Nyheter:

 • Søndag 14. januar kl. 23.44

  Krekars norske advokat vil ha rettssak i Norge

  Mandag skal rettssaken mot mulla Krekar starte i Italia. Men Krekar har ikke fått innkalling til rettsmøtet eller vært i kontakt med sin advokat i Italia.

 • Søndag 14. januar kl. 23.35

  Helsesenter ranet i Trøndelag

  En mann tok seg søndag kveld inn på Bjugn helsesenter i Trøndelag og truet til seg medisiner, opplyser helsesenterets leder. Bevæpnet politi tok seg til stedet og gjennomsøkte bygningen på jakt etter gjerningsmannen, skriver Fosna-Folket.

 • Søndag 14. januar kl. 23.25

  Lastebil kolliderte med minibuss

  Ingen skal være alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en lastebil og en minibuss på fylkesvei 33 i ved Skreiafjellene i Østre-Toten i Oppland søndag kveld. Det skal ha vært to personer i bussen, melder Innlandet politidistrikt.

 • Søndag 14. januar kl. 23.25

  Dommerskandale i Ligue 1: Løpt ned av spiller - svarte med spark og utvisning

  (Nantes - Paris Saint-Germain 0–1) Vanligvis er det Neymar og resten av PSGs stjernegalleri som stjeler overskriftene etter kamp. Men søndag var det dommeren som kom i fokus.

 • Søndag 14. januar kl. 23.22

  E6 over Dovrefjell stengt

  Søndag kveld: På grunn av uvær er E6 over Dovrefjell stengt. Det er ikke gitt noen antydning om når strekningen er åpen for trafikk igjen.

 • Søndag 14. januar kl. 23.12

  Butikk i Bergen ranet

  Politiet søker etter to gjerningsmenn etter at en butikk ble ranet i Fyllingsdalen i Bergen søndag kveld. Ranerne er mellom 180 og 190 cm høye, og de hadde på seg grå hettegenser. Ingen skal ha blitt fysisk skadd.

 • Søndag 14. januar kl. 23.12

  Butikk utenfor Bergen ranet

  Politiet søker etter to gjerningsmenn etter at en butikk ble ranet i Fyllingsdalen i Bergen søndag kveld. Ranerne er mellom 180 og 190 cm høye, og de hadde på seg grå hettegenser. Ingen skal ha blitt fysisk skadd.

 • Søndag 14. januar kl. 23.07

  Butikk ranet i Fyllingsdalen

  En butikk i Ture Nermanns vei i Fyllingsdalen i Bergen ble ranet av to menn like før klokken 23. Begge skal være mellom 180 og 190 centimeter høye. En av dem var iført en grå hettegenser og en grå joggebukse. Ingen skal ha blitt fysisk skadet under ranet. Politiet leter etter de to ranerne.

 • Søndag 14. januar kl. 23.05

  Slik spilte Norge mot Hviterussland: Én spiller får 9

  POREC/OSLO (VG) (Norge - Hviterussland 33–28) En sterk seier mot Hviterussland vises også på børsen. Magnus Gullerud blir av VG rangert som banens beste. Strekspilleren har aldri spilt bedre for Norge.

 • Søndag 14. januar kl. 23.01

  Kim vil sende «Nord-Koreas Spice Girls» til OL

  Når OL i Pyeongchang går av stabelen kan Nord-Koreas svar på Spice Girls bli musikalsk innslag.

 • Søndag 14. januar kl. 22.50

  Innstilling Leirvåg-Sløvåg

  Siste rundtur klokken 22.45 i ferjeruten fra Leirvåg og 23.15 fra Sløvåg kanselleres på grunn av dårlig vær.

 • Søndag 14. januar kl. 22.38

  Suárez- og Messi-magi da Barcelona snudde 0–2 til 4–2

  (Real Sociedad - Barcelona 2–4) Etter 35 spilte minutter ledet Real Sociedad 2–0 mot Barcelona. Ved full tid sto det 4–2 til Barcelona.

 • Søndag 14. januar kl. 22.10

  Ønsker å fjerne dagens NRK-lisens

  Regjeringen vil sikre NRK som et ikke-kommersielt allmennkringkastingstilbud. Samtidig ønsker de å fjerne dagens lisens og gjøre finansieringsmodellen mer fremtidsrettet.

 • Søndag 14. januar kl. 22.02

  Flere Venstre-politikere melder seg ut i protest etter regjeringssamarbeid

  Flere lokalpolitikere i Venstre varsler at de melder seg ut av partiet eller vurderer å gjøre det etter at partiet nå går inn i regjering med Høyre og Frp.

 • Søndag 14. januar kl. 22.01

  Norsk seier i EM

  Norge vant 33–28 mot Hviterussland i kvelds EM-kamp i Kroatia. Magnus Jøndal, fra Tomter, scoret ett mål i kampen.

 • Søndag 14. januar kl. 22.01

  Norges EM-drøm lever etter solid seier: - Blandede følelser

  POREC (VG) (Norge - Hviterussland 33–28) Norge måtte slå Hviterussland for å holde liv i drømmen om EM-medalje. Den oppgaven besto håndballgutta med glans.

 • Søndag 14. januar kl. 22.01

  Berge ikke helt fornøyd etter seier: - Vinner på ekstreme ferdigheter

  POREC/OSLO (VG) (Norge - Hviterussland 33–28) Norge måtte slå Hviterussland for å holde liv i drømmen om EM-medalje. Den oppgaven besto håndballgutta med glans - men sjefen var ikke helt fornøyd etterpå.

 • Søndag 14. januar kl. 22.01

  Norges EM-drøm lever etter solid seier

  POREC (VG) (Norge - Hviterussland 33–28) Norge måtte slå Hviterussland for å holde liv i drømmen om EM-medalje. Den oppgaven besto håndballgutta med glans.

 • Søndag 14. januar kl. 22.01

  Berge ikke helt fornøyd etter seier: - Blandede følelser

  POREC/OSLO (VG) (Norge - Hviterussland 33–28) Norge måtte slå Hviterussland for å holde liv i drømmen om EM-medalje. Den oppgaven besto håndballgutta med glans - men sjefen var ikke helt fornøyd etterpå.

 • Søndag 14. januar kl. 21.57

  Politibil kolliderte med personbil på Romerike

  En mann i 20-årene er kjørt til Ullevål sykehus etter at bilen han kjørte kolliderte med en politibil i utrykning.

 • Søndag 14. januar kl. 21.49

  Gikk løs med hammer

  Gikk løs med hammer

 • Søndag 14. januar kl. 21.48

  Politibil og personbil kolliderte

  Politibilen var på vei til en annen trafikkulykke da de kolliderte på Skjetten. To politimenn ble sendt til Ahus for sjekk, mens føreren av personbilen ble sendt til Ullevål sykehus. Ifølge Romerikes Blad er skadeomfanget ukjent.

 • Søndag 14. januar kl. 21.45

  Mann pågrepet etter lokking

  Politiet i Telemark har pågrepet en mann i 20-årene fra Larvik, som skal ha forsøkt å lokke to små jenter inn i en bil på Helle i Kragerø søndag. Mannen er satt i arrest og vil bli avhørt i morgen.

 • Søndag 14. januar kl. 21.35

  E134 midlertidig stengt

  E134 er stengt like vest for Høydalsmo på grunn av berging av et vogntog. Personbiler kan kjøre om Øyfjell.

 • Søndag 14. januar kl. 21.34

  Gjerpen vant over Molde

  Gjerpen vant 27-22 over Molde i eliteserien i håndball for kvinner søndag. Kantspiller Thea Madelen Øby-Olsen scoret på sju av åtte avslutninger og ble kåret til Gjerpens beste.

