Nyheter:

 • Tirsdag 27. februar kl. 23.45

  Vestlandsrevyen 27. feburar 22.55

  Siste distrikssending tysdag kveld ved Jan Børge Leirvik.

 • Tirsdag 27. februar kl. 23.39

  Brann i enebolig i Risør

  Nødetatene har rykket ut til en brann i en enebolig i Risør i Aust-Agder. Ifølge politiet er det snakk om en pipebrann som har spredd seg til takkonstruksjonen. Beboerne skal være ute.

 • Tirsdag 27. februar kl. 23.19

  «Arboga-kvinnen» drapsdømt – beholder forsikringspenger

  Svensk lagmannsrett mener det er usikkert hvordan Johanna Möllers ektemann døde og frifinner «Arboga-kvinnen» for oppfordring til drap på ham. Hun dømmes samtidig til livstid i fengsel for drap og drapsforsøk på sine foreldre.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.55

  Sparta møter Manglerud i kvarten

  Kvartfinalemotstandere ble valgt i kveld etter seriespillets siste kamper i eliteserien i ishockey. Sparta valgte Manglerud Star som motstander. Resten av kvartfinalene: Storhamar–Lørenskog, Lillehammer–Vålerenga, Frisk Asker–Stavanger Oilers.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.47

  Se 22.55-sendinga

  Martin Tangen Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold direkte klokka 18.50, 20.55 og 22.55.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.38

  Salget av Trønder-Avisa stoppet

  Salget av Trønder-Avisa til Polaris Media er stoppet på målstreken. Den dramatiske vendingen skjedde på generalforsamlingen til eierselskapet LL Inntrøndelagen AS tirsdag kveld. Det melder Medier 24.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.37

  Stans på Østfoldbanen

  Det er full stans i trafikken mellom Kambo og Moss på grunn av en feil i signalanlegget, melder Bane Nor. De opplyser om at de jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.34

  Pipebrann i Fredrikstad

  Fredrikstad brannvesen har vært på pipebrann i Storveien.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.33

  NRK Sørlandet 22:56

  NRK Sørlandet 22:56

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.23

  Se distriktsnyhetene fra Rogaland

  Direkte fra 22.55.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.22

  USA blir største oljeprodusent i 2019

  USA kommer til å passere Russland og bli verdens største oljeprodusent senest i 2019, sier Det internasjonale energibyrået (IEA).

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.21

  Olemic Thommessen foreslår krisetiltak for å dekke inn gigantsprekk

  Stortingspresident Olemic Thommessen (H) lover bot og bedring etter stortingsskandalen. Han vil onsdag foreslå ansettelsesstopp i Stortingets administrasjon og at alle nye bygge- og oppussingsprosjekt legges på is.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.21

  Olemic Thommessen: Ansettelsesstopp og stopp i andre oppussings-prosjekter

  Stortingspresident Olemic Thommessen lover bot og bedring etter stortingsskandalen. Han vil onsdag foreslå for presidentskapet og finanskomiteen at det innføres ansettelsesstopp i Stortingets administrasjon og at alle nye bygge- og oppussingsprosjekt legges på is.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.19

  Airbnb-overnattinger øker sterkt

  Det er registrert 40 ganger så mange private Airbnb-overnattinger i Norge som for tre år siden. Regiondirektør i NHO, Målfrid Baik, mener utleiemarkedet er for lite regulert og sier at konkurransen er ulik på grunn av andre skatteregler.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.18

  Nye store fly kan skape et annet flybehov for SAS: Toppsjefen åpner for å utvide regionalflåten

  Etter hvert som gamle Boeing-fly skal fases ut og erstattes med nye, større fly fra Airbus risikerer SAS å ende med et tomrom i bunnen av flåten sin. For å møte en intens konkurranse og beholde lønnsomheten åpner SAS-sjefen derfor for å skaffe flere regionalfly.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.12

  Vil luke vekk useriøse aktører

  Statens vegvesen har engasjert eksterne konsulenter som skal se nærmere på rullebladet til utenlandske aktører, som gir anbud på kontrakter i Rogfast. Målet er å luke vekk useriøse aktører. I Ryfast avdekket Arbeidstilsynet flere forhold, som ikke var i tråd med regelverket. – Det var utenlandske entreprenører som hadde utfordringer knyttet til å følge norske arbeidstidsregler, sier Gro Ellingsen i Arbeidstilsynet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.06

  Kvartfinalene klare

  I kveld ble det klart at Storhamar møter Lørenskog og Lillehammer møter Vålerenga i kvartfinalen. Trekningen skjedde etter den siste kampen i eliteserien som ble spilt i Kristins hall i går kveld. Der slo Lillehammer Storhamar 6-5.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.01

  Espanyol sjokkerte Real Madrid på overtid: – Noe av det svakeste jeg har sett

  (Espanyol – Real Madrid 1–0) Espanyol stanget og stanget hele kampen, og til slutt beseiret de den spanske giganten Real Madrid.

 • Tirsdag 27. februar kl. 22.01

  Espanyol sjokkerte Real Madrid tre minutter på overtid: – Har vært ræva

  (Espanyol – Real Madrid 1–0) Espanyol stanget og stanget hele kampen, og til slutt beseiret de den spanske giganten.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.52

  Oilers møter Frisk Asker

  Stavanger Oilers møter Frisk Asker i kvartfinalen i NM. Verken Sparta Sarpsborg eller Lillehammer ønsket å møte siddisene, dermed ble Frisk tvunget til å velge Oilers. De to lagene møttes i fjorårets NM-finale. Den gang gikk Oilers seirende ut.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.50

  Stjernen må spille kvalik

  Stjernen tapte kveldens avgjørende kamp mot Manglerud helt i sluttminuttene. Da det gjensto to minutter av kampen, ledet Stjernen med ett mål. Men gjestene scoret to ganger før fulltid og dermed endte oppgjøret 4–5. Stjernen må nå spille kvalik. Sparta vant borte, 4-1, mot Stavanger.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.48

  Alle reddet ut av brennende hus

  Totalt sju personer blir husløse etter en brann i en enebolig i Fredrikstad i kveld. Østfold-politiet melder på Twitter at fire personer i nabohuset ble evakuert. Huset kan ikke reddes, og det blir en kontrollert nedbrenning.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.43

  Tysk landsby beholder omstridt «Hitler-klokke»

  Flere innbyggere reagerer på at kommunestyret i den tyske landsbyen Herxheim am Berg velger å beholde en kirkeklokke med et hakekors og påskriften «Alt for fedrelandet - Adolf Hitler»

