Nyheter:

  • I dag kl. 12.04

    Død person hentet opp fra 100 meters dyp

    Tirsdag ble en eldre fisker meldt savnet, senere ble en død person funnet og hentet opp fra dypet.

  • I dag kl. 11.51

    Mopedtyveri i Lyngdal

    Det har vært tyveri av en moped på en privat adresse på Grøndokka i Lyngdal. Mopeden ble funnet på en adresse i nærheten der en person forsøkte å komme seg inn i huset. Politiet har vært i kontakt med en mistenkt person som er bortvist fra Lyngdal sentrum og omegn frem til fredag morgen.

  • I dag kl. 11.47

    Mann fremstilles for varetekt etter skyting på Tøyen

    En mann fremstilles torsdag for varetektsfengsling i Oslo tingrett etter skytingen utenfor Hersleb skole på Tøyen lørdag kveld. – Politiet har begjært varetektsfengsling i minst to uker, først og fremst på grunn av fare for bevisforspillelse. Vi håper retten er enig i vår vurdering og at han blir sittende varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i begjært periode, sier politiadvokat Henrik Rådal. Mannen ble pågrepet tirsdag kveld. Totalt er to personer pågrepet i saken. Begge er siktet for medvirkning til drapsforsøk. Politiet vil ikke gi mer detaljer om hvilke roller de to har hatt i hendelsen. Den andre mannen ble pågrepet på mandag i Sverige, og har sittet i varetekt der siden det. Nå venter politiet i Norge på ham. – Han vil komme til Norge i løpet av dagen i dag. Fengslingsmøtet for ham er planlagt på fredag klokken 11.30, sier Politiet utelukker ikke at flere vil bli pågrepet.

  • I dag kl. 11.25

    Henrik Kristoffersen uten seier: – Min vanskeligste sesong

    – Tonje sier bare: Nå må du skjerpe deg!

  • I dag kl. 11.19

    Sykkeltyveri i Kristiansand

    Politiet har kontroll på en person som mistenkes for sykkeltyveri på Aquarama i Kristiansand. Vedkommende skal har satt igjen flere sykler og tatt med seg noen nyere og dyrere sykler.

  • I dag kl. 11.06

    Feil på mobilnettet i Arna og Vaksdal

    Det er problemer med mobilnettet i Arna-området og i Vaksdal, opplyser Telenor torsdag formiddag. – Det er åtte basestasjoner som er berørte. Vi har målt bruddet til samme tunnel som togulykken skjedde i. Det er derfor komplisert å komme inn dit, og komplisert å komme i gang med retting, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen til Bergensavisen.

  • I dag kl. 11.06

    Feil på mobilnettet

    Det er problemer med mobilnettet i deler av Arna, Osterøy og Vaksdal, opplyser Telenor torsdag formiddag. – Det er åtte basestasjoner som er berørte. Vi har målt bruddet til samme tunnel som togulykken skjedde i. Det er derfor komplisert å komme inn dit, og komplisert å komme i gang med retting, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen til Bergensavisen.

  • I dag kl. 11.04

    Sørgegudstjeneste i Ål: – Vanskelig å finne ord

    Det ble en rørende gudstjeneste til minne for familien som mistet livet på lørdag. De pårørende takket kjente og ukjente for støtten.

  • I dag kl. 11.04

    Dette er galt med «Love Island»

    Fine folk på leting etter kjærligheten, i en syk kultur.

  • I dag kl. 10.52

    Biden samler stjernelag

    De tidligere presidentene Barack Obama og Bill Clinton, samt flere store artister, deltar på en pengeinnsamling for Joe Bidens presidentkampanje skjærtorsdag.

  • I dag kl. 10.48

    Fargefest i India

    Se de spektakulære bildene fra den hinduistiske fargefesten Holi.

  • I dag kl. 10.48

    Titanic-lov kan begrense utbetalinger etter brokollaps

    Eieren av containerskipet som kjørte inn en bro i Baltimore tirsdag, kan få økonomisk drahjelp av en lov fra 1851.

