Nyheter:

 • Lørdag 17. februar kl. 23.41

  Kristoffersens stikk til Hirscher: – Bør vinne to OL-gull til

  PYEONGCHANG (VG) Kanskje er det taktisk. Men Henrik Kristoffersen (23) later til å være på defensiven i OL-duellen med superstjernen Marcel Hirscher (28).

 • Lørdag 17. februar kl. 22.50

  Én død i togpåkjørsel

  En person døde da vedkommende ble påkjørt av toget sør for Asko i Vestby, melder politiet i Follo på Twitter. Østfoldbanen er stengt mellom Vestby og Moss. NSB setter opp alternativ transport.

 • Lørdag 17. februar kl. 22.48

  10 år gamle Kosovo er fortsatt ikke anerkjent av egne innbyggere

  GRACANICA ( VG) Kosovo feirer 10 år uavhengighet, men fortsatt nekter en betydelig andel av dem som bor der å anerkjenne Kosovo som egen stat.

 • Lørdag 17. februar kl. 22.38

  Bilbrann i Moss

  Brannvesenet er på vei til en ny bilbrann ved Slalombakken i Moss.

 • Lørdag 17. februar kl. 22.36

  Østberg om sine synske evner: – Nesten for bra treff

  OSLO/PYEONGCHANG (VG) Ingvild Flugstad Østberg (27) var strålende fornøyd med både stafettgullet, og ikke minst VG-forsiden hun tegnet før mesterskapet.

 • Lørdag 17. februar kl. 22.32

  To biler i brann ved Råde stasjon

  Nødetatene har slukket en brann i to biler i Råde. Bilene sto parkert ved Råde jernbanestasjon i Karlshus.

 • Lørdag 17. februar kl. 21.32

  Norge jubler nå – men svenskene spår svensk storhetstid snart

  PYEONGCHANG (VG) Stina Nilsson (24) møtte sin overkvinne i Marit Bjørgen (37) på stafetten, men svenskene tror at de kan overta dominansen i langrenn snart. For på juniorsiden har de mange gode.

 • Lørdag 17. februar kl. 21.18

  Knappetunnelen stengt

  Knappetunnelen på fv. 557 i Bergen vil være stengt i et par timer i retning sentrum grunnet opprydningsarbeid. – Autopassgalgen som går på tvers av tunnelen ble påkjørt natt til i dag, og flyttet halvannen meter. Den ble midlertidig sikret med stropper, og nå skal entreprenøren inn og feste den skikkelig, sier trafikkoperatør Tore Tysse ved Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 17. februar kl. 21.10

  Torbjørn (39) reiser verden rundt – uten å fly

  Danske Torbjørn Pedersen (39) har planer om å bli det aller første mennesket i historien som besøker alle verdens land uten å lette fra bakken.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.59

  Aggressiv taxipassasjer pågrepet

  Aggressiv taxipassasjer pågrepet

 • Lørdag 17. februar kl. 20.58

  En person sjekket ut av saken

  En av de som ble anholdt på Byåsen er dimittert og sjekket ut av saken, opplyser politiet på Twitter. En mistenkt er pågrepet og innsatt i arresten. Mistenkte nummer to, som ennå ikke er pågrepet, har overveiende sannsynlig forlatt stedet i bil, ut ifra vitneopplysninger.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.51

  Prøvde å bryte seg inn med kubein

  De to mistenkte innbruddstyvene på Byåsen prøvde å bryte seg inn i eneboligen ved hjelp av kubein. – Det er merker etter bruk av kubein på huset, sier operasjonsleder.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.41

  Russiske medier om Haga: Astmatiker vant OL

  PYEONGCHANG (VG) Den store russiske sportsavisen Sport Ekspres har skrevet en sak om OL-vinner Ragnhild Haga (27). De skriver: «Astmatiker vant OL. Og det er lov». – Trist, sier Haga.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.29

  Manchester United møter Brighton i kvartfinalen

  (Huddersfield - Manchester United 0–2) To mål av Romelu Lukaku sendte Manchester United til kvartfinalen i FA-cupen.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.29

  Skjøt United til kvartfinalen

  (Huddersfield - Manchester United 0–2) To mål av Romelu Lukaku sendte Manchester United til kvartfinalen i FA-cupen.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.29

  Møter Brighton i kvartfinalen

  (Huddersfield - Manchester United 0–2) To mål av Romelu Lukaku sendte Manchester United til kvartfinalen i FA-cupen.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.28

  Politiet jobber fortsatt på Byåsen

  De to pågrepne på Byåsen er i tenårene. Den ene ble pågrepet i bil etter at han prøvde å stikke av fra stedet. I bilen er det også gjort funn av narkotika.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.26

  Vekst i netthandel

  Netthandelen i Norge økte 12 prosent i fjor, ifølge Posten. Salg av klær og sko i tradisjonelle butikker synker, og det kan bety at det blir færre fysiske butikker. Kundene velger det enkleste, sier Lars Fredriksen i Oslo handelstands forening

 • Lørdag 17. februar kl. 20.23

  To personer anholdt på Byåsen

  To personer er anholdt av politiet mistenkt for innbruddsforsøk i en enebolig på Byåsen. De to er kjenninger av politiet. Det var en nabo til boligen som observerte innbruddsforsøket. Flere politibiler rykket ut til Byåsen på grunn av hendelsen.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.18

  Meteorologene om vinterferieværet: Mye fint vær i vente

  Hvis du liker god, gammeldags vinter, så har du mye å glede deg over i vinterferieuken som kommer!

 • Lørdag 17. februar kl. 20.11

  Tilbyr sluttpakke til alle ansatte

  Askim & Spydeberg Sparebank har tilbudt sluttpakke til alle sine drøyt 60 ansatte, skriver Smaalenenes Avis. De ansatte skal ha blitt informert på et personalmøte forrige uke. Administrerende banksjef Rune Hvidsten sier til avisa at det ikke vil bli snakk om oppsigelser.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.06

  13 døde i helikopterulykke i Mexico

  Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde.

