Nyheter:

 • Lørdag 10. februar kl. 23.49

  Svensk avis mener de har avslørt Klæbos plan

  PYEONGCHANG (VG) Norges gullhåp Johannes Høsflot Klæbo (21) diskuterte taktiske valg høyt under fredagens trening – og ble fanget på film av en svensk reporter.

 • Lørdag 10. februar kl. 22.47

  Resultat NM brass:

  Eikanger-Bjørsvik Musikklag vann elitedivisjonen i NM for brass band i Grieghallen laurdag, foran Manger Musikklag og Stavanger Brass Band. I 1. divisjon fekk Askøy Brass Band 4. plass. I 2. divisjon fekk Oster Brass gull, Tertnes Amatørkorps sølv og Manger Old Star bronse. Fjell Brass vann 3. divisjon, og Krohnengen Old Star fekk sølv i 4. divisjon.

 • Lørdag 10. februar kl. 22.41

  Ekspert roser Giske-tale: – Betyr at han snart er «back in business» igjen

  Lørdag ettermiddag holdt Trond Giske sin første tale siden sykemeldingen i desember. Den blir hyllet av retorikkekspert.

 • Lørdag 10. februar kl. 22.32

  Hat trick-Ronaldo og Real Madrid med skremmeskudd før mestermøtet mot PSG

  (Real Madrid - Real Sociedad 5-2) Med seriegullet så godt som tapt er det Champions League som gjelder for Real Madrid. Lørdag viste de seg frem i forkant av mestermøtet mot PSG.

 • Lørdag 10. februar kl. 22.28

  Obudksjonen er klar: Las Vegas-massemorderen var ikke påvirket av rus

  Obduksjonen av Stephen Paddock, som i oktober skjøt og drepte 58 mennesker og såret 850 på en musikkfestival i Las Vegas, viser at gjerningsmannen ikke var påvirket av alkohol eller rusmidler. Fortsatt er motivet et mysterium for etterforskerne.

 • Lørdag 10. februar kl. 22.28

  Obduksjonen er klar: Las Vegas-massemorderen var ikke påvirket av rus

  Obduksjonen av Stephen Paddock, som i oktober skjøt og drepte 58 mennesker og såret 850 på en musikkfestival i Las Vegas, viser at gjerningsmannen ikke var påvirket av alkohol eller rusmidler. Fortsatt er motivet et mysterium for etterforskerne.

 • Lørdag 10. februar kl. 22.19

  Syrisk flyktningleir angrepet: «Ingen steder er trygge lenger»

  ATME, SYRIA (VG) Tyrkias Afrin-offensiv holder barna i den «trygge flyktningsonen» våkne om natten.

 • Lørdag 10. februar kl. 21.55

  Snowboardekspert om Kleveland: – Et unikum

  Med gull og sølv fra X Games i bagasjen, og en bunnsolid kvalik, er snowboarderen Marcus Kleveland (18) den store favoritten foran nattens slopestylefinale.

 • Lørdag 10. februar kl. 21.34

  Kansellerer avgangar på Anda-Lote

  Også i natt blir det kansellert fleire avgangar på E39-sambandet Anda-Lote i Nordfjord. Årsaka er testing av ladetårn. Følgjande avgangar blir kansellert: Frå Lote klokka 00.45 og 01.45, og frå Anda klokka 01.00 og 02.00.

 • Lørdag 10. februar kl. 21.29

  Øv deg på å gjøre ingenting – så kan du få det bedre

  Har du glemt hvordan du «gjør ingenting»? Det kan være vanskelig, men her er tipsene til deg som ikke klarer å slappe av.

 • Lørdag 10. februar kl. 21.14

  Kjørte uten gyldig førerkort

  En mann i 30-årene ble stanset på Bybrua i Stavanger i kveld.

 • Lørdag 10. februar kl. 21.13

  Lagkameratane tok sølv og bronse

  Anders Fannemel var ikkje med i opningsrennet i normalbakken i OL i Pyeongchang tidlegare i dag. Han vart vraka frå det norske laget til rennet, der Daniel-André Tande, Johann Forfang, Robert Johansson og Andreas Stjernen representerte Norge. I bitande kulde tok Fannemel sine lagkameratar Johann Forfang og Robert Johansson begge medalje, sølv og bronse.

 • Lørdag 10. februar kl. 21.09

  Her er langrennsjentenes formtall: – Ville blitt bekymret

  PYEONGCHANG (VG) Mens statistikken viser at konkurrentene har prikket OL-formen, bommet tre av fire norske langrennsjenter grovt på åpningsdistansen.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.58

  Kolonnekøyring på Hemsedalsfjellet

  Vêret har blitt så ille på riksveg 52 over Hemsedalsfjellet at det er innført kolonnekøyring, det melder Statens vegvesen. Den første kolonnen går frå Bjøberg, på austsida av fjellet, klokka 21.45. Det er elles meldt om dårleg sikt på fylkesveg 50 mellom Hol-Aurland. Frå før er Vikafjellet stengt og blir ikkje opna att før tidlegast i morgon.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.49

  Stavanger Hockey seriemestre

  Stavanger Hockey er eliteseriemestre i ishockey for kvinner, 2018. Laget vant 2–5 over Wing allianseidrett i Trondheim i dag. Tittelen er allerede klar, med fire serierunder igjen.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.45

  Mistenkelig dødsfall i Bergen - mann pågrepet

  Politiet i Bergen har iverksatt etterforskning etter funn av en død kvinne i en leilighet på Landås i Bergen. En mann som bor i leiligheten, er pågrepet.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.45

  Mistenkelig dødsfall i Bergen

  Politiet i Bergen har iverksatt etterforskning etter funn av en død kvinne i en leilighet på Landås i Bergen. En mann som bor i leiligheten, er pågrepet.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.33

  Nesheimsfjellet stengt

  Nesheimsfjellet stengt

 • Lørdag 10. februar kl. 20.30

  Stor snøskredfare

  Det ventes store snømengder i Agder, samt vanskelige kjøreforhold søndag, ifølge statsmeteorologene. Det er også meldt om stor snøskredfare i Vest-Agder søndag.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.26

  Rørosing vann Femundløpet Junior

  Iver Kolstad vann Femundløpet junior. Rørosingen brukte 26 timer på løypa. – Det var mykje vær undervegs, fortalde Kolstad til Femundløpet.no etter målgang. 16-åringen har køyrt hundespann i fem år allereie. Her er han i sporet på veg bakkane over Bredalslia.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.22

  Vanvittig Agüero-show på Etihad - scoret fire på 42 minutter

  (Manchester City-Leicester 5–1) Sergio Agüero var anonym i den første omgangen. På 42 magiske minutter i den andre omgangen scoret han fire og avgjorde oppgjøret mot Leicester.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.09

  – Helt vannvittig stort

  Foreldrene til Marte Olsbu forteller at det var helt vilt å se datteren ta OL-sølv under Vinter-OL i Pyeongchang. Les mer.

