Nyheter:

 • I dag kl. 10.24

  Lastebil har kjørt av veien på E10

  En lastebil har kjørt av veien på E10 ved Helle utenfor Svolvær, melder politiet i Nordland. To personer skal være involvert. i ulykken. Nødetatene er på vei til stedet.

 • I dag kl. 10.23

  Vil til Kinn

  Innbyggarane i Botnane i Bremanger vurderer å arbeide for grensejustering slik at kan gå inn i storkommunen Kinn i 2020, skriv Fjordenes Tidende. Botnane ligg heilt på grensa til Flora kommune, og mange av innbyggarane ser det som naturleg at dei då skal tilhøyre Kinn.

 • I dag kl. 10.19

  Hund løp etter sauer

  En hund har løpt etter sauer og drept flere av dem, i området rund Stokkelandsvannet i Sandnes, melder politiet. Politiet er nå på stedet og har kontroll på hunden. Hunden blir tatt i beslag. Veterinær er på vei for å avlive flere skadde sauer. Bonden er varslet og er på stedet.

 • I dag kl. 10.16

  En personbil ligger i grøfta

  Nødetater er på vei til en bil som ligger i grøfta ved avkjøringen til Eikeraben i Åseral. Det er ingen personer i bilen, melder politiet, men kollisjonsputen er utløst.

 • I dag kl. 10.11

  KRf mot byggevare på Tunga

  Krfs kommunalråd Geirmund Lykke reagerer på at bygningsrådet går inn for at Obs Bygg får etablere seg på Tunga i Trondheim, der det i dag er slakteri.

 • I dag kl. 10.00

  Dobbelt så dyr skole i Kviteseid

  Den nye barne- og ungdomsskolen i Kviteseid har blitt mer enn dobbelt så dyr på ett år. I fjor var det budsjettert med 16 millioner kroner, mens prisen nå er 35 millioner kroner, skriver Vest-Telemark Blad. Kommunestyret går likevel inn for å bygge skolen.

 • I dag kl. 9.52

  Skeptisk til båndlegging

  Arbeiderpartiet i Trondheim er bekymret for at store arealer på Ranheim er båndlagt. Det skal bygges nytt dobbeltspor nord for Trondheim, men dette kan ikke stoppe utviklingen av et lokalsenter på Ranheim mener arbeiderpartiets kommunalråd Marek Jasinski.

 • I dag kl. 9.41

  Khashoggi-drapet: Lover å legge frem «den nakne sannhet»

  Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan lover å komme med detaljerte beskrivelser om den saudiarabiske journalistens Jamal Khashoggis skjebne.

 • I dag kl. 9.39

  Manglerudhjemmet blir kommunalt

  Oslo kommune overtar driften av Manglerudhjemmet i 2020. I september sa byrådet at hjemmet skulle forbli i privat drift av Unicare i to år til, men det ønsket ikke Rødt. Nå er de blitt enige om et kompromiss, skriver Dagsavisen.

 • I dag kl. 9.37

  Beklager røyk fra bussene

  Administrerende direktør i Agder Kollektivtrafikk, Siv Wiken, beklager at folk plages av røyk og vond lukt fra de nye miljøbussene til Boreal i Kristiansand. Hun sier hun føler seg trygg på at feilene vil bli rettet fortløpende.

 • I dag kl. 9.25

  Bilberging på E6 ferdig

  Bilberginga på E6 ved Sandmoen er ferdig, og vegen er igjen åpen for trafikk. Det melder vegtrafikksentralen på twitter.

 • I dag kl. 9.25

  Spanske medier: Disse kan ta over Real Madrid-jobben

  Spekulasjonene stormer rundt trenerjobben i Real Madrid etter klubbens verste sesongstart på 17 år.

 • I dag kl. 9.19

  Mohyeldeen Mohammad møtte ikke til truselsak mot Abid Raja: Vil bli internasjonalt etterlyst

  Islamisten Mohyeldeen Mohammad møtte ikke opp i Oslo tingrett mandag, hvor trusselsaken mot stortingsrepresentant Abid Raja (VG) skulle behandles. Nå vil han bli internasjonalt etterlyst.

 • I dag kl. 9.19

  Mohyeldeen Mohammad møtte ikke til trusselsak: Vil bli internasjonalt etterlyst

  Islamisten Mohyeldeen Mohammad møtte ikke opp i Oslo tingrett mandag, hvor trusselsaken mot stortingsrepresentant Abid Raja (V) skulle behandles. Nå vil han bli internasjonalt etterlyst.

