Nyheter:

 • Lørdag 7. juli kl. 23.58

  Mann fra Oslo tiltalt for overgrep

  En 40 år gammel mann fra Oslo er tiltalt for gjentatte seksuell overgrep mot sin sønn og stedatter. Mannen er også tiltalt for omfattende produksjon og lagring av bilder og videoer av seksuelle overgrep mot barn. Rettsaken starter i september.

 • Lørdag 7. juli kl. 23.52

  Elon Musk bygger miniubåt for å bistå i grotte-redningsaksjonen i Thailand

  Tesla- gründer Elon Musk, meldte lørdag kveld på Twitter at han var i gang med å bygge en miniubåt som kunne bistå i redningsaksjonen i Thailand.

 • Lørdag 7. juli kl. 23.21

  Så brutalt. Så vondt. Så riktig.

  SOTSJI (VG) (Russland - Kroatia 2–2, 3–4 på straffer) «Hvem andre, hvis ikke dere? Når, hvis ikke nå?» het det på to store tribunebannere. Dette var Russlands øyeblikk.

 • Lørdag 7. juli kl. 23.10

  Tankbilen fjernast i kveld

  Tankbilen som velta på E39 i Jølster blir fjerna i kveld, det skriv Firda. Ifølgje avisa må bebuarane i nærliggande hus evakuerast medan bilen blir fjerna. Dei har fått tilbod om å sove på skulen på Vassenden i natt. Vegen vil vere stengt i om lag ein time, medan tankbilen blir fjerna. Arbeidet startar klokka 22.45.

 • Lørdag 7. juli kl. 22.59

  Britisk politibetjent innlagt på sykehus etter novitsjok-mistanke

  En britisk politibetjent er innlagt på sykehus i etter mistanke om at han har blitt eksponert for nervegiften novitsjok, melder avisen Salisbury Journal.

 • Lørdag 7. juli kl. 22.58

  Trafikkulukke i Hyen

  Politiet melder klokka 22.50 at det har vore ei trafikkulukke i Hyen i Gloppen. Ein bil med to personar har køyrt utfor vegen. Begge skal vere ute av bilen og naudetatane er på veg.

 • Lørdag 7. juli kl. 22.51

  Kroatia knuste Russlands VM-drøm på straffer

  (Russland – Kroatia 2–2, 3–4 etter straffespark) Ivan Rakitic (30) sendte Danmark ut av VM og nå har han også sendt vertsnasjonen Russland ut. Samtidig sendte han Kroatia til deres første semifinale på 20 år.

 • Lørdag 7. juli kl. 22.40

  Kontroll over Oslo-branner

  – Vi har fått kontroll over skadestedet, men har fremdeles flere biler på plass for å få en totaloversikt, sier vakthavende stabssjef, Nicklas Helgstrand om boligbrannen på Bjørndal i Oslo. Det er foreløpig ikke fare for spredning på Lutvann i Oslo.

 • Lørdag 7. juli kl. 22.23

  Nord-Korea etter forhandlinger med Pompeo: «Gangster-aktige krav»

  Nord-Korea sier lørdag at forhandlingene om atomnedrustning kan briste, og kaller møtene med den amerikanske utenriksministeren «beklagelige».

 • Lørdag 7. juli kl. 22.21

  Kontroll på skogbrann

  Brannvesenet opplyser at de har kontroll på skogbrannen i Båstad, og det er ikke lenger fare for spredning. Det skal ha brent i rundt 20 kvadratmeter på et hogstfelt.

 • Lørdag 7. juli kl. 22.00

  Skogbrann i Båstad

  Nødetatene har rykket ut til Båstadveien etter melding om en skogbrann. Ifølge politiet er det fare for spredning, men det skal være langt til nærmeste hus.

 • Lørdag 7. juli kl. 21.25

  Kraftig brann i to eneboliger i Oslo – nabohus evakuert

  Det brenner kraftig i to bolighus på Bjørndal i Oslo lørdag. Fire nabohus er evakuert.

 • Lørdag 7. juli kl. 21.25

  Kraftig brann i en enebolig i Oslo – nabohus evakuert

  Det brenner kraftig i et bolighus på Bjørndal i Oslo lørdag. Ni nabohus er evakuert.

 • Lørdag 7. juli kl. 21.25

  Kraftig husbrann i Oslo - sprer seg til nabohus

  Det brenner kraftig i et bolighus på Bjørndal i Oslo. Brannen har startet å spre seg til nabohus, skriver politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 21.25

  Enebolig totalskadet i brann i Oslo – nabohus evakuert

  Det brant kraftig i et bolighus på Bjørndal i Oslo lørdag kveld. Ni nabohus ble evakuert.

 • Lørdag 7. juli kl. 21.23

  Spredning i boligbrann i Oslo

  Alle nødetater er på vei til boligbrann i Prestlia på Bjørndal i Oslo. Det er full fyr i en enebolig, og brannen har begynt å spre seg til nabohus. Politiet melder på Twitter at de evakuerer området.

 • Lørdag 7. juli kl. 21.15

  Bilbrann på Finnøy

  Rett før klokka 20 måtte brannvesenet på Finnøy rykke ut til ein bil som sto i brann på Nådesundvegen. Då dei kom fram viste det seg at eigar av bilen hadde klart å sløkka brannen sjølv og ingen var skadde.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.55

  Røykutvikling på Lutvann, Oslo

  Alle nødetater er på vei til skogbrann på Lutvann etter flere meldinger om kraftig røykutvikling. Det er uvisst om det er spredningsfare til bygninger, skriver politiet på Twitter.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.52

  MC-fører kjørte utfor i Trollstigen

  – Han har vært veldig heldig, sier politiet om mannen i 20-årene, som kom tilsynelatende uskadet fra ulykken.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.43

  United-svensken fullstendig knust: – Føler meg tom

  SAMARA (VG) Sveriges midtstopper Victor Nilsson Lindelöf (23) var totalt utrøstelig etter VM-exiten mot England.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.12

  Flere narkotikabeslag på Palmesus

  Så langt denne helgen har politiet meldt om ni personer som har blitt anmeldt for narkotikabesittelse på Bystranda i Kristiansand. – De fleste av dem i tilknytning til Palmesus, opplyser politiet til NRK. Alle har blitt borvist fra området.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.12

  Flere tatt med narkotika

  Så langt denne helgen har politiet meldt om ti personer som har blitt anmeldt for narkotikabesittelse på Bystranda i Kristiansand. – De fleste av dem i tilknytning til Palmesus, opplyser politiet til NRK. Alle har blitt borvist fra området.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.03

  Helikopter på stedet

  Ett av to helikoptre har ankommet Lindås for slukking.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.02

  Stolen lastebil stoppa på E6

  Ein stolen lastebil er stoppa på E6 i Sørfold, melder politiet i Nordland på Twitter. Lastebilen er stolen i Tromsø. Sjåføren vart arrestert og skal til avhøyr, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 20.00

