Nyheter:

 • I dag kl. 11.48

  Nå er alle prisene for Audi e-tron klare

  Og startprisen må du sannsynligvis se ganske langt etter.

 • I dag kl. 11.42

  Løvstakktunnelen stengt

  Løvstakktunnelen på fv540 i Bergen er stengt etter et trafikkuhell i tunnelen. Et hjul skal ha løsnet fra et kjøretøy og truffet et annet kjøretøy. Nødetatene er på vei til stedet.

 • I dag kl. 11.39

  LSD en ny trend frykter politiet

  Ungdomar helt ned i ungdomsskolealder eksperimenterer med LSD. Det seier leiar for førebyggende avsnitt i politiet i Stavanger, Kathrine Sæland Rotseth. Politiet i Stavanger har i høst tatt fleire ungdomar for bruk av det narkotiske stoffet. Sæland Rotseth, er uroa og frykter det er ein ny trend i ungdomsmiljøet.

 • I dag kl. 11.39

  LSD ein ny trend, fryktar politiet

  Ungdomar helt ned i ungdomsskolealder eksperimenterer med LSD, seier leiar for førebyggande avsnitt i politiet i Stavanger, Kathrine Sæland Rotseth. Dei har i haust tatt fleire unge for bruk av stoffet, og politiet fryktar det er ein ny trend.

 • I dag kl. 11.38

  Biltoppen Ghosn risikerer ti år i fengsel

  Carlos Ghosn risikerer å få 10 år i japansk fengsel. Akkurat nå avholder Nissan styremøte, hvor sparking av sjefen står øverst på agendaen.

 • I dag kl. 11.36

  Oslos nye trikkepark kommer

  Fra 2021 vil det bli satt inn én ny trikk hver 14. dag i Oslo. Målet er at hele dagens trikkepark skal være erstattet med 87 nye trikker innen 2024, ifølge Sporveien. Om to år skal de første trikkene ankomme Oslo for å testes.

 • I dag kl. 11.35

  Blir ny utdanningsdirektør

  Kari Andreassen fra Kongsvinger overtar midlertidig som utdanningsdirektør i Oslo etter Astrid Søgnen, ifølge VG. Astrid Søgnen har vært omstridt som leder og går av 1. desember. Andreassen har tidligere vært rådmann i Grue og assisterende rådmann i Kongsvinger.

 • I dag kl. 11.33

  Skredfaren i Trollstigen større enn antatt

  En rapport viser at et av Norges mest kjente turistmål – Trollstigen – er langt mer skredutsatt enn tidligere antatt.

 • I dag kl. 11.32

  Ingen skadet etter utforkjøring

  En personbil har kjørt i grøfta i svingen nederst i Sjurbakken i Borge på Vestvågøy. Trafikken går som normalt på stedet, melder politiet på Twitter.

 • I dag kl. 11.21

  Faktisk.no: Nei, privatpersoner sendte ikke over 95 millioner kroner til Djibouti i løpet av første halvår 2018

  Ifølge Skatteetaten er den korrigerte summen på 4,2 millioner kroner.

 • I dag kl. 11.20

  Håkon Pettersen ny finansbyråd

  Dag Inge Ulstein gjekk i dag av som byråd for finans, innovasjon og eigedom i Bergen kommune. Frå før har Ulstein varsla at han ikkje tar attval ved valet neste år. Ulsteins politiske rådgjevar, Håkon Pettersen, tar over som finansbyråd. Han har tidlegare vore rådgjevar for helsebyrådane Vigdis Anita Gåskjenn og Rebekka Ljosland.

 • I dag kl. 11.16

  Starter tømming av fregatten

  I dag planlegger Sjøforsvaret å starte tømming av drivstoff fra KNM «Helge Ingstad». Såkalt «nødlossing» for å unngå utslipp til sjøen er første steg før man etter hvert kan starte heving av fregatten. Det antydes at dette vil ta flere døgn.

 • I dag kl. 11.08

  Møteulykke i Solund

  To bilar har kollidert på Hardbakke i Solund. Det er materielle skadar på bilane. Tre personar var involverte i ulykka. – Ulykka skjedde i ein sving i ei 60-sone, og det er ikkje meldt om personskadar, seier Dag Olav Sætre, som er operasjonsleiar i Vest politidistrikt. Det er ikkje trafikale problem på staden.

 • I dag kl. 11.08

  Trafikkulykke i Solund

  To bilar har kollidert ved krysset inn mot Eide i Solund. Det er materielle skadar på bilane. Vest politidistrikt opplyser om at det ikkje er snakk om alvorlege personskadar. – Vi sender brannmannskap frå Solund, seier vaktleiar ved Alarmsentralen i Hordaland, Jan Ove Haga.

 • I dag kl. 11.08

  To til legevakt etter ulykke

  To bilar har kollidert på Hardbakke i Solund. Det er materielle skadar på bilane. Tre personar var involverte i ulykka. – Ulykka skjedde i ein sving i ei 60-sone. To personar er sendt til legevakt, seier Dag Olav Sætre, som er operasjonsleiar i Vest politidistrikt. Det er ikkje trafikale problem på staden.

