Nyheter:

 • Fredag 2. mars kl. 22.28

  Støre og Giske har «tatt praten»

  Jonas Gahr Støre (Ap) påpekte at han hadde mistet tillit til sin egen nestleder og Trond Giske måtte trekke seg. Etter Giske kom tilbake, har de to satt seg ned og «tatt praten».

 • Fredag 2. mars kl. 22.26

  Syrisk offiser til VG: – Vi kommer til å vinne

  ISTANBUL (VG) FNs krav om våpenhvile i Øst-Ghouta møter døve ører. Ingen av partene vil gi seg. Den syriske regjeringshæren skal være klar for å gå inn på bakken.

 • Fredag 2. mars kl. 22.21

  Pipebrann i ei rorbu

  Oppdragsleder May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt forteller til NRK at det skal være pipebrann i ei rorbu i Nusfjord. – Nødetatene har akkurat ankommet stedet, sier hun.

 • Fredag 2. mars kl. 22.20

  Solskjær: – Kjedelig å være fotballspiller

  PUERTO BANUS (VG) Han avgjorde Champions League-finalen i 1999, og scoret 126 mål for Manchester United. Likevel mener Ole Gunnar Solskjær (44) følgende: – Det er kjedelig å være fotballspiller. Enkelt og greit.

 • Fredag 2. mars kl. 22.16

  Utrykking til Eidsvåg

  Brannvesenet har sjekka røyk frå eit hus i Eidsvåg. – Det har vore ein røyrleggar i huset og tint nokre vassrøyr i dag. Røyken stammar frå eit hol i golvet, men det er knapt nok dis og lukt. Me luftar ut, seier vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen.

 • Fredag 2. mars kl. 22.09

  Wall Street: Kraftigste aksjefall for McDonald’s siden finanskrisen

  Frykt for handelskrig har herjet med verdens børser. På Wall Street så frykten ut til å avta fredag, men Dow Jones ble tynget av det største fallet for McDonalds siden 2008.

 • Fredag 2. mars kl. 22.06

  Melding om brann i Nusfjord

  110-sentralen i Bodø melder på sin Twitter-konto at brannvesenet rykker ut på melding om brann i Nusfjord.

 • Fredag 2. mars kl. 22.05

  Ut i sola

  Det har vært en uke med mye vær og bitende kulde. I dag kom sola og varmet. Det ville folk nyte.

 • Fredag 2. mars kl. 21.56

  Fri ferdsel ved Vinterbro

  Traileren som sto fast i rundkjøringen nord for Vinterbro senter og sperret trafikken ned til E6 er nå kommet seg løs.

 • Fredag 2. mars kl. 21.47

  Slagsmål i Trondheim

  Politiet rykket i kveld ut til et slagsmål på torget i Trondheim. Flere personer skal ha utøvd vold mot en mann, det melder politiet på Twitter.

 • Fredag 2. mars kl. 21.43

  Sjanglete mopedfører stoppet

  Sjanglete mopedfører stoppet

 • Fredag 2. mars kl. 21.37

  Vinterbro: Trailer kjørt seg fast

  En trailer står fast i rundkjøringen nord for Vinterbro senter og sperrer trafikken ned til E6. Politiet dirigerer trafikken.

 • Fredag 2. mars kl. 21.34

  Mykje hjort langs vegane

  Politiet åtvarar bilistar i Sogn og Fjordane og Hordaland om at det er mykje hjort som trekkjer ned til bebudde område og vegar. Det har kome mange meldingar om påkøyrd hjort, og no ber politiet bilistane om å vere observante og redusere farten i utsette område.

 • Fredag 2. mars kl. 21.34

  Audnedal kommune får kritikk

  Audnedal kommune får kritikk for sin håndtering av flere mobbesaker ved barneskoler, melder Lister24. Flere foreldre og foresatte opplevde at det ikke nyttet å si ifra om mobbing. Det kommer fram i en rapport utarbeidet av Rogaland Revisjon IKS.

 • Fredag 2. mars kl. 21.28

  Bøtela bilister på E10

  Bøtela bilister på E10

 • Fredag 2. mars kl. 21.28

  Alle kontrollerte kjørte pent

  Politiet har hatt trafikkontroll på Hjelmeland, fra klokka 20.30 til klokka 21. De kontrollerte 27 personer, ingen fikk bøter eller andre typer reaksjoner.

 • Fredag 2. mars kl. 21.23

  Kommer til Skarnes

  Kronprinsparet kommer til Sør-Odal 22. mars for å lære mer om BUA-ordningen. BUA Sør-Odal låner gratis ut sports- og fritidsutstyr til barn og unge, og har hatt 500 utlån siden starten 1. februar. Den nasjonale BUA-organisasjonen ble etablert i 2014.

 • Fredag 2. mars kl. 21.23

  Kommer til Sør-Odal

  Kronprinsparet kommer til Sør-Odal 22. mars for å lære mer om BUA-ordningen. BUA Sør-Odal låner gratis ut sports- og fritidsutstyr til barn og unge, og har hatt 500 utlån siden starten 1. februar. Den nasjonale BUA-organisasjonen ble etablert i 2014.

 • Fredag 2. mars kl. 21.22

  Politiet: Vær obs på hjort

  Politiet: Vær obs på hjort

 • Fredag 2. mars kl. 21.22

  Jenta fra Søviknes-saken bryter tausheten: Søker erstatning fra staten

  Etter 18 år som jenta fra Søviknes-saken, bryter kvinnen (34) nå tausheten og forteller om et liv med rusproblemer og psykisk sykdom. Hennes advokat søkte nylig om voldsoffer-erstatning fra staten, ifølge Aftenposten.

 • Fredag 2. mars kl. 21.15

  Fortalte om tiltak mot strømbrudd

  Direktørene i Agder Energi fortalte i dag om planene for å hindre nye strømbrudd. Under snøfallet for noen uker siden, ble mange husstander på Agder strømløse.

 • Fredag 2. mars kl. 21.08

  Siste innspurt i forhandlingene om ny offentlig tjenestepensjon

  Partene i det offentlige sitter fredag kveld i innspurten av forhandlingene om ny pensjonsordning for ansatte i staten og kommunene.

 • Fredag 2. mars kl. 20.49

  Stavanger-band fikk 20.000 kr.

  Rockebandet Nylenda fra Stavanger får NOPAs låtskriverstipend på 20.000 kroner. Stipendet gis til lovende låtskrivere, og ble delt ut under Bylarm i Oslo i kveld. NOPA er en interesseorganisasjon for komponister og forfattere av tekster til musikk.

 • Fredag 2. mars kl. 20.46

  Kontroll på pipebrann

  Brannvesenet har kontroll på pipebrannen i Vuku. Ingen personskader, opplyser 110-sentralen.

 • Fredag 2. mars kl. 20.40

  Mann skadet etter fall fra tak

  En ung mann er kjørt til sykehus med skader i et bein etter at han falt ned fra fasaden over TGI Friday, ved det gamle Royal Christiania Hotell på Jernbanetorget. Politiet ber vitner som kan ha sett noe om å ringe 02800.

 • Fredag 2. mars kl. 20.36

  «Trygt hjem» blir dyrere

  Ordningen med at ungdom kan ta subsidiert drosje hjem sent på kvelden blir dyrere i Hedmark. Prisen øker fra 50 til 69 kroner, og ordningen skal nå gjelde ungdom 15-21 år, mens det før var 15-22 år. Bakgrunnen er økte utgifter med ordningen.

