Nyheter:

 • Søndag 4. mars kl. 23.55

  Rundt 15 anmeldte overgrepssiktet

  En overgrepssiktet gynekolog fra Romerike er nå anmeldt av rundt 15 personer for alt fra seksuell krenkelse til voldtekt, skriver Romerikes Blad. Gynekologen ble pågrepet i november 2016. Den gangen hadde han fem anmeldelser mot seg.

 • Søndag 4. mars kl. 23.55

  Rundt 15 anmeldte gynekolog

  En overgrepssiktet gynekolog fra Romerike er nå anmeldt av rundt 15 personer for alt fra seksuell krenkelse til voldtekt, skriver Romerikes Blad. Gynekologen ble pågrepet i november 2016. Den gangen hadde han fem anmeldelser mot seg.

 • Søndag 4. mars kl. 23.14

  Italia har talt: Går mot seier for populistene

  ROMA (VG) Silvio Berlusconis høyrekoalisjon ser ut til å få flest stemmer, men det er fortsatt uklart hvem som overtar regjeringsmakten i Italia.

 • Søndag 4. mars kl. 23.03

  Bil på taket

  En bil havnet på taket på Fylkesvei 282 mellom Missingmyr og Skiptvedt sent søndag kveld. Politiet melder at en person ble kjørt til sykehuset på Kalnes for sjekk.

 • Søndag 4. mars kl. 22.43

  Sperret inne 15-åring

  Fylkeslegen slår fast at Stavanger universitetssjukehus brøt loven da en 15 år gammel jente ble stengt alene inne på et rom minst elleve ganger, skriver Aftenbladet. Sykehuset beklager det som har skjedd.

 • Søndag 4. mars kl. 22.35

  Vil ha veto mot Acer

  Nye oppgåver til fylka og motstand mot energiunionen Acer var to av sakene som vart debatterte på fylkesårsmøtet til Senterpartiet, skriv Sogn Avis. I midten av mars skal Stortinget handsama norsk deltaking i EUs energiunion, Acer. Sigurd Reksnes, som tok attval som fylkesleiar, meiner Noreg må bruka vetoretten når det gjeld Noreg si deltaking i energiunionen.

 • Søndag 4. mars kl. 22.16

  Historisk vinter-åpning av Polhavet

  Nå åpner også Polhavet om vinteren: En gasstanker har gjort den historiske bragden å ta seg alene over Arktis midtvinters.

 • Søndag 4. mars kl. 21.58

  Vart rundstolne i badeland

  Elevar vart fråstole klede og sekkar for tusenvis av kroner då dei var på symjing i Aquarama i Kristiansand fredag, skriv fvn.no. Verdisaker vart låste inn, medan resten vart plassert i eit ulåst skap. Aquarama vil truleg gå gjennom rutinane sine.

 • Søndag 4. mars kl. 21.43

  83 dyrehold tvangsavviklet i fjor

  Det er en kraftig økning i antall dyrehold som blir tvangsavviklet av Mattilsynet på grunn av alvorlige brudd på dyrevelferdsloven.

 • Søndag 4. mars kl. 21.43

  «Norsk» mobiloperatør i gjeldsbråk

  Mobiloperatøren Lebara har kommet på kant med sine långivere. Obligasjonskursen stuper.

 • Søndag 4. mars kl. 21.35

  Dagbladet: Ap-politiker fikk verv etter at varslersak var behandlet

  En Ap-tillitsvalgt i Oslo ble gjenvalgt til et lokalt verv etter at partiet mottok et varsel om at vedkommende skal ha drevet med seksuell trakassering, skriver Dagbladet.

 • Søndag 4. mars kl. 21.33

  Uavgjort for Florø

  Florø og Ull/Kisa spelte uavgjort i den siste kampen under treningsleiren i Spania. Medan Florø «toppa» laget med det som no ser ut som ein antatt førsteellevar inn mot 2018-sesongen, etter at dei fekk kvile i sin første treningskamp i Marbella torsdag, mønstra Ull/Kisa nesten identisk mannskap, skriv Ull/Kisa på sine nettsider. Kampen enda 2–2.

 • Søndag 4. mars kl. 21.19

  E39 åpent

  E39 har åpnet igjen ved Vindefjorden i Hemne etter en ulykke.

 • Søndag 4. mars kl. 20.55

  Fikk tillitsverv på tross av varsel

  En politiker i Oslo Ap ble gjenvalgt til tillitsverv i lokallaget til tross for at Oslo Ap konkluderte med at vedkommende hadde brutt partiets retningslinjer mot seksuell trakassering, skriver Dagbladet. Politikeren ble fratatt byomfattende verv i Oslo Ap og Oslo AUF.

 • Søndag 4. mars kl. 20.53

  Næringsministeren stanset behandling av Krohn Traaseths stilling - styreleder trakk seg

  Styret i Innovasjon Norge ville vurdere direktør Anita Krohn Traaseths stilling etter at deler av styret har mistet tilliten til henne. Da næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) stanset prosessen, trakk styrelederen seg, skriver Aftenposten. 

 • Søndag 4. mars kl. 20.49

  Mandag opnar Blødekjærtunnelen

  Mandag klokka 06.00 opnar Blødekjærtunnelen i Arendal etter å ha vore steng sidan 16. februar på grunn av vedlikehaldsarbeid.

 • Søndag 4. mars kl. 20.43

  Innbruddsforsøk på skole

  En person prøvde søndag kveld å bryte seg inn på Byfjord skole på Tasta i Stavanger. Innbruddsforsøket ble meldt inn klokka 19.50. Personen som meldte fra, klarte selv å avverge at innbruddet ble fullført, opplyser politiet.

 • Søndag 4. mars kl. 20.36

  Aggressiv mann i Trondheim

  En mann er arrestert etter å ha opptredt aggressivt i Trondheim sentrum. Mannen var også beruset.

 • Søndag 4. mars kl. 20.35

  Meland: bilbrannen er slukket

  Brannvesenet er på vei. Det er en varebil som brenner, melder brannvakt, Ronald Drotningsvik. – Det var ingenting dramatisk, dt begynte å brenne i bilmotoren, sier han.

 • Søndag 4. mars kl. 20.35

  Meland: bilbrann

  Brannvesenet er på vei. Det er en varebil som brenner, melder brannvakt, Ronald Drotningsvik. – Første bil er ikke så langt unna, sier han.

 • Søndag 4. mars kl. 20.34

  Fem involvert i ulykke

  Tre kjøretøy og fem personer har vært involvert i en trafikkulykke på riksvei 2 i Kirkenær. En av personene er lettere skadet.

 • Søndag 4. mars kl. 20.22

  Stoppet tre bilførere

  Søndag kveld fikk tre bilførere forenklede forelegg for hastighet på fylkesveg 820 ved Sandstrand i Nordland. Den høyeste hastigheten som ble målt var 77 km/t i 60-sonen, skriver politiet på Twitter.

 • Søndag 4. mars kl. 20.21

  Uavgjort for FHK i Molde

  Fredrikstad Ball Klubb (FHK) lå an til å slå Molde, men i sluttsekundet greide hjemmelaget å berge uavgjort (27-27).

 • Søndag 4. mars kl. 20.18

  Sprinttalent uenig i vraking til Drammen

  LAHTI (VG) Gjøran Tefre (23) fikk gå sprinten i Lahti, men er skuffet over å ha blitt vraket til rennet i Drammen onsdag.

 • Søndag 4. mars kl. 20.08

  Stjernen vant

  Stjernen vant 5-2 over Narvik i kveldens kamp i Stjernehallen. Kampen var den første i kvalifiseringsserien for spill i Get-ligaen. Torsdag 8. mars møter Stjernen Ringerïke i Schjongshallen.

 • Søndag 4. mars kl. 20.05

  Start-spiss klar for Jerv

  Start-spelaren Isac Lidberg (t.v.) går på lån til FK Jerv fram til 1. august. 19-åringen kom til Start i vinter. – Han er ein energisk og kvikk spelar, som er god i motstandaren sin 16-meter, seier Jerv-trenar Arne Sandstø til klubben si nettside.