  Turgåar brakk foten

  Ein mann på tur på Moskenes knakk ankelen på fjellet, opplyser Hovudredningssentralen i Nord-Noreg. Turgåaren vart henta på kring 220 høgdemeter. – Sea King landar straks med mannen i Bodø, seier vakthavande redningsleiar Alf Hågesen.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.59

  Rosenborg vant

  Rosenborg vant 2–1 mot Tromsø på Lerkendal. Mike Jensen og Erik Botheim scoret målene for Rosenborg.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.50

  Rosenborgs matchvinner (18): - Kommer ikke til å få sove

  LERKENDAL (VG) (Rosenborg - Tromsø 2–1) For en uke siden var Rosenborg syv poeng bak Brann - lørdag kveld er de bare ett. Matchvinner Erik Botheim (18) lover at han ikke kommer til å sove i natt.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.50

  Rosenborg la press på Brann

  LERKENDAL (VG) (Rosenborg - Tromsø 2–1) For en uke siden var Rosenborg syv poeng bak Brann - lørdag kveld er de bare ett. Matchvinner Erik Botheim (18) lover at han ikke kommer til å sove i natt.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.50

  Rosenborg la press på Brann - 18-åring ble matchvinner

  LERKENDAL (VG) (Rosenborg - Tromsø 2–1) For en uke siden var Rosenborg syv poeng bak Brann - lørdag kveld er de bare ett. Matchvinner Erik Botheim (18) lover at han ikke kommer til å sove i natt.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.43

  Etterslukking gjennom helga

  Ingen personer ble skadd, men en bygning fikk omfattende skader i brannen i gjenvinningsanlegget på Furnes i Ringskaer. Etterslokkingen vil trolig pågå gjennom helgen. Ifølge brannvesenet skal ilden ha startet i et trelastlager.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.34

  Grilling i utmark, Rakkestad

  Brannvesenet er på vei til en badeplass ved Kolviksjøen i Rakkestad, etter å ha fått melding om grilling. Det er bålforbud i området på grunn av den høye brannfaren, og Øst 110-sentralen oppfordrer igjen folk til å ta hensyn til dette.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.28

  Øl-kasting etter fotballkamp

  Flere personer barket sammen på Kontraskjæret i Oslo etter fotballkampen mellom England og Sverige lørdag kveld. Det melder politiet, som selv ble utsatt for øl-kasting, på Twitter.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.27

  Mjølner tapte 1-0 på bortebane

  Mjølner spelte mot Grorud på bortebane i dag. Det var likt heilt til minutt 87. Då sende 18-åringen William Carl Peter Magnusson ballen i nettet til bortelaget. Dette var hans første mål i 2. divisjon. Mjølner sin neste kamp vert den 14. juli mot Alta, også denne gongen på bortebane.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.26

  Vinnar av Hornindal Rundt

  Askild Vatnbakk frå Bøler IL sprang inn til førsteplass i Hornindal Rundt. Vinnartida hans, på det 75 kilometer lange løpet, vart 9 timar og 52 minutt.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.19

  Bortvist fra sentrum

  Mannen som var aggressiv i Namsos har fått pålegg fra politiet om å holde seg vekke fra sentrum frem til klokken 08.00 i morgen.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.11

  Helikoptersøk i Jotunheimen

  Eit redningshelikopter vart sendt til Jotunheimen etter melding om at det var observert ein person som trengde hjelp. – Hovedredningssentralen fekk melding klokka 15.14 om at ein person hadde observert ein annan som vifta med noko kvitt for å få merksemd. Helikopteret har søkt i området utan å gjere funn. Dei skal gjere eit nytt søk i området, seier vakthavande ved operasjonssentralen i Bergen. Personen som melde ifrå var på tur ved Høgvagltindane, som ligg i Luster kommune. Det er ikkje meldt om nokon sakna personar i området.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.08

  Køyrde utan sertifikat

  Ei 25 år gammal kvinne blei stoppa av politiet i Stokkavegen i Stavanger, laurdag ettermiddag. Ho kunne ikkje vise gyldig førarkort og blir meldt for å ha køyrd bil utan sertifikat.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.04

  Voss: Glør i en haug med spon

  Voss: Glør i en haug med spon

 • Lørdag 7. juli kl. 19.03

  Helgrønt brudepar - Lan (31) hentet av Eivind (32) med sykkel

  Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (31) giftet seg lørdag med partikamerat i MDG, Eivind Trædal (32). Selvsagt måtte ekteparet foreviges på varesykkelen som Lan ble hentet med hos frisøren.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.00

  En av tidenes enkleste finaleveier

  SOTSJI (VG) Tenk å slå Panama, Tunisia og Sverige, spille uavgjort mot Colombia, og ende opp i semifinalen i verdensmesterskapet.

 • Lørdag 7. juli kl. 19.00

  England trenger ikke si unnskyld

  SOTSJI (VG) Tenk å slå Panama, Tunisia og Sverige, spille uavgjort mot Colombia, og ende opp i semifinalen i verdensmesterskapet.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.59

  Kjørte 124 km/t i 80-sone

  En mann er anmeldt for å ha kjørt i 124 km/t i en 80-sone i Valle. Førerkort beslaglagt, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.58

  Aggressiv i Namsos

  Politiet rykker ut til en melding om en aggressiv person i Namsos sentrum. Personen skal kaste steiner etter biler. Det melder politiet på Twitter.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.54

  Kloster senket norgesrekorden

  Line Kloster (28) greide EM-kravet da hun satte norsk rekord med 23,21 på 200 meter under et stevne i Sveits. Hun slo Helene Rønningens bestenotering med seks hundredels sekund. – Dette gir meg en enorm selvtillit, sier Kloster til friidrett.no.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.48

  Tilløp til slagsmål - ble bortvist

  To menn er bortvist fra Kristiansand sentrum, etter tilløp til slagsmål. Begge er bortvist til klokken åtte søndag morgen, da de har forstyrret ro og orden, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.43

  Drukningsulykke i Drammen

  En ung mann er hentet med luftambulanse etter en drukningsulykke i Drammen.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.43

  Drukningsulykke i Drammen: Mann omkommet

  En ung mann døde av drukning i Drammen i kveld. Pårørende er varslet.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.36

  Brann i Lindås: Sprer seg sidelengs

  – Det er bratt oppover fjellsiden, og det ligger en høyspentledning i området. Det er problemer for mannskapet å løpe i området, så derfor har vi sendt ut to helikoptre, sier operasjonsleder i brannvesenet, Ronald Drotningsvik.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.22

  Skogbrann ute av kontroll utenfor Bergen - evakurerer boliger

  På Vikanes i Lindås kommune utenfor Bergen er en skogbrann ute av kontroll lørdag kveld.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.22

  Skogbrann ute av kontroll utenfor Bergen – boliger evakuert

  På Vikanes i Lindås kommune utenfor Bergen er en skogbrann ute av kontroll lørdag kveld.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.22

  Skogbrann ute av kontroll utenfor Bergen – evakuerer boliger

  På Vikanes i Lindås kommune utenfor Bergen er en skogbrann ute av kontroll lørdag kveld.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.19

  Varsler, trusler og u-svinger: Dette er oversikten over handelskrigen

  Trusler frem og tilbake. Tiltak som varsles, men som trekkes tilbake igjen. Det er ikke lett å holde orden på handelskrigen mellom USA og omverdenen.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.08

  Politiet i aksjon på havet

  Politiet i Nordland har i dag vore på sjøen på Træna. Dei melder om å ha kontrollert 17 førarar for promille, utan utslag. Dei har likevel gjeve åtvaringar om bruk av redningsvest.

