryggen på byrival Tottenham på tabellen.

 • Lørdag 12. januar kl. 20.22

  Slapp av – Liverpool er i orden

  BRIGHTON (VG) (Brighton – Liverpool 0–1) «Hello», åpner Jürgen Klopp og utstråler mer enn noe annet lettelse på pressekonferansen etter 1–0-sliteseieren over Brighton.

 • Lørdag 12. januar kl. 19.34

  Slått ned ved Sørlandsparken

  En person er slått ned ved Sørlandsparken, melder politiet. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

 • Lørdag 12. januar kl. 19.32

  Auka snøskredfare søndag

  Søndag vil snøskredfaren i indre delar av Sunnfjord og Nordfjord auke til faregrad 3, det melder snøskredvarslinga varsom.no Det er dårleg binding mellom laga i snøen som er grunnen, og varsom.no åtvarar mot å køyre brattare enn 30 grader der det er fokksnø.

 • Lørdag 12. januar kl. 19.31

  Oljesøl i veibanen

  Politiet har fått melding om oljesøl i veibanen på E18, ved Tvedestrand. Vegtrafikksentralen er varslet.

 • Lørdag 12. januar kl. 19.12

  Comet vant på borteis

  Ishockeylaget Comet Halden vant i kveld 4-1 på borteis mot Tønsberg. Comet topper tabellen i ishockeyens førstedivisjon.

 • Lørdag 12. januar kl. 19.08

  Bil i full fyr i Trondheim

  Det har vært full fyr i en bil som sto parker på Lade i Trondheim, oppplyser politiet. Brannvesen og politi er på stedet. Det er ikke meldt om personskade.

 • Lørdag 12. januar kl. 19.03

  Politiet ble møtt med hasjlukt

  Da politiet i Haugesund skulle forkynne noen papirer på en adresse, ble de møtt med tydelig hasjlukt. Dermed ble beboeren anmeldt for besittelse av hasj.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.54

  Jøndal og Norge knuste Saudi-Arabia

  Norges herrelandslag i håndball vant 40-21 mot Saudi-Arabia i kveldens VM-kamp. Magnus Jøndal fra Hobøl scoret totalt fire mål i kampen, tre av de på straffe.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.52

  Berge forbannet etter at keeperen fikk skudd i ansiktet

  HERNING/OSLO (VG) (Norge-Saudi-Arabia 40–21) Målvakt Espen Christensen (33) måtte ofre ei tann, men ellers kunne Norge kontre seg til en bedagelig storseier over Saudi-Arabia: 40–21.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.52

  Espen Christensen best på børsen: Ut med stjernesmell

  HERNING (VG) (Norge - Saudi-Arabia 40–21) Espen Christensen stengte det norske buret før pause. Men to minutter ut i 2. omgang måtte kampens beste norske spiller ut etter en stjernesmell.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.52

  Norge bare ett mål fra rekord: 40–21 over Saudi-Arabia

  HERNING/OSLO (VG) (Norge-Saudi-Arabia 40–21) Målvakt Espen Christensen (33) måtte ofre ei tann, men ellers kunne Norge kontre seg til en bedagelig storseier over Saudi-Arabia: 40–21.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.48

  Aggressiv passasjer på toget

  Politiet måtte bistå en konduktør som trengte hjelp til å fjerne en aggressiv passasjer på toget i Egersund i dag klokken 16.15. Passasjeren ble bortvist fra stedet, og ble etter hvert hentet av en bekjent.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.42

  NRK: Familiens valp funnet sperret inne

  Etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant skal familiens valp ha blitt funnet sperret inne på et rom, skriver NRK.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.37

  Mindreårig slukket brann

  Brannvesenet i Oslo rykket ut til en leilighet på Ammerud etter melding om brann fra en komfyr. Da de kom frem hadde den mindreårige personen som ringte inn om brannen allerede klart å slukke den på egenhånd, skriver 110-sentralen på Twitter.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.30

  Fastklemt mellom bil og murvegg

  En person ble klemt fast mellom en bil og en murvegg i Hagavik i Os lørdag ettermiddag. Personen er bevisst og skal ha skader i en fot.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.29

  Hus i full fyr

  Et ubebodd hus på Skogsvåg på Sotra skal stå i full fyr, melder politiet på Twitter. Brannvesentet er nå på stedet og har startet slukkearbeidet. Det skal ikke være fare for spredning. Politiet oppretter undersøkelsessak for å finne årsaken til brannen.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.25

  Storeslem til Førde i NM

  Også herrelaget til Randaberg Volleyball måtte se slaget tapt i finalen. Laget klarte ikke å komme opp på samme nivå som Førde holder. Dermed tapte Randaberg 0–3. – I dag var de bedre enn oss i alle faser av spillet, sier kaptein Ask Helland-Hansen.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.14

  Selskaper melder om Kina-brems og det kinesiske forbruket daler: - Handelskrigen er den største årsaken

  Historisk fall i bilsalget, og Samsung og Apple sliter i Kina. DNB-analytiker mener det er tilfeldig at mye inntreffer samtidig, mens Nordea-analytiker mener det er handelskrigen som spiller den største rollen.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.06

  Flere druknet i 2018 enn 2017

  I 2018 omkom 102 personer av drukning i Norge, det er ti prosent mer enn i 2017. I Aust-Agder druknet ingen, og i Vest-Agder syv. Økningen i drukningstallene for 2018 skyldes at flere omkommer i forbindelse med bading.