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.37

  Forlenget skisesongen

  Skigruppa i Gulset idrettsforening avsluttet egentlig skikarusellen til vinterferien, men ombestemte seg på grunn av den snørike vinteren. 10-12 minusgrader og litt vind ødela slett ikke stemninga for skigruppas leder Fredrik Mydske Nilsen, Ulrik Lund Bordi og Sondre Wold Rørvik tirsdag kveld.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.37

  Skiforbundet punger ut – forsikringstvist løst

  I høst slo juseksperter alarm og kalte forsikringsordningen til flere hundre norske toppidrettsutøvere for «en skandale». Nå åpner Norges Skiforbund lommeboken for totalt 176 landslagsutøvere.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.34

  Lena (24) eneste kjelkehockey-kvinne i Pyeongchang: Deler garderobe med gutta

  Norges kjelkehockeyherrer håper på medalje i Pyeongchang. Stopp litt – her er også en kvinne. Lena Schrøder (24) blir en av gutta i Paralympics.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.33

  Byggeskandalen: Stortinget oppjusterte kostnadsrammen med 90 millioner «for å holde oss på runde tall»

  Stortingets direktør fikk støtte for å avrunde opp en udefinert sum i byggeprosjektet, med 90 millioner kroner.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.28

  Fylkesveg stengt på grunn av snøras

  Fylkesveg 362 er stengt mellom Haukeli og Krossen på grunn av snøras melder Statens vegvesen. Omkjøring skjer via E 134.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.28

  Stjernen raknet fullstendig og risikerer nedrykk - Lørenskog slapp med skrekken

  (Vålerenga – Lørenskog 6-3, Stjernen – Manglerud Star 4–5) Lørenskog tapte for Vålerenga og så ut til å være ute av sluttspillet. Så raknet Stjernen fullstendig.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.28

  Stjernen raknet og risikerer nedrykk: – Verst tenkelige måte

  (Vålerenga – Lørenskog 6-3, Stjernen – Manglerud Star 4–5) Lørenskog tapte for Vålerenga og så ut til å være ute av sluttspillet. Så raknet Stjernen fullstendig.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.28

  Stjernen raknet fullstendig og risikerer nedrykk: – Fortjener ikke mer

  (Vålerenga – Lørenskog 6-3, Stjernen – Manglerud Star 4–5) Lørenskog tapte for Vålerenga og så ut til å være ute av sluttspillet. Så raknet Stjernen fullstendig.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.13

  Avaldsnes med millionoverskudd

  Avaldsnes la tirsdag kveld frem regnskapet for driftsåret 2017. Det viste et overskudd på 1,2 millioner kroner, melder klubben på sine nettsider.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.09

  Nervepirrende Stjernen-minutter

  Ni minutter før full tid leder Stjernen 4–3 over Manglerud i Stjernehallen. Vålerenga leder 5–3 over Lørenskog og dermed er Stjernen i sluttspillet akkurat nå.

 • Tirsdag 27. februar kl. 21.07

  Stygt Oilers-tap

  Stavanger Oilers tapte sesongens siste seriekamp. Sparta Sarpsborg vant kampen i DNB Arena med sifrene 4–1. Dermed ender Oilers på en skuffende 6. plass i serien.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.58

  Nobelinstituttet mistenker falsk nominasjon av Trump til fredsprisen - går til politiet

  Nobelinstituttet mener det har mottatt en falsk nominasjon på USAs president Donald Trump som kandidat til fredsprisen. Saken er politianmeldt, bekrefter Olav Njølstad overfor VG.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.48

  Vestlandsrevyen 27. februar 20.55

  Programleiar er Jan Børge Leirvik.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.47

  Dette er den nye badstuflåten i Oslo

  Den nye badstuflåten skal ta med folk som ønsker det på tur rundt i Oslofjorden. Her kan man både ta badstu og bade om hverandre, hele året! Flåten er designet av Bjelkelaget. Badstuen har toalett, omkledningsrom og plass til 10–20 personer.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.46

  Her kan du se Østafjells 20.55

  Østafjells 20:55

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.43

  MGP-Oselie nominert til pris

  Oselie Henden frå Nordfjordeid er nominert som årets stjerneskot i Nickelodeon Kids' Choice Awards. Sjåarane av barne-TV-kanalen står fritt til å stemme fram sine favorittar. Oselie vann MGP junior i fjor. Dei andre nominerte stjerneskota er Ylva Johnsen Olaisen, Kattekryp og Emma Ellingsen. Prisen blir delt ut 25. mars.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.40

  SNIKTITT: Asus Zenfone 5 og Zenfone 5Z Ser ut som en iPhone X, yter som en Galaxy S9 og koster halvparten

  Dette kan bli en vinner for Asus.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.38

  NRK-Sørlandet 20:55

  NRK-Sørlandet 20:55

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.37

  Brann i Fredrikstad

  Nødetatene har rykket ut på brann i Lahellemoveien etter en kraftig røykutvikling i et bolighus. Det melder Østfold politidistrikt på Twitter.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.35

  Sparta leder i Stavanger

  Etter to perioder i Stavanger leder Sparta 1–2 over hjemmelaget.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.34

  Fortsatt håp for Stjernen

  Vålerenga leder 4–2 over Lørenskog etter to perioder. Samtidig leder Stjernen 3–2 over Manglerud etter to perioder. Dermed er Stjernen i sluttspillet akkurat nå, mens Lørenskog må spille kvalik. Det er en periode igjen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.33

  21-åring blir kaptein i Eliteserien: - Betyr mye for meg

  Andreas Hanche-Olsen teller bare 21 år og 41 toppseriekamper. Nå blir han Stabæks kaptein - som Eliteseriens klart yngste.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.29

  Se distriktsnyhetene fra Rogaland

  Direkte fra 20.55.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.26

  Oljefondet doblet innsatsen i flere gamblingselskaper

  Mens Ap og KrF vil utrede kasino-nekt for Oljefondet, har verdien på fondets plasseringer i verdens største gamblingselskaper økt med 48 prosent på ett år.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.18

  Sparta har snudd kampen

  Stavanger Oilers ledet 1–0 etter første periode, men i andre periode snudde Sparta Sarpsborg kampen. Først utlignet Kevin Sundher for gjestene, så satte Kristian Østby inn Sarpsborg-lagets ledermål. Dermed ligger Oilers under 2–1.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.17

  To personer skadet i skianlegg

  To personer er skadet i en skiheis i Ånstadblåheia Skisenter på Sortland. En gjennstand skal ha falt ned fra skiheisen og ført til skadene. De to blir tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.12

  Pipebrann i Moss

  Brannvesenet er på pipebrann i Solielunden i Moss.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.07

  Turgåar funnen i god behold

  Redningshelikopteret har henta ned kvinna som var sakna ved Tveitakvitingen på Kvamskogen. Ho er i god behold. – Takk til dei profesjonelle hardhausane i fjellet, twitrar politiet. Det er meldt 17 minusgrader og liten kuling i området tysdag.