 • Lørdag 7. juli kl. 18.06

  Rosenborg - Tromsø

  Du kan nå høre Rosenborg - Tromsø på NRK Sport på radio. Hansen - Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Reitan - Jensen, Trondsen, Meling - Levi, Bendtner, Botheim

 • Lørdag 7. juli kl. 18.04

  E39: Ett felt stengt

  E39: Ett felt stengt

 • Lørdag 7. juli kl. 18.03

  Utforkøyring i Lofoten

  Ein bil er køyrd av vegen i Justad i Lofoten, melder politiet på Twitter. Det er ikkje meld om trafikkale problem eller personskadar. politiet er på veg til staden.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.59

  E39 opna for trafikk

  Politiet har byrja å dirigere trafikken forbi tankbilen som ligg velta på E39 i Jølster.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.51

  England stanget Sverige ut av VM: – Vi vil gjøre nasjonen stolte

  SAMARA/OSLO (VG) (Sverige – England 0–2) To engelske hodestøt var nok til å sende svenskene hjem–og holde liv i drømmen om at «it’s coming home».

 • Lørdag 7. juli kl. 17.51

  Sverige-sjefen etter VM-exit: – England kan vinne VM

  SAMARA/OSLO (VG) (Sverige – England 0–2) To engelske hodestøt var nok til å sende svenskene hjem – og holde liv i drømmen om at «it’s coming home».

 • Lørdag 7. juli kl. 17.51

  England stanget Sverige ut av VM

  SAMARA (VG) (Sverige – England 0–2) To engelske hodestøt var nok til å sende svenskene hjem – og holde liv i drømmen om at «it’s coming home».

 • Lørdag 7. juli kl. 17.51

  England stanget Sverige ut av VM: – Kjenner en enorm stolthet over det vi har fått til

  SAMARA/OSLO (VG) (Sverige – England 0–2) To engelske hodestøt var nok til å sende svenskene hjem – og holde liv i drømmen om at «it’s coming home».

 • Lørdag 7. juli kl. 17.48

  Skjøt opp fyrverkeri på fest

  Politiet melder at det har blitt skutt opp fyrverkeri på en fest i Vågsbygd utenfor Kristiansand. Politiet har gitt pålegg til eieren om å ikke sende opp fyrkveri på grunn av brannfare, og at det er ulovlig på denne årstiden. Festen blir nå avviklet.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.44

  Tatt med promille

  Utrykningspolitiet stanset en bil på E134 i nærheten av Ølen for kontroll, i 16-tiden, lørdag. Mannen som kjørte bilen (39) ble anmeldt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.42

  Northug vant i herreklassen

  Petter Northug vant jaktstart i herreklassen under rulleskirennet Kristiansand Skifestival lørdag ettermiddag. Simen Hegstad Krüger tok andreplass, og Pål Trøan Aune endte på en tredjeplass.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.40

  Northug vant - feiret med dab

  Petter Northug (32) herjet med landslagskompisene sine på rulleski i Kristiansand - og dabbet da han krysset målstreken som nummer én.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.40

  Spøkefull Northug vant - feiret med «dab»

  Petter Northug (32) herjet med landslagskompisene sine på rulleski i Kristiansand - og dabbet da han krysset målstreken som nummer én.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.34

  Barn sitter fast

  Brannvesenet i Porsgrunn har rykket ut for å hjelpe et barn som sitter fast i et lekeapparat i Rådhusparken.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.34

  Skogbrann på Lindås

  Skogbrann på Lindås

 • Lørdag 7. juli kl. 17.33

  Kjørt til sykehus

  Sjåføren fra ulykken i Hollavegen er kjørt med ambulanse til sykehus for behandling. Føreren var alene i bilen da ulykken skjedde. Ulykken skal skjedd ved at hjulene på ene siden av bilen kom utenfor asfaltkanten.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.28

  Vant i kvinneklassen

  Kathrine Harsem vant jaktstart i kvinneklassen i rulleskirennet Kristiansand skifestival lørdag ettermiddag. Skilandslagets Astrid Uhrenholdt Jacobsen kom inn som nummer to, mens Ragnhild Haga tok tredjeplass.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.28

  Chris Froome pepet ut igjen – og veltet

  FONTENAY-LE-COMTE (VG) Først ble Chris Froome (33) pepet ut i startområdet. Så veltet han da Tour de France endelig var i gang.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.22

  Tatt med hasj

  En mann er anmeldt for besittelse av litt marihuana ved Bystranda i Kristiansand, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.19

  Boasson Hagen nummer 19

  Rudsbygda-syklisten Edvald Boasson Hagen ble nummer 19 på dagens åpningsetappe i Tour de France. Etappen gikk fra Noirmoutier-en-l'Île til Fontenay-le-Comte i Frankrike, og var 201 kilometer lang. Spurtkanonene Gaviria, Peter Sagan og Marcel Kittel gjorde det best i dagens etappe.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.12

  Mistanke om indre skader

  Fører av motorsykkelen som kjørte ut av veien for å vike unna en katt er sendt til sykehus, fordi det er mistanke om indre skader, det skriver politiet på Twitter.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.12

  Ukjent skadeomfang

  En person undersøkes av helsepersonell, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i politiet. Det er store materielle skader etter ulykken på Hollavegen i Skien.

 • Lørdag 7. juli kl. 17.08

  Duket for sjelden «superfight» i UFC: – Utrolig stor kamp

  I Las Vegas i natt arrangeres noe så sjeldent som en «superkamp» i UFC – mesteren i lett tungvekt, Daniel Cormier (39), går opp og utfordrer tungvektsmester Stipe Miocic (35).