 • Søndag 4. mars kl. 20.01

  Femdobling i rapporterte snøskred

  Tall fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) viser at 113 personer har vært involvert i totalt 66 snøskredhendelser denne vinteren. Det er en femdobling i rapportering sammenliknet med året før. Likevel har ingen mistet livet i snøskred i Norge denne sesongen.

 • Søndag 4. mars kl. 20.00

  Veit ikkje kven som står bak

  – Det er ikkje slikt elevane våre representerer eller står inne for. Vi har hatt lite hærverk på skulen vår, seier rektor ved Risør ungdomsskole Anne Drage. I løpet av helga har skulen blitt tagga ned med nazisymbol. Ingen er mistenkt for å stå bak.

 • Søndag 4. mars kl. 20.00

  Elverum tapte mot Bækkelaget

  Elverum tapte 31-34 mot Bækkelaget i kveld. Men det blir likevel feiring, siden det allerede i går ble klart at de har vunnet serien.

 • Søndag 4. mars kl. 19.59

  Auke i snøskredhendingar

  Tal frå Noregs vassdrags- og energidirektorat viser at 113 personar har vore involvert i totalt 66 snøskredhendingar denne vinteren. I februar i fjor vart ein 29 år gamal mann kritisk skadd etter å ha blitt tatt av eit snøskred i Sogndalsdalen. Trass i ei femdobling i skredrapportering frå året før har likevel ingen mista livet i snøskred i Noreg denne sesongen.

 • Søndag 4. mars kl. 19.58

  Bodø/Glimt knuste Tromsø én uke før seriestart

  (Bodø/Glimt – Tromsø 4–1) Med nysigneringen Endre Kupen (27) ute i lang tid, må Kristian Fardal Opseth (28) ta mye av Bodø/Glimt ansvar foran mål. I siste kamp før Eliteserien startet scoret han to da Tromsø fikk bank.

 • Søndag 4. mars kl. 19.44

  Femdobling i rapporterte snøskred

  Tal frå Noregs vassdrags- og energidirektorat viser at 113 personar har vore involvert i totalt 66 snøskredhendingar denne vinteren. Det er ei femdobling i rapportering frå året før. Likevel har ingen mista livet i snøskred i Norge denne sesongen.

 • Søndag 4. mars kl. 19.37

  Deler ut fiskerpris

  Norges Råfisklag skal nok en gang dele ut pris til en fisker som har gjort seg fortjent til tittelen «Årets Kvalitetsfisker». Kåringen skjer i slutten av mai under råfisklagets årsmøte i Tromsø, skriver avisen Kyst og Fjord.

 • Søndag 4. mars kl. 19.32

  Knepen siger for Stryn

  Det enda med siger for herrelaget til Stryn i handball i møte med Kjøkkelvik. Stryn sikra sigeren med 24- 23. Med 14 poeng på 20 kampar ligg Stryn no på 10.-plass på tabellen. Neste kamp for Stryn er heime mot Ski den 24. mars.

 • Søndag 4. mars kl. 19.32

  Knepent tap for Stryn

  Det enda med tap for herrelaget til Stryn i handball i møte med Kjøkkelvik. Heimelaget sikra sigeren med 24- 23. Med 14 poeng på 20 kampar ligg Stryn no på 10.-plass på tabellen. Førstkomande laurdag møter Stryn Ski heime i Strynehallen.

 • Søndag 4. mars kl. 19.30

  Derfor vil ikke ekspertene friskmelde boligmarkedet ennå

  Aktører utenfor Norge ser mer pessimistisk på det norske og svenske boligmarkedet enn aktører her hjemme. Og de kan selvsagt ha rett, mener sjeføkonom Harald Magnus Andreassen. 

 • Søndag 4. mars kl. 19.10

  Brann på Minde- slukket

  Brannen er nå slukket. Det kom melding om brann på et kjøkken i Fredlundsbakken på Minde. – Alle folk er kommet seg ut, og det er ikke fare for at det er noen folk inne, sier brannvakt Håkon Myking. Det var ifølge ham eieren av huset som ringte inn om brannen.

 • Søndag 4. mars kl. 19.10

  Brann i Fredlundsbakken

  Brann i Fredlundsbakken

 • Søndag 4. mars kl. 19.10

  Brann i Fredlundsbakken på Minde

  Brannvesenet har akkurat kommet frem. Det er bekreftet brann på et kjøkken. – Alle folk er kommet seg ut, og det er ikke fare for at det er noen folk inne, sier brannvakt Håkon Myking. Det var ifølge ham eieren av huset som ringte inn om brannen.

 • Søndag 4. mars kl. 19.10

  Mange personer ute på usikker is

  Både politi og brannvesen advarer folk mot å begi seg ut på vann med usikker is. Meldingene strømmer inn til nødetatene. – Vi har ikke kapasitet til å rykke ut på oppdrag som dette nå. Folk må være forsiktige, opplyser operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt.

 • Søndag 4. mars kl. 18.56

  Slo alarm på fotballtinget: – Stort problem med vold i Oslo-fotballen

  ULLEVAAL (VG) Vold i Oslo-fotballen er et så stort problem at fotballtinget søndag har vedtatt en ny paragraf som kan straffe lag med poengtrekk.

 • Søndag 4. mars kl. 18.55

  Varmesøkende kamera finner vilt

  Beredskapsvaktene på Kongsvingerbanen og Grensebanen har fått et varmesøkende kamera som skal hjelpe dem å spore opp vilt som har blitt påkjørt av toget. Det skriver Glåmdalen. Målet er å finne dyr som ikke døde i påkjørselen så fort som mulig.

 • Søndag 4. mars kl. 18.52

  Chelsea gjort til «fullstendig statister» av City: - Må gjøre noe med selvbildet

  (Manchester City - Chelsea 1-0) Regjerende Premier League-mester Chelsea prøvde å «parkere bussen» mot Manchester City, men endte opp som statister mot den suverene serielederen.

 • Søndag 4. mars kl. 18.52

  Conte svarer på kritikken etter at City gjorde Chelsea til «fullstendig statister»

  (Manchester City - Chelsea 1-0) Regjerende Premier League-mester Chelsea prøvde å «parkere bussen» mot Manchester City, men endte opp som statister mot den suverene serielederen.

 • Søndag 4. mars kl. 18.52

  Rørt Conte hyllet avdøde Astori - Chelsea gjort til «fullstendig statister» av City

  (Manchester City - Chelsea 1-0) Regjerende Premier League-mester Chelsea prøvde å «parkere bussen» mot Manchester City, men endte opp som statister mot den suverene serielederen.

 • Søndag 4. mars kl. 18.13

  Kollisjon i Hemne

  To biler har kollidert i Hemne. De involverte sier de ikke er skadd.

 • Søndag 4. mars kl. 18.13

  Vant over finsk lag

  Sandnes Ulf slo HJK Helsinki 2–1 i Marbella i Spania. Kent Håvard Eriksen scoret begge Sandnes Ulf sine mål. Aftenbladet skriver at kampen var 90 minutter opptur for Sandnes Ulf, og at en rekke av de nye spillerne har kvaliteter som vil bli verdifulle for de lyseblå.

 • Søndag 4. mars kl. 18.12

  Lange køer i Rennebu

  På riksvei 3 i Rennebu er det lange køer på grunn av et vogntog som har blitt stående.

 • Søndag 4. mars kl. 18.10

  Nazisymbol på ungdomsskule

  I løpet av helga er fleire vindauge, dører og veggar tagga med nazisymbol ved Risør ungdomsskole, skriv Aust-Agder Blad. – Førebels har vi sikra spor, men vi har ingen konkrete mistenkte, seier politioverbetjent Jon Anders Ausland.