 • Fredag 2. mars kl. 20.26

  Fly med hjultrøbbel landa trygt

  Eit fly med 48 passasjer hadde problem med eit landingshjul i forkant av landing ved Flesland lufthamn i Bergen. Alle naudetatar rykte ut, men flyet landa trygt. – Ingen er skadd, melder politiet.

 • Fredag 2. mars kl. 20.21

  Shampo: Katastrofal dømming – spillerne frustrerte

  Espen «Shampo» Knutsen (46) mener at alle utvisningene i den første NM-kvartfinalerunden skyldes «katastrofal dømming». Det er har Vålerengas sportssjef gitt dommersjefen i Norges Ishockeyforbund beskjed om.

 • Fredag 2. mars kl. 20.20

  Fly med landingstrøbbel har landa

  Eit fly med 48 passasjer hadde problem med eit landingshjul. Naudetatar og Avinor var i høg beredskap.

 • Fredag 2. mars kl. 20.19

  Strømledning falt i havet

  Hafslund har funnet feilen som førte til at 1918 husstander var uten strøm i Skjeberg. Strømledningen som strakk seg over Skjebergkilen har røket og falt ned i vannet. De fleste har fått strømmen tilbake, men 264 husstander er fortsatt strømløse i Kvastebyen. – Vi må ut med båt for å få opp ledningen og få skjøtet den. Det kan fort ta noen timer. Vi håper at de får strømmen igjen innen midnatt, sier Morten Schau, kommunikasjonssjef i Hafslund. Årsaken er fortsatt usikker, men Schau tror det kan være en fugl som har kortsluttet strømledningen og sørget for at den røyk. Ledningen skal ikke utgjøre noen fare, selv om den ligger i vannet. Ifølge Hafslund kobles strømmen ut umiddelbart når slike uhell skjer.

 • Fredag 2. mars kl. 20.17

  Importerer ved fra Litauen

  Det er umulig å få tak i ved mange steder. Bedriften Plantasjen på Elverum er ett av stedene som har gått helt tomme, men venter snart inn ved fra Litauen.

 • Fredag 2. mars kl. 20.15

  Kolonnekjøring på Haukelifjell

  Det er kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell. Vind og snøfokk gir dårlig sikt på den vestlige delen av fjellovergangen.

 • Fredag 2. mars kl. 20.12

  Tilstanden betra for éin pasient

  Tre personar ligg framleis livstrugande sjuke på Haukeland sjukehus etter å ha blitt smitta med influensa type A. Fredag opplyser seksjonsoverlege Guro Vaagbø at tilstanden til den fjerde personen, som har ein mindre alvorleg influensatype, er betre.

 • Fredag 2. mars kl. 20.12

  Kolonnekjøring Haukelifjell

  Kolonnekjøring Haukelifjell

 • Fredag 2. mars kl. 20.06

  Avviser kritikk fra festival

  Teknisk sjef i Åsnes kommune, Otto Langmoen, mener at kritikken fra Trestokkfestivalen er urettferdig. Festivalen flytter ut av kommunen på grunn av samarbeidsproblemer. Langmoen mener at arrangørene ikke har overholdt bestemmelser for arealbruk.

 • Fredag 2. mars kl. 20.06

  11 av 20 søkere vil være anonyme

  20 personer vil bli rådmann i Froland kommune, melder Frolendingen. 11 ønsker å være anonyme og navnene deres er så langt unntatt offentlighet. Søkerlisten vil bli offentlig neste uke.

 • Fredag 2. mars kl. 20.06

  Finnmark-nei til sammenslåing: Grov hets mot Ap-topper som sa ja til Troms/Finnmark-avtale

  Både fylkesordføreren og varaordføreren i Finnmark er hetset på det groveste etter at de undertegnet sammenslåings-avtalen med Troms. Men lørdag sier Finnmark uansett nei til storfylket som er vedtatt av Stortinget.

 • Fredag 2. mars kl. 19.59

  Garasje skadd etter bilbrann

  Bilbrannen i Haugesund: Politiet melder at det har brent i bilens motor. Det kom såpass mye flammer at garasjen har fått innvendige skader. Ingen personskade.

 • Fredag 2. mars kl. 19.58

  Stenger E6 i seks timer

  På E6 to mil nord for Mo i Rana blir det stengt for trafikk ved Nevermoen fra klokken 22 i kveld, og veien vil trolig være stengt til klokken 4 lørdag morgen. Årsaken er sprengningsarbeid i området for å sikre et fjellparti. Trafikken får ikke passere så lenge arbeidet pågår, opplyser Statens vegvesen, og det er ingen gode omkjøringsmuligheter.

 • Fredag 2. mars kl. 19.50

  Kraftig pipebrann

  Det skal være en kraftig pipebrann i Vuku, det melder politiet på Twitter.

 • Fredag 2. mars kl. 19.44

  Samlet inn penger til «barnehjem»

  En rumener er fengslet for å ha fått folk på Hedmarken til å gi ham store pengebeløp som blant annet skulle gå til barnehjem i Romania. I alt dreier det seg om millionbeløp, melder Hamar Arbeiderblad. Han har vært etterlyst internasjonalt siden 2016.

 • Fredag 2. mars kl. 19.40

  Glatt vei i Skudeneshavn

  Det meldes om glatt vei ved Kirkevegen og Postvegen i Skudeneshavn på grunn av en vannlekkasje. Vegtrafikksentralen sender en bil for å salte.

 • Fredag 2. mars kl. 19.22

  Her sjøsettes den nye E39-fergen

  Her sjøsettes den nye E39-fergen

 • Fredag 2. mars kl. 19.21

  Ny varslingssak om seksuell trakassering i Ap

  Arbeiderpartiet er rammet av en ny metoo-sak, skriver Dagbladet. Saken gjelder en tillitsvalgt i Oslo Ap, hvor det er kommet varsel om seksuell trakassering.

 • Fredag 2. mars kl. 19.21

  Dagbladet: Ny varslingssak om seksuell trakassering i Ap

  Arbeiderpartiet er rammet av en ny metoo-sak, skriver Dagbladet. Saken gjelder en tillitsvalgt i Oslo Ap, hvor det er kommet varsel om seksuell trakassering.

 • Fredag 2. mars kl. 19.16

  Helldalsstølen: Pipebrann

  Helldalsstølen: Pipebrann

 • Fredag 2. mars kl. 19.16

  Bilbrann i Haugesund

  Politiet fikk kort tid før klokka 19 melding om at det brant i en bil i en garasje i Haugesund. Brannmannskap og politi rykket ut til stedet. Like etter ble det meldt at brannen er slukket og at det ikke var fare for spredning. Uviss brannårsak.

 • Fredag 2. mars kl. 19.14

  Tillitsvalgt bedt om å trekke seg

  En tillitsvalgt i Oslo Ap er bedt om å trekke seg fra verv etter at det er kommet et varsel om seksuell trakassering, bekrefter Siri Staalesen i Oslo Ap til Dagbladet.

 • Fredag 2. mars kl. 19.14

  Nytt #metoo-varsel i Ap

  En tillitsvalgt i Oslo Ap har trukket seg etter at det er kommet et varsel om seksuell trakassering mot ham, bekrefter Siri Staalesen i Oslo Ap til Dagbladet. Til NRK sier Staalesen at mannen har brutt partiets retningslinjer.

