Nyheter:

 • Søndag 18. februar kl. 23.53

  Brann i kafélokale i Oslo

  Nødetatene har rykket ut til en brann i et kafélokale i Bogstadveien i Oslo. Brannvesenet sier til NRK at de sliter med å finne ut hvor røyken kommer fra, men at de har kontroll på stedet. Det er ikke åpne flammer.

 • Søndag 18. februar kl. 23.53

  Brann i Oslo

  Nødetatene har rykket ut til en brann i et kafélokale Bogstadveien i Oslo. Ifølge politiet skal det være mye røyk i et lokale.

 • Søndag 18. februar kl. 23.20

  Sverige måtte ha krisemøte etter smørebom

  Sverige gjorde sin dårligste OL-stafett på 16 år. Smøresjefen ba om unnskyldning, og svenskene hadde krisemøte i Pyeongchang.

 • Søndag 18. februar kl. 23.04

  Kvinne forsøkt ranet med sverd

  En kvinne som ventet på bussen i Bergen søndag kveld, ble forsøkt fraranet penger av en mann som viste frem et sverd. Kvinnen kom seg unna, og er fysisk uskadd, melder politiet. En 32 år gammel mann er pågrepet.

 • Søndag 18. februar kl. 23.02

  Bente (58) ble knivstukket i handlegate – reddet av forbipasserende

  Bente Åstebøl Pellerud (58) ble overfalt og knivstukket på åpen gate i Kongsvinger lørdag for en uke siden, selv er hun glad hun ikke skjønte hva som skjedde før det var hele var over.

 • Søndag 18. februar kl. 22.39

  Asensio-dobbel ga Real Madrid-rekord i åttemålsthriller

  (Real Betis – Real Madrid 3–5) Real Madrid var lenge i trøbbel mot Real Betis, men to scoringer fra Marco Asensio (22) var med på å redde storklubben i en kamp full av action.

 • Søndag 18. februar kl. 22.35

  Faktisk: Nei, Norge hadde ikke tre ganger så stor relativ befolkningsvekst som Danmark mellom 1995 og 2017

  Faktisk.no har faktasjekket professor Terje Tvedts påstand om at «Norges relative befolkningsvekst mellom 1995 og 2017 var tre ganger så stor som i Danmark og dobbelt så stor som i Sverige».

 • Søndag 18. februar kl. 22.33

  Bastø I tilbake i drift

  Bastø Fosen melder at alle fartøy er i rute. Tidligere søndag var Bastø I ute av drift på grunn av tekniske problemer.

 • Søndag 18. februar kl. 22.14

  Skuffet etter tapet

  ØIF-trener Marinko Kurtovic var skuffet etter tapet mot Bodø søndag kveld.

 • Søndag 18. februar kl. 22.03

  Tror gullet glapp

  ØIF-spiller Sondre Paulsen tror seriegullet glapp da laget tapte mot Bodø på hjemmebane søndag kveld.

 • Søndag 18. februar kl. 21.48

  Kjørte i grøfta

  Det har vært et trafikkuhell i Narvik sentrum. En bil har kjørt av vegen og ut i grøfta, opplyser operasjonsleder i Nordland politidistrikt til NRK. Én person skal være involvert, og vedkommende sjekkes opp av helsepersonell. Oppdatert 21:57: Vedkommende er uskadd.

 • Søndag 18. februar kl. 21.38

  Vil ha obligatorisk forsikring

  Leiar i Førde Bilberging, Arild Tistel, meiner at utanlandske lastebilar burde vere pålagde å ha ei forsikring som dekker bilberging for at dei skal få lov til å køyre i Norge. Dette har alle norske transportfirma, skriv Firda. Tistel seier dei i mange tilfelle brukar like mykje tid på å få betaling for jobben, som sjølve bergingsarbeidet.

 • Søndag 18. februar kl. 21.35

  Nedgang i bruk av lusemidler

  Nedgangen i bruk av legemidler mot lakselus fortsetter. Det skriver Sjømat Norge i en pressemelding. Bruken av hydrogenperoksid gikk ned med 65 prosent i 2017. – Dette er i tråd med næringens langsiktige plan om mer strategisk bruk av legemidler mot lakselus, sier direktør Henrik Stenwig i Sjømat Norge.

 • Søndag 18. februar kl. 21.23

  Vurderer å legge opp

  Henning Solberg skal i løpet av to uker ta en avgjørelse på om han skal fortsette rally-karrieren, skriver Smaalenenes Avis. Solberg ble nummer 19 i helgens Rally Sweden.

 • Søndag 18. februar kl. 21.15

  Zucca scoret sitt 96. NHL-mål - Rangers’ marerittsesong fortsetter

  (New York Rangers - Philadelphia Flyers 4–7) Mats Zuccarello (30) scoret sitt 10. mål for sesongen og 96. totalt i NHL da New York Rangers' marerittsesong fortsatte med 4-7-tap mot Philadelphia Flyers søndag.

 • Søndag 18. februar kl. 21.13

  Bane Nor vil utsette Intercity

  Dobbeltsporet jernbane og raskere reisetid på det sentrale østlandet må skyves mange år fram i tid, konkluderer Bane Nor i en rapport som legges fram mandag. Det skriver Aftenposten.

 • Søndag 18. februar kl. 21.07

  Bane Nor vil utsette InterCity med flere år

  Bane Nor vil utsette InterCity-utbygging med flere år – stikk i strid med Stortingets vedtak

 • Søndag 18. februar kl. 20.59

  Vil utsette InterCity-utbygging

  Bane Nor vil utsette InterCity utbyggingen med flere år, skriver Aftenposten. I Nasjonal transportplan for 2018–2029, som ble vedtatt i fjor, sto det at dobbeltsporet jernbane til Fredrikstad skulle stå klar til 2024. Bane Nor har vurdert at det er urealistisk i en rapport som Aftenposten har fått tak i. Ifølge rapporten utsettes InterCity til Fredrikstad til 2027 og til Sarpsborg fra 2026 til 2029.

 • Søndag 18. februar kl. 20.52

  Ivan Patrick (24) bygde gigant-iglo i hagen til «svigers»

  Har kanadieren Ivan Patrick Madureira (24) bygget Norges største iglo? Søndag inviterte han 40 venner og naboer til å se herrestafetten i hulen sin.

 • Søndag 18. februar kl. 20.52

  Ivan Patrick (24) bygde gigant-iglo i hagen til svigerforeldrene

  Har kanadieren Ivan Patrick Madureira (24) bygget Norges største iglo? Søndag inviterte han 40 venner og naboer til å se herrestafetten i hulen sin.

 • Søndag 18. februar kl. 20.42

  ØIF tapte

  Arendalittene tapte 29–30 mot Bodø som ledet store deler av andre omgang.

 • Søndag 18. februar kl. 20.41

  BHK vant på bortebane

  Bodø håndballklubb vant kveldens bortekamp 29-30 mot ØIF Arendal. Det skriver Avisa Nordland. BHK ligger på 10. plass i Eliteserien for herrer, og sikrer seg to poeng etter kveldens seier på Sør Amfi.

 • Søndag 18. februar kl. 20.40

  Forsinket dobbeltspor til Hamar?

  Bygging av dobbeltspor til Hamar kan bli utsatt, viser et dokument som Aftenposten (betaling) har fått.Bane Nor skriver at det ikke er realistisk med dobbeltspor til Hamar før i 2026, to år senere enn Stortinget har vedtatt i Nasjonal Transportplan.