 • I dag kl. 11.00

  Tre sendt til legevakt og sykehus

  To personer er kjørt til legevakta for sjekk etter trafikkulykka ved Storkåsa mellom Bø og Gvarv. En tredje person er sendt til sykehus med magesmerter.

 • I dag kl. 10.58

  Trafikkulykke i Lofoten

  Politiet melder på Twitter om en trafikkulykke ved Sjurbakken i Lofoten. Skadeomfang er foreløpig uklart. Nødetatene er på vei.

 • I dag kl. 10.58

  Utforkjøring i Lofoten

  Politiet melder på Twitter om en utforkjøring ved Sjurbakken i Lofoten. Ingen personskader og trafikken går som normalt.

 • I dag kl. 10.56

  MMA-Berghs kamp på legendestevne avlyst

  MMA-utøver Kenneth Bergh (29) reiste mandag til Malibu i California for å gjøre de siste forberedelsene til helgens storstevne i Los Angeles. Men i går kom beskjeden om at kampen hans er avlyst.

 • I dag kl. 10.55

  40 østfoldgutter i overgrepssak

  Rundt 40 gutter fra Østfold skal være ofre i det som omtales som Norges hittil mest omfattende overgrepssak. Det bekrefter politiet. Øst politidistrikt har etterforsket saken i flere år, og har nå tiltalt en mann i 20-årene fra Romerike for seksuelle overgrep mot rundt 300 unge gutter. Guttene skal ha blitt lurt av mannen som på sosiale medier ga seg ut for å være en ung jente.

 • I dag kl. 10.52

  FrP: – Uansvarleg buksepissing

  Høgre og FrP meiner fleirtalspartia i fylkesutvalet brukar alt for mykje pengar neste år, medan fylkesrådmannen har åtvara om situasjonen. – Me er svært uroa over at dei aukar låneopptaket. Dei pissar i buksa for å halda varmen, meiner Terje Søviknes (FrP). – Me er ansvarlege og har berre omdisponert midlar, seier fylkesordførar Anne Gine Hestetun (Ap).

 • I dag kl. 10.50

  Kan bli første kvinne

  Arbeidarpartiet satsar på å gje Bremanger kommune den første kvinnelege ordføraren gjennom historia. Anne Kristin Førde er føreslege som ordførarkandidat av nominasjonsnemnda, skriv Firdaposten.

 • I dag kl. 10.49

  Førar sendt til legevakt

  Føraren av bilen som gjekk rundt ved Husavik ferjekai, er sendt til lokal legevakt for sjekk. Politiet opprettar sak.

 • I dag kl. 10.44

  – Rolig nå som Øystein var borte

  – Hun sa det var blitt så rolig nå som Øystein var borte, sier den barnevernsansatte som snakket med tiltalte to dager etter at Hagel Pedersen ble funnet død. Tiltalte skal ha ment at barnefaren sto i veien for at hun fikk omsorgen for barna.

 • I dag kl. 10.44

  Søker gjennom branntomta

  Politiet har begynt arbeidet med å finne brannårsaken etter brannen i en bygård i Steinkjer sentrum i går ettermiddag. Èn mann omkom i brannen, og ei kvinne i 60-åra ble hardt skadd av røyken.

 • I dag kl. 10.39

  Otere «fotobombet» frieriet til britisk par

  Midt i frieriet fikk det britiske paret uventet selskap fra nysgjerrige otere.

 • I dag kl. 10.35

  Blendet av sola

  En bil med to personer kjørte av fv 40 ved Harborg nord for Røros. Ingen kom til skade, men bilen må hentes opp av berginsbil. Operasjonsleder Kirsten Bergstrøm sier ulykken skyldes at bilføreren ble blendet av lav sol.

 • I dag kl. 10.28

  Blir ny utdanningsdirektør

  Kari Andreassen (50) konstitueres som utdanningsdirektør i Oslo når Astrid Søgnen forlater sin stilling, ifølge VG. Hun blir først ansatt som midlertidig direktør, før stillingen lyses ut på åremål. Astrid Søgnen går av mot sin vilje 1. desember.

 • I dag kl. 10.21

  50-60 klager på barnevernet

  – Jeg tror Øystein Hagel Pedersen sto for 50-60 klager, forteller en barnevernsansatt i retten. Hun forteller at han hadde et ekstremt konfliktfylt forhold til barnevernet. – Jeg har blitt skjelt ut etter alle kunstens regler.

 • I dag kl. 10.21

  Reistad (19) er håndballjentenes mest ettertraktede: – Norges største talent

  SKØYEN (VG) Hun har ikke spilt en eneste landskamp, men på håndballjentenes pressetreff 11 dager før EM var 19 år gamle Henny Ella Reistad den mest ettertraktede.

