Nyheter:

 • Fredag 12. januar kl. 23.48

  Bli med på folkebørsen: Best i bitter start

  POREC (VG) (Frankrike-Norge 32–31) Han startet EM vidunderlig. Kent Robin Tønnesen var Norges beste i det bitre tapet. Etter VGs mening. Hva mener du?

 • Fredag 12. januar kl. 23.09

  Politikontroller i fylket

  Politiet har hatt flere forskjellige kontroller i fylket i kveld. Blant annet Herøy, Dønna, Meløy og Fauske. Totalt 103 ble kontrollert og det var ingen overtredelser.

 • Fredag 12. januar kl. 22.51

  Brann stenger østre linje

  En bygningsbrann i et ubebodd hus i Spydeberg fører til at Østre linje på Østfoldbanen for øyeblikket er stengt. Det er full fyr i bygningen, melder politiet. NSB opplyser at det vil bli forsinkede tog og innstillinger som følge av dette.

 • Fredag 12. januar kl. 22.50

  Håpar å ha klar ny målvakt til veka

  SK Brann er på keeperjakt før neste sesong. I dag vart det endeleg klart at Piotr Leciejewski er klar for polske Zaglebie Lubin. Dermed har Brann berre ein keeper i stallen. – Vi har fleire konkrete namn på blokka og håpar å ha ny keeper klar til treningsleiren på Gran Canarie neste veke, seier sportssjef Rune Soltvedt til BA.

 • Fredag 12. januar kl. 22.49

  Aftenposten: Unge Høyre ble varslet om seksuell omgang med svært beruset 16-åring - fulgte ikke opp

  Varsel om at Kristian Tonning Riise hadde seksuell omgang med en svært beruset 16 år gammel jente i 2014 ble ikke fulgt opp, skriver Aftenposten. Daværende generalsekretær i Unge Høyre er uenig i fremstillingen.

 • Fredag 12. januar kl. 22.38

  Dette skjedde på verdens største teknologimesse: Snakkende toalett, selvkjørende biler og store TV-er

  Alle verdens teknologinerder har vært samlet i Las Vegas den siste uken i forbindelse med verdens største teknologimesse. Vi gir deg de viktigste og mest bisarre nyhetene fra uken som gikk. 

 • Fredag 12. januar kl. 22.18

  Utforkjøring i Marnardal

  En bil har kjørt ut i en sving på fylkesvei 455 ved Foss i Marnardal. Det var to personer i bilen, men det er ikke meldt om alvorlige personskader. Politi og ambulanse er på vei.

 • Fredag 12. januar kl. 22.05

  Utsatte sak om målform i Hægebostad

  Med fire mot tre stemmer gikk formannskapet i Hægebostad inn for å utsette beslutningen om det skal holdes folkeavstemning om målform ved Kollemo skole. Årsaken er at man først må finne ut hvor mye dette vil koste. Det skriver Lister24.no.

 • Fredag 12. januar kl. 22.04

  Norge tapte EM-åpningen etter thrillerkamp

  POREC (VG) (Frankrike - Norge 32–31) For et nervedrama! Norges EM-åpning mot verdens beste håndballnasjon ble høydramatisk.

 • Fredag 12. januar kl. 22.04

  Norge tapte EM-åpningen etter thrillerkamp: – Det gjør vondt

  POREC (VG) (Frankrike - Norge 32–31) For et nervedrama! Norges EM-åpning mot verdens beste håndballnasjon ble høydramatisk.

 • Fredag 12. januar kl. 22.01

  200.000 til fire kunstnere

  Rolf Arvind Gupta, Lisa Marie Hennig-Olsen, Sigurd Tenningen og Stine Bråthen fikk til sammen utdelt 200.000 kroner da Kristiansand kommunes kunstnerstipend 2017 ble utdelt på Kilden i dag. Det skriver Kristiansand kommune på sine hjemmesider.

 • Fredag 12. januar kl. 21.54

  Kontroll på skoleball

  Politiet er ved Markaplassen skole i Trondheim med flere patruljer. De jobber nå med å få oversikt over situasjonen hvor det skal ha oppstått et slagsmål i sammenheng med et skoleball. En 15-åring skal ha blitt skallet ned, forteller politiet.

 • Fredag 12. januar kl. 21.51

  Norsk kvinne varetektsfengslet fire uker i Danmark

  En norsk kvinne i 40-årene er varetektsfengslet for fire uker i Danmark etter at en mann døde i desember.

 • Fredag 12. januar kl. 21.44

  Inn i autovernet på Leira

  En bil har kjørt inn i autovernet ved nedlagte Leira stasjon i Nord-Aurdal i kveld. En person har smerter i hodet, og det er store skader på bilen. Nødetatene er på stedet.

 • Fredag 12. januar kl. 21.42

  Spillkjedens aksje stuper etter svakheter i julesalget

  Investorene på Wall Street gir tommelen ned til Gamestop.

 • Fredag 12. januar kl. 21.39

  Fleire lastebilar tek båten

  Stadig fleire lastebilar vel Fjord Line-båten framfor E39 mellom Bergen og Stavanger, skriv BA. I 2016 frakta båten 5000 lastebilar mellom vestlandsbyane. I fjor var dette talet auka til 7000. Det er gått to år sidan regjeringa endra på regelverket for å få meir godstransport over på sjø.

 • Fredag 12. januar kl. 21.37

  Slagsmål på skoleball

  Politiet har fått inn flere meldinger om slagsmål på Markaplassen skole i Trondheim. Det skal være et skoleball som arrangeres. Politiet er på vei til stedet.

 • Fredag 12. januar kl. 21.27

  Brann i kjøretøy

  Nordland politidistrikt melder om at det er brann i et kjøretøy i Kabelvåg. Kort tid senere meldes det om at brannen er slukket. Det er ikke meldt om noen personskader, og brannårsaken skal være ukjent.

 • Fredag 12. januar kl. 21.18

  Mannen Erdogan frykter møtte i retten etter 435 dager

  ISTANBUL (VG) Etter over ett år i varetekt fikk den fengslede politikeren Selahattin Demirtas omsider møte i retten.

 • Fredag 12. januar kl. 21.16

  NRK erfarer: En pågrepet etter Janne Jemtland-forsvinningen

  BRUMUNDDAL (VG) En person skal være pågrepet i forbindelse med forsvinningen til tobarnsmoren Janne Jemtland.

 • Fredag 12. januar kl. 21.14

  Fotoboks i Fana tok flest i fylket

  Fotoboksen på fylkesveg 580 retning austover i Helldalen knipsa over 3000 fartssyndarar i 2017, viser ei oversikt frå BT. Det gir ein totalsum på nær 5,5 millionar kroner i fartsbøter. Totalt sopte fotoboksane i Hordaland inn nær 30 millioner kroner i fjor.

 • Fredag 12. januar kl. 21.10

  Oversvømmelse på byggeplass

  Stadssalg måtte i dag redde mye av utstyret som er igjen under broen som bygges på Stormyra i Bodø. Det skriver Avisa Nordland. Mildværet kom som en overraskelse, og området ble oversvømt. Pumpene har nå fått bort mesteparten av vannet på plassen.

 • Fredag 12. januar kl. 21.08

  Kenyansk statssekretær om Trumps «Shithole»-kommentar: – Respekt er det minste vi forventer

  NAIROBI/WASHINGTON, D.C. (VG) Karanja Kibicho ville helst være diplomatisk, men klarte ikke la være å kommentere den amerikanske presidentens nedrakking på afrikanske land.