 • Lørdag 10. februar kl. 20.08

  Kolonnekjøring Hemsedal

  Kolonnekjøring Hemsedal

 • Lørdag 10. februar kl. 20.03

  Politimelder to yrkessjåførar

  To yrkessjåførar som vart stoppa i kontroll på E39 i Førde i dag blir politimelde på grunn av brot på køyre- og kviletidsreglane. Statens vegvesen sine kontrollørar skreiv også eit gebyr på 8000 kroner til eit transportselskap fordi det mangla pålagt bombrikke i bilen. To transportbedrifter blir også kalla inn til bedriftskontroll av køyre- og kviletid.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.56

  SV vil løse Spinraza-konflikten ved å produsere medisinen i Norge: – Har ventet lenge nok

  Nicholas Wilkinson (SV) vil tvinge gjennom en løsning på Spinraza-konflikten ved å tvangslisensiere medisinen.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.50

  Byåsen-kvinnene ute av Europa

  Byåsen-kvinnene tapte mot Viborg 26-29 i europacupen i handball i Danmark, etter at laget halde følgje med danskane til pause. Da stod det 16-16. Tapet betyr at det er Viborg som går til kvartfinale i EHF-cupen.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.48

  Fornyet tillit til Svein Eggesvik

  Nordland Senterparti har i helgen hatt Fylkesårsmøte i Bodø. Svein Eggesvik fikk fornyet tillit som Fylkesleder. Det ble valgt inn to nye styremedlemmer: Karl Hans Rønning fra Rana og Jan Otto Fiplingdal fra Grane, det kommer frem i en pressemelding.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.37

  Stod-tap mot Tromsø

  Stod tapte 1-3 mot Tromsø i eliteserien i volleyball for herrar. NTNUI tapte botnoppgjeret mot Topp Volley Norge, TVN, frå Rogaland, med same siffer.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.31

  Norendals treningssjokk: – Aldri opplevd å være så svak

  PYEONGCHANG (VG) Silje Norendal (24) nyter tilværelsen i Sør-Korea, i det som kanskje blir hennes siste OL. Men veien hit har ikke gått på skinner.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.31

  Norendals vektsjokk: – Aldri opplevd å være så svak

  PYEONGCHANG (VG) Silje Norendal (24) nyter tilværelsen i Sør-Korea, i det som kanskje blir hennes siste OL. Men veien hit har ikke gått på skinner.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.24

  Bråk på Kvadrat

  En vekter på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes måtte få hjelp av politiet til å få kontroll over en mann. Mannen var mistenkt for tyverier, og hadde tyvegods på seg da politiet kom til stedet. Mannen er satt i arresten, melder politiet.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.22

  Truet vekter

  En mann måtte forlate Oasen kjøpesenter i Karmsund.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.17

  Trafikkulykke i Lyngdal

  Det har vært en trafikkulykke mellom to biler på E39 ved Rom i Lyngdal. Tre involverte personer sjekkes av helsepersonell på stedet.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.13

  Ørnene på vei mot kvalik

  Narvik Arctic Eagles vant 4–3 mot Furuset, og tok dermed et stort steg mot GET-kvalik.

 • Lørdag 10. februar kl. 19.06

  Investerte alt de eide i seilbåt – forliste etter to dager

  Det amerikanske paret solgte alle sine eiendeler for å leve ut drømmen om et liv i en seilbåt. Ved kysten av Florida endte drømmen brått.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.48

  Må stengje Vikafjellet til i morgon

  Riksveg 13 over Vikafjellet er stengt på grunn av uvêr, det melder Statens vegvesen. Sidan i dag tidleg har det vore kolonnekøyring på fjellovergangen mellom Vik i Sogn og Vinje i Voss. Vegvesenet opplyser at det blir teke ei ny vurdering om opning klokka 10 i morgon.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.44

  Valgt til leder

  Frode Hestnes er valgt som leder av Vestfold og Telemark FRP. Begge fylkespartiene har vedtatt å legge ned fylkeslagene, og et samlet årsmøte stemte i dag ja til stiftelse av nye Vestfold og Telemark FRP. Thorleif Fluer Vikre blir politisk nestleder, mens Karianne Hansen blir organisatorisk nestleder.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.34

  Greåker tilbake på tabelltopp

  Greåkers 8-2-seier over Gjelleråsen fører dem tilbake på toppen av tabellen i herrenes eliteserie i innebandy. Greåker leder over Slevik ettersom de har bedre målforskjell.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.28

  Gikk seg fast på topptur

  En mor og datter gikk seg fast på Trolldalsaksla i Hadsel. Røde Kors hentet de ned ved hjelp av snøskutere. Ingen personskader, skriver politiet på Twitter.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.28

  Vipers vant mot København

  Vipers Kristiansand vinner mot København Håndbold på hjemmebane, med stillingen 30-23. Dermed er de med i kvartfinalen i EHF-cupen for kvinner.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.24

  29-22 mot København

  Etter 59 minutter leder Vipers 29-22 mot København Håndbold.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.15

  Skjebnesvangert Comet-tap

  Comet tapte 7-3 borte mot Grüner i 1. divisjonskampen i ishockey. Haldenserne kom seg aldri etter den dårlige åpningen der de på det meste lå under 5-0. Tapet betyr at veien til å sikre opprykkskvalifisering ble litt lenger ettersom Narvik vant sin kamp.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.12

  Forfangs guttedrøm gikk i oppfyllelse: – Plutselig så er jeg her

  PYEONGCHANG (VG) Sølvvinner Johann Andre Forfang (22) hadde OL i 2018 som den store drømmen helt siden han begynte med skihopping som liten gutt hjemme i Tromsø.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.11

  – Antonsen en av de viktigste

  Stortingsrepresentant Abid Raja (V) håper eks-Grimstad-ordfører Hans Antonsen, som har meldt seg ut av Venstre, kommer tilbake. – Vi har ingen av de sentrale å miste. Hans er en av de aller viktigste personene vi har hatt i Venstre i flere tiår.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.10

  Såg damene vinne, tapte sjølv

  Medan damelaget vann mot Viking, må Førde sitt herrelag i volleyball reise heim frå Bergen med eit 3–0 tap mot TIF Viking. Sunnfjordingane hang godt med i starten og tapte første sett 25-21, medan Viking vart sterkare og vann dei to siste setta med 25–18 og 25–15. Førde VBK sitt herrelag ligg no på ein andreplass i toppligaen, fire poeng bak nettopp TIF Viking.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.06

  God innebandy-dag

  Slevik slo Akerselva 16-1 på bortebane i eliteserien i innebandy for menn. Dermed overtar de serieledelsen. Fredrikstad slo Haugerud på straffer etter at det sto 4-4 etter full tid. Seieren betyr at de klatrer over kvalikk-streken.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.05

  Toppar tabellen med ny siger

  Førde volleyballklubb sitt damelag slo TIF Viking 3–0 på bortebane i ettermiddag. Førde-jentene fekk ein overbevisande start med å vinne første sett 25-13, medan det vart tettare i dei to siste setta som enda 25–22 og 25–18 i favør Førde. Førde toppar dermed toppligaen for kvinner med 31 poeng, som er det same som ToppVolley Norge.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.04

  Vipers leder igjen

  Vipers Kristiansand leder 19-15 mot København Håndbold.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.01

  E134 åpen igjen

  E134 over Haukelifjell er igjen åpnet etter at det tidligere i dag var stengt på grunn av uvær.