 • I dag kl. 9.19

  Islamisten Mohyeldeen Mohammad møtte ikke til truselsak mot Abid Raja: Vil bli internasjonalt etterlyst

  Etter at Mohyeldeen Mohammad ikke møtte i Oslo tingrett mandag, vil han nå bli internasjonalt etterlyst.

 • I dag kl. 9.14

  Aker Solutions vinner milliardavtale i Kina

  Det norske selskapet inngår kontrakt med oljegiganten CNOOC, verdt over 1,7 milliarder kroner.

 • I dag kl. 9.14

  Aker Solutions vinner milliardavtale i Kina

  Det norske selskapet inngår kontrakt med oljegiganten CNOOC, verdt over 1,7 milliarder kroner.

 • I dag kl. 9.11

  Fire bruer må skiftes ut

  Halvparten av alle bruene på Hitra og Frøya har vesentlige skader. Fire bruer må skiftes ut, skriver Hitra-Frøya, etter å ha gått gjennom Vegvesenets tilstandsrapporter.

 • I dag kl. 9.10

  Ny flomsikring på Dalen

  NVE har bygd en flomsikring for å bedre sikkerheten på Dalen. I går ble sikringsanlegget, som kostet nær 50 millioner, overlevert til Tokke kommune. – I underkant av 90 boliger og 50 næringsbygg har nå fått bedre sikkerhet, sier regionsjef i NVE i Anne Cathrine Sverdrup.

 • I dag kl. 9.09

  Listhaugs oppgjør med kirken: «Oppbevaringsplass for gamle travere fra bistandsbransjen og venstresiden»

  Sylvi Listhaug (Frp) tar et knallhardt oppgjør med Den norske kirke i sin nye bok. Hun mener at kirken «råtner på rot» og er mer en «arena for politikk i stedet for å forkynne den kristne tro». Også KrF får gjennomgå.

 • I dag kl. 9.08

  Turøy-ulykken er henlagt som intet straffbart

  Statsadvokaten har henlagt etterforskningen av Turøy-ulykken og konkluderer med intet straffbart forhold bevist. 13 personer mistet livet i helikopterstyrten.

 • I dag kl. 9.01

  Åpen høring av statsbudsjett

  Fylkesrådsleder Tomas Norvoll deltar i dag i ei åpen høring på Stortinget om bevilgningene i statsbudsjettet. Ifølge Norvoll gir statsbudsjettet en reell nedgang på 114 millioner kroner i overføringer fra 2018 til 2019 for fylkeskommunen.

 • I dag kl. 9.01

  Statsadvokaten henlegger Turøy-saken

  Statsadvokaten har besluttet å henlegge saken om Turøy-ulykken.

 • I dag kl. 9.01

  Henlegger Turøy-saken

  13 personer omkom da et helikopter styrtet ved Turøy i Hordaland i 2017. Nå henlegges saken.

 • I dag kl. 9.01

  Henlegger Turøy-saken

  Statsadvokaten har besluttet å henlegge saken om Turøy-ulykken som intet straffbart, melder TV 2.

 • I dag kl. 8.59

  Johaug, Eide og Jacobsen syke: - Vi kan ikke utelukke norovirus

  VAL SENALES/OSLO (VG) Først ble Petter Northug (32) syk, nå er også Therese Johaug (30), Mari Eide (28) og Astrid Uhrenholdt Jacobsen (31) slått ut av sykdom. Det er ikke kontroll på viruset i langrennsleiren.

 • I dag kl. 8.58

  Kø på E6 ved Sandmoen

  På grunn av bilberging er det redusert framkommelighet i sørgående kjørefelt på E6 ved Sandmoen i Trondheim. Det er for øyeblikket manuell dirigering på stedet, melder Vegtrafikksentralen på twitter.

 • I dag kl. 8.57

  Kabelferje framleis ute av drift

  Kabelferja som går til øya Hisarøy i Gulen, er framleis ute av drift etter å ha hatt tekniske problem i fleire veker. Denne ferja er einaste måten dei kring 20 innbyggjarane har til å få med seg køyretøy. Wergelandgruppa som driv ferja, beklagar og håpar ferja kan vere i drift att denne veka.

 • I dag kl. 8.54

  Samsung hinter om sammenbrettbar mobil i ny video

  Det mener amerikansk nettside.

 • I dag kl. 8.35

  Politiet ber om tips

  Politiet ber folk i Kvam om å ta kontakt med lensmannskontoret om dei har tips om mannen i 70-åra som har vore sakna sidan i går. Mannen er 170 cm høg, slank, har grått hår og snakkar hardingdialekt opplyser politiet.