 • Søndag 14. januar kl. 21.31

  Trakasseringsoffer Julia Sandstø: – Svada-beklagelse

  Julia Sandstø (20) gikk hardt ut mot KrFU etter at hennes historie om seksuell trakassering i partiet ble behandlet i et «vondt og ydmykende» landsstyremøte fredag. I dag kom beklagelsen fra partiet, men hun var ikke imponert.

 • Søndag 14. januar kl. 21.24

  Vær forberedt på snøkaos

  Med tanke på OBS-varselet som er sendt ut for Rogaland, minner Fylkesmannen om de store snømengdene på Jæren i 2012. Dette været var også meldt bare som OBS-varsel, og ikke ekstremvær. Fylkesmannen ber aktuelle kommuner forberede seg på at det kan komme mye snø fra i morgen tidlig.

 • Søndag 14. januar kl. 21.24

  Fortvilar over avvikling

  Regjeringa vil gjennomføre ei styrt avvikling av pelsdyrnæringa. Pelsdyrbøndene er svært skuffa, og meiner dei vert ofra. – Siste ord er definitivt ikkje sagt i denne saka. No skal vi leggje ein plan, og har håp om at vi skal klare å komme oss rundt dette, seier styreleiar Bertran Trane Skardsem i Norges Pelsdyralslag.

 • Søndag 14. januar kl. 21.20

  Vind skapte problem for bybanen

  Vind skapte problem for bybanen

 • Søndag 14. januar kl. 21.20

  Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

  Regjeringen vil ikke åpne for å konsekvensutrede havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Natur og Ungdom jubler. Det gjør ikke Norsk olje og gass.

 • Søndag 14. januar kl. 21.20

  Mest nedbør sør for Boknafjorden

  Snøgrensa i OBS-varselet er stipulert til mellom 100 og 300 meter over havet, men kan komme lenger ned. Meteorologen opplyser at det er områdene sør for Boknafjorden som får mest nedbør, gjerne ikke helt ute langs kysten, men litt inn i landet.

 • Søndag 14. januar kl. 21.18

  Kraftig nedbør i vente

  Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for Rogaland fordi det er venta mellom 50 og 70 millimeter, lokalt opptil 100 millimeter nedbør på 24 timer. Kjøligere vær og mye nedbør kan føre til at store deler av nedbøren kommer som snø.

 • Søndag 14. januar kl. 21.17

  Ny trend: Har forretningsmøter på tredemøllen

  Flere på Wall Street bytter nå ut biffmiddager og alkohol og holder i stedet møter på tredemølle eller ergometersykkel, ifølge nyhetsbyrået Bloomberg.

 • Søndag 14. januar kl. 21.16

  Vindtrøbbel på Værnes

  På grunn av kraftig vind i kveld, har flere fly blitt omdirigert før landing. Det er kraftig vind i noen hundre meter fots høyde som forårsaker landingsproblemene, skriver adressa.no

 • Søndag 14. januar kl. 21.14

  Har sendt ut OBS-varsel

  Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for Nord-Norge. Mandag og tirsdag er det ventet vanskelige kjøreforhold på grunn av sterk vind og snøfokk

 • Søndag 14. januar kl. 20.56

  Har fått 13 varsler siden onsdag

  Etter at Kristian Tonning Riise trakk seg som Unge Høyre-leder onsdag, har det kommet totalt 13 varsler, sier pressesjef Peder Egseth i Høyre til VG. Varslene omhandler både Tonning Riise, andre i organisasjonen og unge i Høyre, skriver avisen.

 • Søndag 14. januar kl. 20.54

  Dette tror ekspertene om Meeks vinnersjanse

  ST. LOUIS (VG) Emil Weber Meek (29) må overraske de aller fleste hvis han skal slå Kamaru Usman (29) i nattens UFC-oppgjør. Dette er hva ekspertene, og Meeks trener Thomas Rønning Formo, tror om kampen.

 • Søndag 14. januar kl. 20.39

  Trafikkuhell på riksveg 3

  En bil har kjørt av veien på riksveg 3 ved Kvikne i Østerdalen. Det skal ikke dreie seg om personskade, men det er store skader på bilen.

 • Søndag 14. januar kl. 20.37

  Vil fjerne dagens NRK-lisens

  Høyre, FRP og Venstre vil fjerne NRK-lisensen, og hindre dem i å svekke kommersielle aktører. – Det skal arbeides for at NRK i minst mulig grad svekker aktivitetsgrunnlaget til medier som henter sine inntekter i markedet, heter det i plattformen.

 • Søndag 14. januar kl. 20.36

  Over 1000 uten strøm

  Over 1300 husstander står uten strøm, viser en oversikt fra Gudbrandsdalen Energi. I Øyer alene er det 1023 berørte kunder. I Sør-Fron er nesten 300 uten strøm.

 • Søndag 14. januar kl. 20.30

  Møter Hviterussland i EM

  Rogalendingene Espen Christensen og Gøran Johannessen er med i landslagstroppen som møter Hviterussland i handball-EM nå klokka 20.30. Du kan høre kampen på NRK radio her.

 • Søndag 14. januar kl. 20.28

  Bilberging på E134 i Høydalsmo

  Bilberging på E134 i Høydalsmo

 • Søndag 14. januar kl. 20.25

  En person skadd

  En person er skadd og sitter fastklemt etter frontkollisjonen på E6 ved Selsverket. Personen skal være ved bevissthet.

 • Søndag 14. januar kl. 20.20

  Flere fergeruter kanselleres

  Avgangen som skulle gått mellom sambandet Bodø–Værøy–Røst–Moskenes, i kveld kl. 21.00 kanselleres. Avgangen kl. 07.00 i morgen kanselleres også, dette skyldes dårlig vær på havet, opplyser Torghatten Nord AS.

 • Søndag 14. januar kl. 20.19

  Fenne nærmere en OL-plass

  Hilde Fenne fra Voss vant lørdagens skiskyttersprint i IBU-cupen, 0,2 sekunder foran russiske Valeria Vasnetcova. Med det styrket hun sjansene sine til en plass i den norske OL-troppen. Troppen blir offentliggjort mandag, skriver BA.

 • Søndag 14. januar kl. 20.16

  Måtte sikre lause takplater

  Brannvesenet på Eid har vore ute for å hjelpe ein huseigar. Ifølgje Frode Korneliussen på Alarmsentralen i Sogn og Fjordane var det snakk om problem med nokre lause takplater. Det er allereie sterk vind fleire stader i fylket. Meteorologisk institutt har sendt ut varsel om at det i enkelte område kan kome vindkast over 35 meter i sekundet.

 • Søndag 14. januar kl. 20.08

  SV om plattformen: Regjeringen vris enda mer mot høyre

  Høyre, Frp og Venstre ble søndag enige om å danne regjering og la frem sin plattform. Opposisjonen mener forslagene fører til et større skille, og at den preges av tomme og uforpliktende formuleringer.

 • Søndag 14. januar kl. 20.07

  Ulykke med flere skadde

  Politiet melder om en ulykke med flere skadde på E6 ved Selsverket i Nord-Gudbrandsdalen. Vegen er helt sperret.

 • Søndag 14. januar kl. 20.03

  Været skaper trøbbel på sjøen

  Ferjestrekningen Bodø–Moskenes er midlertidig innstilt på grunn av sterk vind, skriver Statens vegvesen.

 • Søndag 14. januar kl. 19.58

  Ny regjeringsplattform: Folk i jobb får snarvei til å bli norsk

  JELØY (VG) Erna Solbergs nye regjering strammer inn reglene for familiegjenforening, men åpner samtidig for en mer liberal praksis for å oppnå statborgerskap.