 • Søndag 18. februar kl. 20.32

  Lindsey Vonn slår tilbake mot Trump-troll

  Lindsey Vonn (33) ble bombardert med hatefulle meldinger på sosiale medier etter at hun måtte nøye seg med 6. plass i OLs super-G.

 • Søndag 18. februar kl. 20.23

  Moderate skader etter trafikkulykke

  De to som ble skadet i trafikkulykka på Høylandet, er innlagt til observasjon ved Sykehuset Namsos med moderate skader. Det er en kvinne i 50-årene og en mann i 40-årene, opplyser Helse Midt-Norge.

 • Søndag 18. februar kl. 20.23

  Mistenkes for promillekjøring

  Føreren av bilen som havnet på taket ved Larkollveien i Rygge mistenkes for promillekjøring, skriver Moss Avis. – Han fremstår som påvirket og har også innrømmet å ha inntatt alkohol før han kjørte. Vi vil derfor ta nødvendige prøver av ham, sier Arne Haraldstad, operasjonsleder i Øst politidistrikt, til avisa.

 • Søndag 18. februar kl. 20.22

  Opna etter ulukke i Sund

  Fv. 108 ved Dommedal i Sund er no opna att, etter å ha vore stengd etter ei trafikkulukke.

 • Søndag 18. februar kl. 20.20

  Mistenkt for ruskjøring på Svorkmo

  Politiet stanset i kveld en sjåfør for ruskjøring på Svorkmo. Sjåføren tas inn til lensmannskontoret for utvidet prøve. Føreren hadde kjørt inn i annen bil tidligere og skadet denne noe, ifølge politiet.

 • Søndag 18. februar kl. 20.20

  Syriske flyktninger selger egne organer for å overleve

  MALATYA (VG) Arrene dekker hele magen. I desperasjon la de seg under operasjonskniven og ofret leveren sin for å brødfø familien.

 • Søndag 18. februar kl. 20.20

  FN-Solheim i München: Derfor henger krig og klima sammen

  MÜNCHEN (VG) FN-topp Erik Solheim har brukt sikkerhetskonferansen i München til å hamre inn budskapet hos verdens ledere om at klima og konflikt henger tett sammen.

 • Søndag 18. februar kl. 20.18

  Trafikkulykke på Evje

  Brannvesenet på Evje har rykket ut på en trafikkulykke på riksveg 42 ved Bjørndalsvannet.

 • Søndag 18. februar kl. 20.18

  Trafikkulykke på riksveg 42

  Brannvesenet på Evje har rykket ut på en trafikkulykke på riksveg 42 ved Bjørndalsvannet mellom Evje og Sveindal. Veien er sperret for trafikk. Personene er ute av bilene, ifølge brannvesenet.

 • Søndag 18. februar kl. 20.14

  Leilighet på 15 kvadratmeter i Nydalen gikk til 2 millioner kroner

  – Jeg har aldri fått så mange henvendelser på et objekt noen gang, sier megler. 

 • Søndag 18. februar kl. 20.13

  Jakter taggere

  Jakter taggere

 • Søndag 18. februar kl. 20.03

  Sandnes i akutt nedrykksfare

  Sandnes HK gikk på sitt niende strake tap i eliteserien, da Falk Horten ble for sterke søndag kveld. Laget fra Vestfold vant 35–27. Med fem kamper igjen ligger Sandnes tre poeng unna kvalik og seks poeng unna sikker plass.

 • Søndag 18. februar kl. 20.01

  Satt fast i heis

  Skien brannvesen rykket søndag kveld ut til Håvundveien for å bistå personer som satt fast i en heis.

 • Søndag 18. februar kl. 20.01

  Solbakken og FCKs åttende tap for sesongen: – Det har vært tungt

  (Midtjylland – København 3-1) Krisen fortsetter for Ståle Solbakken og de regjerende seriemesterne i København. Aldri før har han tapt åtte kamper i en sesong med FCK og nå henger Europa-spill neste sesong i en tynn tråd.

 • Søndag 18. februar kl. 19.51

  Greåker leder eliteserien

  Greåker har søndag spilt mot Akerselva. Kampen endte med seier til Greåker 11-5, og de leder nå eliteserien. Fredrikstad har spilt hjemme mot Sandnes. Innebandygutta fra Fredrikstad tapte kampen 5-6, og ligger med det på syvendeplass.

 • Søndag 18. februar kl. 19.47

  Åtvarar om glatte vegar

  Åtvarar om glatte vegar

 • Søndag 18. februar kl. 19.46

  Tre til Haukeland etter kollisjon

  Alle dei tre personane som var involvert i kollisjonen ved Dommedal i Sund er frakta til Haukeland sjukehus med ambulanse, opplyser politiet. Skadeomfanget er så langt ikkje kjend. Bilbergar er no på staden, og fv. 198 vil opnast for fri ferdsel om ei stund.

 • Søndag 18. februar kl. 19.42

  ØIF leder ved pause

  ØIF Arendal leder 16–15 til pause mot Bodø det som har vært en jevn kamp hittil.

 • Søndag 18. februar kl. 19.38

  Savnet fisker funnet etter forlis

  Fiskeren som var savnet utenfor Nord-Fugløy i Troms, ble funnet søndag kveld av Kystvaktens NH-90-helikopter. Sjarken hans hadde forlist. Mannen er fløyet til sykehus i Tromsø, melder Hovedredningssentralen i Nord-Norge.

 • Søndag 18. februar kl. 19.38

  Savnet fisker funnet

  Fiskeren som var savnet utenfor Nord-Fugløy i Troms, ble funnet søndag kveld av Kystvaktens NH-90-helikopter. Mannen er fløyet til sykehus i Tromsø, melder Hovedredningssentralen i Nord-Norge.

 • Søndag 18. februar kl. 19.38

  Savnet fisker funnet etter havari

  Fiskeren som var savnet utenfor Nord-Fugløy i Troms, ble funnet søndag kveld av Kystvaktens NH-90-helikopter. Sjarken hans hadde forlist. Mannen er fløyet til sykehus i Tromsø, melder Hovedredningssentralen i Nord-Norge.

 • Søndag 18. februar kl. 19.27

  Halden tapte mot Bækkelaget

  Halden Topphåndball tok imot Bækkelaget i Remmenhallen i kveld. Den spennende kampen endte med seier til håndballherrene fra Oslo. Halden tapte kampen 27–35. Haldenserne ligger på fjerdeplass på tabellen.

 • Søndag 18. februar kl. 19.22

  Åtvarar mot glatte vegar

  Politiet har fått inn ein del meldingar om glatte vegar i distriktet. Dei som køyrer bil må vere merksame på dette, og tilpasse farten, skriv operasjonssentralen på Twitter.

 • Søndag 18. februar kl. 19.19

  Bossbrann på Kalfaret

  Bossbrann på Kalfaret

 • Søndag 18. februar kl. 19.14

  Suksess for hjortemottak

  Det nyopna hjortemottaket på Håbakken i Lærdal har så langt teke imot 250 skrottar, som dei har vidareformidla til blant andre restaurantar og hotell. Sogn Avis skriv at mottaket har kapasitet til å ta imot og distribuere fleire dyr.

 • Søndag 18. februar kl. 19.07

  ØIF og Bodø er i gang

  Kampen mellom ØIF og Bodø er i gang. Bodø kjemper for å hindre nedrykk og ØIF vil på tabell-toppen igjen. Kampen spilles på Sør Amfi

 • Søndag 18. februar kl. 19.04

  Tottenham dummet seg ut mot lille Rochdale: 2–2

  (Rochdale-Tottenham 2–2) Tre minutter på overtid slapp Tottenham inn målet som gjorde at lille Rochdale får omkamp på Wembley.