 • Lørdag 17. februar kl. 20.03

  Kongens medalje til Arne Mæland

  Kunstnaren Arne Mæland frå Os, som mellom anna har laga statuen av Alexander Dale Oen, fekk i dag Kongens fortjenstmedalje i sølv. Os-ordførar Marie Bruarøy sto for utdelinga, og trekte fram Mælands engasjement for sosialt og humanitært arbeid, skriv Midtsiden. – Han har eit særskilt hjarte for menneskje som treng ekstra omsorg, sa Bruarøy.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.33

  Slevik tapte toppkamp

  Toppkampen mellom Slevik og Sveiva endte med tap til fredrikstadlaget 3–5. I Skjeberghallen har Sarpsborg møtt Sandnes. Sarpingene vant kampen 12–9. Slevik ligger på tredjeplass på tabellen, mens Sarpsborg ligger på femte.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.33

  Kvinna er funnet

  Kvinna som har vært savnet etter en skitur i Bygland er funnet i god behold, opplyser politiet. Det var kjentmenn som fant kvinna på 19 år. Hun er nå transportert til familien.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.30

  Ulykke ved Bjørnfjell

  Politiet melder at det har vært en ulykke der en personbil er involvert på E10 ved Bjørnfjell. De skriver på Twitter at bilen skal ha snurret på veien og truffet autovernet. Det skal ikke være meldt om personskade, og nødetatene er på vei til stedet.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.29

  Mye politi til Byåsen

  Mange politienheter har rykket ut til Byåsen i forbindelse med et innbruddsforsøk.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.16

  Dette mener psykiater om Breivik-brevet

  Psykiater Henning Værøy mener massemorderen Anders Behring Breivik (38) har et åpenbart mål når han uttrykker anger over terroren og tar avstand fra sin ideologi: Han vil løslates.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.09

  Også herresiger til Førde volley

  Også herrelaget til Førde volleyballklubb vann på heimebane i Førdehuset laurdag. Med resultatet 3–2 mot Randaberg IL, ligg Førde no på andreplass i serien etter 12 spelte kampar.

 • Lørdag 17. februar kl. 19.08

  Norsk seier i Danmark

  Kvinnelandslaget i ishockey har spilt treningskamp i Frederikshavn i Danmark lørdag. De norske jentene vant 3–2 mot Danmark. Madelen Haug Hansen fra Halden hadde målgivende pasning på det siste norske målet.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.59

  Politiet vet hvor kvinnen er

  Politiet har vært i kontakt med den savnede kvinnen på telefon. Hun skal befinne seg ved Skrivarfossen og mannskap på snøscooter på vei.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.56

  Redusert framkommelighet på E6

  Ett felt er stengt på E6 ved Grane kirke i Grane på Helgeland. Det melder Statens vegvesen. Vakthavende ved Vegtrafikksentralen opplyser til NRK at det skal være to vogntog i nordgående retning som sliter på glatt føre, og at strøbil er på vei.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.49

  Forurenset «oljeøy» lå ute til 15 mill. - nå er den solgt

  Syv oljetanker, forurenset masse, to kaianlegg, ingen fastlandsforbindelse. Interessen har likevel vært stor for Storholmen utenfor Bergen. 

 • Lørdag 17. februar kl. 18.46

  Stopp i Nome utan førarkort

  Ein mann i slutten av 20-åra er stoppa av politiet på Fensvegen i Nome. Det er mistanke om køyring i påverka tilstand, og utan ikkje førarkort. Det er tatt blodprøve.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.42

  Vogntog slit med å kome opp

  Politiet melder at eit utanlandsk vogntog slit med å kome opp bakkane på riksveg 41 mellom Kviteseid og Vrådal. Kort tid etterpå melder politiet at bilen kom seg opp bakkane.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.39

  Stafettgullet rørte Bjørgen i hjertet: Går for to nye gull

  PYEONGCHANG (VG) Hun har aldri vært gladere for å vinne et stafettgull. Marit Bjørgen (37) vil gjerne vinne OL-gull på sprintstafetten og tremilen også. Men savnet etter Marius (2) begynner å bli stort.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.31

  Angående promillekjøring på Abelvær

  Politiet oppretter sak for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort samt brudd på vegtrafikkloven, etter en episode på Abelvær lørdag. Føreren ble ikke stanset i forbindelse med vegtrafikkuhell, melder politiet på Twitter.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.27

  Norge stiller opp mot massevoldtekter i Irak

  MÜNCHEN (VG) utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) slår alarm om at flyktningkvinner som vender hjem til områder IS kontrollerte i Irak, utsettes for voldtekt og annen seksualisert vold.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.26

  Kjørte med promille

  Politiet har stanset en bil i Malvik, hvor fører har blåst til over lovlig verdi. Politiet oppretter sak

 • Lørdag 17. februar kl. 18.25

  Forsvarstalen: Russlands utenriksminister advarte mot «russofobi»

  MÜNCHEN (VG) Russlands utenriksminister Sergeij Lavrov advarte mot å demonisere Russland og etterlyste å bli behandlet som en likeverdig aktør under sin tale på sikkerhetskonferansen i München.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.16

  Leteaksjon på Bygland

  Det er satt i gang en leteaksjon på Bygland. Ei kvinne på 19 år er savnet etter en skitur. Familien har hatt kontakt med dama på telefon, men hun vet ikke hvor hun er. 19-åringen skal være i god fysisk form og godt kledd, ifølge politiet.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.14

  Brann i hønsehus slukket

  Brann i hønsehus slukket

 • Lørdag 17. februar kl. 18.09

  67-åring falt i sjøen

  En 67 år gammel mann falt i sjøen, da båten han kjørte gikk på et skjær ved Vassøykalven i Stavanger. Mannen ble plukket opp av Sea King og var tilsynelatende uskadet. 67-åringen fremsto som alkoholpåvirket, melder politiet. Det er opprettet sak og tatt blodprøve.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.06

  Notodden slo Bærum

  Notodden fotballklubb fekk besøk av Bærum i årets tredje treningskamp. Det enda med 4–1 siger til Notodden. Felipe Ferreira, Martin Brekke og André Bakke skåra måla for NFK.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.03

  Må utsette opprykksfesten

  Nærbø Håndball kunne rykke opp til eliteserien i dag, men da måtte St. Hallvard tape borte mot Haslum. Det skjedde ikke. St. Hallvard vant 40–17. Nærbø har fortsatt tre muligheter til å avgjøre sin egen opprykksskjebne. Første mulighet er 3. mars borte mot Viking TIF.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.02

  Tiltalt etter Sian-bråk

  En representant fra gruppen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) ble angrepet under en demonstrasjon i Moss i september 2016. Nå må mannen som dyttet en av taleholderne møte i retten, skriver Dagsavisen. Han er tiltalt for å ha forstyrret den alminnelige fred og orden.

