Nyheter:

 • I dag kl. 11.17

  Hele Norge rydder

  Forskere mener ufattelige åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Nå kan du være en del av løsningen når "Hele Norge rydder". Følg direktesending:

 • I dag kl. 11.16

  Slengte jenta i gulvet.

  – Mor slengte lillesøster i gulvet igjen og igjen, slik at hun besvimte. Jeg så på at det skjedde. Øynene var åpne ei stund, men så lukket hun dem, forteller gutten. Da sa mor at hun ikke skulle slå gutten igjen. Deretter ble det ringt etter ambulanse, sier han i avhøret.

 • I dag kl. 11.15

  Se Hele Norge rydder-sendingen

  Se Hele Norge rydder-sendingen

 • I dag kl. 11.15

  Mann dømt for overgrep

  En 30 år gammel mann fra Moss er dømt til sju måneders fengsel for blant annet å ha fått en femten år gammel jente til å utføre seksuelle handlinger med seg selv foran et webkamera. Mannen er også dømt for å ha fått en tretten år gammel jente til å sende ham nakenbilde av seg selv. Mannens datamaskin og mobiltelefon er også inndratt.

 • I dag kl. 11.11

  Båttyveri

  En båt av typen Windrace ble i formiddag stjålet fra Kongshavn i Kristiansand. I Farsund har det i løpet av natten blitt stjålet to påhengsmotorer av typen Yamaha, melder politiet.

 • I dag kl. 11.09

  Bjørgen vil ikke bli ski-politiker: – Mye spill og kamp om posisjoner

  Marit Bjørgen (38) er lansert som norsk kandidat til toppvervet i FIS council. Men skal man tro hovedpersonen selv er det foreløpig en helt uinteressant karrierevei.

 • I dag kl. 11.04

  Bygging på Østfoldbanen

  Bygging på Østfoldbanen

 • I dag kl. 11.03

  Sandvik nominert som Stad-ordførar

  Siri Sandvik er nominert til å vere Stad Arbeidarparti sin ordførarkandidat til valet i 2019. Det skriv Fjordabladet. Ho er i dag gruppeleiar i Eid Ap, og kvinnepolitisk leiar i fylkespartiet. Varaordførar Jan Vidar Smenes i Selje er nominert til andrekandidat.

 • I dag kl. 11.03

  Motorsykkelulykke i Bodø

  Politiet er på stedet hvor en singelulykke med en lett motorsykkel har funnet sted. Foreløpig er skadeomfanget ukjent.

 • I dag kl. 11.02

  Fengsles for lårbitt

  Rana tingrett har dømt ei kvinne fra Rana til 16 dagers fengsel for å ha bitt en annen kvinne i låret. I tillegg er kvinnen i 20-årene funnet skyldig i i vold mot flere polititjenestefolk. Det melder Rana Blad.

 • I dag kl. 11.01

  Vest politi har fått Sp-saken

  Vest politidistrikt bekrefter at de har mottatt anmeldelsen fra Senterpartiet torsdag formiddag. Anmeldelsen er levert lensmannskontoret i Lærdal, der Liv Signe Navarsete bor. Saken vil bli diskutert med statsadvokaten og tatt stilling til om kort tid.

 • I dag kl. 10.57

  Helge Lund får millionlønn og privatsjåfør som styreleder i BP

  Med vervet som styreleder i oljegiganten følger et fastsatt honorar, og en rekke andre goder.

 • I dag kl. 10.57

  Vil fengsle to menn narkobrotsverk

  Politiet i Bergen vil i dag fengsle to menn sikta for grov narkotikabrotsverk. Politiadvokat Silje Høgheim ber om fire veker fengsling for begge, dei to første i full isolasjon. Politiet fryktar bevis skal gå tapt og har bedt om lukka dører.

 • I dag kl. 10.54

  Nye boliger i Kringsjå Studentby

  Første byggetrinn av "nye" Kringsjå Studentby ble i dag åpnet. 349 studentboliger er nå klare til å flyttes inn i. De nye studenthusene er bygd i massiv tre og inneholder 1-roms leiligheter for single.

 • I dag kl. 10.47

  Ny leder i Fornybar A/S

  Siri M. Kalvig er ansatt som daglig leder i det nyetablerte statlige investeringsfondet Fornybar AS. – Jeg ser virkelig frem til å starte. Fornybar AS vil være et viktig instrument for å akselerere den nødvendige energiomstillingen, sier hun.