  • I dag kl. 10.38

    Redningsaksjon i Gjesdal

    To tyske turister som ikke var i stand til å komme seg ned fra området Månastølen i Gjesdal kommune i Rogaland er hentet ned med helikopter – Tilstanden til de to turistene er foreløpig ikke kjent, opplyser politiet i Sør-Vest i en melding til pressen. Politiet fikk melding om saken klokka 08.14 torsdag morgen.

  • I dag kl. 10.38

    Tyske turister hentet med helikopter fra Månastølen

    To tyske turister som ikke var i stand til å komme seg ned fra området Månastølen i Gjesdal kommune i Rogaland er hentet ned med helikopter Turistene, far og sønn, er nå kjørt tilbake til sin bil etter å ha blitt tilsett av lege. – De hadde vært ute hele natten og hadde sovet under en presenning. De er ikke skadd eller syke, men faren var utslitt opplyser politiet i Sør-Vest i en melding til pressen. Politiet fikk melding om saken klokka 08.14 torsdag morgen.

  • I dag kl. 10.36

    USA sanksjonerer palestinsk nettsted

    «Gaza Now» anklages for å drive innsamlingsaksjoner for Hamas. Selv kaller de påstandene for «falske».

  • I dag kl. 10.36

    To turister bistått av redningshelikopter - sov under presenning

    – De sier at de ikke er skadet eller syke, men at de er utslitte og ikke kommer seg ned, sa operasjonsleder Helene Strand i politiet til VG.

  • I dag kl. 10.22

    Mindre strømbrudd i Hamar

    Torsdag formiddag ved 09.30-tiden ble 178 kunder rammet av et mindre strømbrudd i Hamar. Det melder Hamar Arbeiderblad. Årsaken til strømbruddet er ikke kjent, og leverandør Elvia bekrefter til avisa at de jobber med å finne og rette feilen.

  • I dag kl. 10.10

    Farevarsel for snøfokk

    Det er sendt ut farevarsel for snøfokk torsdag kveld og tidlig natt til fredag i deler av fjellstrøkene i Sør-Norge. Det er venta sterk østlig vind utsatte steder og perioder med snø. Snøgrensen ventes å ligge på omkring 800-1200 meter, høyest i sørlige områder.

  • I dag kl. 10.08

    Anmeldt for ruspåvirket kjøring

    Politiet har anmeldt to bilister for kjøring i ruspåvirket tilstands torsdag. En ble tatt i Eiken i Hægebostad, den andre i Vågsbygd i Kristiansand.

  • I dag kl. 10.03

    Trafikkulykke Arendal

    Det var en trafikkulykke på fylkesvei 410 ved Midtre Kroktjønn i Arendal natt til torsdag. En bil kjørte av veien. Tre personer var involvert og fraktet til sykehus for videre undersøkelser. Agderposten skriver at de tre involverte var i tenårene, og at en av dem ble hentet med luftambulansen.

  • I dag kl. 10.00

    Hva skal vi med alt gullet?

    Bør ansvarlige investorer ekskludere alt som ikke er nyttig? I så fall kan vi jo begynne med gull.

  • I dag kl. 9.39

    Etter 62 år er det slutt for Tysklands postfly

    Natt til torsdag tok det siste innenriksflyet til Deutsche Post av fra Berlin for å fly til Stuttgart. Etter 62 år skal ikke lenger posten flys innenlands.

  • I dag kl. 9.34

    Fortsatt skadet

    Landslagssjefen mener skadene til Ada Hegerberg ikke er et faresignal.

  • I dag kl. 9.27

    Hjerter i brann. På ekte.

    Ærlighet om kjærlighet er nøkkelen til vårens vakreste fotballeventyr.

  • I dag kl. 9.19

    Putin med nye uttalelser om krigen: – Tøv!

    Vladimir Putin sier at «F-16-fly kan bære atomvåpen, og vi vil ta hensyn til det».