 • Søndag 18. februar kl. 19.03

  23. plass på Skamo Hope

  Jon Rolf Skamo Hope frå Hyen kom på 23. plass på 15 kilometeren under dagens renn i junior-NM i klassen M19/20 år. Hyaren kom inn 2.29 bak vinnaren. I går rauk han ut i kvartfinalen i sprinten. Skamo Hope har slite med sjukdom den siste veka, og har difor ikkje fått ei optimal opplading.

 • Søndag 18. februar kl. 18.59

  Ein person skadd i kollisjon

  Ei kvinne er skadd etter at to bilar kolliderte på fv. 198 ved Dommedal i Sund. – Ein bil fekk sleng og vart ståande på tvers i vegbana, og ein annan bil krasja inn i denne. Totalt tre personar var involvert. Skadeomfanget til kvinna er førebels ukjend, seier operasjonsleiar Lars Geitle i Vest politidistrikt. Det er opplyst å vere svært glatt på staden. Vegen er framleis stengd, og bilbergar er på veg.

 • Søndag 18. februar kl. 18.53

  En person involvert i ulykke

  Det var én person i bilen som havnet på taket ved Larkollveien i Rygge. Politiet beskriver personen som oppegående, og vedkommende tas med for sjekk av ambulansepersonell.

 • Søndag 18. februar kl. 18.52

  Byggestart

  Byggingen av nytt skianlegg på Sandrip i Vennesla er nå i gang. Derfor er deler av lysløypa stengt. Det skal bygges rulleskiløype, skiskytteranlegg og nytt klubbhus i løpet av neste vinter.

 • Søndag 18. februar kl. 18.40

  Kolstad slo Nøtterøy

  Kolstad slo Nøtterøy 27-21 hjemme i Orklahallen i dag.

 • Søndag 18. februar kl. 18.39

  Bil på taket i Rygge

  Nødetatene er på vei til en trafikkulykke i Larkollveien i Rygge. En bil har ifølge politiet havnet på taket.

 • Søndag 18. februar kl. 18.37

  Forlenget håp etter seier

  Haugaland Håndballklubb vant søndag 22–16 hjemme mot Follo i Steinsvik Arena i Tysvær. Dermed er det fortsatt teoretisk å holde plassen i 1. divisjon.

 • Søndag 18. februar kl. 18.34

  Fv. 198 stengd etter ulukke

  Fylkesveg 198 ved Dommedal i Sund er heilt stengd, etter at to bilar har kollidert. Naudetatane er på veg til staden. Totalt tre personar har vore involvert, og skadeomfanget er så langt ukjend.

 • Søndag 18. februar kl. 18.33

  Glatte vegar fleire stader

  Det er meld om glatt føre fleire stadar i fylket. – Det frys på, og vi har fått melding om at det er glatt på Fanafjellet, på Askøy og Sotra. Alle strøbilane er på vegen, men køyr forsiktig, seier trafikkoperatør Tom Hansen ved Vegtrafikksentralen.

 • Søndag 18. februar kl. 18.33

  Det er typisk norsk å være gullende god

  PYEONGCHANG (VG) Etter en helg som denne er det grunn til å pynte litt på Gro Harlem Brundtlands klassiske ordtak. Ved hjelp av gullskrift.

 • Søndag 18. februar kl. 18.29

  3,1 millioner i snitt

  Snittprisen for en hytte i Sirdal er 3,1 millioner kroner, skriver Rogalands Avis. Eiendomsmegler Rune Bertelsen sier til avisa at han ikke kan huske at snittprisen har vært så høy tidligere. I 2017 gikk den dyreste hytta i Sirdal for 8,2 millioner.

 • Søndag 18. februar kl. 18.29

  Trafikkulukke i Sund

  To bilar har vore involvert i ei trafikkulukke i Dommedal i Sund, melder brannvesenet.

 • Søndag 18. februar kl. 18.25

  DNT klare for forhåndsbestilling

  150 år lang tradisjon skrotes – barnefamilier og eldre stiller ikke lenger først i køen.

 • Søndag 18. februar kl. 18.24

  Er bare ankler om vinteren farlig? Det spørs

  Har du kledd deg med skjerf, lue og varm jakke i kulda, men sverger til halvsokker og bar hud? Vi har spurt legene om det gjør deg syk.

 • Søndag 18. februar kl. 18.21

  Fant livløs person

  Klokken 17.50 fikk politiet melding om en livløs person under Hafrsfjord bru. Nødetaten er nå på stedet. Tilstanden til vedkommende er foreløpig ukjent.

 • Søndag 18. februar kl. 18.21

  Fant livløs mann

  Klokken 17.50 fikk politiet melding om en livløs mann under Hafrsfjord bru. Nødetatene kom raskt til stedet. De kunne like etter bekrefte at mannen var død. – Omstendighetene rundt hendelsen er uklare, melder politiet.

 • Søndag 18. februar kl. 18.20

  E6 åpnet etter trafikkulykke

  E6 er åpnet mellom Skjeberg og Halden etter trafikkulykken sørover like sør for Ingedal kryss 3, melder Statens vegvesen.

 • Søndag 18. februar kl. 18.09

  Strid om nye boligsalgstall: – Tolker statistikk som fanden leser bibelen

  Færre selger boligen selv og bruken av eiendomsmegler er høyere enn på lenge, viser tall fra Finn. Det er imidlertid strid om hvordan tallene skal tolkes.

 • Søndag 18. februar kl. 18.02

  Svendsen får gå mixed-stafett

  Laget som får gå mixed-stafetten i skiskyting ble klart søndag kveld norsk tid. Det er følger (i alfabetisk rekkefølge): Johannes Thingnes Bø, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu, Emil Hegle Svendsen.

 • Søndag 18. februar kl. 17.54

  Økende trafikk

  Ferjefilene på Arsvågen har begynt å fylle seg opp. Det er nok mange som er på vei hjem fra vinterferie søndag ettermiddag og kveld. Foreløpig er det ikke meldt om lang ventetid.

 • Søndag 18. februar kl. 17.42

  Stoppet sjåfør med narkotika

  En 18 år gammel mann er stanset av politiet i Porsgrunnsveien og mistenkt han for ruspåvirket kjøring. Både sjåfør og passasjer var i besittelse av mindre mengder narkotika. Politiet har beslaglagt førerkortet og anmeldt forholdet.

 • Søndag 18. februar kl. 17.42

  Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Søndag 18. februar kl. 17.42

  Fraktes til Kalnes etter ulykke

  To voksne og ett barn satt i bilen som havnet på et jordet etter en trafikkulykke på E6. Ifølge politiet fremstår de ikke som alvorlig skadet, men de kjøres til sykehuset på Kalnes. Politiet jobber med å flytte på de to andre bilene så et felt kan åpnes i sydgående retning. Bergingsbil er rekvirert.

 • Søndag 18. februar kl. 17.35

  Helse på plass ved Estenstaddammen

  Det er helsepersonell ved Estenstaddammen, der en kvinne kom seg opp fra vannet etter å ha falt gjennom isen. Politiet har foreløpig ikke kommet frem.

 • Søndag 18. februar kl. 17.34

  Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden, melder Østlendingen. Dermed ble det nbare en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.

 • Søndag 18. februar kl. 17.32

  10 års uavhengighet for Kosovo: - Ble ikke som vi håpet

  PRISTINA (VG) Med avmålt entusiasme feirer innbyggerne i Kosovo 10 år som nasjon. Forventningene til hva uavhengigheten skulle endre for landet, har ikke blitt innfridd.