 • Fredag 2. mars kl. 19.07

  Ingen pris til Malakoff

  Festivalen Malakoff på Nordfjordeid var ein av fem nominerte til å bli Årets festival, men det blei ingen pris til nordfjordingane. Dei som stakk av med tittelen er rockefestivalen Tons of Rock i Halden. Det er bransjeorganisasjonen Norske Konsertarrangører som står bak kåringa under Bylarm som blir arrangert i Oslo denne helga.

 • Fredag 2. mars kl. 19.04

  1918 uten strøm i Skjeberg

  Strømmen falt ut klokken 18.16. Årsaken er foreløpig ukjent. Hafslund har mannskaper på stedet som søker etter feilen. – Vi har fått melding om at det har blitt observert gnister fra ledninger, sier Morten Schau, kommunikasjonssjef i Hafslund. Området som er berørt er fra Kvastebyen i nord og ned til Grimsøya i sør.

 • Fredag 2. mars kl. 19.04

  1566 uten strøm i Skjeberg

  Det melder Sarpsborg Arbeiderblad. Saken oppdateres.

 • Fredag 2. mars kl. 18.58

  Tons of Rock ble «Årets festival»

  I sterk konkurranse med blant andre Øyafestivalen og Malakoff Rockefestival, gikk Halden-festivalen «Tons of Rock» helt til topps i kveld. – Dette er et gigantisk klapp på skuldra for Tons of Rock. Nå har vi gått enda et hakk høyere opp på skalaen og blitt en av Norges desidert viktigste festivaler, sier festivalsjef Svein Bjørge. Prisen «Årets festival» blir delt ut av interesseorganisasjonen Norske Konsertarrangører, og vinneren er stemt fram av festivalarrangørene i Norge.

 • Fredag 2. mars kl. 18.54

  Se Vestlandsrevyen 18.50 her

  Programleiar: Jan Børge Leirvik

 • Fredag 2. mars kl. 18.53

  Kilder til Reuters: EU vurderer tollavgift på 25 prosent på varer fra USA

  President Donald Trump vil innføre tollavgifter på stål og aluminium. Når kan EU svare med mottiltak, melder Reuters.

 • Fredag 2. mars kl. 18.53

  Kilder til Reuters: EU vurderer tollavgift på 25 prosent på varer fra USA

  President Donald Trump vil innføre tollavgifter på stål og aluminium. Nå kan EU svare med mottiltak, melder Reuters.

 • Fredag 2. mars kl. 18.52

  Utrygg is på Selbusjøen

  Flere lokale melder om svært utrygg is på Selbusjøen vest for Selbustrand. Politiet prøver nå å komme i kontakt med skøyteløperne i området.

 • Fredag 2. mars kl. 18.49

  Funnet av dykkere

  Politiet bekrefter at det er den 67 år gamle kvinnen som har vært savnet siden natt til fredag som er funnet omkommet. – Hun ble funnet av brannvesenene sine dykkere i Sandviken, sier operasjonsleder i politiet, Hans-Eirik Thue. Det er ifølge politiet ikke mistanke om at kvinnen er utsatt for noe straffbart.

 • Fredag 2. mars kl. 18.42

  Kvinne funnet omkommet

  Politiet har funnet en død kvinne ved Helleneset i Bergen. Politiet skriver på Twitter at de dermed avslutter leteaksjonen etter den 67 år gamle kvinnen, som siden natt til fredag har vært savnet fra sitt hjem.

 • Fredag 2. mars kl. 18.41

  Klæbo én seier fra Northug-rekord

  Johannes Høsflot Klæbo (21) i ferd med å tangere Petter Northugs (32) rekord for antall seirer i verdenscupen på én sesong.

 • Fredag 2. mars kl. 18.40

  Nyheter fra NRK Østafjells 18.50

  Østafjells 18:50

 • Fredag 2. mars kl. 18.39

  59 dødsfall i Europa som følge av kulden

  I Polen er det registrert så mange som 23 dødsfall knyttet til kuldebølgen som har ligget over Europa den siste uken.

 • Fredag 2. mars kl. 18.35

  Se kveldens TV-sending

  Se sending

 • Fredag 2. mars kl. 18.30

  Engen og Mjelde sikret norsk seier mot Kina

  (Norge – Kina 2–0) Ingrid Syrstad Engen (19) scoret fredag sitt første landslagsmål – etter kun 70 minutter med flagget på brystet.

 • Fredag 2. mars kl. 18.30

  LSKs nye stjerneskudd (19) scoret i sin andre landskamp

  (Kina – Norge 0–2) Ingrid Syrstad Engen (19) scoret fredag sitt første landslagsmål - etter kun 70 minutter med flagget på brystet.

 • Fredag 2. mars kl. 18.26

  Se nyhetene klokka 18.50

  Se nyhetene klokka 18.50

 • Fredag 2. mars kl. 18.22

  Femundløpet flyttes neste år

  Nea Radio melder at neste års Femundløp flyttes frem ei uke. Årsaken skal være at flere ønsker et større tidsrom mellom Femundløpet og Finnmarksløpet. – Vi ønsker å ivareta interessen for at flest mulig kan delta både i Femundløpet og Finnmarksløpet, sier daglig leder for Femundsløpet AS Jon Anders Kokkvoll.

 • Fredag 2. mars kl. 18.15

  Fedje: kontrollert bråtebrenning

  Fedje: kontrollert bråtebrenning

 • Fredag 2. mars kl. 18.14

  Ønsker Giske i verv

  Trondheim Arbeiderparti ønsker å få Trond Giske inn i det nye styret til Trøndelag arbeiderparti, skriver Adresseavisen. Planen skal, ifølge avisa, være at dersom Giske får plassen, så står han sterkere til å beholde en plass i landsstyret.

 • Fredag 2. mars kl. 18.11

  I dag er siste frist:

  70.000 nordmenn får dagsgebyr for å ikke ha forsikret bilen. I løpet av det to første dagene har dette gitt flere millioner kroner i gebyr.

 • Fredag 2. mars kl. 18.10

  Virussyk Kowalczyk mister Vasaloppet

  Justyna Kowalczyk (35) er slått ut av et virus. Den polske løperen må dermed stå over Vasaloppet søndag.

 • Fredag 2. mars kl. 18.10

  Kowalczyk innlagt på sykehus: – Den koreanske forbannelsen fortsetter

  Justyna Kowalczyk (35) er slått ut av et virus. Den polske løperen må dermed stå over Vasaloppet søndag.

 • Fredag 2. mars kl. 17.59

  Mange beveger seg på utrygg is

  Politiet får flere meldinger om personer på usikre vann rundt omkring i distriktet. Politiet oppfordrer folk til å sjekke kommunenes hjemmesider om hvorvidt isen er trygg, og at folk holder seg borte fra de usikre vannene.

 • Fredag 2. mars kl. 17.59

  Politiet advarer om utrygg is

  Politiet får flere meldinger om personer på usikre vann rundt omkring i distriktet. Politiet oppfordrer folk til å sjekke kommunenes hjemmesider om hvorvidt isen er trygg, og at folk holder seg borte fra de usikre vannene.

