Nyheter:

 • I dag kl. 16.56

  Ny hjemmeseier for Viking

  Viking to ukens andre hjemmeseier da HamKam ble slått 2–0 i Jåttåvågen. Tommy Høiland og André Danielsen scoret målene for de mørkeblå, som nå klatrer opp i ryggen på Mjøndalen og Sogndal på plassene over dem i førstedivisjon.

 • I dag kl. 16.49

  Fridde med tang og tare

  Susanne (23) trodde hun bare skulle på en rusletur på idylliske Mjelle i Bodø. Men kjæresten Aslak (24) hadde planlagt frieriet i ett år – og stilte spørsmålet i tang og tare på stranden.

 • I dag kl. 16.47

  Blir lang tunnell på rv15

  Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen annonserte i dag at det skal bygges lang tunnell på rv 15 fra Breidalen til Skåre over Strynefjellet, med mulig arm til Geiranger. Det opplyser ordfører i Skjåk, Elias Sperstad. Byggestart er ikke bestemt.

 • I dag kl. 16.46

  Forsinkelser på ferge

  Forsinkelser på ferge

 • I dag kl. 16.40

  AFP: Minst 32 personer drept i massakre i Mali

  Minst 32 sivile, deriblant barn, skal være død etter et angrep på en isolert landsby sentralt i Mali.

 • I dag kl. 16.38

  Trafikkulykke i Sirdal

  Tre personer er involvert i en trafikkulykke mellom to biler ved Suleskard i Sirdal, opplyser politiet. Alle skal være våkne, men skadeomfanget er ukjent.

 • I dag kl. 16.34

  Har bestemt vegtrase

  Alternativ B1, med lang tunnel og tilrettelegging for muleg arm til Geiranger, er valgt som framtidig løysing for veg opp Strynefjellet. Dette vart gjort kjent søndag ettermiddag då samferdsleminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) vitja området, skriv Fjordingen. – Dette er ein magisk dag. Dette er eit alternativ alle har kjempa for, kunne ein svært tilfreds stryneordførar Sven Flo slå fast.

 • I dag kl. 16.31

  Alvorlig skadet i brann

  En kvinne ble sendt til brannskadeavdelingen på Haukeland universitetssykehus med alvorlige skader etter brannen i Løbergaleen i Bergen søndag formiddag. Politiet melder at huset er utbrent, men ikke brent ned til grunnen. Det var registrert 11 beboere på adressen.

 • I dag kl. 16.31

  Hus utbrent

  En kvinne ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter brannen i Løbergaleen i Bergen søndag formiddag. Politiet mender at huset er utbrent, men ikke brent ned til grunnen. Det var registrert 11 beboere på adressen.

 • I dag kl. 16.27

  Innbrakt for ordensforstyrrelse

  En beruset mann ble i ettermiddag tatt med til arresten for å ha drevet ordensforstyrrelse på jernbanestasjonen i Kristiansand, opplyser politiet.

 • I dag kl. 16.25

  Brann i truck på Raufoss

  En person fikk i seg røyk da det begynte å brenne i en truck på Raufoss i ettermiddag. Det var hovedsakelig batteriet på trucken som brant, melder politiet.

 • I dag kl. 16.23

  Avviser ikke opprykk

  Amazon Grimstad-trener Tommy Egeli avviser ikke et mulig opprykk til toppserien for fotballaget, skriver Grimstad Adressetidende. Lørdag seiret Amazon 3–0 over Fløya, og klatret dermed opp på kvalikplass på tabellen.

 • I dag kl. 16.18

  Valgthriller i Tyrkia: Påstander om valgfusk

  ANKARA (VG) Det hagler med meldinger om mulig valgfusk og angrep på opposisjonen i Tyrkia. Internasjonale valgobservatører er blitt nektet å gjøre jobben sin.

 • I dag kl. 16.16

  Panamas første VM-scoring hylles verden over: – Jeg blir rørt. Dette er fotball, dette er VM

  NIZHNY NOVGOROD (VG) (England–Panama 6–1) De fikk juling av England, men da Felipe Baloy (37) scoret Panamas første VM-scoring noensinne, jublet hele nasjonen som om de hadde vunnet mesterskapet.

 • I dag kl. 16.15

  Tre poeng til Mjølner

  Kampen mellom Nybergsund-Trysil og FK Mjølner endte 0–1. Dermed tar narvikingene med seg tre poeng i bagasjen, og klatrer opp til en andreplass på tabellen – bare ett poeng bak Raufoss.

 • I dag kl. 16.13

  Sveriges protest etter drapstrusler til Durmaz: – Fuck rasismen

  Jimmy Durmaz ble drapstruet i sosiale medier etter at han lagde frisparket som ga Tyskland 2–1-seieren over Sverige. Dagen etter holdt han en tale foran laget og pressen.

 • I dag kl. 16.13

  Sveriges protest etter drapstrusler mot Durmaz: – Fuck rasismen

  Jimmy Durmaz (29) ble drapstruet etter at han lagde frisparket som ga Tyskland 2–1-seier på overtid over Sverige. Dagen derpå talte vingen foran laget og pressen.