 • Lørdag 10. februar kl. 18.01

  Sørloth debuterte i Premier League

  Alexander Sørloth fikk debuten sin for Crystal Palace da de møtte Everton i dag. Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren spilte hele kampen, som endte 3–1 til Everton.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.59

  Butikktyv tatt hånd om

  Politiet fikk melding om en butikktyv på Kiwi i Strandgaten i dag klokken 17.16. – Han var utagerende og aggressiv, det kom en patrulje raskt på stedet. Personen hadde stjålet noe øl. Vi har nå tatt med oss vedkommende inn for sjekk av personalia, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Arve Samsonsen.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.56

  Haukelifjell åpen

  Haukelifjell åpen

 • Lørdag 10. februar kl. 17.54

  Sørloth debuterte i England

  Alexander Sørloth debuterte i Premier League i England for Crystal Palace laurdag, i bortekampen mot Everton. Kampen er nett ferdig og heimelaget vann 3-1. Sørloth spelte heile kampen for Palace, men kom ikkje på scoringslista.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.51

  Hardangervidda åpen

  Hardangervidda åpen

 • Lørdag 10. februar kl. 17.51

  Hodgson overrasket og fornøyd med Sørloths debut tross tap

  (Everton - Crystal Palace 3–1) Alexander Sørloth (22) gjorde seg ikke bort, men fikk ingen drømmedebut for Crystal Palace. Null scoringer og 1–3 er fasiten etter debuten mot Everton.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.51

  Sørloth debuterte med tap - får ros av Hodgson

  (Everton - Crystal Palace 3–1) Alexander Sørloth (22) gjorde seg ikke bort, men fikk ingen drømmedebut for Crystal Palace. Null scoringer og 1–3 er fasiten etter debuten mot Everton.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.51

  Sørloth debuterte med tap: - Ser ut som en ålreit signering

  (Everton - Crystal Palace 3–1) Alexander Sørloth (22) gjorde seg ikke bort, men fikk ingen drømmedebut for Crystal Palace. Null scoringer og 1–3 er fasiten etter debuten mot Everton.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.43

  Levanger med 0-0 mot Sundsvall

  Levanger spelte laurdag ettermiddag 0-0 borte mot GIF Sundsvall i treningskamp i fotball. Sundsvall speler i øverste nivå i Sverige, allsvenskan.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.34

  UFC-analyse: Det uunngåelige oppgjøret i mellomvekt

  Luke Rockhold (33) mot Yoel Romero (40) føles som den uunngåelige tittelkampen i mellomvekt - en tittelkamp vi har ventet på i årevis.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.32

  Vipers utligner

  Etter 28 minutter klarer Vipers Kristiansand å ta igjen København Håndbold, stillingen er nå 11-11.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.30

  Rebelsk kvinne i Lademo-parken

  Forbipasserande måtte laurdag ettermidag fysisk stanse ei rebelsk kvinne i Lademo-parken i Trondheim. Kvinna gjekk uprovosert til åtak på forbipasserande. Politiet måtte på staden for å ta hand om kvinna.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.26

  Kupper’n tok feil!

  PYEONGCHANG (VG) Norge har fortsatt en smultring i gull-kolonnen. Men ser man nærmere på hva den første konkurransedagen inneholdt, er tre sølvmedaljer slett ikke noe nederlag.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.25

  København tar ledelsen

  Stillingen i håndballkampen mellom Vipers Kristiansand og København Håndbold er nå 7-8.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.24

  Norwegians halehelter svinner hen

  Portrettene av flere av Norwegians «halehelter» er snart borte.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.18

  Snøscooterulykke på Voss

  Politiet fikk meldingen om skaden klokken 15.18 av AMK. Operasjonsleder i Vest politidistrikt, Arve Samsonsen, opplyser at ulykken har skjedd i åse traktene i Voss. – Det var en scooterfører som var ute og kjørte alene, så har han kjørt ned i et søkk og fått en skade i ryggen. Den skadde er fraktet til legevakten, det er en mann i 20-årene. Samsonsen forteller at det nå er en patrulje som undersøker hendelsesforløpet.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.12

  Vipers leder 6-3

  Vipers leder 6-3 mot København Håndbold på hjemmebane. Lørdagens kamp er viktig i jakten på sluttspillplass.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.11

  Snøskred ved Svandalen

  et 150 meter bredt snøskred har gått ved Botnanuten i Sauda. Det er ikke kjent om noen er tatt av raset.

 • Lørdag 10. februar kl. 17.04

  Snøskred i Rogaland

  Et snøskred har gått ved et turområdet ved Botnanuten i Sauda i Rogaland. Skredet er om lag 150 meter bredt. Det er ikke kjent om noen er tatt av raset.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.59

  Bømlafjordtunnelen åpnet

  Bømlafjordtunnelen åpnet

 • Lørdag 10. februar kl. 16.56

  Bodø/Glimt tapte i Sverige

  Bodø/Glimt spilte årets fjerde treningskamp i Sverige. På motsatt banehalvdel stod Djurgården, laget som endte på tredjeplass i Allsvenskan i fjor. Glimt tapte kampen 3-1, målet ble scoret av Håkon Evjen.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.51

  Bømlafjordtunnelen stengt

  Bømlafjordtunnelen stengt

 • Lørdag 10. februar kl. 16.45

  Disse tallene kan avgjøre om børsraset fortsetter

  Konsumprisindeksen blir utslagsgivende, mener analytikere og økonomer.  