 • Søndag 18. februar kl. 17.29

  E6 sperret i sydgående retning

  Politiet melder at E6 er sperret i sydgående retning mellom Skjeberg og Halden etter en trafikkulykke. Omkjøring via avkjøring 3, og videre sydover på fylkesvei 118.

 • Søndag 18. februar kl. 17.26

  Kvinne havnet i Estenstaddammen

  Nødetater rykker ut til Estenstaddammen, hvor en kvinne har gått gjennom isen. Kvinnen skal ha kommet seg opp, ifølge politiet.

 • Søndag 18. februar kl. 17.25

  Monobank vil inn på børsen

  Bergenske Monobank vil søke opptak på Oslo Børs i løpet av året, skriv BA. Banken er i dag notert på Merkur Market, som er aksjehandel for små og mellomstore bedrifter på Oslo Børs. No vil banksjef Bent Gjendem inn på hovudlista på børsen. – Målet er å søke opptak innan oktober i år, seier han til avisa.

 • Søndag 18. februar kl. 17.21

  Nytt datasystem mot reseptjuks

  Apotekene håper et nytt datasystem vil gjøre det vanskeligere å jukse seg til medisiner man ikke skulle fått. Systemet gjør det mulig for apotekene å kommunisere seg imellom og med legene, slik at pasienter ikke får resepter fra flere leger.

 • Søndag 18. februar kl. 17.21

  Bil på jordet etter trafikkulykke

  Tre biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6. En av bilene ligger på jordet. Det er ukjent skadeomfang, skriver politiet på Twitter. Ulykken har skjedd ca. 3,5 kilometer før avkjøringa til Halden i sydgående retning.

 • Søndag 18. februar kl. 17.13

  Delt styre i Finnmark Ap sier betinget ja til fylkesavtalen

  Et delt styre i Finnmark Ap sier et betinget ja til avtalen om sammenslåing med Troms. Fylkesleder Ingalill Olsen er spent på hva årsmøtet vil lande på.

 • Søndag 18. februar kl. 17.12

  Bastø I ute av drift

  Fergen Bastø I er ute av trafikk på grunn av tekniske problemer, melder Bastø Fosen.

 • Søndag 18. februar kl. 17.08

  Trafikkulykke på E6

  Nødetatene har rykket ut til E6, ca. 3,5 kilometer før avkjøringa til Halden, etter meldinger om en trafikkulykke. Ulykken skal ha skjedd i sydgående retning.

 • Søndag 18. februar kl. 16.55

  Veiby nummer 3 i Rally Sweden

  Kongsvinger-kjører Ole Christian Veiby kom på tredjeplass i den neste raskeste klassen i Rally Sweden.Japaneren Takamoto Katsuta vant. Franske Thierry Neuville vant den raskeste klassen, med Andreas Mikkelsen på 3. plass.

 • Søndag 18. februar kl. 16.39

  Stoppet uten førerkort

  En firehjuling, ATV, ble stanset av politiet i Lillesand i en kontroll, føreren hadde ikke gyldig førerkort og blir anmeldt.

 • Søndag 18. februar kl. 16.35

  Posten-tabbe: Sendte digipost til 50 nordmenn med beskjed om at de var døde

  Mandag fikk Kjell Steinar Stensberg (48) en melding på digipost der det sto at han var død. – Det var en guffen følelse, sier han.

 • Søndag 18. februar kl. 16.34

  Advarer mot stor elgfare

  – Når det er så mye snø må dyrene utvide matsøket. Det er også avlastende for dyrene å gå i veibanen fremfor å gå i terrenget, sier Frode Risbråthe, leder i viltnemnda i Trøgstad, til Smaalenenes Avis. Han ber bilister være ekstra oppmerksomme på elg i veibanen.

 • Søndag 18. februar kl. 16.29

  Fulle ferjer over Boknafjorden

  Det går tre ferjer i sambandet Arsvågen–Mortavika. Det er ikke meldt om køer, men ferjemannskapet fyller opp ferjene. – Her er det full rulle. Vi regner med godt trøkk utover kvelden, forteller kaptein på MF Stavangerfjord, Georg Olsen.

 • Søndag 18. februar kl. 16.28

  Diplomatipandaer debuterte i finsk dyrehage

  De to pandaene Finland fikk i gave av Kina i april sjarmerte publikumet med treklatring og basing i snøen under sin debut i dyrehagen.

 • Søndag 18. februar kl. 16.24

  Pappa Mayweather bekrefter sønnens MMA-planer

  Kampsportinteresserte verden over lurer på om bokselegenden Floyd Mayweather (40) faktisk kommer til å ta steget inn i MMA-buret. Pappa Mayweather bekrefter motvillig at det trolig kommer til å skje.

 • Søndag 18. februar kl. 16.20

  Returnerer til Bodø uten funn

  Hovedredningssentralen bekrefter på Twitter klokken 16:17 at Sea King returnerer uten at det er gjort funn. Det var i 14.30-tiden søndag at et Norwegian-fly hadde observert en nødrakett ved Bjærangfjorden i Meløy.

 • Søndag 18. februar kl. 16.12

  Bilkollisjon i Trysil

  En person klaget over nakkeskader etter en kollisjon mellom to biler på fylkesvei 26 i Trysil i ettermiddag, Ulykken oppsto ved at en bil kjørte inn i en annen bakfra.

 • Søndag 18. februar kl. 15.57

  Vi følger trafikken utover kvelden!

  Foreløpig glir trafikken fint på E39 i Ålgård. Vinterferien nærmer seg slutten, og folk er på vei hjem fra fjellet. Vi gir deg siste nytt fra trafikken utover kvelden her.

 • Søndag 18. februar kl. 15.57

  Sverige åpen for å bidra til FN-styrke i Øst-Ukraina

  MÜNCHEN (VG) Sverige vil kunne bidra med soldater til en fredsbevarende FN-styrke i det østlige Ukraina hvis Russland og Vesten blir enige.

 • Søndag 18. februar kl. 15.55

  18 døde etter eksplosjon under bryllupsfest i India

  En voldsom eksplosjon krevde minst 18 menneskeliv i India fredag.

 • Søndag 18. februar kl. 15.32

  Foretaksbot etter Vollen-drapet

  Statsadvokaten har ilagt barnevernsfirmaet Små Enheter en foretaksbot på 200.000 kroner etter drapet på en miljøterapeut i 2014. Små Enheter vedtar boten. Forelegget gis fordi det ikke var en egen skriftlig instruks for nattevaktens arbeid.

 • Søndag 18. februar kl. 15.29

  Selskap utvikler tankestyring ved hjelp av blokkjedeteknologi

  Med et «pannebånd» på hodet skal du kunne styre omgivelsene rundt deg – kun ved å tenke. 

 • Søndag 18. februar kl. 15.29

  Bullen brøt seg til topps

  Grace Bullen gikk til topps i brytestevnet Klippan Open i Sverige. Hun slo japanske Akie Hana i finalen, skriver Fredriksstad Blad. Klippan Open samler 250 deltagere, flere i verdensklasse, fra 23 nasjoner i år.

 • Søndag 18. februar kl. 15.26

  UFC-analyse: Skjebnekamp for den store profilen

  Profilerte Donald Cerrone (34), kjent som «Cowboy», går en svært viktig kamp i møte, og hans fremtidige karriere risikerer å bli sementert. Med tap mot farlige Yancy Medeiros (30) kan han få det evige stempelet som «gatekeeper».