 • I dag kl. 16.11

  Skuffet over landsmøte-nei

  Leder i Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, Odd Arne Sandberg, er skuffet over at Unge Høyres landsmøte ikke går inn for varig vern av områdene. – Vi hadde selvsagt håpet at voteringen i dag skulle gi oss en stor seier i kampen for et fortsatt oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi er skuffet over at det akkurat ikke gikk denne gangen, men kanskje neste gang, sier han.

 • I dag kl. 16.08

  Viking doblet ledelsen

  Det skulle ikke gå mange minuttene før Viking igjen fant veien til nettmaskene. Denne gangen var det André Danielsen som var iskald alene mot HamKam-keeper Marco Priis Jørgensen. 2–0.

 • I dag kl. 16.07

  Tre personer til sykehus

  En kvinne i 50-årene og to barn ble lettere skadet og er kjørt til sykehus for sjekk etter en utforkjøring på Fjellvegen i Rauland. Det er ikke mistanke om promille, opplyser politiet.

 • I dag kl. 16.06

  Viking i ledelsen

  Viking leder 1–0 mot HamKam. Scoringen kom etter kun tre minutter etter pause. Det var Tommy Høiland som fikk headet ballen i mål.

 • I dag kl. 16.03

  Bane Nor varsler grunnundersøkelser

  Bane Nor varsler en rekke grunneiere i Råde og Fredrikstad om at det skal gjøres grunnundersøkelser for det nye dobbeltsporet. Traseen hvor det opprinnelig var tenkt at dobbeltsporet skulle gå, har så dårlig grunn at Bane Nor ser seg om etter en annen trasé. 19 grunneiere fra sørvest for Karlshus til Kjølberg i Fredrikstad har fått varsel om at det skal gjøres grunnundersøkelser.

 • I dag kl. 15.53

  En person til sykehus etter ulykke

  En person fikk moderate skader etter trafikkulykken ved Foldereid. Vedkommende er fraktet til Sykehuset Namsos, melder politiet. Veien på ulykkesstedet var stengt en kort periode, men er nå åpnet.

 • I dag kl. 15.53

  Kane drømmer om toppscorertittel etter storseier

  NIZHNY NOVGOROD (England-Panama 6–1) Forrige gang England scoret like mange mål i én VM-kamp, vant de finalen - i 1966. Nå er toppscorer Harry Kane (24) og kompani videre fra gruppespillet etter storseier.

 • I dag kl. 15.53

  Engelsk scoringsfest og Kane-hat trick mot sjanseløse Panama

  NIZHNY NOVGOROD (England-Panama 6–1) Forrige gang England scoret like mange mål i én VM-kamp, vant de finalen - i 1966. Nå er toppscorer Harry Kane (24) og kompani videre fra gruppespillet etter storseier.

 • I dag kl. 15.53

  Kane drømmer om toppscorertittel etter storseieren

  NIZHNY NOVGOROD (England-Panama 6–1) Forrige gang England scoret like mange mål i én VM-kamp, vant de finalen - i 1966. Nå er toppscorer Harry Kane (24) og kompani videre fra gruppespillet etter storseier.

 • I dag kl. 15.50

  Sjekk sola! Optisk fenomen vekker oppsikt

  Lysfenomenet «halo» som danner det som ser ut som en glorie rundt solen på Østlandet i dag, er ifølge meteorologene relativt vanlig.

 • I dag kl. 15.41

  Omkjøring på E39

  E39 ved Skolandsvannet i Lyngdal vil være stengt i en lengre periode i begge retninger, opplyser politiet. Årsaken er et vogntog som sperrer veien.

 • I dag kl. 15.35

  Alvorlig skadet i MC-ulykke

  Motorsyklisten som kolliderte med en bil på E16 i Lunner under en forbikjøring har fått alvorlige skader i beinet. Passasjeren på motorsykkelen har lettere beinskader. Bilføreren har smerter etter airbagen, men behandles på stedet. Vegen er stengt.

 • I dag kl. 15.31

  Pågående innbrudd

  Pågående innbrudd

 • I dag kl. 15.28

  Midlertidig stengt

  Unstad tunnel, på fylkesvei 992 i Vestvågøy kommune, er stengt fra klokken 22 til 6 påfølgende dag. Årsaken er vedlikeholdsarbeid. Dette gjelder fra mandag til fredag samt søndag, melder Statens vegvesen.

 • I dag kl. 15.23

  Viking møter HamKam

  Etter halvspilt førsteomgang står det 0–0 på SR-Bank Arena mellom Viking og HamKam. Etter kun ni minutter ble bortelagets keeper, Lukasz Jarosinski, utvist.

 • I dag kl. 15.19

  Anerkjennelse til Jæren

  I dag ble Jærkysten feiret som internasjonal «Hope Spot». Det betyr at kystlinja fra Ogna til Sola er enda mer anerkjent for sin utrolige natur. På Orrestranda i Klepp kommune ble det markert at kysten nå er med på den eksklusive listen over spesiell steder, som bryr seg spesielt om helsen til havet. Det er organisasjonen Mission Blue som har gitt Jærkysten «Hot Spot»-tittelen.