 • Lørdag 7. juli kl. 17.02

  Reddet ut av heis

  Personen er trygt ute av heisen, melder Øst 110-sentralen.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.58

  Palmesus-headliner har avlyst

  Årets Palmesus-headliner N*E*R*D, med frontfigur Pharell Williams, har avlyst konserten de skulle hatt i Kristiansand lørdag. Det skriver festivalen på sine Facebook-sider. Ifølge Palmesus skal flyproblemer ha vært årsaken.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.54

  Liverpool spilte treningskamp samtidig som Englands VM-kvartfinale: - Spesielt

  (Chester - Liverpool 0–7) Samtidig som England spilte VM-kvartfinale mot Sverige, spilte Liverpool sesongens første treningskamp.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.54

  Liverpool spiller treningskamp samtidig som Englands VM-kvartfinale

  (Chester - Liverpool 0–2, pågår) Samtidig som England spiller VM-kvartfinale mot Sverige, spiller Liverpool sesongens første treningskamp.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.54

  Liverpool spiller treningskamp samtidig som Englands VM-kvartfinale: - Spesielt

  (Chester - Liverpool 0–7) Samtidig som England spiller VM-kvartfinale mot Sverige, spiller Liverpool sesongens første treningskamp.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.53

  Motorsyklist prøve å unngå katt

  Motorsyklist prøve å unngå katt

 • Lørdag 7. juli kl. 16.53

  Glatt veibane

  Vegtrafikksentralen melder om oljesøl i veibanen på fylkesvei 700 i Løkken Verk i krysset mot Drogsetmoen. Entreprenøren skal være på vei til stedet.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.52

  Kvinne henta ned frå fjellet

  Ein turgåar hadde i dag sett seg fast på fjellet Breitinden vest for Svolvær i Lofoten. Sea King, med hjelp av den alpine redningsgruppa, fekk henta ned kvinna uskadd. – Alt skal ha gått bra med alle involvert, seier Alf Hågensen, vakthavande redningsleiar ved Hovudredningssentralen Nord-Noreg.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.51

  Heistrøbbel i Rygge

  En person sitter fast i en heis som har stoppet i Rygge. Brannvesenet er på vei for å hjelpe.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.51

  Tatt med kokain

  En kvinne er anmeldt for besittelse av litt kokain på Tangen i Kristiansand, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.42

  Motorsykkel av veien

  En singelulykke med en motorsykkel har oppstått i Osloveien i nærheten av Son. Personen skal være våken og orientert, samt kommunisere godt, sier politiet til NRK.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.41

  Bil i fjellvegg 

  Det har vært en trafikkulykke i Melum. Ifølge politiet skal en bil ha kjørt i en fjellvegg. Nødetatene er på vei.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.39

  Stakk av med drosjen

  På Notodden har en passasjer slått seg vrang i en drosje og angrepet sjåføren. Han stakk deretter av med bilen og ble stanset i Abels gate. Ifølge politiet har han også gjort skadeverk på drosjen, og bilberging er bestilt. Passasjeren er tatt med for å ta en blodprøve.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.36

  Måtte slukke for tredje gang

  Brannvesenet har måttet slukket et sankthansbål på Kongevoll i Flekkefjord for tredje gang, ettersom det har ulmet siden det ble påtent. – Dette viser for tørt det er. Husk totalforbudet mot all bruk av ild i skog og mark, melder 110-sentralen.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.31

  Mistenker promille

  Båtføreren, som har kjørt på land i Langesund, har slått seg noe, melder politiet. De mener at han er beruset og har tatt ham med for å ta en blodprøve. Han skal ha vært alene i båten.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.15

  Båt kjørt på land

  Politiet har rykket ut til en marina i Langesund, der en båt skal ha kjørt på land. Det er ikke meldt om personskader.

 • Lørdag 7. juli kl. 16.13

  Bekymret for insektene i tørken

  Varmen og tørken i Sør-Norge vil gå dramatisk utover mange insektbestander. – Mygg, klegg og knott er alle avhengige av fuktighet på larvestadiene. Årets tørke vil gå dramatisk utover disse insektbestandene, sier seniorforsker Frode Ødegaard ved NINA.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.55

  Bilbrann i Nedstrand

  Ein bil brann kraftig på Sandvik camping i Nedstrand, laurdag ettermiddag. Alle personar er ute av bilen. Politi og brannvesen rykka ut til staden. Brannårsaka er ukjent. Politiet avhøyrer vitne og skal etterforske saka vidare.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.52

  Slagsmål i Haugesund

  Politiet løste opp i et slagsmål mellom fire personer i Haugesund i ettermiddag. En 61 år gammel mann, som var beruset og kranglete, ble kjørt i arresten. Han blir anmeldt for å ha forstyrret offentlig fred og orden.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.45

  Kristoff på fjerde

  Stavanger-syklisten Alexander Kristoff blei nummer fire på den første etappen i årets Tour de France. Vinnar blei Fernando Gaviria frå Colombia. Kristoff var godt nøgd med innsatsen, men sa at beina blei for stive på slutten til at han kunne vinne.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.45

  Fleire trafikkontrollar

  Politiet i Nordland held oppe satsinga på trafikkontrollar langs vegane. I dag har dei hatt kontroll i Bodø kommune og delt ut to bøter. Elleve sjåførar vart kontrollerte for promille, utan utslag.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.37

  Sør-Norge: Snart slutt på jordbær

  Jordbærbønder på Østlandet fortviler over den korte sesongen, og mange butikker sliter med å dekke etterspørselen. På Sunnmøre har sesongen nettopp startet, men også de frykter at det blir en kort sesong.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.35

  Favorittfall i Tour de France-åpningen - Kristoff nummer fire

  FONTENAY-LE-COMTE (VG) Sammenlagtfavorittene Chris Froome (33), Richie Porte (33) og Nairo Quintana (28) fikk alle enorme problemer like før mål i Tour de France-åpningen. Quick Step-rytter Fernando Gaviaria (23) tok seieren og Alexander Kristoff (31) kom akkurat ikke på pallen.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.35

  Kristoff nummer fire: – Absolutt godkjent

  FONTENAY-LE-COMTE (VG) Quick Step-rytter og forhåndsfavoritt Fernando Gaviaria (23) vant årets første Tour de France-etappe. Alexander Kristoff (31) var fornøyd med fjerdeplass.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.35

  Kristoff nummer fire: – Absolutt godkjent

  FONTENAY-LE-COMTE (VG) Quick Step-rytter og forhåndsfavoritt Fernando Gaviaria (23) vant årets første Tour de France-etappe. Alexander Kristoff (31) var fornøyd med fjerdeplass.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.03

  Hoppet i vannet flere ganger

  En overstadig beruset mann har hoppet i vannet flere ganger ved Tangen i Kristiansand. Bekymrede kamerater har forsøkt å hindre ham i å hoppe nok en gang i elva, og politiet har vært på stedet og fått kontroll på mannen.