 • Fredag 12. januar kl. 21.08

  Kenyansk statssekretær om Trumps «Shithole»-kommentar: – Respekt er det minste vi forventer

  NAIROBI/WASHINGTON, D.C. (VG) Karanja Kibicho ville helst være diplomatisk, men klarte ikke la være å kommentere den amerikanske presidentens angivelige nedrakking på afrikanske land.

 • Fredag 12. januar kl. 20.58

  – Nærmest umulig for skattemyndigheter å spore kryptohandel

  Eksperter etterlyser bedre informasjon fra skatteetaten om beskatning av kryptovaluta.

 • Fredag 12. januar kl. 20.58

  Hege Bøkko med ryggtrøbbel før OL

  Ryggproblemer medfører at Hege Bøkko (26) ifølge Norges sprinttrener Jeremy Wotherspoon må være kreativ når hun trener på den viktige starten på 1000 meter, fem uker før hun skal gå for OL-medalje i Pyeongchang.

 • Fredag 12. januar kl. 20.57

  Fly belyst med laserpenn

  Et fly på vei til Værnes ble belyst med laserpenn over Trondheims-området. Det melder politiet på Twitter.

 • Fredag 12. januar kl. 20.56

  Ransaker Janne Jemtlands bolig: Har tatt med seg to biler og en traktor

  BRUMUNDDAL (VG) Fredag kveld pågår det fremdeles ransaking på savnede Janne Jemtlands bolig. Politiet har nå tatt med seg en traktor og to av ekteparets biler.

 • Fredag 12. januar kl. 20.37

  Lastebilhjul i veibanen

  Politiet melder på Twitter at det lå et hjul fra en lastebil i veibanen, rett før innkjøringen til Helltunnelen på østsiden. Tunnelen ligger på E6, mellom Malvik og Stjørdal kommune. Hjulet er nå fjernet av politiet.

 • Fredag 12. januar kl. 20.29

  Ingen skadet i bingo-ran

  Politiet sier mannen som ranet Lambertseter bingo skal ha fått med seg en del kontanter. Ingen personer ble skadet under ranet. Det var flere vitner til hendelsen. Gjerningsmannen beskrives som 180 cm høy, normal kroppsbygning og en sort jakke med hette og gaffatape over lommene.

 • Fredag 12. januar kl. 20.27

  Vegen opna etter ulukka i Sveio

  Fylkesveg 47 i Sveio er opna igjen etter ulukka der ein personbil og ein traktor kolliderte ved Mannavatn.

 • Fredag 12. januar kl. 20.25

  Ran på Lambertseter

  Ran på Lambertseter

 • Fredag 12. januar kl. 20.18

  Oppfordrer til å kjøre forsiktig

  Det er mildvær flere steder i fylket, og på Vegtrafikksentralens facebookside oppfordres publikum til å kjøre forsiktig. – Det er mye glatte veger, og det strøs kontinuerlig. Er det ekstremt glatt, oppfordrer vi dere å stoppe og vente på strøbilen. Ikke ta sjanser, men kjørforsiktig og etter forholdene.

 • Fredag 12. januar kl. 20.09

  Stenger veier under sykkelritt

  I forbindelse med at sykkelrittet Tour des Fjords kommer innom Kristiansand 22. og 23. mai stenges flere veier. Tour des Fjords blir i år arrangert for sjette gang. Her er mer informasjon om hvilke veier som blir stengt og når.

 • Fredag 12. januar kl. 20.03

  Se siste TV-sending

  Se siste TV-sending

 • Fredag 12. januar kl. 19.57

  Uklart om Nav-snoking blir anmeldt

  Fredag møtte ledelsen i Nav tillitsvalgte og hovedverneombud for å diskutere de mange snokesakene i Aust-Agder. Etter møtet vil ingen vil si hva som skal gjøres eller hva som skal skje. Les mer

 • Fredag 12. januar kl. 19.56

  Mann til sjukehus

  Traktorsjåfør til sjukehus med luftambulanse etter kollisjon med bil i Svei fredag kveld.

 • Fredag 12. januar kl. 19.44

  Brann slukket

  Brannen i huset i Valkyriegata skal være slukket. Alle beboere er gjort rede for. En av dem er kjørt til sykehus med ambulanse for sjekk etter å ha inhalert en del røyk. Brannen har trolig startet på kjøkkenet.

 • Fredag 12. januar kl. 19.43

  Mulig ny statssekretær fra Agder

  Venstrepolitiker Petter Toldnæs fra Lillesand kan bli utpekt som statssekretær i en ny blågrønn regjering. Den nye regjeringskabalen med Venstre, Høyre og Frp blir trolig klar snart.

 • Fredag 12. januar kl. 19.42

  Til sjukehus med luftambulanse

  Sjåføren av traktoren som er involvert i ei ulukke på fylkesveg 47 i Sveio, blir sendt til sjukehus med luftambulansen. Mellombels omkøyring blir på gang- og sykkelsti forbi ulukkesstaden.

 • Fredag 12. januar kl. 19.28

  Luftambulansen har landa i Sveio

  Skadesituasjonen etter trafikkulukka på fylkesveg 47 i Sveio er framleis uavklart. Politiet melder at luftambulansen no har landa på staden. Personbilen skal ha køyrt inn i traktoren bakfrå, og den har deretter velta. Det blir jobba med omkøyringsmoglegheiter.

 • Fredag 12. januar kl. 19.27

  Iran-sanksjoner kan skape trøbbel for katastrofeskipets norske forsikrer

  Flere advokater spår et problematisk forsikringsoppgjør i kjølvannet av ulykken som rammet den iranske oljetankeren Sanchi utenfor Kina. Et norsk selskap er involvert.

 • Fredag 12. januar kl. 19.24

  Melding om husbrann i Haugesund

  En bolig skal være overtent i Valkyriegata i Haugesund. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Fredag 12. januar kl. 19.22

  Trafikkulukke i Sveio

  På fylkesveg 47 i Sveio har ein traktor og bil kollidert. Traktoren har velta og sjåføren skal vera skadd. Skadeomfanget er uavklart. Kollisjonen har skjedd 200 meter nord for Mannavatn.

 • Fredag 12. januar kl. 19.21

  Unnlot å fortelle ny arbeidsgiver om varsler: – Det er forkastelig

  Klubben skal ha mottatt dokumentasjon på at treneren deres sextrakasserte en spiller på laget. Mannens nye arbeidsgiver hevder at de likevel ikke ble varslet om saken.

 • Fredag 12. januar kl. 19.10

  Veien er åpen

  E6 i Melkedalskrysset ved Ballangen er åpnet igjen.

 • Fredag 12. januar kl. 19.02

  Ble stanset to ganger av politiet

  En bilfører i Verdal ble stanset av politiet for å ha kjørt bil med henger, uten gyldig førerkort. Dette var andre gangen han ble stanset for samme forhold, på kort tid, melder politiet. Forholdet blir nå anmeldt.

 • Fredag 12. januar kl. 19.01

  Ulf Leirstein trekker seg fra Frp-verv

  Frp-politiker Ulf Leirstein opplyser fredag kveld at han trekker seg fra toppvervene sine i partiet.

 • Fredag 12. januar kl. 19.00

  Start vant treningskamp

  Start slo Donn 11–0 i en treningskamp i Sørlandshallen i Kristiansand i ettermiddag.