 • Søndag 4. mars kl. 18.09

  Uavgjort for FKH

  FK Haugesund spilte uavgjort mot 1. divisjonslaget Åsane i en treningskamp i Storhall Karmøy i kveld. FKH sine mål var av Akintola og Grindheim, skriver Haugesunds Avis. FK Haugesund serieåpner mot Odd neste helg.

 • Søndag 4. mars kl. 18.07

  Ranheim vant generalprøven

  Ranheim vant sin siste treningskamp mot Kristiansund. Trønderne vant 3-2. Lørdag møter de Brann på hjemmebane.

 • Søndag 4. mars kl. 18.07

  Velgere i Italia: Frykter fortsatt kaos

  NAPOLI (VG) Italienerne stemmer i dag, men det er høyst usikkert om valgresultatet vil gi landet den stabiliteten de venter på.

 • Søndag 4. mars kl. 18.07

  Simeone om Messi: - Hadde han tatt på Atlético-drakt, hadde vi vunnet

  (Barcelona – Atlético Madrid 1-0) Med en perle av et frispark kan Lionel Messi (30) langt på vei ha sørget for at ligagullet returnerer til Catalonia.

 • Søndag 4. mars kl. 18.07

  Her kan ustoppelige Messi ha avgjort tittelkampen: – Kunst

  (Barcelona – Atlético Madrid 1-0) Med en perle av et frispark kan Lionel Messi (30) langt på vei ha sørget for at ligagullet returnerer til Catalonia.

 • Søndag 4. mars kl. 18.03

  Utforkjøring Frøya

  En bil har kjørt av veien på Frøya. Personen skal ikke være skadet.

 • Søndag 4. mars kl. 18.00

  Bil på taket

  En bil har kjørt av veien og havnet på taket i Steinkjer. Bilføreren er ikke skadet, melder politiet.

 • Søndag 4. mars kl. 17.58

  Edvartsen står som «forfatter» på forslag til NFF-tinget

  ULLEVAAL (VG) Flere av forslagene som Hamar IL Fotball kom med på helgens fotballting – og som for en stor del handlet om dommerne, har Svein-Erik Edvartsen som «forfatter» på dokumentet. Men klubben benekter at det var Edvartsen som sto bak forslagene.

 • Søndag 4. mars kl. 17.57

  Stjernen på femteplass

  Andreas Stjernen ble beste nordmann på femteplass i storbakkerennet i Lahti søndag. Polakken Kamil Stoch vant rennet.

 • Søndag 4. mars kl. 17.54

  Skreiv ut bøter på E39

  17 bilførarar vart ilagt forenkla førelegg etter ein trafikkontroll på E39 ved Mones i Mandal. Ein førar vart fråteken førarkortet på grunn av for mange prikkar, opplyser politiet. Høgste målte fart i 60-sona var 82 km/t.

 • Søndag 4. mars kl. 17.52

  Ranheim slo KBK

  Ranheim slo søndag Kristiansund 3–2 i den siste treningskampen før lørdagens seriestart i Eliteserien mot Brann. Kristoffer Løkberg, Ola Solbakken og Michael Karlsen scoret for trønderne. Ved pause stod det 1–1.

 • Søndag 4. mars kl. 17.52

  Glimt med overbevisende seier

  Bodø/Glimt slo Tromsø IL 4–1 på Alfheim på søndag. I generalprøven før seriestart ledet de gulkledde 3–1 til pause. I andre omgang satt Kristian Fardal Opseth en straffe, og ble dermed tomålsskårer.

 • Søndag 4. mars kl. 17.31

  1.450 personer ville ha pizzajobb

  Domino's ble møtt av en enorm søknadsbunke da kjeden åpnet på Grünerløkka i Oslo. Pizzakjedene trapper opp krigen om norske ganer og åpner nye utsalgssteder i høyt tempo. 

 • Søndag 4. mars kl. 17.24

  Kontroll på husbrann

  Brannvesenet har kontroll på ein husbrann på Saltrød i Arendal. To personar har fått behandling etter å ha pusta inn røyk. Brannvesenet driv no ettersløkking og utlufting.

 • Søndag 4. mars kl. 17.23

  Bøkko nummer fem i VM

  Arendalsbusette Hege Bøkko kom på femteplass i samadraget under sprint-VM på skøyter. Jorien ter Mors frå Nederland vann. Det vart amerikansk sølv og russisk bronse i meisterskapen som gjekk i kinesiske Changchun.

 • Søndag 4. mars kl. 17.23

  Saktegående kø på E16

  Det er saktegående kø ved Trengereid. – Det har økt litt på den siste timen, nå begynner køen litt før Stavenestunnelen, sier trafikkoperatør i Vegvesenet, Idar Sangholt. Det er E16 som har den største trafikken i dag, annet enn litt kø på kø på FV 7 fra Gullbotn, sier han. – Vi venter at det er på toppen fra og med nå og frem til klokken 18. Folk må beregne slitt ekstra tid i dag, men det er ikke det verste vi har sett, sier han. Sangholt informerer samtidig om at det er litt kø inn mot Arnanipatunnelen.

 • Søndag 4. mars kl. 17.15

  Ny Tande-nedtur: – Møkkadårlig

  LAHTI/OSLO (VG) Pallen glapp for Andreas Stjernen (29) mens Daniel-André Tande bommet igjen, da Kamil Stoch utklasset alle.

 • Søndag 4. mars kl. 17.15

  Ny Tande-nedtur i siste renn før Raw Air: – Møkkadårlig

  LAHTI/OSLO (VG) Daniel-André Tande (24) ser ingenting han kan ta med seg fra Lahti, én uke før Raw Air starter i Holmenkollen.

 • Søndag 4. mars kl. 17.04

  Tap for Førde

  Det blei tap for Førde sitt herrelag i volleyball søndag. Førde låg på andreplass før dagens kamp, men klarte ikkje forsvare tabellplasseringa etter 1–3 tap mot Tromsø, skriv Firda. Tapet gjorde att nettopp Tromsø gjekk forbi og kan gå rett inn i semifinalen i sluttspelet.

 • Søndag 4. mars kl. 17.00

  Til topps i bylagsturnering

  Region sør vest vann både gute- og jenteklassa under bylagsturneringa i handball i Stavanger. Det var fleire sørlendingar med på laga. Jentene slo region sør (Telemark, Vestfold og Buskerud) i finalen. Gutane slo region vest (Hordaland og Sogn og Fjordane) i finalen.

 • Søndag 4. mars kl. 16.51

  Glimt leder til pause

  Bodø/Glimt leder hele 3-1 til pause mot Tromsø IL på Aspmyra. Kristian Fardal Opseth, Martin Bjørbak satt de to første målene for Glimt, før en uheldig Tromsø-spiller gjorde selvmål før pause.

 • Søndag 4. mars kl. 16.51

  Blir sjekka for røykskader

  To personar som har pusta inn røyk i ein husbrann i Arendal får behandling, opplyser politiet. Det skal ikkje vere fare for at brannen skal spreie seg.

 • Søndag 4. mars kl. 16.44

  Fra gullkantede kontrakter til lavere priser for Subsea 7: – Bekymringsfullt

  Subsea 7 har i flere år surfet på fete kontrakter inngått i gullårene før nedturen rammet oljeservicesektoren. Nå fases de superlønnsomme prosjektene ut, og marginene krymper kraftig.

 • Søndag 4. mars kl. 16.32

  Fant stor og sint elg i basseng

  Hulda Støren fikk overraskende overnattingsbesøk i hagen av tre elger lørdag kveld. Søndag morgen fant hun en av dem hjelpeløs i bassenget i hagen som var tømt for vann.

 • Søndag 4. mars kl. 16.32

  Fant stor og sint elg i basseng

  Hulda Støren fikk overraskende overnattingsbesøk i hagen av tre elger lørdag kveld. Søndag morgen fant hun en av dem hjelpeløs i bassenget i hagen som var tømt for vann.

 • Søndag 4. mars kl. 16.28

  Riise slo salto i løypa, skadet seg og brøt Vasaloppet

  På «blanke ski» fikk John Arne Riise (37) et brutalt og høydramatisk møte med Vasaloppets løyper. Den tidligere fotballstjernen og nå langløperen klarte bare gjennomføre halvparten av de 90 kilometerne.