 • Tirsdag 27. februar kl. 20.05

  KrF: Thommessen-saken har gått fra vondt til verre

  Det var KrFs stemmer som gjorde at Olemic Thommessen (H) med nød og neppe ble gjenvalgt i oktober i fjor, men nå skjerper partiet ordbruken. Også Ap og Sp gir uttrykk for tynnslitt tillit.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.56

  Får ikkje kontakt med turgåar

  Ni frivillige frå Røde Kors deltek i søket etter kvinna på Kvamskogen. Leitemannskapa har ein indikasjon på kor kvinna er, men turgåaren har lite batteri og er tynt kledd. Ho ringte naudnummeret 18.30. – Me antek at ho no er tom for straum, seier operasjonsleiar Eivind Hellesund.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.56

  Får ikkje kontakt med sakna kvinne

  Ni frivillige frå Røde Kors deltek i søket etter en kvinne på Kvamskogen i Hordaland. Leitemannskapa trur dei veit kor kvinna er, men ho har lite batteri og er tynnkledd. Ho ringte naudnummeret 18.30. Politiet trur at ho no er tom for straum.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.51

  Stalleland tilbake i Frp

  Terje Stalleland er igjen medlem av Fremskrittspartiet. Fylkesstyret har i kveld sagt ja til søknaden om medlemskap. Den tidligere gruppelederen i Grimstad kommunestyre meldte seg ut under striden rundt Ingebjørg Godskesen og fylkessammenslåing.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.45

  Røyk fra peis førte til utrykning

  Nødetatene rykket tidligere tirsdag kveld ut til Refsnesskogen i Moss etter meldinger om røyk fra en leilighet. Politiet melder at det foreløpig ser ut som det har kommet røyk fra en peis og at det ikke er åpne flammer fra boenheten. Brannvesenet undersøker nærmere hva som er årsaken.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.42

  Stjernen leder skjebnekamp

  Stjernen leder 2–0 mot Manglerud etter første periode i Stjernehallen. Stjernen må vinne kampen for å sikre seg sluttspillplass, samtidig som Vålerenga må vinne mot Lørenskog. I Stavanger ligger Sparta under 1–0 mot rogalendingene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.36

  Røyk fra leilighet i Moss

  Nødetatene har rykket ut til Refsnesskogen i Moss etter melding om røyk fra en leilighet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.32

  Ukjent skadeomfang etter bilbrann

  Bilbrannen på Sokn på Rennesøy er stanset. Sjåføren oppdaget selv at det kom røyk og flammer fra dashbordet i det han kom ut av Byfjordtunnelen. Skadeomfanget etter brannen er foreløpig ukjent, melder politiet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.31

  Røykutvikling i enebolig i Ås

  Røykutvikling i enebolig i Ås

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.30

  Oilers leder 1–0

  Stavanger Oilers leder 1–0 over Sparta Sarpsborg etter første periode i DNB Arena. Oilers-kaptein Kristian Forsberg satt inn ledermålet etter ni minutters spill.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.25

  Weng slår tilbake mot OL-kritikken: – Jeg var ikke sinnssykt dårlig

  Heidi Weng (26) hadde et skuffende Pyeongchang-OL, og kom for første gang siden 2013 hjem fra et mesterskap uten medalje. Nå slår hun tilbake mot kritikerne.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.19

  Setter inn helikopter i letingen

  Redningshelikopter, luftambulanse og mannskaper fra Røde Kors er med i letingen etter en kvinne ved Tveitakvitingen på Kvamskogen i Hordaland. Operasjonsleder i Vest politidistrikt Eivind Hellesund sier at kvinnen på grunn av snøfokk og vind ikke har funnet veien tilbake. I følge yr.no er det minus 17 grader og liten kuling i området.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.07

  Syv trafikkuhell og ulykker på E18

  Politiet opplyser at det i kveld har vært totalt syv trafikkuhell og ulykker på E18 mellom Lillesand og Arendal. 20 kjøretøy har vært involvert, og syv personer har blitt kjørt til sykehus. Skadeomfanget er ukjent.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.05

  Politijakt på mistenkeleg sjåfør

  Politiet i Bergen stansa ein kvinneleg sjåfør ved Bystasjonen etter å ha forsøkt å stansa ho utanfor Fløyfjellet. Sjåføren mangla førarkort og verka rusa, ifølge politiet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.03

  Stoppar alle vogntog

  Statens vegvesen stanser alle vogntog på stasjonen sin på Rige for dekkontroll. Kjøretøy som har for dårlige dekk blir nektet å kjøre videre.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.03

  Pass på båten i kulda

  Det kan være lurt å passe på båten i vinterkulda. Ising kan føre til at småbåter velter og synker, skriver meteorologene på Twitter.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.03

  Bil mot lyktestolpe

  På Heimdal har en bil kjørt inn i lyktestolpe. Sjåføren ble med i ambulanse til legesjekk, men uten synlige skader. Politiet melder på Twitter at det er snakk om betydelige skader på bilen, samt en brukket lyktestolpe.

 • Tirsdag 27. februar kl. 19.00

  Bilbrann på Rennesøy

  Det er meldt om en bilbrann på Sokn på Rennesøy. Brannvesenet er på vei.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.47

  Midtnytt utgår 18.50

  Distriktsnyheter fra Møre og Romsdal vil sendes i stedet for Midnytt i kveld 18.50 på grunn av tekniske problemer.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.45

  Vestlandsrevyen 27. februar 18.50

  Programleiar: Jan Børge Leirvik

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.41

  Her kan du se Østafjells 18.50

  Østafjells 18:50

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.39

  Se 18.50-nyhetene

  Martin Tangen Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold direkte klokka 18.50, 20.55 og 22.55.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.38

  Oilers' siste seriekamp

  Klokken 19 droppes pucken i Stavanger Oilers' siste grunnseriekamp for sesongen. På andre banehalvdel står Tommy Kristiansens Sparta Sarpsborg. Med seier i kveldens kamp kan Oilers klatre forbi Vålerenga og sikre 5.-plassen, i det som til nå har vært en svært skuffende sesong.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.37

  Solskjær hyller unggutt: – Den fødte kaptein

  PUERTO BANUS (VG) Han er bare 18 år, men har allerede fått kapteinsbindet av Ole Gunnar Solskjær. Leo Skiri Østigård får Solskjær til å tenke på Roy Keane.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.33

  Visste du dette om det norske aksjemarkedet?