 • Lørdag 17. februar kl. 18.01

  Ett felt stengt på E6 i Rana

  Statens vegvesen melder at det er redusert framkommelighet på E6 mellom Messingslett og Storvollen i Rana. Ett felt er stengt på grunn av vegarbeid, og vegvesenet melder at nordgående trafikk vil holdes igjen til cirka klokken 18:15.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.54

  Brann i hønsehus

  – Det er snakk om et lite hobbyhønsehus. Hønene er kommet seg ut, og det er ikke fare for at brannen skal smitte til boligen. Men eieren klarte ikke å slukke brannen selv, så vi rykker ut med en bil, sier vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.54

  Pappas råd reddet karrieren til «Bronse-Robert»

  PYEONGCHANG (VG) Det er bare to år siden Robert Johansson (27) var fast bestemt på at karrieren var over etter nedslående resultater i hoppbakken. Men faren Gorm Johansson fikk ham på andre tanker.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.51

  Nigerianer klar for RBK

  Rosenborg har sikret seg 18 år gamle Igoh Ogbu fra Nigeria. Unggutten kan spille både midtstopper og på midtbanen, og har skrevet kontrakt ut 2021-sesongen, melder RBK på sin hjemmeside.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.48

  Utagerende mann pågrepet i butikk

  Utagerende mann pågrepet i butikk

 • Lørdag 17. februar kl. 17.45

  Åtte kjørte for fort

  Åtte bilister fikk forenklet forelegg, for å ha kjørt for fort, under en trafikkontroll på Albu i Oppdal. Høyeste hastighet ble målt til 77 km/t i 60-sonen.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.44

  Stjernen nummer åtte i OL

  Andreas Stjernen kom på åttendeplass i storbakkerennet i OL lørdag ettermiddag. Polske Kamil Stoch vant, mens Robert Johansson ble beste norske på tredjeplass.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.40

  Uskadd etter ulykken

  Det var én person involvert i ulykken på E6 ved Luktvatn i Vefsn. Politiet melder at personen er til sjekk av helsepersonell og at vedkommende er uskadd. Bilen havnet av vegen og ble liggende på siden. Politiet melder at det kan bli redusert ferdsel under bilberging.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.39

  Eubank: – Jeg er villig til å dø i ringen for å slå Groves

  George Groves (29) og Chris Eubank Jr (28) har de seneste årene skadet hver sin motstander alvorlig i bokseringen. I kveld møtes de to stjernene i Manchester Arena – ifølge Eubank med livet som innsats.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.34

  Sjekk Johaugs gratulasjon til gulljentene

  Mens det norske stafettlaget tok gull i Pyeongchang, var Therese Johaug (29) på høydetrening i Italia. Men seieren til lagvenninnene gikk hun ikke glipp av.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.26

  Hope rauk ut i kvartfinalen

  Jon Rolf Skamo Hope frå Hyen rauk ut i kvartfinalen i dagens sprint i junior-NM. Hope vart nummer tre i sitt heat i kvartfinalen, og med tida 7:01:52:79 var ikkje det bra nok til å kome vidare til semifinalen. Han har slite med sjukdom den siste veka, og har difor ikkje fått ei optimal opplading.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.24

  Bilfører synlig beruset

  Politi, som er tilkalt til bilulykken på Abelvær i Nærøy, melder at mistenkte er synlig beruset. Vedkommende blir tatt inn for blodprøve.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.21

  Bestefar og barnebarn overlevde skytemassakre med 69 års mellomrom

  Under en skytemassakre i USA i 1949 overlevde Charles Cohen ved å gjemme seg i et skap. Onsdag overlevde barnebarnet Florida-massakren på samme måte.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.20

  Ikke gyldig førerkort Abelvær

  Det har vært et trafikkuhell på Abelvær i Nærøy, mellom to biler, og sidespeil ble knust. Politiet er i kontakt med mistenkte. Vedkommende har ikke gyldig førerkort.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.16

  Ulykke i Vefsn

  Politiet melder at det har vært en ulykke på E6 ved Luktvatn i Vefsn. Det skal være én bil involvert i hendelsen. De skriver på Twitter at nødetatene er på vei til stedet.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.11

  Jagland advarte Erdogan i Tyrkia: – Det jeg sa ble hørt

  ANKARA (VG) I harde ordelag advarte Europarådets Thorbjørn Jagland president Recep Tayyip Erdogan om at rettssikkerheten i Tyrkia er truet.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.07

  Fredrikstad-seier i innebandy

  Fredrikstad innebandyklubb vant 10–6 mot Gjelleråsen lørdag formiddag, skriver Fredriksstad Blad. Fredrikstad ligger på åttende plass på tabellen.

 • Lørdag 17. februar kl. 17.03

  Færre nedsalg i Oljefondet: Har kvittet seg med «verstingene»

  De siste seks årene har Oljefondet kvittet seg med 216 aksjer i selskaper med risikable forretningsmodeller. Heretter vil fondet kaste ut færre «verstinger».

 • Lørdag 17. februar kl. 17.03

  Ny leder i Hordaland KrF

  Stord-legen Dag Sele (53) overtar som leder i Hordaland KrF etter Pål Kårbø, skriver Dagen. Sele slo Beate Husa med 45 mot 43 stemmer under helgens fylkesårsmøte på Straume. Sele er motstander av regjeringssamarbeid med Frp, og ble i 2014 kjent for å slutte i legejobben i Bø i Telemark fordi han ikke fikk reservere seg mot å sette inn spiral.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.53

  Ureglementert snøscooterkjøring

  Statens naturoppsyn har kontrollert trafikk med snøscooter ved Håen hyttefelt i Melhus. To førere blir anmeldt for ureglementert kjøring. De hadde skrudd av kjennemerker, men disse er nå satt på igjen.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.46

  Fire forenklede forelegg

  Utrykningspolitiet har lørdag avholdt en hastighetskontroll i ei 60-sone på E6 ved Dalsgrenda i Rana. Totalt fire forenklede forelegg ble skrevet ut, opplyser de på Twitter.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.45

  Valdres-saken: Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten, ifølge ny rapport

  En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten. Tingrettsdommeren i saken sier saken vil gå som planlagt.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.45

  Tiltalt mor bestilte egen rapport: «Tåler ikke ny runde i retten»

  En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten. Tingrettsdommeren i saken sier saken vil gå som planlagt.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.42

  – Ikke kjør forbi oss!