 • I dag kl. 15.18

  Beskyldes for skitne triks etter å spredd abort-argument på intern Unge Høyre-side

  Rett før det skulle stemmes over et omstridt abortforslag, brukte Unge Høyre-ledelsen en intern Facebook-gruppe for å spre Unge Høyre-leder Sandra Bruflots argumenter mot forslaget.

 • I dag kl. 15.10

  E18 åpnet etter ulykke

  E18 er nå åpnet etter trafikkulykken tidligere. I følge vitner skal noen skal ha stoppet på E18 for å ta bilder av hendelsen på motsatt side, skriver politiet på Twitter. Til sammen ble to personer kjørt til sykehus, og tre til legevakt.

 • I dag kl. 15.08

  Norwegians «Sibir-nekt»: Nye forhandlinger med Russland er utsatt et halvt år

  Uten en ny flyavtale med Russland får ikke Norwegian fly over Sibirkorridoren, noe som gjør det umulig for flyselskapet å åpne ruter til Kina, Japan og Korea. Egentlig skulle norske myndigheter igjen forhandle med russerne i disse dager, men forhandlingene er utsatt til november.

 • I dag kl. 15.07

  Én tatt i laserkontroll.

  Én person fikk forenklet forelegg for mobilbruk da politiet hadde laserkontroll på riksvei 80 ved rådhuset i Bodø. Dette melder politiet i Nordland på Twitter.

 • I dag kl. 15.04

  Motorsykkel mot bil

  Politiet i Innlandet melder på Twitter at en motorsykkel har kollidert med en bil på E16 øst for Lunner. Politiet har ikke oversikt over skadeomfanget og nødetatene er på vei.

 • I dag kl. 14.54

  Naudetatar på veg til trafikkulukke

  Politiet har fått inn melding om at ein bil har køyrd av vegen ved Foldereid. Politiet skriv på Twitter at alle naudetatane er på veg. Skadeomfanget er foreløpig ukjend.

 • I dag kl. 14.52

  Laserkontroller i Bodø

  Politiet har kontrollert farten til bilister flere steder i Bodø i dag. Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll både i Hernesveien og i Junkerveien, uten videre reaksjoner.

 • I dag kl. 14.52

  Brann i garasje ved Kolbotn – stor spredningsfare og røykutvikling

  Det brenner i en garasje på Tårnåsen i ved Kolbotn i Akershus. Brann har spredt seg til rekkehus. Boliger blir evakuert.

 • I dag kl. 14.52

  Brann i garasje i Oppegård– stor spredningsfare og røykutvikling

  Det brenner i en garasje på Tårnåsen i Oppergård. Brannen har spredt seg til rekkehus og flere boliger blir evakuert.

 • I dag kl. 14.52

  Brann i garasje i Oppegård spredde seg til boliger

  En brann i en garasje på Tårnåsen i Oppergård spredte seg søndag til nærliggende rekkehus og flere boliger ble evakuert.

 • I dag kl. 14.48

  Stein i veibanen på riksvei 80

  Det skal være flere steiner i veibanen på riksvei 80 ved Tverlandet i Bodø, melder politiet i Nordland. De skriver på Twitter at veitrafikksentralen er varslet.

 • I dag kl. 14.40

  Røykutvikling fra båt

  Det ryker fra en båt utenfor Bamble melder Redningsselskapet.

 • I dag kl. 14.40

  Ferje innstilt ut dagen

  Turistbilferja på Lysefjorden har fortsatt tekniske problemer. – Ferja er innstilt ut dagen i dag, sier Per A. Svanes i The Fjords. Det betyr at avgangen kl. 15. fra Lauvvik til Lysebotn med stopp i Songesand og Flørli utgår. Det samme gjelder returen kl. 18.00 fra Lysebotn.

 • I dag kl. 14.39

  Promillekontroll på E6

  Politiet har sjekka 68 køyretøy ved Horg på E6. Tre stykke fekk bot fordi dei køyrde for fort, medan ein blei anmeldt fordi vedkommande ikkje har gyldig førarkort. Politiet skriv også på Twitter at ein person køyrde rusa.

 • I dag kl. 14.27

  Brann på Tårnåsen

  Brannen på Tårnåsen i Oppegård har startet i et garasjeanlegg til i et boligfelt med villaer. En av boligene har brent ned. Hus nummer to er i ferd med å gå ned, brannvesenet jobber på spreng for å få kontroll over flammene.

 • I dag kl. 14.23

  Trafikkulykke i Rauland

  Ambulanse og politi er på veg til Fjellvegen i Rauland, der en bil skal ha kjørt av vegen. Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader.

 • I dag kl. 14.21

  Vilnemda er varslet

  Vilnemda er varslet

 • I dag kl. 14.21

  E39 er stengt

  Et vogntog har mistet lasten og sperrer E39 ved Skolandsvannet. Ingen personskade, melder politiet. Veien er stengt i begge retninger. Brannvesenet i Lyngdal kjører for å bistå traileren.

 • I dag kl. 14.21

  Ny trafikkulykke på E18

  Ny trafikkulykke på Asker i motsatt kjørefelt av der elgen ble påkjørt. sist. To personer kjøres til sykehus, skriver politiet på Twitter.

 • I dag kl. 14.12

  Brann på Tårnåsen

  En brann i et garasjeanlegg har spredd seg til boliger. Slukking av brannen har startet, samt evakuering, skriver Politiet på Twitter.