 • Fredag 12. januar kl. 18.48

  Sjå Vestlandsrevyen fredag

  Sjå Vestlandsrevyen fredag

 • Fredag 12. januar kl. 18.43

  Se 18.55-sendingen

  Se 18.55-sendingen

 • Fredag 12. januar kl. 18.43

  Ulf Leirstein trekker seg

  På sin Facebook-side skriver Ulf Leirstein i kveld at han velger å trekke seg fra sine verv som parlamentarisk nestleder og justispolitisk talsmann for Fremskrittspartiets stortingsgruppe. – Dette gjør jeg for å skåne min familie og partiet, skriver han.

 • Fredag 12. januar kl. 18.41

  Rapport: Russisk gruppe forbereder hacking for å spionere på Senatet i USA

  Den samme russiske hackergruppen som brøt seg inn i Demokratenes epostsystem i USA, planlegger å hacke og spionere på Senatet, ifølge et sikkerhetsfirma.

 • Fredag 12. januar kl. 18.38

  Den nye AP-lederen er klar

  Anne Marit Mevassvik er den nye AP-lederen i Trøndelag. Lederskiftet skjedde under styremøtet på Hell i Stjørdal fredag ettermiddag.

 • Fredag 12. januar kl. 18.38

  DNB-sjefen om nye EU-regler: – Vi blir angrepet i enda større grad

  Denne helgen trer EUs nye betalingstjenestedirektiv i kraft. Det kan bety flere og smartere løsninger for kundene, men hodebry for banknæringen.

 • Fredag 12. januar kl. 18.32

  Elgpåkjørsel

  En påkjørt elg ligger i veibanen på E6 i Melkedalskrysset ved Ballangen. Veien er stengt. Viltnemnda er varslet og på tur til stedet.

 • Fredag 12. januar kl. 18.27

  Se våre TV-nyheter 1855 her

  Nyheter fra vår TV-sending

 • Fredag 12. januar kl. 18.27

  Se våre TV-nyheter her

  NRK-Sørlandet med nyheter på TV kl 1855

 • Fredag 12. januar kl. 18.26

  Ransaker Janne Jemtlands bolig: Har tatt med seg to av ekteparets biler

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. De har tatt med seg to av ekteparets biler til Hamar.

 • Fredag 12. januar kl. 18.25

  94 omkom av drukning

  I løpet av 2017 var det 94 drukningsulykker i Norge. 82 av disse var menn og 12 var kvinner. I Nordland omkom 10 personer i drukningsulykker. Til sammenlikning var det totalt 91 personer som druknet i 2016. Siden den første Tryg-bøylen ble utplassert i 1952 har det blitt satt ut i overkant av 4000 stykker i Nordland.

 • Fredag 12. januar kl. 18.16

  Fire av ti ble kremert i 2017

  BERGEN (NRK): Fire av ti nordmenn vart kremert i 2016 og tala aukar jamt.

 • Fredag 12. januar kl. 18.11

  Stor helgeutfart frå Bergen

  Vegtrafikksentralen melder om mykje kø frå Vågsbotn i retning Trengereid på E16. Det er ingen spesielle hendingar akkurat no, men unormalt stor helgeutfart frå Bergen. Køen løyser seg opp etter passering Osterøybrua.

 • Fredag 12. januar kl. 18.07

  Til sjekk etter utforkøyring

  Føraren av ein semitrailer vart sendt til sjukehus for sjekk etter at bilen hamna utfor vegen på fylkesveg 60 ved Hellesylt i Møre og Romsdal. Bilen køyrer gods for Lerum Frakt i Sogndal, og føraren skal vere uskadd. Ifølgje Sunnmørsposten har semitraileren rive med seg autovernet og landa vel 20 meter nedanfor vegen.

 • Fredag 12. januar kl. 18.07

  Innrømmer å stå bak hjemmefest

  En tenåringsgutt erkjenner i politiavhør å ha låst opp huset i Nes der 80 ungdommer hadde en hjemmefest som gikk fullstendig ut av kontroll tredje juledag. Ifølge Romerikes Blad var han også en av dem som kastet en TV ut av vinduet.

 • Fredag 12. januar kl. 18.07

  Kjørte 30 biler på tomgang

  En bilforhandler i Sarpsborg startet opp 30 biler og lot dem gå på tomgang for å få bort is og snø, skriver SA. Hendelsen fikk mange til å reagere, og både politi og kommunen mener dette ikke var greit. Bilforretningen beklager og lover å ikke gjenta metoden.

 • Fredag 12. januar kl. 17.59

  Avis: Aktivitet på Jannes Facebook-profil torsdag

  BRUMUNDDAL (VG) Det skal ha vært aktivitet på Janne Jemtlands Facebook-profil torsdag ettermiddag.

 • Fredag 12. januar kl. 17.56

  Lensmann: – Ubehagelig funn

  Lensmannen i Kviteseid sier han synes avdekkingen av en stor hasjplantasje i Vrådal, er ubehagelig. – Jeg er selvfølgelig overrasket, spesielt med tanke på at det kan ha pågått over lang tid. Vi etterforsker saken for fullt, sier Bjørn Håvard Olsen til NRK. Det var Vest-Telemark blad som først omtalte saken.

 • Fredag 12. januar kl. 17.49

  Sender materiale til Kripos

  Politiet i Rana har sendt inn materiale til Kripos for analyse, etter brannen i Strandgata i Mo sentrum 2. januar. Det skriver avisa Rana Blad.

 • Fredag 12. januar kl. 17.45

  Derfor er kveldens EM-åpning ekstremt viktig: - En gruppefinale

  POREC (VG) Forskjellen på seier og tap mot Frankrike i kveld kan bety enormt mye for Norge. Her får du den fulle oversikten over Norges vei gjennom mesterskapet.

 • Fredag 12. januar kl. 17.44

  Aktivitet på Jannes Facebook-profil torsdag

  BRUMUNDDAL (VG) Det skal ha vært aktivitet på Janne Jemtlands Facebook-profil torsdag ettermiddag.

 • Fredag 12. januar kl. 17.40

  Innbrudd i ei hytte i Strand

  Politiet gjør åstedsarbeid i Ryfylkevegen i Strand etter melding om innbrudd i ei hytte like ved Wathne camping. Det er i tillegg gjort hærverk i hytta.

 • Fredag 12. januar kl. 17.30

  RBKs juniorkaptein til Sandnes Ulf

  Vegard Østraat Erlien, skriver kontrakt med Sandnes Ulf. Det bekrefter daglig leder i Sandes Uld, Tom Rune Espedal. Midtbanespilleren blir allerede å se på trening i Sandnes kommende mandag.

 • Fredag 12. januar kl. 17.27

  Vil ha forbud mot ulykkesbilder

  Dersom man tar bilder av trafikkulykker i Sverige, kan man ende opp med fengselsstraff. Nå håper Ambulanseforbundet på et lignende forbud i Norge.

 • Fredag 12. januar kl. 17.25

  Alpinstjernen om lekkede privatbilder: – Jeg følte meg krenket

  Alpinisten Lindsey Vonn (33) irriterer seg etter at private bilder av hun og eks-kjæresten Tiger Woods (42) ble lekket på nett.

 • Fredag 12. januar kl. 17.23

  Kongsberg Gruppen i finalen om å vinne amerikansk kjempekontrakt: – Vi forventer og ha tatt missilvalget innen sommeren

  Milliarder er i spill for den norske forsvarsindustrien. Mye tyder nå på at Kongsberg Gruppen og amerikanske Raytheon går seirende ut av kampen om å selge missiler til de amerikanske marinens LCS-fartøy.