 • Søndag 14. januar kl. 19.58

  Ny regjeringsplattform: Folk i jobb får snarvei til å bli norske

  JELØY (VG) Erna Solbergs nye regjering strammer inn reglene for familiegjenforening, men åpner samtidig for en mer liberal praksis for å oppnå statborgerskap.

 • Søndag 14. januar kl. 19.54

  Lillehammer tapte

  Lillehammer gikk på et stygt hjemmetap mot Manglerud Star. Gjestene fra Oslo øst tok seieren 4-1.

 • Søndag 14. januar kl. 19.49

  Vinden blir sterkest i morgen

  Kartene viser observert vind og vindkast på Vestlandet søndag ettermiddag på de mest utsatte stedene. Vinden gir seg ikke før natt til tirsdag, og sterkest vind ventes mandag morgen.

 • Søndag 14. januar kl. 19.47

  Vurderer å melde seg ut av Venstre

  Gruppeleder i Finnøy Venstre, Gro Skartveit, er skuffet over at partiet nå går i regjering med Høyre og Frp. Hun sier til Aftenbladet at hun vurderer sin fremtid i partiet.

 • Søndag 14. januar kl. 19.39

  Dårlig vær skaper problemer

  Ruteturen fra Bodø til Svolvær kl. 20.30 stopper i Helnessund på grunn av dårlig vær. Ruteturen fra Svolvær til Bodø mandag kl. 06.30 er kansellert, men vil starte i Helnessund kl. 08.50 dersom været tillater det, opplyser Torghatten Nord AS.

 • Søndag 14. januar kl. 19.39

  Voldsomme nedbørsmengder mandag

  Det er varslet vanskelige kjøreforhold og voldsomme nedbørsmengder på Sørlandet mandag. I Vest-Agder kan det komme opp mot 80 millimeter, mest i vestlige strøk. Det er fare for stengte fjelloverganger i Sør-Norge allerede i kveld. Se varselet fra YR:

 • Søndag 14. januar kl. 19.37

  Advarer mot vanskelige kjøreforhold

  Meteorologene har sendt ut varsel om vanskelig kjøreforhold i Østfold fra søndag kveld og utover mandag.

 • Søndag 14. januar kl. 19.33

  Tap for Førde-damene

  Førde og trenar Kristiann Gudmundsson tapte mot Fjellhammer i ettermiddag. Til pause låg Førde under med to mål, 14-16, men i andre omgang vart overtaket til Fjellhammer større. Kampen enda med at Førde tapte 27–34.

 • Søndag 14. januar kl. 19.32

  Øystesevassdraget blir vernet

  Høyre, Frp og Venstre går i sin nye politiske plattform inn for å legge Øystesevassdraget inn i verneplanen for vassdrag. Det skriver BT. Miljøpartiet De Grønne, SV og Senterpartiet har tidligere foreslått det samme. Det gjør at det er flertall for forslaget i Stortinget.

 • Søndag 14. januar kl. 19.25

  Pipebranner i Bergen

  Brannvesenet rykket ut til en pipebrann i Neptuns vei i Loddefjord i kveld. Det ble også meldt om det som trolig var en pipebrann i Kirkegaten i Sandviken. Det ble ikke gjort skader på boligene. Også i et hus i Askvegen på Askøy er det meldt om pipebrann.

 • Søndag 14. januar kl. 19.12

  Vannlekkasje i Birkelundsbakken

  Brannvesenet melder om at de har kontroll. Folk fra kommunen er på vei til stedet.

 • Søndag 14. januar kl. 19.09

  Pelsdyrnæringen fortviler

  Pelsdyrnæringen i Agder rammes også når næringen etter planen skal avvikles. Beslutningen skal ha vært et av Venstres krav i den nye regjeringsplattformen.

 • Søndag 14. januar kl. 19.08

  Leif forlot oljejobben – startet bryggeri

  Da krisen rammet, byttet Leif Klokk (36) ut olje med øl.

 • Søndag 14. januar kl. 18.58

  NAF tordner: Må ikke finne på å øke dieselavgiften

  En økning i dieselavgiften vil være svært urettferdig for dem som bor utenfor byene og ikke har mulighet til å dra nytte av de store avgiftsgodene som gis elbilkjøperne, mener NAF.

 • Søndag 14. januar kl. 18.54

  Blir dyrepoliti

  Regjeringen vil opprette dyrepoliti rundt om i landet, bl.a. i Agder. Stortingsrepresentant, Åshild-Bruun Gundersen viser til flere saker med overgrep mot dyr i landsdelen og mener saken er en seier for partiet. Den nye regjeringen vil samtidig avvikle pelsdyrnæringen. Les mer.

 • Søndag 14. januar kl. 18.49

  Slevik-seier i Sarpsborg

  Slevik besøkte i dag Skjeberghallen i kamp mot Sarpsborg Sharks i innebandy. Slevik vant oppgjøret med sifrene 7–4, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

 • Søndag 14. januar kl. 18.48

  Stengt for personbiler

  Det er stengt for personbiler på riksvei 52 over Hemsedalsfjellet. Det er kolonnekjøring for biler med totalvekt over 7,5 tonn. Veien kan bli stengt på kort varsel.

 • Søndag 14. januar kl. 18.48

  Flere nye tiltak

  Den blågrønne regjeringen la frem en rekke tiltak når de offentliggjorde den nye regjeringsplattformen.

 • Søndag 14. januar kl. 18.48

  KrF: Ingen støtte til lengre alkohol-åpningstider

  JELØY (VG) KrF-leder Knut Arild Hareide kaller den nye regjeringserklæringen for «vag». Han gjør det klart at han vil forsøke å stoppe utvidede pol-åpningstider og mer søndagshandel.

 • Søndag 14. januar kl. 18.46

  Bil med diesellekkasje

  Bil med diesellekkasje

 • Søndag 14. januar kl. 18.41

  -En høyredreining av politikken

  Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Vest-Agder, Kari Henriksen mener det nye utvida regjeringen med Venstre, vil dra politikken mot Høyre. Hun mener Venstre og Frp nå har funnet sammen om å liberalisere arbeidslivspolitikken og bygge ned offentlig sektor. Dette vil ramme Sørlandet hardt, mener Henriksen. Les mer.

 • Søndag 14. januar kl. 18.41

  -Vil ramme kommunene

  Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Vest-Agder, Kari Henriksen mener det nye utvida regjeringen med Venstre, vil dra politikken mot Høyre. Hun mener Venstre og Frp nå har funnet sammen om å liberalisere arbeidslivspolitikken og bygge ned offentlig sektor. Dette vil ramme Sørlandet hardt, mener Henriksen.

 • Søndag 14. januar kl. 18.33

  Magiske Liverpool herjer City

  (Liverpool - Manchester City 4–1, pågår) Først lobbet Roberto Firmino ballen lekkert i mål. Så hamret Sadio Mané ballen i krysset. 126 magiske sekunder ser ut til å stoppe Manchester Citys rekke med kamper uten ligatap.

 • Søndag 14. januar kl. 18.33

  126 magiske Liverpool-sekunder senket «uslåelige» City i syvmålsthriller

  (Liverpool - Manchester City 4–3) Først lobbet Roberto Firmino ballen lekkert i mål. Så hamret Sadio Mané ballen i krysset. 126 magiske sekunder stoppet Manchester Citys rekke med kamper uten ligatap.

 • Søndag 14. januar kl. 18.33

  Magiske Liverpool-minutter senket «uslåelige» City i syvmålsthriller

  (Liverpool - Manchester City 4–3) Først lobbet Roberto Firmino ballen lekkert i mål. Så hamret Sadio Mané ballen i krysset. 126 magiske sekunder stoppet Manchester Citys rekke med kamper uten ligatap.