  Hvor mange eier aksjer i Norge, hvor gamle er de og hvor kommer de egentlig fra? Og hvor mange nordmenn ble egentlig rammet av Norske Skog-konkursen?  

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.33

  Redningsaksjon på Kvamskogen

  Politiet og Røde Kors er ute for å hente en kvinne som har behov for hjelp i området Tveitakvitingen på Kvamskogen. Politiet melder at det er utfordrende værforhold, kaldt og vind.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.33

  Har gått seg fast

  Politiet og Røde Kors er ute for å hente en kvinne som har behov for hjelp i området Tveitakvitingen på Kvamskogen. Politiet melder at det er utfordrende værforhold, kaldt og vind.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.30

  E18 open igjen

  E18 er open for trafikk igjen mellom Lillesand og Kristiansand etter å ha vore stengd i vestgåande løp på grunn av trafikkulykke. Vegen var stengd mellom Brattheitunnelen og Steinsåstunnelen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.25

  Kjøpte tilbake konkursboet: – Tilbords-systemet var gått ut på dato

  Tilbords har fått ny eier på plass, den samme som slo selskapet konkurs for en drøy uke siden.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.24

  Ingen togstreik

  LO Stat ble tirsdag ettermiddag enig med Spekter i meklingen for ansatte i Bane Nor. Det blir derfor ingen streik i selskapet, melder NTB. Partene kom til enighet 17 timer på overtid. En eventuell streik ville rammet Gjøvikbanen og Kongsvingerbanen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.24

  Se distriktsnyhetene fra Rogaland

  Direkte fra 18.50.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.23

  NRK Sørlandet 18:50

  NRK Sørlandet 18:50

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.18

  Brann i bustadhus

  Fleire personar har komme seg ut av eit hus som byrja å brenne i Lyngdal. Ifølgje brannvesenet starta brannen i pipa på huset, og utvikla seg.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.18

  Norsk statsborger fengslet i Irak på ny: – Kan i praksis domfelles uten rettssak

  – Vi er utrolig redde, sier broren til den norsk-irakske journalisten Samir Obeid, som trodde han endelig skulle få ham hjem til Norge igjen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.16

  Hester ute av veibanen

  De tre løse hestene som har løpt i veibanen på riksvei 115 i Askim har kommet seg ut i terrenget. De er ikke lengre til fare for seg selv eller andre i trafikken, melder politiet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.15

  Trump og Boeing enige: Bestiller nye Air Force One for 31 mrd.

  Det legendariske presidentflyet skal snart erstattes med en splitter ny modell.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.11

  Ranheim tapte i Spania

  Ranheim tapte tirsdag 2–1 for islandske FH Hafnarfjördur i en treningskamp på Marbella. Andreas Helmersen scoret for Ranheim som åpner eliteserien med hjemmekamp mot Brann på hjemmebane 10. mars.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.04

  Staten håver inn: Derfor vokser strømregningen

  Synes du det er blitt dyrt å holde varmen? Kanskje ikke så rart når staten har økt avgiftene med 23 prosent de siste 10 årene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.03

  Dømt for truende oppførsel

  En mann i 40-årene fra Vesterålen er i Vesterålen tingrett dømt for besittelse og innførsel av narkotika og truende oppførsel mot en kvinne. Det melder Vesterålen Online. Retten har kommet til at straffen settes til en bot på 15.000 kroner og subsidiært fengsel i 20 dager med 6 dagers fradrag.

 • Tirsdag 27. februar kl. 18.03

  Norge fryser - strømprisene har økt over 30 prosent i februar

  Norske strømpriser har økt med over 30 prosent i løpet av februar måned - både på grunn av kulde her i landet, men også på grunn av at Europa kjøper strømmen vår.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.58

  Tre løse hester i veibanen

  På riksvei 115 i Askim løper tre løse hester i veibanen. Hestene er ifølge politiet ca. fem kilometer fra Askim i retning Trøgstad. Eieren prøver å fange inn hestene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.52

  Enighet i Bane Nor-mekling

  Partene i jernbanemeklingen er nå enige, får NRK bekreftet. Dermed er streikefaren avblåst. Bane Nor og LO/Norsk Jernbaneforbund og Norsk lokmotivmannsforbund er enige om ny tariffavtale. Tidligere i dag ble Delta/YS Spekter og Bane Nor/Spekter enige.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.48

  Beskyldes for å lage sirkus

  Lederen av Fylkestingets kontrollkomité, Marianne Kvensjø, beskyldes for å lage politisk sirkus av hurtigbåthøringen. Kritikken kommer fra nestlederen i komiteen, Kjell Are Johansen. Kvensjø sier til Bodø Nu at høringen ikke er et ønske om hverken politisk sirkus eller omkamp om båtkuttene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.47

  Lettare skadd

  Ein mann er lettare skadd etter ei trafikkulykke på Stoa i Arendal tysdag ettermiddag. Det opplyser sjukehuset i Arendal.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.38

  Copy: Norge fryyyser - strømprisene har økt over 30 prosent i februar

  Norske strømpriser har økt med over 30 prosent i løpet av februar måned - både på grunn av kulde her i landet, men også på grunn av at Europa kjøper strømmen vår.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.36

  Kitchn kjøper konkursboet i Tilbords

  Sammen med handelskonsernet Dalema satser Kitchn på videre drift av Tilbords-kjeden.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.35

  Aldri har Oljefondet eid mer

  Ved utgangen av 2017 eide Oljefondet 1,4 prosent av alle verdens aksjer. Det er den høyeste andelen noensinne, etter fem år med ekstrem verdiøkning.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.34

  Parat anker Norwegian-dommen

  Spørsmålet om hvorvidt flyselskapet har arbeidsgiveransvar for piloter og kabinansatte, tas til Høyesterett.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.34

  Tidenes fest på børsen i Brasil

  Store norske selskaper som Statoil og Norwegian drar til Brasil på jakt etter fornyet vekst. Denne uken satte den brasilianske børsen en historisk rekord.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.34

  Homo-hets i russisk valgvideo

  PARIS (VG) Kampanjefilmen sier at russere blir «straffet» med å bo sammen med homofile dersom de ikke bruker stemmeretten 18.mars.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.30

  Merkel kritiserer matsentral for å nekte flyktninger mat

  Tysklands statsminister Angela Merkel kritiserer en veldedig organisasjon for å nekte å dele ut mat til innvandrere og flyktninger.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.29