 • I dag kl. 10.38

  Bøndene krever 1,8 milliarder

  Bondeorganisasjonene krever 1.830 millioner kroner i årets jordbruksoppgjør. En stor del av beløpet skal dekke økte kostnader, det skriver NTB. Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag overleverer sine krav til landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) klokka 11.

 • I dag kl. 10.36

  Farøy-plan kan føre til nedleggelse

  Dersom ikke reguleringsplanen for Farøy-brygge i Farsund endres, varsler Redningsselskapet (RS) at de må vurdere å legge ned bryggestasjonen, skriver Lister 24. Ifølge RS, vil ikke plasstilgangen oppfylle beredskapsbehovet med dagens plan.

 • I dag kl. 10.36

  Får ikke økonomisk hjelp

  Lørenskog ishockeyklubb får ingen krisehjelp fra kommunen, ifølge Romerikes Blad. Klubben er på konkursens rand, og skylder totalt nesten en million kroner. I går ba de Lørenskog kommune om økonomisk støtte, men søknaden ble enstemmig avslått.

 • I dag kl. 10.35

  Brannøving i Meland

  Brannvesenet varslar at det blir røyk i samband med ei brannøving på Austre Heiane i dag.

 • I dag kl. 10.30

  Forbereder mistillit

  Dag Arild Brødsjømoen fra Drangedal FRP forbereder et mistillitsforslag mot kommunestyrerepresentant Magnus Straume. Årsaken er anmeldelsen mot Straume som er knyttet til hans rolle som støttekontakt for en eldre mann. Det skriver Drangedalsposten.

 • I dag kl. 10.30

  Dette er Senterpartiets anmeldelse

  Senterpartiet leverte torsdag morgen inn en anmeldelse av den mye omtalte sjikanerende meldingen som ble sendt stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete. Slik lyder anmeldelsen:

 • I dag kl. 10.24

  «Ohi» om Stabæk-situasjonen: – Vi må finne tilbake spillegleden

  NADDERUD (VG) Stabæk sliter i bunnen av Eliteserie-tabellen, og har fortsatt ikke vunnet i serien i 2018. «Ohi» Omoijuanfo (24) merker at det er tungt.

 • I dag kl. 10.23

  SMS anmeldt

  Klokka ti leverte Senterpartiets generalsekretær, Knut M. Olsen, en anmeldelse av trakasseringsmeldingen til politiet i Lærdal, der Liv Signe Navarsete bor. – Innholdet i meldingen er grovt krenkende, og vi mener det kan være snakk om et mulig straffbart forhold. Politiet får vurdere om handlingen er straffbar og hvordan de vil arbeide videre med saken, sier Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum til NTB.

 • I dag kl. 10.11

  Anmelder sexmeldingen

  Avsenderen av den sjikanøse meldingen som Liv Signe Navarsete mottok i 2016, har ikke meldt seg. Nå blir saken politianmeldt.

 • I dag kl. 10.09

  Bøndene krever 1,8 milliarder

  Bondeorganisasjonene krever 1.830 millioner kroner i årets jordbruksoppgjør. En stor del av beløpet skal dekke økte kostnader, melder NTB. Norges Bondelag og Norsk bonde- og småbrukarlag overleverte sine krav til Landbruksdepartementet torsdag.

 • I dag kl. 10.09

  Trafikkulykke i Sarpsborg

  Brannvesenet melder at de er på vei til en trafikkulykke i Myrvoldveien.

 • I dag kl. 10.09

  Fortsatt egen pensjonskasse

  Bystyret i Arendal har vedtatt å fortsette med byens kommunale pensjonskasse. Administrerende direktør Frode Thorkildsen sier han er fornøyd med beslutningen. På Sørlandet er det kun Arendal. Kristiansand og Flekkefjord som har egne pensjonskasser.

 • I dag kl. 10.08

  Kjos om mulig Norwegian-salg: – Ikke jeg alene som skal bestemme

  Norwegian bekrefter at de har de har fått henvendelser fra flere aktører som er interessert i selskapet. Bjørn Kjos sier at et eventuelt salg ikke bare er opp til ham. 

 • I dag kl. 10.08

  Arbeidsuhell på Herøya

  Det har vært en arbeidsulykke på Herøya industripark, det melder politiet. En mann fikk etsende væske på seg. Nødetatene rykket ut til Herøya, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader.