  • I dag kl. 8.52

    Fin flyt i trafikken i Oslo og Akershus

    Det er veldig rolige forhold i trafikken i dag. Det forteller Statens vegvesen. – Det flyter veldig bra på alle veier i Oslo og Akershus i dag. Det er absolutt ingen kø noen steder, sier trafikkoperatør i Statens vegvesen, Annie Serup. Hun sier de fleste som skulle på påskeutfart nå har forlatt byen, og kaller Oslo om omegn «påskestille». – I dag er dagen du kan kjøre rundt i Oslo og bli kjent med byen, for i dag har du nesten hele veien for deg selv, humrer hun.

  • I dag kl. 8.35

    Ønsket strengere straff i brøytebil-angrep

    Mannen som angrep en brøytesjåfør på jobb i Røyken, burde fått strengere straff, mener statsadvokaten. Det skriver Budstikka. Det var i februar at en brøytebilsjåfør ble angrepet inne i førerhytta på brøytebilen han kjørte. Mannen som angrep fikk et forelegg på 10.000 kroner, og godtok dette. Både Maskinentreprenørenes Forbund og brøytebilsjåførens advokat, John Christian Elden, reagerte på dette og mente det var en for mild straff. Nå kommer også statsadvokat Karl Kristian Nordheim ved Oslo statsadvokatembeter på banen. I et brev står det at statsadvokaten «bemerker at reaksjonen fra politiet synes noe mild». – Det skal etter rettspraksis lite til for at det reageres med ubetinget fengsel i saker som gjelder kroppskrenkelser, skriver han i brevet. Saken kan imidlertid ikke klages på, og straffen blir stående. – Men neste gang en brøytesjåfør på jobb utsettes for vold, skal det reageres med ubetinget fengsel. Det er det statsadvokaten i realiteten sier, mener direktør i Maskinentreprenørenes Forbund, Julie M. Brodtkorb.

  • I dag kl. 8.31

    13 arbeidere fanget – gruven oversvømmes med vann

    Onsdag ble arbeidet med å hente ut arbeiderne stanset, på grunn av fare for en ny kollaps i den russiske gruven.

  • I dag kl. 8.23

    Til sjukehus etter ulykke i Kvam

    Ein bilførar er send til Voss sjukehus etter ei trafikkulykke på fylkesveg 79 ved Øystese i 1-tida natt til skjærtorsdag. Ingen andre var innblanda i ulykka, og sjåføren var aleine i bilen. Politiet har beslaglagt førarkortet, fordi dei mistenkjer ruskøyring.

  • I dag kl. 8.18

    Påkøyrsel og basketak

    Ein fotgjengar blei påkøyrd i Bekkjarvik i Austevoll litt før klokka 3 natt til skjærtorsdag. Politi og ambulanse rykte ut til staden. Fotgjengaren er ikkje alvorleg skadd, melder Vest politidistrikt. Politiet skriv på X at den rusa føraren kom i basketak med den fornærma. Dei har beslaglagt førarkortet.

  • I dag kl. 8.02

    Aker Carbon Capture selger 80 prosent av selskapet til SLB

    Får betalt 4,12 milliarder kroner for aksjene.

  • I dag kl. 7.59

    Stoltenberg avslører: De ukjente samtalene som fikk Sverige inn i Nato

    På et tidspunkt hadde alt stoppet opp. Da ringte Jens Stoltenberg til Tyrkias president.

  • I dag kl. 7.30

    Nordmenn hamstrer egg i Sverige

    Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand. (NTB)

  • I dag kl. 7.17

    Forlik i rettskrangel mellom Disney og Florida

    Disney og Florida har inngått forlik i en krangel som startet da Disney protesterte mot et forbud mot å undervise om seksualitet og legning i skolen.

  • I dag kl. 7.12

    Eggkrisen tar av: – En gradvis forverring

    Slukker påskemorgen fortsatt sorgen – uten egg til frokost?

  • I dag kl. 7.12

    Hyllene tømmes: – En gradvis forverring

    Slukker påskemorgen fortsatt sorgen – uten egg til frokost?