 • Lørdag 12. januar kl. 18.04

  Tre Jøndal-mål i Norges VM-kamp

  Magnus Jøndal fra Tomter i Hobøl har bidratt med tre mål i førsteomgang av Norges VM-kamp mot Saudi-Arabia i kveld. Vingspilleren ble tidlig satt på benken for å hvile, i en kamp hvor Norge dominerer voldsomt.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.52

  Forfang best på 11. plass

  Johann André Forfang på 11. plass ble beste nordmann i verdenscupen i hopp i dag. Andreas Stjernen kom på 20. plass.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.52

  Liberalerna sier ja til å støtte Löfven som statsminister

  Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å støtte Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister i en ny regjering.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.51

  Salah matchvinner i sliteseier for Liverpool: - Det beste laget i landet

  (Brighton-Liverpool 0–1) Brightons plan så ut til å fungere perfekt - frem til Pascal Gross tok tak i trøyen til Mohamed Salah.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.51

  Salah matchvinner i sliteseier for Liverpool: - Vi må vinne hver kamp

  (Brighton-Liverpool 0–1) Brightons plan så ut til å fungere perfekt - frem til Pascal Gross tok tak i trøyen til Mohamed Salah.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.51

  Salah matchvinner i sliteseier for Liverpool

  (Brighton-Liverpool 0–1) Brightons plan så ut til å fungere perfekt - frem til Pascal Gross tok tak i trøyen til Mohamed Salah.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.47

  To plasser opp for Johansson

  Robert Johansson fra Søre Ål hoppet seg opp to plasser i dagens verdenscuprenn i hopp, men endte på en skuffende 13. plass. Daniel Forfang ble beste nordmann på 11. plass. Ryoyu Kobayashi fra Japan vant sitt sjette verdenscuprenn på rad.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.44

  Pris for gjerdeløst beitgjerde

  Minoko Design fra Levanger har skapt en solcelledrevet, GPS-styrt løsning som fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemark. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket, skriver Trønder-Avisa.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.31

  Pågrepet for skadeverk og tyvgods

  To personer er pågrepet ved Hardangervegen i Bergen, og anmeldes for skadeverk og besittelse av tyvegods.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.17

  Ikke alvorlig skade etter kollisjon

  Det skal ikke være alvorlig personskade etter ei ulykke på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 17.03

  Førde sine herrar vann første sett

  Cupfinalen i volleyball for herrar er i gang, og Førde vann det første settet mot Randaberg i Ekeberghallen i Oslo. Tidlegare laurdag vann damene sin cupfinale, og no kan det blir første gong Førde vinn begge finalane samstundes.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.59

  Ikke alvorlig personskade

  Det skal ikke være alvorlig personskade i ulykka på E6 i Namsskogan. Veien er åpen i ett kjørefelt og det er manuell dirigering på stedet. En trailer fikk sleng på hengeren og traff møtende vogntog i fronten, opplyser politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.54

  Tredjeplass til Olsrud

  Parautøver Håkon Olsrud fra Løten tok en sterk tredjeplass i stående 10,2 kilometer klassisk langrenn under lørdagens verdenscuprenn i Østersund.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.53

  Johansson beste norske

  Robert Johansson fra Søre Ål er beste norske hopper etter førsteomgang i lørdagens verdenscuprenn i hopp fra Val di Fiemme. Johansson ligger på 15. plass.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.53

  To biler kolliderte

  To biler var involvert i en trafikkulykke i Mælagata i Skien lørdag ettermiddag. – Den ene fikk skrens i en sving, og traff en motgående bil i fronten, opplyser politiet. En person skal være lettere skadd.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.52

  Saudiarabiske Rahaf (18) har landet i Canada

  Den saudiarabiske flyktningen Rahaf Mohammed al-Qunun har landet i Toronto i Canada, der hun er innvilget asyl.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.50

  Lurte seg inn i bolig

  En mann kom seg inn i en kvinnes bolig på Laksevåg i Bergen etter å ha sagt at han skulle skifte en tv-boks. Mannen lurte til seg bankkort og kode og har brukt kortet, melder politiet. Mannen er ikke pågrepet.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.41

  Gule vester-inspirerte demonstranter inntar London

  Flere tusen demonstranter inspirert av den franske gule vester-bevegelsen inntok gatene i London lørdag med krav om slutt på regjeringens innstrammingstiltak.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.38

  Trafikkulykke i Skien

  Det har vært en trafikkulykke i Mælagata i Skien. Politiet er på stedet, og opplyser at ambulanse og brannvesenet er på vei.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.22

  Gruppen «Bevar Hoveodden» lukkes

  Gruppen «Bevar Hoveodden» skal lukkes, skriver Agderposten. Leder, Liv Arneberg forteller at de har fått mye hets og stygge kommentarer, spesielt de siste par dagene.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.20

  Tap for Randaberg i NM-finale

  Randaberg Volleyball sitt damelag tapte 1–3 i NM-finalen mot Førde. Det ble en spennende finale, og vinnerne fikk sterk motstand. – Jeg er veldig skuffet nå. Men jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som gikk galt, sa kaptein Ragnhild Torgersen.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.20

  To trailere kollidert ved Smalåsen

  To trailere har kollidert på E6 ved Smalåsen, Namsskogan. Den ene traileren har havnet utfor veien, den andre står i veibanen. Nødetatene rykker ut. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet. Ifølge øyenvitne skal det være lange køer i området.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.15

  Brann i container

 • Lørdag 12. januar kl. 16.08

  Seier for Norge i lagsprint

  Jørgen Graabak sikret seier for Norge i lagsprinten lørdag sammen med Jan Schmid.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.08

  Pipebrannen er slukket

 • Lørdag 12. januar kl. 16.00

  To gull til Engebråten

  Hallgeir Engebråten fra Nord-Odal tok lørdag gull på både 500 meter og 3000 meter under årets junior-NM på skøyter. Isak Høiby fra Kongsvinger tok sølv på begge øvelsene. Mesterskapet, som går i Vikingskipet i Hamar, fortsetter søndag.

 • Lørdag 12. januar kl. 16.00

  SNIKTITT: Huawei MateBook 13 Huaweis nyeste tar det beste fra begge søsknene

  Er bare 13 tommer stor, men får både egen grafikkprosessor og fire kjerner.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.58

  Trafikk som normalt på E6

  Trafikken går som normalt forbi ulykkesstedet på Kvam. Det var svært glatt på stedet, og personbilen hadde kjørt av veien og havnet på taket i en bekk, opplyser politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.54

  Sjømatrådet mener laksenæringen kan tjene milliarder på økt foredling

  Det aller meste av norsk laks eksporteres uten å bli bearbeidet. Det gjør at næringen går glipp av milliarder, mener Norges sjømatråd.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.38

  Aas-Eng gir seg

  Erling Aas-Eng fra Tolga trekker seg som leder av Hedmark Bondelag. Aas-Eng sier til avisa Østlendingen at fire år som leder er nok, og at han derfor ikke vil ta gjenvalg.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.36