 • I dag kl. 10.07

  Oppgang for SpareBank 1 SR-Bank

  SpareBank 1 SR-Bank oppnådde et resultat før skatt på 668 millioner kroner ved utgangen av første kvartal. I en pressemelding skriver banken at resultatet preges av økte inntekter, moderat kostnadsøkning og betydelig lavere nedskrivinger på utlån.

 • I dag kl. 9.59

  Konkurstruet Lørenskog ishockey fikk avslag av kommunen

  Kommunen vil ikke hjelpe Lørenskog ishockey ut av den økonomiske krisen klubben befinner seg i.

 • I dag kl. 9.46

  Varslar om gassflamme på Askøy

  Brannvesenet opplyser at det skal brennast gass på Hanøytangen på Askøy i føremiddag. Den såkalla avfaklinga startar klokka 10.40.

 • I dag kl. 9.45

  Gode tal for sparebanken

  Sparebanken Sogn og Fjordane fekk eit totalresultat på 97 millionar kroner første kvartal i år. Dette er ein auke på åtte millionar frå same periode i fjor. Bankdirektør Trond Teigene seierat banken opplever resultatframgang på fleire område.

 • I dag kl. 9.44

  Stenges i en periode

  Fylkesvei 515 på strekningen mellom Rognan og Øksengården er midlertidig stengt fra kl 11:30-12:00. Dette skyldes spreningsarbeid, melder Statens vegvesen.

 • I dag kl. 9.39

  Sier mor slo barna

  En av sønnene til den tiltalte kvinnen i Overhalla-saken, sier hun slo barna sine etter at de kom til Norge. Det kom fram i avhøret som nå blir avspilt i Namdal tingrett. Familien kom til Overhalla fra Etiopia i april i fjor.

 • I dag kl. 9.11

  Foreldre fortviler: Flere barn venter fortsatt på millionmedisinen Spinraza

  Etter en hard priskrig ble legemiddelet Spinraza godkjent for barn med spinal muskelatrofi (SMA) under 18 år i februar. Likevel sier flere foreldre at barna deres fortsatt venter på innkalling til sin første behandling.

 • I dag kl. 9.06

  Vanskelig jordbruksoppgjør

  Leder i Oppland Bondelag Kristina Hegge regner med det blir vanskelig for bøndene og staten å bli enige om årets jordbruksoppgjør. Det er overproduksjon av kjøtt, men det mener hun er regjeringas egen feil siden de la opp til økt produksjon i 2014.

 • I dag kl. 9.05

  Tungvektere løfter Oslo Børs etter resultatrush

  Flere prominente selskaper på Oslo Børs har lagt frem kvartalstall torsdag morgen. Investorene reagerer med å lage børsfest i blant annet DNB og Norwegian.

 • I dag kl. 9.05

  Lastebil køyrde på midtrabatt

  Ein lastebil har køyrd inn i ein midtrabatt på riksveg 5 i Førde, melder politiet. Det skal vera skader på lastebilen og på eit skilt. Politiet har stansa lastebilen og det vert oppretta sak etter ulukka. Ein mann i 40-åra kom uskadd frå hendinga.

 • I dag kl. 9.04

  Nye namn interessante i Tina-saka

  Politiet vil retta søkelyset mot heilt nye personar når dei nå truleg skal ta opp att etterforskinga av drapet på Tina Jørgensen. Det har kome fleire nye tips i saka, ifølgje NRK-reporter Erlend Frafjord, som har gitt ut bok om Tina-saka.

 • I dag kl. 8.57

  Brannøving i Gravdal i Bergen

  Brannvesenet melder om at det kan forekomma røyk under ei brannøving ved Nui på Gravdal frå klokka 09.30.

 • I dag kl. 8.56

  58 vil bli kommunikasjonsrådgiver

  Det har kommet inn 58 søkere til stillingen som Vennesla kommunes aller første kommunikasjonsrådgiver, skriver Fædrelandsvennen. 30 menn og 28 kvinner har søkt jobben, og ifølge rådgiver Svein Skisland er det mange aktuelle kandidater på lista.

 • I dag kl. 8.55

  Går inn på eigarsida i Vesterålen

  Saman med to andre vestlendingar går Stein-Inge Larsen frå Gulen inn på eigarsida i lakseslakteriet i Alsvåg i Vesterålen. Det skriv fiskeribladet Fiskaren. – Eg har stortru på torskesatsinga og på å skape eit slaktealternativ for lokale lakseoppdrettarar, seier Larsen til avisa.

 • I dag kl. 8.52

  Volkswagens nye elbil gjør unna 0-100 på 2,25 sekunder

  I.D. R Pikes Peak er avduket.