 • Lørdag 7. juli kl. 15.00

  Høyere oljepris er bra for USAs økonomi

  Donald Trump synes oljeprisen er for høy, og har kommet med flere utspill mot Opec i et forsøk på å få dem til å øke produksjonen. Men høy oljepris er ikke nødvendigvis så ille for USA lenger, viser ny forskning.

 • Lørdag 7. juli kl. 14.54

  To til sjukehus

  To personar vart køyrde til sjukehus, etter trafikkulukka på Lauvvik. Dei verkar å vera lettare skadde. Politiet tar nå avhøyr av vitne og undersøkjer plassen der ulukka skjedde. Det er mykje trafikk på staden, men ikkje kø.

 • Lørdag 7. juli kl. 14.43

  Tunnelar stengt på riksveg 5

  Statens vegvesen melder at Berdalstunnelen og Nesbøtunnelen på riksveg 5 i Aurland er stengt. Dei har fått meldingar om at det rasar stein frå tunneltaket. Entreprenør skal vere på veg til staden.

 • Lørdag 7. juli kl. 14.43

  Riksveg 5 i Aurland open

  Statens vegvesen melder at Berdalstunnelen og Nesbøtunnelen på riksveg 5 i Aurland no er opne. Tunnelane vart stengt etter meldingar om at det fall steinar ned frå tunneltaket. Entreprenør har vore på staden og undersøkt tunnelane.

 • Lørdag 7. juli kl. 14.38

  Bortvist fra Gatebil

  Politiet har pågrepet en mann i 20-årene som kranglet og spyttet på vakter på Rudskogen. Han settes i arrest og er ferdig med Gatebil for i år. Han blir også anmeldt for forholdet, opplyser politiet på Twitter.

 • Lørdag 7. juli kl. 14.33

  Siger til Hafsås i Jølster Maraton

  Milslukaren Helge Hafsås stakk av med sigeren i tradisjonsrike Jølster Maraton. Tevlinga langs Jølstravatnet gjekk av stabelen for 36. gong. Hafsås vann løpet for 15. gong.

 • Lørdag 7. juli kl. 14.15

  Kjørte av veien

  En bil har kjørt av veien ved Hornes i Evje. Ingen personskade og bilbering er rekvirert, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.55

  Røykutvikling fra bil

  En bil har kjørt av veien like ved Tuv i Bodø kommune, det skal ha vært en person i bilen og en tipser sier til NRK at det kommer røyk fra bilen. Operasjonslederen i politiet sier at det ikke skal være snakk om personskader, de er nå på tur til stedet.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.46

  Bil i fjellveggen

  Det har vært en trafikkulykke like ved ferjekaien på Lauvvik i Sandnes. En bil skal ha kjørt inn i en fjellvegg. Personene som satt i bilen, skal ha kommet seg ut av bilen. Skadeomfanget er ikke kjent, men det skal være store materielle skader.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.46

  Trafikkulykke på Lauvvik

  Det har vært en trafikkulykke like ved ferjekaien på Lauvvik i Sandnes. En bil har kjørt ut av veien. Personene som satt i bilen, har kommet seg ut. Skadeomfanget er ikke kjent, men det skal være store materielle skader.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.40

  Kjørt til sykehus

  En person er kjørt til sykehus, etter en brann i en bygning ved Utnesveien på His i Arendal. En beboer skal ha fått i seg noe røyk, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.38

  Sa ja til store planar

  Solund kommune har sagt ja til planane om å byggje eit landbasert oppdrettsanlegg på øya Losna, skriv BA. Det er i dag fire fastbuande på øya, og planane kan bety 80 nye arbeidsplassar. Anlegget blir eitt av dei største av sitt slag, der planen er å sprenge seg ned i fjellet for å lage eit basseng med plass til kring 28 merdar. – Planane kan bety viktige arbeidsplassar for oss, seier Solund-ordførar Gunn Åmdal Mongstad.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.36

  Brenner i hus

  Politiet har fått melding om brann i en bygning ved Utnesveien på His i Arendal. Alle beboere skal være ute av huset, men det jobbes med å få bekreftet dette. Ifølge brannvesenet brenner det på kjøkkenet og røykdykkere har gått inn i huset.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.26

  VG vurderer: Slik står Sverige mot England

  SAMARA (VG) England har en knapp fordel mot Sverige på papiret, ifølge VGs vurdering av spillere og trenere.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.24

  Formoe tilbake til Dyreparken

  Janne Formoe forteller at hun gleder seg til å spille Tante Bassa i Dyreparken i sommer. – Hun minner meg veldig om min egen tante, sa Janne Formoe i Reiseradioen.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.24

  Sau i myr

  En sau skal ha havnet i en myr ved Sosåshovet i Vinje. Vest-Telemark Brannvesen reiser fra Rauland Brannstasjon for å berge sauen.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.24

  Camilla Herrem er blitt mamma

  Håndballspilleren er blitt mamma for første gang. Det var ektemann Steffen Stegavik som annonserte gladnyheten på sin Instagram-konto, skriver Solabladet.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.19

  Kan bli vannkrise

  Lillesund kommune kan få vannkrise, skriver Lillesands-posten. Ifølge kommunen er det overforbruk i forbindelse med hagevanning som skaper problemer. Kommunen ber folk bli flinkere til å overholde vannrestriksjonene som ble innført i mai.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.09

  Fikk fartsbot

  UP har hatt fartskontroll i en 60-sone på riksvei 9 ved Bygland. En fører har fått forenklet forelegg, melder politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.04

  Camilla Herrem fikk en sønn: – Tøffeste intervallene jeg noensinne har vært borti

  Håndballparet Camilla Herrem (31) og Steffen Stegavik (34) feiret fem års bryllupsdag med familieforøkelse.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.04

  Camilla Herrem og Steffen Stegavik har fått barn

  Håndballparet Camilla Herrem (31) og Steffen Stegavik (34) feiret fem års bryllupsdag med familieforøkelse.