  • I dag kl. 7.05

    Solbakken etter kritikken: – Da klinker jeg til den andre veien

    Han kom som Ståle «Salvatore» – frelseren som skulle ordne opp etter to miserable tiår. Tre år senere har han flyttet Norge to plasser på FIFA-rankingen. Bakover.

  • I dag kl. 7.00

    Slik kan dere unngå hyttekrangel: – Kan føre til full splittelse

    Hva når den ene vil oppgradere, og den andre ikke vil? Hva når nevøen har hatt fest og innboet er halvt rasert? Hva når pappas gyngestol plutselig er blitt malt blå? Få ting vekker så sterke følelser som hytta

  • I dag kl. 6.34

    Store materielle skader etter bilulykke

    Det er store materielle skader etter at en bil kjørte inn i autovernet i Konows gate i Oslo. Ingen personer er alvorlig skadet. Det var tre personer i bilen, og ingen av dem vil opplyse til politiet hvem som kjørte bilen da kollisjonen skjedde. Politiet mistenker kjøring i ruspåvirket tilstand, og blodprøver vil bli tatt.

  • I dag kl. 6.00

    Analyse: Over 4.500 bedrifter i fare for konkurs

    Konkursrisikoen øker i nesten alle bransjer, ifølge analyseselskap.

  • I dag kl. 5.38

    Mann pågrepet etter knivstikking i Halden

    En mann er pågrepet etter en knivstikking i Halden natt til torsdag.

  • I dag kl. 5.00

    Gamer-gimmick, eller fornuftig verktøy?

    VI har testet Stream Deck+.

  • I dag kl. 5.00

    – Jeg hater Yr

    Værbingo minutt for minutt.

  • I dag kl. 4.50

    Hyllene tømmes: – En gradvis forverring

    Slukker påskemorgen fortsatt sorgen – uten egg til frokost?

  • I dag kl. 4.19

    Lilleberg med assist i viktig seier for Tampa Bay Lightning

    Nordmannen Emil Martinsen Lilleberg noterte seg for en assist da Tampa Bay Lightning slo Boston Bruins 3–1 i et NHL-oppgjør i ishockey onsdag.

  • I dag kl. 3.52

    Lyktestolpe-mysterium i Rogaland: – Ser alvorlig på dette

    Tre ganger på samme natt måtte politiet rydde veien for veltede lyktestolper.

  • I dag kl. 3.30

    Tre lyktestolper har blitt veltet ut i veien i Rogaland

    Tre lyktestolper har i løpet av kort tid natt til torsdag blitt veltet på ulike fylkesveier i Time i Rogland. Alle steder lå de ut i veibanen. Politiet har vært på alle stedene og gjort undersøkelser. Torsdag morgen er lyktestolpene ikke til hinder for trafikken. – Vi har klart å flytte dem så de ikke ligger i veien og sperrer for trafikken, sier operasjonsleder i Politiet, Helene Strand. De ser forholdene i en sammenheng og oppretter sak. Dette er alvorlig skadeverk som kan føre til alvorlige ulykker, skriver Sør-Vest politidistrikt. Om noen har tips i saken, ring 02800, oppfordrer de. Natt til søndag kjørte flere biler med totalt elleve personer inn i trær som var felt over veier i Sunnfjord i Vestland. Tre menn ble siktet i saken.

  • I dag kl. 3.08

    Portforbud for ungdommer etter kaos-scener: – Vi trenger hjelp

    Ordføreren i den australske byen Alice Springs ber de føderale myndighetene om å gripe inn i situasjonen.

  • I dag kl. 1.54

    En til sykehus etter knvistikking i Halden

    En person var oppegeånde, men er frakta til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i Halden natt til torsdag. Politiet melder at de har pågrepet den de mener er mistenkt for knivstikkinga.

  • I dag kl. 1.08

    Brøt seg inn og slapp løs hester: – Livsfarlig

    En ukjent person har to ganger denne uken sluppet løs hestene Ku og Lord Mio fra stallen de bor i.