 • I dag kl. 8.50

  Litt ventetid i Svartisentunnelen

  Statens vegvesen melder om redusert framkommelighet på fylkesvei 17 i Svartisentunnelen i Meløy kommune.

 • I dag kl. 8.47

  – Et brennende engasjement

  Næringslivsleder Peder Syrdalen hedres i dag av Arendal bystyre, for sitt brennende samfunnsengasjement til byens beste. Spesielt blir arbeidet med kulturhuset og nye parkeringshus i fjell, trukket frem.

 • I dag kl. 8.30

  Bayern München risikerer straff etter banestorming

  Det ble en høydramatisk semifinale mellom Bayern München og Real Madrid. Dramatikken fortsatte en liten stund etter at pipeblåseren hadde fløytet for full tid.

 • I dag kl. 8.30

  Her stormer de banen etter CL-semien

  Det ble en høydramatisk semifinale mellom Bayern München og Real Madrid. Dramatikken fortsatte en liten stund etter at pipeblåseren hadde fløytet for full tid.

 • I dag kl. 8.28

  Norwegian vurderer å selge 140 fly

  Kan kansellere nye bestillinger og overføre eksisterende fly til leieavtaler.

 • I dag kl. 8.28

  Norwegian vurderer å selge 140 fly

  Kan kansellere nye bestillinger og overføre eksisterende fly til leieavtaler.

 • I dag kl. 8.27

  Lange køer på Ryggeveien

  Fv 118 Moss: Lange køer i begge retninger på Ryggeveien, mellom Bredsand og Rygge Storsenter. Årsaken er asfalteringsarbeid. Trafikken dirigeres, men det er saktegående køer, også fra E6 ved Årvollkrysset, ifølge tips.

 • I dag kl. 8.24

  Vil ha mer etterforskning i Tina-saken

  Cold Case-enheten til Kripos har nå levert sin rapport, der de konkluderer med at politidistriktet bør iverksette videre etterforskning i begrenset omfang av drapet på Tina Jørgensen.

 • I dag kl. 8.24

  Kripos vil ha mer etterforskning i Tina-saken

  Cold Case-enheten har nå levert sin rapport, der de konkluderer med at politiet bør iverksette videre etterforskning av drapet på Tina Jørgensen (20).

 • I dag kl. 8.24

  Erlandsen om Ingebrigtsen-utspill: - Ikke opptatt av hva RBK sier

  Rosenborg har varslet et svekket lag til Mesterfinalen mot Lillestrøm torsdag. Det bryr ikke LSK-trener Arne Erlandsen seg om.

 • I dag kl. 8.21

  Helge Lund blir styreleder i BP

  Den tidligere Statoil-toppen klatrer videre i oljebransjen. 

 • I dag kl. 8.16

  Vil registrere tiggere

  Sentrumsringen i Bø vil registrere tiggere i bygda, skriver Bø Blad. Årsaken er at de mener noen av tiggerne opptrer aggresivt, og er pågående ovenfor kunder i butikkene. Lensmann i Bø, Sigrid Dahl sier til avisa at dersom folk opplever ubehagelige situasjoner må de ta kontakt med politiet.

 • I dag kl. 8.15

  Kripos sin Tina-rapport er klar

  Kripos si Cold Case-gruppe har nå avslutta arbeidet med Tina-saka og levert inn rapporten om den uoppklara drapssaka frå 2000. Dei tilrår vidare etterforsking av saka. Politiet har invitert til pressekonferanse om innhaldet i rapporten klokka 13.00.

 • I dag kl. 8.12

  Vil ha høyere inntekt

  I dag starter bøndenes forhandlinger med staten om årets landbruksoppgjør. Det er varsla harde krav fra bøndene. Leder for Telemark Bondelag Aslak Snartland sier inntektsutviklinga for dem som driver med landbruk har vært altfor lav de siste årene.

 • I dag kl. 8.11

  Forseinka restaurering

  Restaureringa av den sjeldne målingsdekoren i Årdal gamle kyrkje er sett på vent, og blir truleg ikkje ferdig til neste års 400-årsjubileum for renessansekyrkja. Årsaka er at Riksantikvaren skal legga konservering av kunst og interiør i Norge sine eldste kyrkjer ut på anbod i EØS-området.

 • I dag kl. 8.07

  Ein av fire plattformer installert

  I går blei den siste modulen til stigerøyrsplattformen på Johan Sverdrup-feltet løfta på plass. Det skriv Statoil i ei pressemelding. Dermed er den første av fire plattformer på det store feltet ute i Nordsjøen installert.