 • Lørdag 7. juli kl. 13.02

  Har innkalt til krisemøter

  Bondelaget og en rekke landbruksaktører arrangerer krisemøter i Buskerud, Vestfold og Telemark neste uke. Mange sliter med å få nok mat til dyra fordi gressproduksjonen er ødelagt som følge av tørken hittil i sommer. Målet er å finne løsninger.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.56

  Kontroll på brann på Furnes

  Det pågår fortsatt slukking ved gjenvinningsanlegget på Furnes i Ringsaker, men politiet opplyser at det er kontroll på spredningsfaren.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.49

  Frikjent etter tiltale om voldtekt

  En 16 år gammel gutt som var tiltalt for voldtekt av to jenter, er frikjent i Salten tingrett. Gutten var tiltalt for å ha voldtatt en 15 år gammel jente og for seksuell omgang med en jente som var 13 år gammel, det skriver Avisa Nordland. Forsvarer Tarjei Ræder Breivoll mener retten kom fram til riktig avgjørelse.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.46

  Ny løyperekord i Hornindal

  Lars Åkernes Rimereit sprang inn til løyperekord i løpet for 38 km i Hornindal Rundt med tida 04.09.10, skriv Fjordingen. Kristoffer Haugen og Rasmus Haugen sprang inn til andre- og tredjeplass. Det er venta at dei som deltek på fullversjonen på 75 km kjem i mål seinare på dagen. Det er 370 deltakarar som deltek i ultraløpet i Hornindal.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.34

  Brannen startet trolig pga varmen

  Brannen startet trolig pga varmen

 • Lørdag 7. juli kl. 12.30

  Ulykke på E6 i Rygge

  Brannvesenet i Moss har rykket ut til en ulykke på E6, nordgånede ved flyplassen i Rygge. Det skal være en bobil som har kjørt i grøfta.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.29

  Båtbrann i Oslo

  Alle om bord ble evakuert da det begynte å brenne i en 44-fots båt ved Skinnerbukta i Oslo lørdag formiddag. Seks personer ble utsatt for røyk. Det er ennå ikke meldt om noen personskader. Brannen skjedde like utenfor Solvik camping på Malmøya.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.14

  Egen konsert for Palmesus-naboene

  For å blidgjøre de som må tåle mye støy og mange fulle mennesker i nabolaget under Palmesus-helgen, arrangerte festivalen en egen frokostkonsert for naboene. Vokalisten til Postgirobygget, Arne Hurlen, opptrådte. Det ble også servert mat og drikke.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.14

  Kraftig uvær herjer i Japan – minst 51 døde

  Kraftig regnvær og omfattende flommer har rammet et større område sørvest i Japan. Minst 51 er døde, og over 48 er savnet, ifølge japanske medier.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.14

  Kraftig uvær herjer i Japan – minst 38 døde

  Kraftig regnvær og omfattende flommer har rammet et større område sørvest i Japan. Minst 38 er døde, og over 50 er savnet, ifølge japanske medier.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.05

  Weinberg med EM-sølv

  Fabian Weinberg fra Kristiansand tok sølv i diskos under U18-EM i Gy?r i Ungarn i går kveld. Kastet var på 58,84 meter. 17-åringen fra Kristiansand havnet bak spansjolen Yasiel Bryan Soteros. Han kastet 64,31 meter.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.03

  Storbank tror på oljeprisløft om USA får viljen sin

  Et fat med olje kan koste over 120 dollar, om USA klarer å isolere ut Iran fra oljemarkedet, tror Bank of America.

 • Lørdag 7. juli kl. 12.00

  Jobbekspert reagerer på venninne-ansettelsen i Innovasjon Norge: – Har gått uvanlig raskt

  Arbeidsrettsekspert reagerer på hvordan Traaseths venninne fikk direktørstilling.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.59

  Vil ha betre handlingsplan

  Miljødirektoratet er ikkje fornøgd med Oslo kommunes handlingsplan for å få ned luftforureininga. Direktoratet etterlyser blant anna ein tidsplan. Dei vil også vite korleis Oslo skal få til ti prosent mindre trafikk på E6 gjennom Groruddalen.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.57

  Tomt for vifter

  Det begynn å bli tomt for vifter og anna luftkjøling hos elektrobutikkane. Elkjøp har den siste veka selt 340 prosent fleire vifter i Oslo og Akershus enn i tilsvarande veke i fjor.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.51

  Terrorsiktet svenske kobles til brutal pilot-henrettelse

  Osama Krayem er siktet og mistenkt for innblanding i terrorangrepene i Paris og Brüssel. Nå kobles han også til den brutale IS-brenningen av en pilot i 2015.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.48

  Egen Palmesus-konsert for naboene

  For å blidgjøre de som må tåle mye støy og mange fulle mennesker i nabolaget under Palmesus-helgen, arrangerte festivalen en egen frokostkonsert for naboene. Vokalisten til Postgirobygget, Arne Hurlen, opptrådte. Det ble også servert mat og drikke.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.46

  Starter reisen fra Rognan til Athen

  I dag starter reisen til sørafrikanske Marinus Du Plessis, han skal kjøre vannskuter fra Rognan til Athen. Klarer han turen på 40 dager vil han sette ny verdensrekord. Til Avisa Nordland sier han at dette er den ideelle måten for å øke bevisstheten for økonomisk støtte til funksjonshemmede.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.39

  Tilløp til gressbrann i Råde

  Ved 11-tiden i formiddag rykket brannvesenet ut etter melding om gressbrann i Saltnes i Råde. Beboere på stedet klarte å slukke brannen, et område på ca. 10 m². Brannvesenet er på stedet nå og driver etterslukking.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.37

  Bortvist fra kjøpesenter

  En 20 år gammel mann er bortvist fra Stavanger sentrum etter skremmende oppførsel inne på Arkaden kjøpesenter, opplyser politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.35

  Anmeldt for besittelse av narkotika

  To personer er anmeldt for bruk og besittelse av narkotika i Kong Oscars gate i Bergen. En av dem er hentet av ambulansen. Mannen (37) skal være ruset og er kjørt til rusakutten.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.31

  Avslutter søk etter båt

  Redningsskøyte har vært på Salhusfjorden og ikke sett noe til den aktuelle båten. Søket avsluttes.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.21

  Svensk 1994-helt optimistisk før England-møtet: – Det føles som om vi er helt der oppe

  Thomas Ravelli (58) voktet buret da svenskene tok VM-bronse i 1994. Han mener det er forskjell på de to årgangene, og hyller spesielt forsvaret til Janne Andersson.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.11

  Kongeskipet på Nordfjordeid

  Kongeskipet KS «Norge» ligg laurdag føremiddag ankra opp på Nordfjordeid. Dronning Sonja skal vere med på feiringa av 950-årsjubileet for Bjørgvin Bispedøme på Selja i morgon.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.10

  Båt som driver på Salhusfjorden

  Båten skal ha lagt i ro en god stund. Redningsskøyten er kontaktet, og skal være på vei til båten.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.05

  Minst 54 døde i hetebølge i Canada: – Ikke vær alene

  Den ukelange hetebølgen øst i Canada har kostet minst 54 mennesker livet, ifølge landets myndigheter.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.04

  Trøblete bobiler

  Langtransportsjåfører sliter med å holde hviletidsbestemmelsene om sommeren. Grunnen er at rasteplassene ofte er fylt opp av bobilturister. NRK har tidligere omtalt at Aust-Agder ligger høyt oppe på bobilstatistikken.