  – Ikkje køyr forbi oss, ber brøytebilsjåfør.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.42

  Frustrert over forbikjøringer

  – Ikkje køyr forbi oss, ber brøytebilsjåfør.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.37

  Skadd i alpinbakken på Gautefall

  Ein dansk turist er fløyet til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter å ha falt i alpinanlegget på Gautefall. – Eg kan ikkje seie noko om skadeomfanget til mannen, seier vaktleiar Jørn Kristensen i Drangedal Røde Kors til Varden.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.35

  Siktet for kroppsskade

  De to mennene som ble arrestert etter knivstikking i Sandnes er siktet for kroppsskade. Begge er i 20-årene. – Vi har etterforsket saken i hele dag. En rekke vitner er avhørt, og vi begynner å få et bilde av hva som har skjedd, forteller politiadvokat Sveinung Andersen. De to mennene vil derimot ikke bli avhørt før søndag.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.27

  Tiltalt mor tåler ikke rettssak

  En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten, skriver Dagbladet. Kvinnens datter (13) døde av avmagring nyttårsaften 2015 på en hytte i Valdres.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.25

  Avlivet elgkalv på E18

  En av de tre elgene som kom seg på innsiden av viltgjerdet ved E18 i Indre Østfold ble avlivet, skriver Smaalenenes Avis. En elgku og en kalv kom seg raskt av motorveien, men den siste elgkalven angrep ifølge avisa jegerne som prøvde å få den ut. Elgkalven ble skutt.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.25

  Mitt Romney gjør politisk comeback – kan skape trøbbel for Trump

  Trump-kritikeren og republikaneren Mitt Romney (70) gjør comeback på den nasjonale politiske scenen og stiller som senatorkandidat for Utah. – Ikke noe Trump setter pris på, sier USA-ekspert.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.24

  Hetland er ikke skuddredd

  PYEONGCHANG (VG) Dersom det skal velges et adjektiv som beskriver landslagstrener Tor-Arne Hetland, ligger nok "forutsigbar” nederst i bunken.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.23

  Trafikkulykke på fylkesvei 51

  To biler har kollidert på fylkesvei ved Åbjør, mellom Leira og Golsfjellet. Det er usikkert om noen kom til skade i ulykken.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.08

  Olympisk akrobatikk

  For tilskuerne ser øvelsen freestyle hopp ut som om det kunne vært utført på et sirkus. I luftige svev høyt over bakken, utføres de utroligste svev, før utøveren lander. Noen ganger går ikke alt helt som planlagt, og møtet med moder jord blir alt annet enn perfekt.

 • Lørdag 17. februar kl. 16.04

  Siger til Førde volleyball

  Førde volleyballklubb sit damelag slo Randaberg IL 3 – 1 på heimebane i Førdehuset laurdag. Med det er Førde klar serieleiar etter 13 spelte kampar.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.58

  Skulle kjøre forbi trailer

  Bilulykken ved Trones skjedde i forbindelse med forsøk på å kjøre forbi en trailer. Det melder politiet på Twitter.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.48

  Glatt på ulykkesstedet ved Trones

  Føreren av bilen, som trillet rundt ved Trones, er kjørt til legevakt for sjekk. Vedkommende fremstår som uskadd. Det er glatt vei på stedet, melder politiet.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.41

  Kan bli fastlegekrise i Fredrikstad

  – Vi er bekymret for utviklingen fremover. Vi kan fort bli en «rød» krisekommune i løpet av et par år, hvis det ikke blir endringer i fastlegeordningen, sier kommuneoverlege i Fredrikstad, Guro Steine Letting til VG. Avisa skriver at landets ti største kommuner er bekymret på grunn av mangelen på fastleger.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.38

  89 km/t i 60-sonen

  På E6 ved Røssvoll i Rana har UP nettopp avsluttet en laserkontroll. Tre forenklede forelegg ble skrevet ut, og ett førerkort er beslaglagt etter å ha stanset en sjåfør som kjørte i 89 km/t i 60-sonen. Det skriver politiet på sin Twitter-konto.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.32

  Ett felt sperret ved Trones

  Ett felt er sperret, men det er god sikt på rettstrekningen ved Trones i Namdalen, der en bil har trillet rundt. Det er ingen trafikale problemer, ifølge politiet. Bilberging er bestilt.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.21

  Peppes Pizza ber danske Peppes-restauranter bytte navn

  Det er ikke «dejlig å være norsk i Danmark» for Peppes Pizza etter at de sendte krav om at flere danske pizzarestauranter måtte endre navnet sitt.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.18

  Nordmenn tror mer på fiskenæringen enn olje

  Flere nordmenn tror på fisk enn olje som viktigste næring fremover. – Da har vi ikke gjort jobben vår, mener oljenæringen. 

 • Lørdag 17. februar kl. 15.18

  Nordmenn tror mer på fiskenæringa enn olje

  Flere nordmenn tror på fisk enn olje som viktigste næring fremover. – Da har vi ikke gjort jobben vår, mener oljenæringa. 

 • Lørdag 17. februar kl. 15.16

  Må selje hotell i Haukeli

  Haukeli Hotell og Haukelifjell Gjestehus skylder mykje pengar, og eigaren av hotellet ser seg nøydde til å selje. Det er driftsselskapet Haukeli Hotell og Restaurantdrift AS som nå slit. Selskapet drifter både hotellet og gjestehuset, skriv TA.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.15

  – Tror droner vil ta over

  Dronar kan om få år overta mange av oppdraga til dagens tradisjonelle helikopter.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.15

  Tror droner vil ta over

  Dronar kan om få år overta mange av oppdraga til dagens tradisjonelle helikopter.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.14

  OL-bronse til Johansson

  Robert Johansson fra Lillehammer tok bronsemedalje under hoppkonkurransen i stor bakke i Pyeongchang

 • Lørdag 17. februar kl. 15.12

  Tror gigantprosjekt kan utløse kjempeturbiner

  Statoil tror gigantprosjektet Doggerbank kan forløse neste generasjons vindturbiner. De kan bli mer enn 50 prosent større enn i dag, tror vindbransjen.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.11

  Johansson sikret norsk bronse i storbakken

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Robert Johansson (27) vartet opp med to solide hopp i storbakkerennet i Sør-Korea. Det holdt til tredjeplass og bronse. Kamil Stoch var klart sterkest og tok gullet.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.11

  Hoppsjefen omtaler Johanssons to OL-bronser som en «oddssensasjon»

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) To konkurranser og to bronsemedaljer i OL for Robert Johansson (27). Det var det ikke mange som hadde spådd for ett år siden.