  Macron inspirert av den norske EU-modellen

  Frankrikes president Emmanuel Macron tror ikke Storbritannia vil få en like tett tilknytning til EU etter brexit som Norge har i dag.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.28

  Trafikkuhell ved Lagunen

  Brannvesenet melder om materielle skader etter ein kollisjon ved Lagunen i Fana.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.28

  Domstol godkjenner dieselforbud i tyske byer

  En tysk domstol har avgjort at byer i Tyskland kan innføre forbud mot dieselbiler i bysentrum. I Roma vil det også bli dieselforbud, varsler ordføreren.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.27

  Ingen ro i Øst-Ghouta på våpenhvilens første dag

  Ingen nødhjelp kom inn, og ingen sårede ble evakuert på våpenhvilens første dag i Øst-Ghouta utenfor Damaskus. Partene skylder på hverandre.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.26

  Solberg: Positive signaler om EUs forsvarsfond

  Statsminister Erna Solberg reiser hjem fra Paris med styrket håp om at Norge kan få delta i EUs nye pengefond for forsvarsindustrien.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.26

  Tidenes fest på børsen i Brasil

  Store norske selskaper som Statoil og Norwegian drar til Brasil på jakt etter fornyet vekst. Denne uken satte den brasilianske børsen en historisk rekord. 

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.25

  Riksrevisjonen med sterk kritikk av Nav

  Mange står fortsatt uten arbeid etter å ha deltatt i arbeidsmarkedstiltak. – Nav gjør ikke det de er pålagt, sier riksrevisor Per-Kristian Foss.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.25

  Ap prøver stanse kollektivkutt

  Arbeiderpartiet går inn for å stoppe kuttene rådmannen har foreslått i kollektivtrafikken nord i Trøndelag. Ap får med SV, KrF, MDG og Pensjonistpartiet på vedtak om stopp i kollektivkutt og vil da ha flertall i det ekstraordinære hovedutvalgsmøtet torsdag, melder Trønder-Avisa.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.25

  Flertall for å stanse kollektivkutt

  Det er flertall for å stoppe kuttene rådmannen har foreslått i kollektivtrafikken nord i Trøndelag. Ap får med SV, KrF, MDG og Pensjonistpartiet på vedtak om stopp i kollektivkutt, og vil da ha flertall i det ekstraordinære hovedutvalgsmøtet torsdag, opplyser partiene i en pressemelding.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.24

  Oljefondet får kritikk for fortsatte kullinvesteringer

  Oljefondet er fortsatt tungt inne i flere store kullselskaper, ifølge miljøorganisasjonene Greenpeace, Verdens naturfond (WWF) og Framtiden i våre hender.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.24

  Beslag av narkotika på Røst

  Politiet beslagla narkotika under en trafikkontroll på Røst i dag. To personer er anmeldt for ruspåvirket kjøring og politiet opplyser om flere tilfeller av kjøring uten førerkort. Det melder politiet på Twitter

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.23

  YS krever reallønnsvekst

  YS-leder Jorunn Berland mener oppsvinget i norsk økonomi må gi reallønnsvekst til alle i årets lønnsoppgjør.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.22

  Frp vil kvitte seg med kirkeasyl

  Etter at en afghansk småbarnsfamilie som påberopte seg kirkeasyl ble pågrepet fredag, har debatten om kirkeasyl blusset opp. Nå vil Frp skrote ordningen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.21

  Enighet i Bane Nor-mekling

  Partene i jernbanemeklingen er nå enige, får NRK bekreftet. dermed er streikefaren avblåst. Bane Nor og Norsk Jernbaneforbund og Norsk lokmotivmannsforbund er enige om ny tariffavtale. Tidligere i dag ble Delta/YS Spekter og Bane Nor/Spekter enige.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.21

  Uredd forkjemper for likestilling får Fredrikkeprisen

  Dagbladets politiske kommentator Marie Simonsen er tildelt Sanitetsforeningens Fredrikkepris for sin uredde kamp for likestilling gjennom 30 år.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.20

  Nettavisen Resett felt i PFU

  Nettavisen Resett er felt på fire punkter av Pressens Faglige Utvalg (PFU). Avisen brøt god presseskikk i omtale av en demonstrasjon på Gjøvik.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.18

  Leo Borg

  Sønnen til tennislegenden Bjørn Borg, 14 år gamle Leo Borg, er med i tennisturneringen ITF Gjøvik Porsche Open i Gjøvik. Turneringen, som samler unge tennisspillere fra hele verden, varer fram til fredag. Leo Borg kvalifiserte seg i dag til kvartfinalen i morgen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.17

  Enighet i Bane Nor-mekling

  Partene i jernbanemeklingen er nå enige, får NRK bekreftet. Det ble meklet 17 timer på overtid. En streik i Bane Nor ville ha rammet Trøndelag spesielt hardt.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.16

  Weinsteins selskap vil begjære seg konkurs

  Hollywood-produsent Harvey Weinsteins selskap The Weinstein Company skal levere konkursbegjæring etter at forsøk på å selge selskapet har mislyktes.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.15

  E18 stengt i Lillesand

  E18 er stengt i vestgående retning mellom Morholtkrysset og Gaupemyrkrysset i Lillesand på grunn av trafikkuhell.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.15

  E18 stengt to steder

  E18 er stengt i vestgående retning mellom Morholtkrysset og Gaupemyrkrysset i Lillesand på grunn av trafikkuhell. E18 er også stengt mellom Brattheitunnelen og Steinsåstunnelen mellom Lillesand og Kristiansand.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.15

  Mediebransjen domineres av menn

  Nesten alle toppledere  –  94 av 100 – i verdens største mediebedrifter er menn, viser en ny undersøkelse.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.15

  Enighet i Bane Nor-mekling

  Partene i jernbanemeklingen er nå enige, får NRK bekreftet. Dermed er streikefaren avblåst. Bane Nor og Norsk Jernbaneforbund og Norsk lokmotivmannsforbund er enige om ny tariffavtale. Tidligere i dag ble Delta og Bane Nor enige.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.14

  – Ingen må snu

  Politiet ber bilistar på E18 om ikkje å snu sjølv om vegen er stengd etter trafikkulykker fleire stader. – Ingen bilistar må snu og køyre i motgåande. Dette er totalt uansvarleg og set andre sitt liv og helse i fare.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.14

  Stjal vin 280.000 kroner

  En mann i 20 åra er tiltalt for grovt tyveri etter at vin til en verdi av nesten 280.000 kroner ble stjålet fra en lastebil i Strømstad, skriver Strömstads tidning. Vinen ble stjålet fra lastebilen mens sjåføren overnattet på en rasteplass. Mannen som står tiltalt ble identifisert ut fra overvåkningsbilder. Han nekter for å stå bak tyveriet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.13

  Stengt og kolonnekjøring i fjellet

  Det er sendt ut OBS-varsel om sterk vind i fjellet i Sør-Noreg. Den sterke vinden gjør at det er stengt for personbiler på Rv 7 over Hardangervidda og kolonnekøyring for lastebiler. På 134 Haukelifjell er det kolonnekjøring for alle på grunn av uvær.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.11

  Åtvarar mot fjellturar

  Mykje vind og Sibir-kulde gjer at meteorologen ber deg om ikkje å legge ut på tur i fjellet. På Hardangervidda og Sognefjellet er det over 20 minusgrader tysdag, og kaldare skal det bli.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.08

  Svendsen direktør i Spektrum

  Eva Annie Svendsen (50) er ansatt som ny administrerende direktør i Trondheim Spektrum AS, opplyser selskapet i en pressemelding.