 • I dag kl. 14.11

  Hvor tøff er du i motgang, Kåre?

  I røffe tider står de tøffe frem. Men hvor høy Billy Ocean-faktor har egentlig Rosenborg-treneren?

 • I dag kl. 14.08

  Mjølner spiller på bortebane

  FK Mjølner fra Narvik møter Nybergsund-Trysil borte på Nybergsund stadion. 2. Kampen er i gang og kan følges her. Narvikingene ligger på 5. plass, mens hjemmelaget Nybergsund-Trysil ligger på 12. plass.

 • I dag kl. 14.06

  Påkjørt elg på E18 i Asker

  En elg har blitt påkjørt på E18 inngang asker. Det meldes om redusert framkommelighet i retning Oslo. En person er lettere skadet etter påkjørselen. Elgen er bekreftet død.

 • I dag kl. 14.03

  Promillekontroll ga fangst

  Fire personer ble søndag ettermiddag innbrakt, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand på fylkesveg 419 ved Kvam i Gudbrandsdalen. Undersøkelsene av de fire endte med: To ble tatt fra førerkortet, en ble anmeldt for lavpromille og en var edru.

 • I dag kl. 13.50

  Trafikkuhell i Lærdal

  Klokka 1314 fekk politiet melding om eit trafikkuhell i Lærdal, skriv politiet på Twitter. Ein bil vart påkøyrd bakfrå og begge bilane fekk materielle skader. Ingen personar kom til skade i uhellet, men bergingsbil vart rekvirert for å ta hand om bilane. Uhellet skjedde i rundkøyringa på Borlaug.

 • I dag kl. 13.33

  Kontroll på båtbrannen

  Politiet opplyser at de har kontroll på båtbrannen ved Nesset Båthavn i Oppegård. Det skal heller ikke være spredningsfare til bryggeanlegg eller andre båter. Brannårsak er ukjent, skriver politiet på Twitter.

 • I dag kl. 13.24

  Trafikkuhell i Oslo sentrum

  En bil har rygget inn i en annen bil, som har ført til store materielle skader. Hendelsen skjedde utenfor legevakta i Oslo. Fører har fått beslaglagt førerkortet av politiet.

 • I dag kl. 13.20

  Brann i båt

  En båt som ligger til kai ved Nesset båthavn er i brann. Brannvesenet er på stedet, mens politi og ambulanse er på vei.

 • I dag kl. 13.09

  Russland-VM knuser Brasil-VM på antall straffespark - ekspert kaller årets VM «VAR-mesterskapet»

  Etter bare 29 spilte kamper av VM i Russland, har det blitt delt ut flere straffer enn det ble under hele mesterskapet i Brasil for fire år siden. Nå stormer 2018-VM mot ny strafferekord.

 • I dag kl. 13.08

  Rådmannen i Spydeberg slutter

  Rådmann i Spydeberg, Gry Sjødin Neander, har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander tiltrådte stillingen som rådmann i Spydeberg i september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020. Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

 • I dag kl. 13.00

  Kunstgress-stevning opp for retten

  Kristiansand tingrett har satt av ni dager i oktober til å avgjøre hvem som har ansvaret for å reparere kunstgressbanen i Holta, skriver Lillesands-posten. Lillesand kommune tok ut stevning i saken i mars, og saksøkte da Cowi, Heldal og Unisport.

 • I dag kl. 12.59

  Sikkerhetsekspert advarer: Ikke bruk privat datautstyr på jobb

  En av tre får bruke privat datautstyr på jobb, viser ny undersøkelse. – Skremmende høyt, sier sikkerhetsekspert, som advarer bedrifter om gigantbøter ved regelbrudd.

 • I dag kl. 12.58

  Sikkerhetsone utover sjøen

  Sikkerhetsone utover sjøen

 • I dag kl. 12.58

  Sikkerhetssone utover sjøen

  Sikkerhetssone utover sjøen

 • I dag kl. 12.52

  Kvinne alvorlig brannskadet etter hybelhus-brann

  En kvinne behandles for alvorlige brannskader etter brannen i hybelhuset i Bergen.

 • I dag kl. 12.52

  Hybelhus overtent i Bergen

  En kvinne er sendt til Haukeland for røykskader. Det skal ikke være fare for spredning til nabohusene.

 • I dag kl. 12.46

  Østgående retning stengt

  Lørentunnelen i østgående retning er stengt etter at en bil har fått stans i høyre felt. Bilen er nå fjernet, skriver politiet på Twitter.

 • I dag kl. 12.44

  Ikea åpner sin første butikk i India

  Den svenske møbelgiganten Ikea åpner neste måned sitt første varehus i India.

 • I dag kl. 12.35

  TEST: Asus ROG Swift PG27UQ

  4K-oppløsning ,144 Hz og HDR: Alt ligger til rette for en helaften på den digitale slagmarken.

 • I dag kl. 12.22

  Pårørende reagerer: – Dødssyke Maren (24) fant tre nattevakter sovende på Radiumhospitalet

  Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer. Maren ringer igjen og igjen, men ingen kommer.