  Flensburg freser mot Norge etter bruk av Johannessen

  OSLO/HERNING (VG) Gøran Johannessen (24) spilte halve kampen i Norges VM-åpning. Det synes klubben hans, Flensburg, lite om.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.34

  Thingnes Bø håver inn – bygger hytte med premiepengene

  Med seier i syv av ti renn denne sesongen, kan Johannes Thingnes Bø (25) smile hele veien til banken. Til TV 2 avslører han hva pengene skal gå til.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.34

  Thingnes Bø slo Fourcade etter nervepirrende duell: – En komplett skiskytter

  Erkerivalene sto side om side på siste skyting. Martin Fourcade (30) bommet to ganger – Johannes Thingnes Bø (25) kun én. Derfra og ut så nordmannen seg aldri tilbake.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.34

  Thingnes Bø slo Fourcade etter nervepirrende duell

  Erkerivalene sto side om side på siste skyting. Martin Fourcade (30) bommet to ganger – Johannes Thingnes Bø (25) kun én. Derfra og ut så nordmannen seg aldri tilbake.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.28

  Bil på taket ved E6 i Steinkjer

  En bil har havet på taket ved E6 i Steinkjer ved Kvam. Det er trolig ikke personskade, men det er usikkert om det er trafikale problemer, opplyser politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.25

  Pipebrann på Voksenlia

  Oslo 110-sentral melder om en pipebrann på Voksenlia i Oslo. De beskriver brannen som komplisert, og er nå på stedet med to biler for å slukke branne, skriver Oslo 110-sentral på Twitter.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.25

  Skarpnord ett slag unna golfseier

  Marianne Skarpnord kjempet om seieren i årets første turnering på kvinnenes europatour i golf, men ett slag bak Charley Hull. Sarpingen startet dagen på delt 3.-plass, men med en 68-runde greide hun akkurat ikke å vippe Hull ned fra toppen.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.22

  Nasri slo gamleklubben i Premier League-comebacket

  (West Ham – Arsenal 1–0) Samir Nasri leverte målgivende, en strålende kamp og påførte Arsenal tap i sitt gjensyn med Premier League.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.20

  Røk i kvartfinalen

  Ane Appelkvist Stenseth fra Grong røk i kvartfinalen i verdenscup-sprinten i langrenn i Dresden. Maiken Caspersen Falla kom til semifinalen.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.19

  Bjørn (76) har jobbet 60 år i samme butikk

  Det er ni år siden han nådde pensjonsalder, men Bjørn Havik (76) ville ikke gi seg. 10. januar ble det kake på ny. Kiwi-Bjørn har jobbet i 60 år på samme arbeidsplass. Nå slutter han.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.15

  Kristoffersen tapte duellen mot Hirscher – igjen

  Nok en gang måtte Henrik Kristoffersen (24) se seg slått i duellen mot østerrikske Marcel Hirscher, som parkerte konkurrentene i 2. omgang.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.11

  Bra jaktstart av Knotten

  Skiskytter Karoline Knotten fra Vingrom gikk en god jaktstart under lørdagens verdenscuprenn i Oberhof. Kun en strafferunde gjorde at Knotten avanserte mange plasser fra sprinten. Hun endte til slutt på 28. plass.

 • Lørdag 12. januar kl. 15.00

  Marokko-drapene: Louisa Vesterager Jespersen bisatt

  Statsminister Lars Løkke Rasmussen uttrykte sin medfølelse med foreldrene til Louisa Vesterager Jespersen da hun ble bisatt lørdag.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.59

  Ulvedemonstrasjon i Kristiansand

  100 personer møtte opp i Kristiansand sentrum for å demonstrere mot skyting av ulv i Norge, skriver Fædrelandsvennen. Regionkontakt Katarina Melland-Grøvlen fra Noah i Kristiansand, holdt appell.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.58

  Bjørnestad Skar spurtet inn til seier: – Nå skal jeg gå VM. Sånn er det bare

  Sprintfinalen startet med to franske fall. Sindre Bjørnestad Skar (26) takket, bukket og spurtet inn til seier – hans andre i karrieren – og den første siden sprinten i Toblach i 2017.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.58

  Bjørnestad Skar utnyttet fransk fall og spurtet inn til sin andre verdenscupseier

  To franskmenn krasjet tidlig. Da åpnet sprintfinalen seg helt. Sindre Bjørnestad Skar (26) takket, bukket og spurtet inn til seier - hans andre i karrieren - og den første siden sprinten i Toblach i 2017.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.58

  Bjørnestad Skar spurtet inn til sin andre verdenscupseier

  Sprintfinalen startet med to franske fall. Sindre Bjørnestad Skar (26) takket, bukket og spurtet inn til seier – hans andre i karrieren – og den første siden sprinten i Toblach i 2017.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.58

  Sindre Bjørnestad Skar knuste alle og spurtet inn til seier

  To franskmenn krasjet tidlig i finaleheatet. Da åpnet løpet seg helt. Sindre Bjørnestad Skar takket, bukket og spurtet inn til seier.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.58

  Sindre Bjørnestad Skar utnyttet fransk fall og spurtet inn til seier

  To franskmenn krasjet tidlig i finaleheatet. Da åpnet løpet seg helt. Sindre Bjørnestad Skar takket, bukket og spurtet inn til seier.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.56

  Sølv-Lorentzen innrømmer: – VM blir vanskelig

  COLLALBO (VG) Håvard Lorentzen (26) erkjenner at det kan bli tøft for ham å hamle opp med Nederlands europamester Kai Verbij, dobbelt OL-gullvinner Kjeld Nuis, verdensrekordholder Kulizjnikov og «et par japanere» i distanse-VM om en måned.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.42

  150 på ulvedemonstrasjon

  Rundt 150 personer møtte opp til dyrevernsorganisasjonen NOAHs demonstrasjon i Fredrikstad for å bevare ulv og andre rovdyr. – Ulven kan ikke si så mye selv, så jeg er glad folket gir ulven en stemme, sier Mette Durban Andreassen i NOAH Østfold.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.41

  Tusenvis samlet til ulvemarkeringer

  I Oslo og en rekke andre byer har folk samlet seg til markeringer for å bevare ulven. Tidligere denne uken møtte også flere tusen opp foran Stortinget fordi de ikke var fornøyd mer regjerings ulvepolitikk, og de mente det var for mange ulver i Norge.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.32