 • Søndag 18. februar kl. 15.24

  Sea King ute for å sjekke nødsignal

  Sea King er ute og undersøker stedet hvor en Norwegian-pilot så en nødrakett ble skutt opp for litt under en time siden. Frode Iversen ved hovedredningssentralen sier at det er ingen tvil om at her har det blitt sendt ut et nødsignal, men de vet ikke nøyaktig posisjon eller hvem som kan ha sendt ut signalet.

 • Søndag 18. februar kl. 15.09

  Walker opptrer på Spellemann

  Alan Walker skal opptre på Spellemannsprisen 25. februar. Det blir første gang Walker stiller med fullt band på scenen i Norge, melder arrangøren. – Jeg gleder meg stort til både opptredenen og til å sitte som nominert i salen, sier Walker.

 • Søndag 18. februar kl. 15.09

  Nødrakett observert i Meløy kommune

  Hovedredningssentralen melder at et Norwegian-fly kl. 14.35 observerte en nødrakett i området Bjærangfjorden i Meløy kommune. Sea King undersøker, og ønsker tips fra publikum som har sett noe i området.

 • Søndag 18. februar kl. 15.00

  Bronse-Svendsen vurderer å gi seg

  PYEONGCHANG (VG) Etter å ha tatt sin sjette medalje i tre OL på rad innrømmer Emil Hegle Svendsen (32) at tanken på å legge opp har streifet ham.

 • Søndag 18. februar kl. 14.38

  Solid auke for Florø lufthamn

  Januar baud på ei solid auke i flytrafikken frå Florø lufthamn, det skriv Firdaposten. Auka var på 13, 1 prosent, medan landet under eitt såg ei auke på litt over to prosent, skriv avisa.

 • Søndag 18. februar kl. 14.33

  Kollisjon i Elverum

  Tre personer er sendt til sjukehus med lettere skader etter at to biler kolliderte i krysset Strandbygdvegen og riksvei 25 Trysilvegen i Elverum i ettermiddag. Det er mye trafikk og trafikklysene er satt på gul blinking for å få flyt i trysiltrafikken.

 • Søndag 18. februar kl. 14.33

  Semifinale-håpet lever etter ny norsk curling-seier

  (USA-NORGE 5–8) Norge har fortsatt gode muligheter til å nå semifinale etter å ha slått USA.

 • Søndag 18. februar kl. 14.30

  Toget går

  Signalfeilen i Oslo er nå rettet, melder Bane Nor. Det er likevel fortsatt fare for forsinkelser i togtrafikken på Sørlandsbanen.

 • Søndag 18. februar kl. 14.27

  Dansk avis: Derfor kan Christian Eriksen bli Barcelona-spiller

  Er det plass til både Philippe Coutinho (25) og Christian Eriksen (26) i Barcelona?

 • Søndag 18. februar kl. 14.20

  Åpent mellom Oslo S og Skøyen

  Togtrafikken går igjen mellom Oslo S og Skøyen, melder NSB. Likevel advares reisende regne mot at det kan oppstå forsinkelser og innstillinger som følge av problemene på strekningen.

 • Søndag 18. februar kl. 14.18

  Fant forsøpling 49 steder

  Bir avdekket i 2017 store mengder ulovlig dumpet avfall på Askøy, skriver Askøyværingen. – Luftfotoanalyse, orienteringsturer og ikke minst tips fra askøyværingene har avdekket 49 steder med forsøpling på Askøy. Det er en del bilvrak og bildeler både i naturen og på veier, og en del grovavfall som møbler og annet som er dumpet, sier Tina Skudal, kommunikasjonsrådgiver i Bir.

 • Søndag 18. februar kl. 14.06

  Her serverer giganten burgere med trøffelsaus

  McDonalds eksperimenterer med nytt konsept i Hongkong.

 • Søndag 18. februar kl. 14.04

  Togtrøbbel

  En feil på signalanlegget i Oslo skaper forsinkelser på Sørlandsbanen søndag.

 • Søndag 18. februar kl. 13.56

  Togstans i Oslo

  Togstans mellom Oslo S og Skøyen fører til at passasjerer som skal med flytoget blir fraktet med drosje frem til busser er på plass. Skal du ut å reise via Oslo Lufthavn bør du beregne ekstra tid i dag.

 • Søndag 18. februar kl. 13.55

  Mistenkt for ruspåvirket kjøring

  En bilfører er stanset av politiet i Bodø. Personen er mistenkt for ruspåvirket kjøring. Politiet brakt til legevakta for sporsikring.

 • Søndag 18. februar kl. 13.54

  Kvinne voldtatt med sønnen (4) i armene

  Det tok ni måneder fra hun anmeldte til politiet begynte å etterforske saken. I mellomtiden ble kvinnen brutalt voldtatt igjen.

 • Søndag 18. februar kl. 13.48

  Østberg på sjette i svenskerallyet

  Siste fartsprøve av årets Rally Sweden er i gang, Mads Østberg ligger an til å havne på sjetteplass i sammendraget. Østberg lå lenge på femteplass, men falt ned i sammendraget på tredje siste fartsprøve. Thierry Neuville har ledet rallyet fra start til mål.

 • Søndag 18. februar kl. 13.45

  Ett kjørefelt stengt på E6

  Nordgående felt er stengt i Morskogtunellen på E6 på grunn av berging av en lastebil. Det skal være saktegående kø på stedet.

 • Søndag 18. februar kl. 13.42

  Japansk gull på 500 meter - Bøkko med feilskjær og 18. plass

  OSLO/PYEONGCHANG (VG) Nao Kodaira (31) var overlegen på kvinnenes 500 meter skøyter, og vant foran hjemmefavoritten Sangh-Hwa Lee (28). Hege Bøkko (26) tapte mye på tidlig miss.

 • Søndag 18. februar kl. 13.39

  Byåsen IL fikk to gullmedaljer

  Johannes Høsflot Klæbo og Didrik Tønseth, begge fra Byåsen IL, har fått medaljene som synlig bevis på at Norge vant OL-stafetten i langrenn.

 • Søndag 18. februar kl. 13.38

  Trøbbel i tunnelen

  En bil har fått motorstopp på E18 i Kristiansand.

 • Søndag 18. februar kl. 13.35

  Langt unna toppen

  Hege Bøkko ble nummer 18 på 500-meteren på skøyter i OL. Bøkko, som til vanlig bor i Arendal, fikk tiden 38,53 sekunder.

 • Søndag 18. februar kl. 13.32

  Latvias sentralbanksjef pågrepet i korrupsjonssak

  Latvias sentralbanksjef Ilmars Rimsevics, som også er medlem av styret i Den europeiske sentralbanken, er pågrepet av landets antikorrupsjonsbyrå.

 • Søndag 18. februar kl. 13.27

  Solskjær møtte Klopp: – Står for en fotball som uten tvil inspirerer

  Manchester United-legenden Ole Gunnar Solskjær henter inspirasjon fra Liverpool. I helgen fikk han møte Jürgen Klopp (50) igjen.

 • Søndag 18. februar kl. 13.23

  Drømmehelgens nydelige dessert!

  PYEONGCHANG (VG) Emil Hegle Svendsen (32) har måttet taklet mye motgang. Derfor smaker nok denne bronsen nesten som gull.

 • Søndag 18. februar kl. 13.15

  Ingen funn av olje

  I formiddag kom det melding om et oljeflak med en lengde på én nautisk mil i Karmsundet. Brannvesenet rykket ut, men oljeflaket er ikke funnet, skriver Haugesunds Avis. – Vi finner ikke oljeflaket. Det er borte vekk, sier Svein Finshus som er vaktleder i brannvesenet til avisa.