 • I dag kl. 12.22

  Pårørende: Maren (24) lå dødssyk på Radiumhospitalet - fant tre nattevakter sovende

  Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer. Maren ringer igjen og igjen, men ingen kommer.

 • I dag kl. 12.22

  Pårørende: Dødssyke Maren fant nattevaktene sovende

  Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer. Maren ringer igjen og igjen, men ingen kommer.

 • I dag kl. 12.22

  Pårørende: Dødssyke Maren fant nattevaktende sovende

  Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer. Maren ringer igjen og igjen, men ingen kommer.

 • I dag kl. 12.20

  USA forbereder seg på å ta imot levninger fra Koreakrigen

  Snaue to uker etter det historiske møtet mellom Nord-Korea og USA har partene satt i gang tiltak i tråd med punktene i slutterklæringen, hvorav noen kan bli vanskeligere å innfri enn andre.

 • I dag kl. 12.19

  Avholdt promillekontroll

  Politiet har nylig avholdt promillekontroll på riksvei 17 ved Radåsen i Alstahaug kommune. De melder på Twitter at 16 førere ble kontrollert – uten videre reaksjoner.

 • I dag kl. 12.15

  Bli kvitt ugress og småkryp

  NRK helte varmt vann over ugresset, og lot kameraet stå i tre dager. Her ser du resultatet:

 • I dag kl. 12.08

  Brukte kaffekopp som våpen

  En 53 år gammel mann må sone 75 dager i fengsel, etter å ha knust en kaffekopp mot hodet til en venninne, skriver Agderposten. Ifølge retten slo han kvinnen to ganger i hodet med kaffekruset etter en krangel.

 • I dag kl. 12.08

  Bruke kaffekopp som våpen

  En 53 år gammel mann må sone 75 dager i fengsel, etter å ha knust en kaffekopp mot hodet til en venninne, skriver Agderposten. Ifølge retten slo han kvinnen to ganger i hodet med kaffekruset etter en krangel.

 • I dag kl. 12.03

  Mann mistenkt for vold mot samboer

  En mann i 30 årene er pågrepet i Sarpsborg, mistenkt for vold mot sin samboer. Ifølge politiet på Twitter skal saken etterforskes videre. Politiet ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger om saken nå.

 • I dag kl. 11.52

  Brann i Løbergalleen

  Det er observert masse røyk i Løbergsalleen på Fjøsanger. Brannvesenet melder på Twitter at det er brann i en bolig.

 • I dag kl. 11.46

  Brun og Strandli på 2. plass

  Kristoffer Brun og Are Strandli løftet seg flere hakk og rodde inn til 2.-plass i lettvekt dobbeltsculler under verdenscupen i roing i Linz søndag.

 • I dag kl. 11.28

  Mistenkes for ruspåvirket kjøring

  Mistenkes for ruspåvirket kjøring

 • I dag kl. 11.25

  Norsk talent draftet av NHL-klubb: – Har det som trengs for å komme dit

  Som 14-åringen flyttet Mathias Emilio Pettersen (18) alene til USA for å jakte NHL-drømmen. Natt til søndag kom han ett steg nærmere, da NHL-laget Calgary Flames draftet ham.

 • I dag kl. 11.22

  Mistenkes for ruspåvirket kjøring

  Mistenkes for ruspåvirket kjøring

 • I dag kl. 11.16

  Unge Høyre vil ikke verne LoVeSe

  Unge Høyres landsmøte stemte mot et forslag om å verne Lofoten, Vesterålen og Senja med elleve stemmers margin. Statsminister Erna Solberg (H), som ønsker en ny konsekvensutredning av oljeboring, advarte fredag ungdomspartiet mot å vedta forslaget.

 • I dag kl. 11.13

  Avlyste ferjeavganger

  Turistbilferja «Eid» har tekniske problemer. Hittil har oppsatt tur fra Forsand og Lauvvik blitt avlyst, og opplyser The Fjords DA at problemene ennå er ikke løst. – Vi har nå kansellert hele den første runden på Lysefjorden, som omfatter avgangen kl. 1200, fra Lysebotn med anløpssteder Flørli og Songesand, skriver Per A. Svanes i en pressemelding til NRK. Svanes satser på vanlig drift fra kl. 15.

 • I dag kl. 11.12

  En person skadd etter brann

  En person er skadd i en brann i Gvarv sentrum, og får medisinsk hjelp av ambulansepersonell. Det brenner i en kjeller som skal ha vært brukt til bilverksted, og brannvesenet melder om mulig eksplosjonsfare. Det er full fyr i bygningen opplyser politiet.

 • I dag kl. 11.12

  Rykker ut til brann

  Nødetatene rykker ut til melding om brann ved Hørtevegen, mellom Gvarv og Bø. Omfanget er foreløpig uklart.

 • I dag kl. 11.08

  Trumps svigersønn med Midtøsten-plan

  Jared Kushner, svigersønnen til USAs president Trump, lanserer snart fredsplan for Midtøsten. Uten støtte fra Palestinas president.

 • I dag kl. 11.04

  Fjern ugress med kokende vann

  – Det er enkelt, miljøvennlig og effektivt, sier gartner Tom Egeberg Hvål.