 • Lørdag 17. februar kl. 15.00

  Bilbrann på fylkesvei 21

  En bli skal stå i brann mellom Vestmarka og Skotterud på fylkesvei 21 i Hedmark: Ifølge en tipser er det trangt å passere.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.59

  Bil trillet rundt

  En bil har trillet rundt ved Trones i Namdalen. Føreren er ute av bilen og sier seg uskadd. Nødetatene har rykket ut.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.41

  Fine forhold

  Etter å ha vært stengt i flere dager, er nå fylkesvei 45 gjennom Hunnedalen åpen. Det meldes om gode kjøreforhold og lite trafikk, selv om noen allerede har begynt å kjøre hjem fra vinterferie.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.38

  Elgen er borte – E18 åpnet

  Statens vegvesen melder på Twitter at elgkua med kalver er nå borte fra motorveien. E18 gjennom Østfold er åpnet igjen, i begge retninger.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.29

  Hevder Paul Pogba angrer på Manchester United-overgang

  Forholdet mellom Manchester Uniteds største stjerne og manager José Mourinho (55) skal ha surnet de siste ukene.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.23

  E18 stengt i begge retninger

  Politi og viltnemnda jobber for å fjerne en elgku med to kalver, som har innenfor viltgjerdet på E18. Elgen har nå flyttet seg østover fra Slitu. Vegen er stengt i begge retninger mellom Langslett og Homstvetkrysset.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.23

  To norske i medaljekampen før finaleomgangen

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) De norske hopperne er alle enkelt videre til finalen i storbakke-rennet, men bare Robert Johansson og Andreas Stjernen har ordentlig los på medaljene etter første hopp-omgang.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.21

  Børven truleg klar for Odd

  Torgeir Børven forlèt Brann til fordel for Odd, ifølge avisa Varden. Spissen frå Øystese vender dermed truleg tilbake til klubben der han starta den profesjonelle karrieren sin. Børven blei først henta på lån til Brann sommaren 2016, og har i dag spelt 31 offisielle kampar for klubben.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.16

  Storseier til Rosenborg

  Rosenborg slo 2. divisjonslaget Nardo 5–0 i en treningskamp lørdag. Målene ble scoret av Anders Konradsen, Samuel Adegbenro, Pål André Helland, Jonathan Levi og Erik Botheim.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.14

  Her får Darja endelig sølvkysset av Bjørndalen

  PYEONGCHANG (VG) Ole Einar Bjørndalen (44) måtte vente vel og lenge før han fikk gratulere kona med OL-sølvet. Så klinte han til.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.08

  Skjønnhetskonkurranse for katter

  Kroppsfasong, størrelse på øyner, ører og kvaliteten på pelsen, er bare litt av hva som teller i skjønnhetskonkurranser for katter. Og her får du noen skjønnheter.

 • Lørdag 17. februar kl. 14.05

  E18 stengt ved Slitu

  E18 er fortsatt stengt ved Slitu øst for Askim fordi en elgku med to kalver har kommet seg på feil side av viltgjerdet. Politiet og Viltnemnda jobber på stedet. Omkjøring på fylkesvei 128 så lenge, ifølge Statens vegvesen.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.57

  Anmeldes for å ikke ha førerkort

  Utrykningspolitiet melder at de har stoppet en bilfører som ikke hadde gyldig førerkort. De skriver på Twitter at føreren er anmeldt for forholdet.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.56

  Rv 48 i Kvinnherad er opna

  Vegen er rydda og trafikken går som normalt, opplyser politiet.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.55

  Koking trolig brannårsak

  Politiet mener at tørrkoking på komfyren trolig er årsaken til at det begynte å brenne i en leilighet på Odden i Grimstad i dag. Politiet oppretter sak på forholdet. Politiet vurderer nå om de som er evakuert kan flytte tilbake igjen.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.54

  Set opp sperreband etter skredet

  Politiet er no i ferd med å setje opp sperreband i området ved Brushytten, der det gjekk snøskred i går. I tillegg er Røde Kors til stades for å halde turgåarar unna området.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.50

  Styrker kampen mot ulovlig fiske

  – Vi må sørge for at sjømaten vi selger er lovlig fisket og trygg å spise, sier fiskeriminister Per Sandberg (Frp). Et nytt offentlig utvalg skal se nærmere på fremtidens fiskerikontroll. Dette vil bli formelt utpekt senere i vår, skriver Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding

 • Lørdag 17. februar kl. 13.49

  Knivstikking i Sandnes

  To menn er arrestert i forbindelse med knivstikkingen i Sandnes i natt. En 24 år gammel mann ble stukket i skulderen, på en privat adresse, og ble fraktet til legevakten. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, forteller Kurt Løklingholm, som er operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt. Begge de pågrepne vil bli avhørt av politiet i dag.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.30

  Skigåarar blir åtvara

  Det er laurdag mykje folk i området rundt Fløyen, der lysløypa for skigåarar startar. Desse vert gjort merksame på at dei ikkje kan gå inn i området der det gjekk snøskred i går. – Det er framleis fare for skred samt at is og istappar kan rase ned på vegen, seier vakthavande beredskapskoordinator Snorre Halvorsen i Bergen kommune.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.24

  Brannen slokket

  Brannen i en leilighet på Odden i Grimstad er slokket, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent

 • Lørdag 17. februar kl. 13.19

  Elg på E18

  Politi er sammen med Viltnemnda på vei til E18 ved Slitu, etter melding om at en elgku med to kalver har kommet seg ut på europaveien ved Brennemoen.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.15

  Til sykehus etter bilulykke

  Mannen som kjørte i fjellveggen er tatt med til Haugesund sykehus av ambulanse. 68-åringen har mulig bruddskader i hånd. Det er ikke mistanke om rus, melder politiet på Twitter. Bilen blir hentet av bilberging.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.14

  Eckhoff med bronse etter fantastisk avslutning

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Tiril Eckhoff (27) avsluttet meget sterkt på 12,5 km fellesstart, og sikret bronsemedalje da slovakiske Anastasija Kuzmina (33) vant.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.14

  Rørt Eckhoff om bronsemedaljen: – Begynte å miste troen selv

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Tiril Eckhoff (27) avsluttet meget sterkt på 12,5 km fellesstart, og sikret bronsemedalje da slovakiske Anastasia Kuzmina (33) vant.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.14

  Eckhoff med bronse etter fantastisk avslutning: – Begynte å miste troen selv

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Tiril Eckhoff (27) avsluttet meget sterkt på 12,5 km fellesstart, og sikret bronsemedalje da slovakiske Anastasia Kuzmina (33) vant.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.10

  Brann i bygning

  Brannvesenet og ambulanse er på vei til Odden i Grimstad etter melding om brann i en leilighet.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.10

  Trafikkulukke på rv 48 i Kvinnherad

  Vegen er stengd ved Raudstein i Kvinnherad etter at to bilar kolliderte. Dei to som var i bilane skal vera ute og oppegåande, skriv politiet. Bergingsbil er på veg.