 • I dag kl. 8.05

  SSB: Arbeidsledigheten faller til 3,9 prosent

  Arbeidsledigheten falt i februar, viser ferske tall fra SSB. 

 • I dag kl. 8.05

  SSB: Arbeidsledigheten faller på laveste nivå siden 2014

  Arbeidsledigheten falt i februar, og er under 4 prosent for første gang siden desember 2014. 

 • I dag kl. 8.05

  SSB: Arbeidsledigheten faller til laveste nivå siden 2014

  Arbeidsledigheten falt i februar, og er under 4 prosent for første gang siden desember 2014.

 • I dag kl. 7.53

  Lionel er favoritt

  Tre måneder etter at en skade truet med å ødelegge sommersesongen skal supertraveren Lionel forsøke å realisere en drøm i Olympiatravet.

 • I dag kl. 7.49

  E18 inngående ved Lysaker

  Kjøretøyene er fjernet og alle felt er åpnet for trafikk ved avkjøringen til Fornebu der kollisjonen skjedde. Men det er lang, saktegående kø på E18 i retning Oslo.

 • I dag kl. 7.49

  Ferge forsinket

  Rute A på fergesambandet mellom Bognes og Lødingen er 20 minutter forsinket, men forventes å kunne gå som normalt fra klokken 14. Det opplyser Statens vegvesen.

 • I dag kl. 7.43

  Sterkere tall fra DNB

  DNB tjente 1,1 milliarder kroner mer i årets første kvartal enn i samme periode i fjor. Banken kan juble over ny optimisme i oljebransjen og lavere tap.

 • I dag kl. 7.41

  Rolig aprilvær i sør

  Vi har en værmessig fin torsdag i vente i Agder, men med fare for regnbyger innimellom. Torden kan også forekomme, ifølge statsmeteorolog Bente Wahl. Hør værutsiktene:

 • I dag kl. 7.38

  E18 inngående ved Lysaker

  Politiet er på stedet etter melding om en trafikkulykke mellom en bil og lastebil i midtre felt. Kollektivfeltet og midtre felt er sperret som følge av ulykken. Det skal ikke være personskade, og de håper å få fjernet kjøretøyene så raskt som mulig, ifølge politiet. Trafikken går i venstre felt.

 • I dag kl. 7.28

  Ikke uvanlig med rusproblemer

  Ledelsen ved Vitalis Helse i Kragerø nekter ikke for at sykehuset har et rusproblem, men sier til TA at dette ikke er spesielt for dem. – Alle steder der man behandler rusproblemer så vil man ha problemer med rus, sier administrerende direktør May-Elin Nilsen.

 • I dag kl. 7.20

  – Dårlig reklame for sommerbyen

  Tomme butikklokaler er dårlig reklame for turist- og sommerbyen Lillesand, mener aktører som jobber med sentrumsutvikling. Ordfører Arne Thomassen bekrefter at flere butikklokaler står tomme, men sier flere lokaler har fått nytt liv i det siste.

 • I dag kl. 7.08

  Brann-treneren om matchvinneren: – High class!

  RANHEIM (VG) (Ranheim-Brann 0–2) Med én scoring i hver omgang avgjorde Steffen Lie Skålevik (25) toppkampen mot Ranheim. Etter kampen ble matchvinneren hyllet - for forsvarsspillet.

 • I dag kl. 7.07

  Norwegian: Aksjesalg reduserer varslet milliardunderskudd

  Norwegian fikk en knalltøff start på året. Selskapet varsler nå at drivstoffregningen blir høyere enn ventet og at de har fått flere «henvendelser» i kjølvannet av British Airways-eier AIGs frieri.

 • I dag kl. 7.04

  Odd Petter Magnussen og Martine-stiftelsens advokat har fått voldsalarm

  – Det er positivt og proaktivt, sier Odd Petter Magnussen om politiets avgjørelse.

 • I dag kl. 7.02

  Full stopp på trekantsamband

  Ferja på sambandet Askvoll-Fure-Gjærvik går ikkje grunna teknisk svikt. Vegtrafikksentralen veit enno ikkje når sambandet vil vera tilbake i normal drift.

 • I dag kl. 6.52

  Kan få klasseskille

  – Høyere kontingenter, treningsavgifter og andre utgifter kan føre til et klasseskille i breddeidretten, det sier forsker Karl Henrik Sivesind. Han mener foreldrenes forventninger og klubbenes ambisjoner bidrar til at betalingspresset og dugnadsbehovet øker.