 • Lørdag 7. juli kl. 11.00

  Tatt i 120 km/t i tunnel

  Ein bilførar blei stogga i 120 km/t i Kvivstunnelen mellom Hornindal og Volda, skriv politiet på Twitter. Politiet tok beslag i førarkortet på staden.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.58

  Anmeldt for ruskjøring

  Politiet har hatt promillekontroll gjennomført på E6 Hommelvik, 25 førere er kontrollert, og en fører blir anmeldt for mistanke om ruskjøring.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.58

  UFC-analyse: Mesterduellen mellom Miocic og Cormier

  Stipe Miocic (35) er den beste tungvekteren UFC noen gang har hatt. Nå utfordrer lett-tungvektsmesteren Daniel Cormier (39) ham til en superkamp på UFC 226.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.46

  Til sykehus etter mopedvelt

  En 16 år gammel jente er kjørt til sykehus med smerter i hode og nakke etter et trafikkuhell på Karmøy. Jenta skal ha velta med mopeden hun kjørte, like ved Coop Prix på Avaldsnes, opplyser politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.42

  Politi over grensene

  Regjeringen har åpnet for at finske, danske og svenske politipatruljer skal kunne arbeide i Norge, og motsatt. Politiets Fellesforbund frykter det kan true løftet om økt nasjonal politidekning.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.40

  Over halvparten føler seg avhengige av mobilen

  I en undersøkelse om nordmenns forhold til mobiltelefonen, svarer 56 prosent at de føler seg avhengige av den lille dingsen som er med oss overalt.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.33

  Helsepersonell kan søke støtte

  Helse Nord vil bedre forholdet mellom pasient og ansatte på sykehusene i Nord-Norge. Medarbeidere nær pasienter kan nå søke på inntil 400 000 kroner til et prosjekt som vil bedre kvaliteten knyttet til for eksempel avvik og rutiner.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.32

  Østfold kan få nye verneområder

  Østfold kan få ni nye verneområder for skog. Det er skogeiere som frivillig vil inngå en avtale med staten om at områder de eier skal bli naturreservat mot at de får erstatning. Verneforslag er nå ute på høring og områdene ligger i Askim, Aremark, Eidsberg, Marker, Trøgstad, Sarpsborg og Halden.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.32

  Jomfrutur for nytt norsk elfly

  En prototyp på et norskbygget elektrisk amfibiefly var nylig i luften for første gang. «En flott flyging» ifølge de som står bak flyet.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.26

  Bodø-bonde raser etter hærverk

  Bonde Torill Skjelstad på Gjælen oppdaget at strømgjerdene som holder dyrene inne på beitet var klippet vekk og hengt opp i et tre. Det skriver Avisa Nordland. – Jeg er kokforbanna! Det er så mye arbeid som går i dette, og det er heller ikke billig, sier hun.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.26

  Strykar brannberedskap

  Det er sett inn 12 helikopter mot skogbrann, og det eine av desse står på Bringeland i Gaular. Det er framleis stor skogbrannfare for heile Vestlandet sør for Stad, og beredskapen gjeld til og med 29. juli.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.26

  Styrkar brannberedskap

  Det er sett inn 12 helikopter mot skogbrann, og det eine av desse står på Bringeland i Gaular. Det er framleis stor skogbrannfare for heile Vestlandet sør for Stad, og beredskapen gjeld til og med 29. juli.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.22

  Savnet fra Nome Sjukeheim

  En 77 år gammel mann er savnet fra Nome Sjukeheim. Den savnede skal være dement. De haster med å finne den savnede mannen da han har sukkersyke. Letemannskap er tilkallet. Han er omtrent 180 cm høy, ha grått hår, grå jakke, blå shorts og ha rullator.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.22

  Savnet mann i Nome er funnet

  En 77 år gammel mann ble meldt savnet fra Nome Sjukeheim rett før 10.30. Mannen skal nå være funnet og i god behold. Den savnede har sukkersyke. Det hastet derfor å finne mannen. Både politi, Røde Kors og Norske Redningshunder deltok i leteaksjonen.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.22

  Leteaksjon etter ung mann i Hordaland avsluttet – funnet i god behold

  Leteaksjonen etter mannen i 20-årene er avsluttet etter at han er funnet i god behold.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.22

  Leteaksjon etter ung mann i Hordaland

  Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 20-årene som forsvant på Holsnøy i Nordhordland natt til lørdag.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.07

  Macron inviterte Norge på konferanse: – Finansbransjen kan dø

  Frankrikes president Emmanuel Macron mener Norge gjør rett ved å investere oljerikdommen i en grønn framtid.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.07

  For lite informasjon til turister?

  Mange kommuner i Sør-Norge har innført totalforbud mot bruk av åpen ild, men det trengs informasjon på flere språk enn norsk, mener Direktoratet for Beredskap. De frykter at turister, utlendinger og fremmedspråklige ikke vet hvor tørt det er.

 • Lørdag 7. juli kl. 10.00

  Brev fra grotten: – Jeg skal hjelpe mamma selge alle tingene i butikken

  MAE SAI (VG): Barn fanget i grotte i Thailand har skrevet brev til sin nærmeste. De inneholder kjærlighetserklæringer og ønsker om å spise favorittretten når de kommer ut.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.54

  Kjørefelt stengt

  Ett kjørefelt er nå blitt sperret i forbindelse med utbedring av vannlekkasjen i Saubstadveien i Trondheim.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.51

  Tre YouTube-stjerner døde i Canada

  De tre youtuberne som sto bak reisekanalen «High On Life», omkom etter å ha falt omkring 30 meter i en foss sørvest i Canada.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.47

  Stenger bommer

  I Fyresdal er bommen på veien til Røyningdalen og Roan låst. Hensikten med de stengte bommene er å minske aktiviteter som kan øke brannfaren. AT skog oppfordrer å holde skogsbilveier stengte der det er mulig for å minske skogbrannfaren.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.46

  Vannlekkasje i Saubstadveien

  Politiet har fått melding om vannlekkasje i Søbstadveien på Heimdal, Trondheim Bydrift er varslet og er på tur til stedet.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.42

  Hushovd: – Du har ikke et fint liv om du våkner opp på Rivieraen uten å ha noe å gjøre

  FONTENAY-LE-COMTE (VG) Thor Hushovd har funnet en ny favorittsport og trener med Didier Deschamps. Samtidig kjente 40-åringen på behovet for å jobbe mer. Nå er han tilbake i Tour de France.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.23

  Til sjukehus etter sykkelulukke

  Ein syklist er sendt med ambulanse til Førde sentralsjukehus, melder Helse Førde på Twitter. Sykkelulukka skjedde på Bergum i Førde.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.23

  Til legevakt etter sykkelulukke

  Ein syklist er sendt med ambulanse til legevakt, melder Helse Førde på Twitter. Sykkelulukka skjedde på Bergum i Førde.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.23

  Brasil satt 2,5 timer i garderoben etter VM-exiten

  KAZAN (VG) Klokken 22.50 lokal tid var semifinalen over. 01.20 kom de brasilianske spillerne ut av garderoben.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.18