 • I dag kl. 10.16

  Erdogan angriper «den ungarske jøden, George Soros»

  ISTANBUL (VG) Tyrkia og EU skal forsøke å finne tilbake til hverandre. I forkant av møtet går president Recep Tayyip Erdogan som vanlig hardt ut mot Europa.

 • I dag kl. 10.15

  La ikke merke til noe spesielt

  Avisbudet som skal ha vært i Ellevsætervegen, der Jemtland-paret bodde natten Janne Jemtland ble skutt, la ikke merke til noe spesielt eller noe uvanlig.

 • I dag kl. 10.14

  Dette er «skrekktrekningen» Norge vil unngå

  Jan Åge Fjørtoft og Knut Espen Svegaarden er ikke enige om hvilke nasjoner Norge bør trekkes med i EM-kvaliken. Men er samstemte om hvilken nasjon som aller helst bør unngås.

 • I dag kl. 10.12

  Trafikkulykke i Bø

  Brannvesenet melder at de rykker ut på en trafikkulykke mellom to biler på Bøvegen i Bø. Riksveg 36 mellom Bø og Gvarv er stengt i begge retninger.

 • I dag kl. 10.12

  Vaksine til alle unge

  Fylkesutvalet gjekk i dag inn for at Hordaland fylkeskommune betaler vaksine mot smittsam hjernehinnebetennelse også for 1000 elevar på private skular. NRK fortalde i går at ordninga hittil berre var tiltenkt elevar i offentlege skular.

 • I dag kl. 10.09

  Her henter budsjettpartnerne penger: Dobler utbyttet fra Argentum

  En statlig utbyttemaskin bidrar til regjeringens budsjettavtale: 2019-utbyttet fra investeringsselskapet Argentum dobles til én milliard.

 • I dag kl. 10.07

  87 millionar til asfalt og anna

  Fylkesutvalet vil gi 87 millionar kroner til dekkelegging og utbetring av ulike punkt på vegnettet neste år. Utvalet si innstilling til 2019-budsjettet er no vedtatt og skal avgjerast av fylkestinget. Ferjesambandet Rekstern-Våge-Os blir vidareført, Ole Bull-ferja får støtte, og Askøybåten beheld sine avgangar.

 • I dag kl. 10.03

  Snusprodusent tapte i EU-domstolen

  EU-domstolen opprettholder unionens snusforbud, som gjelder i alle medlemsland unntatt Sverige.

 • I dag kl. 10.01

  Snusprodusent tapte i EU-domstolen

  EU-domstolen opprettholder unionens snusforbud, som gjelder i alle medlemsland unntatt Sverige.

 • I dag kl. 10.00

  Brøt med terapeuten – nå kreves hun for penger av klientene hans

  ULVEN, OSLO (VG) Xenia Skepetaris (41) var klienten til Espen Andresen i Addictologi Akademiet. Da hun sluttet, ble hun advart av privatetterforsker Finn Abrahamsen om pengekrav – som nå er blitt en realitet.

 • I dag kl. 9.59

  Vil elektrifisere Ole Bull

  Ole Bull-ferja til Osterøy får truleg støtte frå fylkeskommunen til å gå over til hybriddrift. I forslaget til budsjett for 2019 er det lagt inn 850.000 kroner i støtte elektrifisering av ferja. Frå før har det blitt samla inn fem millionar til ombygging av ferja.

 • I dag kl. 9.58

  Kari Andreassen overtar som skolesjef etter Søgnen

  Kari Andreassen (50) konstitueres som utdanningsdirektør i Oslo etter at Astrid Søgnen forlater sin stilling.

 • I dag kl. 9.57

  Leteaksjon etter savnede Odin (18)

  Røde Kors og brannmannskap søker nå etter Odin André Hagen Jacobsen (18) i Nidelva. Politiet fortsetter taktisk etterforskning i form av innhenting og gjennomgang av overvåkningsbilder. 18-åringen fra Skaun er sist sett på overvåkningsvideo fra Munkegata i Trondheim.

 • I dag kl. 9.57

  Bilulykke ved Husavik fergekai

  Bilulykke ved Husavik fergekai

 • I dag kl. 9.55

  Syklist og bil kolliderte i Oslo

  Syklist og bil kolliderte i Oslo

 • I dag kl. 9.55

  Har funnet levninger i ni år gammel drapssak i Danmark

  Dansk politi bekrefter at de har funnet levninger etter Lisbet Nielsen, som forsvant sporløst i 2009.

 • I dag kl. 9.50

  Barnevernsleder skal ha blitt trua

  – Jeg har hørt at NN har ønska å ta livet mitt, og at dette skulle gjøres med bil. Hun vet hvor jeg bor, for hun har vært på døra mi. Det forteller barnevernslederen i Kristiansand i retten. Hun sier hun hørte dette gjennom ansatte.

 • I dag kl. 9.49

  Fylkesfleirtalet gir billigare buss

  Gratis buss fram til barn er seks år, barnebillett til og med 18 år, og billegare periodebillettar buss og bane. Det er nokon av forslaga til 2019-budsjett for Hordaland frå Ap, KrF, Sp og SV. Fylkesutvalet behandlar budsjettet i dag.