  E6 åpnet i begge retning

  E6 er åpnet i begge retninger etter trafikkulykken ved Halmstad i Rygge. Vegtrafikksentralen melder at man likevel må forvente forsinkelser.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.32

  E6 åpnet i begge retninger

  E6 er åpnet i begge retninger etter trafikkulykken ved Halmstad i Rygge. Vegtrafikksentralen melder at man likevel må forvente forsinkelser.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.31

  Førde tok tredjesettet

  Førde sine volleyballdamer leiar 2-1 over Randaberg i cupfinalen i Ekeberghallen. Førde tok første sett 25-15, medan rogalendingane utlikna ved å vinne 25-18 i andre sett. I tredje sett viste sunnfjordingane igjen seg som det sterkaste laget og vann 25-19. Førde treng eitt sett til for å sikre NM-tittelen for andre året på rad.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.25

  Caspersen Falla knust i semifinalen

  Som eneste norske kvinne i semifinalen fikk Maiken Caspersen Falla (28) det fryktelig tøft.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.25

  Caspersen Falla knust i semifinalen: – Det blir litt for dårlig. Det ser vel de fleste

  Som eneste norske kvinne i semifinalen fikk Maiken Caspersen Falla (28) det fryktelig tøft. Hun tror ting blir bedre snart, og understreker at hun er klar for at «det skal løsne».

 • Lørdag 12. januar kl. 14.25

  Historisk svensk trippeltriumf da Falla fikk juling: – Revansje for i fjor

  Lørdag var det godt å være svensk i Tyskland. Maiken Caspersen Falla (28) ble knust av Stina Nilsson (25), som for første gang i historien, var med på å tapetsere pallen for Sverige.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.25

  Caspersen Falla knust i semifinalen: – Det blir litt for dårlig

  Som eneste norske kvinne i semifinalen fikk Maiken Caspersen Falla (28) det fryktelig tøft. Hun tror ting blir bedre snart, og understreker at hun er klar for at «det skal løsne».

 • Lørdag 12. januar kl. 14.25

  Caspersen Falla knust i semifinalen - nest sist og ute av sprinten

  Som eneste norske kvinne i semifinalen fikk Maiken Caspersen Falla det fryktelig tøft.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.25

  Svensk trippel i sprint – Falla knust i semifinalen

  Stina Nilsson (25) vant og fikk med seg to lagvenninner på pallen, men utslåtte Maiken Caspersen Falla (28) fortviler ikke.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.24

  Protesterer mot ulvepolitikk

  Flere tusen personer både i Oslo, Trondheim og en rekke andre byer har samlet seg til markeringer for ulvene. De protesterer mot det de mener er manglende vern av rovdyret fra regjeringens side.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.24

  300 på ulvedemonstrasjon i Bergen

  Demonstranter samlet seg på Torgallmenningen i Bergen for å markere sin støtte til ulv i Norge. De mener at regjeringen fører en stadig mer dyrefiendtlig rovdyrpolitikk. Ifølge arrangøren møtte i underkant av 300 mennesker opp.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.18

  E6 åpnet i en retning

  E6 ved Halmstad i Rygge er åpnet i sørgående retning. En bergingsbil er i gang med år rydde ulykkesstedet, melder politiet på Twitter. Det er lange køer på E6.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.07

  Graabak og Schmid leder

  Jan Schmid og Jørgen Graabak tok Norge i førersetet etter sterk innsats i hoppbakken. Kombinertduoen har en luke på 31 sekunder før lagsprinten skal avgjøres.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.04

  Fleire drukningsulykker

  Sju personar drukna i Telemark i fjor. Det syner tal frå Tryg forsikring. På landsbasis er det ein auke i talet på drukningsulykker samanlikna med året før. Årsaka til auke er at fleire drukna i samband med bading.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.02

  Randaberg slo tilbake

  Rogalendingane har ingen planer om å la Førde surfe inn til siger i cupfinalen i volleyball. Randaberg vann andre sett 25-18, og det står dermed 1-1 i sett.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.02

  Fri ferdsel i Damsgårdstunnelen

  På riksvei 555 er Damsgårdstunnelen åpnet mot sentrum etter å ha vært stengt på grunn av bilberging.

 • Lørdag 12. januar kl. 14.02

  Person strandet på isen på Vansjø

  Råde brannvesen har rykket ut til Vansjø hvor en person er strandet på isen.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.58

  Tiltalt for uaktsomt drap

  En 20 år gammel traktorfører møter på tirsdag i Oslo tingrett. Han er tiltalt for å ha kjørt på en 45 år gammel syklist i Oslo, som døde av skadene hun ble påført. Ulykken skjedde i Sandakerveien i Oslo den 20.februar i fjor.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.57

  Flere snur på E6 etter ulykke

  Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E6 ved Halmstad i Rygge. To personer skal være skadet i ulykken, men ikke alvorlig. Trafikken er sperret i begge retninger. Politiet har fått inn flere meldinger om bilister som snur på E6 og kjører mot kjøreretning. Dette er livsfarlig, skriver politiet. Politiet anmelder og beslaglegger førerkort til bilister som blir tatt for dette.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.54

  Skarstein på tredjeplass

  Verdenscupleder Birgit Skarstein tok en ny pallplass på mellomdistanse (4 km sittende) under første konkurransedag for det norske paralaget under World Cup nordiske paragrener i Østersund lørdag.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.40

  Ingen personskade i Namsos

  Det er ikke personskade i trafikkulykken ved Løvlia. Politiet er på stedet og veien er åpen i ett kjørefelt, melder politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.36

  Førde tok første stikk

  Damelaget til Førde leverte eit sterkt førstesett i cupfinalen mot Randaberg i Ekeberghallen i Oslo. Sunnfjordingane var det førande laget og vann til slutt 25-15. Førde vann NM-finalen også i fjor.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.32

  T-bane-fiaskoen som kostet 600 millioner er fjernet etter 13 år

  Reisekortet Flexus skulle gi de reisende et felles billettsystem å forholde seg til i Oslo-regionen. 13 år senere fjernes restene av fiaskoen.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.23

  Rykte ut til pipebrann

  Brannvesenet har rykt ut til ein mogeleg pipebrann i Førde etter at ein person sette fyr på eit juletre i omnen. Alarmsentralen oppmodar om å ikkje gjere slikt då det fort kan utvikle seg ein varme som pipa ikkje toler. – Det kan føre til at pipa sprekkjer og at ein pipebrann utviklar seg, seier vaktleiar Dan Inge Gjesdal.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.21