 • Søndag 14. januar kl. 18.33

  Magiske Liverpool herjer med City

  (Liverpool - Manchester City 4–2, pågår) Først lobbet Roberto Firmino ballen lekkert i mål. Så hamret Sadio Mané ballen i krysset. 126 magiske sekunder ser ut til å stoppe Manchester Citys rekke med kamper uten ligatap.

 • Søndag 14. januar kl. 18.33

  126 magiske Liverpool-sekunder ser ut til å senke City

  (Liverpool - Manchester City 4–3, pågår) Først lobbet Roberto Firmino ballen lekkert i mål. Så hamret Sadio Mané ballen i krysset. 126 magiske sekunder ser ut til å stoppe Manchester Citys rekke med kamper uten ligatap.

 • Søndag 14. januar kl. 18.30

  Tsjekkisk dommer døde av kulestøt på friidrettsstevne

  En tsjekkisk dommer ble truffet av et kulestøt i brystet og døde av skadene under et friidretsstevne i Praha.

 • Søndag 14. januar kl. 18.30

  Tsjekkisk dommer døde av kulestøt på friidrettsstevne

  En tsjekkisk dommer ble truffet av et kulestøt i brystet og døde av skadene under et friidretsstevne i Praha.

 • Søndag 14. januar kl. 18.28

  Politiet etterlyser ung mann

  Politiet etterlyser tips etter to hendelser i Kragerø hvor en ung mann har forsøkt å lokke jenter inn i bilen.

 • Søndag 14. januar kl. 18.27

  Pelsdyrbønder fortviler

  Regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen. Pelsdyrbønder fortviler.

 • Søndag 14. januar kl. 18.20

  Stengt for personbilar på rv. 52

  Vêret på riksveg 52 Hemsedalsfjellet er no så ille at personbilar ikkje får vere med i kolonnene. Det melder Statens vegvesen. Det er kolonnekøyring for alle køyretøy over 7,5 tonn. Ifølgje Vegtrafikksentralen tyder vêrmeldingane på at det blir verre utover kvelden. Fjellovergangen kan bli stengt på kort varsel.

 • Søndag 14. januar kl. 18.20

  – Får frem det verste i hverandre

  Distriktet og vanlige folk blir taperne når Frp, Venstre og Høyre danner regjering, mener Sp. – Tre partier som får fram det verste i hverandre, sier leder Trygve Slagsvold Vedum til NTB. Han tror plattformen vil føre til økte forskjeller.

 • Søndag 14. januar kl. 18.18

  Avvikler pelsdyrnæringen

  Regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen. – En gledens dag for alle de tusener av mennesker som har kjempet i årevis for en slutt på denne dyremishandlingen, sier leder i NOAH, Siri Martinsen.

 • Søndag 14. januar kl. 18.13

  Pelsdyrnæringen skal avvikles

  Regjeringen vil foreta en styrt avvikling av pelsdyrnæringen innen 2025, går det fram av den nye regjeringsplattformen. 

 • Søndag 14. januar kl. 18.05

  Stengte Folkebadet i Skiptvet

  Skiptvet kommune har stengt Folkebadet i dag. Kommunen skriver på Twitter at tekniske problemer har ført til at badevannet har for lav temperatur.

 • Søndag 14. januar kl. 17.56

  Fra trumpcoin til potcoin – syv elleville kryptovaluer

  Det finnes nå kryptovalutaer for de fleste formål, vi har samlet noen av de rareste.

 • Søndag 14. januar kl. 17.56

  Den nye regjeringen: – Vi må løse seks utfordringer

  Regjeringen skal løse seks store utfordringer Norge står overfor. Det sa statsminister Erna Solberg (H) da hun la fram regjeringsplattformen på Jeløya søndag.

 • Søndag 14. januar kl. 17.54

  Sovepose på E6, Okstadbakken

  E6 Okstadbakken sørgående, melding om sovepose i vegbanen. Trolig uten innhold. Kjør forsiktig.

 • Søndag 14. januar kl. 17.52

  Pelsdyrnæringen skal avvikles

  Regjeringen vil foreta en styrt avvikling av pelsdyrnæringen innen 2025, går det fram av den nye regjeringsplattformen. 

 • Søndag 14. januar kl. 17.47

  Juletre på E6 ved Melhus

  Politiet har fått melding om et juletre som ligger på E6 ved Brubakkhaugen, Melhus.

 • Søndag 14. januar kl. 17.46

  Trafikkstans på E6 ved Stav

  E6 ved Stav i retning nord, kjøretøystans. Trafikale utfordringer. Bilberger og politi på vei.

 • Søndag 14. januar kl. 17.46

  Bil av veien ved Kornsjø

  Halden brannvesen er på vei til fylkesvei 101 ved Kornsjø hvor det har vært en trafikkulykke. En bil har kjørt av veien.

 • Søndag 14. januar kl. 17.43

  Nå kommer stormen

  Dette kraftige stormsenteret vil slå inn mot norskekysten natt til mandag og vil gi storm på vestlandskysten, i fjellet og gi kraftig vind og mye nedbør i store deler av landet.

 • Søndag 14. januar kl. 17.43

  I kveld kommer stormen

  Dette kraftige stormsenteret vil slå inn mot norskekysten i natt og vil gi storm på vestlandskysten, i fjellet og gi kraftig vind og mye nedbør i store deler av landet.

 • Søndag 14. januar kl. 17.40

  Innstillinger i Sunnhordlandruten

  Hurtigbåten til Sunnhordland fra Bergen i kveld klokken 20.10 må innstille flere anløp på grunn av dårlig vær. Det gjelder Møgster, Litlekalsøy og Bekkjarvik, melder Norled.

 • Søndag 14. januar kl. 17.34

  Berges tøffeste oppgave

  ANALYSE: Han står foran en monsteroppgave. Fem strake EM-seire kan sende Norge til semifinalen. Christian Berge (44) står foran sin tøffeste oppgave.

 • Søndag 14. januar kl. 17.33

  Carlsen slo tilbake med seier

  Magnus Carlsen (27) slo tilbake etter gårsdagens remis og vant søndagens parti med sorte brikker mot indiske Baskaran Adhiban (27).

 • Søndag 14. januar kl. 17.28

  – Regjeringen svikter oljenæringen

  Oljepolitisk talskvinne i Ap, Hege H. Liadal, mener den nye regjeringsplattformen er dårlig nytt for oljenæringen. – Regjeringa svikter Oljenæringen og det er liten tvil om at den lille tillit Frp og H hadde i forhold til oljepolitikk, er forsvunnet med ny regjering, sier hun.

 • Søndag 14. januar kl. 17.19

  Viderefører elbil-fordelene

  – Den viktigste seieren for oss i Venstre, er at elbil-fordelene skal bestå ut perioden til denne regjeringen, sier Trine Skei Grande, som berømmer Høyre og Frp i forhandlingene, og takker både Erna Solberg og Siv Jensen.

 • Søndag 14. januar kl. 17.18

  Haugen ikke til Start

  Fredrik Haugen har takket nei til en overgang til Start på det nåværende tidspunkt. Det skriver BT. Branns midtbanespiller var sterkt ønsket i sørlandsklubben, som satser hardt på å bli et topplag i norsk eliteserie. Haugens kontrakt med Brann går ut til sommeren.

 • Søndag 14. januar kl. 17.14

  Avvikler pelsdyrnæringen

  Regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen. – En gledens dag for alle de tusener av mennesker som har kjempet i årevis for en slutt på denne dyremishandlingen, sier leder i NOAH, Siri Martinsen.