 • I dag kl. 9.49

  Bendtners taxisjåfør mister jobben

  Taxisjåføren ble frikjent av Københavns byrett, men hans arbeidsgiver Dantaxi mener uttalelser sjåføren kom med er uakseptable. I retten kom det fram at sjåføren ropte ludder etter Bendtners kjæreste. Sjåførens forsvarer Mette Grith Stage mener at sparkingen er dypt urimelig.

 • I dag kl. 9.46

  Må i fengsel etter råkjøring

  En mann er dømt til fengsel i fem måneder og til å betale 600.000 kr til et forsikringsselskap, etter at han løy om hvor fort han kjørte. Han sa han holdt fartsgrena da han traff en lastebil bakfra, men kjørte egentlig i 216 km/t, skriver Østlandets Blad.

 • I dag kl. 9.28

  Stopp i Fløyfjellstunnelen

  Stopp i Fløyfjellstunnelen

 • I dag kl. 9.27

  Forsøker å gi mobildekning

  Telenor undersøker om det er mulig å få mobildekningen til beboerne på Aspedammen i Halden. 33 husstander er uten forbindelse etter at telefonkabelen til fasttelefoner er skadd. I utgangspunktet er det også veldig dårlig mobildekning i området.

 • I dag kl. 9.25

  Valutaekspert venter en brutal årsslutt for kronen

  Nordea-strateg Joachim Bernhardsen tror det er mer svekkelse i vente for den norske kronen.

 • I dag kl. 9.25

  Italia trues med budsjettstraff

  EU-kommisjonen tar initiativ til en formell prosedyre mot Italia for brudd på budsjettreglene. Konsekvensen kan bli både bøter og andre straffereaksjoner.

 • I dag kl. 9.24

  Ikke avklart hvem som skal ta fregattregningen

  KNM Helge Ingstad blir mer ødelagt for hver dag som går, og kostnadene til bergingsaksjonen løper, men fortsatt vet ingen hvem som skal ta regningen.

 • I dag kl. 9.24

  SSB: Anslår økte oljeinvesteringer i 2019

  Oljeinvesteringene anslås opp til 175 milliarder kroner neste år, rundt 20 milliarder kroner mer enn i 2018. – En fin gave til norsk økonomi, mener sjeføkonom.

 • I dag kl. 9.24

  Fem døde da bil kjørte ned skolebarn i Kina

  Minst fem er døde og 18 skadet etter at en bil pløyde inn i en gruppe skolebarn som skulle krysse veien i byen Huludao nordøst i landet.

 • I dag kl. 9.19

  Beste sjølaksefisket på ti år

  323 tonn sjølaks og fem tonn sjøørret ble resultatet etter årets fiskesesong. I Rogaland og Vest-Agder nær doblet fangsten seg siden forrige sesong, mens den i det største fylket for sjølaksefiske, Finnmark, gikk ned fem prosent fra i fjor.

 • I dag kl. 9.18

  To hadde ikkje sikra barn i bil

  I Sandnes har det vore trafikkontroll ved Sørbø barnehage i morgontimane. 30 bilistar blei kontrollerte. Ein av dei fekk bot for å ikkje ha brukt setebelte. To sjåførar fekk bot for å ikkje ha sikra barn i bilen godt nok.

 • I dag kl. 9.15

  Slik kjøper du kunst i utlandet

  En seriøs aktør vil kunne være behjelpelig med det juridiske og praktiske for å få kunstverket trygt og enkelt hjem, skriver vår kunstspaltist.

 • I dag kl. 9.07

  Bruker milliarder på hotell i København: – Blir ikke lønnsomt for meg

  Petter Stordalen bruker milliardbeløp på luksushotell i historisk bygning midt i København. Men hotellkongen tror ikke det blir lønnsomt i sin levetid, skriver Berlingske.

 • I dag kl. 9.07

  Bruker milliarder på hotell i København: – Blir ikke lønnsomt

  Petter Stordalen bruker milliardbeløp på luksushotell i historisk bygning midt i København. Men hotellkongen tror ikke det blir lønnsomt i sin levetid, skriver Berlingske.

 • I dag kl. 8.58

  Kostnadssprekk for krigssenter

  Måløyraidsenteret blei dyrare enn planlagt, skriv Fjordenes Tidende. Senteret, som skal dokumentere Måløyraidet og den lokale krigshistoria, manglar framleis 1,5 millionar kroner. Styreleiar Helge Hjelle seier til avisa at dette er ein kostnad som har kome undervegs i prosessen, og at dei jobbar med å få dekt inn beløpet.

 • I dag kl. 8.52

  USN-rektor vil vurdere studiesteder

  Rektor ved Universitet i Sørøst-Norge, Petter Aasen, ber styret vurdere om det i framtida er forsvarlig å opprettholde alle åtte studiesteder som finnes i dag. Det er universitetsavisa Khrono som melder at Petter Aasen skriver til styret at de må være forberedt på å vurdere om alle studiestedene er faglig og økonomisk bærekraftige.