 • Søndag 4. mars kl. 16.26

  Husbrann i Arendal

  Eit hus brenn på Saltrød i Arendal. – Røykdykkarar jobbar på staden for å berge huset, opplyser brannvesenet.

 • Søndag 4. mars kl. 16.24

  Fra vondt til verre for Wenger og Arsenal: Kriget i senk av Brighton

  (Brighton – Arsenal 2-1) Arsenal-nedturen fortsetter etter at de ble kjempet ut av stilen mot Brighton. Nå er det hele 13 poeng opp til Tottenham på 4. plass.

 • Søndag 4. mars kl. 16.24

  Fra vondt til verre for Wenger og Arsenal: – Byggverket hans smuldrer bort

  (Brighton – Arsenal 2–1) Arsenal-nedturen fortsetter etter at de ble kjempet ut av stilen mot Brighton. Nå er det hele 13 poeng opp til Tottenham på 4. plass.

 • Søndag 4. mars kl. 16.13

  En mann pågrepet etter politiaksjon

  Politiet har pågrepet en mann etter en væpnet aksjon på Sandhornøy i Gildeskål kommune. Pågripelsen skal ha skjedd uten dramatikk, og ingen ble skadd. Politiet opplyser til NRK at de har gjort beslag i gjenstander på stedet, og at den pågrepne mannen er en person de kjenner fra før. Han blir fraktet til Bodø mens politiet driver videre etterforskning på stedet.

 • Søndag 4. mars kl. 16.06

  Utfallet i Italia er høyst usikkert: – Dette valget er et lotteri

  Ny valgordning gjør utfallet av søndagens italienske valg ekstra usikkert.

 • Søndag 4. mars kl. 16.06

  Trafikken går sakte

  På grunn av mange militære kjøretøy på veiene går trafikken sakte på E10 mellom Bogen og Bjerkvik søndag ettermiddag. Årsaken er en militærøvelse som starter den kommende uken.

 • Søndag 4. mars kl. 15.57

  Rossbach snur – forlenger med Odd

  Søndag skrev Sondre Rossbach (22) under en ny kontrakt med Odd.

 • Søndag 4. mars kl. 15.57

  Rossbach skrev under ny kontrakt: – Jeg har gjort en helomvending

  Sondre Rossbach (22) har skrevet under en ny kontrakt som binder ham til Odd ut 2019-sesongen. Søndag er han tilbake mellom stengene i Odd-buret.

 • Søndag 4. mars kl. 15.56

  Gulltreneren: Garanterer ny Lorentzen-kontrakt

  Håvard Lorentzens gulltrener Jeremy Wotherspoon var så syk at han ikke orket å se ham bli første norske VM-sprintgullvinner på 37 år. Kanadieren er imidlertid helt klar på at han vil fortsette som sjef for verdens raskeste skøyteløper.

 • Søndag 4. mars kl. 15.49

  Feriekøen på E16 har starta

  Det er stor trafikk på E16 frå Voss og på fv. 7 frå Kvamskogen som gir kø inn mot Trengereidkrysset.

 • Søndag 4. mars kl. 15.45

  Junior-gull til trønder

  Sverre Dahlen Aspenes fra Skatval i Stjørdal ble søndag. juniorverdensmester i skiskyting. Aspenes vant gullet på distansen jaktstart. Fra før har trønderen en bronse i junior-VM.

 • Søndag 4. mars kl. 15.45

  UFC-debutant brutalt knocket ut av Cyborg i tittelkamp

  Yana Kunitskaya hadde aldri før gått en UFC-kamp før, og hun måtte opp i vektklasse før tittelkampen mot en av de beste MMA-utøverne på kvinnesiden noen sinne i Cris Cyborg. Da gikk det... som det måtte gå.

 • Søndag 4. mars kl. 15.35

  Sjåføren alvorlig skadet

  Sjåføren av vogntoget er trolig uskadet, mens sjåføren av personbilen vurderes som alvorlig skadet etter trafikkulykken på rv 4 sør for Harestua. Den skadde er hentet av luftambulansen. Vegen er stengt og det er omkjøring via fv. 16.

 • Søndag 4. mars kl. 15.35

  Ingen bedring på 30 år: – Må ha positiv diskriminering

  ULLEVAAL (VG) Karen Espelund mener at positiv diskriminering må til for å løfte norsk kvinnefotball. På 30 år har det ikke skjedd noen bedring i snittalderen for toppspillerne i Norge.

 • Søndag 4. mars kl. 15.28

  Stoppa med promille for tredje gong

  Ein mann i 30-åra er dømd for å ha køyrd i rusa tilstand. Det var i haust han blei stoppa etter å ha køyrd vel seks kilometer i tettbygd strøk med minst 0,7 i promille. Sunnfjordingen har tidlegare fått førelegg for køyring med lågpromille. Han tilstod då han møtte i retten, og no har tingretten dømd mannen til fengsel i 14 dagar og ei bot på 35.000 kroner. Han mistar også førarkortet i 12 månader.

 • Søndag 4. mars kl. 15.28

  Må i fengsel for promillekøyring

  Ein mann i 30-åra er dømd for å ha køyrd i rusa tilstand. Blodprøven som blei teken, viste ein promille på 1,7. Køyringa fann stad i tettbygd strøk over ei strekning på omlag seks kilometer. Sunnfjordingen har tidlegare fått førelegg for køyring med lågpromille. Han tilstod då han møtte i retten, og no har Sogn og Fjordane tingrett dømd mannen til fengsel i 14 dagar og ei bot på 35.000 kroner. Han mistar også førarkortet i 12 månader.

 • Søndag 4. mars kl. 15.26

  På vei mot nasjonalpark i Østmarka

  Regjeringen tar første skritt mot en nasjonalpark i Østmarka. Nå skal naturverdiene kartlegges for å se om området tilfredsstiller kravene i Naturmangfoldloven. Det sa klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) da han åpnet Markadagen på Skullerud.

 • Søndag 4. mars kl. 15.24

  Trump truer med å punktere europeisk bilindustri

  President Donald Trump signaliserer at europeiske bilprodusenter som BMW og Volkswagen kan lide om EU forsøker å svare nye tollsatser fra USA med mottiltak. Tyskland ber presidenten besinne seg.

 • Søndag 4. mars kl. 15.20

  Kom uskadd frå paragliderulykke

  Kvinna som vart køyrd til sjukehus etter ei paragliderulykke på Voss i føremiddag kom uskadd frå ulykka. – Det går heilt fint no. Ligg på intensivavdelinga og blir tatt godt vare på. Ingen skader, berre litt forslått, seier kvinna til Bergensavisen.

 • Søndag 4. mars kl. 15.14

  Fri flyt mot Åsane

  Fløyfjellstunnelen opna litt før klokka 15. Trafikken flyter no fint, opplyser Statens vegvesen.

 • Søndag 4. mars kl. 15.14

  Mæland uten nye løfter til Finnmark

  KIRKENES (VG) Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) vil ikke garantere at Finnmark får like mange politikere i fellesnemnda som det Troms får.

 • Søndag 4. mars kl. 15.12

  Lastebil mot bil

  En lastebil og en personbil har kollidert på riksveg 4 sør for Harestua. Politiet i Innlandet skriver på Twitter at skadeomfanget foreløpig er uvisst. Riksveg 4 er nå sperret ved ulykkesstedet.

 • Søndag 4. mars kl. 15.11

  Graabak på pallen i Lahti

  Johannes Rydzek og Vinzenz Geiger sytte for tysk dobbelsiger i kombinert i Lahti, og Jørgen Graabak tok tredjeplassen etter spurtoppgjer. Espen Andersen blei nr 6, ti sekund bak. – Eg er nøgd med pallplass etter det eg leverte i OL, seier Graabak til NRK.