 • Søndag 18. februar kl. 13.10

  Trafikken dirigeres

  Det blir manuell dirigering av trafikken i Flekkerøytunnelen i Kristiansand fra mandag til onsdag klokka 22 til klokka 06. Grunnen er vedlikeholdsarbeid, ifølge Statens vegvesen.

 • Søndag 18. februar kl. 13.09

  Fløyet til sykehus

  To personer er fløyet til sykehus, etter frontkollisjonen på Høylandet. To personer er fraktet til sykehus for kontroll.

 • Søndag 18. februar kl. 13.08

  Bilulykke på Sandnes

  En 24 år gammel mann mistet lappen etter at han var uaktsom og kjørte rett inn i autovernet, på Jødestadveien i Sandnes. Mannen er tilsynelatende uskadd etter hendelsen, melder politiet. Bilulykken skjedde i halv ett-tiden i ettermiddag.

 • Søndag 18. februar kl. 13.03

  Hentet person fra E6

  Politiet har levert en person til helsevesenet, etter at vedkommende ble oppdaget stående i veibanen på E6 ved Kalnes. Forbipasserende hadde tatt hånd om personen til politiet kom til stedet, opplyser Øst politidistrikt.

 • Søndag 18. februar kl. 12.57

  – Imponerende av Svendsen

  – Dette var imponerende av Emil Hegle Svendsen, sier NRKs skiskytingsekspert Ola Lunde. Svendsen gikk i mål med nest beste langrennstid. Bronsen kommer på dagen fire år etter at han vant OL-gull i Sotsji.

 • Søndag 18. februar kl. 12.57

  Imponerende av Svendsen

  – Dette var imponerende av Emil Hegle Svendsen, sier NRKs skiskytingsekspert Ola Lunde. Svendsen gikk i mål med nest beste langrennstid. Bronsen kommer på dagen fire år etter at han vant OL-gull i Sotsji.

 • Søndag 18. februar kl. 12.52

  Ett års fengsel for familievold

  En mann er dømt i Follo tingrett til ubetinget fengsel i ett år for å ha mishandlet sin tidligere kone og deres felles barn over flere år, skriver Akershus Amtstidende. Han dømmes også til å betale 220.000 kroner i erstatning til familiemedlemmene.

 • Søndag 18. februar kl. 12.52

  Bronse-Svendsen tenkte på Marit Bjørgen da han sikret medaljen

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Emil Hegle Svendsen (32) har hatt et tungt OL, men tenkte på Marit Bjørgen da han spurtet inn til bronsemedalje. Nå har Norge tangert medaljesuksessen fra Lillehammer og Sotsji.

 • Søndag 18. februar kl. 12.52

  Svendsens bronse-revansje: Tenkte på Marit Bjørgen

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Emil Hegle Svendsen (32) har hatt et tungt OL, men tenkte på Marit Bjørgen da han spurtet inn til bronsemedalje. Nå har Norge tangert medaljesuksessen fra Lillehammer og Sotsji.

 • Søndag 18. februar kl. 12.52

  Svendsens revansje: Jublet for bronsemedalje

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Emil Hegle Svendsen (32) har hatt et tungt OL, men slo voldsomt tilbake med en sterk bronsemedalje søndag. Nå har Norge tangert medaljesuksessen fra Lillehammer.

 • Søndag 18. februar kl. 12.52

  Svendsens revansje: tok bronsemedalje

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Emil Hegle Svendsen (32) har hatt et tungt OL, men slo voldsomt tilbake med en sterk bronsemedalje søndag.

 • Søndag 18. februar kl. 12.51

  Emil vant bronsen

  Emil Hegle Svendsen sikret seg en gledelig bronsemedalje i fellesstarten, skiskyting i OL. Martin Fourcade gikk inn til gull.

 • Søndag 18. februar kl. 12.46

  Svendsen i medaljestrid

  Emil Hegle Svendsen skjøt fem treff i fjerde skyting, og er med i medaljekampen i fellesstart, skiskyting i OL.

 • Søndag 18. februar kl. 12.41

  Narvik vinner over Nidaros

  Kampen er over og Narviks Arctic Eagles vant 5 - 3 over Nidaros hockeylag. Narviks beste spiller ble kåret til spiller nummer 5.

 • Søndag 18. februar kl. 12.41

  Til finale

  Norge, med arendalitt Simen Spieler Nilsen på laget, er klare for semifinalen i lagtempo på skøyter i OL. Der møter de gullfavoritt Nederland onsdag.

 • Søndag 18. februar kl. 12.36

  Målene fortsetter

  Og spiller nummer 11 får inn enda ett mål hos Nidaros, og stillingen er med det Narvik 5 - 3 Nidaros.

 • Søndag 18. februar kl. 12.34

  Tar ledelsen

  Narvik kjører inn enda et mål, og leder med det med ett mål. Det var spiller nummer 24 som sørget for en ledelse over Nidaros. Stillingen er nå Narvik 4 - 3 Nidaros.

 • Søndag 18. februar kl. 12.33

  Uavgjort mellom Narvik og Nidaros

  Narvik-spiller nummer 49 utligner og det står nå 3 - 3 i kampen mellom Nidaros og Narvik.

 • Søndag 18. februar kl. 12.30

  Vil lære 90.000 ansatte å kode

  Tyske SAP bruker 1,95 milliarder kroner i året på utdanning internt i selskapet. Direktøren for læring i selskapet summen ikke vil bli mindre med årene.

 • Søndag 18. februar kl. 12.30

  – Sju av ti utenlandske sjåfører får ulovlig lav lønn

  Sju av ti utenlandske sjåfører som er kontrollert i Norge de to siste årene, kjører med ulovlig lav lønn. Det viser ferske tall fra Arbeidstilsynet.

 • Søndag 18. februar kl. 12.26

  Frigjøres fra bilvrak

  Arbeidet med å frigjøre en person i bil pågår nå etter frontkollisjonen på Høylandet. Luftambulansen er rekvirert til stedet.

 • Søndag 18. februar kl. 12.25

  Gikk i svart - vil overlate semi-plassen til Bøkko

  OSLO/PYEONGCHANG (VG) Sindre Henriksen (25) er villig til å overlate sin plass til Håvard Bøkko (31) i lagtempo-semifinalen mot Nederland etter at han følte seg som «Bambi på isen» i kvartfinalen.