 • I dag kl. 8.52

  USN-rektor vurderer studiesteder

  Rektor ved Universitet i Sørøst-Norge, Petter Aasen (bildet), ber styret vurdere om det er forsvarlig å opprettholde alle åtte campus som finnes i dag. Det er universitetsavisa Khrono som melder at Petter Aasen skriver til styret at de må være forberedt på å vurdere om alle studiestedene er faglig og økonomisk bærekraftige.

 • I dag kl. 8.49

  Slik lever økonomiekspertene Våre beste leveråd

  De lever av å gi gode råd. Noen av dem har også tjent seg svært rike på rådene sine. Men følger de rådene i privatlivet?

 • I dag kl. 8.49

  Slik lever økonomiekspertene

  De lever av å gi gode råd. Noen av dem har også tjent seg svært rike på rådene sine. Men følger de rådene i privatlivet?

 • I dag kl. 8.41

  Får halv million

  Tidligere Snertingdal ysteri får nå over en halv million kroner fra Fylkesmannen til å sette i stand lokalene fra 1919, som en del av prosjektet "Bygningsarven som verdiskaper". Det skriver Oppland fylkeskommune i ei pressemelding.

 • I dag kl. 8.37

  Dale besøker Hedmark og Oppland

  I dag kommer Samferdselsminister Jon Georg Dale til Hedmark og Oppland for å se nærmere på Statens vegvesen og Nye Veiers prosjekter.

 • I dag kl. 8.37

  Vil lære av mulige feil

  Nord-Fron kommune har bedt Fylkesmannen granske om kommunen kunne gjort noe annerledes etter drapet på ei 16 år gammel jente på Vinstra. Det skriver GD. Fylkesmannen skal vurdere både skole- og helsetjenesten.

 • I dag kl. 8.32

  Vil etablere ny nasjonalpark

  Arbeidet med å etablere en nasjonalpark i Setesdal Vesthei, Ryfylkeheiene og Frafjordheiene skal fortsette, ifølge fylkespolitikerne i Vest-Agder. Fylkestingsrepresentant for Vest-Agder Sigmund Oksefjell (Sp) mener det trengs mer informasjon.

 • I dag kl. 8.29

  Bibliotek får penger

  27 skolebibliotek over hele landet har i alt fått 14 millioner kroner til prosjekter som skal øke elevenes leseglede og bedre leseferdighetene. Det melder NTB. Sør-Odal, Ringsaker og Sør-Fron er blant kommunene som fikk tilskudd.

 • I dag kl. 8.19

  Utelukker ikke mistillitsforslag

  Vest-Agder KrFs Hans Fredrik Grøvan, skal ha forfattet et mistillitsforslag mot regjeringen som Ap og Sp er villig til å støtte. Det opplyser sentrale kilder som avisen Klassekampen har vært i kontakt med. Bakgrunnen er den omdiskuterte terrorsikringssaken som Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité skal avgi sin innstilling i, neste torsdag. Grøvan sier til NRK at de ikke konkludert med mistillit enda, men utelukker ingenting.

 • I dag kl. 8.15

  Bekymra for lang responstid

  Tinn-ordfører Bjørn Sverre Birkeland reagerer på at den nye ambulanseplanen for Telemark ikke legger opp til kortere responstid i kommunen. I dag tar det i snitt nesten 38 minutter før ambulansen er framme på et skadested i Tinn. Det er lengst responstid i fylket, skriver Varden.

 • I dag kl. 8.15

  Russisk etterretningstopp er død

  Leder for den russiske etterretningstjenesten GRU, Igor Korobov, er død.

 • I dag kl. 8.10

  SSB: Anslår økte oljeinvesteringer i 2019

  Oljeinvesteringene anslås opp til 175 milliarder kroner neste år, rundt 20 milliarder kroner mer enn i 2018. – En fin gave til norsk økonomi, mener sjeføkonom.

 • I dag kl. 8.10

  Politiøvelse på Mortensrud

  Nødetatene trener på og rundt Senter Syd Mortensrud i dag mellom kl. 08:30-09:45. I den anledning vil det være en del synlig bevæpnet politi og det vil kunne høres smell, melder politiet. Det vil også være en del utrykningskjøring i området.

 • I dag kl. 8.09

  Konas desperate døgn – så kom sjokkbeskjeden om at Frode Berg var fengslet

  KIRKENES (VG) Anita Berg ante uråd med en gang kontakten med ektemannen Frode stoppet opp. Etter to døgn i uvisshet ble hun oppringt av Utenriksdepartementet.

 • I dag kl. 8.06

  Russisk skyteøvelse utenfor Lofoten

  For tredje gang denne måneden varsler den russiske marinen en skyteøvelse i Norges økonomiske sone. Denne gangen skal det skytes med raketter vest for Lofoten. Russerne har sendt ut varsel til fly og skip om øvelsen i et område rundt 200 kilometer vest for Stokmarknes fra tirsdag til torsdag denne uken, skriver Barents Observer.