 • Fredag 12. januar kl. 17.23

  Facebook-fall på 19 milliarder dollar etter Zuckerberg-oppdatering

  Markedet frykter at et mindre annonsørvennlig klima i Facebooks nyhetsløp skal gi færre dollar i kassen for selskapet.

 • Fredag 12. januar kl. 17.19

  Sju av ni partier har fått varsler

  Sju av ni stortingspartier har fått inn varsler om upassende oppførsel etter 1. desember 2017, skriver Dagens Næringsliv. Alle partiene, bortsett fra Rødt og Miljøpartiet De Grønne, har mottatt slike varsler, viser en gjennomgang avisen har gjort.

 • Fredag 12. januar kl. 17.19

  Syv av ni partier har fått varsler

  Syv av ni stortingspartier har fått inn varsler om upassende oppførsel etter 1. desember 2017, skriver Dagens Næringsliv. Alle partiene, bortsett fra Rødt og Miljøpartiet De Grønne, har mottatt slike varsler, viser en gjennomgang avisen har gjort.

 • Fredag 12. januar kl. 17.19

  Nye varsler strømmer til partiene

  Syv av ni stortingspartier har fått inn varsler om upassende oppførsel etter 1. desember 2017, skriver Dagens næringsliv.

 • Fredag 12. januar kl. 17.15

  Didrik Tønseth har blitt forkjølet

  Didrik Tønseth har blitt forkjølet. Han deltar dermed ikke under årets NM på Gåsbu, opplyser landslagstrener Tor Arne Hetland fredag. Tønseth har hatt en trøblete sesong så langt. Han ble senest nummer 17 sammenlagt i Tour de Ski.

 • Fredag 12. januar kl. 17.03

  Skøyteløperne gjør helomvending – ønsker å gå 10.000-meteren i OL

  Håvard Bøkko (30) har ikke glemt ramaskriket som fulgte da skøytegutta droppet 10.000-meteren i Sotsji. Etter norsk helomvending kan OL-veteranen komme til å gå den klassiske distansen i Pyeongchang.

 • Fredag 12. januar kl. 17.00

  Tror han får gå stafett i OL

  Skiskytter Lars Helge Birkeland fra Birkenes håper han får gå OL-stafetten, etter at han gikk på det norske laget som vant stafetten i Ruhpolding i dag. – Det var en god søknad og jeg føler at jeg har vært stabil i år, sier Birkeland til NTB. Les mer

 • Fredag 12. januar kl. 16.52

  Undersøkte biler i Brumunddal

  Kriminalteknikere har undersøkt to biler som er hentet ut fra eiendommen til den savnede Janne Jemtland (36) fra Brumunddal. Jemtland har vært savnet etter en bygdefest 28. desember, og politiet mistenker at hun har vært utsatt for noe kriminelt.

 • Fredag 12. januar kl. 16.52

  Undersøker biler fra eiendom

  Kriminalteknikere har i dag undersøkt to biler som er hentet ut fra eiendommen til den savnede Janne Jemtland fra Brumunddal . 36-åringen har vært savnet siden 5. juledag.

 • Fredag 12. januar kl. 16.52

  Har tatt med seg kjøretøy fra Janne Jemtlands eiendom

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. De har tatt med seg biler fra eiendommen.

 • Fredag 12. januar kl. 16.49

  Tror flere vil bygge ny E39

  Flere norske selskaper vil nå konkurrere om å bygge ny E39 mellom Kristiansand og Mandal. Det sier daglig leder i Maskinentreprenørenes Forbund i Agder og Rogaland, Oskar Tore Åsen. Veiselskapet Nye Veier avlyste forrige anbudsrunde på grunn av for liten interesse.

 • Fredag 12. januar kl. 16.44

  Promillekjører uten førerkort

  Etter tips stoppet politiet en bilist på Leknes som fremsto beruset. Mannen i 50-årene hadde ikke gyldig førerkort.

 • Fredag 12. januar kl. 16.42

  Tre påhengsmotorer stjålet

  Tre påhengsmotorer er stjålet fra båter i opplag på Spind i Farsund. Politiet oppfordrer båteiere til å sjekke båtene sine.

 • Fredag 12. januar kl. 16.41

  Rett frå Sogndal til Skottland

  Chidiebere Nwakali fekk 26 seriekampar og fire mål for Sogndal i fjor. No er Manchester City-spelaren klar for skotsk toppfotball med Aberdeen. «The Dons» er på andreplass, åtte poeng bak serieleiar Celtic.

 • Fredag 12. januar kl. 16.39

  OL-draumen lever vidare

  I dag har OL-komiteen hatt møte. Tidlegare denne veka vart det klart at Telemark Utviklingsfond ikkje vil støtte arbeidet med å få eit OL til Telemark. Jonny Pettersen, som er med i OL-komiteen, seier at dei likevel vil jobbe vidare med OL-planane.

 • Fredag 12. januar kl. 16.37

  Åtvarer mot tynn is

  Politiet i Bergen har fått inn fleire meldingar fredag ettermiddag om barn som er observert på islagte vatn. Politiet åtvarer, og seier at ingen vatn i Bergen har trygg is til å ferdast på.

 • Fredag 12. januar kl. 16.37

  Ernas nye regjering: Strammer til familieinnvandring

  Partilederne Erna Solberg (H), Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) har gitt seg selv frist til søndag formiddag med å skrive en ny regjeringserklæring, ifølge VGs opplysninger.

 • Fredag 12. januar kl. 16.34

  Håndballguttas vei til medalje: Kunne ikke vært tøffere

  ANALYSE: De må enten slå ut verdensmester Frankrike eller vertsnasjonen Kroatia. Håndballguttas mulighet for EM-semifinale er godt under 50 prosent.

 • Fredag 12. januar kl. 16.28

  Sarpsborg vil kjøpe Skaanes

  Sarpsborg vil kjøpe Brannspelar Kasper Skaanes. Klubben frå Østfold som tok bronse i eliteserien i fjor byr 1,5 millionar kroner for Skaanes, skriv BT. Skaanes har kontrakt med Brann i eit år til, men er ein av fleire spelarar som allereie no har sagt han ikkje vil forlenga den.

 • Fredag 12. januar kl. 16.26

  Ransaker Jemtlands bolig: Har tatt med seg kjøretøy fra området

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. Tre bergingsbiler har kjørt inn mot eiendommen.

 • Fredag 12. januar kl. 16.23

  Økning i antall kollektivreisende

  Flere reiste med buss på Nord-Jæren i 2017 sammenlignet med året før. Tall fra Kolumbus viser en økning i antall passasjerer på 6,7 prosent. Det tilsvarer en økning på 1,2 millioner reisende.

 • Fredag 12. januar kl. 16.22

  236 millioner til tro og livssyn

  Over 236 millioner ble utbetalt til tros- og livssynssamfunn i Oslo og Akershus i fjor, viser tall fra Fylkesmannen. Beløpet ble fordelt på totalt 441.588 medlemmer.

 • Fredag 12. januar kl. 16.14

  Salget av sider økte aller mest

  Sider var produktet som økte aller mest på vinmonopolets salgslister i fjor. De spår fortsatt vekst i 2018 og en ny levevei for mange fruktbønder.

 • Fredag 12. januar kl. 16.09

  Kunsthøgskolen med tiltak

  Kunsthøgskolen i Oslo redegjør i et brev for hvordan de har håndtert varsler om seksuell trakassering ved høyskolen. Skolen sier det er startet undersøkelser og mens disse pa?ga?r vil ingen av pedagogene som det er varslet om være i kontakt med studenter.