 • Søndag 14. januar kl. 17.08

  Hund påkjørt av tog

  En elghund har blitt påkjørt av et tog ved Drevjadalen i Vefsn kommune. Bane Nor følger sine rutiner og tar vare på hunden inntil eier melder seg, opplyser politiet.

 • Søndag 14. januar kl. 17.03

  Ingen alvorlige skader

  Politiet melder at alle involverte i trafikkulykken på Rjukan, er ute av kjøretøyene. Ingen er alvorlig skadet. Det var en minibuss og en personbil som kolliderte ved 16.30-tiden søndag. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

 • Søndag 14. januar kl. 16.58

  Jenter forsøkt lokket inn i bil

  Politiet ønsker tips i forbindelse med at to små jenter skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil på Helle i Kragerø søndag. Bilen skal være en liten, lysegrå Peugeot med tre dører. Sjåføren blir beskrevet som en ung gutt, med lyst hår.

 • Søndag 14. januar kl. 16.52

  Kjørte med promille på 2

  En 47 år gammel mann kjørte i ettermiddag rundt i Sandnes sentrum med en promille på 2. Politiet kom over bilisten i Vågsgaten klokka 16, og tok mannen med til politistasjonen for å avlegge prøve.

 • Søndag 14. januar kl. 16.48

  Hegerberg med hat trick i storseier

  (Paris - Lyon 0–4) Ada Hegerberg kunne juble for hat trick da Paris ble slått 4–0. Hun står med 21 ligamål etter 13 runder.

 • Søndag 14. januar kl. 16.46

  Brannen slukket

  Ifølge brannvesenet i Oslo brant det på kjøkkenet i boligen på Ullern. De slukket brannen etter kort tid. Personen som ble evakuert blir sjekket av ambulansen på stedet.

 • Søndag 14. januar kl. 16.43

  Verner Lofoten, Vesterålen og Senja

  Trine Skei Grande (V) offentliggjorde i dag at de skal jobbe for en næringspolitikk som får til vekst og utvikling, hun la også til at de samtidig skal verne Lofoten, Vesterålen og Senja.

 • Søndag 14. januar kl. 16.43

  Utsetter spørsmål om LoVeSe

  Venstre bekreftet i dag at de har fått gjennomslag for at Lofoten, Vesterålen og Senja ikke skal konsekvensutredes i den inneværende stortingsperioden, som går fra 2017 til 2021, melder NTB.

 • Søndag 14. januar kl. 16.41

  Får navnet «Jeløya-plattformen»

  Den nye regjeringsplattformen blir hetende «Jeløya-plattformen». Delegasjonene fra Høyre, Frp og Venstre har sittet i regjeringsforhandlinger på Hotell Jeløy Radio i Moss siden 2. januar.

 • Søndag 14. januar kl. 16.40

  Brann på Ullern

  Det brenner i en bolig på Ullern i Oslo. Nødetatene er på stedet. En person er evakuert, skriver politiet på Twitter.

 • Søndag 14. januar kl. 16.36

  Trafikkulykke i Tinn

  Alle nødetater har rykket ut til en trafikkulykke på riksvei 37, ved Krosso på Rjukan. Ifølge politiet dreier det seg om en personbil som har kollidert med en minibuss. Skadeomfanget er foreløpig uklart.

 • Søndag 14. januar kl. 16.35

  Trafikkuhell i Vågå

  Det har vært et trafikkuhell på riksveg 15 ved Klones i Vågå. Det dreier seg om en påkjørsel bakfra, og det skal ikke være personskader.

 • Søndag 14. januar kl. 16.34

  Lever godt med utfallet

  Vararepresentant i sentralstyret i Venstre, Petter N. Toldnæs fra Lillesand sier han lever godt med regjeringsplattformen som søndag ble presentert av de tre partilederne i Høyre, Venstre og Frp. Han innrømmer at det er vanskelige saker i avtalen, men mener partiet har fått gjennomslag for sine viktigste profilsaker.

 • Søndag 14. januar kl. 16.32

  Brasilianere saksøker Petrobras: – Vi forventer liknende resultater som i USA

  Brasilianske og europeiske investorer krever likebehandling etter at Brasils oljegigant inngikk tidenes største korrupsjonsforlik i USA. 

 • Søndag 14. januar kl. 16.31

  Regjeringen har lagt fram Jeløya-plattformen

  – Vi skal sammen finne bra, felles løsninger for Norge, sa statsminister Erna Solberg (H) da hun la fram regjeringsplattformen på Jeløya i Østfold søndag.

 • Søndag 14. januar kl. 16.26

  Enige om ny regjeringsplattform

  Erna Solberg bekrefter en utvidet regjering med Høyre, Frp og Venstre – en blågrønn regjering. – Vi har spilt hverandre gode, og funnet gode løsninger. Dette er politikk på sitt beste, sier partilederen.

 • Søndag 14. januar kl. 16.24

  Kolonnekøyring på Hemsedalsfjellet

  Statens vegvesen melder at det er innført kolonnekøyring på riksveg 52 over Hemsedalsfjellet på grunn av uvêr.

 • Søndag 14. januar kl. 16.24

  Svilukt fra hus

  Svilukt fra hus

 • Søndag 14. januar kl. 16.24

  Moberg med sjetteplass i Australia

  Haldenseren Emilie Moberg endte på sjetteplass etter fem etapper i Tour Down Under i Australia, skriver Halden Arbeiderblad. Moberg sykler for Team Virtu Cycling.

 • Søndag 14. januar kl. 16.21

  Arsenal-smell mot Bournemouth - uten Sanchez på vei til rivalen

  (Bournemouth-Arsenal 2–1) Arsenal rotet bort ledelsen og tapte for første gang mot Bournemouth, men det havner i skyggen av Alexis Sanchez (29) som er på vei bort.

 • Søndag 14. januar kl. 16.21

  Arsenal-smell uten Sanchez – på vei til rivalen

  (Bournemouth – Arsenal 2–1) Arsenal rotet bort ledelsen og tapte for første gang mot Bournemouth, men det havner i skyggen av Alexis Sánchez (29) som er på vei bort.

 • Søndag 14. januar kl. 16.18

  Kolonne over Hemsedalsfjellet

  Kolonne over Hemsedalsfjellet

 • Søndag 14. januar kl. 16.15

  Opna for trafikk på fv. 53

  Fylkesveg 53 ved Finnsåstunnelen i Årdal er opna for trafikk i eitt køyrefelt. Vegen vart opna like før klokka 16, etter å ha vore stengd i ti døgn. Det vil bli stengingar i dagane framover, då det står att ytterlegare sikringsarbeid i fjellsida.

 • Søndag 14. januar kl. 16.11

  Arctic Eagles med nok en seier

  Ishockeylaget Arctic Eagles fra Narvik vant 7–0 mot Gjøvik Comet i dag. I går vant de 4–1 mot samme lag. Seieren i dag, gjør at ørnene fra Narvik øker luken til Comet på tabellen. Det er fortsatt Ringerike som topper tabellen.

 • Søndag 14. januar kl. 16.08

  Enige om ny regjeringsplattform

  Erna Solberg bekrefter en utvidet regjering med Høyre, Frp og Venstre – en blågrønn regjering. – Vi har spilt hverandre gode og funnet sammen. Dette har vært politikk på sitt beste, sier partilederen.

 • Søndag 14. januar kl. 16.03

  Måtte avlyse grunna sterk vind

  Skiflygingsrennet i Kulm er avlyst. Sterk vind førte først til at kvalifiseringa vart avlyst, og det vart bestemt at ein skulle gå rett i konkurranse. Den blei først utsette, før arrangørane altså valde å avlyse rennet. Anders Fannemel og resten av det norske hopplandslaget får dermed ikkje måle krefter i ettermiddag.