 • I dag kl. 10.59

  Boligutleiere fortviler over dårligere leietagere

  Tre av ti utleiere sier de har tapt penger på leieforhold i en ny undersøkelse. Men Leieboerforeningen er skeptiske og mener mange utleiere stiller for høye krav.

 • I dag kl. 10.35

  – Forsikringene er for kompliserte

  Det er nesten umulig å vite hva forsikringene du tilbys ved billeie dekker og ikke dekker, mener Forbrukerrådet. – Sånn kan vi ikke ha det, sier forbrukerdirektør Randi Flesland.

 • I dag kl. 10.30

  Slossing i Lunde

  Flere personer blei bortvist fra Lunde sentrum i Nome i natt, grunnet slossing. Det er uklart hvorfor folk sloss, opplyser politiet. Ingen blei skadd i slagsmålet.

 • I dag kl. 10.09

  Vil prøve leksefri skule

  Ingunn Kandal og Raudt Høyanger vil at det blir sett i gong eit prøveprosjekt om leksefri skule ved ein eller fleire skular i kommunen, skriv avisa Ytre Sogn. Ordførar Petter Sortland seier han er positiv til eit slikt prøveprosjekt. Han vil be rådmannen om å starte utgreiingsarbeid til saka.

 • I dag kl. 9.55

  Varm sommerferiestart i sør- i nord blir det vått

  Den første sommerferieuken byr på solskinn ved de populære kystbyene i Sør-Norge og i fjellområdene. Nord for Trøndelag blir det grått.

 • I dag kl. 9.54

  Trafikkuhell på E6

  Brannvesenet i Moss melder at de rykker ut til E6 hvor det skal ha vært et trafikkuhell på sydgående felt ved bomstasjon. Redusert framkommelighet pga. bil som har kjørt i midtdeler.

 • I dag kl. 9.24

  VIF-stopperen levde av å selge parfyme: – Jeg glemmer aldri hvem jeg er

  VALLE (VG) Felipe Carvalho (24) har imponert i Vålerenga-forsvaret, men de færreste kjenner den utrolige historien om livet hans før midtstopperen havnet i norsk fotball.

 • I dag kl. 9.20

  Kven køyrde i fylla?

  Politiet fekk melding om promillekøyring i Orkdal i dag. Dei har stoppa to menn i midten av 20-åra som er rusa, og ikkje er einige om kven som køyrde bilen. Politiet sikra no bevis hos begge.

 • I dag kl. 9.05

  Stakk til skogs etter utforkjøring

  Stakk til skogs etter utforkjøring

 • I dag kl. 9.05

  Stort søk etter to menn i Halden

  Politiet satte inn helikopter i letingen etter minst to menn som var involvert i en utforkjøring i Halden. Vitner så dem løpe til skogs – med bilskiltene.

 • I dag kl. 9.01

  Ber om at folk melder ifra

  Ordfører Per Sverre Kvinlaug i Kvinesdal, ber lokalbefolkningen om å melde ifra til politiet dersom de ser noe mistenkelig. Den siste tiden har det vært flere meldinger om mistenkelige personer som har kjørt rundt i bygda, skriver Avisen Agder.

 • I dag kl. 8.54

  Mann 19 kritisk skadet i bilulykke

  Politiet melder på Twitter at en 19 år gammel mann er kritisk skadet i en bilulykke i Kvinnherad. Bilen skal ha kjørt inn i et tre, skriver politiet. Mannen er kjørt til Haukeland med luftambulanse. – Patruljen er der sammen med ulykkesgruppen, sier operasjonsleder i politiet, Frode Kolltveit.

 • I dag kl. 8.50

  Tre nordlendinger med storgevinst

  Tre personer fra Nordland vant i gårsdagens SuperLotto-trekning, og er dermed en million kroner rikere. En mann fra Meløy og en mann fra Dønna er to av de heldige – mens den tredje, en mann fra Nesna, enda ikke har besvart Norsk Tippings henvendelser.

 • I dag kl. 8.43

  Slo til en annen på utested i Rana

  En person er pågrepet og satt i arrest etter å ha slått en annen i ansiktet på et utested i Rana i natt. Politiet meldte at fornærmede fikk et kutt over hodet som følge av slaget, og at saken anmeldes.

 • I dag kl. 8.41

  Bil påtent i Hurdal

  En bil på Hurdal i Akershus er totalskadd etter å ha blitt påtent. Politiet fikk melding om en bil som var fullstendig utbrent klokken 06.33. Politiet hvem som står bak bilbrannen. Sak opprettes og personer vil bli avhørt.

 • I dag kl. 8.39

  Fotball eller forhold?

  Én av tre nordmenn kommer til å prioritere fotball-VM foran partner eller familie, viser ny undersøkelse.

 • I dag kl. 8.32

  Trønder blei millionær

  I går kveld vann ein mann frå Trøndelag ein million kroner i Superlotto, skriv Norsk Tipping i ei pressemelding. Til saman var det 34 personar frå heile landet som vann i går – som vil sei at alle fekk kvar sin million.

 • I dag kl. 8.25

  Fekk skrens på bilen

  Føraren og passasjeren er frakta til sjukehuset for vidare sjekk, etter at dei køyrde utfor vegen ved Jonsvatnet. Politiet seier at føraren skal ha mista kontroll over bilen i ein skarp sving, fordi det var laus grus der.