 • Søndag 4. mars kl. 15.05

  Fikk elg i bassenget

  Fikk elg i bassenget

 • Søndag 4. mars kl. 14.57

  Moped kom til rette

  Politiet slo til mot ein mann som er mistenkt for å ha stole ein moped frå ein garasje på Hove i Sandnes i natt. Politiet fann igjen mopeden og tok mannen med i arresten. Politiet kom også over andre mistenkelege gjenstandar hos 30-åringen.

 • Søndag 4. mars kl. 14.56

  Lange køar mot Åsane

  Det er lange køar frå sør mot Nygårdstangen fordi Fløyfjelltunnelen på E39 framleis er stengd mot Åsane. Ein saltbil er på veg for å strø etter ein større vasslekkasje i tunnelen.

 • Søndag 4. mars kl. 14.45

  Thrillerseier for Wilder - forsvarte beltet for syvende gang

  Deontay Wilder (32) knocket ut Luis Ortiz (38) i den tiende runden i tittelkampen i tungvektsklassen i New York natt til søndag. Seieren var hans 40. av 40 mulige, og han har nå forsvart tungvektsbeltet syv ganger på rad.

 • Søndag 4. mars kl. 14.41

  Kamp om vedkubbene

  Mange vedlagre er tømt på grunn av rekordkulda som har rammet spesielt sørlige deler av landet. I store deler av Sør-Norge er det nærmest vedkrise. Les mer.

 • Søndag 4. mars kl. 14.29

  Væpnet politiaksjon i Gildeskål

  Politiet melder at det foregår en væpnet politiaksjon i Gildeskål. – Vi kan foreløpig ikke si noe om saken eller forholdene, sier operasjonsleder Mats Bernhoft til NRK. Avisa Nordland skriver at deres tipsere skal ha observert seks politibiler som kjører i retning Gildeskål. De skal ha sett tre uniformerte, to sivile og et pansret kjøretøy.

 • Søndag 4. mars kl. 14.29

  Dødsulykker med myke trafikanter: Dobbelt så høy andel i Oslo som i resten av landet

  Over halvparten av alle som dør i trafikkulykker i Oslo er fotgjengere eller syklister. Ingen andre fylker er i nærheten av å ha like høy andel.

 • Søndag 4. mars kl. 14.27

  Datteren ble påkjørt og drept: Utrolig at ingenting har blitt gjort

  Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt og drept mens hun gikk med barnevogn på fortauet. Moren Lisbeth Bøhler reagerer på at ingenting har blitt gjort for å bedre sikkerheten ved ulykkesstedet.

 • Søndag 4. mars kl. 14.26

  Ope i Lyderhorntunnelen

  Tunnelen var stengd ei kort stund på grunn av bilberging.

 • Søndag 4. mars kl. 14.20

  Stengd i Lyderhorntunnelen

  Lyderhorntunnelen på rv. 555 er stengd på grunn av bilberging, opplyser Statens vegvesen.

 • Søndag 4. mars kl. 14.19

  Fløyfjellstunnelen blir snart opna

  Ein vasslekkasje stenger tunnelen på E39. Tunnelen opnar snart, melder Statens vegvesen.

 • Søndag 4. mars kl. 14.07

  Fløyfjellstunnelen stengd

  Fløyfjellstunnelen på E39 er mellombels stengd i retning Åsane på grunn av oppryddingsarbeid, melder Statens vegvesen.

 • Søndag 4. mars kl. 14.00

  Avvikler dyrehold etter vanskjøtsel

  En bonde i Lindesnes må avvikle dyreholdet etter vanskjøtsel av i alt 14 kyr og kalver, melder Fædrelandsvennen. Bonden fikk sjanse til å rette opp forholdene, men et nytt tilsyn avdekket at dyrene fortsatt led. – En alvorlig sak, ifølge Mattilsynet.

 • Søndag 4. mars kl. 14.00

  Kristoffersen applauderte Hirscher etter verdenscupseier

  Henrik Kristoffersen måtte bare applaudere suverene Marcel Hirscher etter slalåmrennet i Kranjska Gora. Den umulige østerrikeren sikret seg to nye glasskuler.

 • Søndag 4. mars kl. 13.54

  Klæbo og Sundby sjanseløse på pallplass

  LAHTI/OSLO (VG) De to største norske seiershåpene på 15 kilometer klassisk var ikke i nærheten av pallplass søndag. Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høsflot Klæbo «bare» nummer fem og syv.

 • Søndag 4. mars kl. 13.54

  Sundby gir opp å ta igjen Klæbo

  LAHTI/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) tror det er umulig å hente inn Johannes Høsflot Klæbo (21) i sammendraget etter 15 kilometeren i Lahti.

 • Søndag 4. mars kl. 13.54

  Klæbo langt nede etter OL: - Det kjennes dødt ut

  LAHTI/OSLO (VG) De to største norske seiershåpene på 15 kilometer klassisk var ikke i nærheten av pallplass søndag. Martin Johnsrud Sundby (33) og Johannes Høsflot Klæbo (21) ble «bare» nummer fem og syv.

 • Søndag 4. mars kl. 13.46

  Gullsmeder presses av leverandører på nett: – Kan bli aktuelt å stenge dem ute

  Gullsmedene varsler tøffere tak mot merkevarer som både vil selge i butikk og på egen nettside. 

 • Søndag 4. mars kl. 13.43

  Leiarval kløyvde Telemark Høgre

  Gunn Marit Helgesen frå Porsgrunn er attvald som leiar i Telemark Høgre. Helgesen fekk 53 røyster, mens motkandidaten Espen Storvand frå Porsgrunn fekk 38 røyster. Under årsmøtet røysta store deler av Skien Høgre for å kaste den sitjande leiaren.

 • Søndag 4. mars kl. 13.32

  Toppløsaktivist skjelte ut Berlusconi

  Idet Italias tidligere statsminister Silvio Berlosconi leverte stemmen sin i Milano under valget, hoppet en toppløs aktivist opp på bordet.

 • Søndag 4. mars kl. 13.20

  Hevder Guardiola og Iniesta kan bli gjenforent i Manchester City

  Manchester City-manager Pep Guardiola (47) skal være ute etter å hente en gammel kjenning til klubben.

 • Søndag 4. mars kl. 13.15

  Skadet svane levert til politiet

  Skadet svane levert til politiet

 • Søndag 4. mars kl. 13.12

  Hus brant ned til grunnen

  Et eldre hus på Evje har brent helt ned – Det er bare en askehaug igjen, sier Egil Arve Kvitne i Setesdal brannvesen. Han forklarer at brannvesenet brukte en vifte til å pøse på med snø, slik at de fikk hindret spredning. De hadde ikke tilgang på vann.

 • Søndag 4. mars kl. 13.11

  EU vil innføre skatt på internettselskapenes overskudd

  EU vil om kort tid kunngjøre hvordan de vil skattlegge store internettselskaper. Ifølge Frankrike vil satsen ligge på mellom 2 og 6 prosent av overskuddet.

 • Søndag 4. mars kl. 13.02

  Brann i Verksgata i Stavanger

  Det er brann i ein bustad i Verksgata i Stavanger. Meldaren kallar det "full fyr". Brannvesenet er på plassen.

 • Søndag 4. mars kl. 13.00

  California legaliserer førerløse biler

  Nye regler tillater biler uten sjåfør på veiene fra april. 

 • Søndag 4. mars kl. 12.57

  Parkeringskaos på Totland

  Lovens lange arm tar turen til skianlegget på Totland i Fana i eit forsøk på å løysa parkeringsfloka.

 • Søndag 4. mars kl. 12.50

  Rekordvinteren koster Oslo kommune 1,3 millioner dagen

  Det kraftige snøfallet vi har fått denne vinteren koster dyrt. I snitt bruker Oslo kommune 1,3 millioner kroner daglig på brøyting, strøing og snøfjerning.

 • Søndag 4. mars kl. 12.49

  Trafikkuhell Bodø

  Det har vært et trafikkuhell ved Bestemorenga i Bodø. To biler var involvert, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være snakk om personskade. Politiet er på tur til stedet, og det meldes om redusert fremkommelighet.