 • Lørdag 10. februar kl. 16.44

  Flere stoppet uten bilbelte

  Politiet i Nordland har avholdt trafikkontroller på Drag i Tysfjord og på Oppeide i Hamarøy. To bilister på begge steder ble i lagt beltegebyr, fire totalt, opplyser politiet.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.43

  Link Mobility nærmer seg milliardmålet: – For en sunnmøring er dette en fantastisk følelse

  For drøye to år siden gikk det norske teknologiselskapet hardt ut og lovet å mangedoble omsetningen innen utgangen av 2018. Nå er selskapet inne i sluttspurten på et oppkjøpsmaraton.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.30

  OL-sølv til tromsøværing

  22 år gamle Johann André Forfang fra Tromsø sikret OL-sølv i Sør-Korea. Skihopperen endte bak tyske Andreas Wellinger. Bronsen gikk også til Norge, etter at Robert Johansson tok tredjeplassen.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.29

  Stjernen sist av dei norske

  Noreg tok både sølv og bronse i normalbakke-hopprennet på første dag av OL, ved Johann Andre Forfang og Robert Johansson. Andreas Stjernen enda sist av dei norske og vart nummer 15 samanlagt. Tyske Andreas Wellinger vart olympisk meister.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.22

  Sandnes Ulf slo Bryne

  Sandnes Ulf slo Bryne 2–0 i en treningskamp på Nærbø. Begge målene kom i første omgang, skriver Stavanger Aftenblad.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.22

  Bronse til Johansson!

  Vi gratulerer Robert Johansson med olympisk bronsemedalje! Hopperen fra Søre Ål ble kun slått av tyske Wellinger og Johann Andre Forfang!

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  Venstre vil gi mer til Kunstsiloen

  Årsmøtet i Agder Venstre foreslår at Vest-Agder fylkesting øker bevilgningen til Kunstsiloen fra 25 til 35 millioner kroner, og at fylkestinget i Aust-Agder hever summen fra 5 til 7 millioner kroner. Emma Lind fremmet forslaget.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  OL-debutantene Forfang og Johansson tok medaljer i kaosrenn: – Jeg kjenner ingenting i beina mine

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Johann André Forfang (22) og Robert Johansson (27) taklet bingo-forholdene og sikret seg sine første OL-medaljer. Sistnevnte holdt på å bli vraket til OL.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  OL-debutantene Forfang og Johansson tok sølv og bronse i maratonrenn

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Johann André Forfang (22) og Robert Johansson (27) taklet bingo-forholdene i OL-bakken og sikret seg sine første OL-medaljer.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  OL-debutantene Forfang og Johansson med medaljer i kaosrenn: – Vi var heldige

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Johann André Forfang (22) og Robert Johansson (27) taklet bingo-forholdene og sikret seg sine første OL-medaljer.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  OL-debutantene Forfang og Johansson tok medaljer i kaosrenn: – Jeg kjente ingenting i beina mine

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Johann André Forfang (22) og Robert Johansson (27) taklet bingo-forholdene og sikret seg sine første OL-medaljer. Sistnevnte holdt på å bli vraket til OL.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  OL-debutantene Forfang og Johansson hoppet inn sølv og bronse i maratonrenn

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Johann André Forfang (22) og Robert Johansson (27) taklet bingo-forholdene i OL-bakken og sikret seg sine første OL-medaljer.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.21

  OL-debutantene Forfang og Johansson tok medaljer i kaosrenn: – Vi var heldige

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Johann André Forfang (22) og Robert Johansson (27) taklet bingo-forholdene og sikret seg sine første OL-medaljer. Sistnevnte mistet følelsen i beina.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.15

  Slår seg sammen

  Både Vestfold FRP og Telemark FRP har vedtatt å legge ned fylkeslagene. Et samlet årsmøte har i dag stemt ja til stiftelse av nye Vestfold og Telemark FRP. Frode Hestnes er innstilt som leder. Partiet er første parti som slår sammen fylkeslagene etter sammenslåingen av Telemark og Vestfold.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.13

  Nå venter ny valutalåndom for Svein og Tone: – Svært mange kan ha en god sak

  Svein og Tone Henjesands strid med Nordea viser kun toppen av det norske valutalån-isfjellet. Nå kan lagmannsretten sette presedens for en rekke norske bankkunder.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.09

  Ap avviste Kunstsilo-utsettelse

  Et stort flertall på stiftelsesmøtet til Nye Kristiansand Arbeiderparti avviste to forslag om utsettelse av kunstsilosaken. Dermed blir det fylkestingsgruppa som bestemmer betingelsene for å støtte prosjektet i fylkestinget tirsdag.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.09

  Tangerte bakkerekorden

  Robert Johansson fra Søre Ål gjør et kjempehopp i andre omgang under OL-konkurransen i normalbakke. Johansson tangerer bakkerekorden på 113,5 meter og leder konkurransen når ni hoppere gjenstår.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.08

  Kjørte 86 km/t over fartsgrensa

  Politiet har stoppet en mann i 20-årene for råkjøring på E18 i Ørje. Mannen anmeldes etter å ha blitt målt til 166 km/t i 80-sonen. Førerkortet beslaglegges, skriver politiet på Twitter.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.02

  Tatt for butikktyveri

  Mor og far tatt med stjålne matvarer.

 • Lørdag 10. februar kl. 16.00

  Intel har lansert smartbriller som ikke ser helt «nerdete» ut

  «Vaunt» viser bilder ved å sende en laser rett inn i øyet ditt.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.59

  Førde med tap i Trondheim

  Førde sitt damelag i handball tapte 31–22 då dei møtte Charlottenlund i 1. divisjon i ettermiddag. Førde leia med fire mål i midten av førsteomgang, men vertane frå Trondheim fekk overtaket og heldt det kampen ut. Til pause leia Charlottenlund 15-11, medan det ved full tid altså stod 31–22. Maria Oppedal (bilete) vart av juryen kåra til beste Førde-spelar. Ho sette inn åtte mål i løpet av kampen.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.56

  Bjørgen om sitt første Kalla-møte: - Hun fulgte med på dopingkontrollen

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Marit Bjørgen (37) roser venninnen Charlotte Kalla (30) etter at svensken snøt den norske skidronningen for OL-gull. Og forteller om første gang de to møttes.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.51

  Mener Svolvær bør ha eget fisketorg

  Reiselivsgründer Steinar Jøraandstad mener at dersom Svolvær skal ha status som Lofotens hovedstad, bør de ha et utsalg der man får tak i fersk fisk og sjømat, skriver Fiskeribladet.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.39

  Stolte foreldre til Marte Olsbu

  Foreldrene til Marte Olsbu, Helga og Kjetil Bjørn Olsbu, er strålende fornøyd med innsatsen til datteren under lørdagens skiskyttersprint. – Jeg hadde bare tenkt at dette kunne være mulig på en god dag, sier Helga til NRK.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.34

  Trailer står i Saglandsbakken

  En trailer med motortrøbbel står i Saglandsbakken ved avkjøringen til Tengesdal i Bjerkreim. Traileren skal taues vekk, da det kan oppstå kø. melder politiet.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.31

  Innbrudd på Karmøy

  Stjal alkohol fra hus i Vedavågen.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.30

  Ny Kristiansand Ap stiftet

  Arbeiderpartilagene i Søgne, Songdalen og Kristiansand er blitt oppløst og slått samme til et nytt Kristiansand Arbeiderparti. Dette er et ledd i sammenslåing av de tre kommunene til Nye Kristiansand kommune.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.26