 • Tirsdag 27. februar kl. 17.02

  Pipebrann i Arna

  Brannvesenet melder på twitter at de har rykket ut til en pipebrann på Takvam i Arna.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.50

  Fålun ny styreleder ved sykehuset

  Sykehuset Østfold har fått ny styreleder som i går ledet sitt første styremøte. Marianne Fålun har bakgrunn fra Statsbygg og har tidligere vært styreleder i Sykeshusapotekene. Hun mener en av de største utfordringene ved Sykehuset Østfold er å ta i bruk nytt teknologisk utstyr til beste for pasientene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.44

  Vil ikke gi Rønning etterlønn

  Både SV og Fremskrittspartiet er kritiske til å gi tidligere fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning, drøyt 200.000 kroner i etterlønn. Rønning trakk seg som fylkesordfører i januar etter varsler om upassende oppførsel.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.42

  Levert rapport

  Arbeidsgruppa for industri næringsliv og teknologi, som jobber med klimaplan i Telemark, peker på karbonfangst og lagring i industrien, kraftforedlende industri, og grønn skipsfart som områder man bør satse på som klimatiltak i Telemark.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.40

  Innbyggerundersøkelse Nes og Sørum

  Fire av fem spurte beboere på Auli i Nes ønsker å forbli en del av kommunen Det viser innbyggerundersøkelsen om grensejustering mellom Nes og Sørum. På Rånåsfoss, som i dag er del av Sørum, er det knapt flertall for å bli en del av Lillestrøm, skriver Romerikes Blad.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.40

  Politiet advarer om vanskelige kjøreforhold i Agder: – La bilen stå!

  Syv trafikkulykker på kort tid gjør at politiet ber deg tenke deg om før du tar bilen ut i ettermiddag.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.38

  Vil ikke flytte bom

  Ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, er uenig med Skien arbeiderparti, og vil ikke flytte bomstasjonen i Lensmannsdalen på vestsida i Skien til Bjørnstad i Porsgrunn. – Jeg tror ikke skiensfolk hadde gått med på å flytte bommen på Eidanger til Gjerpen heller, sier Kåss.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.37

  Solbakken om «nye» Champions League: – Vi er ikke glade for dette

  UEFA gjør flere, store endringer foran neste utgave av Champions League. Det gjør veien vanskeligere for lag som Rosenborg og FC København, noe Ståle Solbakken (50) er smertelig klar over.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.37

  Slik blir «nye» Champions League

  UEFA gjør flere, store endringer foran neste utgave av Champions League. Blant annet kommer de fire beste lagene i England til å gå rett inn i gruppespillet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.36

  Politiet fraråder å kjøre

  Politiet fraråder bilister å kjøre på grunn av uvær og svært vanskelige kjøreforhold. Kulde og vind gjør at saltingen av veiene ikke fungerer. Det har skjedd mange trafikkuhell på E18 i ettermiddag, og mange personer er kjørt til sykehus for sjekk.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.35

  RYKTE: – Neste generasjon Nvidia-kort kommer i april

  Basert på Ampere-arkitekturen?

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.27

  Sibirkulden er her – sur vind kan gjøre det farlig kaldt

  Med gradestokker som viser 30 minusgrader enkelte steder i landet er det bare å kle seg godt og bruke kuldekrem, lyder rådet fra Statsmeteorologen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.16

  Østre linje går som normalt igjen

  Togene går som normalt igjen mellom Askim og Mysen etter en tidligere feil i fjernstyringen. Reisende må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.14

  Drapssiktet nylig løslatt fra fengsel: – Mangler barrierer for voldsbruk

  29-åringen som mandag kveld ble siktet for å ha drept Robin André Svendsen i Ålesund, ble så sent som mars i fjor pågrepet for å ha stukket en annen mann med et skarpt redskap. Han slapp ut av fengsel tidligere denne måneden.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.13

  Ulykke i Grimstad

  I Grimstad er tre biler og en lastebil involvert i en trafikkulykke ved Bietunnelen. Brannvesenet melder på Twitter at de er fremme ved ulykken, og at det er veldig glatt på stedet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.06

  Hærverk på Bjørnholt skole

  Ifølge brannvesenet er det trolig noen som har sparket til en vannlås inne på skolen. Vannet har spredd seg over et areal på 150 kvadratmeter, fordelt på tre etasjer, men det skal ikke være snakk om store skader. Det var skoleledelsen som tok kontakt med brannvesenet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.05

  NRK: Joshua French hevder han og Moland var agenter

  Joshua French hevder overfor NRK at han og Tjostolv Moland var agenter på oppdrag i Kongo da de ble arrestert.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.05

  Joshua French til NRK: - Vi var agenter på oppdrag

  I en ny NRK-podcast hevder Joshua French at han og Tjostolv Moland var agenter på oppdrag i Kongo da de ble arrestert.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.05

  Joshua French til NRK: Hevder han og Moland var agenter

  Joshua French hevder overfor NRK at han og Tjostolv Moland var agenter på oppdrag i Kongo da de ble arrestert.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.04

  Nye ulykker på E18

  Det kjem stadig meldingar om nye ulykker eller trafikkuhell på E18. I austgåande løp på E18 ved Steinsåstunellen har det skjedd ei ulykke. Også på E18 ved Sørvannkrysset i Arendal er det meldt om ei ulykke.