 • I dag kl. 6.46

  Bomkjøp av Oslo kommune

  Flere partier i Oslo bystyre gikk i går langt i å karakterisere Skar leir i Maridalen som et bomkjøp. Oslo kommune kjøpte den gamle militærleiren for over ti år siden, og har brukt 17 millioner kroner på selve kjøpet og rehabilitering. Videre rehabilitering vil koste minst 70 millioner kroner, men fare for utslipp til Maridalsvannet gjør at Vann- og avløpsetaten knapt vil ha menneskelig aktivitet i leiren.

 • I dag kl. 6.42

  Hennes & Mauritz stuper på ny omdømmeliste

  Hennes & Mauritz ligger i bunnsjiktet på ny omdømmeliste. Kommunikasjonssjefen peker på kritikken kleskjeden fikk i januar.

 • I dag kl. 6.41

  Varsler tilsynssak

  Fylkeslegen vurderer tilsynssak overfor Sirdal kommune som virksomhet, og for en sykepleier i kommunen. Bakgrunnen er at kommunen i 2017 ba Fylkeslegen vurdere forsvarligheten av flere forhold vedrørende sykepleieren, skriver Agder.

 • I dag kl. 6.40

  Penger til Blues-film

  Formannskapet på Notodden bevilget i går 300 000 kroner til filmprosjektet Bluestown Rising. Daglig leder for prosjektet, Jostein Forsberg, sier til Telen at det var en reel fare for at prosjektet kunne stoppet opp uten disse pengene.

 • I dag kl. 6.39

  Brannøvelse

  Brannvesenet i Notodden kommune vil holde brannøvelse på Søndre vestsidaveg 507 i dag. Det er gamle Strand skole som blir brukt til øvelsen. På grunn av øvelsen vil det forekomme en del røyk i område mellom klokken 09:00 og 16:00 opplyser brannvesenet.

 • I dag kl. 6.38

  Grovt tyveri

  I halv tre tida i natt var det innbrudd og tyveri fra to biler ved en bilforhandler på Nenset i Skien. Tyvene skal ha fått med seg navigasjonsutstyr fra bilene, og politiet undersøker nå overvåkningsbilder for å forsøke å identifisere gjerningspersoner.

 • I dag kl. 6.36

  Knusende rapport: – «Tsunami» av kampfiksing i tennis på lavere nivå

  Profftennis på lavere nivå har et tsunamilignende problem med kampfiksing, ifølge rapporten fra en kommisjon som fikk i oppdrag å granske korrupsjon i sporten.

 • I dag kl. 6.28

  Ingen vedstår seg Navarsete-melding

  Liv Signe Navarsete sier til NRK at ingen har meldt seg som avsender av den grove meldingen hun mottok i 2016. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum hadde satt onsdag som siste frist for å melde seg før saken blir politianmeldt.

 • I dag kl. 6.22

  Tøyen får et nytt aktivitetshus

  En restaurant og eierne av Kulturhuset har nå gått sammen for å utvikle et aktivitetshus, lik det som i dag ligger ved Youngstorget. De sier til Aftenposten at målet er å lage et samlingspunkt for lokalbefolkningen på Tøyen, der folk kan komme å arbeide, spise, leke, lære eller gå på konsert. Aktivitetshuset skal åpne i august.

 • I dag kl. 6.20

  Russebråk i Oslo og Akershus

  Flere steder i Oslo og Akershus har politiet måtte gripe inn overfor russebusser som forstyrret natteroen. I Bærum og i Vestby hadde politiet kontroller av russebusser og flere av dem som tidligere hadde fått advarsler om støy, fikk deler lydanlegget fjernet.

 • I dag kl. 6.19

  Gjorde funn av narkotika

  Politiet stoppet i natt en bil i Mosjøen, hvor sjåføren er mistenkt for ruspåvirket kjøring. Etter funn av narkotika i bilen pågrep politiet både fører og passasjer. Etterforskning er startet, det melder politiet på Twitter.

 • I dag kl. 6.18

  Sandnes satsar på delebilar

  Når det nye rådhuset i Sandnes står klart i desember skal dei tilsette kunne låne med seg bilar heim. Rådhuset blir bygd utan parkeringsplassar for dei tilsette. I staden blir det satsa på delebilar som dei 374 tilsette kan bruka i jobb og privat.