 • Søndag 14. januar kl. 16.00

  KOMMENTAR: Vi jakter teknogull i Las Vegas

  – Det skal jaggu ikke være enkelt.

 • Søndag 14. januar kl. 15.55

  Kun materielle skader i kollisjon

  Bergingsbil tar seg av bilane som var involvert i eit trafikkuhell aust for Haukelitunnelen på E134. Politiet opplyser at det var låg fart då uhellet skjedde og at det berre er materielle skader på bilane. No er det også innført kolonnekøyring på fjellovergangen.

 • Søndag 14. januar kl. 15.42

  Kolonnekjøring på Haukelifjell

  Dårlig vær på Haukelifjell gjør at det er kolonnekjøring på strekninga mellom Haukelitunnelen og Austmannalitunnelen på E134. Det melder Statens vegvesen.

 • Søndag 14. januar kl. 15.40

  Leter etter seksåring i Akershus

  Politiet leter etter en seks år gammel gutt som har kommet bort fra familien ved grillhytten på Hvalstjern i Fet kommune. Gutten har en hvit jakke med grå striper, blå boblebukse, oransje lue og Madshus-ski. Tips kan meldes til politiet på 02800.

 • Søndag 14. januar kl. 15.37

  Kolonnekøyring over Haukeli

  På grunn av uværet er det no innført kolonnekøyring på E134 over Haukelifjell.

 • Søndag 14. januar kl. 15.36

  Northug tilbake i trening – Hetland «ganske sikker» på comeback lørdag

  GÅSBU (VG) Mens det ble gått NM på ski, har Petter Northug (32) trent i bymarka i Trondheim. Landslagstrener Tor-Arne Hetland har stor tro på at han går verdenscuprenn neste helg.

 • Søndag 14. januar kl. 15.36

  Northug tilbake i lett trening – Hetland «ganske sikker» på comeback lørdag

  GÅSBU (VG) Mens det ble gått NM på ski, har Petter Northug (32) kommet smått i gang med treningen igjen. Landslagstrener Tor-Arne Hetland har stor tro på at han går verdenscuprenn neste helg.

 • Søndag 14. januar kl. 15.36

  Hetland «ganske sikker» på Northug-comeback

  GÅSBU (VG) Petter Northug (32) ennå ikke tilbake i trening. Men landslagstrener Tor-Arne Hetland har stor tro på at han går verdenscuprenn neste helg.

 • Søndag 14. januar kl. 15.36

  Forvirring rundt Northug-trening: – Han er fortsatt ikke frisk

  GÅSBU (VG) Først meldte landslagstreneren at Petter Northug (32) var tilbake i trening. Så ble det avvist av Team Northug.

 • Søndag 14. januar kl. 15.36

  Hetland «ganske sikker» på Northug-comeback – fortsatt ikke i trening

  GÅSBU (VG) Petter Northug (32) ennå ikke tilbake i trening. Men landslagstrener Tor-Arne Hetland har stor tro på at han går verdenscuprenn neste helg.

 • Søndag 14. januar kl. 15.35

  «Trekant-Thomas», Ulvang-nevø og Iversen slo Lyn med to OL-løpere

  GÅSBU (VG) Emil Iversen gikk en taktisk strålende ankeretappe og sikret NM-gull til Varden Meråker over NMs største stafettfavoritt.

 • Søndag 14. januar kl. 15.27

  Harsem sørget for Varden Meråker-dobbel

  GÅSBU (VG) Kathrine Rolsted Harsem hadde stålkontroll på ankeretappen i NM.

 • Søndag 14. januar kl. 15.26

  Olsbu beste norske

  Marte Olsbu ble beste norske utøver med en 15. plass under søndagens fellesstart i skiskyting i tyske Ruhpolding. Finske Kajsa Mäkäräinen vant løpet.

 • Søndag 14. januar kl. 15.23

  Vil ha sjøbad ved Aquarama

  Parkvesenet og Aquarama planlegger et oppvarmet sjøbad i båthavna, like ved Bystranda i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Anlegget skal samlokaliseres med Aquarama. Ideen er hentet fra Arendal som fikk sitt basseng i gjestehavna i 2016.

 • Søndag 14. januar kl. 15.22

  Kommentar: Har vi nubbesjans mot robotene?

  Vi står midt i en revolusjon bygget på digitale plattformer, roboter og kunstig intelligens. Ny teknologi er viktig for å løse vår tids største utfordringer, innen for eksempel klima og helse.

 • Søndag 14. januar kl. 15.21

  Trafikkuhell på E134

  Kring 1,5 kilometer aust for Haukelitunnelen har det skjedd eit trafikkuhell. Totalt åtte personar skal vera involvert, men det er førebels ikkje meldt om personskadar. Eine bilen sperrar delvis E134 på staden.

 • Søndag 14. januar kl. 15.18

  Brannvesenet har sikra gjenstandar

  Det er fleire hus som blir bygd i området der ein einebustad under oppføring har blåst ned på Straume. Brannvesenet har no sikra området for lause gjenstandar og stroppa det fast til bakken. Det er også gjort ein vurdering av dei andre husa som er under oppføring.

 • Søndag 14. januar kl. 15.17

  Tunisia markerer årsdagen for diktatorens fall

  Tunisia markerte søndag at det var sju år siden landets diktator gjennom 23 år, Zine al-Abidine Ben Ali, ble jaget i eksil.  

 • Søndag 14. januar kl. 15.13

  Venstre sier ja til regjeringsdeltakelse – får ja fra Frp

  Venstre sier ja til å gå inn i regjering med Høyre og Fremskrittspartiet, bekrefter Trine Skei Grande. Frp sier også ja, bekrefter partileder Siv Jensen. 

 • Søndag 14. januar kl. 15.12

  Meek frykter ikke at fansen har gjort Usman forbannet

  ST. LOUIS (VG) Fansen til Emil Weber Meek (29) har i lang tid pepret motstander Kamaru Usman (29) med meldinger i sosiale medier. Det synes Meek er helt topp.

 • Søndag 14. januar kl. 15.09

  Her blir vegen opna klokka 16

  Fylkesveg 53 ved Finnsåstunnelen i Årdal blir opna klokka 16. Det stadfestar kontrollingeniør Bjørn Indrebø i Statens vegvesen. – Vi har 12 mann som jobbar for fullt her akkurat no. Det er att noko småtteri, men vi opnar klokka 16, seier han. Hovudvegen inn til Årdal har vore stengd i ti døgn etter at store stein- og lausmassar losna i fjellsida over vegen.

 • Søndag 14. januar kl. 15.05

  Brudebilde av samisk ektepar misbrukes på nettet

  Margrethe og Jørgen Buljos brudebilde fra 2013 brukes til «humor» på nettet. Nå har også kjendisadvokat John Christian Elden postet det, men slettet og beklaget da han fant ut hva det var. Nå vil han gratis ta oppdraget med å få det slettet.

 • Søndag 14. januar kl. 15.01

  Partilederne møter pressen 16.00

  Partilederne i Høyre, Venstre og Frp holder pressekonferanse klokken 16.00 i dag om plattformen til en utvidet regjering.

 • Søndag 14. januar kl. 14.55

  Frp sier ja til utvidet regjering

  Frp sier også ja til plattformen for en utvidet regjering sammen med Høyre og Venstre.

 • Søndag 14. januar kl. 14.53

  Krog langt nede

  Magnus Krog fra Tokke ble nummer 29. plass i verdenscuprennet i kombinert i Val di Fiemme. Krog gikk i mål 1 minutt og 53 sekunder etter vinner Jan Schmid.