  12. plass til Røiseland

  Marte Olsbu Røiseland tok 12. plass i jaktstart, skiskyting i Oberhof lørdag. Hun ble beste norske.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.18

  Demonstrerer for ulven: – La ulven leve

  Lørdag samlet folk seg utenfor Stortinget for å verne om ulvebestanden.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.18

  Demonstrerer for ulven: – Ulven hører hjemme i våre skoger

  Lørdag samlet folk seg utenfor Stortinget for å verne om ulvebestanden.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.18

  Demonstrerer for ulven: – Mange som bruker frykt som våpen

  Lørdag samlet en stor folkegruppe seg utenfor Stortinget for å verne om ulvebestanden.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.18

  Demonstrerer for ulven

  Lørdag samlet folk seg utenfor Stortinget for å verne om ulvebestanden.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.17

  Pedersen foran rivalene på 500 m

  Sverre Lunde Pedersen gikk en god 500 meter da herrenes allround-EM startet i Collalbo lørdag. Med tiden 36.42 slo nordmannen både Patrick Roest og Sven Kramer, som er antatt å bli hans argeste konkurrenter i sammendraget.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.15

  Bil i autovernet på fv 17

  I Namsos har en bil kjørt i autovernet på Fv17 ved Løvlia ved vannet Løgnin. Nødetatene er på vei til stedet, men det skal ikke være meldt om alvorlig personskade

 • Lørdag 12. januar kl. 13.09

  Boder brutt opp ved Skedsmokorset

 • Lørdag 12. januar kl. 13.06

  Etterlyst syklist har meldt seg

  Syklisten som var etterlyst i forbindelse med forsvinninga til Anne-Elisabeth Hagen, har meldt seg. Han ble avhørt fredag kveld, og er nå sjekket ut av saken, opplyser politiet i en pressemelding.

 • Lørdag 12. januar kl. 13.04

  Har ryddet opp etter utforkjøring

  Det skal nå være oppryddet etter at en bil skled av veien ved flystripen på Gullknapp i Froland. Bilen kjørte inn i en stolpe. Ingen personer ble skadd.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.56

  Appelkvist til kvartfinale

  Ane Appelkvist Stenseth fra Grong gikk videre til kvartfinale i dagens verdenscup-sprint, langrenn i Dresden. Kathrine Rolsted Harsem fra Varden IL greide ikke å kvalifisere seg.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.56

  Appelkvist videre til kvartfinale

  Ane Appelkvist Stenseth fra Grong gikk videre til kvartfinale i dagens verdenscup-sprint, langrenn i Dresden. Kathrine Rolsted Harsem fra Meråker greide ikke å kvalifisere seg. Direkte fra Dresden.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.41

  Nedstengningen rammer USAs luftfart

  Den delvise nedstengningen av statsapparatet i USA merkes stadig mer. I Miami må en av flyplassens terminaler holdes delvis stengt.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.40

  Har ikke skapt utfordringer for fly

  Dronen som skal ha blitt observert ved Skjæringa i Bodø av politiet skal ha flydd lavt, og ikke ha påvirket flytrafikken. – Vi hadde ei drone tidligere i dag,men her høres det ut som en annen drone som ikke var kjent for oss, sier flygeleder Ola Sakshaug.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.35

  Anbefaler å la bilen stå

  Mange sideveier er fortsatt svært glatte i Agder, og 110-sentralen anbefaler deg å la bilen stå til det er strødd.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.32

  Menighetsleder fyllekjørte med båt

  En leder i en større menighet er dømt for fyllekjøring med båt etter at han kjørte på et skjær utenfor Arendal, skriver Agderposten. Mannen ble dømt til 18 dager betinget fengsel, og 8000 kroner i bot. Han mister også retten til å føre båt i ett år.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.29

  Politiet søker dronepilot

  Politiet i Nordland har fått inn flere meldinger om en drone som har flydd over riksvei 80 ved Skjæringa i Bodø. De søker nå etter drone og pilot, og minner om regler for droneflyging.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.23

  Holmefjord Lorentzen nummer to

  Håvard Holmefjord ble nummer to på 500 meter under EM på skøyer i Italia lørdag med tiden 35,100. Kai Verbij fra Nederland vant med 34,939. Holmefjord Lorentzen er fortsatt nummer to sammenlagt. Den avsluttende 1000-meteren starter klokken 14.30.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.23

  Lørenskog-forsvinningen: Syklisten er identifisert - skal avhøres

  Tipsene renner inn etter at politiet fortalte offentligheten at Anne-Elisabeth Hagen (68) har vært savnet i ti uker. Politiet har nå kommet i kontakt med syklisten fra overvåkningsvideoen - og har fått tips om mulige skjulesteder.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.23

  Lørenskog-forsvinningen: Syklisten har meldt seg

  Tipsene renner inn etter at politiet fortalte offentligheten at Anne-Elisabeth Hagen (68) har vært savnet i ti uker. Politiet har nå kommet i kontakt med syklisten fra overvåkningsvideoen.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.23

  Lørenskog-forsvinningen: Har fått over 500 tips

  Tipsene renner inn etter at politiet fortalte offentligheten at Anne-Elisabeth Hagen (68) har vært savnet i ti uker. Samtidig har ikke de tre mennene fra overvåkningsvideoen meldt seg.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.23

  Lørenskog-forsvinningen: Har fått mange tips om skjulesteder

  Tipsene renner inn etter at politiet fortalte offentligheten at Anne-Elisabeth Hagen (68) har vært savnet i ti uker. Politiet har nå avhørt syklisten fra overvåkningsvideoen - og har fått tips om mulige skjulesteder.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.19

  Politiet har fått inn 500 tips

  Politiet har fått inn 500 tips totalt i saka om den mulig bortførte Anne-Elisabeth Hagen. – Vi kommenterer ikke hva vi har fått tips om, sier etterforskingsleder Tommy Brøske. Ingen av de tre på overvåkningsvideoen har hittil meldt seg