 • I dag kl. 6.00

  Redusert flomfare i vår

  I Sør-Norge har risikoen for vårflom minket på grunn av snøsmeltingen i fjellområdene den siste uken, melder NVE. Også på Vestlandet er det mer snø enn normalt, men vassdragene i dette området er mindre utsatt for vårflom enn høstflom.

 • I dag kl. 6.00

  Røykutvikling i bolig i Sarpsborg

  Nødetatene er på vei til Borgenhaugen i Sarpsborg etter melding om røykutvikling fra en bolig. Alle på adressen skal ha kommet seg ut.

 • I dag kl. 6.00

  GUIDE: Dette grafikkortet trenger du for å spille Fortnite

 • I dag kl. 5.57

  Brøt seg inn i hus

  En beboer i et hus i Fredrikstad sentrum oppdaget i går kveld to innbruddstyver som tok seg inn i et huset. Beboeren så to menn i 20 årene, en med sort boblejakke og svarte bukser, en med hvite joggesko. Flere patruljer, deriblant hundepatrulje, søkte etter tyvene i går kveld. En stjålet lommebok ble funnet i spor.

 • I dag kl. 5.57

  Hurtigruten kutter ut plast

  Hurtigruten tar miljøengasjementet ett skritt videre og kutter all unødvendig engangsplast innen 2. juli, skriver Dagbladet.

 • I dag kl. 5.55

  Plast i magen til storfe

  Halvparten av storfeet som havner som slakt hos Nortura i Malvik, har plast i magen - hovedsaklig taurester og emballasje-plast. Elisabeth Schei-Berg hos Mattilsynet sier til Trønder-Avisa at plasten kan sette seg fast i mage- og tarmsystemet, og føre til smerter, skader og i verste fall død.

 • I dag kl. 5.53

  Vogntog av vegen

  Et vogntog har kjørt av vegen på rv 4 ved Roa. Ingen personer er skadd og vegen er åpen, men det er noe redusert framkommelighet i nordgående felt. Politiet er på stedet. Berging er på veg.

 • I dag kl. 5.42

  Viktig poeng

  Start-trener Mark Dempsey mener poenget laget tok med seg i gårsdagens bortekamp mot Stabæk, vil gi selvtillit. – Vi viste besluttsomhet og aggressivitet, og jeg er glad for at vi stoppet rekken på fire strake tap, sa han til Eurosport etter kampen.

 • I dag kl. 5.36

  Mista lappen i Bremanger

  Ein bilar mista førarkortet under ein fartskontroll ved Leirgulen i Bremanger i går. Bilføraren vart målt til 117 km/t i 80-sona. I tillegg fekk tre bilførarar forenkla førelegg for høg fart.

 • I dag kl. 5.36

  Morgenoppdatering 26.04.2018

  Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

 • I dag kl. 5.35

  Scora seks mål i kvarten

  June Andenæs frå Gloppen scora seks mål då konkurstrua Larvik vann 37-20 borte mot Fredrikstad i første kvartfinale i sluttspelet i handball. Søndag spelar dei returkampen mot laget frå plankebyen.

 • I dag kl. 5.32

  Løebrann på Rennesøy

  Ei løe har brunne til grunnen på Rennesøy i natt. Det var verken spreiingsfare, eller fare for dyr- eller menneskeliv, då det er snakk om ei tom løe som blir brukt som verkstad, opplyser brannvesenet. Brannårsaka er ukjent.

 • I dag kl. 5.23

  Bevæpnet øvelse

  Politiet og Heimevernet skal øve sammen i området rundt Bodø Lufthavn i dag. Begge aktørene vil være bevæpnet, opplyser politiet. Øvelsen varer fra klokka 6 til klokka 13, men skal ikke få konsekvenser for flytrafikken.

 • I dag kl. 5.22

  Tjuvar tatt på fersk gjerning

  Ein bebuar i eit kollektiv i Nye Sandviksvei i Bergen vakna og varsla dei andre då to braut seg inn klokka 03 i natt. Dei klarte å stoppa ein mann, men ei kvinne forsvann. Politiet fann henne i ei leilegheit i området. – Alle stolne lommebøker, nøklar, klokker og sko vart funne på tjuvane eller langs fluktruta, seier operasjonsleiar Tore André Brakstad i Vest politidistrikt.

 • I dag kl. 5.18

  Politiet har beslaglagt lydanlegg

  Politiet stanset i natt Moss en russebuss etter klager på støy. Bussen ble også stanset tidligere på kvelden med pålegg om å dempe seg. Deler til anlegg låst inn, ansvarlig på bussen anmeldt.