 • Søndag 14. januar kl. 14.47

  Ingen skadd – sikringsarbeid pågår

  Ingen personar kom til skade der ein einebustad har blåst over ende på Steinsvikhaugane i Fjell kommune. Både takstolar, stillas og anna bygningsmateriale har blåst ned grunna kraftig vind. – Byggeplassen var stengt då det skjedde. Brannvesenet hjelper til med å sikre gjenstandane, seier operasjonsleiar Eivind Hellesund.

 • Søndag 14. januar kl. 14.46

  Kokslien på 30. plass

  Mikko Kokslien fra Lillehammer ble nummer 30 i verdenscuprennet i kombinert i Val di Fiemme søndag. Jan Schmid vant.

 • Søndag 14. januar kl. 14.44

  Venstre sier ja til regjeringsdeltakelse

  Venstre sier ja til å gå inn i regjering med Høyre og Fremskrittspartiet, bekrefter Trine Skei Grande. Om Frp og Høyre også sier ja, er ennå ikke kjent. 

 • Søndag 14. januar kl. 14.44

  Advarer mot vanskelige kjøreforhold

  Det er varslet nedbør som vil gi vanskelige kjøreforhold på Sør- og Østlandet mandag, opplyser Statens vegvesen. Det er fare for stengte fjelloverganger i Sør-Norge allerede i kveld.

 • Søndag 14. januar kl. 14.43

  Gulldamene skal få varm mottaking

  Førde kommune vil heidre dei ferske norgesmeistrane i volleyball når dei er venta heim frå Oslo i 19-tida søndag kveld. Damelaget til Førde vann i går cupfinalen med 3-1 over Oslo volley. – Vi vil vise at vi er veldig stolte og håpar så mange som mogleg tek turen til Førdehuset, seier kommunalsjef for kultur, Trond Ueland.

 • Søndag 14. januar kl. 14.41

  Hus under oppføring blåst ned

  På grunn av kraftig vind har et hus under oppføring blåst ned i Steinsvikhaugana i Fjell kommune i Hordaland. Ingen personer ble skadd. Brannvesenet hjelper nå til med å sikre gjenstander på stedet.

 • Søndag 14. januar kl. 14.39

  Venstre har sagt ja

  Venstre sier ja til å gå inn i regjering med Høyre og Fremskrittspartiet, bekrefter Trine Skei Grande. Om Frp og Høyre også sier ja, er ennå ikke kjent.

 • Søndag 14. januar kl. 14.39

  Venstre sier ja

  Trine Skei Grande bekreftet i dag at Venstre sier ja til å gå inn i regjering med Høyre og Fremskrittspartiet. Det gjenstår fortsatt å se om Høyre og Fremskrittspartiet sier ja til å utvide regjeringen med Venstre.

 • Søndag 14. januar kl. 14.38

  Mattilsynet fant alvorlige brudd

  Mattilsynet fant tre døde lam og en avmagret saueflokkunder et uanmeldt tilsyn hos en sauebonde i indre Østfold i november, skriver Smaalenenes Avis. Mattilsynet besøkte gården etter flere bekymringsmeldinger. I rapporten kaller de det for svært mangelfullt tilsyn og stell med dyra over tid.

 • Søndag 14. januar kl. 14.32

  Venstre har bestemt seg

  Venstres stortingsgruppe, som fatter det formelle vedtaket om Venstre skal gå inn i regjeringen eller ikke, har nå avsluttet sitt møte. Les mer om regjeringsforhandlingene her.

 • Søndag 14. januar kl. 14.30

  Hus under oppføring har blåst ned

  Brannvesenet er på veg til Steinsvikhaugane i Fjell kommune. Her har eit hus under oppføring blåst ned grunna kraftig vind.

 • Søndag 14. januar kl. 14.27

  Schmid vant i Val di Fiemme

  Jan Schmid vant kombinertrennet i Val di Fiemme i dag. Han var nummer tre etter hoppkonkurransen og startet 56 sekunder bak Jarl Magnus Riiber. Jørgen Graabak kom på 6. plass. Jarl Magnus Riiber nummer 9.

 • Søndag 14. januar kl. 14.17

  Storm og vanskelige kjøreforhold

  Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel om at det mandag og tirsdag vil bli lokal storm og vanskelige kjøreforhold i Nord-Norge. – Det blir mye vind fra sørøst, og kan komme opp i sterk storm enkelte steder. Vinden vil nok ta seg opp i dag, men vil merkes best de neste dagene. Spesielt på Helgeland, forteller vakthavende meteorolog Geir Bøyum til NRK.

 • Søndag 14. januar kl. 14.16

  Følg Marte Olsbu direkte

  Skiskytterne Marte Olsbu fra Froland og Synnøve Solemdal er de eneste to norske kvinnene som går fellesstarten i Ruhpolding i dag. De to bruker løpet som viktig forberedelse til OL i Sør-Korea. Følg fellesstarten nå.

 • Søndag 14. januar kl. 14.16

  Vind og dårlig sikt i fjellet

  Været kan bli en utfordring for bilistene på E134 over Haukelifjell. Det kan bli innført kolonnekjøring på kort varsel, melder Statens vegvesen.

 • Søndag 14. januar kl. 14.14

  For fort på Rjukan

  Fem bilførere fikk forelegg under en laserkontroll på Rjukan søndag ettermiddag. Den høyeste hastigheten var 81 kilometer i timen i 60-sona.

 • Søndag 14. januar kl. 14.11

  Stilte med to mann på stafetten

  Gjøran Tefre gjekk Førde rett i tet på dagens NM-stafett og sende Torstein Bu ut på 16. plass. Dermed var stafetten over for Førde sin del, som ikkje hadde ein løpar på tredje etappe. – Eg har vore skadd ein periode og eg kjende i dag tidleg at kroppen ikkje var klar for løpet. Difor måtte eg stå over, seier Ole Martin Erdal, som skulle vore ankermann. I dameklassa vart Førde nummer 45.

 • Søndag 14. januar kl. 14.04

  Europa og Kongsberg vil tukte SpaceX

  Callisto er navnet på Europas fremtidige gjenbruksrakett. Men Ariane 6 blir arbeidshesten som skal ta opp kampen med Elon Musk – og Kongsberg Gruppen leverer komponenter. 

 • Søndag 14. januar kl. 14.02

  Bergensbanen stengt

  Det er stengt for togtrafikk mellom Hønefoss og Flå på Bergensbanen. Årsaken er problemer med strømtilførselen, ifølge NSB. Bane Nor har foreløpig ingen prognose for når trafikken kan komme i gang igjen.

 • Søndag 14. januar kl. 14.01

  Mårstøl nummer tre i Hafjell

  Andrine Mårstøl var på 13. plass etter utfordelen, men med beste omgangstid i storslalåm vart det ein flott 3. plass i laurdagens FIS superkombinasjon.

 • Søndag 14. januar kl. 13.57

  Venstres landsstyre er ferdig

  Venstres landsstyre har nå avsluttet sitt møte, etter å ha fått fremlagt forslaget til regjeringsplattform. Nå skal partiets stortingsgruppe, som skal gjøre det formelle vedtaket om Venstre skal gå inn i regjeringen eller ikke, ha sitt møte.

 • Søndag 14. januar kl. 13.52

  Bronse til Heming

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok igjen Lillehammer og Gjøvik på slutten og tok sin tredje NM-medalje da hun gikk inn til bronse for IL Heming. 3 x 5 km stafett for kvinner ble vunnet av IL Varden Meråker.