 • I dag kl. 8.05

  Keshvari avhøres i morgen

  Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) skal avhøres av politiet 23. november, melder P4. I oktober avslørte Aftenposten at Keshvari har fått dekket reiser som ikke har funnet sted.

 • I dag kl. 7.56

  Fekk 34 millionar i sluttpakke

  Den engelske Premier League-klubben West Ham betalte Håvard Nordtveit 34 millionar kroner for å bryte kontrakten med han i fjor, skriv VG. Tala stammar frå Football Leaks. Nordtveit blei aldri ein suksess i West Ham, og bytta til tyske Hoffenheim.

 • I dag kl. 7.54

  Bil i rekkverk

  Ein bil har gått i rekkverket 1 km vest for Skei sentrum, melder NRK-tipsar. Bilen blir berga. Vegtrafikksentralen melder om glatte vegar i Førde-området, men ikkje elles i fylket.

 • I dag kl. 7.47

  Alle får akuttberedskap

  Nesten alle kommuner i Nordland kommer til å ha på plass akuttberedskap i barnevernet, slik kravet er ved utgangen av dette året. En oversikt fra fylkesmannen viser at det nå bare er Træna som ikke har en klar plan for å få dette til.

 • I dag kl. 7.42

  Avslutta sløkking ved midnatt

  Brannmannskap avslutta ved midnatt sløkkinga av bustadbrannen i Sogndal. Mannskap har i heile natt vore på plassen for å passe på at brannen ikkje blussa opp igjen. Ein person berga seg sjølv ut då bustaden tok fyr ved Ølmheim kyrkje i Sogndal onsdag kveld.

 • I dag kl. 7.24

  Brann i bil

  Fredrikstad brannvesen er i Bryggeriveien hvor det er røykutvikling i kupeen på en bil.

 • I dag kl. 7.21

  Sa ja til nynorskhus

  Fylkesutvalet vil heie fram Nynorskhuset i Førde og er einige i at Sogn og Fjordane teater skal få tilhald i huset, skriv Firda. Den endelege avklaringa av korleis fylkeskommunen stiller seg, ligg til Fylkestinget, som kjem saman i desember. Men ut frå den tverrpolitiske haldninga i fylkesutvalet, tyder alt på at initiativtakarane til prosjektet kjem til å få brei politisk tilslutnad til initiativet sitt.

 • I dag kl. 7.18

  Køyrde for fort

  Ein sogning i 40-åra må klare seg ti månader utan førarkort. Mannen vart målt til 108 km/t under forbikøyring i ei 60-sone ved Byrkjelo like før jul i fjor. Sogningen må i tillegg betale 14.000 kroner i bot. Fengselsstraffa på 18 dagar blir utsett med prøvetid på to år.

 • I dag kl. 7.17

  Syklist påkjørt i Asker

  Syklist påkjørt i Asker

 • I dag kl. 7.16

  Syklet i tre som lå over fortauet

  En mann i 60-åra mistet en tann etter å ha syklet rett i et tre som lå over fortauet på Håvundveien i Skien. – Mannen er ellers oppgående, men ble kjørt i ambulanse for en sjekk på sykehus. Mesta er varslet og vil fjerne treet.

 • I dag kl. 6.59

  Knertenland er snart i havn

  De økonomiske rammene for Knertenland i Lyngdal er nå nærmest på plass. Etter forliket mellom KrF og regjeringen gikk det ytterligere fem millioner kroner til parken, noe som betyr at parken som åpner i 2020 er finansiert med totalt 47,5 millioner.

 • I dag kl. 6.58

  Klart for ankesak mot tidligere Kongsberg-direktør

  Torsdag begynner en 14 dager lang ankesak i det som er en av norgeshistoriens største saker innen økonomisk utroskap.

 • I dag kl. 6.42

  Hus på veg på E39

  Natt- og morgonbilistar har lagt merke til ein uvanleg transport langs vegane sør for Sandnes. Eit hus har vore på veg frå Stangeland til Ålgård i heile natt. På biletet er huset på E39. Bilistar har meldt om noko venting i samband med transporten.

 • I dag kl. 6.41

  Syklist skadd i møte med et tre

  Syklist skadd i møte med et tre

 • I dag kl. 6.41

  Arkitekturpris til Pir2

  Teaterbygningen til Turnéteatret i Trøndelag i Verdal har blitt tildelt World Architecture News Awards. Pir2 arkitekter i Trondheim, som har tegnet teaterbygget, vant prisen i klassen for trehus.

 • I dag kl. 6.32

  Vil ha felles mobilregler

  Elever i Asker ønsker felles regler for mobilbruk på alle barne- og ungdomsskoler i kommunen. Det bestemte de på de unges kommunestyre, skriver Budstikka. I dag spriker reglene veldig, særlig på ungdomsskolene. Det mener elevene er urettferdig.