 • Tirsdag 27. februar kl. 16.01

  Påkjørsel i Nattlandsveien

  En person er påkjørt i et fotgjengerfelt i Nattlandsveien ved oppkjøringen til Nattlandsfjellet. Politiet melder at det ikke skal være snakk om alvorlige skader, men det skal være problemer med trafikken.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.59

  VM-sølv til skiskytterjuniorene

  Med to bæringer og en løper fra Fet tok det norske stafettlaget i U17-VM i skiskyting sølv i dag. Endre Strømsheim og Sturla Holm Lægreid fra Bærums Skiklub, og Johannes Dale fra Fet kom sammen med Sivert Guttorm Bakken inn 57 sekunder bak Russland.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.58

  Aldri har Oljefondet eid mer

  Ved utgangen av 2017 eide Oljefondet 1,4 prosent av alle verdens aksjer. Det er den høyeste andelen noensinne, etter fem år med ekstrem verdiøkning.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.58

  Oljefondets leder: – Markedsuro er positivt

  Oljefondet er ikke bekymret for markedsuro eller fallende aksjekurser. Tvert imot vil uro kunne være positivt for fondet, sier direktør Yngve Slyngstad.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.55

  Ny flyrute fra Bodø

  Widerøe oppretter en ny sommerrute mellom Bodø og Sandefjord. Det melder Avisa Nordland. Avgangene er torsdager og søndager i perioden 28. juni til 12. august.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.50

  Solberg møtte den franske presidenten: Macron takker Norge

  PARIS (VG) Frankrikes president Emmanuel Macron takket Norge for klimaarbeid og styrking av utdanning internasjonalt da Erna Solberg for første gang besøkte ham i Élyséepalasset.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.45

  E18 sperret ved Steinsåstunnelen

  Flere biler er involvert i en trafikkulykke på E18, like øst før Steinsåstunnelen, mellom Grimstad og Lillesand. Ulykken skal ha skjedd i vestgående retning, nødetater er på vei mot stedet. Veien er sperret i følge Statens Vegvesen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.44

  Parat anker Norwegian-dommen

  Spørsmålet om hvorvidt flyselskapet har arbeidsgiveransvar for piloter og kabinansatte, tas til Høyesterett.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.44

  Derfor hviles Cristiano Ronaldo – igjen

  Cristiano Ronaldo (33) hviles i Real Madrids andre bortekamp på rad.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.43

  Til legevakt etter trafikkuhell

  En person er kjørt til legevakt etter et trafikkuhell på E16 ved Esso på Skarnes. Nødetatene er på stedet. Trafikken går som normalt.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.38

  Sonys tredje utgave av A7 er en teknologisk godbit

  Henter inn elementer fra langt dyrere modell.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.21

  Kollisjon i Arendal

  To biler skal være involvert i et trafikkuhell i Gunhildsboveien i Arendal. Det skal ikke være personskade, men noe trafikale problemer på stedet, ifølge politiet. Bilberging er bestilt.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.17

  Trolig skadd av startpistol

  Mannen i 30-årene som ble fraktet til sykehus etter en skuddskade i Halden lørdag kveld, brukte trolig en startpistol. Ifølge politiet var det ikke skarp ammunisjon i våpenet. Saken er fremdeles under etterforskning, men mannen kan trolig vente seg en reaksjon for uforsiktig omgang av våpen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.16

  To trygge vann i Bergen

  Bergen kommune har foretatt nye ismålinger. Kommunen måler på 31 vann og torsdag er det to farbare vann. I følge kommunen er det Garpetjern ved Munkebotn og Haukelandsvatnet ved Arna området Nygårdsvika. Her kan du hele tiden følge med på målingene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.08

  Danmarks regjering vil doble straffen for visse typer kriminalitet i såkalte gettoer

  Forbrytelser som begår kriminalitet i såkalte gettoer i Danmark skal straffes dobbelt så hardt som andre, foreslår regjeringen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.04

  Person slått ned i Kristiansand

  En person er slått ned i Kristiansand sentrum.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.03

  Disney ruster opp Disneyland Paris for 19,3 milliarder

  Walt Disney Company annonserte tirsdag en plan om å investere 2,0 milliarder euro (tilsvarende 19,3 milliarder kroner) for å utvide fornøyelsesparken Disneyland Paris.

 • Tirsdag 27. februar kl. 15.00

  Rivingen i gang

  Arbeidet med å demontere den gamle hovedtribunen på Brann stadion er i gang. Den eldste delen er bygget på 30-tallet, og skal nå erstattes av ny tribune med studenthybler på toppen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.58

  Stengjer E39

  E39 blir stengd grunna sprengingsarbeid ved Juklestad, sørvest for Skei, frå ca kl 17 i ettermiddag. Vegen blir stengd i om lag ein halv time, opplyser Vegtrafikksentralen. Arbeidet er ein del av opprustinga av E39 mellom Bjørset og Skei.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.54

  Signerte for Start

  Islandske Aron Sigurdarson har i dag signert en fireårskontrakt med Start. Angrepsspilleren har spilt to sesonger for Tromsø, og har spilt seks landskamper for Island. – Min største styrke er å skape målsjanser for laget, sier han til NRK.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.51

  Sundby satset alt på OL – nå endrer han oppskrift

  Denne sesongen la Martin Johnsrud Sundby (33) om treningen for å spisse formen inn mot OL. Nå vil han gå tilbake til å vinne «hele tiden».

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.38

  Avgått stortingsdirektør Ida Børresen beklager overfor Thommessen: – Mine uttalelser var upresise

  I en oppsiktsvekkende epost trekker avgått stortingsdirektør Ida Børresen formuleringen om at presidentskapet ble varslet om den siste kostnadssprekken i Stortingets byggeprosjekt.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.26

  Utforkjøring E6 ved Grong

  Politiet har nylig kommet til stedet, og melder at den ene i bilen har fått en mindre skade i armen. Fremkommeligheten på stedet er noe redusert, men trafikken kan passere via ei busslomme.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.25

  Hvitaktig farge på Otra

  Fra fredag 2. mars og neste uke kan det bli hvit farge på vannet i Otra fra Sødal og til utløpet av elva. Årsaken er at kommunen må skifte vannmåler og gjøre reparasjoner på en vannledning. Det er lovlige utslipp av tremasse som gir farge i vannet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.19

  Vil få dagbøter

  3500 bileiere i Telemark har ikke forsikret bilen sin. Det viser tall fra Trafikkforsikringsforeningen. Fra 1. mars vil alle som eier kjøretøy få et døgngebyr på 150 kroner, hvis de ikke har den lovpålagte forsikringen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.15

  Slik skal Nye Kristiansand styres

  Fellesnemnda i Nye Kristiansand har bestemt at formannskapet i den nye kommunene skal ha 15 medlemmer. Tidligere er det bestemt at det nye bystyret får 71 representanter. Kristiansand, Søgne og Songdalen blir en kommunen fra 2020.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.05