 • Fredag 2. mars kl. 17.57

  Fekk ikkje køyre vidare

  Eit norsk vogntog som vart stogga i ein kontroll på Håbakken hadde sprekkar i bremseskiva på semitraileren. Dette måtte utbetrast før vogntoget fekk køyre vidare, opplyser Statens vegvesen. I tillegg fekk føraren av eit utanlandsk vogntog beskjed om å sikre lasta betre før vidare køyring.

 • Fredag 2. mars kl. 17.57

  Over halvparten søker anonymt

  Hele 11 av 20 søkere har bedt om å være anonyme på søkerlisten for å bli rådmann i Froland kommune. Det skriver Frolendingen.

 • Fredag 2. mars kl. 17.53

  30.000 registrert

  30.000 krigsseilere har til nå blitt registrert i Krigsseilerregisteret til Stiftelsen Arkivet. I løpet av ett år, skal alle norske sjøfolk som seilte i den norske uteflåten Nortraship under andre verdenskrig, være registrert.

 • Fredag 2. mars kl. 17.53

  Registrerer krigsseilere

  30.000 krigsseilere har til nå blitt registrert i Krigsseilerregisteret til Stiftelsen Arkivet. I løpet av ett år, skal alle norske sjøfolk som seilte i den norske uteflåten Nortraship under andre verdenskrig, være registrert.

 • Fredag 2. mars kl. 17.50

  Markedet frykter at Trump-tollen er starten på noe grisete

  USA tar et skritt i proteksjonistisk retning med høyere tollbarrierer på metall. I aksjemarkedet stålsetter man seg for handelspartnernes respons.

 • Fredag 2. mars kl. 17.49

  Voldsom krasj mellom syklist og funksjonær i bane-VM

  En funksjonær pådro seg en alvorlig hodeskade da han løp ut på banen og ble påkjørt av en syklist under bane-VM i sykling fredag.

 • Fredag 2. mars kl. 17.47

  Bru stengt for kjøretøy over 7,5 t

  Kvålsbrua på fylkesvei 6590 blir stengt for kjøretøy over 7,5 tonn. Dette skyldes skader på broen, melder Vegtrafikksentralen. Tidligere i dag skadet en lastebil med kran broen. I 2010 var broen også stengt, da førte det til kundesvikt for slakter Eidsmo.

 • Fredag 2. mars kl. 17.41

  Udramatisk med trailer i brann

  Brannmannskap som er på plass ved traileren melder at de har kontroll. Det hele ser udramatisk ut, og det er ikke behov for evakuering eller avsperring.

 • Fredag 2. mars kl. 17.39

  Trailer med farlig gods i brann

  Like før klokka 17.30 fikk politiet melding om at en trailer med farlig gods står i brann. Traileren står ved Shell Hagakrossen i Tananger. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Fredag 2. mars kl. 17.37

  Trykket for hardt på gasspedalen

  En bilist ble målt til 108 km/t i en 70-sone i dag. Det skjedde på E6 ved Eidet i Sarpsborg. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

 • Fredag 2. mars kl. 17.35

  Uvær gir mindre reker

  Det kalde vinterværet fører til mangel på reker i butikkene. Vind og sprengkulde kan gjøre at det blir farlig å dra ut med båtene, forteller Reidar Fredriksen som er fiskehandler på Fiskebrygga i Kristiansand.

 • Fredag 2. mars kl. 17.19

  Markant fall på Oslo Børs

  Hovedindeksen ved Oslo Børs falt med 1,99 prosent i dag. Dermed avslutter Oslo Børs den verste uken så langt i år, med et fall på 3,47 prosent siden forrige fredag, skriver E24.

 • Fredag 2. mars kl. 17.06

  Fjell: brann i garasje

  Fjell: brann i garasje

 • Fredag 2. mars kl. 16.58

  Vogntog med problem på E39

  Vogntog med problem på E39

 • Fredag 2. mars kl. 16.56

  Person reddet opp av sjøen

  Personen som havnet i sjøen da båten hans veltet, er reddet opp av en annen båt. Han hadde ikke behov for medisinsk hjelp, ifølge Hovedredningssentralen

 • Fredag 2. mars kl. 16.47

  Se nyhetene fra NRK Østfold

  Bengt-Eigil Ruud gir deg nyhetene fra Østfold klokka 18:50.

 • Fredag 2. mars kl. 16.33

  Politiet etterlyser savnet kvinne

  I samråd med pårørende ønsker politiet å gå ut med en etterlysning i media etter savnet kvinne. Savnede antas å ha forlatt sin bolig i Lønborglien 305 i natt ca. kl. 0200 natt til fredag 02.03.18. Hun var tynnkledd da hun forlot hjemmet. Savnede er en kvinne på 67 år, ca. 166 cm høy, grått kort hår, normal kroppsbygning. Politiet har ikke mistanke om straffbart forhold. Dersom noen har gjort observasjoner av kvinnen etter at hun forsvant ønsker politiet at en tar kontakt på tlf. 02800.

 • Fredag 2. mars kl. 16.32

  Båt i ferd med å gå ned

  En båt som er i ferd med å gå ned nord for Rørvik. Det er uklart hvor mange som er ombord i båten melder politiet på Twitter. Seaking og flere andre båter er på tur til stedet.

 • Fredag 2. mars kl. 16.31

  Frykt for handelskrig ga tungt fall på Oslo Børs

  Børsene verden over har reagert negativt på at president Donald Trump vil innføre importtoll på stål og aluminium, og heller ikke Oslo Børs slapp unna.

 • Fredag 2. mars kl. 16.28

  Last falt av og traff personbil

  En lastebil mistet deler av lasset da den svingte ut fra en rasteplass ved Ulefoss bensinstasjon kl. 14.15 fredag. Deler av lasten traff fronten på en personbil. Politiet ber om tips om lastebilen som kjørte i retning Bø.

 • Fredag 2. mars kl. 16.27

  Bendtner klart mest populær på fantasy

  Valgt av 45 prosent av spillerne er Nicklas Bendtner igjen det klart mest populære valget på Eliteserien fantasy. Men mange har oversett en potensiell juvel på midtbanen.

 • Fredag 2. mars kl. 16.26

  Mann arrestert for datatyveri

  Politiet har pågrepet en mann i begynnelsen av 40-åra fra Romania, etter tyveriet av 70 bærbare datamaskiner fra Os skole i Rakkestad for tre uker siden. Mannen er også mistenkt for tyveri av datautstyr fra Trømborg skole i romjula. Han er varetektsfengslet fram til 23. mars.

 • Fredag 2. mars kl. 16.22

  Gikk på skøyter alene

  Mannen som gikk gjennom isen ved Hogstadvika camping har fått på seg tørre klær og blir tatt hånd om av ambulansepersonell. Han hadde vært ute på skøyter og var alene, melder politiet.

 • Fredag 2. mars kl. 16.19

  OL-gullgutten: – Skøyte-VM utendørs fordel for Norge

  Sverre Lunde Pedersen (25) er ikke i tvil om at allround-VM utendørs på Olympiastadion i Amsterdam om en uke vil være en fordel for ham og resten av Norges suksessrike skøytelandslag.

 • Fredag 2. mars kl. 16.18

  Michigan-skytter fortsatt på frifot

  19-åringen som mistenkes for å ha drept sine foreldre på et universitet i Michigan fredag, er fortsatt på frifot. Politiet sier mannen er bevæpnet og farlig.