  «Korea United»: Best i sang – senket på isen

  PYEONGCHANG (VG) (Sveits – Korea 8-0) Koreas støtte fra tribunene var samstemt i sang fra rytmesterke horder i rødt og lillesøsteren til Nord-Koreas statsoverhode. Ute på banen gikk de historisk forente hockeykvinnene raskt gjennom isen mot Sveits.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.24

  Kolonne for alle på Hardangervidda

  Kolonne for alle på Hardangervidda

 • Lørdag 10. februar kl. 15.21

  Full Arsenal-krise etter ny Kane-fest

  (Tottenham - Arsenal 1–0) Harry Kanes (24) fantastiske sesong fortsetter. Med et råsterkt hodestøt avgjorde han mot byrivalen fra Nord-London og sendte Tottenham opp på tredjeplass på tabellen.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.21

  Hyller matchvinner Kane etter Nord-London-derbyet: – Han er nåtiden og fremtiden

  (Tottenham - Arsenal 1–0) Harry Kanes (24) fantastiske sesong fortsetter. Med et råsterkt hodestøt avgjorde han mot byrivalen fra Nord-London og sendte Tottenham opp på tredjeplass på tabellen.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.21

  Arsenal-krise etter ny Kane-fest

  (Tottenham - Arsenal 1–0) Harry Kanes (24) fantastiske sesong fortsetter. Med et råsterkt hodestøt avgjorde han mot byrivalen fra Nord-London og sendte Tottenham opp på tredjeplass på tabellen.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.20

  Betydelig snøskredfare flere steder

  Både på Voss og i Hardanger er det meldt om betydelig snøskredfare lørdag, ifølge varsom.no

 • Lørdag 10. februar kl. 15.12

  Frykter amerikanske tilstander

  Tusenvis av studenter bruker prestasjonsdop som Ritalin under utdanning, og flere kan det bli. Nå frykter Statens legemiddelverk amerikanske tilstander, hvor én av tre benytter seg av akademisk dop.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.08

  Johansson nummer ti

  Med et hopp på 100,5 meter under vanskelige vindforhold ligger Robert Johansson på 10. plass etter første omgang i OL-hopprennet i normal bakke. Med det resultatet er han nestbeste nordmann.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.07

  Tidligere advokat tiltalt for å ha smuglet svigerfar inn til Norge

  Mandag starter saken mot advokat Mohammad Shahzad Nazir, som er tiltalt for å ha hjulpet svigerfaren sin til å få lovlig opphold i Norge.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.05

  Stjernen nummer 15 etter 1. omgang

  Andreas Stjernen skuffa i første omgang i hopp normalbakke i Pyeongchang, etter hopp på 104 meter. Stefan Hula frå Polen leier, framfor Johan Andrè Forfang.

 • Lørdag 10. februar kl. 15.05

  Discovery beklager etter reklameglipp da Olsbu skjøt for medalje

  Samtidig som Marte Olsbu (27) var inne til stående skyting viste TV Norge reklame. Det likte seerne dårlig.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.59

  Sp redd EU vil overta vasskrafta

  Trøndelag Senterparti er redd Stortingsfleirtalet er i ferd med å selje ut norsk sjølvstendig styring av vasskrafta. Dei krev at Stortinget seier nei til å overgi makt til EU sitt energibyrå Acer. Stortinget avgjer spørsmålet alt i mars.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.58

  Framleis kolonne på Vikafjellet

  Meldingar om sterkare vind gjorde at brøytemannskapet på riksveg 13 over Vikafjellet frykta at fjellet kunne bli stengt utover ettermiddagen, men førebels er det framleis kolonnekøyring på fjellovergangen. Det opplyser Jan Erikstad ved Vegtrafikksentralen i Lærdal. Elles er alle fjellovergangane inn og ut av Sogn og Fjordane opne for fri ferdsel. Det er meldt om litt redusert sikt på eit parti på riksveg 52 Hemsedalsfjellet, elles er det ingen spesielle meldingar, seier Erikstad.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.53

  To til sykehus etter knivstikking på kjøpesenter i Kongsvinger

  Tre personer er skadet etter knivstikking på et kjøpesenter i Kongsvinger. En av dem er et vitne som grep inn for å avverge situasjonen.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.49

  Ny rekord i europeisk havvind: Advarer Norge mot å lene seg tilbake

  Aldri har det vært installert mer havvind i Europa enn i fjor. Organisasjonen Wind Europe håper Norge vil lede an i utbyggingen av flytende havvind.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.45

  Tatt for råkjøring

  UP tok en bilfører i 83 km/t i en 60-sone i Hobøl lørdag. I alt delte politiet ut elleve forenklede forelegg, skriver politiet på Twitter.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.37

  Røkke-selskap kjøper skip for 2,6 mrd.

  Levering planlagt i 2019.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.37

  Røkke-selskap kjøper skip for 2,6 mrd.

  Levering planlagt i 2019.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.30

  Sørloth Premier League-debuterer fra start mot Everton

  VG erfarer at Alexander Sørloth (23) er i Crystal Palace sin førsteellever mot Everton klokken 16.00.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.24

  Vitne til knivstikking også skadet

  Politiet i Innlandet melder at også en tredje person skal være skadet etter at to personer slåss med kniv i Kongsvinger i ettermiddag. Pesonen grep inn for å avverge slåsskampen og ble skadet.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.19

  Påkjørt skiløper sendt til sykehus

  Skiløperen som for kort tid siden ble påkjørt av en bil i Nordmarka er kjørt til sykehus. Kvinnens tilstand skal være stabil. Politiet er i kontakt med den involverte bilføreren og jobber med å finne ut omstendighetene rundt ulykken.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.13

  Coop uroa når folk èt opp maten

  Coop sel mindre mat når folk èt opp den maten dei kjøper. Det uroar Coop-sjefen i Midt-Noreg, ifølgje Trønder-Avisa. Torbjørn Skei kallar det reduserte salet av mat hos Coop dramatisk, og legg ein stor del av skylda på forbrukarane som kastar mindre.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.09

  Varsel til hundeeiere i Mo i Rana

  Politiet har sendt ut et varsel til alle hundeeiere om fyrverkeri i Mo i Rana ved teateret. Klokken 15.20 vil det være ett minutt med fyrverkeri, ved åpning av Vinterlysfestivalen, oplyser de.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.06

  Advarer mot vanskelige kjøreforhold

  Meteorologisk institutt advarer mot vanskelig kjøreforhold i Agder og Telemark søndag. Det meldes kraftig snøvær og mye vind langs kysten.