 • Lørdag 12. januar kl. 12.18

  Ida Eides donasjon av organer har hjulpet seks mennesker

  Den tidligere langrennsløperen Ida Eide omkom på tragisk vis i september i fjor. Gjennom organdonasjon har hun gitt seks mennesker et bedre liv.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.08

  Helgeværet

  Minking til nordvest bris på kysten, i ettermiddag skiftende bris, i kveld søraust bris. Enkelte sluddbyger eller snøbyger. I morra ventes økning til søraust frisk bris utsatte steder, i morra tidlig dreiende nordaust på kysten. Sludd eller snø. Utpå formiddagen nordvest stiv kuling utsatte steder, om kvelden dreiende vestlig. Snøbyger, med økende bygeaktivitet utover kvelden.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.00

  Rapport: Moms vil redusere elbilsalget med over 70 prosent

  Økte avgifter vil ramme elbilslaget hardt, viser en rapport fra Transportøkonomisk institutt. Politisk varsles det at momsfritaket skal trappes ned.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.00

  Færre rovdyrerstatningar

  Talet på erstatningar for dyr drepne av rovdyr er nær halvert sidan 2007. Det skriv Nationen. I fjor blei det betalt ut drygt 43 millionar kroner til bønder som mista dyr i rovdyråtak.

 • Lørdag 12. januar kl. 12.00

  SNIKTITT: Acer Predator Triton 900 Acers nye spillbærbare er spesialdesignet for håndkontroll

 • Lørdag 12. januar kl. 11.56

  Overgangsvirvar for Chelsea: – Respekterer oss ikke

  Det kryr av overgangsrykter rundt Chelsea, og manager Maurizio Sarri er i hvert fall ikke fornøyd med oppførselen til Bayern München.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.48

  Gangstad fikk nasjonal pris

  Det Norske Måltid har delt ut nasjonale priser. Gangstad Gårdsysteri på Sandvollan i Inderøy vant klassen "årets meieriprodukt foredlet". Vinnerproduktet er en iskrem med skjenning. Juryen pekte i sin begrunnelse på innovasjon og bærekraft ved å bruke et restprodukt til å lage en ny delikatesse.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.45

  Sluttar som kommunalsjef

  Gjertrud Nysæter Lien sluttar som kommunalsjef i Tinn kommune og går av med pensjon. Lien har vore i stillinga i elleve år, skriv RA. Ho har jobba med utvikling og oppvekst, og hatt det overordna ansvaret for skular og barnehagar i Tinn.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.43

  Christian Berge skal eksperimentere: – Vil prøve noe nytt

  HERNING (VG) Norge møter Saudi-Arabia under et døgn etter åpningskampen. Men Christian Berge vil ha mer enn to poeng. Landslagssjefen vil ha en ny midtback i VM.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.39

  Færre sauer tatt av rovdyr

  Det ble betalt ut nesten 165.000 kroner i erstatning etter at husdyr ble tatt av rovdyr i Østfold i fjor. Det skriver avisa Nationen. Saueeiere søkte om erstatning for tilsammen 56 tapte dyr. Dette er en nedgang fra 79 året før.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.25

  Tiltalt for grov vold mot dyr

  To menn i 30- og 40-årsalderen fra Trøndelag må møte i Fosen Tingrett, tiltalt for grov vold mot dyr. De skal i fjor sommer ha prøvd å slå i hjel en elgokse med biljekk, skriver TV2. Mennene nekter begge straffskyld. Strafferammen er tre års fengsel.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.20

  Følg EM på skøyter direkte

  Klokken 12.30 er det klart for 500 meter allround med Sverre Lunde Pedersen og Sindre Henriksen på startstreken. 14.30 går Håvard Holmefjord Lorentzen 1000-meter. 5000 meter starter klokken 15.15.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.14

  Ingen personskade

  Politiet opplyser at ingen er skadd, etter at en bil skled av veien inn mot flystripen på Arendal Lufthavn, Gullknapp i Froland. Bilen skal ha kjørt inn i en stolpe. Bilberging er på vei, samt mannskaper som skal ta hånd om kabler som falt på bakken.

 • Lørdag 12. januar kl. 11.13

  Forseinkingar i Sogn

  Utover dagen blir det fem-seks minuttar forseinkingar på A-ruta på ferjesambandet Lavik - Oppedal på E39. Ifølgje Noreld skuldast dette tekniske utfordringar med landlading.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.59

  Hytteinnbrot i Hjartdal

  Det har vore innbrot i ei hytte ved Slåkånuten i Sauland. Døra har blitt brote opp, og det er stole diverse ting frå hytta.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.55

  Bil skled av veien

  Politiet har fått melding om en bil som har sklidd av veien inn mot flystripen på Arendal Lufthavn, Gullknapp i Froland. Bilen skal ha truffet en stolpe og kabler ligger på bakken. Det er uklart om disse kablene er strømførende, opplyser politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.50

  Statsministeren dropper Solamøtet

  Statsminister Erna Solberg (H) kommer ikke på Solamøtet mandag likevel. Hun prioriterer heller regjeringsforhandlinger. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen stiller som vikar.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.38

  Brannøvelse på Tysnes

  Brannvesenet har øvelse i Kongsvikvegen på Tysnes. Røyk og flammer vil være synlig, melder 110-sentralen i Hordaland.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.38

  Fremdeles stengte veier

  Europavei 10 over Bjørnfjell er fremdeles stengt på grunn av uvær. Rv 77 over Graddis er stengt på svensk side, ifølge Statens vegvesen.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.32

  Seks personer omkom i Kiruna

  Seks personer omkom i ei trafikkulykke i Kiruna i Sverige i natt. Ulykka skjedde da en lastebil og en minibuss kolliderte, skriver Aftonbladet.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.21

  Samlet inn én million etter drap

  Nærmere en million kroner er samlet inn til de tre barna som mistet mora si natt til 1. nyttårsdag i Haugesund. Mora ble funnet knivdrept, og faren sitter varetektsfengslet, sikta for drapet.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.18

  Lundby med bakkerekord

  Maren Lundby satte ny bakkerekord med et hopp på 135 meter under rennet i Sapporo i formiddag, men ble likevel nummer tre. Totningen hadde vanskelige vindforhold i første omgang, men hoppet seg opp flere plasser etter kjempehoppet i andre omgang.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.18

  – Kraftplaner vil ramme villreinen

  Fylkesmannen mener Statkraft sine planer for et pumpekraftverk for å øke strømproduksjonen fra Blåsjø-magasinet i Ryfylke, vil gjøre det enda verre for villreinen i området.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.17

  Jordras ved fv 17 i Namsos

  Politiet har fått melding om jordras langs fv 17 ved Reitan i Namsos. Raset har gått ut i elva - og ikke rammet veien. Entreprenør ser på forholdet, og melder ved 11.30-tida at det er snakk om et lite ras. Kommunen er varslet om hendelsen.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.17

  NIF trenger doping-utestemme

  Det er positivt at Norges idrettsforbund har plassert seg i opposisjon til IOCs feige linje overfor Russland. Men i hvilken grad benyttes utbryterstemmen høyt og tydelig i internasjonale idrettsfora?