 • Lørdag 17. februar kl. 13.09

  Kapital: Dette er Norges dyreste foredragsholdere

  En reklamemann, en NRK-veteran, en tidligere supermodell, en artist og en gründer. Dette er nordmennene det koster mest å leie inn for å snakke. 

 • Lørdag 17. februar kl. 13.09

  Rekordår for norske hoteller i 2017

  Nordmenn overnatter oftere på norske hoteller, men den sterke veksten i reiselivsnæringen har begynt å flate ut. – Nå blir utfordringen å spre sesongen utover året, sier Virke og Innovasjon Norge. 

 • Lørdag 17. februar kl. 12.58

  Bronse til Eckhoff

  Tiril Eckhoff fra Fossum IF vant OL-bronse på 12,5 km fellesstart i skiskyting i Pyeongchang. 27-åringen bommet én gang på hver liggende skyting, og endte 27 sekunder bak vinneren, slovakiske Anastasiya Kuzmina.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.54

  Gjenforent med eieren

  Politiet melder på Twitter at hunden som ble funnet på Leivset i Fauske nå er gjenforent med sin eier. Hunden ble funnet løs for kort tid siden.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.53

  Utenfor pallen

  Marte Olsbu fra Froland ble nummer åtte på fellesstarten i skiskyting i OL.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.46

  NM i kaninhopping på Jæren

  Denne helgen er det norgesmesterskap i Vigrestadhallen.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.37

  Ukrainas utenriksminister til VG: Nordiske land kan spille en rolle i FN-styrke

  MÜNCHEN (VG) De nordiske landene kan spille en rolle i en eventuell fredsbevarende FN-styrke i den konfliktherjede østlige delen av Ukraina. Det bekrefter landets utenriksminister overfor VG.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.37

  Ukrainas utenriksminister til VG: Nordiske land kan spille en rolle i FN-styrke i Øst-Ukraina

  MÜNCHEN (VG) Norge og de andre nordiske landene kan spille en rolle i en eventuell fredsbevarende FN-styrke i den konfliktherjede østlige delen av Ukraina. Det bekrefter landets utenriksminister overfor VG.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.37

  Ukrainas utenriksminister til VG: Tror norske soldater kan bidra i FN-styrke i Øst-Ukraina

  MÜNCHEN (VG) Norge og de andre nordiske landene kan spille en rolle i en eventuell fredsbevarende FN-styrke i den konfliktherjede østlige delen av Ukraina. Det bekrefter landets utenriksminister overfor VG.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.35

  Sjokkuttak til herrestafetten: Holund er ute av laget

  PYEONGCHANG (VG) Alle ventet at Norges fire medaljevinnere til nå i OL skulle utgjøre stafettlaget søndag, men slik blir det ikke.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.35

  Sjokkuttak til herrestafetten: Holund ute av laget

  PYEONGCHANG (VG) Alle ventet at Norges fire medaljevinnere til nå i OL skulle utgjøre stafettlaget søndag, men slik blir det ikke.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.32

  Svensk aviskommentator latterliggjøres etter Bjørgen-kommentarer

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Expressens kommentator, Tomas Pettersson, får tyn for sin omtale av Marit Bjørgen (38). Norges skidronning slo tilbake med en herlig maktdemonstrasjon mot Stina Nilsson (24).

 • Lørdag 17. februar kl. 12.32

  Bjørgens frekke svar til svensk kommentator: - Håper han føler litt skam

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Expressen-kommentator Tomas Pettersson avskrev Marit Bjørgen (37) som stafettavslutter. Norges skidronning slo tilbake med en herlig maktdemonstrasjon mot Stina Nilsson (24) - og en solid melding i retning svensken etter stafetten.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.29

  Fryktar fleire ras

  Ein geolog har no undersøkt snøskredet som gjekk i Rundemansveien i Bergen fredag kveld. Området er sperra av, og ifølge geologen er det fare for at snø og is framleis kan rase. Bergen kommune oppfordrar folk til å halde seg vekke. – Dette er eit populært turområde, som dessverre vil bli stengd dei neste dagane, seier vakthavande kommunaldirektør Harm-Christian Tolden.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.24

  Snuser på super-rekorden

  PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden...

 • Lørdag 17. februar kl. 12.24

  Nå kan vi få OLs mest magiske øyeblikk...

  PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.24

  Snuser på super-rekorden: Nå kan vi få OLs mest magiske øyeblikk...

  PYEONGCHANG (VG) Ikke bare fullførte Marit Bjørgen redningsaksjonen etter lagvenninnens kollaps på stafetten. Nå ligger veien åpen for den virkelig gjeve rekorden...

 • Lørdag 17. februar kl. 12.14

  Bil i fjellvegg

  En bilist kjørte rett inn i en fjellvegg i Suldal, etter at kjøretøyet plutselig tok fyr. Sjåføren er ikke alvorlig skadet og nødetater på vei til stedet, melder politiet på Twitter. Bilisten kjørte i fjellveggen mellom Ropeid og Hebnes, og brannen ble slukket av forbipasserende.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.14

  Tre anmeldt for rattfyll

  UP anmeldte tre bilister for promillekjøring under en kontroll på Ørebekk ved Fredrikstad i morges. Det opplyser politiet. To av dem ble fratatt førerkortet, en tredje ble bøtelagt.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.14

  To tre for rattfyll

  UP anmeldte tre bilister for promillekjøring under en kontroll på Ørebekk ved Fredrikstad i morges. Det opplyser politiet. To av dem ble fratatt førerkortet, en tredje ble bøtelagt.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.13

  Sjekket av lege

  Tre personer ble sendt til legesjekk etter et trafikkuhell ved Kylland i Åseral lørdag formiddag. To biler var involvert.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.13

  Svenske Postnord innfører gebyr på pakker fra Kina

  Kan det samme skje i Norge?