 • Søndag 4. mars kl. 12.37

  Prøver å hindre spredning

  Et eldre hus på Evje er i ferd med å brenne helt ned, opplyser politiet. Det er ikke tilgang på vann til å slukke, og brannvesenet pøser på med snø på nabobygget for å hindre spredning.

 • Søndag 4. mars kl. 12.35

  Folkemusikkprisen til Bjørkum

  Folkemusikar og sjef for Førdefestivalen, Hilde Bjørkum, har fått Folkemusikkprisen for 2018, skriv Førdefestivalen på nettsida si. Det er Sogn og Fjordane Folkemusikklag som står bak prisen som blei delt ut under Fylkeskappleiken i Sogndal. – Prisvinnaren formidlar folkemusikkglede på både amatørnivå og profesjonelt nivå, står det mellom anna i grunngjevinga.

 • Søndag 4. mars kl. 12.29

  17.-plass i sprint-VM

  Jørgen Sæves fra Askim kom på 17.-plass sammenlagt i sitt første sprint-VM på skøyter. I mesterskapet ble Håvard Lorentzen Norges første sprintverdensmester på skøyter siden 1981.

 • Søndag 4. mars kl. 12.18

  Paragliderulukke på Voss

  Meldinga kom 11.49. – Det blei meldt om at ein person har treft bakken hardt. Personen skal ha skader i hovud og rygg, og er frakta til Voss sjukehus, seier operasjonsleiar Arve Samsonsen i Vest politidistrikt. Skadeomfanget er ukjend.

 • Søndag 4. mars kl. 12.18

  Bronse til de sørtrønderske damene

  De sørtrønderske damejuniorene sørget for gledelig bronse til Sør-Trøndelag skikrets i Junior-NM på Steinkjer søndag. Buskerud vant og Oppland kom på andreplass.

 • Søndag 4. mars kl. 12.18

  Bronse til Sør-Trøndelag skikrets

  De sørtrønderske damejuniorene sørget for gledelig stafettbronse til Sør-Trøndelag skikrets i Junior-NM i Steinkjer søndag. Buskerud vant og Oppland kom på andreplass. På laget gikk Hanne Wilberg Rofstad, Alise Einmo, Ingvild Larsen Mikaelsen og Lone Johansen.

 • Søndag 4. mars kl. 12.14

  Gull-Lorentzen: - Det er dette jeg har drømt om

  Håvard Lorentzen (25) er tidenes tredje norske sprintverdensmester på skøyter etter to seirer på 500 meter og andre og tredjeplass på 1000 meter i sammenlagtmesterskapet i kinesiske Changchun - to uker etter hans historiske OL-gull på 500 meter.

 • Søndag 4. mars kl. 12.14

  Gull-Lorentzen: Første norske sprintverdensmester på 37 år

  Håvard Lorentzen (25) er tidenes tredje norske sprintverdensmester på skøyter etter to seirer på 500 meter og andre og tredjeplass på 1000 meter i sammenlagtmesterskapet i kinesiske Changchun - to uker etter hans historiske OL-gull på 500 meter.

 • Søndag 4. mars kl. 12.13

  Lorentzen tok gull

  Håvard Holmefjord Lorentzen tok gull i sprint-VM i Changchun i Kina. Han blir dermed Norges første sprintverdensmester siden 1981.

 • Søndag 4. mars kl. 12.12

  Tok 3. plass i junior-NM

  Simom Hjelmeset Kirkeide frå Markane IL tok 3. plass i klassen M18 år under junior-NM. Jon Rolf Skamo Hope frå Hyen IL enda på ein 5. plass i klassen 19/20 år. Begge gjekk 10 km friteknikk. Meisterskapen blir arrangert i Steinkjer, og søndag var det stafettar. Beste plasseringar for Sogn og Fjordane blei 35. plass på kvinnestafetten og 20. plass i herrestafetten.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Davide Astori funnet død på hotellrom bare timer før kamp

  Fotball-Italia er i sorg etter at Fiorentina-kapteinen Davide Astori (31) ble funnet død på hotellrommet sitt, bare timer før Fiorentinas bortekamp mot Udinese.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Weng-smell og superavslutning av Bjørgen i Finland

  LAHTI/OSLO (VG) Ingen av de norske klarte å gjøre noe med hjemmehåpet Krista Pärmäkoski i det første distanserennet etter OL. Nærmest var Marit Bjørgen, som måtte ta til takke med en tredjeplass.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Serie A-kaptein funnet død på hotellrom

  Fotball-Italia er i sorg etter at Fiorentina-kapteinen Davide Astori (31) ble funnet død på hotellrommet, bare timer før Fiorentinas bortekamp mot Udinese.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Davide Astori ble pappa for to uker siden – funnet død på hotellrom før kamp

  Fotball-Italia er i sorg etter at Fiorentina-kapteinen Davide Astori (31) ble funnet død på hotellrommet sitt, bare timer før Fiorentinas bortekamp mot Udinese.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Superavslutning av Bjørgen forsterket rå statistikk

  LAHTI/OSLO (VG) Ingen av de norske klarte å gjøre noe med hjemmehåpet Krista Pärmäkoski. Nærmest var Marit Bjørgen på tredjeplass - hennes 14. strake pallplass på distanse.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Buffon tar rørende farvel etter Astoris tragiske død

  Fotball-Italia er i sorg etter at Fiorentina-kapteinen Davide Astori (31) ble funnet død på hotellrommet sitt, bare timer før Fiorentinas bortekamp mot Udinese.

 • Søndag 4. mars kl. 12.11

  Serie A-kaptein ble pappa for to uker siden - funnet død på hotellrom

  Fotball-Italia er i sorg etter at Fiorentina-kapteinen Davide Astori (31) ble funnet død på hotellrommet, bare timer før Fiorentinas bortekamp mot Udinese.

 • Søndag 4. mars kl. 12.09

  Skal søke i vannet

  Politiet skal i dag gjøre søk etter en savnet 30-åring i vannet ved Mule Varde i Porsgrunn. Det er mye islagt vann på stedet, opplyser politiet, som ber publikum om å holde god avstand til søksområdet av sikkerhetsmessige grunner.

 • Søndag 4. mars kl. 12.06

  Etterlyser eier av sekk

  Politiet ønsker å komme i kontakt med eieren av en sekk som er funnet i en omkledningshytte ved Mule Varde i Porsgrunn. Politiet lurer på om sekken kan tilhøre mannen som er meldt savnet i området.

 • Søndag 4. mars kl. 12.04

  Telemark Høgre krympar

  Telemark Høgre hadde 1000 medlemer ved årsskiftet. Det er ein nedgang på 200 frå året. Fylkesårsmøtet ynskjer å snu nedgangen for å kunne gjennomføre ein omfattande dør til dør-aksjon i valkampen neste år.

 • Søndag 4. mars kl. 12.00

  Nokia, vi har en ønskeliste til dere!

 • Søndag 4. mars kl. 11.54

  30 millioner til havteknologi

  Sjømatbedrifter og maritime bedrifter over hele landet kan søke om penger til å teste ny teknologi og nye løsninger. – Norge er en av verdens største og mest avanserte skipsfartsnasjoner. Derfor legger vi nå til rette slik at flere kan teste og demonstrere ny havteknologi, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Innovasjon Norge lyser ut 30 millioner kroner til pilotering og demonstrasjon av ny teknologi, systemer og prosesser.

 • Søndag 4. mars kl. 11.49

  Hackerangrep i Norge kan ta strupetak på kalde briter

  Cybersikkerheten i norsk petroleumssektor er full av svakheter. Det kan bli kritisk for gass-avhengige Storbritannia. 