 • Søndag 14. januar kl. 13.50

  Kan bli kolonne på Haukeli

  Snøføyk og redusert sikt kan også føre til kolonnekøyring på kort varsel over E134 Haukelifjell. Situasjonen er den same på riksveg 52 over Hemsedalsfjellet. Begge fjellovergangane er opne inntil vidare, men vinden er venta å ta seg opp utover dagen.

 • Søndag 14. januar kl. 13.50

  Tre obs-varsler for Rogaland

  Tre obs-varsler for Rogaland

 • Søndag 14. januar kl. 13.48

  Dobbeltseier til Varden Meråker

  IL Varden Meråker vant også damestafetten i NM på ski. Astrid Stav gikk første etappe, Marthe Kristoffersen gikk andre og Kathrine Harsem sikret gullet med sin ankeretappe.

 • Søndag 14. januar kl. 13.44

  Uavklart for Fredrik Haugen

  Brann midtbanespelar Fredrik Haugen blir ikkje Start-spelar, melder Bergens Tidende. Kontrakten hans med Brann går ut til sommaren og lite tyder på at han blir, ifølge bergensavisene. Start skal ha meldt sin interesse for 25-åringen før helga.

 • Søndag 14. januar kl. 13.42

  Sandnes på 50. plass i NM

  Sandnes IL gjorde det best av rogalandslagene som deltok på dagens herrestafett i Ski-NM. Laget som bestod av Magnus Aarestad, Martin Strand og Sjur Gabrielsen kom i mål 7 minutter og 10 sekunder etter vinnerne. Det var 130 lag med i konkurransen.

 • Søndag 14. januar kl. 13.38

  IL Varden Meråker leder NM-stafett

  Kathrine Harsem fosser frem på sisteetappen til IL Varden Meråker i NM-stafetten 3x5 km. Hun har fått en luke på 17 sekunder til Kvaløysletta skilag ved 1,7 km.

 • Søndag 14. januar kl. 13.32

  Flest drukningsulykker i Midt-Norge

  94 mennesker druknet i Norge i fjor. Av disse druknet 15 i Møre og Romsdal og sju i Trøndelag, viser tall fra forsikringsselskapet Tryg. Oktober var den måneden med flest ulykker og 34 av de druknede var menn over 61 år.

 • Søndag 14. januar kl. 13.28

  Kolonne på Vikafjellet

  Det er innført kolonnekøyring på riksveg 13 over Vikafjellet. Det bles godt på fjellovergangen, noko som fører til snøføyk og dårleg sikt. Første kolonne blir frå Storehaugtunnelen klokka 13.30.

 • Søndag 14. januar kl. 13.26

  Redningsaksjon i Myrkdalen

  Det vart klokka 12.23 i dag iverksett redningsaksjon i Myrkdalen. Ein mann i 30-åra var sakna frå Myrkdal Hotell. Mannen vart funne i god behald i ei hytte i nærleiken.

 • Søndag 14. januar kl. 13.17

  Stengt over Venabygdsfjellet

  Fylkesveg 27 over Venabygdsfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ventet kraftig vind på fjellet i Sør-Norge, og det er fare for kolonnekjøring og stengte veger flere steder.

 • Søndag 14. januar kl. 13.16

  NM-resultater på ski

  Vinje IL gjorde det best av telemarkingene med en 80. plass under dagens stafett for herrer. Laget til IF Ørn havnet på 100. plass. Det var i alt 130 lag med i konkurransen på Gåsbu.

 • Søndag 14. januar kl. 13.04

  E6 er åpen etter ulykke i Hamar

  E6 ved Midtstranda i Hamar er nå åpen igjen etter arbeid i forbindelse med en trafikkulykke tidlig søndag morgen.

 • Søndag 14. januar kl. 13.03

  Kolonne på Hardangervidda frå 19.00

  På riksveg 7 over Hardangervidda er køyreforholda framleis overkommelege. Nokre stader er det redusert sikt. Brøytemannskapa har gitt tilbakemelding til Vegtrafikksentralen at det truleg blir kolonnekøyring frå klokka 19.00, slik vêrprognosane ser ut akkurat no.

 • Søndag 14. januar kl. 13.02

  Ingen tatt i storkontroll

  Ingen bilførere er tatt for promillekjøring etter at politiet har gjennomført flere kontroller i Kristiansand i formiddag. Totalt 160 førere er kontrollert.

 • Søndag 14. januar kl. 13.02

  Politiet har en teori om Janne

  Politiet sier at de har en teori om hendelsesforløpet og hva som har skjedd med Janne, men de ønsker ikke å forklare det noe nærmere med hensyn til etterforskningen. Den siktede ektemannen skal til yttligere avhør søndag.

 • Søndag 14. januar kl. 13.01

  Kan bli kolonne på kort varsel

  Vegtrafikksentralen følgjer vêrutviklinga tett i ettermiddag. På riksveg 13 over Vikafjellet kan det no bli innført kolonnekøyring på kort varsel. Årsaka er snøføyk og dårleg sikt om vinden tar enno meir i utover ettermiddag.

 • Søndag 14. januar kl. 13.00

  Avklaring om trepartiregjering straks: Ny plattform skal fri til KrF

  MOSS (VG) Moss (VG) Trine Skei Grande går nå langt i å røpe at venstre snart er et regingsparti. Hun sier at plattformen ble veldig godt mottatt i landsstyret.

 • Søndag 14. januar kl. 13.00

  Venstre: Har sagt ja til regjeringsplattformen

  MOSS (VG) Trine Skei Grande går nå langt i å røpe at venstre snart er et regjeringsparti. Hun sier at plattformen ble veldig godt mottatt i landsstyret.

 • Søndag 14. januar kl. 13.00

  Avklaring om tre-partiregjering straks: Ny plattform skal fri til KrF

  MOSS (VG) Regjeringsplattformen fra Høyre, Frp og Venstre vil ha en tydelig invitasjon til KrF-leder Knut Arild Hareide om å slutte seg til regjeringen senere, ifølge VGs opplysninger.

 • Søndag 14. januar kl. 13.00

  Regjeringen holder Lofoten og Vesterålen fri for oljevirksomhet

  MOSS (VG) Lofoten, Vesterålen, Senja, Jan Mayen, iskanten, Skagerak og Mørefeltene holdes fri for oljevirksomhet i hele perioden, skriver de tre partiene i regjeringserklæringen.

 • Søndag 14. januar kl. 13.00

  Regjeringen åpner for økt dieselavgift

  MOSS (VG) Regjeringsplattformen fra Høyre, Frp og Venstre gir grønt lys for økt dieselavgift, og freder Lofoten og Vesterålen for oljevirksomhet til 2021.

 • Søndag 14. januar kl. 13.00

  Venstre og Frp har sagt ja til regjeringsplattformen

  MOSS (VG) Trine Skei Grande gikk langt i å røpe at Venstre snart er et regjeringsparti, etter møtet med sine partiorganer søndag ettermiddag.

 • Søndag 14. januar kl. 12.59

  24. plass på Hegle Svendsen

  Emil Hegle Svendsen endte på 24. plass på 15 km fellesstart skiskyting for menn i Ruhpolding i dag. Johannes Thingnes Bøe vant verdenscuprennet foran franske Martin Fourcade.

 • Søndag 14. januar kl. 12.59

  TV 2: – Partiene får presentert et ferdig dokument

  Forhandlingspartienes øverste organer får presentert et ferdig dokument søndag formiddag, ifølge TV 2. Partilederne orienterer trolig pressen klokken 14. 

 • Søndag 14. januar kl. 12.58

  Ble nummer 23 på fellesstarten

  Skiskytter Lars Helge Birkeland fra Birkenes ble nummer 23 på fellesstarten i Ruhpolding. Johannes Thingnes Bø vant rennet. Birkeland håpte på årsbeste før rennet, men klarte ikke det.