 • Lørdag 10. februar kl. 14.04

  Ble ikke rygget på likevel

  Politiet melder nå at personen som ble truffet av en bil utenfor Madla Amfi i Stavanger, ikke ble rygget på. Personen kom foran en bil idet den kom kjørende ut av parkeringshuset. Den skadde er tatt med i ambulanse. Sak opprettes.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.55

  – Historisk med OL-sølv til Froland

  – Det er helt utrolig med OL-sølv til Marte Olsbu og Froland. Det er historisk, sier ordfører Ove Gundersen i Froland. Han er overrasket over at Olsbu fikk medalje så tidlig i mesterskapet, og nå regner han med gull senere i mesterskapet. Les mer.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.55

  Mor Olsbu etter sølvet: – Vi er helt fra oss av begeistring

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Mamma Helga var i gledesrus etter at Marte Olsbu (27) tok OL-sølv på sprinten i Pyeongchang.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.55

  Mor Olsbu etter sølvet: – Vi er helt fra oss

  Mamma Helga var i gledesrus etter at Marte Olsbu (27) tok OL-sølv på sprinten i Pyeongchang.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.49

  Skiløper påkjørt av bil

  En skiløper har blitt påkjørt av en bil i Nordmarka. Politiet har en enhet som er på vei til stedet. Skiløperen blir nå behandlet av helsepersonell med ukjent skadeomfang. Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent for politiet.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.47

  Trond Giske til VG: – Jeg har aldri gruet meg så mye til en tale før

  GJØLME/OSLO (VG) Det var en ydmyk og beklagende Trond Giske som holdt sin «comeback-tale» på årsmøtet til Orkland Arbeiderparti.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.47

  Trond Giske: Jeg er lei meg for folk som har hatt det vondt

  GJØLME/OSLO (VG) Det var en ydmyk og beklagende Trond Giske som holdt sin «comeback-tale» på årsmøtet til Orkland Arbeiderparti. Han beklaget, også overfor varslerne.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.47

  Trond Giske til VG: – Aldri gruet meg så mye til en tale før

  GJØLME/OSLO (VG) Det var en ydmyk og beklagende Trond Giske som holdt sin «comeback-tale» på årsmøtet til Orkland Arbeiderparti. Han beklaget, også overfor varslerne.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.47

  Trond Giske: Jeg er lei meg

  GJØLME (VG) Aps tidligere nestleder Trond Giske holder nå sin «comeback-tale» på årsmøtet til Orkland Arbeiderparti.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.41

  Truffet av bil på parkeringsplass

  En person er blitt rygget på utenfor kjøpesenteret Madla Amfi i Stavanger. Uhellet skjedde på parkeringsplassen ved senteret. Ambulansepersonell tar hånd om den skadde, skadeomfanget er ukjent. Politiet gjør undersøkelser og avhører vitner.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.39

  Slåsskamp med kniv i Kongsvinger

  To personer er kjørt til sykehus for behandling av kutt og stikkskader etter en slåsskamp ved et kjøpesenter i Kongsvinger lørdag ettermiddag, melder politiet i Innlandet på Twitter.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.36

  Njåtun roses etter 12. plass: – Det lover godt

  Ida Njåtun (27) lå lenge på pallplass, men endte til slutt som nummer tolv. Selv var hun godt fornøyd med løpet, som endte med trippel nederlandsk på pallen.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.31

  Johansson best i prøveomgangen

  Robert Johansson fra Søre Ål i Lillehammer hoppet best av samtlige i normalbakken under prøveomgangen i OL. Rennet starter klokka 13.35.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.26

  Tatt med promille på snøskuter

  60 sjåfører ble kontrollert av politiet i Västerbotten i dag. Politiet avholdt promillekontroll blant snøskuterførere i Hemavan-området. To av de kontrollerte blåste over tillat grense. De er nå avhørt og mistenkt for promillekjøring, skriver Rana Blad.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.22

  Sølv til Marte Olsbu

  Den norske OL-debutanten Marte Olsbu fra Froland tok et OL-sølv under kvinnenes skiskyttersprint i Pyeongchang.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.22

  Sølv til Olsbu

  Marte Olsbu fra Froland, som bor i Lillehammer, har tatt sølv på skiskytternes sprintdistanse i OL. Olsbu bommet på ett skudd på sin liggende serie, og ble til slutt bare slått av tyske Laura Dahlmeier.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.22

  Elendig omgang ødela for Norge - tapte for USA: - De blir overkjørt

  På stillingen 3–1 til Norge i den fjerde omgangen gikk alt galt for den norske duoen Kristin Moen Skaslien (32) og Magnus Nedregotten (27).

 • Lørdag 10. februar kl. 13.11

  Kolonnekjøring på fjellet

  Det er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell på grunn av uvær på strekningen mellom Haukelitunnelen og Liamyrene bom, melder Vegvesenet.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.10

  Olsbu tok sølv etter karrierebeste: – En drøm som blir sann

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Marte Olsbu (27) overrasket og tok OL-sølv i vindkastene bak Laura Dahlmeier (24) på OL-sprinten i skiskyting. For Tiril Eckhoff (27) ble det fiasko.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.10

  Olsbu tok sølv etter karrierebeste: - Veldig fornøyd

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Marte Olsbu (27) overrasket og tok OL-sølv i vindkastene bak Laura Dahlmeier (24) på OL-sprinten i skiskyting. For Tiril Eckhoff (27) ble det fiasko.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.10

  Olsbu mot sølv etter karrierebeste

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Marte Olsbu (27) overrasket og går mot sølv i vindkastene bak Laura Dahlmeier (24) på OL-sprinten i skiskyting. For Tiril Eckhoff (27) ble det fiasko.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.10

  Olsbu tok sølv etter karrierebeste: – Som et gull for meg

  PYEONGCHANG/OSLO (VG) Marte Olsbu (27) overrasket og tok OL-sølv i vindkastene bak Laura Dahlmeier (24) på OL-sprinten i skiskyting. For Tiril Eckhoff (27) ble det fiasko.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.04

  Brann i Fredrikstad

  En person er i god behold etter at det begynte å brenne i et hus på Gressvik lørdag formiddag. Brannen er nå slukket, melder politiet på Twitter.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.02

  Oppbevarte et kvart tonn hasj

  Fire menn er tiltalt for at de som en organisert kriminell gruppe har oppbevart over 250 kilo hasj. En av mennene er også tiltalt for å ha oppbevart 108.000 kroner som var utbytte fra narkotikahandel. Rettssaken går i Oslo tingrett neste uke.