 • Lørdag 17. februar kl. 12.08

  Pusses opp

  Hovden Badeland skal pusses opp for ti millioner kroner de neste årene, skriver Setesdølen. Bykle kommune har gitt fem millioner kroner til prosjektet så langt.

 • Lørdag 17. februar kl. 12.06

  Hund funnet på Fauske!

  Hund funnet på Fauske!

 • Lørdag 17. februar kl. 12.05

  Jacobsen oppløst i tårer etter stafettgullet: – En helt grusom dag

  PYEONGCHANG (VG) Astrid Uhrenholdt Jacobsen (31) takker lagvenninnene etter at hun sprakk på andreetappe og så ut til å ødelegge Norges gullsjanser på OL-stafetten.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.55

  Ingen alvorlig skadd i Melhus

  Ingen personer er alvorlig skadd etter trafikkuhellet på E6 i Melhus. Personene som satt i bilen som kjørte i autovernet sjekkes av helsepersonell på stedet. Bilen har delvis sperret E6 sørover. Det er nå provisorisk omkjøring på stedet og bilberging er bestilt.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.53

  Sikret ikke barnet sitt i bilen

  UP har hatt en promillekontroll i Narvik ved Karistranda. 68 bilførere ble kontrollert og ingen hadde promille. Dog ble en bil stoppet hvor et barn ikke var sikret, og det ble derfor gitt et forelegg på kr 2300 kroner. En annen bilfører fikk et forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.46

  Fint vinterferievær

  Det blir myr pent vær i vinterferieuka på Sørlandet, ifølge Meteorologisk institutt.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.41

  Flere ferjer mellom Stavanger–Tau

  Vinterferien går mot slutten og Norled setter søndag inn flere ferjer i Tau-sambandet, for å lettere ta unna forventet kø. I morgen vil det gå suppleringsferje med følgende avg. tider: fra Stavanger: 13:00,14:30, 16:00 og 17:30. Fra Tau: 13:45, 15:15, 16:45 og 18:15.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.40

  Kvinne skal ha blitt forsøkt dratt inn i varebil ved Sognsvann

  Politiet etterlyser vitneobservasjoner av en hvit varebil.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.37

  Bil i grøfta i Meråker

  En bil har kjørt i grøfta ved Tømmeråsen i Meråker. Politiet er på vei til stedet. Ingen personer er skadd, ifølge politiet.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.36

  Fekk isklump i hovudet

  Det er ein britisk isklatrar som er skadd i ulukka på Rjukan. Ho skal ha fått ein isklump i hovudet, og har skadar på augo. Det er uvisst kor alvorlege skadane er. Brann og ambulanse hjelper kvinna ned frå fossen der ulukka fann stad.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.36

  I fakkeltog mot EU-samarbeid om kraftnett

  Diskusjonen er preget av myter, mener Energi Norge.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.36

  I fakkeltog mot EU-samarbeid om kraftnett

  Diskusjonen er preget av myter, mener Energi Norge.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.36

  Dyrere råvarer hemmer Hydro

  Aluminiumsgiganten Norsk Hydro leverte rekordresultat i fjor, men dyrere råvarer kan gi svakere tall fremover, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.36

  Dyrere råvarer hemmer Hydro

  Aluminiumsgiganten Norsk Hydro leverte rekordresultat i fjor, men dyrere råvarer kan gi svakere tall fremover, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.35

  Følg NM i vektløfting her

  Noregsmeisterskapen i vektløfting i Naustdalshallen er i gang, og her kan du følgje tevlinga direkte gjennom helga. Frå vertsklubben Tambarskjelvar skal mellom anna dei lokale utøvarane Marit Årdalsbakke, Sindre Rørstadbotnen og Vebjørn Varlid vere med.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.35

  Fra «sunnhet til folket» til pizza- og tacokrig

  I 2017 feiret Kiwi tiårsjubileum for «sunnhet til folket»-kampanjen. I februar dumpet dagligvarekjeden prisen på pizza- og taco.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.35

  Fra «sunnhet til folket» til pizza- og tacokrig

  I 2017 feiret Kiwi tiårsjubileum for «sunnhet til folket»-kampanjen. I februar dumpet dagligvarekjeden prisen på pizza- og taco.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.35

  Statoils flytende vindpark leverer

  Verdens første flytende vindpark leverer mer strøm enn ventet, sier Statoil. Den skotske Hywind-parken fikset også stormen Caroline og åtte meters bølger.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.35

  Statoils flytende vindpark leverer

  Verdens første flytende vindpark leverer mer strøm enn ventet, sier Statoil. Den skotske Hywind-parken fikset også stormen Caroline og åtte meters bølger.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.34

  Kollisjon i Våler

  To biler har kollidert ved Bråten i Våler like ved svenskegrensa ved 10.30 tida. En person er sendt til sjukehus med lettere skader.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.34

  Trafikkuhell på E6 i Melhus

  Nødetatene er på vei til Melhus, hvor et kjøretøy har havnet i autovernet og sperrer E6. Det er uvisst om noen personer er skadd.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.34

  Dømt til døden fire ganger for drapet på Zainab (6)

  Seksåringen var på vei til koranskole da hun plutselig ble borte. Fem dager senere ble hun funnet på en søppelplass, voldtatt og drept.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.30

  Sosialdemokratene med ny krisemåling i Tyskland

  Det tyske sosialdemokratiske partiet SPD får en rekordlav oppslutning på 16 prosent på en ny meningsmåling.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.30

  Sosialdemokratene med ny krisemåling i Tyskland

  Det tyske sosialdemokratiske partiet SPD får en rekordlav oppslutning på 16 prosent på en ny meningsmåling.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.29

  Ferje Utne-Kvanndal går som normalt

  Ferje Utne-Kvanndal går som normalt

 • Lørdag 17. februar kl. 11.28

  Brasil setter inn hæren mot Rios gjenger

  Brasil setter inn hæren i et desperat forsøk på å slå ned på de kriminelle gjengene som praktisk talt skal ha tatt kontroll over delstaten Rio de Janeiro.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.28

  Brasil setter inn hæren mot Rios gjenger

  Brasil setter inn hæren i et desperat forsøk på å slå ned på de kriminelle gjengene som praktisk talt skal ha tatt kontroll over delstaten Rio de Janeiro.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.27

  Tror på fisk

  23 prosent av sørlendingene tror fisk blir den viktigste næringen for Norge i framtiden, viser en undersøkelse fra Universitetet i Bergen.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.27