  Fyr i enebolig på Høybråten

  Nødetatene er på vei til en brann i en enebolig på Høybråten i Oslo, melder politiet. Innringere har observert røyk på stedet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.05

  Brann på Høybråten

  Nødetatene er på vei til en brann i en enebolig på Høybråten i Oslo, melder politiet. Innringere har observert røyk på stedet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.05

  Nå er den offisiell: Hyundai Kona får Tesla-liknende rekkevidde

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.03

  Rettssak utsatt til torsdag

  Rettssaken mot moren i Valdressaken er foreløpig utsatt til torsdag. Den tiltalte 46-åringen ble innlagt på Gjøvik sykehus i formiddag, men er nå utskrevet. Hun er anbefalt videre behandling på diabetessenteret i morgen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 14.02

  Bane Nor-meglingen fortsetter

  Det er fortsatt fare for streik i Bane Nor etter at partene i meglingen ikke ble enige innen fristen midnatt. Meglingen foregår nå over 13 timer på overtid.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.59

  Regnskapssjef erkjente underslag

  En tidligere regnskapssjef for frukt- og grøntgrossisten Gartnerhallen erkjente i Oslo tingrett i dag straffskyld for underslag av 49 millioner kroner. Mannen fra Lørenskog hevder han ble presset til å underslå pengene.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.58

  Valdres-saken er utsatt til torsdag

  Valdres-rettssaken er utsatt til torsdag, etter at den tiltalte moren ble brakt til sykehus kort tid etter at hun begynte å forklare seg i retten i dag. Kvinnen ble innlagt på Gjøvik sykehus i formiddag, men er nå utskrevet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.54

  Valdres-saken utsatt til torsdag

  GJØVIK (VG) Rettssaken mot moren som er tiltalt etter at datteren Angelica (13) døde av avmagring, fortsetter videre først på torsdag.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.53

  Galt å stille betingelser

  Varsler Ragnar Holvik i Grimstad kommune mener det er galt av politikerne å stille betingelser til en erstatning, etter helsekjøpsaken. Kommunestyret bestemte i går at Holvik får dekket advokatutgiftene, dersom han ikke går til søksmål mot kommunen.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.50

  Utforkjøring på E6 Grong

  To personer involvert, begge oppegående melder politiet på Twitter

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.50

  Utforkjøring E6 Grong

  To personer involvert, begge oppegående melder politiet på Twitter. Adressa opplyser at en bil ligger på taket midt i veibanen

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.49

  Helsefarleg luft i Bergen

  Lufta i Loddefjord er no helseskadeleg. Fleire stader i Bergen har det vore store mengder grovkorna svevestøv i dag, og folk med luftvegslidingar har fått råd om å halda seg inne. Årsakene til svevestøvet er truleg at sola har tørka vegbana, noko som gjer at støvet virvlar opp. I tillegg er det kaldt, og mange fyrer med ved. Vegvesenet skal no sprøyta magnesium på vegane, slik at vegstøvet legg seg.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.49

  Barneombudet om fosterbarna: Bøter til kommuner som ikke fører tilsyn

  Barneombud Anne Lindboe krever at fylkesmennene får sterkere virkemidler mot kommuner som ikke følger lovens minstekrav.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.47

  Dieseldom senker bilaksjer på Frankfurt-børsen

  En tysk domstol har avgjort at byer i Tyskland kan innføre forbud mot dieselbiler i sentrum.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.42

  Ikke streik i Bane Nor

  Deltas medlemmer går ikke ut i streik i Bane NOR. Det ble i ettermiddag enighet i meklingen mellom Delta/YS Spekter og Bane NOR/Spekter.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.42

  Delta-løsning i Bane Nor

  Deltas medlemmer går ikke ut i streik i Bane NOR. Det ble i ettermiddag enighet i meklingen mellom Delta/YS Spekter og Bane Nor/Spekter. Meklingen fortsetter imidlertid fortsatt med Norsk Jernbaneforbund og Norsk lokmotivmannsforbund.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.35

  Kolonne på Hardangervidda

  Riksveg 7 over Hardangervidda er no open for kolonnekøyring for køyretøy over 7,5 tonn. Mindre bilar får ikkje køyra over fjellovergangen. Det er framleis kolonnekøyring på E134 over Haukelifjell.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.34

  Spørsmålet som kan få Powell til å skape renteuro

  Det er ikke ventet at den nye amerikanske sentralbanksjefen Jerome Powell vil komme med overraskende uttalelser i Kongressen. Men det er ett spørsmål som kan bli kinkig.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.11

  Ber om fersk risikoanalyse

  Sykehuset Østfold må forsikre seg om at det er forsvarlig å ta imot pasienter fra Vestby. Det mener Sykehuset Østfolds nye styreleder Marianne Fålun. Hun kaller derfor inn til et ekstraordinært styremøte før påske. Fra 2. mai skal pasienter fra Vestby bruke Kalnes, og ikke Ahus i Akershus.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.08

  Kronprinsen til Karmøy

  7. mars kommer Kronprins Haakon Magnus til Karmøy. Han besøker teknologipiloten til Hydro Aluminium og fôrprodusenten BioMar. Kronprinsen besøker store norske bedrifter for å se hvordan de jobber.

 • Tirsdag 27. februar kl. 13.05

  Skadet i ansiktet etter brann

  En kvinne i 50-årene er kjørt til Ullevål sykehus med brannskader i ansiktet etter en mindre brann i en leilighet på Frogner i Oslo, melder politiet. Brannen ble raskt slukket av brannvesenet.

 • Tirsdag 27. februar kl. 12.58

  Vil behandle sammenslåing torsdag

  Allerede torsdag vil Bindal-ordfører Britt Helstad behandle saken om kommunesammenslåing i kommunestyret, melder BAnett. 70 prosent av innbyggerne som deltok i folkeavstemningen i går sa nei til sammenslåing med nabokommunene i Trøndelag.

 • Tirsdag 27. februar kl. 12.57

  Svensk toppartist til Gulen

  Den svenske artisten Timbuktu er klar for Utkantfestivalen i Skjerjehamn i Gulen til sommaren. Det melder festivalen på heimsidene sine.

 • Tirsdag 27. februar kl. 12.56

  Langstenging i Gudvangatunnelen

  Statens vegvesen varslar om stenging av Gudvangatunnelen på grunn av sikringsarbeid. Tysdag, onsdag og torsdag blir det kolonne kvar time frå kl. 20. Tunnelen vert heilt stengt mellom kl. 23 og kl. 02. Frå kl. 02 til kl. 06 vert det kolonne kvar time.