Nyheter:

 • I dag kl. 7.40

  Overlege: – De friskeste med Downs syndrom fanges ikke opp på ultralyd

  – Nå må de slutte å kalle paragraf 2c for Downs-paragrafen. Det har lite med virkeligheten å gjøre, sier seksjonsoverlege Synnøve Lian Johnsen ved Seksjon for fostermedisin i Bergen.

 • I dag kl. 6.17

  Mann knivstukken i halsen

  Politiet fekk søndag klokka 05.10 melding om at ein mann hadde blitt frakta til sjukehuset i Stavanger etter å ha blitt knivstukken i halsen. Skadeomfanget til mannen er ukjent. Det er uvisst om han var medviten då han kom til sjukehuset.

 • I dag kl. 5.58

  Norge på 54. plass på likestillingsliste: – Virker litt sprøtt

  Norge er ikke best i likestillingsklassen når Council on Foreign Relations lister opp landene med mest likestilt arbeidsliv. Flere eksperter er kritiske til måten det er regnet ut på.

 • I dag kl. 4.48

  Høyaktuell Brækhus-motstander herjet i New York

  Irske Katie Taylor (32) fortsetter å herje i lettvekt, og tok en overlegen poengseier mot finske Eva Wahlström (38) i New York i natt. Etter kampen trakk hun frem en spesiell ønskemotstander.

 • I dag kl. 4.27

  UFC-Hermansson herjet med motstanderen: – Fikk det til å se enkelt ut

  Den svensk-norske MMA-utøveren Jack Hermansson (30) leverte en ny imponerende prestasjon da han knuste solide Gerald Meerschaert (30) i Milwaukee i natt.

 • I dag kl. 4.15

  Mourinho snakker ned Liverpool før hatkampen: - Har ikke vunnet noen ting

  José Mourinho kom med et velplassert spark i siden til Jürgen Klopps troféløse Liverpool-lag. Den tyske manageren sier selv at det ikke har vært spesielt hyggelig å møte Manchester United de siste sesongene.

 • I dag kl. 4.14

  Putin vil kontrollere rapmusikk: Til kamp mot «sex, dop og protester»

  President Vladimir Putin mener rap er basert på «sex, dop og protester» og vil kontrollere bruken av rapmusikk blant russere.

 • I dag kl. 3.42

  Mann død etter brann i Arendal

  Mannen som vart alvorleg skadd i ein brann i Arendal, er no erklært død, opplyser Agder politidistrikt. Politiet etterforskar saka vidare med taktisk og teknisk etterforsking. Mannen er ikkje identifisert.

 • I dag kl. 3.26

  Brann på toppen av Amfi-kjøpesenter

  Mannen som er alvorleg skadd etter ein brann i Arendal, oppheldt seg i ei leileighet øvst i kjøpesenteret Amfi Arendal. Brannårsaka er førebels ukjent. Sprinkleranlegget er utløyst på Amfi og har ført til ein del vannskadar på kontor og butikkar.

 • I dag kl. 1.50

  Blandede reaksjoner etter klimaenighet: – Vanvittig provoserende

  Norske miljøorganisasjoner er glade for at det ble enighet på klimatoppmøtet i Polen lørdag kveld, men er skuffet over at løfter om klimakutt ikke ble inngått.

 • I dag kl. 1.50

  Blandede reaksjoner etter klimaenighet: Fra «gledelig» til «vanvittig provoserende»

  Norske miljøorganisasjoner er glade for at det ble enighet på klimatoppmøtet i Polen lørdag kveld, men er skuffet over at løfter om klimakutt ikke ble inngått.

 • I dag kl. 1.11

  Ein henta ut av røykdykkarar

  Ein person blei henta ut av røykdykkarar då det brann i ei leilegheit i Arendal i Aust-Agder, skriv brannvesenet på Twitter. Personen er køyrd til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ukjent, skriv politiet på Twitter.

 • I dag kl. 1.11

  Ein mann henta ut av røykdykkarar

  Ein mann blei henta ut av røykdykkarar då det brann i ei leilegheit på toppen av eit kjøpesenter i Arendal i Aust-Agder, skriv brannvesenet på Twitter. Han er køyrd til sjukehus med svært alvorleg skadar, skriv politiet på Twitter.

 • I dag kl. 0.10

  Fikk drømmedag med Messi – nå lever Murtaza (7) i skjul for Taliban

  Den da fem år gamle Murtaza Ahmadi gikk viralt med sin hjemmelagede Messi-drakt laget av en plastpose. Nå har han og familien gått under jorden av frykt for represalier fra terrorregimet.