 • Fredag 2. mars kl. 16.18

  Flere drept i skyting på Michigan-universitet

  Flere personer skal være drept i en skyteepisode på Central Michigan University i USA, opplyser politiet. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot.

 • Fredag 2. mars kl. 16.18

  Skudd avfyrt ved universitetet i Michigan – to skutt

  Amerikanske myndigheter opplyser at det har blitt avfyrt skudd ved Central Michigan University i USA. Gjerningspersonen er på frifot.

 • Fredag 2. mars kl. 16.18

  Minst to drept i skyting på Michigan-universitet

  Minst to personer er drept i en skyteepisode på Central Michigan University i USA, opplyser politiet. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot.

 • Fredag 2. mars kl. 16.17

  Mannen er oppe av vannet

  Mannen som gikk gjennom isen ved Hogstadvika camping skal være oppe av vannet. Politiet melder at han står på en brygge. De jobber med å få kontakt med ham.

 • Fredag 2. mars kl. 16.17

  – Bør lytte meir

  – Helsevesenet må bli flinkare til å lytte til pasientane, seier pasientombod Lisa Førde Refsnes i Sogn og Fjordane. Denne veka presenterte ho årsrapporten sin. Der har ho blant anna skrive om eit uttrykk frå Sunnfjord der det heiter «ete fyrst» til eit uttrykk som ho meiner passar betre for helsevesenet, «lytte fyrst»".

 • Fredag 2. mars kl. 16.12

  Politiet henter ski fra E18

  Politiet er på vei til Sandvika i Bærum for å plukke opp en skipose som ligger i ett av kjørefeltene på E18 mot Drammen.

 • Fredag 2. mars kl. 16.08

  Mann gjennom isen

  Klokka 15.56 fikk politiet melding om at en mann har gått gjennom isen i nærheten av Hogstadvika camping i Sandnes. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Fredag 2. mars kl. 16.08

  Ingen vann i Haugesund har trygg is

  Ingen vann i Haugesund kommune er trygge nok til at folk kan gå på skøyter der, melder kommunen på sine hjemmesider. Isen på vannene ble målt fredag morgen, og det vil bli tatt en ny måling på mandag. Bildet viser Isdammen.

 • Fredag 2. mars kl. 15.53

  Fikk sensitiv informasjon på e-post

  En kvinne fra Farsund fikk tilsendt 765 e-poster med sensitiv informasjon fra Norsk Sykepleierforbund torsdag, skriver Lister24. Disse inneholdt blant annet regninger med navn, adresser og ID-informasjon. Rundt 800 kunder kan ha fått like e-poster.

 • Fredag 2. mars kl. 15.51

  Sendt hjem fra skolen i Hurdal

  160 elever fra 6. til 10. klasse som går på Hurdal skole og kultursenter ble sendt hjem i dag på grunn av iskalde klasserom, skriver Romerikes blad.

 • Fredag 2. mars kl. 15.51

  Flere uten vann i Sarpsborg

  Det meldes nå om problemer med vannet flere steder i Sarpsborg. Det er registrert en større vannlekkasje i Kirkeveien, men nå får kommunen også meldinger fra beboere på Greåker, Tindlund, Opstad og Grålum som også har problemer med vannet. Der har kommunen sendt ut rørleggere for å sjekke etter eventuelle lekkasjer, skriver kommunen på sine nettsider.

 • Fredag 2. mars kl. 15.49

  Tiltalt for menneskesmugling

  En mann i 50-årene fra Oslo er tiltalt for å ha smuglet tre kvinner til Norge. Mannen og ektefellen er også tiltalt for å ha hjulpet ni filippinske statsborgere til ulovlig opphold i Norge ved å sørge for arbeid eller husvære, skriver VG.

 • Fredag 2. mars kl. 15.48

  Flere gebyr etter kontroll

  I Mo i Rana har UP under en adferdskontroll skrevet ut to gebyrer for manglende bruk av bilbelte og fem forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring. Det melder politiet på Twitter.

 • Fredag 2. mars kl. 15.48

  NSB åpner komfortvognene på trengselsstrekninger

  Nå åpner NSB komfortvognene på visse avganger som egentlig skulle ha doble vognsett for at passasjerene skal slippe å stå som sild i tønne.

 • Fredag 2. mars kl. 15.45

  Noe mildere

  I helgen blir det ikke fullt så kaldt som det har vært på Agder de siste dagene. Sjekk været på yr.no.

 • Fredag 2. mars kl. 15.45

  Holmestrand: Kvinne funnet død utendørs – trolig fryst ihjel

  Det var i 04.30-tiden natt til tirsdag denne uken at kvinnen ble funnet utendørs.

 • Fredag 2. mars kl. 15.45

  Holmestrand: Kvinne funnet død utendørs – trolig frosset ihjel

  Det var i 04.30-tiden natt til tirsdag denne uken at kvinnen ble funnet utendørs.

 • Fredag 2. mars kl. 15.37

  Håvard Nordtveit: – Over for meg i Premier League

  Landslagets midtstopper Håvard Nordtveit (27) utelukker et comeback i Premier League.

 • Fredag 2. mars kl. 15.36

  Stanset elsykkel-tyveri

  En person som gikk forbi Coop Extra i Porsgrunn, hindret en rumener i å stjele en elsykkel utenfor butikken, skriver politiet. Den som savner elsykkelen sin kan kontakte politiet på telefon 02800.

 • Fredag 2. mars kl. 15.36

  Stor søkning til videregående

  Rekordmange har søkt om plass til videregående opplæring i Østfold. Det viser ferske tall fra Østfold fylkeskommune etter at fristen for å søke gikk ut ved midnatt. Over 12 200 personer har søkt og det er nesten 1.300 flere enn året før. De mest populære linjene er elektrofag, teknikk- og industriell produksjon og idrettsfag.

 • Fredag 2. mars kl. 15.35

  Hunnedalsveien åpen

  Fylkesvei 45 i Sirdal, fra Gravassryggen til Rogaland grense, er åpen igjen. Veien ble stengt i går på grunn av uvær, men er nå ryddet for snø.

 • Fredag 2. mars kl. 15.34

  Motorstopp på E6 Stjørdal

  En bil står med motorstopp på E6 Forbord i Stjørdal. Det er satt ut varseltrekant. Bilister bes være observante.

 • Fredag 2. mars kl. 15.26

  Farbar is Bergen

  Det er for øyeblikket farbar is på fem vann i Bergen: Garpetjern, Tennebekkstjørna, Bjørnevatnet, Stølevatnet og Haukelandsvatnet (Nygårdsviken). Det viser målinger gjort av Bergen kommune.

 • Fredag 2. mars kl. 15.26

  Farbar is i Bergen

  Det er for øyeblikket farbar is på fem vann i Bergen: Garpetjern, Tennebekkstjørna, Bjørnevatnet, Stølevatnet og Haukelandsvatnet (Nygårdsviken). Det viser målinger gjort av Bergen kommune.

 • Fredag 2. mars kl. 15.26

  Hunnedalsveien åpnet

  Fylkesvei 45 gjennom Hunnedalen er åpen igjen. Vegen ble stengt i går på grunn av uvær.

 • Fredag 2. mars kl. 15.21

  Brente av strømledning

  Brannen i en campingvogn i Vesterålen har blitt slukket, men en strømledning ble ødelagt under brannen. Det melder politiet på Twitter. Strømmen er nå koblet ut, og politiet er usikker på hvor mange som eventuelt blir berørt av dette.