 • Fredag 12. januar kl. 16.08

  Ransaker Jemtlands bolig: Bergingsbiler tar med kjøretøy fra området

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. Tre bergingsbiler har kjørt inn mot eiendommen.

 • Fredag 12. januar kl. 15.55

  Jespersen om Northug: Satser mot VM i Seefeld neste år

  GÅSBU (VG) Petter Northugs (32) lagkamerat Chris Jespersen er sikker på en ting. Northug vil ikke at karrieren skal ende med denne mislykkede sesongen. Derfor satser han i følge lagkameraten videre til VM i Seefeld.

 • Fredag 12. januar kl. 15.55

  Ransaker Jemtlands bolig: Bergingsbiler tar biler med fra området

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. Tre bergingsbiler har kjørt inn mot eiendommen.

 • Fredag 12. januar kl. 15.54

  Fire poeng til Vanvikan

  Ida Kobberrød, Aleksander Damhaug Gangåssæter og Nina Johansen fra Vanvikan skole fikk fire poeng i Klassequizen. Dermed er de ute av kampen om finaleplassene.

 • Fredag 12. januar kl. 15.51

  Kommentar: Børsformasjoner som sier kjøp

  Investtech har sett nærmere på rektangelformasjoner som tyder på opptur for tre aksjer på Oslo Børs. 

 • Fredag 12. januar kl. 15.49

  Forvent deg lang ventetid hvis du vil bytte batteriet hos Apple

 • Fredag 12. januar kl. 15.48

  Stengt over Golsfjellet

  Fylkesveg 51 over Golsfjellet er fredag ettermiddag stengt ved Ølsjøen i Nord-Aurdal. Det er eit vogntog som sperrar vegen. Vegen opnar truleg fyrst nærmare klokka 18, melder Statens vegvesen.

 • Fredag 12. januar kl. 15.43

  Overlegen norsk stafettseier for Norge

  RUHPOLDING/OSLO (VG) Etter en strålende norsk laginnsats på herrenes skiskytterstafett, kunne ankermann Johannes Thingnes Bø (24) gå i mål som ensom majestet.

 • Fredag 12. januar kl. 15.43

  Overlegen norsk stafettseier for Norge - Thingnes Bø hylles som «gullgrossist»

  RUHPOLDING/OSLO (VG) Etter en strålende norsk laginnsats på herrenes skiskytterstafett, kunne ankermann Johannes Thingnes Bø (24) gå i mål i ensom majestet.

 • Fredag 12. januar kl. 15.38

  Statoil bestiller to nye skip

  Fra 2020 skal to nye skip fra belgiske Exmar frakte LPG for Statoil, som ønsker å tjene penger på økt etterspørsel i Asia. Statoil selger både LPG som er kjøpt fra tredjeparter og egen LPG, blant annet fra Kårstø-anlegget i Rogaland.

 • Fredag 12. januar kl. 15.38

  Flyktningar ut i arbeid

  NAV og NHO i Telemark og Vestfold vil samarbeide for å få fleire flyktningar ut i yrkeslivet. Fleire flyktningar med høg utdanning frå heimlandet har fått arbeidstrening på Høgskolen i Sørøst-Norge, men slit med å få jobb.

 • Fredag 12. januar kl. 15.36

  Fleire fartsbøter i Porsgrunn

  UP har gjennomført ein fartskontroll i Porsgrunn i dag, som resulterte i 18 førelegg. Høgaste hastigheit var 60 km/t i ei 40-sone.

 • Fredag 12. januar kl. 15.33

  Fv 44 åpen igjen

  Fv 44 ved Vigre like sør for avkjøringen til Nærbø, er åpen igjen etter at en tilhenger veltet tidligere i dag.

 • Fredag 12. januar kl. 15.30

  Fire sjåførar fekk kjeft

  Fire sjåførar fekk kjeft

 • Fredag 12. januar kl. 15.29

  Frykter Venstre vil miste velgere

  Gruppeleder i Arendal Venstre Pål Koren Pedersen frykter at Venstre vil miste velgere og oppslutning dersom partiet går inn i regjering med Høyre og Frp. Venstre er i regjeringsforhandlinger og landsstyret møtes søndag.

 • Fredag 12. januar kl. 15.29

  Svendsen: – Hold deg kald

  – Nå handler det bare for Johannes å holde seg kald på standplass så blir det seier, sier Emil Hegle Svendsen etter sin etappe.

 • Fredag 12. januar kl. 15.29

  Janne-saken: Politiet søker ved Mjøsa

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet søker fredag ettermiddag ved vannkanten i håp om å finne forsvunne Janne Jemtland (36).

 • Fredag 12. januar kl. 15.27

  Bergingsbilar kalla inn

  Tre bergingsbilar er på veg inn mot bustaden til Janne Jemtland. Det melder VG. Politiet har tidlegare i dag gjennomført ei grundig ransaking av huset. Janne Jemtland har vore sakna i to veker, ingen er sikta eller mistenkt i saka.

 • Fredag 12. januar kl. 15.24

  Ransaker Jemtlands bolig: Tre bergingsbiler på vei til huset

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. Tre bergingsbiler har kjørt inn mot eiendommen.

 • Fredag 12. januar kl. 15.24

  Ransker Jemtlands bolig: Tre bergingsbiler på vei til huset

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag Janne Jemtlands bolig. Tre bergingsbiler har kjørt inn mot eiendommen.

 • Fredag 12. januar kl. 15.18

  Henter inn to nye fraktskip fra 2020: Statoil gir gass innen LPG

  Statoil leier inn to nye, store gassfraktskip fra 2020. Målet er å styrke handelen med LPG og tjene på økende asiatisk etterspørsel.

 • Fredag 12. januar kl. 15.13

  Etterforsker ikke forsvinningene

  Politiet nedprioriterer forsvunne dyr. To familier på Sørlandet frykter at hundene deres kan ha blitt stjålet i et raid, men saken er henlagt.

 • Fredag 12. januar kl. 15.10

  Sterk prestasjon av Tefre

  Gjøran Tefre frå Førde gjekk inn til femteplass på dagens 15 kilometer friteknikk under NM på Gåsbu. Tefre var 1.08 minutt bak Simen Hegstad Krüger som vart noregsmeister og opp til medaljane var det knappe halvminuttet. Heile resultatlista finn du her (ekstern lenke).

 • Fredag 12. januar kl. 15.04

  Advarer mot usikker is

  Agder Energi advarer mot usikker is på Skjerkevatn i Åseral kommune. Isforholdene har endret seg siden vannet i det nye reguleringsmagasinet ble hevet i desember i fjor. Isen er dårligere enn tidligere og det er åpent vann.

 • Fredag 12. januar kl. 14.49

  NOAH inviterer til open dag

  NOAH inviterer dei som ynskjer meir informasjon i deponisaka til å besøke Langøya. Difor arrangerer dei ein open dag 27. januar for innbyggjarane i Brevik, Porsgrunn og omland, seier Carl Hartmann, administrerande direktør i NOAH.

 • Fredag 12. januar kl. 14.45

  Pågrepet for voldtekt

  Dansk politi mener de har funnet mannen som voldtok en 19 år gammel kvinne fra Vest-Agder i Aalborg på nyttårsaften. En 18-åring er siktet og pågrepet, ifølge avisen Nordjyske.

 • Fredag 12. januar kl. 14.38

  Lastebil mistet hjul

  På E6 ved Sluppen har en lastebil mistet to hjul. Det er en bilberger på stedet.

 • Fredag 12. januar kl. 14.36

  Sjekker brann i bod

  Brannvesenet har slukket en brann i en bod på Lisleby i Fredrikstad. Politiet opplyser at åstedet nå undersøkes.