 • I dag kl. 6.29

  Politi kopla inn etter valdsfilm

  Politiet har starta etterforsking etter at ein film som viser vald mot på Haugaland vgs. blei spreidd i sosiale medium. Filmen viser at ein elev blir slått i andletet fem gonger, skriv Haugesunds Avis. Skulen vil ikkje seie kva konsekvensar saka får.

 • I dag kl. 6.28

  1700 billetter solgt

  Det er duket for gullfest på Lerkendal søndag når Rosenborg møter BodøGlimt. RBK får gullmedaljene på Lerkendal da, og 17.000 har sikret seg billetter til gullfesten, skriver RBK.no.

 • I dag kl. 6.28

  17.000 billetter solgt

  Det er duket for gullfest på Lerkendal lørdag når Rosenborg møter BodøGlimt. RBK får gullmedaljene på Lerkendal da, og 17.000 har sikret seg billetter til gullfesten, skriver RBK.no.

 • I dag kl. 6.27

  Telenor skrur opp forsikringsprisen

  Begrunnes med dyrere reparasjoner.

 • I dag kl. 6.25

  Nordbytunnelen er nå åpnet igjen

  E6, Nordbytunnelen i Akerhsus er åpen for trafikk etter tekniske problemer.

 • I dag kl. 6.21

  Ikke avklart hvem som skal ta fregattregningen

  KNM Helge Ingstad blir mer ødelagt for hver dag som går, og kostnadene til bergingsaksjonen løper, men fortsatt vet ingen hvem som skal ta regningen.

 • I dag kl. 6.19

  Wall Street-fallet avtok, Asia-børsene med opptur

  Etter dager med tunge fall, ser det lysere ut på Asia-børsene torsdag morgen.

 • I dag kl. 6.19

  Bodø kan prekvalifiseres i dag

  I dag avgjøres det trolig om Bodø blir prekvalifisert til å søke om å bli Europeisk Kulturhovedstad i 2024. – Vi håper på stor oppmerksomhet og at folk vil besøke byen og kanskje bosette seg her, sier prosjektleder i Bodø, Arne Vinje.

 • I dag kl. 6.16

  Posten frykter hauger av uavhentede småpakker når 350-kronersgrensen ryker

  Posten frykter «svenske tilstander», med berg av uavhentede pakker, når 350-kronersgrensen for avgiftsfri netthandel forsvinner.

 • I dag kl. 6.12

  Nordbytunnelen er fortsatt stengt

  Nordbytunnelen er fortsatt stengt

 • I dag kl. 6.11

  To førarkortbeslag i Sveio

  Utrykkingspolitet gjennomførte ein fartskontroll på E39 ved Haukås i Sveio i nattt. Totalt delte politiet ut tretten bøter, to av dei var førerkortbeslag. Bilen med høgast fart blei målt til 95 km/t i 60-sona.

 • I dag kl. 6.08

  Bru kan bli sjølvmordssikra i 2019

  Sjølvmordssikring av Bybrua i Stavanger ser ut til å bli gjort neste år. I 2019-budsjettet er det pengar til at rekkverka kan byggjast om, ifølge samferdslesjef Gottfried Heinzerling. Mats Danielsen (Frp) tok opp saka for snart fem år sidan.

 • I dag kl. 6.00

  Johansen hardt ut mot Fredensborg.

  Byrådsleder, Raymond Johansen, reagerer kraftig på avsløringene til Dagens Næringsliv om Fredensborg eiendoms omgåelse av forkjøpsretten. Den har medført at beboere og kommunen mistet muligheten til å kjøpe mer enn 600 leiligheter i Oslo.

 • I dag kl. 5.52

  West Ham betalte 39 mill. for å kvitte seg med Nordtveit

  NIKOSIA/OSLO (VG) Håvard Nordtveit (28) og agent Jim Solbakken (46) fikk godt betalt da nordmannen forlot Premier League-klubben West Ham i fjor.

 • I dag kl. 5.50

  Morgenoppdatering 22.11.2018

  Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

 • I dag kl. 5.48

  Skulle møtt til soning – kjørte ut

  En mann i 50-åra som skulle møtt til soning ble tatt av politiet da han kjørte ut ved Søndre Stulen i Skien i natt. Den rusa føreren ble ikke skadd, men vil altså bli kjørt til fengselet i løpet av dagen.

 • I dag kl. 5.36

  Slåssing på studentsamefunnet

  Politiet i Nordland melder om et slagsmål som fant sted på studentsamfunnet på Mørkved i Bodø. En person ble slått til, men vedkommende skal ikke være skadet. Mistenkte ble bortvist fra stedet, og anmeldelse vurderes.

 • I dag kl. 5.36

  Slåssing på studentsamfunnet

  Politiet i Nordland melder om et slagsmål som fant sted på studentsamfunnet på Mørkved i Bodø. En person ble slått til, men vedkommende skal ikke være skadet. Mistenkte ble bortvist fra stedet, og anmeldelse vurderes.