 • Lørdag 10. februar kl. 13.00

  RYKTE: – Google utvikler strømmetjeneste for spill

  Ifølge kilder jobber Google med et hemmelig prosjekt som kan utfordre Xbox og Playstation.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.59

  Kuttet seg til lønnsomhet i USA: – Har våknet noen ganger og vært svett i nakken

  Før trengte Statoil en oljepris på over 90 dollar fatet for å tjene penger i USA. I år skal USA-sjef Torgrim Reitan tjene penger på 50 dollar fatet.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.58

  Porsche og Audi lager felles elbil-plattform

  De to bilmerkene skal jobbe sammen om elektrifisering, digitalisering og selvkjørende biler.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.55

  Kolonnekjøring på E134

  Det er nå innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell. Bildet er tatt ved Røldalstunnelen. Det er også kolonnekjøring på riksvei 13 over Vikafjellet.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.54

  Oljeutslipp i Fjell

  Oljeutslipp i Fjell

 • Lørdag 10. februar kl. 12.52

  Giske advares mot boomerang

  GJØLME/OSLO (VG) Sjelden har det vært knyttet mer spenning til en politisk tale fra en menig stortingsrepresentant, som den Trond Giske skal holde i ettermiddag. Han blir advart.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.49

  Savner Hans Antonsen

  Stortingsrepresentant Abid Raja (V) synes det er et stort tap at eks-Grimstad-ordfører Hans Antonsen meldte seg ut av Venstre da de gikk i regjeringsforhandlinger. – Jeg håper dere gjør alt for å få ham tilbake, sa han på årsmøtet i Agder Venstre.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.39

  Varsel om trakassering

  Hadsel kommune har nylig mottatt et varsel om seksuell trakassering, skrivet nettavisen vol.no Informasjon om varselet kommer i et sakspapir om rutiner for varsling. –Det er en ansatt i kommunen som har varslet om en annen ansatt, sier rådmann Ola Morten Teigen til avisen. Også Fagforbundet skal ha fått et muntlig varsel fra et medlem om trakassering i Hadsel.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.27

  Drukningsulykker i januar

  I årets første måned druknet sju personer her i landet. Det er tre flere enn i samme måned i fjor. To av drukningstilfellene skjedde i Nordland, mens det var én drukning i hvert av fylkene Trøndelag, Hordaland, Vest-Agder, Buskerud og Østfold.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.25

  Løse hester på Romerike

  Løse hester på Romerike

 • Lørdag 10. februar kl. 12.22

  Olsbu i gang

  Med startnummer 11 er Marte Olsbu første norske ut fra start på kvinnenes skiskyttersprint i OL. Tiril Eckhoff, Ingrid Landmark Tandrevold og Synnøve Solemdal er de øvrige nordmennene. Følg rennet her.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.18

  Slo til vekter

  En mann i 30 årene er anmeldt etter at han slo til en vekter på Down Town i Porsgrunn. Mannen skal ha reagert da han ble bedt om å forlate senteret.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.17

  Mistanke om fyllekjøring

  Klokka 11.30 fikk politiet melding om at det sto en bil på tvers i Ragbakken i Stavanger. Da politiet kom til stedet, fant de føreren av bilen. Det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og sjåføren er sendt til legevakten for blodprøve.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.17

  Trafikkuhell i Nygårdstunnelen

  Det har vært et trafikkuhell i Nygårdstunnelen retning sentrum. En bil fikk motorstans inne i tunnelen og ble påkjørt bakfra av en annen bil. Det skal ikke være store skader på bilene. Uhellet skapte en del kø, men tunnelen er nå åpnet for normal trafikk i alle felt.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.16

  Rapport: Mindre bilkjøring, flere reiser kollektivt

  Nye tall viser en liten nedgang i biltrafikken her i landet, mens flere tar t-bane og buss.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.10

  Trafikkuhell i Nygårdstunnelen

  Trafikkuhell i Nygårdstunnelen

 • Lørdag 10. februar kl. 12.07

  Storkontrakt til Askim entreprenør

  Askim entreprenør as har fått i oppdrag fra Statens vegvesen å bygge den nye Garderveien fv. 279 i Fet kommune. Ifølge Bygg.no har kontrakten en verdi på 95 millioner pluss moms. Firmaet konkurrerte med åtte andre selskap om oppdraget.

 • Lørdag 10. februar kl. 12.06

  Sølv-Bjørgen: – Viktigere å være en god mamma enn å gå gode skirenn

  PYEONGCHANG (VG) Marit Bjørgen (37) innrømmer at det krever stadig mer å kjempe helt i toppen i langrennssporet, siden det viktigste er å være en god mamma for sønnen Marius (2).

 • Lørdag 10. februar kl. 12.01

  Branntilløp slukket

  Branntilløpet i båten i Evenes er slukket. Det var isolasjonen rundt eksosanlegget som holdt på å ta fyr.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.46

  Undervisning basert på personlighet

  Alle elevene ved Randaberg videregående skole får nå undervisning som er tilpassa personligheten deres. Elevene har tatt en test, og basert på om de er utadvendte eller innadvendte, kan lærerne tilpasse undervisningen, skriver Stavanger Aftenblad.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.40

  Fløyfjellstunnelen åpnet

  Fløyfjellstunnelen er nå ryddet og åpnet igjen for trafikk.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.39

  Facebook tester ut «stemme ned»-knapp

 • Lørdag 10. februar kl. 11.35

  Første leder i Innlandet Høyre

  Lise Berger Svenkerud fra Våler ble lørdag valgt til leder i det nye Innlandet Høyre. Både Hedmark og Oppland Høyre var samlet på Øyer i Oppland for det første møtet for det nye sammenslåttet fylkeslaget, som skal hete Innlandet Høyre.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.35

  Ny leder i Innlandet Høyre

  Lise Berger Svenkerud fra Våler ble lørdag valgt til leder i det nye Innlandet Høyre. Både Hedmark og Oppland Høyre var samlet på Øyer i Oppland for det første møtet for det nye sammenslåttet fylkeslaget, som skal hete Innlandet Høyre.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.28

  Branntilløp i båt

  Brannvesenet rykker ut etter melding om branntilløp i en båt ved Tårstad i Evenes.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.27

  Kurdisk milits holder 800 kvinner fanget i Nord-Syria

  Den kurdiske YPG-militsen holder rundt 800 kvinner og barna deres fanget nord i Syria, skriver Die Welt.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.26

  Identifiserte mistenkt raner etter denne tegningen

  Ved hjelp av en utrolig enkel tegning, klarte politiet i Lancaster, Pennsylvania identifisere en mistenkt raner.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.26

  Identifiserte mistenkt tyv etter denne tegningen

  Ved hjelp av en utrolig enkel tegning, klarte politiet i Lancaster, Pennsylvania identifisere en mistenkt raner.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.23

  Tatt i promillekontroll

  En bilfører er anmeldt for promillekjøring i Son og har fått førerkortet beslaglagt. I alt kontrollerte UP 184 kjøretøy i Son lørdag formiddag.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.15

  Venter flere strømbrudd

  Det er meldt mye tung snø, også i kystnære strøk, på Agder det nærmeste døgnet. Agder Energi Nett anbefaler kunder å være forberedt på at det kan oppstå strømbrudd som følge av været. For øyeblikket er 76 kunder strømløse i Marnardal.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.10

  Studenter doper seg før eksamen

  Tusenvis av studenter bruker prestasjonsdop som Ritalin under utdanning, og flere kan det bli. Nå frykter Statens legemiddelverk amerikanske tilstander, hvor én av tre benytter seg av akademisk dop.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.07

  Fløyfjellstunnelen stengt mot Åsane

  E39 Fløyfjellstunnelen er stengt i retning Åsane. Årsaken er at det skal henge noe plast ned fra et lysarmatur i tunnel. Entreprenør er på vei for å rydde. Det er en del trafikkproblemer i området.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.04

  Ga bort millioner til UiO

  Universitetet i Oslo fikk nylig over to millioner kroner fra en avdød giver uten arvinger. skriver Universitas. Så store pengegaver er svært sjeldne. Giveren ønsket at pengene øremerkes et prosjekt ved ortopedisk avdeling ved Rikshospitalet.