 • Fredag 12. januar kl. 14.31

  Fv 44 stengt ved Nærbø

  Fylkesvei 44 er nå stengt ved Nærbø der en henger veltet tidligere i dag. Mens arbeidet med å hente opp hengeren pågår, blir trafikken manuelt dirigert på omkjøringsveier. Ny melding blir gitt når veien er åpen for fri ferdsel, melder politiet.

 • Fredag 12. januar kl. 14.31

  Sveen nummer seks

  Simen Andreas Sveen frå Ring vart nummer seks på 15-kilometeren under NM på ski på Gåsbu i dag. Simen Hegstad Krüger vann rennet.

 • Fredag 12. januar kl. 14.21

  Fleire lastebilar av vegen

  Det har vore trafikkproblem både på Lora, Skotterud og Østre Toten etter at lastebilar har køyrd av vegen i dag. NRK har også fått tips om at ein lastebil har velta i Hov i Land, men dette har ikkje politiet fått melding om.

 • Fredag 12. januar kl. 14.21

  Spesialutvalg skal granske varsler mot lærer på Kunsthøgskolen

  Varslene om en lærer som i årevis skal ha drevet seksuell trakassering av studenter, skal nå håndteres av et eget spesialutvalg. Utvalget får nå innsyn i det store varselet fra Kunnskapsdepartementet.

 • Fredag 12. januar kl. 14.17

  Oppstart for nytt sykehustilbygg

  I dag ble første spadestikket tatt på det nye tilbygget til Haugesund sykehus. Bygget er på 18 000 m² og har en prislapp på 1,8 milliarder kroner.

 • Fredag 12. januar kl. 14.16

  OL-klare Hegstad Krüger knuste alle og sikret NM-gull: – En medaljekandidat i Pyeongchang

  GÅSBU/OSLO (VG) Ingen kunne hamle opp med Simen Hegstad Krüger (24) på Gåsbu. Han gikk inn til NM-gull, og viste gryende OL-form, bare uker før lekene i Pyeongchang.

 • Fredag 12. januar kl. 14.16

  OL-klare Hegstad Krüger knuste alle og sikret NM-gull

  GÅSBU/OSLO (VG) Ingen kunne hamle opp med Simen Hegstad Krüger (24) på Gåsbu. Han gikk inn til NM-gull, og viste gryende OL-form, bare uker før lekene i Pyeongchang.

 • Fredag 12. januar kl. 14.14

  E6 stengt i perioder

  Statens vegvesen melder om redusert fremkommelighet på E6 gjennom Lønsdal i Saltdal kommune. Veien kan bli stengt i perioder på inntil en time fra klokken 20 på grunn av bilberging.

 • Fredag 12. januar kl. 14.11

  Politikken dreies mot sentrum

  Landsstyremedlem i Venstre Petter Toldnæs fra Agder mener det er viktig at politikken i Norge dreies mot sentrum dersom Venstre havner i regjeringskontorene. Venstre er i forhandlinger om å gå inn i regjering med Frp og Høyre, og landsstyret møtes søndag.

 • Fredag 12. januar kl. 14.11

  Vil ha politikken mot sentrum

  Landsstyremedlem i Venstre Petter Toldnæs fra Agder mener det er viktig at politikken i Norge dreies mot sentrum dersom Venstre havner i regjering. Venstre er i regjeringsforhandlinger med Frp og Høyre, og landsstyret møtes søndag.

 • Fredag 12. januar kl. 14.10

  Erna Solberg om Tonning Riise-varslene: «Høyre har gjort en for dårlig jobb»

  Erna Solberg sier Høyre har gjort en for dårlig jobb i varslersaken mot Kristian Tonning Riise, og beklager på vegne av partiet. Nå har det kommet inn flere varsler, også mot andre i Høyre.

 • Fredag 12. januar kl. 14.10

  Unge Høyre om varslersaker: «Organisasjonen har sviktet grovt»

  I en pressemelding om tidligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise, skriver Høyre at han ikke lenger kunne fortsette som leder og at han ikke var ærlig om saken. Erna Solberg sier Høyre har gjort en for dårlig jobb.

 • Fredag 12. januar kl. 14.10

  Høyre om Tonning Riise: «Uholdbart at han fortsatte som leder»

  I en pressemelding om tidligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise, skriver Høyre at han ikke lenger kunne fortsette som leder og at han ikke var ærlig om saken.

 • Fredag 12. januar kl. 14.09

  Arbeidsulykke i Bergen

  Arbeidsulykke i Bergen

 • Fredag 12. januar kl. 14.09

  Mange nye gjødselkummer

  69 bønder har fått tilskudd til å bygge ny gjødselkum i Rogaland. Innovasjon Norge har bevilget over 7 millioner kroner til slike nye kummer. Mange bønder fikk problemer med overfylte gjødsellagre etter det vanskelige været i fjor.

 • Fredag 12. januar kl. 14.08

  Har søkt i Mjøsa

  Politiet søkte i går i Mjøsa i samband med forsvinningssaka i Brumunddal. Det melder VG. Det vart ikkje gjort noko funn i søket, seier politiadvokat Julie Dalsveen.

 • Fredag 12. januar kl. 14.07

  Vil felle flere ulver

  Klima- og miljøverndepartementet har mottatt en søknad om å felle flere ulv innenfor ulvesona. I dag ble kvota på 16 fylt opp, men jegerne melder om at det fortsatt er ulver igjen innenfor Osdal- og Julussareviret.

 • Fredag 12. januar kl. 14.01

  Seier til Graabak

  Jørgen Graabak vant dagens verdenscuprenn i kombinert i Val di Fiemme. Det norske laget gjorde en sterk innsats og fikk flere plasseringer blant de ti beste. Mer om rennet her.

 • Fredag 12. januar kl. 13.59

  Trøbbel på jobben: Brutal overkjøring

  Etter en fusjon mellom to statlige virksomheter, opplevde medarbeideren at en ny kollega på aggressivt vis tok over felles arbeidsoppgaver, samtidig som medarbeideren ble fryst ut og ignorert. En henvendelse til sjefen om trakassering førte ingensteds hen.

 • Fredag 12. januar kl. 13.59

  Trøbbel på jobben: Brutal overkjøring

  Etter en fusjon mellom to statlige virksomheter, opplevde medarbeideren at en ny kollega på aggressivt vis tok over felles arbeidsoppgaver, samtidig som medarbeideren ble fryst ut og ignorert. En henvendelse til sjefen om trakassering førte ingensteds hen.

 • Fredag 12. januar kl. 13.58

  Mistenker køyring i rus

  Politiet har gjort undersøkingar der ei drivstoffpumpe vart køyrd ned i Skien. Dei mistenker at føraren var rusa.

 • Fredag 12. januar kl. 13.57

  Overlegen kombinertseier til Graabak

  De norske kombinertgutta fortsetter å herje i OL-sesongen. Fredag herjet Jørgen Graabak med konkurrentene.

 • Fredag 12. januar kl. 13.51

  Blir stengd ein time til

  Vegvesenet opplyser om at Damsgårdstunnelen på riksveg 555 i retning mot sentrum, vil vere stengd i inntil ein time til. Entreprenør driv framleis med oppryddingsarbeid etter at ein lastebil reiv ned delar frå tunneltaket. Omkjøring via Knappetun eller Bjørgeveien.