  Må jobbe nattevakter på 44 minutter

  Ved Stangnes sykehjem i Harstad har sykepleierne i nattjenesten i årevis hatt turnus med arbeid hver tredje helg. Men nå har arbeidsgiver bestemt at de skal arbeide alle lørdager og annenhver søndag.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.18

  Grottedramaet i Thailand: Fortsetter å pumpe ut vann og bore hull i fjellet

  MAE SAI (VG) Meldinger om tørt vær i 4–5 dager fremover, gir redningsmannskapene nytt håp om få guttene ut av grotten samme vei som de kom inn.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.11

  Vanner ikke offentlige plasser

  Få offentlige plasser i Telemark blir vannet i tørken. Teknisk sjef i Bø og Sauherad kommune, Vidar Lofthus sier at kommunene ikke har noen planer om å vanne de kommunale grøntarealene. Han oppfordrer innbyggerne til å spare vann slik at de primære tjenestene får det de trenger.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.08

  Trua drosjesjåfør

  To menn er pågripne etter at dei trua ein drosjesjåfør med kniv natt til laurdag. Det var etter ein taxitur til Visperud på Lørenskog at mennene skal ha trua sjåføren. Han var fysisk uskadd og ringte sjølv politiet like før klokka fem.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.06

  Avslørte neste års headliner

  Under en av Palmesus-konsertene i går kveld annonserte festivalen en av artistene som er booket til 2019, nemlig Marshmello. 26-åringen fra Philadelphia er ifølge Spotify blant verdens 20 mest spilte artister.

 • Lørdag 7. juli kl. 9.02

  Brenner på gjenvinningsstasjonen

  Det brenner i en større bygning som hører til Ragn Sells på gjenvinningsstasjonen i Ringsaker. Bygningen det brenner i er et lager for trematerialer. Brannvesenet har delvis kontroll på brannen. Ingen personer er skadd. Både politihelikopter og brannhelikopter bistår i slukkingen.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.52

  Ingen å se

  Politiet har kjørt gjennom Strindheimtunnelen i Trondheim, hvor en mann og en dame skal ha gått igjennom. Det er ingen fotgjengere å se nå, i følge politiet.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.50

  USAs forsvarsminister kommer til Norge

  USAs forsvarsminister Jim Mattis reiser tirsdag til Europa, der han blant annet skal møte statsrådene Frank Bakke-Jensen (H) og Ine Eriksen Søreide (H) i Oslo.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.47

  Går i Strindheimtunnelen

  Politiet har fått melding om at en mann og en dame går i Strindheimtunnelen i Trondheim. De er mulig turister med kart i hånden. Politiet på tur til stedet.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.45

  Kragerø på boligtoppen

  Telemark har både den sterkeste og den svakeste veksten i boligprisene i andre kvartal. Det viser Eiendom Norges regionsrapport. Boligprisene i Kragerø var de som steg mest i landet. Svakeste utvikling hadde Bamble kommune.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.35

  Branntilfelle på Løvasen sykehjem

  Branntilfelle på Løvasen sykehjem

 • Lørdag 7. juli kl. 8.32

  Hadde promille og ikke førerkort

  Politiet pågrep i natt en person som hadde kjørt med promille og uten førerkort i Beiarn. Personen ble hentet inn klokken 01:20, etter tips fra publikum.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.32

  Rusa mann med kutt

  Natt til laurdag fekk politiet melding om ein rusa mann med kutt i hovudet i Førde. – Då vi kom fram låg mannen i midten av 30-åra på bakken. Han blei sendt til legevakt for sjekk. Mannen kunne ikkje huske om han hadde blitt slått til av nokon, eller om det var eit fall, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Frode Kolltveit.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.31

  Skuffende få med redningsvest

  Politiet er skuffa over at så få bruker redningsvest når de er i båt på Mjøsa. I går kveld hadde politiet kontroll på Gjøvik der 31 båtførere ble kontrollert. Det ble ingen reaksjoner, men politiet oppdaget at det er få som bruker redningsvest.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.31

  En på sykehus og en i arresten

  To brødre sloss på Træna. Da måtte den ene i arresten i Rana, mens den andre broren ble sendt på sykehus til observasjon.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.30

  Flere tatt for å smugle dop

  Langt flere i fylket blir tatt for å prøve å smugle inn dopingmidler i landet. Sammenligna med første halvår i fjor, har det vært en dobling i antall beslag av dopingmidler, ifølge Tolletaten i Stavanger. Og beslagene er større. Mengden som er tatt inn så langt i år, er tolv ganger så stor som på samme tid i fjor.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.30

  Havnet i arresten for hyling

  En beruset hylende kvinne måtte i arresten i Bodø i natt, hylingen hennes hadde vekket flere i et nabolag. Hun var ikke samarbeidsvillig og fortsatte å hyle når politiet prøvde å få henne til å være stille.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.29

  Mye bråk og fyll på Gatebil

  Politiet melder om mye fyll og bråk i forbindelse med Gatebil-arrangementet på Rudskogen i Rakkestad i natt. 5 personer er satt i arresten og 8 personer er bortvist etter ordensforstyrrelse og dårlig oppførsel. De har fått beskjed om å holde seg i campingvognene sine til de er blitt edru. I tillegg er 2 personer anmeldt for bruk av nødbluss og fyrverkeri. - Dette er svært alvorlig ettersom det er stor skogbrannfare nå, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Stine Bjerke.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.29

  Ap-topper kritiske til legalisering av hasj

  Flere Arbeiderparti-topper i de største norske byene avviser argumentet om legalisering av hasj for å bekjempe kriminalitet.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.28

  Levi håper på scoring

  Den nye Rosenborgspilleren Jonathan Levi scoret endelig sitt første mål for RBK forrige helg. Nå vil han gjøre det samme på Lerkendal i dagens kamp mot Trømso. –Det er på Lerkendal det gjelder, så vi får håpe på en scoring, sier Levi til rbk.no.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.17

  Varsler skogbrannfare på SMS

  Vinje kommune har sendt ut en SMS der de minner alle i Vinje om at det er totalforbud mot bruk av åpen ild. Vinje er Norges fjerde største hyttekommune, og det er viktig at beskjeden når ut til alle, sier Rådmannen i Vinje, Jan Myrekrok.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.17

  Illforbud på SMS

  Vinje kommune har sendt ut en SMS der de minner alle i Vinje om at det er totalforbud mot bruk av åpen ild. Vinje er Norges fjerde største hyttekommune, og det er viktig at beskjeden når ut til alle, sier Rådmannen i Vinje, Jan Myrekrok.

 • Lørdag 7. juli kl. 8.15

  Grønt lys for hytteområde

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet seier ja til hytteområde og næringsområde på Årsheim i Selje kommune. Departementet overstyrer Fylkesmannen som meinte at utbyggingsplanane var i strid med bruk av strandsona.