 • Fredag 2. mars kl. 15.19

  Fratatt førerkort i laserkontroll

  En mann i midten av 20-årene mistet i dag førerkortet under en kontroll UP gjennomførte på Sortland. Mannen ble tatt da han kjørte i 87 kilometer i timen i en 60-sone.

 • Fredag 2. mars kl. 15.13

  De ubesvarte spørsmålene om Stortingets byggeskandale

  Hvorfor tok ikke stortingspresident Olemic Thommessen lærdom av den første kostnadssprekken og fulgte tettere opp? Her er spørsmålene som henger i lufta over Stortingets byggeskandale.

 • Fredag 2. mars kl. 15.09

  Etterlyser savnet mann

  Politiet har satt i gang leting etter en person som ble meldt savnet av familien 22. februar i år. Mannen er mørk i huden, er 178 cm høy og var iført blå/grå jakke, lys joggebukse og blå lue da han sist ble sett på Stridsklev.

 • Fredag 2. mars kl. 14.57

  Magnus Carlsen klar for Vålerenga

  – Dette er helt fantastisk. Det er som om Lionel Messi kommer og sier at han vil spille for klubben din, sier Dag Danielsen i Vålerenga Sjakklubb om at Magnus Carlsen nå går fra sjakkubben i Stavanger til Oslo-klubben. Les mer.

 • Fredag 2. mars kl. 14.44

  Fikk ni år for nettovergrep

  En 37 år gammel mann fra Hordaland er i Sunnmøre tingrett dømt til ni års fengsel for omfattende nettovergrep. Mannen lurte flere mindreårige jenter til å kle av seg og gjøre seksuelle handlinger på webkamera. Den hovedfornærmede er fra Agder.

 • Fredag 2. mars kl. 14.42

  Bilspor i skiløype

  Politiet har fått melding om at det er sett bilspor i skiløypa fra Abrahallen i Malvik kommune. Bilsporene skal gå omlag to kilometer innover løypa.

 • Fredag 2. mars kl. 14.41

  Magnus Carlsen klar for Vålerenga: - Som om Lionel Messi kommer til klubben din

  Magnus Carlsen (27) bytter sjakklubb - og vurderer å spille lagsjakk som oppkjøring til VM-kampen i november.

 • Fredag 2. mars kl. 14.38

  Dømt for overgrep

  En 37 år gammel mann fra Hordaland er dømd til fengsel i ni år for overgrep på nettet mot flere jenter fra hele landet. En av jentene er fra Trøndelag. Alle var mellom 11 og 15 år da den dømte fikk jentene til å kle av seg og gjøre seksuelle handlinger foran webkamera.

 • Fredag 2. mars kl. 14.32

  To vann i Sandnes har trygg is

  Bråsteinsvatnet og Stokkelandsvatnet (bildet) åpnes for ferdsel fredag ettermiddag, melder Sandnes kommune. Gisketjern er målt til mellom åtte og tolv centimeter, og isen der er dermed ikke sikker.

 • Fredag 2. mars kl. 14.26

  Vannlekkasje i Sarpsborg

  En større vannlekkasje i Kirkeveien i Sarpsborg gjør at en del beboere er uten vann. Det er satt i gang tining slik at arbeidet med utbedring av lekkasjen kan starte i morgen formiddag. Beboere varsles og det settes ut vannvogn.

 • Fredag 2. mars kl. 14.25

  Trafikkulykke på Biri

  Det har vært en trafikkulykke i Klundbyvegen på Biri. Nødetater er på veg, melder politiet på Twitter. Omfanget av ulykka er ikke kjent.

 • Fredag 2. mars kl. 14.20

  Natland til Steinkjerfestivalen

  Frida Natland fra Steinkjer skal spille to konserter på Steinkjerfestivalen i år. Natland er blant annet kjent fra TV 2-programmet «The Voice».

 • Fredag 2. mars kl. 14.18

  Ny leder på plass

  Hilde Magnusson er ansatt som ny daglig leder i Forum Nye Bergensbanen. De arbeider blant annet for at Ringeriksbanen skal ha byggestart i 2021. Magnusson har de siste fire årene jobbet som advokat på Voss. Før det var hun i åtte år representant for Ap på Stortinget.

 • Fredag 2. mars kl. 14.17

  Tror ikke på plutselig rentehopp

  Norges Banks inflasjonsmål nedjusteres, men det trenger ikke bety at renten settes opp raskt, mener seniorøkonom Kyrre Aamdal.

 • Fredag 2. mars kl. 14.15

  Innstilt til Sparebank 1-styret

  Valgkomiteen i SpareBank 1 SMN innstiller på Tonje Foss og Mette Kamsvåg som nye styremedlemmer. Bård Benum foreslås gjenvalgt som nestleder i styret, mens Aud Skrudland og Arnhild Holstad trer ut.

 • Fredag 2. mars kl. 14.15

  Idrettsprofil tiltalt for menneskesmugling

  Politiet mener idrettsprofilen i 50-årene fra Oslo smuglet inn tre kvinner til Norge og opplyste til myndighetene at de skulle jobbe som aupair hos ham.

 • Fredag 2. mars kl. 14.12

  Komplett: – Vi selger alt!

  Komponenter flyr ut av hyllene, og «minerne» stikker av med mesteparten.

 • Fredag 2. mars kl. 14.07

  Dømd til 9 års fengsel

  Ein 37 år gamal mann frå Hordaland er dømd til fengsel i 9 år for omfattande nettovergrep mot fleire jenter frå heile landet. Det går frem av ein dom frå Sunnmøre tingrett.

 • Fredag 2. mars kl. 14.07

  Rykte ut til pipebrann

  Brannvesenet rykte rett før klokka 14 ut til ein pipebrann i Kvam, om lag to kilometer aust for Sogndal sentrum.

 • Fredag 2. mars kl. 14.05

  Hunnedalsveien er åpen

  Fylkesvei 45 i Hunnedalen er nå åpen for trafikk, etter å ha vært stengt siden onsdag. Vegvesenet understreker likevel at det kan bli stengt igjen på kort varsel dersom vinden tar seg opp.

 • Fredag 2. mars kl. 14.03

  Tankbil veltet i Skaun

  En tankbil lastet med diesel har veltet ved Jåren-Råbygda oppvekstsenter i Skaun. Det skal ikke ha medført personskade eller lekkasjer fra bilen. Politi og brannvesen er på vei.

 • Fredag 2. mars kl. 14.03

  Brann i campingvogn i Vesterålen

  Politiet bekrefter på Twitter at det er brann i en campingvogn i Vesterålen. Det holdes avstand til brannen, siden det skal være en gassflaske i vognen. Skal ikke være fare for annen bebygning.

 • Fredag 2. mars kl. 13.55

  Mindreårig kjørte bil

  Politiet i Halden har stanset en mindreårig kjørende i bil, hadde da ikke gyldig førerkort. Ungdommen er anmeldt, foreldre varslet, ifølge politiet.

 • Fredag 2. mars kl. 13.52

  Avlyser og legger ned festival

  Herbjørnsruddagene på Notodden avlyses og legges ned. Ifølge Varden legges festivalen ned etter en konflikt om rettighetene til navnet. Karl Ove Knausgård skulle vært årets festivalforfatter. Festivalen skulle foregått 17. mars i år.