 • Lørdag 12. januar kl. 10.15

  Vil ha nasjonal dugnad mot drukning

  Seks personer omkom av drukning i Nordland i fjor, viser tall fra Redingsselskapet. I hele landet druknet 100 personer, og aller flest på Vestlandet. Monica Rimestad i Tryg Forsikring vil ha et nasjonalt krafttak for å få ned drukningstallene.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.15

  – Kan føre til retraumatisering

  Tidligere erfaringskonsulent på psykiatrisk avdeling ved SUS, Målfrid Frahm Jensen, mener tvangsbruk kan føre til at pasienter blir retraumatisert. Politiet har tatt ut siktelse mot Helse Stavanger for bruk av ulovlig tvang mot en jente under 16 år.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.09

  Glatte veier i Agder

  Vegtrafikksentralen ber bilister ta hensyn og kjøre etter forholdene, da regn som fryser på bakken medfører glatte veier i enkelte områder på Sørlandet. Strøbiler er ute på veiene, opplyser Statens vegvesen.

 • Lørdag 12. januar kl. 10.08

  Ikke personskade

  Det var fem personer i bilen som kjørte utfor Slangsvoldveien i Råde, men alle ser ut til å ha kommet fra utforkjøringen uten skader, melder politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.48

  Ni druknet i Trøndelag i fjor

  I Trøndelag omkom ni personer som følge av drukning i 2018. Det viser ei oversikt fra Redningsselskapet. Trøndelag befinner seg nest øverst i den fylkesvise statistikken over drukningsulykker. I de fleste tilfellene har årsaken vært fall fra land eller brygge, og bading. I Norge mistet 102 personer livet ved drukning i fjor. Det er ei økning på ti prosent fra året før.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.48

  Ni drukningsulykker i fjor

  I Trøndelag omkom ni personer som følge av drukning i 2018. Det viser ei oversikt fra Redningsselskapet. Trøndelag befinner seg nest øverst i den fylkesvise statistikken over drukningsulykker. I de fleste tilfellene har årsaken vært fall fra land eller brygge, og bading.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.43

  «Knivstikking» var kutt i finger

  Politiet fikk melding om knivstikking på Coop Extra i Kopervik og rykket ut med flere patruljer. Meldinger var imidlertid betydelig overdrevet. Politiet traff på to personer, og den ene hadde fått et lite kutt i en finger.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Bilulykke i Råde

  En bil har kjørt utfor Slangsvoldveien i Råde, melder politiet. Det er uklart om noen er skadd. Det skal være glatt på stedet.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Tre døde og 37 skadet etter kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Tre personer har mistet livet, og 37 er skadet, etter det som trolig er en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Fem kritisk skadet i kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge brannvesenet er fem personer kritisk skadet. Eksplosjonen skyldes trolig en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Ni alvorlig skadet i kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge politiet er ni personer alvorlig skadet. Eksplosjonen skyldes trolig en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Tre døde og over 30 skadet etter kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Tre personer har mistet livet, og over 30 er skadet, etter det som trolig er en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Tre døde og over 40 skadet etter kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Tre personer har mistet livet, og over 40 er skadet, etter det som trolig er en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Fire døde og 47 skadet etter kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge innenriksdepartementet har fire personer mistet livet, og 47 er skadet, etter det som trolig er en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  To døde og 37 skadet etter kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge innenriksdepartementet har to personer mistet livet, og 37 er skadet, etter det som trolig er en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  12 kritisk skadet i kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge brannvesenet er 36 personer skadet, 12 av dem kritisk. Eksplosjonen skyldes trolig en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Kraftig eksplosjon i Paris

  Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge politiet er det flere personer som er skadet.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Flere skadet i kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge politiet er flere skadet. Eksplosjonen skyldes trolig en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Fire døde etter kraftig eksplosjon i Paris: – Folk løper blodige rundt

  PARIS (VG) Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge innenriksdepartementet har fire personer mistet livet. Eksplosjonen skyldes trolig en gasslekkasje.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.41

  Kraftig eksplosjon i Paris – flere skal være skadet: – Folk løper blodige rudt

  Et bakeri i sentrum av Paris ble tidlig lørdag morgen rammet av en kraftig eksplosjon. Ifølge politiet er flere skadet.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.38

  Holder vakt etter boligbrann

  Brannen i boliguset i Kvitblikk er nå slokket, opplyser Salten brann. Brannvesen ennå på stedet for kontroll. Ifølge politiet er det mest utvendige skader, og røykskader innvendig. To personer ble sendt til legesjekk.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.34

  Seks personer døde etter frontkollisjon i Sverige

  En lastebil og en minibuss kolliderte i Kiruna kommune i Sverige natt til lørdag. Seks av personene i minibussen omkom i ulykken.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.33

  Nedstengningen i USA den lengste i historien

  Den delvise nedstengningen av statsapparatet i USA er nå på dag nummer 22 og er dermed den lengste i landets historie.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.29

  Kvinne (19) funnet

  Kvinnen (19) som var savnet i Sandnes, er funnet og i god behold, melder politiet.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.29

  Pris til Jarstein

  Fotballspelar Rune Almenning Jarstein er vinnaren av Telemark Idrettskrets og Vardens ærespris. Prisen blei delt ut i går. Jarstein er stolt over å vinne prisen, og sa til Varden at det er ei ære berre å bli nominert.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.27

  Frykta skadd rev - stengde tunnel

  Sundefjelltunnelen mellom Førde og Florø var ein periode stengd etter melding om ein skadd rev i tunnelen. Ein bilist som likevel fekk lov til å køyre gjennom kunne ikkje sjå noko til reven, så aksjonen vart avslutta og tunnelen opna att.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.27