 • I dag kl. 5.18

  Klager på russen

  Mange har klaget på russen i natt, primært i Kristiansand og Arendal. Politiet meldte ved 01.30-tiden at de ikke hadde kapasitet til å følge opp alle klagene.

 • I dag kl. 5.14

  Kjørte i rus på stjålet mopet

  En mopedfører ble stansa i Furnes i natt og får nok ikke kjøre videre på veldig lenge. Mopeden han kjørte med var stjålet og hadde falske kjennetegn, han hadde ikke førerkort og politiet mistenker at han kjørte i rusa tilstand.

 • I dag kl. 4.59

  Innstillinger og forsinkelser

  Innstillinger og forsinkelser

 • I dag kl. 4.44

  Savnet funnet i Steinkjer

  Letemannskaper har funnet personen som i natt har vært savnet ved Reinsvatnet i Steinkjer i Trøndelag. Personen er bevisst og er tatt hånd om av helsepersonell, opplyser politiet på Twitter.

 • I dag kl. 4.32

  Ny billig-vin på plastflasker

  Vinmonopolet har som mål at all ny vin til under 150 kroner nå skal komme på papp, plast, aluminium eller lettglass for å spare miljøet for belastende glassproduksjon, skriver Dagbladet.

 • I dag kl. 4.00

  Frp vil ha språktest av 4-åringer

  Fremskrittspartiet vurderer strengere innvandringstiltak for å hindre gettodannelse. Blant tiltakene er obligatorisk språktest for 4-åringer og kutt av NAV-støtte til innvandrere som ikke har lært seg norsk på fem år, skriver Aftenposten.

 • I dag kl. 3.48

  Beskylder Trumps lege for store alkoholproblemer

  NEW YORK/OSLO (VG) Ronny L. Jackson har vært legen til de tre siste amerikanske presidentene, og er foreslått som ny sjef for USAs nest største etat. Nå beskyldes han for å ha krasjet en bil i fylla og for uforsvarlig bruk av sterke medikamenter.

 • I dag kl. 3.43

  Mange klager på russebråk

  Flere steder i landet har politiet måtte gripe inn overfor russebusser som forstyrrer natteroen. I Bærum og i Vestby har politiet fjernet deler av lydanlegget på flere busser. Politiet melder om lignende klager i Kristiansand, Arendal og Hønefoss.

 • I dag kl. 2.27

  Meldingens avsender har ikke meldt seg – Senterpartiet har politianmeldt hendelsen

  Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende meldingen til Liv Signe Navarsete. Hendelsen ble torsdag politianmeldt.

 • I dag kl. 2.27

  Navarsete: – Ingen har meldt seg

  Liv Signe Navarsete forteller at ingen har meldt seg som avsender av sexmeldingen hun mottok i 2016.

 • I dag kl. 2.27

  Navarsete: – Ingen har meldt seg

  Liv Signe Navarsete forteller at han ingen har meldt seg som avsender av sexmeldingen hun mottok i 2016.

 • I dag kl. 2.27

  Sexmeldingens avsender har ikke meldt seg – Senterpartiet har politianmeldt hendelsen

  Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende meldingen til Liv Signe Navarsete. Hendelsen ble torsdag politianmeldt.

 • I dag kl. 2.25

  Leteaksjon i Steinkjer

  Politiet, Røde Kors, Norske redningshunder og Sea King redningshelikopter leter etter en savnet person øst for Reinsvatnet i Steinkjer. Politiet i Trøndelag ber folk holde seg innendørs på grunn av bruk av varmesøkende kamera.

 • I dag kl. 1.40

  Trumps dobbeltgjenger går verden rundt

  Dolores Leis Antelo har ikke mobiltelefon eller internett. Men hun ligner veldig mye på planetens desidert mest fotograferte mann.

 • I dag kl. 0.20

  Ett av fire Gaza-barn sliter: Reham (14) hjemsøkes av mareritt

  KHAN YOUNIS (VG) Da faren ble skutt i beinet under protestene på Gazastripen, blusset de vonde minnene fra krigen opp hos Reham.

 • I dag kl. 0.04

  Svekket norsk krone

  Den norske kronen svekket seg onsdag etter at flertallet på Stortinget gikk i mot regjeringens endringer i pengepolitikken. Flertallet mener endringene fører til unødvendige renteøkninger, og at det kan bli flere arbeidsledige.