 • I dag kl. 8.32

  Drosjer får alkolås

  I morgen får de første drosjene på Romerike alkolås. Innen desember skal alle de 110 bilene ha utstyret på plass, skriver Romerikes Blad. Føreren må blåse før start. Har du over 0,2 i promille får du rødt signal og bilen lar seg ikke starte.

 • I dag kl. 8.26

  Lavere overskudd for Borregaard

  Borregaard gikk med 145 millioner kroner i overskudd på driften tredje kvartal i år. Det er 52 millioner mindre enn i samme periode i fjor. Selskapet forklarer det med høyere utgifter i ligninvirksomheten og kostnader knytta til oppstart i Florida Høyere tømmerpriser og økte kostnader for natronlut har også ført til at resultate til Borregaard har gått ned. Omsetningen i tredje kvartal var 1150 millioner mot 1089 millioner i samme kvartal i fjor.

 • I dag kl. 8.23

  Gjellestadskipet bør bli i Halden

  Det nyoppdagede Gjellestadskipet" bør få sin utstillingsplass i hjembyen. Det mener ordfører i Halden, Thor Edquist. I går fortalte NRK at det nye Vikingtidsmuseumet som er planlagt bygd på Bygdøy i Oslo er tegnet for lite og at det ikke blir plass til "Gjellestadskipet" dersom det blir gravd frem

 • I dag kl. 8.19

  Tusenvis av migranter på flukt mot USA: – Vi ser omrisset av en mulig humanitær krise

  Tusenvis av latinamerikanere har lagt på flukt fra vold, fattigdom og usikkerhet i hjemlandene, med kun ett mål for øye: Å ta seg inn i USA. Donald Trump truer nå med å kutte i bistanden til de allerede trengende landene.

 • I dag kl. 8.18

  Beruset under øvelseskjøring

  En kvinne fra Eidskog er dømt til 16 dagers betinget fengsel, etter at hun i april, i påvirket tilstand, øvelseskjørte med en yngre kvinne, som også var påvirket av alkohol. Kvinnen innrømmet forholdene i Glåmdal tingrett, skriver avisa Glåmdalen.

 • I dag kl. 8.16

  Useriøse byggeplasser i Mo i Rana

  En aksjon mot byggebransjen avdekket i forrige uke flere useriøse byggeplasser i Mo i Rana. På ni arbeidsplasser ble arbeidet helt eller delvis stanset grunnet manglende sikkerhet, og det er mistanke om flere tilfeller av svart og ulovlig arbeid.

 • I dag kl. 8.00

  Tatt med ulovlige våpen på messe

  To belgiere ble tatt med 25 paller ulovlige våpen på spillmessen i Lillestrøm forrige helg. Tollere kom over varebilen med varer verdt opp mot 650 000 kroner. I hengeren lå bl.a. kniver, slagvåpen, kastestjerner og luftvåpen, skriver Romerikes Blad.

 • I dag kl. 7.57

  Båt slår mot kai

  Brannvesenet i Stavanger rykker ut for hjelpe en båt som slår mot kai i Vågen. Det er en 46 fot stor trebåt.

 • I dag kl. 7.51

  Blir fest i Vegårshei

  Skipresident Erik Røste åpner i kveld det nye anlegget for rulleski- og skiskyting på Vegårshei. Det er laget en asfaltert rundløype på to kilometer med moderne snøproduksjon og et tilhørende skiskytteranlegg. Anlegget har kostet over 100 millioner.

 • I dag kl. 7.41

  Fri ferdsel ved Heilevang

  Vegen ved Heilevang på fylkesveg 609 mellom Askvoll og Heilevang er no open att. Vegen har vore stengd sidan måndag kveld på grunn av rasfare.

 • I dag kl. 7.40

  Ber folk om å selge

  Leder i Aust-Agder Bondelag, Knut Erik Ulltveit, oppfordrer folk som eier ubebodde gårdsbruk om å selge til folk som vil drive, skriver Agderposten. Landbruksmegler Aleksander Stoa Minde hos DNB Eiendom, sier interessen for gårdsbruk er enorm.

 • I dag kl. 7.40

  Vil ha flere gårder ut for salg

  Leder i Aust-Agder Bondelag, Knut Erik Ulltveit, oppfordrer folk som eier ubebodde gårdsbruk om å selge til folk som vil drive, skriver Agderposten. Landbruksmegler Aleksander Stoa Minde hos DNB Eiendom, sier interessen for gårdsbruk er enorm.