 • Søndag 4. mars kl. 11.31

  Sølv til Sør-Trøndelag skikrets

  Sør-Trøndelags herrejuniorer tok en sterk andreplass på stafetten under Junior-NM i Steinkjer søndag formiddag, Akershus vant. Buskerud kom på tredjeplass. På sørtrønderlaget gikk Kristoffer Berset, Vegard Sivertsgård, Martin Julian Buvarp og Håkon Skaanes.

 • Søndag 4. mars kl. 11.31

  Sør-Trøndelag tok sølv i Junior-NM

  Sør-Trøndelags herrejuniorer tok en sterk andreplass på stafetten under Junior-NM i Steinkjer søndag formiddag, Akershus vant. Buskerud kom på tredjeplass. På sørtrønderlaget gikk Kristoffer Berset, Vegard Sivertsgård, Martin Julian Buvarp og Håkon Skaanes.

 • Søndag 4. mars kl. 11.31

  Sør-Trøndelag tok sølv i Junior-NM

  Sør-Trøndelags juniorer tok en sterk andreplass på stafetten under Junior-NM i Steinkjer søndag formiddag, Akershus vant. Buskerud kom på tredjeplass. Laget bestod av Kristoffer Berset, Vegard Sivertsgård, Martin Julian Buvarp og Håkon Skaanes.

 • Søndag 4. mars kl. 11.28

  Personlig rekord i VM

  Jørgen Sæves fra Askim satt i går personlig rekord på 500 meter under sprint-VM på skøyter i Kina. Tiden 35,60 holdt til 19.-plass. På 1000 meter ble det en 15.-plass og tiden 1.10,97.

 • Søndag 4. mars kl. 11.27

  NFF-styret ga seg og gir full åpenhet: – Vi har vært klønete

  ULLEVAAL (VG) Styret i Norges Fotballforbund snur og vil likevel ha full åpenhet. – Klønete, innrømmet fotballpresident Terje Svendsen på fotballtinget.

 • Søndag 4. mars kl. 11.26

  Soleklart nei fra Finnmark til avtalen om tvangsekteskap med Troms

  KIRKENES (VG) Årsmøtet i Finnmark Ap sa et soleklart nei til avtalen om sammenslåing med Troms. Dermed sier også fylkestinget nei om ti dager.

 • Søndag 4. mars kl. 11.24

  Hege Bøkko best av de norske

  Arendalsbosatte Hege Bøkko ble best plassert av de norske kvinnelige skøyteløperne etter søndagens 500 meter i sprint-VM i Kina. Bøkko tok 9 plassen på 500 meteren, og ble dermed liggende som nummer sju på sammenlagtlista.

 • Søndag 4. mars kl. 11.19

  Uskadd i Rissa

  Føreren av bilen som kjørte av fylkesvei 718 i Rissa skal være uskadd. Vedkommende var alene i bilen som havna på taket etter utforkjøringa.

 • Søndag 4. mars kl. 11.17

  Brann i eldre hus på Evje

  Det er ifølge politiet ingen personer i huset. Brannvesenet melder om vanskelige slukkeforhold. De måtte fraktes inn på snøscooter, da hytta ligger om lag 500 meter fra veien.

 • Søndag 4. mars kl. 11.17

  Hyttebrann på Evje

  Det er ifølge politiet ingen personer i hytta. Brannvesenet melder om vanskelige slukkeforhold. De måtte fraktes inn på snøscooter, da hytta ligger om lag 500 meter fra veien.

 • Søndag 4. mars kl. 11.11

  Graabak startar 20 sekund bak

  Jørgen Graabak hoppa 128,5 meter og blei nr 2 i kombinert-hopprennet i Lahti. Han går ut 20 sekund bak Akito Watabe. Espen Andersen er nr 6 og går ut 26 bak i langrennet. Langrennet startar kl 14.45.

 • Søndag 4. mars kl. 11.09

  Bil på taket

  En bil har kjørt av fylkesvei 718 i Rissa. Bilen har havna på taket, men sjåføren er ute av bilen. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Søndag 4. mars kl. 11.06

  Fylkespartiene slås sammen

  Fra 2019 blir Vest-Agder og Aust-Agder Senterparti én organisasjon, etter enstemmige vedtak i begge fylkeslag, opplyser Vest-Agder senterparti i en pressemelding. Thor Jørgen Tjørhom ble gjenvalgt som fylkesleder i Vest-Agder under årsmøtet i går.

 • Søndag 4. mars kl. 11.03

  Ny fylkesleiar i MDG

  Alexander Rügert-Raustein overtar som leiar i Miljøpartiet Dei Grøne i Rogaland. Han er kommunestyrerepresentant i Randaberg. Han overtar for Morten Tønnesen.

 • Søndag 4. mars kl. 11.03

  Her er tegnene på rotteinvasjon

  – Rottene kommer inn når det er kaldt, sier skadedyrekspert. Dette bør du se etter om du frykter rottebesøk.

 • Søndag 4. mars kl. 10.53

  Ny leiar i Rogaland Sp

  Vidar Nedrebø frå Gjesdal, er vald til ny leiar i Rogaland Senterparti. Veterinæren Nedrebø blei samrøystes vald på partiet sitt fylkesårsmøte i Haugesund i helga. Nedrebø overtar for Bjarne Undheim, som har leia fylkespartiet dei siste seks åra.

 • Søndag 4. mars kl. 10.52

  Spionsiktede Frode Bergs kone: – Vi savner han enormt

  Kona til den spionsiktede nordmannen Frode Berg sier det har vært en blanding av fortvilelse, redsel, sjokk, sinne og sorg etter at ektemannen ble pågrepet.

 • Søndag 4. mars kl. 10.45

  Bil har køyrt i eit tre på Rennesøy

  Ein bil har køyrt inn i eit tre 4–500 meter frå gamle Sørbø kyrkje, vest på Rennesøy. Det er ingen menneske i eller ved bilen.

 • Søndag 4. mars kl. 10.43

  Farida-saken opp for Høyesterett

  Høyesterett skal tirsdag og onsdag behandle statens anke i den såkalte Farida-saken. Farida (11) og familien ble tvangsreturnert til Afghanistan i 2015 .

 • Søndag 4. mars kl. 10.38

  30 millioner til ny teknologi

  Regjeringen satser 30 millioner kroner til utvikling av ny teknologi og løsninger til sjømatbedrifter og andre maritime selskap. Det er Innovasjon Norge som skal dele ut pengene. – Vi må legge til rette slik at flere kan teste og demonstrere ny havteknologi, sier næringsminster Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.

 • Søndag 4. mars kl. 10.35

  Lundby med historisk verdenscupseier: – En fantastisk bra dag

  Med to suverene hopp søndag formiddag, sikret Maren Lundby (23) sammenlagtseieren i verdenscupen. Dermed skriver hun hopphistorie.

 • Søndag 4. mars kl. 10.35

  Lundby beklager etter å ha tatt rekord: – Synd for ham og gøy for meg

  Norges hoppdronning, Maren Lundby (23), skrev historie da hun søndag ble tidenes første norske sammenlagtvinner i hopp for kvinner. Og nå har hun flere verdenscupseiere enn noen andre, også Roar Ljøkelsøy (41).

 • Søndag 4. mars kl. 10.35

  Lundby vant verdenscupen – ble historisk

  Med to suverene hopp søndag formiddag, sikret Maren Lundby (23) sammenlagtseieren i verdenscupen. Dermed skriver hun hopphistorie.

 • Søndag 4. mars kl. 10.35

  Lundby med historisk verdenscupseier: – Verdens klart beste skihopper

  Maren Lundby (23) skrev hopphistorie da hun søndag ble tidenes første norske sammenlagtvinner i hopp for kvinner.

 • Søndag 4. mars kl. 10.32

  E39 opna igjen

  E39 ved Bogafjell i Sandnes, er opna igjen i nordgåande retning. Eit biluhell førte til at den eine vegbanen blei stengd i 10-tida, søndag føremiddag.

 • Søndag 4. mars kl. 10.32

  Verdens beste hopper

  Maren Lundby fra Bøverbru vant i dag verdenscupen i hopp for kvinner, etter seier i rennet i Rasnov i Romania. Det er tre renn igjen av sesongen, men ingen kan ta igjen Lundby.