 • Lørdag 10. februar kl. 11.03

  Penger til fredede ferger

  Riksantikvaren har i år satt av over to millioner kroner til vern av Tinnsjøfergene. Nesten like mye skal brukes på jernbaneferja Storegut. Det er også satt av 87 000 kroner til bilferja Gamle Kragerø.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.52

  Slik bruker teknologikjempene OL som utstillingsvindu

  OL er ikke bare en idrettsfest – lekene er også spekket med ny teknologi. 

 • Lørdag 10. februar kl. 10.48

  Byrådet i Oslo vil utvide ølsalget på helligdager

  Vil gjøre det mulig å kjøpe øl i butikkene helt fram til klokken 18. 

 • Lørdag 10. februar kl. 10.43

  Weng på 9. plass i OL

  Heidi Weng fra Ytre Enebakk klarte ikke å henge med da tempoet ble satt opp på sisterunden på 15-kilometeren med skibytte i OL i Pyeongchang, og endte til slutt på niende plass. Svenske Charlotte Kalla stakk av med mesterskapets første gullmedalje.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.40

  – Bedre enn fryktet

  Torunn Sandvand, leder av Agder Venstre, sa ved åpningen av fylkesårsmøtet at regjeringssamarbeid med Frp og Høyre ikke var hennes førstevalg. – Men vi fikk en god politisk plattform, og jeg tror dette kan bli bedre enn mange av oss fryktet, sa hun.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.40

  Kuppforsøk i kriseklubben Hamburg

  Hamburger SV ligger under streken og kan komme til å rykke ned fra 1. Bundesliga for første gang. Forrige uke var det også et kuppforsøk i ledelsen av den tradisjonsrike klubben.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.39

  Opprop mot festkultur

  188 ungdomspolitikere krever i oppropet «Møtet er hevet» at alle partier øker bevisstheten rundt alkohol, festkultur og seksuell trakassering.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.38

  Kolliderte med brøytebil

  En personbil med tilhenger har kollidert med en brøytebil på riksvei 43 nord for Skrumoen. Ifølge politiet har bilen kjørt inn i plogen på brøytebilen. De er ikke meldt om alvorlige personskader.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.38

  Laks kan gi mer arbeid

  83 prosent av norsk laks sendes ubehandla ut av landet. Sjømat Norge mener mer videreforedling av laksen her hjemme kan skape 10.000 nye arbeidsplasser, skriver Klassekampen.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.28

  Byrådet i Oslo vil utvide ølsalget på helligdager

  I Oslo vil byrådet gjøre det mulig å kjøpe øl i butikkene helt fram til klokken 18 på flere helligdager.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.27

  Trafikkuhell på Bulken

  Trafikkuhell på Bulken

 • Lørdag 10. februar kl. 10.26

  Kollisjon i Løvstakktunnelen

  To biler har vært innblandet i en frontkollisjon. De to førerne var alene i bilene, og skal bare ha fått lettere skader. Politiet har beslaglagt førerkortet til den ene. Løvstakktunnelen var stengt i en kort periode, men er nå åpnet igjen.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.23

  Bjørgen står over sprinten

  Marit Bjørgen bekrefter at hun har bestemt seg for å stå over sprinten tirsdag fordi hun føler hun ikke har medaljesjanse. – Det er ikke veldig overraskende at hun heller prioriterer sine sterkeste øvelser, sier NRK-ekspert Fredrik Aukland.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.23

  Boliginnbrudd i Askim

  I løpet av natt til lørdag har det vært en boliginnbrudd i Askim. Beboer er ikke hjemme og det er uvisst hva som eventuelt er tatt. Politiet er på stedet og foretar åstedsundersøkelse.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.22

  Firedobling ved Karmsund havn

  Containertrafikken over Karmsund Havn er firedobla på fire år. Fra 2016 til i fjor økte trafikken med 34 prosent, og mesteparten går via Husøy i Karmsundet. Ifølge havnedirektør Tore Gautesen (bildet) kan det bli opp mot 20 prosent vekst i 2018.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.15

  Fikk erstatning for 195 dyr

  Sauebønder i Rogaland fikk i fjor utbetalt til sammen nesten 465.000 kroner i erstatninger etter tap av sau og lam til rovdyr. Det ble gitt erstatning for tap av 195 dyr, og de aller fleste er tatt av jerv. Bøndene søkte om erstatninger for 410 dyr.

 • Lørdag 10. februar kl. 10.10

  Lørdagsværet

  Det er ventet sørlig bris, frisk bris utsatte steder. I formiddag økende til stiv kuling på kysten. Litt sludd og snø. I ettermiddag økning til sørlig sterk kuling på kysten. Skyet eller delvis skyet. Stort sett oppholdsvær. I kveld litt sludd eller snø, regn i lavlandet i ytre strøk.

 • Lørdag 10. februar kl. 9.58

  Etterforsker cannabisplantasje

  Politiet opplever at saken der de fant flere hundre cannabisplanter i et industribygg i Vrådal er større enn de først trodde. Lensmannen i Kviteseid, Bjørn Håvard Olsen, sier etterforskningen går framover, men at det er samlet mye materiale som det vil ta tid å gå gjennom.

 • Lørdag 10. februar kl. 9.53

  Flere drukningsulykker

  Sju personer druknet i årets første måned, en av dem i Østfold viser statistikk fra Redningsselskapet. I januar i fjor omkom fire personer i Norge. Kommunikasjonssjef Frode Pedersen i Redningsselskapet sier økningen er beklagelig. Han framhever at denne vinteren har vært preget av mye is og kulde og at snø på blank is raskt kan bli en dødsfelle. Han oppfordrer derfor folk til å være ekstra forsiktige i nærheten av vann.

 • Lørdag 10. februar kl. 9.53

  Kallas mørke tanker etter Bjørgen-utklassingen

  Ingen kunne hamle opp med Charlotte Kalla (30) på den første langrennsdistansen i OL i Pyeongchang. Men gulljenta måtte grave dypt da hun rykket fra konkurrentene.