 • I dag kl. 7.40

  Kjørefelt stengt E6 Moholtlia

  Høyre felt oppover er stengt, ifølge tipser. Lange køer må påregnes.

 • I dag kl. 7.34

  Mye vind også i dag

  Det kommer til å blåse store deler av dagen, på kysten vil det blåse opptil sterk kuling. Nedbøren vil avta etter hvert, men det blir enkelte regnbyger lengst vest. I høyden kan det bli snø, ifølge statsmeteorolog Kristian Gislefoss.

 • I dag kl. 7.34

  Dette står r-en i iPhone Xr for

  Phil Schiller tok bladet fra munnen.

 • I dag kl. 7.32

  Ope over Vikafjellet

  Riksveg 13 over Vikafjellet er no open att for fri ferdsel. Vegen har vore stengd på grunn av ei trafikkulukke ved Skjelingavatnet.

 • I dag kl. 7.16

  Lavere driftsresultat og god ordreinngang hos Kværner

  Oljeservicekonsernet Kværner fikk inn over en milliard kroner i ordreboken i tredje kvartal, men for å vokse trenger de mer å gjøre. Innen relativt kort tid kan «utfallet av noen få viktige prospekter» bli avklart for selskapet.

 • I dag kl. 7.13

  Mistanke i korrupsjonssak styrket

  Politiet har gjort flere beslag i korrupsjonssaken ved Rema 1000. Tidligere denne måneden ble to ansatte ved Rema 1000 vartektektsfengslet siktet for grov korrupsjon. Politiet mener hovedmannen, som fortsatt sitter i varetekt, skal ha tatt betalt for å ansatte flyktninger. -Mistanken er nå styrket, bekrefter politiadvokat Mathias Emil Hager.

 • I dag kl. 7.13

  Lokker folk til vaksinefest

  Karmøy kommune går nye veier for å få folk til å ta influensavaksine. Derfor inviterer de denne uka karmøybuen til fest med underholdning, mat, kaffe og vaksinering. Årets influensa er ventet rundt juletider. På landsbasis er en million mennesker i risikogruppen for å få komplikasjoner. I Karmøy er det rundt 10.000.

 • I dag kl. 7.08

  Mye jobb å slå sammen fylkene

  Politikere fra Vestfold og Telemark sitter sammen i åtte forskjellige komiteer for å gjøre sammenslåingen mellom de to fylkene så smidig som mulig. – Uenigheten mellom politikerne skyldes ofte hvilket parti politikerne tilhører, ikke om de er fra Telemark eller Vestfold, sier Terje Riis-Johansen (Sp).

 • I dag kl. 7.02

  Mørkgonga er åpnet igjen

  Politisperringene ved det populære turområdet på Krokskogen er fjernet, men turfolk går der på eget ansvar. Kløften ble stengt i august på grunn av rasfare. Ifølge DNT vil det etterhvert komme permanent skilting om rasfaren.

 • I dag kl. 7.00

  Redusert framkommelighet

  E6 ved Majavatn på strekningen mellom Grong og Mosjøen kan bli stengt i perioder på inntil en time på grunn av bilberging. Det er Statens vegvesen som melder om den reduserte framkomsten.

 • I dag kl. 6.43

  Mari Eides sorgtunge høst imponerer lagvenninne: – Helt fantastisk å klare å gi så mye av seg selv

  VAL SENALES (VG) Mari Eide (28) bearbeider sorgen etter tapet av søsteren samtidig som hun satser mot sesongen. Lagvenninnen Ingvild Flugstad Østberg er imponert av hvordan Eide takler den vanskelige høsten i landslagsmiljøet.

 • I dag kl. 6.38

  Idrettsforbundets omdømme raser - fem ganger «verre» i 2018 enn i 2012

  Andelen av den norske befolkning som har et dårlig inntrykk av Norges Idrettsforbund, har økt radikalt de siste årene.

 • I dag kl. 6.37

  Bilulukke på Vikafjellet

  Ein bil har sklidd ut av vegen, skriv politiet på Twitter. Ein bil og ein person skal vere involverte. Personen melder om smerter i hand og bryst, men er vaken. Ambulanse og politi er på veg til staden.

 • I dag kl. 6.36

  Vålerenga får bluss-bot

  Norges Ishockeyforbund gir Sparta og Vålerenga 10 000 kroner i bot etter bluss-skandalen i Sparta Amfi 13. oktober, melder TV 2. Vålerenga-tilhengere fyrte opp bluss under kampen. Tre personer er anmeldt, og saken etterforskes av politiet.