 • Søndag 4. mars kl. 10.31

  Etterlyst pågrepet

  En mann ble i natt anmeldt av politiet i Tvedestrand for urinering på offentlig sted. Han må betale en bot på 8000 kroner. Mannen var fra før av etterlyst for domssoning, og er ifølge politiet kjørt til fengsel for å sone dommen.

 • Søndag 4. mars kl. 10.30

  Ulykke i Nord-Odalen

  Det har vært en trafikkulykke på fylkesveg 24 ved Skjulstadvegen i formiddag, melder politiet Innlandet på Twitter. Nødetatene er på veg.

 • Søndag 4. mars kl. 10.30

  Frykten som deler Italia: Innvandring

  NAPOLI (VG) Italienske velgere er delt mellom dem som frykter den økte innvandringen, og dem som med harde midler vil stoppe den.

 • Søndag 4. mars kl. 10.30

  Frykten som deler Italia: Innvandring hett tema

  NAPOLI (VG) Italienske velgere er delt mellom dem som frykter den økte innvandringen, og dem som med harde midler vil stoppe den.

 • Søndag 4. mars kl. 10.27

  Helgesen: Tillit det viktigaste

  Tilliten til offentlege og politiske organ er den viktigaste kapitalen i Noreg. Det sa fylkesleiar Gunn Marit Helgesen i talen til årsmøtet i Telemark Høgre. Helgesen seier at det viktigaste politiske prosjektet er å ta vare på denne tilliten.

 • Søndag 4. mars kl. 10.22

  Ingen tatt i promillekontroll

  Politiet har i tidsrommet mellom klokken 0820-1015 gjennomført promillekontroll ved Rona i Kristiansand. Ingen av de 82 bilførerne som ble sjekket var påvirket, men en mann anmeldes for å ha kjørt med for tung tilhenger.

 • Søndag 4. mars kl. 10.22

  Utladet Iversen holder ferieplanene hemmelig

  LAHTI (VG) Emil Iversen (26) gleder seg til sesongen er over. Før neste vinter skal han pønske ut en plan for å stille sterkt til VM i Seefeld.

 • Søndag 4. mars kl. 10.19

  Lorentzen leder gullkampen klart foran siste løp

  Håvard Lorentzen (25) sto litt igjen i starten på 500-meteren, men slo likevel erkerival Kjeld Nuis (28) med 30/100. Foran den avsluttende 1000-meteren har han hele 69/100 forsprang på nederlenderen.

 • Søndag 4. mars kl. 10.19

  Lorentzen leder gullkampen klart foran siste løp

  Håvard Lorentzen (25) sto litt igjen i starten på 500-meteren, men slo likevel erkerival Kjeld Nuis (28) med 30/100. Foran den avsluttende 1000-meteren har han hele ett sekund forsprang på nederlenderen.

 • Søndag 4. mars kl. 10.15

  – Satser på at det holder

  Håvard Lorentzen sier dette før den avsluttende 1000-meteren: – Det er gode muligheter nå. Jeg har et sekund på Nuis på 1000 meteren. Nå skal jeg angripe, og satser på at det holder, sier han til NRK.

 • Søndag 4. mars kl. 10.13

  Stordalen-forlag får kritikk for «forfatterfisking»

  Petter Stordalens forlagssatsing har bidratt til at store navn har forlatt de etablerte forlagene. Det er verken sjarmerende eller imponerende, mener Aschehoug.

 • Søndag 4. mars kl. 10.12

  Lorentzen vinner

  34.96 på Lorentzen, og det betyr seier på 500-meteren. Nå gjenstår en distanse, og Lorentzen har 69 hundredeler ned til Kai Verbij. – Det er gode mulihgeter for gull, sier Espen Aarnes Hvammen.

 • Søndag 4. mars kl. 10.12

  Ber Høgre gjere om pelsdyrvedtak

  Telemark Bondelag ber Telemark Høgre sørge for at vedtaket om å avvikle pelsdyrnæringa blir omgjort. På fylkesårsmøtet i Høgre karakteriserte Knut Haugland i Telemark Bondelag vedtaket som populistisk.

 • Søndag 4. mars kl. 10.10

  Odin-fondene kutter analytikere fra flere meglerhus

  I stedet opprettes en ny avdeling bestående av egne analytikere og et knippe tidligere næringslivstopper. 

 • Søndag 4. mars kl. 10.09

  E39 stengt i nordgåande retning

  Ein bil har køyrd av vegen på E39 ved Bogafjell i Sandnes. Politiet er på staden og dirigerer trafikken. Det er omkøyring om Gamle Ålgårdsveg.

 • Søndag 4. mars kl. 10.06

  Til sjukehus etter slagsmål

  Ein 40 år gamal mann er køyrt til sjukehus med ambulanse etter at han blei slått ned av ein 19-åring på Bremnes på Bømlo i natt. Politiet har oppretta sak mot tenåringen.

 • Søndag 4. mars kl. 9.54

  Frostlekkasje i Kristiansand

  Et frostsprengt vannrør har forårsaket en vannlekkasje i en bygning i Dronningens gate i Kristiansand. Ifølge brannvesenet er det vann i flere etasjer i bygget.

 • Søndag 4. mars kl. 9.53

  Spanjol dømt i bilpleiesaka

  Ein spansk mann i 20-åra er dømt til fengsel i 110 dagar i den såkalla bilpleiesaka, skriv BT. Mannen har allereie sona dommen ved uthaldt varetekt. Politiadvokat Rudolf Christoffersen seier til avisa at politiet fryktar tre av dei sikta har forlate landet for å unngå straff.

 • Søndag 4. mars kl. 9.48

  Prøvde å lage mat, endte i brann

  Politiet melder at det ble i natt rykket ut til brann i Kabelvåg. Brannen viste seg å være tørrkoking, og det skal være uvisst hva som ble stekt da dette var blitt en ugjenkjennelig kullklump.

 • Søndag 4. mars kl. 9.46

  Måtte avslutte hjemmefesten

  I Narvik ble en mann i 40-årene satt i arresten i løpet av natten, da han nektet å følge pålegg fra politiet om å forlate sentrum. Samtidig måtte politiet til verks for å avslutte en fest på Sortland, det var sønnen i huset som hadde festen melder politiet på Twitter.

 • Søndag 4. mars kl. 9.44

  Slagsmål og narkosal i Bergen

  Politiet i Bergen fekk melding om eit slagsmål på Engen kl 02.48 i natt. Ein mann i 20-åra skal uporovosert ha slått til ein tenåring. Tenåringen blei ikkje skadd. Litt seinare rykte politiet ut til ein fest på Laksevåg, der ei kvinne i 20-åra blei arrestert for å vera i besittelse av narkotika. – Ho selde også narkotika på festen. Kvinna sit no i fengsla forvaring, seier operasjonsleiar Arve Samsonsen i politiet.

 • Søndag 4. mars kl. 9.42

  Tre kvinner i arresten i Bodø

  Tre kvinner i 20-årene ble i natt satt i arresten i Bodø. Hun ene ble brakt inn grunnet utagerende oppførsel, mens hun andre var overstadig beruset. Politiet vurderte situasjonen slik at hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Den siste kvinnen var også ute av stand til å ta vare på seg selv, hun ble hentet på Rognan og satt i arresten i Bodø.

 • Søndag 4. mars kl. 9.40

  Ville ikke betale turen hjem

  En mann i 20-årene ble i natt bortvist fra sentrum av Mo i Rana, dette grunnet ordensforstyrrelse melder politiet. Samtidig nektet en mann i 40-årene å betale drosjeregningen sin i Bodø, mannen blir anmeldt av politiet.

 • Søndag 4. mars kl. 9.38

  Trengte assistanse

  Akkurat nå assisterer RS Knut Hoem en grunnstøtt fritidsbåt i Tilsetsundet ved Skogsøya, melder redningsselskapet på Twitter.