 • I dag kl. 8.25

  22-åring hadde narkotika i bilen

  En 22 år gammel mann ble stoppet for kontroll på Bybrua i Stavanger, klokken halv fire i natt. Bilisten fremsto som påvirket og politiet fant mindre mengder narkotika. 22-åringen ble dermed pågrepet og satt i arrest. Han er anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

 • I dag kl. 8.22

  Stal dyr sykkel

  Ein mann i Trondheim skal ha stole ein sykkel til e in verdi av rundt 25.000 kroner. Mannen er no teke hand om av politiet.

 • I dag kl. 8.20

  Beruset bilkjøring

  Det har vært flere tilfeller av kjøring i beruset eller ruset tilstand i Innlandet i natt. Både på Rasta, i Gjøvik, på Fåvang og i Skjåk har bilførere blitt stoppet av politiet mistenkt for promillekjøring. Flere hadde kjørt av vegen eller kollidert.

 • I dag kl. 8.19

  Slått i hode med en flaske

  Like før klokken halv fire i natt fikk politiet melding om en person som var slått i hode med ei flaske. Hendelsen skjedde på et utested i Stavanger sentrum. Fornærmede ble kjørt legevakt og fikk sydd noen sting. Mistenkte hadde stukket fra stedet før politiet kom, melder politiet på Twitter.

 • I dag kl. 8.17

  Rusa båtførar i Florø

  I Florø måtte politiet klokka 03.02 ta hand om ein kar som hadde ført båt i rusa tilstand. Politiet skriv på Twitter at dei tok mannen som var i 30-åra med til politistasjonen for utandingsprøve. Dei skriv at han blir politimeld for forholdet.

 • I dag kl. 8.17

  Slo politimann

  En politimann ble slått i ansiktet i natt da han var i ferd med å skille to menn som kranglet, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Hendelsen skjedde i Grue i Solør. Mannen som slo ble pågrepet og arrestert.

 • I dag kl. 8.16

  Tatt for ruskjøring

  En 43 år gammel mann fikk førerkortet sitt beslaglagt, klokken 03:20 i natt. Mannen ble stoppet av utrykningspolitiet i Haugesund, som hadde kontroll ved Grindesvingen. Mannen er anmeldt og mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

 • I dag kl. 8.15

  Kjørte av veien

  En bil kjørte utfor på fylkesvei 402 ved Natveitåsen i Lillesand og Birkenes i natt, men ingen ble skadd. Fører ble sjekket av helsepersonell og førerkortet til bilføreren ble beslaglagt, opplyser politiet.

 • I dag kl. 8.14

  Slagsmål med flere

  En mann i 30-årene ble kjørt til sjukehus med ansiktsskader etter et slagsmål mellom flere personer i Ringebu i natt. Ifølge politiet kjenner de identiteten til de som var involvert i slagsmålet.

 • I dag kl. 8.13

  Truet vektere

  Rett før klokken ett i natt ble en 49 år gammel mann arrestert i Haugesund. Mannen hadde truet vektere på et utested i sentrum, samt tjenestemenn fra politiet. 49-åringen er anmeldt.

 • I dag kl. 8.13

  Stod utenfor privat adresse

  Politiet fikk i morgentimene søndag melding om en uønsket person utenfor en privat adresse i Vennesla. – Den uønskede personen ble sendt fra stedet, skriver politiet på Twitter.

 • I dag kl. 8.12

  Bil hamna på taket

  Ein bil har køyrd utfor og hamna på taket ved Jonsvatnet i Trondheim. Politiet skriv på Twitter at to personar er involvert, og at det skal vere snakk om smerter i blant anna nakke og rygg.

 • I dag kl. 8.11

  Ein blei slått ned

  Klokka 02.38 tok ein mann kontakt med politipatruljen i Førde sentrum. Vedkommande sa han var slått ned av ein kar, og meinte det heile hadde skjedd heilt utan grunn. Politiet fann etterkvart gjerningspersonen, men begge vart dimittert på staden. På Twitter skriv politiet at dei vil følge opp saka. Ifølge politiet vart ingen alvorleg skada.

 • I dag kl. 8.11

  Brann i enebolig

  Brannvesenet fikk raskt kontroll på en brann i en enebolig på Ime i Mandal natt til søndag. Det var ingen personer i huset og ikke behov for evakuering, melder politiet.

 • I dag kl. 8.10

  Flere bortvisninger

  Politiet bortviste fire personer fra Stavanger sentrum i natt. Årsaken var ordensforstyrrelse på offentlig sted. De to første forholdene skjedde rundt halv ett i natt. Da fikk først en mann (27), og så ei kvinne (18) beskjed om at de ikke var ønsket på byen. En liten time senere bortviste politiet to personer til av samme årsak.

 • I dag kl. 8.10

  Flere ble bortvist fra sentrum

  Politiet bortviste fire personer fra Stavanger sentrum i natt. Årsaken var ordensforstyrrelse på offentlig sted. De to første forholdene skjedde rundt halv ett i natt. Da fikk først en mann (27), og så ei kvinne (18) beskjed om at de ikke var ønsket på byen. En liten time senere bortviste politiet to personer til av samme årsak.