 • Fredag 12. januar kl. 13.51

  Ransaker Janne Jemtlands bolig

  BRUMUNDDAL (VG) Politiet ransaker fredag formiddag Janne Jemtlands bolig. Samtidig gjør Kripos undersøkelser på et gjenvinningsanlegg like utenfor Hamar.

 • Fredag 12. januar kl. 13.47

  Avrusingsplassar til sjukehuset

  Sjukehuset Telemark skal overta ti avrusingsplassar etter ei anbodsrunde i Helse Sør-Øst. Pasientane får eit betre tilbod i Telemark i tida som kjem, seier sjukehusdirektør Tom Helge Rønning. Han ynskjer eit tettare samarbeid med Borgestadklinikken.

 • Fredag 12. januar kl. 13.45

  Hurtigruten byr på kystruten

  Hurtigruten, som har drevet kystruten Bergen-Kirkenes siden 1893, har levert inn bud også for neste anbudsperiode. Fristen for å levere inn anbud for neste tiårsperiode gikk ut fredag.

 • Fredag 12. januar kl. 13.45

  Kollisjon i Steinkjer

  To kjøretøy har kollidert i Vistkrysset på E6 i Steinkjer. Et kjørefelt er sperret. Ifølge politiet er det ikke snakk om personskade. Trafikken dirigeres på stedet.

 • Fredag 12. januar kl. 13.45

  Skal kjøre for Citroën

  Mads Østberg gjør comeback i Citroën, og skal kjøre for Citroën i Sverige denne sesongen. Det ble presentert under en bilsportmesse i England i går. Til Sveriges televisjon sier Østberg at han har jobbet lenge med å få avtalen på plass og at han synes det er helt fantastisk.

 • Fredag 12. januar kl. 13.40

  Treneren vil ikke love Uhrenholdt Jacobsen OL-start tross NM-sølv

  GÅSBU (VG) Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30) tapte sekundthrilleren mot Marit Bjørgen (37), men hun kan ha gått seg inn på tremilslaget til OL med det strålende NM-løpet.

 • Fredag 12. januar kl. 13.38

  Vidar Grønnevik tek attval

  Valnemnda i Sogn og Fjordane Høgre ønskjer at Vidar Grønnevik frå Florø held fram som fylkesleiar. Det går fram av eit samrøystes innstilling frå nemnda. Samstundes planlegg partiet ei samanslåing av fylkeslaga i Hordaland og Sogn og Fjordane med nytt, felles fylkesårsmøte i november 2018 i Bergen. Fylkesårsmøtet i Sogn og Fjordane vert halde 10. og 11. februar i Sogndal.

 • Fredag 12. januar kl. 13.30

  Spilte høy musikk

  En mann i Haugesund fikk stereoanlegget sitt beslaglagt, etter at han spilte høy musikk i formiddag.

 • Fredag 12. januar kl. 13.29

  Professor om VG-undersøkelse: – Katastrofetall for Tom Tvedt

  Tilliten til Tom Tvedt stuper blant norske idrettsledere: I en fersk undersøkelse uttrykker 43 prosent av dem som har svart mistillit til idrettspresidenten.

 • Fredag 12. januar kl. 13.28

  Køer ved Nærbø

  Det er lange køer på Fylkesvei 44 ved Nærbø i ettermiddag, etter at en henger veltet tidligere. Politiet ber trafikanter om å kjøre av ved Skjærpeveien nord for uhellet, og Varhaugveien sør for uhellet. Videre er det skiltet.

 • Fredag 12. januar kl. 13.26

  Høyeste eurokurs siden 2014: Merkels gjennombrudd sender euroen til gamle høyder

  Gjennombrudd i tyske regjeringsonderinger sender euroen til sitt høyeste nivå siden 2014.

 • Fredag 12. januar kl. 13.25

  Gode forhold for sporing

  Foreløpige tall fra Rovdata viser at det så langt er dokumentert 13 ulvekull her i landet, hvorav minst 7 er helnorske. Det er langt over Stortingets bestandsmål som er på mellom 4 og 6 kull. De 7 helnorske kullene befinner seg i Østfold, i Akershus og i Hedmark. Registreringssesongen har så langt vært god med mye snø på bakken.

 • Fredag 12. januar kl. 13.21

  Marit Mevassvik kan bli ny AP-leder

  Ifølge Adressa ligger Marit Mevassvik an til å bli konstituert som ny leder for Trøndelag Arbeiderparti. Sittende leder, Karianne Tung går av 15. januar for å begynne i en ny jobb. En ny leder blir i første omgang sittende fram til årsmøtet i april.

 • Fredag 12. januar kl. 13.21

  Nytt universitet i Oslo

  Oslo har i dag fått sitt andre universitet. Kongen i Statsråd har vedtatt at Høgskolen i Oslo og Akershus blir universitet. Og navnet er OsloMet – Storbyuniversitetet.

 • Fredag 12. januar kl. 13.12

  Mitt firma: Slik kan du få offentlig støtte

  Mange hundre skolebarn hadde rett og slett sittet dårligere dersom Frode Skretting i Stavanger ikke hadde fått offentlig støtte til å utvikle sine unike kulerunde stoler.

 • Fredag 12. januar kl. 13.12

  Mitt firma: Slik kan du få offentlig støtte

  Mange hundre skolebarn hadde rett og slett sittet dårligere dersom Frode Skretting i Stavanger ikke hadde fått offentlig støtte til å utvikle sine unike kulerunde stoler.

 • Fredag 12. januar kl. 13.10

  Trafikkulukke i Lyderhorntunnelen

  Trafikkulukke i Lyderhorntunnelen

 • Fredag 12. januar kl. 13.02

  Ny ulv skoten

  I dag vart det felt ein ny ulv innanfor området til Osdalsflokken. Dermed er kvoten på 16 dyr som kunne takast ut i ulvesona fylt opp, og jakta blir stoppa. Utanfor sona kan det framleis jaktast på seks ulvar.

 • Fredag 12. januar kl. 12.48

  Vil til Høyanger

  98 prosent av innbyggjarane på Nessane i Balestrand vil til Høyanger kommune, skriv avisa Ytre Sogn. Balestrand blir no del av nye Sogndal kommune, saman med Sogndal og Leikanger. Det har gjort at bygdefolket har teke til orde for å flytte grensa over til Høyanger. I løpet av april vil Fylkesmannen komme med si tilråding når det gjeld Nessane.

 • Fredag 12. januar kl. 12.47

  Lange køer fra Bergen vest

  Lange køer fra Bergen vest

 • Fredag 12. januar kl. 12.44

  Opptur for Toten-jente

  Marte Mæhlum Johansen frå Østre Toten vart nummer åtte på10-kilometer klassisk under ski-NM på Gåsbu. Marit Bjørgen vann rennet, to tidelar framfor Astrid Urenholdt Jacobsen.

 • Fredag 12. januar kl. 12.42

  Har fullført trenarutdanning

  Fleire trenarar frå Sogn og Fjordane har fullført Europas høgaste offisielle trenarutdanning. Desse er Eirik Bakke, Margunn Haugenes, Terje Skjeldestad og Ørjan Christiansen. Utdanninga rettar seg mot trenarar som har potensial og ambisjon om å jobbe som trenar innan toppfotballen, som hovudtrenar eller sjef.

 • Fredag 12. januar kl. 12.32

  Lita lekkasje frå pumpa

  Det er ei lita lekkasje på Esso Goberg i Skien, der ei drivstoffpumpe er køyrd ned. Dei tilsette har utført tiltak for å hindre brann og vidare lekkasje.