 • Fredag 2. mars kl. 13.40

  Kommentar: Viser tegn til at oppturen er over

  Etter en firedobling siden 2009 viser Hovedindeksen på Oslo Børs nå tegn på at en langsiktig oppgangsperiode kan være over.

 • Fredag 2. mars kl. 13.39

  Nå legges det kunstgress

  I dag begynte arbeidet med å legge kunstgress på Viking Stadion. De mørkeblå blir med det den første storklubben i distriktet som går over til spill på plast. Klubben tror at overgangen vil være uproblematisk.

 • Fredag 2. mars kl. 13.33

  Lastebil traff bru

  En lastebil med kran har tatt opp i Kvålsbrua i Melhus. Politiet er på vei og Statens Vegvesen er varslet om skadene.

 • Fredag 2. mars kl. 13.33

  Stoppet etter kjøring med promille

  Politiet stanset bil etter tips fra publikum i Sortland kommune. Fører var en dame i 50-årene. Hun var ikke edru melder politiet, som tok henne med for bevissikring. Kvinnen anmeldes og førerkortet blir beslaglagt.

 • Fredag 2. mars kl. 13.33

  Valdres-moren i nødsamtalen: – Det er en som har spist for lite

  GJØVIK (VG) «Hun klarer så vidt å snakke», sa den tiltalte moren da hun ringte nødetatene nyttårsaften 2015. Ambulansearbeideren som kom først til stede sier det var «ganske tydelig» at Angelica var død.

 • Fredag 2. mars kl. 13.33

  Trump hardt ut mot Alec Baldwins presidentimitasjon

  Den amerikanske presidenten har tydeligvis ikke latt seg more av Baldwins prestasjoner, som enkelte nok ville ment er å ta Trump på kornet.

 • Fredag 2. mars kl. 13.29

  Sovnet bak rattet

  Politiet har fått melding om vinglete kjøring på Levanger. Bilen hadde kjørt i autovernet og dratt videre. Sjåføren ble kontaktet og sa han duppet av bak rattet. Førerkortet er beslaglagt og fører og vitner blitt tatt inn til avhør.

 • Fredag 2. mars kl. 13.23

  Brann under kontroll

  En brann i en bolig i Søndre vei i Farsund er nå under kontroll. Brannen oppstod i pipen.

 • Fredag 2. mars kl. 13.23

  433 millioner til metrobussen

  Bystyret gir ytterligere 433 millioner kroner til tilrettelegging for metrobussen. Pengene skal gå til holdeplasser, knutepunkt og strekningsutbedringer, i følge Adresseavisen. Det er tidligere bevilget 227 millioner kroner til prosjektet.

 • Fredag 2. mars kl. 13.18

  Angrep i ambassadestrøk i Burkina Fasos hovedstad

  Burkina Fasos hovedstad Ouagadougou er under angrep fra antatte ytterliggående islamister, ifølge landets politisjef.

 • Fredag 2. mars kl. 13.18

  Sikkerhetskilder: Minst 28 drept i angrep i Burkina Fasos hovedstad

  Minst 28 personer meldes drept etter et angrep på Burkina Fasos militære hovedkvarter. Angrepet var også rettet mot den franske ambassaden.

 • Fredag 2. mars kl. 13.15

  Fikk dødsbudskap på e-post

  13 år gamle Angelicas far forklarte i retten fredag at han ikke visste at datteren var syk. Han fortalte også at han hadde et turbulent forhold til moren og at hun forsøkte å vende datteren mot han. Dødsbudskapet fikk han på e-post. Les artikkelen.

 • Fredag 2. mars kl. 13.11

  Hanevold om Bjørndalen-vrakingen: – Kjipt det som nå skjer

  Skiskytterekspertene Halvard Hanevold og Ole Kristian Stoltenberg håper å få se Ole Einar Bjørndalen (44) i Holmenkollen om to uker.

 • Fredag 2. mars kl. 13.01

  Søppelbil krasjet i garasjevegg på Tromsøya

  Søppelbilen fikk problemer på glatta og krasjet inn i veggen på en garasje på Tromsøya.

 • Fredag 2. mars kl. 12.58

  Oslo-mann etterlyst internasjonalt

  En mann i 60-åra som er bosatt i Oslo er etterlyst internasjonalt for flere typer overgrep mot et mindreårig barn. Den etterlyste mannen i 60-årene har blant annet drevet en restaurant i Oslo siden begynnelsen av 2000-tallet, skriver VG.

 • Fredag 2. mars kl. 12.56

  Bruker mer antibiotika

  Telemark er det eneste fylket der bruken av antibiotika går opp. Bruken hos nordmenn er redusert med 13,8 % siden 2012, skriver Aftenposten. Men i Telemark har bruken av antibiotika gått opp 0,3 % i denne perioden.

 • Fredag 2. mars kl. 12.55

  Lyderhorntunnelen stengt

  Lyderhorntunnelen stengt

 • Fredag 2. mars kl. 12.54

  Samboerpar siktet etter pokerrazzia

  Samboerparet, som står bak flere pokerklubber i Oslo, har mottatt 3,1 millioner kroner i svarte gamblinginntekter fra 2015 til 2017. Begge er nå siktet for grov økonomisk kriminalitet. Det skriver Aftenposten.

 • Fredag 2. mars kl. 12.53

  Åpner Hunnedalen likevel

  Statens vegvesen tror de kan åpne fylkesvei 45 Hunnedalsveien allerede i ettermiddag. Årsaken er at vinden har roa seg. Vegvesenet jobber nå med å rydde veien. De håper å kunne åpne innen klokka 15.

 • Fredag 2. mars kl. 12.53

  Nytt servicebygg i Kvam

  Til sommeren åpner fem nye rasteplasser med servicebygg og toaletter langs de nasjonale turistveiene i Norge. Et av dem kommer ved Steinsdalsfossen i Kvam, og blir del av Nasjonal turistvei Hardanger. Regjeringen legger i Nasjonal transportplan opp til å gjennomføre 46 nye tiltak langs Nasjonale turistveger innen 2023.

 • Fredag 2. mars kl. 12.50

  Oslo-mann etterlyst internasjonalt for overgrep mot barn

  En mann i 60-årene fra Oslo er etterlyst internasjonalt for flere typer overgrep mot et mindreårig barn.

 • Fredag 2. mars kl. 12.49

  Nå er sprengkulden over, men vinteren kan vare i ukevis

  I løpet av dagen er sprengkulden i Sør-Norge over. Men vi vil fortsatt ha vinter i hele landet – nå med mer moderat kulde.

 • Fredag 2. mars kl. 12.48

  Brann i bolig i Farsund

  Det har oppstått en brann i en bolig i Søndre Vei i Farsund. Det skal ikke være noen personer i huset. Nødetater er på vei.

 • Fredag 2. mars kl. 12.38

  Fem stoppet i fartskontroll

  Fem stoppet i fartskontroll

 • Fredag 2. mars kl. 12.32

  Lager bærekraftige legoklosser – av sukkerrør

  Lego skal nå lage miljøvennlige klosser, for første gang i historien.

 • Fredag 2. mars kl. 12.29

  Færre arbeidsledige

  Ledigheten i Østfold fortsetter å gå ned. Ved utgangen av februar var det registrert 4 260 helt arbeidsledige her i fylket, det er en nedgang på 10 prosent i forhold til samme periode i fjor viser ferske tall fra NAV. Flest ledige er det nå innenfor butikk- og salgsarbeid.