 • Søndag 18. februar kl. 12.25

  Skøytegutta klare for semifinale i lagtempo - møter Nederland

  OSLO/PYEONGCHANG (VG) Sverre Lunde Pedersen (25), Sindre Henriksen (25) og Simen Spieler Nilsen (24) gjorde en brukbar kvartfinale i lagtempo, og er klare for semifinale mot storfavoritt Nederland om tre dager.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Redusering av Narvik

  Nok en gang reduserer Narvik Arctic Eagles. Stillingen er nå Narvik 2 - 3 Nidaros. Det var spiller nummer 47 som fikk målet for Narvik.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Innbrot i bilar i Florø

  I Bjørkumvegen i Florø har det vore eit innbrot i ein bil i løpet av natta, det skriv politiet på Twitter. Ruta i bilen skal vere knust på passasjersida, og ein GPS skal vere stolen frå bilen, skriv politiet. Dei skal gjere undersøkingar på staden i løpet av dagen. Det er også meldt om innbrot i bilar i Skridsholgata og Ragnarrud i Florø.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Innbrot i bil i Florø

  I Bjørkumvegen i Florø har det vore eit innbrot i ein bil i løpet av natta, det skriv politiet på Twitter. Ruta i bilen skal vere knust på passasjersida, og ein GPS skal vere stolen frå bilen, skriv politiet. Dei skal gjere undersøkingar på staden i løpet av dagen.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  En bom på Svendsen

  Emil Hegle Svendsen fikk en bom på første skyting, fellesstart skiskyting i OL.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Flyvraket i Svolvær heves

  Arbeidet er i gang med å heve flyet som styrtet utenfor Svolvær lufthavn for en uke siden.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Mesteparten av Svolvær-vraket er hentet opp

  Mesteparten av vraket etter flyet som styrtet utenfor Svolvær er hentet opp av sjøen. Håpet er at vraket kan si noe om hvorfor ulykken skjedde.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Deler av Svolvær-vraket er hentet opp

  Deler av flyet som styrtet utenfor Svolvær i forrige uke, deriblant en dør, er hentet opp av sjøen.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Flyvraket i Svolvær heves i dag

  Arbeidet med å heve flyet som styrtet utenfor Svolvær lufthavn for en uke siden er i full gang søndag.

 • Søndag 18. februar kl. 12.23

  Flyvraket i Svolvær funnet - planlegger heving søndag

  Søndag heves trolig småflyet som styrtet i sjøen utenfor Svolvær forrige søndag. – Vi har lokalisert vraket, opplyser politiet.

 • Søndag 18. februar kl. 12.21

  Protesterer mot skolenedlegging

  Fjell kommunes forvaltningskomite vil legge ned Liljevatnet skule fra august 2019. Men før kommunestyret torsdag skal stemme over saken, reiser foreldrene seg i protest. I et brev FAU har sendt kommunestyrerepresentantene og flere medier, skriver de at det verken finnes oppdaterte elevprognoser eller troverdige beregninger av innsparing ved nedlegging. FAU mener kommunen heller ikke har rettslig grunnlag for å endre skolestrukturen. «De tre forhold (...) vil hver og én være nok til å stemme mot», mener FAU.

 • Søndag 18. februar kl. 12.21

  Utvisning til Narvik

  Spiller nummer 14 for Narvik utvises i to minutter, i kampen mellom Arctic Eagles og Nidaros hockey.

 • Søndag 18. februar kl. 12.17

  Narvik Arctic Eagles reduserer

  Like inn i tredje periode reduserer Narvik til 1–3 mot Nidaros, det var spiller nummer 49 som scoret mål. Stillingen er nå Narvik 1–3 Nidaros.

 • Søndag 18. februar kl. 12.11

  Fløy-seier

  Fløy har vunnet 3–1 mot Randesund i en treningskamp i fotball. Flekkerøy-laget skal spille i 2. divisjon denne sesongen.

 • Søndag 18. februar kl. 12.07

  Ung Rakkestad-rytter i vinterform

  Maria Louise Kingsrød fra Rakkestad vant sprangridningskonkurransen sin i spanske Veier dela Frontera på lørdag. Konkurransen er en del av Sunshine Tour, som ifølge Norges Rytterforbund er Europas største utendørs ridestevne på vintertid. Kingsrød rir for Sarpsborg og Omegn Rideklubb.

 • Søndag 18. februar kl. 12.02

  Anmeldt for ruspåvirket kjøring

  Sjåføren som ble stoppet for mistanke om ruspåvirket kjøring i Svolvær, personen er nå anmeldt av politiet for kjøringen.

 • Søndag 18. februar kl. 12.00

  Student klarte å ta bilde av ett enkelt atom som du kan se med det blotte øyet

  Vant fotokonkurranse.

 • Søndag 18. februar kl. 11.56

  Front mot front på Høylandet

  Det har skjedd en trafikkulykke på fylkesveg 17 på Høylandet. Fire personer er involvert i en front mot frontkollisjon. Nødetatene er på vei.

 • Søndag 18. februar kl. 11.52

  Nidaros øker ledelsen

  Scoring av spiller nummer 24 for Nidaros. Stillingen er nå Nidaros 3–0 Narvik.

 • Søndag 18. februar kl. 11.45

  Hockeykamp mellom Narvik og Nidaros

  Narvik hockey og Nidaros spiller mot hverandre i dag, stillingen er per nå Nidaros 2 – 0 til Narvik. Fremover skriver at en hockeyekspert tror det laget av Nidaros og Narvik som ikke gjør tabber vil vinne formiddagens storkamp i 1. divisjon.

 • Søndag 18. februar kl. 11.45

  Verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip sjøsatt

  Hurtigrutens nyeste skip MS Roald Amundsen ble lørdag sjøsatt i Ulsteinvik på Sunnmøre. Skipet skal brukes til ekspedisjonscruise i polarområdene.

 • Søndag 18. februar kl. 11.39

  Årets første seier for Kristoff

  Alexander Kristoff tok sin første etappeseier for sesongen da vant spurten på den siste etappen av rittet Tour of Oman for tredje gang på rad søndag.

 • Søndag 18. februar kl. 11.36

  Langløpsseier til Eide Pedersen

  Morten Eide Pedersen vant søndag langløpet Jizerska Padesatka i Tsjekkia. Løpet har 7000 deltakere.

 • Søndag 18. februar kl. 11.34

  Vil bli sjef

  Åtte søkere ønsker å bli ny omsorgssjef i Tvedestrand kommune, ifølge Aust-Agder Blad. De to forrige sjefene har sluttet etter kort tid i jobben.

 • Søndag 18. februar kl. 11.29

  Kjørte i ruspåvirket tilstand

  Politiet har stoppet en bil i Svolvær hvor fører var ruspåvirket. Personen blir tatt med inn til stasjonen for bevissikring og avhør av politiet.

 • Søndag 18. februar kl. 11.26

  Etterlyser eier av plastbåt

  Politiet etterlyser eier av en hvit plastbåt uten motor, ca. 13–14 fot som er funnet i området Asserøya i Bjugn.

 • Søndag 18. februar kl. 11.16

  God hjortejakt i Sogn

  Det har vore tidenes beste hjortejakt i Sogn, ifølgje Sogn Avis. Ifølgje avisa vart det skote 12614 hjort i Sogn og Fjordane i 2017. – Bestanden har auka kraftig i kommunen og jegerane ser mykje meir hjort. I fjor hadde me ein fin vinter der få dyr døydde, denne vinteren blir nok hardare, seier Runar Hatlevoll, viltforvaltar i Luster kommune til avisa.

 • Søndag 18. februar kl. 11.14

  Rolig 81-årsdag for kong Harald

  Etter fjorårets store markeringer av kongeparets 80-årsdager toner monarken det helt ned på fødselsdagen onsdag.– Dagen skal feires privat, sier assisterende kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen ved Slottet overfor NTB.

 • Søndag 18. februar kl. 11.11

  Må flytte regnskapskontoret

  Sjøtroll Havbruk må flytte regnskapskontoret sitt etter brannen i administrasjonsbygget i Bekkjarvik i Austevoll søndag morgen. Det brøt ut brann i det elektriske anlegget, forteller daglig leder i huseieren Hardhaus AS, Inge Møgster. – Det er litt sot, men mest vannskade, fordi sprinkleranlegget ble utløst i regnskapsavdelingen. Det er seks-åtte kontorplasser der, som nå flyttes til andre steder i huset, slik at arbeidsplassene er klare til i morgen tidlig, sier Møgster.