 • Fredag 12. januar kl. 12.32

  Anbefaler kunstgress-stevning

  Fotballedere i Lillesand er misfornøyde med at ingen tar ansvar for å reparere kunstgressbanen i Holta. Underlaget er humpete og det danner seg isblokker når det er frost. Kommunens advokat anbefaler å gå til sak mot de som har bygget banen, skriver Lillesands-Posten.

 • Fredag 12. januar kl. 12.30

  Lettet etter frifinnelse

  Komiker Rune Andersen er glad og lettet etter at Løgnaslaget vant "nazifrisør"-rettssaken i Stavanger tingrett fredag formiddag.

 • Fredag 12. januar kl. 12.26

  Drivstoffpumpe køyrd ned

  Politi og brann er på veg til Esso Goberg i Skien, der ei drivstoffpumpe har blitt køyrd ned etter eit trafikkuhell.

 • Fredag 12. januar kl. 12.22

  FN: Trumps beskrivelse av «drittland» er rasistisk

  FN beskriver USAs president Donald Trumps angivelige beskrivelse av innvandrere fra «drittland» som sjokkerende, skammelig og rasistisk.

 • Fredag 12. januar kl. 12.13

  Ingen brann

  Brannvesenet har avsluttet arbeidet i Holst gate. Det var røykutvikling i en pipe, men ingen brann.

 • Fredag 12. januar kl. 12.11

  Voldsomme protester etter at Zainab ble drept i Pakistan

  Lille Zainab ble funnet voldtatt og drept på en søppelplass tirsdag. Hendelsen har utløst voldsomme protester i Pakistan.

 • Fredag 12. januar kl. 12.00

  Regjeringen sa ja til OsloMet – byens andre universitet

  Omstridt navn til tross: Regjeringen godkjente fredag at Høgskolen i Oslo og Akershus får status som universitet – og blir til OsloMet – Storbyuniversitetet.

 • Fredag 12. januar kl. 11.58

  Forbrukerrådet om DNB-seieren: – En trist dag

  – En trist dag for norske fondssparere, sier forbrukerdirektør Randi Flesland, mens DNB håper Forbrukerrådet nå velger dialog fremfor ny rettsrunde.

 • Fredag 12. januar kl. 11.57

  Sigrid toppa BBC-kåring

  Den bergensbaserte artisten Sigrid er kåra til den mest spanande artisten i 2018 i BBC si kåring. 21-åringen, som slo gjennom i fjor, seier til den britiske allmennkringkastaren at det er ei stor ære. BBC Music's Sound of 2018-lista er kåra av 173 ulike kritikarar, festivalarrangørar og DJ-ar – i tillegg til tidlegare vinnarar.

 • Fredag 12. januar kl. 11.57

  Politiet om siktet samfunnstopp: Mistenker misbruk gjennom 17 år

  Politiet i Tromsø mener den sedelighetssiktede samfunnstoppen har misbrukt sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med mindreårige mellom 2000 og 2017.

 • Fredag 12. januar kl. 11.55

  Kinas handelsoverskudd med USA i vekst

  Kinas handelsoverskudd med USA vokste i fjor. Eksperter lurer nå på hva USAs president Donald Trumps mottrekk vil bli.

 • Fredag 12. januar kl. 11.53

  Pipebrann i Holst gate

  Det kommer kraftig røyk fra toppetasjen i en bygård i gaten på Sagene. Brannvesenet tror det er en pipebrann.

 • Fredag 12. januar kl. 11.46

  Promillemistenkt 36-åring

  Et kjøretøy ble stanset for kontroll på E-39 ved Moi i formiddag. En mannlig fører på 36 år er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet er beslaglagt og det er opprettet sak.

 • Fredag 12. januar kl. 11.43

  Lørdagens travtips: V75-banker direkte

  VGs travekspert, Anders Olsbu, klemmer til med bankeren direkte i V75-innledningen i form av Alessandra, som har innfridd som VG-banker før.

 • Fredag 12. januar kl. 11.35

  Seier til Marit

  Marit Bjørgen har tatt sitt 2. NM-gull på to dager. Hun slo i dag Astrid Uhrenholdt Jacobsen med 0,2 sekunder på 10-kilometeren på Gåsbu.

 • Fredag 12. januar kl. 11.34

  Stein i veibanen

  På fylkesvei 17 mellom Ørnes og Reipå er det kommet meldinger om en del større stein i veibanen. Veitrafikksentralen er varslet og de vil sende ut mannskap for fjerning.

 • Fredag 12. januar kl. 11.32

  Bjørgen vant NM-thriller mot Uhrenholdt Jacobsen: - Jeg trodde hun slo meg

  GÅSBU/OSLO (VG) Etter halvgått 10 kilometer lå Marit Bjørgen (37) 13,1 sekunder bak Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30). I mål var hun to tideler foran.

 • Fredag 12. januar kl. 11.30

  Undersøker gjenvinningsstasjon i Janne-saken

  BRUMUNDDAL (VG) Kripos gjør nå undersøkelser på et gjenvinningsanlegg like utenfor Hamar.

 • Fredag 12. januar kl. 11.30

  Huawei lanserer mesh-system som kombinerer trådløs tilkobling med strømnettet

  Dette er Huawei Q2.

 • Fredag 12. januar kl. 11.29

  – Folk vil ha genuine miljøer

  Albania og Kroatia er svært populære reisemål, ifølge Evy Ann Hummervoll i reisebyrået Berg-Hansen i Kristiansand. I tillegg er det mange som bestiller cruise og storbyferier.

 • Fredag 12. januar kl. 11.27

  Karabatic om stjerneduellen mot Sagosen: – For meg er han en av verdens beste

  POREC (VG) Til daglig spiller de side om side mens de herjer i håndball-Europa. Men i kveld er stjerneduoen Nikola Karabatic (33) og Sander Sagosen (22) bitre EM-fiender.

 • Fredag 12. januar kl. 11.25

  Trafikkdirigering på fv. 44

  Hengaren på ein lastebil velta i 11-tida på fylkesveg 44 på Nærbø. Ingen personar skal ha blitt skadde. Politiet dirigerer trafikken på staden.

 • Fredag 12. januar kl. 11.20

  Bjørgen i foreløpig ledelse

  Marit Bjørgen går over målstreken til en foreløpig ledelse. Hun leder med 21,3 sekunder. – Dette holder høy internasjonal standard som vanlig, sier Post. Kan Uhrenholdt Jacobsen slå Bjørgen?

 • Fredag 12. januar kl. 11.19

  Uavklart om russ og medbrakt

  Det er ennå ikke avklart om russen kan ta med alkohol på større russearrangementer i Østfold. For selv om direktoratet har ombestemt seg, betyr ikke det nødvendigvis at politiet i Østfold endrer praksis. Øst politidistrikt kommer nå til å se på handlingsplanen på nytt, og et svar vil foreligge i løpet av januar.

 • Fredag 12. januar kl. 11.18

  Kilder til VG: Fortsatt ikke enige om innvandring

  Høyre, Frp og Venstre forhandler fortsatt, men tror på enighet om regjeringsplattform innen søndag.

 • Fredag 12. januar kl. 11.18

  Nå kan du få ditt heiarop brølt ut under håndball-EM

  Har du ikke mulighet til å reise til Kroatia for å heie på håndballherrene under EM? Du kan bidra likevel.

 • Fredag 12. januar kl. 11.18

  Nå kan du få ditt heiarop brølt ut under håndball-EM

  Har du ikke mulighet til å reise til Kroatia for å heie på håndballherrene under EM? Du kan bidra likevel.