  Helsepersonell angrepet av involverte i trafikkulykke i Troms

  To personer som var involvert i en trafikkulykke i Balsfjord i Troms lørdag morgen, gikk til angrep på helsepersonell på stedet.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.25

  Arrangerer ulvedemonstrasjon

  I dag arrangeres det folkemarkeringer for den norske ulvebestanden i Kristiansand og flere andre steder. Politiet sier de er gjort kjent med arrangementet, som er i regi av dyrevernsorganisasjonen NOAH, og regner med det vil gå rolig for seg.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.08

  God dekning på influensavaksine

  På Oslo universitetssykehus har 73 prosent av de ansatte tatt influensavaksine denne sesongen, viser tall fra Helse- og omsorgsdepartementet. Det er en kraftig oppgang fra to år siden, da kun 30 prosent gjorde det samme.

 • Lørdag 12. januar kl. 9.00

  Hege Bøkko om nedturen: – Det var en rar følelse

  COLLALBO (VG) Hege Bøkko (27) har ikke noe godt svar på hvorfor hun følte seg «litt svak» på skøytebanen før jul. Men foran starten i sprint-EM drøyt 1100 meter over havet på utendørsbanen i Dolomittene mener veteranen at hun er bedre rustet.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.57

  Syv druknet i Agder i fjor

  Syv personer omkom i drukningsulykker i Agder i fjor, ifølge Tryg Forsikring. På landsbasis omkom 102 personer av drukning, en økning på ti prosent fra 2017. – Vi trenger et nasjonalt krafttak for å få ned drukningstallene, mener Tryg Forsikring.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.55

  Slik blir helgevêret

  Vestleg frisk bris utsette stadar, frå i føremiddag bris av skiftande retning. Periodar med noko snø i nordlege og vestlege område. Søraust frisk bris utsette stadar, frå i ettermiddag skiftande bris. Litt regn eller sludd, snø i indre og høgare strok. I kveld nordvest bris. Litt yr eller regn, snø i fjellet.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.55

  Slik blir laurdagsvêret

  Vestleg frisk bris utsette stadar, frå i føremiddag bris av skiftande retning. Periodar med noko snø i nordlege og vestlege område. Søraust frisk bris utsette stadar, frå i ettermiddag skiftande bris. Litt regn eller sludd, snø i indre og høgare strok. I kveld nordvest bris. Litt yr eller regn, snø i fjellet.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.44

  Til legesjekk for mulige røykskader

  De to personene som var i eneboligen da det begynte å brenne er sendt til legevakta til sjekk etter å ha vært utsatt for røyk. Det er ikke fare for spredning til annen bebyggelse ved Kvitblik nord for Fauske. Brannsvesenet jobber fortsatt med slokking.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.41

  Slik blir helgeværet

  Det er ventet skiftende bris og oppholdsvær. Fra lørdag morgen sørøst frisk bris utsatte steder. Litt regn, snø i indre og høyere strøk, senere over ca. 600 meter. Fra i ettermiddag skiftende bris. Forbigående oppholdsvær. Lørdag kveld litt yr eller regn, snø i fjellet.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.37

  Knuste ruter på Plaza

  En mann knuste flere vinduer i 18 etasje på Radisson Blu Plaza hotell i natt. Også vinduer i to andre etasjer ble knust, og glasset raste ned på gata der det stod folk. Ingen ble skadet og mannen er kjørt i arresten.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.37

  Anne-Elisabeth Hagen savnet av venninnene: «Hvor har du blitt av?»

  Denne uken fikk venninnene den grusomme beskjeden: Anne-Elisabeth er forsvunnet, trolig bortført. De hadde avtalt å møtes, men hun hørte aldri fra seg.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.30

  Angelicas mor stiller i retten

  Den tiltalte moren kommer til å stille når Angelicasaken kommer opp i lagmannsretten på Hamar tirsdag. Det sier hun i et intervju med Dagbladet. Tingrettsbehandlingen ble avbrutt flere ganger på grunn av kvinnens helse.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.26

  Ikke brukt opp fyrverkeriet?

  Da kan du levere det inn igjen, ifølge Oslo brann- og redningsetat. Fyrverkeri kan leveres der det er kjøpt. Hvis utsalgsstedet var en bod eller konteiner som nå er borte, kan du gå til en av de to leverandørene i Oslo som har vanlige butikker.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.25

  Millioner til bedre psykisk helse

  Helse Sør-Øst har for første gang bevilget 1,15 millioner kroner til Studentsamskipnaden i Agder. Leder for SiA Helse, Eli Stålesen, sier pengene kommer godt med for å bedre tilbudet om psykisk helse til studentene.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.23

  Kinn Ap har vedteke lista

  Kinn Ap stiller med Flora-ordførar Ola Teigen på førsteplas, og Tove Lill Refvik Volle frå Vågsøy på andreplass til valet i haust. NRK omtala tidlegare at Roger B. Silden var tilbake i politikken på ein 39. plass. Dette stemmer ikkje. Der står ein namnebror av den tildegare fylkespolitikaren og Vågsøy-ordføraren.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.20

  Utbrudd av Norovirus på sykehjem

  Ni pasienter er isolert og flere avdelinger stengt etter utbrudd av norovirus på Bergen Røde Kors sykehjem. Alle syke pasienter er isolert, og håndhygienen skjerpet, skriver BA. Sykehjemmet er blant Bergens største med 174 pasienter.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.20

  Kan søke støtte for å rydde plast

  Frivillige organisasjonar i Telemark kan nå søke miljødirektoratet om støtte til å rydde plast og anna søppel langs strender, elver og vassdrag i Telemark. Miljødirektoratet sett av 65 millionar kroner på landsbasis. Freista for å søke er ut januar.

 • Lørdag 12. januar kl. 8.19

  Fekk to prisar i Stavanger

  Lærdal Grønt sine frosne bringebær vann to kategoriar under finalen av Det Norske Måltid i Stavanger fredag kveld. Bæra vart kåra til Årets Grøne Naturell, medan designet på emballasjen fekk pris som Årets Forsprang. Heidersprisen gjekk til Stiftinga Bondens marked Norge.