 • Søndag 18. februar kl. 11.09

  Kjørte av veien

  En bil har kjørt av veien på Sortland. Bilen traff en lyktestolpe og kjørte videre inn i en portstolpe som også ble ødelagt. Bilføreren er avhørt av politiet og førerkortet en beslaglagt, det mistenkes ikke ruspåvirket kjøring.

 • Søndag 18. februar kl. 11.05

  Utforkjøring på Stange

  Politiet har fått melding om en utforkjøring på fylkesvei 199 i Stange. Utforkjøringen skjedde i formiddag. En person ble lettere skadet.

 • Søndag 18. februar kl. 11.05

  Slått ned med spade på Kampen

  En person ble slått ned med en spade etter et slagsmål på Kampen i Oslo, melder politiet. Vedkommende kjøres til legevakten for behandling, og gjerningsmannen avhøres av politi på stedet. Bakgrunnen for slagsmålet er ukjent.

 • Søndag 18. februar kl. 11.05

  Netanyahu til voldsomt angrep mot Iran: Truer med krig om de går inn i Syria

  MÜNCHEN (VG) Med det som skal være en del av en nedskutt iransk drone i hånden, gikk Israels statsminister Benjamin Netanyahu søndag morgen til et voldsomt angrep mot Iran.

 • Søndag 18. februar kl. 11.02

  Får ikke gå

  Skiskytter Lars Helge Birkeland fra Birkenes er vraket fra det norske laget på fellesstarten i OL søndag. Løpet kan høres på NRK P1 fra klokka 12.03.

 • Søndag 18. februar kl. 10.59

  Tønseth går ikke femmila

  Didrik Tønseth sa til Eurosport etter stafetten at Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby utgjør femmilslaget. Tønseth fikk en tung opplevelse på søndagens stafett, og bekreftet etter løpet at han i utgangspunktet er førstereserve til den avsluttende femmila.

 • Søndag 18. februar kl. 10.55

  Russisk medaljevinner i OL om dopingrykter: – Jeg kjenner ikke noe til dette

  Den russiske storavisen Sport Ekspress hevder at curlingspilleren Aleksander Krusjelnitskij har avgitt positiv dopingprøve. Men utøveren selv sier at han ikke kjenner noe til dette.

 • Søndag 18. februar kl. 10.55

  Russerne bekrefter mulig dopingsak

  Den russiske OL-komiteen bekrefter nå at de har en mulig dopingsak. Storavisen Sport Ekspress hevder at curlingspilleren Aleksander Krusjelnitskij har avgitt positiv dopingprøve. Men utøveren selv sier at han ikke kjenner noe til dette.

 • Søndag 18. februar kl. 10.55

  OL-helt Krüger åpnet for lagsprint – blir sendt hjem uansett

  PYEONGCHANG (VG) Simen Hegstad Krüger (24) åpnet opp for å gå lagsprinten dersom landslagsledelsen ønsket det. Men det avfeier sprintlandslagstrener Arild Monsen at kommer til å skje.

 • Søndag 18. februar kl. 10.55

  OL-helten åpner for å utsette hjemreisen – om han får gå lagsprinten

  PYEONGCHANG (VG) Simen Hegstad Krüger (24) har aldri vært aktuell for lagsprinten og har flybillett hjem mandag. Men nå åpner han for å bli i OL-byen om landslagstrenerne vil at han skal gå lagsprinten.

 • Søndag 18. februar kl. 10.49

  Simen Hegstad Krüger hjem til Norge

  Simen Hegstad Krüger ble spurt om han ville endre billetten til hjemreisen, men sa til landslagstrener Tor Arne Hetland at han ville hjem til Norge. OL-debutanten endte dermed med to gull og et sølv i mesterskapet i Sør-Korea.

 • Søndag 18. februar kl. 10.43

  Må betale tilbake

  Hægebostad kommune må betale tilbake drøyt 200 000 kroner som de fikk i statlig støtte etter uværet Synne i 2015, skriver Agder. Grunnen er at oppryddingen ble billigere enn først antatt.

 • Søndag 18. februar kl. 10.39

  Politiet jakter «gal» øksemann i Danmark

  «En gal manns verk», sier politiet i Birkerød i Danmark. Nå jakter de øksemannen, som angrep et ungt par på en bensinstasjon lørdag kveld.

 • Søndag 18. februar kl. 10.35

  Oljeflak i Karmsundet

  Et oljeflak med en lengde på én nautisk mil strekker seg nordover i Karmsundet, melder Haugesunds Avis. – Foreløpig avventer vi tilbakemelding fra lokalt brannvesen for å se hvilke tiltak som må til. Det kan være snakk om at det bare er ubetydelig forurensing, men Kystverket er informert og har begynt å forberede seg, opplyser vaktleder i brannvesenet Torgrim Jørgensen til avisa.

 • Søndag 18. februar kl. 10.33

  Får kjøpe Haga kystkafé

  Fylkeskommunen tilbyr Kragerø kommune å kjøpe eigedommen ved Haga kystkafé på Jomfruland for 1,9 millionar kroner. Ordførar Jone Blikra seier til Kragerø Blad Vestmar at det er viktig at kommunen sikrar seg denne sentrale eigedommen på Jomfruland.

 • Søndag 18. februar kl. 10.28

  Nå skal flyet opp av vannet

  Lekteren som skal heve opp flyet som havarerte i sjøen like nord for Svolvær lufthavn, er nå på plass. Arbeidet med å heve flyet er startet, og vi skal følge utviklingen her på våre nettsider. To omkom da småflyet fra Tromsø styrtet i sjøen ved Svolvær 11. februar.

 • Søndag 18. februar kl. 10.28

  Statoil vurderer nye solparker

  Et milliardanlegg i Brasil ble Statoils første prosjekt innen solenergi. Nå ser selskapet på nye solparker i land hvor det allerede har aktivitet.

 • Søndag 18. februar kl. 10.23

  Snøskredfare i fjellet

  Snøskredfaren er fremdeles betydelig i flere fjellområder i Sør-Norge. Vinterferien har startet mange steder og alle som skal ut i fjellet må ta hensyn til terrenget oppfordrer skredeksperter ved Norges Geotekniske Institutt, melder varsom.no

 • Søndag 18. februar kl. 10.23

  Trump angriper FBI etter skolemassakre

  Donald Trump går hardt ut mot FBI etter skoleskytingen i Florida, og antyder at den kunne vært avverget hvis FBI var mindre opptatt av Russland-etterforskningen.

 • Søndag 18. februar kl. 10.22

  Dramaet bak stafettuttaket: Tønseth tapte testløp – fikk gå førsteetappen

  PYEONGCHANG (VG) Didrik Tønseth (26) sprakk, men en heroisk etappe av Simen Hegstad Krüger (24) reddet OL-gullet på stafetten. Her er detaljene bak valget om å la trønderen gå førsteetappen.

 • Søndag 18. februar kl. 10.12

  Inviterer til integreringsdugnad

  Det haster med å få flyktninger i jobb, mener både NHO og Nav.

 • Søndag 18. februar kl. 10.11

  Fyller tjue

  Turtøyprodusenten Stormberg fra Kristiansand fyller 20 år søndag.

 • Søndag 18. februar kl. 10.08

  Trump: Ler seg i hjel i Moskva

  MÜNCHEN (VG) President Donald Trump tok til Twitter natt til søndag og kjeftet på sin egen sikkerhetspolitiske rådgiver HR McMaster. Søndag fortsatte han å hamre mot påstandene om at det er bevist at russerne blandet seg inn i presidentvalget i 2016.