 • Fredag 2. mars kl. 12.29

  Leteaksjon etter savnet kvinne utenfor Bergen

  Det har blitt satt i gang full leteaksjon etter en kvinne i 60-årene på Helleneset nord for Bergen.

 • Fredag 2. mars kl. 12.29

  Leteaksjon etter savnet kvinne i Bergen

  Det har blitt satt i gang full leteaksjon etter en kvinne i 60-årene på Helleneset i Bergen.

 • Fredag 2. mars kl. 12.27

  Sliter med senskader etter kreft

  5000 sørlendinger lever med senskader etter kreft. Avansert kreftbehandling redder og forlenger livet til mange flere enn før, men en tredjedel av de overlevende får senskader. I årets kreftaksjon skal pengene gå til tiltak rettet mot senskader.

 • Fredag 2. mars kl. 12.14

  Ble fratatt førerkortet

  To bilførere har fått førerkortet beslaglagt og to har fått fartsbot etter en trafikkontroll på E18 ved Varoddbroa i Kristiansand. Den høyeste hastigheten ble målt til 88 kilometer i timen i 50-sone, melder politiet.

 • Fredag 2. mars kl. 12.13

  Kraftig kronehopp etter inflasjonsgrep

  Kronen styrket seg umiddelbart 14 øre mot euroen etter at det kom meldinger om at regjeringen endrer inflasjonsmålet.

 • Fredag 2. mars kl. 12.12

  Arbeidsledigheten går ned

  Ved utgangen av februar var det registrert 4 260 helt arbeidsledige her i fylket. Det er en nedgang på 10 prosent i forhold til samme periode i fjor, viser ferske tall fra NAV. Flest ledige er det nå innenfor butikk- og salgsarbeid.

 • Fredag 2. mars kl. 12.10

  Kjøpte bil til 700 000 usett: – Rett og slett «passion»

 • Fredag 2. mars kl. 12.07

  Sjokktall om karbonfangst og lagring: Kan koste 25 milliarder

  En ny rapport som olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) har publisert fredag morgen, viser at regningen for CO?-fangst og lagring kan bli mye høyere enn regjeringen hittil har trodd.

 • Fredag 2. mars kl. 12.06

  Fikk mildere straff

  En 18-åring er dømt til tre års fengsel for å ha angrepet en eks-kjæreste med kniv desember 2016, skriver Fædrelandsvennen. Dette etter at saken ble tatt opp til ny vurdering i Tingretten. Gutten knivstakk jenta seks ganger med kniv på KVS Bygland.

 • Fredag 2. mars kl. 12.03

  Får tilskot til dokumentar

  Det bergensbaserte TV- og produksjonsselskapet Flimmer Film og regissør Eivind Tolås får 420.000 kroner frå Norsk filminstitutt. Pengane er eit produksjonstilskot til dokumentarfilmen «Return of a View». Tolås har regissert ei lang rekke filmar og musikkvideoar, mellom anna for Kaizers Orchestra.

 • Fredag 2. mars kl. 11.59

  Flytter Trestokkfestivalen

  Trestokkfestivalen flytter musikkfestivalen sin fra Åsnes til en annen kommune i Hedmark. Grunnen er at de mener de har hatt et vanskelig samarbeid med kommunen.

 • Fredag 2. mars kl. 11.59

  Kan bli vanskeleg å finne årsak

  Brannteknikarar vil over helga starte undersøkingane av branntomta på Njøs på Hermansverk. Det seier Magne Straumstein, politioverbetjent og straffesaksansvarleg i Sogn. Ingen vart skadde då Nagelhuset i natt vart totalskadd i brannen. Straumstein seier det blir krevjande å finne brannårsaka, og at dei går breitt ut i etterforskinga. Folk som har informasjon blir bedne om å ta kontakt.

 • Fredag 2. mars kl. 11.59

  Faktisk.no: Ikke sikkert at eldre drikker dobbelt så mye, og at det de siste årene har vært en økning

  Faktisk.no har faktasjekket påstanden om at eldre drikker dobbelt så mye, og at det de siste årene har vært en dramatisk økning.

 • Fredag 2. mars kl. 11.52

  Tunnelgjennomslag på ny E39

  Tunnelgjennomslag på ny E39

 • Fredag 2. mars kl. 11.49

  Minusgrader over hele landet

  Minusgrader over hele landet

 • Fredag 2. mars kl. 11.45

  Slik er Jaguar i-Pace i forhold til Tesla Model X og Model S

 • Fredag 2. mars kl. 11.38

  Brot mellom Agder og Skagerak

  Eigarane i Agder Energi vil avslutte arbeidet med å slå selskapet saman med Skagerak Energi. Det seier Bjørn Ropstad i Agder Energi. Etter det NRK veit strandar samtalane på spørsmålet om kvar hovudkontoret skal ligge.

 • Fredag 2. mars kl. 11.38

  «Ohi» fridde til kjæresten med hele familien til stede: – Hadde sommerfugler i magen

  BEKKESTUA (VG) Han er vant til å spille og score foran tusenvis av mennesker. Også når Ohi Omoijuanfo (24) siktet inn sitt livs kanskje viktigste fulltreffer hadde han publikum.

 • Fredag 2. mars kl. 11.37

  Senker inflasjonsmålet til Norges Bank

  I en ny forskrift for pengepolitikken endres det norske inflasjonsmålet til 2,0 prosent.

 • Fredag 2. mars kl. 11.33

  Stadig flere i arbeid i Hordaland

  Tallet på arbeidsledige i Hordaland er gått ned med 1700 personer siden februar i fjor. Det viser nye tall fra NAV. I overkant av 8.000 personer er nå uten arbeid her i fylket. Det utgjør 2,9 prosent av arbeidsstyrken.

 • Fredag 2. mars kl. 11.26

  465 færre ledige i Nordland

  I februar 2018 er det 2.609 arbeidsledige i Nordland, noe som tilsvarerette tilsvarer en arbeidsledighet på 2,1 prosent. Dette er 465 mennesker færre enn på samme tid i fjor. Det melder Nav i en pressemelding.

 • Fredag 2. mars kl. 11.22

  Interessert i bitcoin? Se opp for disse svindeltriksene

  Flere millioner er forsvunnet ned i lommene på falske bitcoin-forhandlere. Her er metodene de bruker og tipsene du burde kjenne til.

 • Fredag 2. mars kl. 11.22

  Interessert i bitcoin? Se opp for disse svindeltriksene

  Flere millioner er forsvunnet ned i lommene på falske bitcoin-forhandlere. Her er metodene de bruker og tipsene du burde kjenne til.

 • Fredag 2. mars kl. 11.21

  Tiltak fra Agder Energi

  Svein Are Folgerø i Agder Energi Nett sier bredden på kritiske linjegater skal økes. 36 hovedforbindelser skal «tresikres» og 106 forbindelser skal sikres ved hogst. Mer kabling skal også vurderes. Styret i Agder Energi Nett bevilger 50 millioner til ekstratiltak.

 • Fredag 2. mars kl. 11.16

  Lørdagens travtips: En klink V75-vinner

  Ulsrud Tea har et gaveløp på papiret i Arne Sems minneløp. I tillegg lar VGs travekspert, Anders Olsbu, både Bruno di Quattro og Bongo stå ugardert.