 • I dag kl. 8.08

  Ordensforstyrrelser i sentrum

  En person ble sendt til legevakta og to personer ble kjørt i arresten, en for kroppskrenkelse og en for vold mot politiet natt til søndag i Kristiansand. Flere ble bortvist fra stedet på grunn av ordensforstyrrelse knyttet til flere grupperinger.

 • I dag kl. 8.08

  Fanget av politihelikopter

  To menn som stakk av etter ei trafikkulykke ved Presturatunnelen på fylkesveg 37 i Notodden blei funnet av et politihelikopter med varmesøkende kamera i går kveld. Begge tas med til legevakt for sjekk og det blir tatt blodprøver av mennene.

 • I dag kl. 8.08

  Hissig mann i matkø

  Klokka 03.14 kom politiet over ein hissig mann i matkø ved ei kro i Førde sentrum, skriv politiet på Twitter. Då patruljen tok kontakt med mannen enda det med at han sparka i politibilen og forulempa polititenestefolka. Mannen måtte overnatte i arresten og vil bli politimeld etter hendinga.

 • I dag kl. 8.06

  Trump krever at Canada øker forsvarsbudsjettet

  USAs president Donald Trump har sendt et brev til Canada der han igjen krever økning i forsvarsbudsjettet.

 • I dag kl. 8.00

  NHO: – Tvangsmulkt fungerer ikke

  NHO-advokat reagerer på at Skattedirektoratet mener ordningen med å bøtelegge bedrifter fungerer som ønsket. Næringsdepartementet åpner for å se på reglene og hvordan de praktiseres.

 • I dag kl. 7.32

  Mulig England-lag lekket: – Flaut for dem

  NIZHNY NOVGOROD (VG) En sannsynlig engelsk lagoppstilling til kampen mot Panama ble avslørt, og landslagssjef Gareth Southgate startet en debatt i engelsk presse han selv prøver å avslutte.

 • I dag kl. 7.29

  Valglokalene har åpnet: Så splittet er Tyrkia

  ISTANBUL (VG) Det er en svært polarisert tyrkisk befolkning som går til valg på søndag. Møt de tre mest stereotype velgerne.

 • I dag kl. 6.48

  Zsa Zsa (9) kåret til verdens styggeste hund

  Dette sjarmtrollet tar med seg 12.000 kroner etter å ha gått helt til topps i årets konkurranse.

 • I dag kl. 6.13

  Vi har sjekket: Enorme summer å spare på å ha litt is i magen når du kjøper spill

 • I dag kl. 6.09

  Stakk til skogs med bilskilt

  Politiet har i natt, uten hell, lett med hunder og helikopter etter minst to menn som stakk av etter en utforkjøring i Halden. Vitner så dem løpe til skogs – med bilskiltene. Bilen har små skader.

 • I dag kl. 5.47

  Morgenoppdatering 24.06.18

  Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov, og noe av det som skjer i dag.

 • I dag kl. 5.44

  Anmelder hetsen mot Durmaz etter frisparket: – De får bare hate meg

  SOTSJI (VG) (Tyskland-Sverige 2–1) Innbytteren Jimmy Durmaz laget frisparket som Toni Kroos siden skrudde inn til tysk seier. Etterpå strømmet det inn med hat, og til og med dødstrusler, mot 29-åringen på sosiale medier. Nå anmelder det svenske fotballforbundet saken.

 • I dag kl. 5.44

  Netthets mot Durmaz etter frisparket: – De får bare hate meg

  SOTSJI (VG) (Tyskland-Sverige 2–1) Innbytteren Jimmy Durmaz laget frisparket som Toni Kroos siden skrudde inn til tysk seier. Etterpå har det strømmet inn med hat, og til og med dødstrusler, mot 29-åringen på sosiale medier.

 • I dag kl. 3.17

  Flere rusede sjåfører tatt i Oslo

  Politiet i Oslo er bekymret for trafikksikkerheten på veiene etter at de på fem timer i natt har stanset seks bilførere som har vært ruset. Alle er fratatt førerkortet påstedet og anmeldt.

 • I dag kl. 2.25

  Kvinner kjører bil for første gang i Saudi-Arabia

  Forbudet mot at kvinner får kjøre bil i Saudi-Arabia ble opphevet natt til søndag. Samtidig sitter sentrale kvinnerettsforkjempere fengslet.

 • I dag kl. 1.41

  Erdogans utfordrer hyllet av millioner dagen før valget

  ISTANBUL (VG) Presidentkandidaten Muharrem Ince (54) har holdt over hundre valgkampmøter på 50 dager. Lørdag trakk han massene til Istanbul.

 • I dag kl. 0.28

  Brannen i Rana er slukket

  Personen som fikk bensin over seg under tenning av et bål er lettere skadd og kjørt til sykehus for behandling, opplyser politiet. Brannen er slukket.

 • I dag kl. 0.12

  Bål utav kontroll i Rana

  Ett sankthansbål er utav kontroll i Rana i Nordland. Det er fare for spredning til ett bygg. En person får behandling av ambulanse etter å ha fått bensin over seg da han forsøkte å få fyr på bålet.