  Etiopia erklærer unntakstilstand

  Etiopiske myndigheter innfører unntakstilstand etter at statsminister Hailemariam Desalegn overraskende kunngjorde sin avgang.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.27

  Etiopia erklærer unntakstilstand

  Etiopiske myndigheter innfører unntakstilstand etter at statsminister Hailemariam Desalegn overraskende kunngjorde sin avgang.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.26

  USA anklager 13 russere for innblanding i valget

  13 russere og tre selskaper er tiltalt for å ha blandet seg inn i presidentvalget i USA, opplyser Robert Muellers kontor. Absurd, svarer Russland.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.26

  USA anklager 13 russere for innblanding i valget

  13 russere og tre selskaper er tiltalt for å ha blandet seg inn i presidentvalget i USA, opplyser Robert Muellers kontor. Absurd, svarer Russland.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.25

  Gull til Ingvild

  Det ble gull til Norge med Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik på første etappen. Marit Bjørgen slo Stina Nilsson i spurten og sikret Norge stafettgullet foran Sverige. Astrid Urenhold Jacobsen og Raghild Haga gikk de andre etappene.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.23

  Ny byggesmell reiser tvil om Thommessens framtid

  Tre stemte blankt og 80 stemte imot da Olemic Thommessen ble gjenvalgt som stortingspresident i høst. På nytt reises spørsmålet om han har Stortingets tillit.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.23

  Ny byggesmell reiser tvil om Thommessens framtid

  Tre stemte blankt og 80 stemte imot da Olemic Thommessen ble gjenvalgt som stortingspresident i høst. På nytt reises spørsmålet om han har Stortingets tillit.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.23

  Klatreulukke Rjukan

  Tinn brannvesen og søk- og redningsgruppa rykker ut til ei klatreulukke på Rjukan.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.23

  Ein tatt utan førarkort på Os

  Ein person vert meld for køyring utan gyldig førarkort, etter at politiet har hatt promillekontroll på Os. Patruljen kontrollerte 35 førarar, men ingen av dei var påverka av alkohol.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.22

  Historisk dårlig oppslutning for Ap i Troms

  Hadde den ferske partimålingen til Nordlys vært et valgresultat, ville Ap i Troms gjort sitt dårligste valg siden før annen verdenskrig.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.22

  Historisk dårlig oppslutning for Ap i Troms

  Hadde den ferske partimålingen til Nordlys vært et valgresultat, ville Ap i Troms gjort sitt dårligste valg siden før annen verdenskrig.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.21

  Treneren tvilte på Bjørgen i høydramatisk Sverige-duell

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Det ble så dramatisk som det kunne bli i stafett-duellen mellom Norge og Sverige. Det endte med en langspurt hvor Marit Bjørgen (37) var sterkere enn Stina Nilsson (24).

 • Lørdag 17. februar kl. 11.21

  Norge vant høydramatisk stafett-duell mot Sverige

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Det ble så dramatisk som det kunne bli i stafett-duellen mellom Norge og Sverige. Det endte med en langspurt hvor Marit Bjørgen (37) var sterkere enn Stina Nilsson (24).

 • Lørdag 17. februar kl. 11.15

  Fint vêr i vinterferien

  Meteorologane seier at lågtrykka stort sett held seg utanfor landet den komande veka.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.10

  Uber vil gjøre comeback i Norge

  Samferdselsdepartementet jobber med endringer i regelverket for drosjemarkedet. Det åpner for at transporttjenesten Uber kan gjøre comeback i Norge.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.10

  Uber vil gjøre comeback i Norge

  Samferdselsdepartementet jobber med endringer i regelverket for drosjemarkedet. Det åpner for at transporttjenesten Uber kan gjøre comeback i Norge.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.09

  Nordmenn tror mer på fiskenæringa enn olje

  Flere nordmenn tror på fisk enn olje som viktigste næring fremover. – Da har vi ikke gjort jobben vår, mener oljenæringa.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.09

  Nordmenn tror mer på fiskenæringa enn olje

  Flere nordmenn tror på fisk enn olje som viktigste næring fremover. – Da har vi ikke gjort jobben vår, mener oljenæringa.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.06

  Åsne Seierstad jobber med bokprosjekt om metoo og Giske

  Forfatter og journalist Åsne Seierstad (48) jobber med bokprosjekt om metoo-kampanjen, Arbeiderpartiet og Trond Giske.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.06

  Åsne Seierstad jobber med bokprosjekt om metoo og Giske

  Forfatter og journalist Åsne Seierstad (48) jobber med bokprosjekt om metoo-kampanjen, Arbeiderpartiet og Trond Giske.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.05

  Drar til Tyskland for å promotere norsk litteratur

  Under bokmessen i Leipzig, som begynner 17. mars, skal kronprinsesse Mette-Marit blant annet gjennomføre en fjernsynsoverført samtale med forfatter Maja Lunde.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.05

  Drar til Tyskland for å promotere norsk litteratur

  Under bokmessen i Leipzig, som begynner 17. mars, skal kronprinsesse Mette-Marit blant annet gjennomføre en fjernsynsoverført samtale med forfatter Maja Lunde.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.04

  Johansen: Hagens lysende tre kan bli en attraksjon

  Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) tror kunstverket Stein Erik Hagen vil gi Oslo – et tre med 200.000 ledlys – kan bli en attraksjon for hele byen.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.04

  Johansen: Hagens lysende tre kan bli en attraksjon

  Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) tror kunstverket Stein Erik Hagen vil gi Oslo – et tre med 200.000 ledlys – kan bli en attraksjon for hele byen.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.03

  Ferd-sjefen: – Mye er høyt priset, både gode og ikke så gode investeringsobjekter

  Ferd har lagt bak seg et godt år og har milliarder i investeringskapasitet. Konsernsjef Morten Borge tror selskapets fortrinn kan styrkes dersom markedene faller.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.03

  Seadrills obligasjonseiere vil skyte inn mer penger i selskapet

  De usikrede kreditorene i riggselskapet Seadrill vil bidra med mer kapital til selskapet i bytte mot en større andel av «kaken».

 • Lørdag 17. februar kl. 11.02

  Nedtur for kinoene

  Kinobesøket falt med 10,4 prosent i fjor. Dersom nedgangen fortsetter, er det grunn til bekymring, mener eksperter.

 • Lørdag 17. februar kl. 11.02

  Nedtur for kinoene

  Kinobesøket falt med 10,4 prosent i fjor. Dersom nedgangen fortsetter, er det grunn til bekymring, mener eksperter.