 • I dag kl. 5.34

  Hadde ikke gyldig førerkort

  En person ble i natt stanset av politiet i Mosjøen, for kjøring uten gyldig førerkort. Personen kjørte bil med henger, uten å ha gyldig førerkort for henger.

 • I dag kl. 5.26

  Slått ned og ranet

  En mann i 30-åra ble slått ned og ranet i nærheten av Sundjordet i Porsgrunn i natt. Personen ble fratatt mobil og lommebok i Kulltangvegen like før klokka to. Politiet sier at de ikke vet hvem som gjorde det, og har vært ute og lett i natt.

 • I dag kl. 5.26

  Arrestert, bortvist og kjørt hjem

  I løpet av natta har tre 18-åringer hatt med politiet å gjøre i Stavanger. En ung mann blei arrestert på grunn av beruselse, en annen bortvist for dårlig oppførsel på et utested. Ei 18 år gammel kvinne blei kjørt hjem av politiet.

 • I dag kl. 5.26

  Arrestert, vist bort og køyrd heim

  Tre 18-åringar har hatt med politiet å gjere i Stavanger i natt. Ein ung mann blei arrestert fordi han ikkje kunne ta vare på seg sjølv. Ein annan blei vist bort grunna dårleg oppførsel på ein utestad. Ei kvinne som kasta opp, blei køyrd heim.

 • I dag kl. 5.26

  Risikerer ukentlige bøter

  Mirakelpredikantene Svein-Magne Pedersen og Tom Roger Edvardsen risikerer ukentlige bøter på 30.000 kroner fra forbrukertilsynet hvis ikke markedsføringen endres. Tilsynet mener bruk av vitnesbyrd på at bønn helbreder syke er brudd på forbudet mot markedsføring av alternativ behandling, ifølge Vårt Land.

 • I dag kl. 5.21

  Fulgte etter ambulanse

  En bil ble stanset av politiet i Elverum klokken tre i natt etter å ha fulgt etter en ambulanse under utrykning på vei til et sykehus. Politiet oppretter nå sak, det skriver de på twitter.

 • I dag kl. 5.16

  Rusa mann veiva med sykkelsete

  Politiet henta ein rusa og aggressiv mann på eit hospits i Vågsbunnen i Bergen i natt. 37-åringen skreik og veiva rundt seg med eit sykkelsete, melder politiet. Ingen personar vart skadde. Mannen er sett i arresten og meldt for ordensforstyrring.

 • I dag kl. 5.14

  Grande forventer kultur-kjeft

  Kulturminister Trine Skei Grande (V) seier ho ikkje berre forventer, men håper å få kjeft når ho legg fram den nye kulturmeldinga fredag med ni mål for kulturpolitikken. Målet er ideologisk å definere rolla til kunsten i samfunnet, skriv Aftenposten.

 • I dag kl. 5.05

  Brann i bolig i Råde

  Det har i morgentimene brent i en enebolig i Mosseveien i Råde. Alle beboere skal være ute av huset. Det skal fortsatt være røykutvikling i boligens 2. etasje. Politiet skriver på Twitter at det kan tyde på at brannen har startet på et bad, men at det er for tidlig å si noe om brannårsak. En beboer skal ha blitt eksponert for røyk og er fraktet til legevakt.

 • I dag kl. 5.05

  Brann i bolig i Rygge

  Det har i morgentimene brent i en enebolig i Mosseveien i Rygge. Alle beboere skal være ute av huset. Det skal fortsatt være røykutvikling i boligens 2. etasje. Politiet skriver på Twitter at det kan tyde på at brannen har startet på et bad, men at det er for tidlig å si noe om brannårsak. En beboer skal ha blitt eksponert for røyk og er fraktet til legevakt.

 • I dag kl. 2.38

  Fregattvraket skal heves med 16 tykke kjettinger

  Sakte, sakte – med hele 16 kjettinger under det ramponerte skroget – skal vraket av milliardfregatten KNM «Helge Ingstad» heves.

 • I dag kl. 2.06

  USAs øverste dommer ut mot Trump-uttalelse

  USAs høyesterettsjustitiarius, konservative John Roberts, har for første gang uttalt seg kritisk om en påstand fra Donald Trump. Og presidenten slår tilbake.

 • I dag kl. 1.41

  E6 er open att etter lastebilbrann

  Lastebilen som brann tidlegare i kveld er fjerna og E6 er open i begge retningar ved Stange i Hedmark, etter å ha vore delvis stengt.

 • I dag kl. 1.35

  Stadig flere land sier nei til FNs migrasjonspakt

  Sveits sier de ikke vil signere FNs migrasjonspakt i denne runden. Dermed føyer de seg inn i rekken over land som har avvist FNs ambisiøse plan.

 • I dag kl. 0.05

  Røyk fra California-brannene har nådd New York

  Det kan fort forveksles med annen forurensning, men oppmerksomme newyorkere kan ved soloppgang og -nedgang se et slør av røyk i luften som kommer helt fra California.