 • I dag kl. 6.25

  Ulykke på Vikafjellet, vegen stengt

  En bil har sklidd av vegen ved Skjelingavatnet på Vikafjellet. Politiet forteller at en person har smerter i hånd og bryst. Vedkommende er våken. Ambulanse og politi er sendt til stedet.

 • I dag kl. 6.25

  Ulykke på Vikafjellet

  En bil har sklidd av vegen ved Skjelingavatnet på Vikafjellet. Politiet forteller at en person har smerter i hånd og bryst. Vedkommende er våken. Ambulanse og politi er sendt til stedet. Vegen var stengt i en kort periode.

 • I dag kl. 6.25

  Ulykke på Vikafjellet - vegen steng

  En bil har sklidd av vegen ved Skjelingavatnet på Vikafjellet. Politiet forteller at en person har smerter i hånd og bryst. Vedkommende er våken. Ambulanse og politi er sendt til stedet.

 • I dag kl. 6.22

  275 viltpåkjørsler i Namdal

  Nærøy har så langt i år opplevd hele 98 viltpåkjørsler, ifølge NA. På én dag i forrige uke ble fem rådyr påkjørt. I hele Namdalen er 275 dyr påkjørt så langt i år, og skumringstida morgen og kveld er farligst for dyra.

 • I dag kl. 6.20

  Ruskjøring i Drangedal

  En mann i 40-åra mistenkes for ruskjøring etter at han ble stoppet av politiet ved Neslandstunet i Drangedal denne morran. Han anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort og for å ha kjørt med falske bilskilt.

 • I dag kl. 6.15

  Skred i Jondal

  Flere steiner på 100-150 kilo har rast ut i veien ved Solesnes. For bilister kan steinene komme brått på, men det er mulig å passere.

 • I dag kl. 6.11

  Bil av veien

  En personbil har kjørt av veien på Bergseng i Oppland. Føreren er fraktet til legevakt for sjekk.

 • I dag kl. 6.09

  Geopolitisk uro: Asiatiske børser faller kraftig

  Seoul-børsen synker til det laveste siden mars 2017.

 • I dag kl. 6.05

  Bakke-Jensen selger flyplassdrift til Widerøe

  Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) forlater flybransjen og lar Widerøe overta driften av flyplassen i Båtsfjord, som han selv har eid siden 2000.

 • I dag kl. 5.47

  Sparta får bot for bluss

  Norges Ishockeyforbund ilegger Sparta og Vålerenga bøter etter bluss-skandalen i Sparta Amfi 13. oktober, melder TV2. Sparta må betale 10.000 kroner, Vålerenga Hockey får en bot på 20.000 kroner. En jente ble fraktet til legevakten etter at Vålerenga-supportere fyrte opp bluss under kampen.

 • I dag kl. 5.45

  Vinden herjet med tre og stillas

  Et stillas på 5-6 etasjer var nær ved å velte i Vilhelm Bjerknesvei i Bergen sentrum i natt. Entreprenøren har nå sikret stillaset. Tirsdag morgen blåste et åtte meter høyt tre over veien i Lillehatten Fyllingsdalen.

 • I dag kl. 5.44

  Svindlet Pasientreiser

  En mann i 20-årene må møte i retten for å feilaktig krevd nesten 40.000 kroner hos Pasientreiser HF, i perioden januar-mars 2017. Han registrerte refusjon på behandlinger han ikke hadde gjennomført, skriver Bodø Nu.

 • I dag kl. 5.43

  Undersøkelse: Trives på Holmlia

  Folk som bor i Holmlia sør trives svært godt i området, men er bekymret over forsøpling, uro og kriminalitet. Det viser en stedsanalyse gjort blant beboerne i nabolagene Holmlia sør og Bjørnerud på oppdrag for Oslo kommune, skriver Aftenposten.

 • I dag kl. 5.40

  Leteaksjon trappes opp i Kvam

  En mann i 70-årene er savnet etter at han ikke møtte opp til en turavtale mandag kl 10. Røde Kors har vært i området i natt og politiet sier letingen blir trappet opp i morgentimene. Norske Redningshunder er også med i letingen.

 • I dag kl. 5.39

  Beskylder Ap for å vingle

  Frp mener Ap vingler når man bevilger penger til kulturformål. Frp er kritisk til at Ap gikk inn for å bevilge 25 millioner kroner til kunstsiloprosjektet i Kristiansand, men ikke ville gi 600 000 kroner til sykkelrittet Tour des Fjords i Mandal.

 • I dag kl. 5.39

  Høyres nominasjon i Marker klar

  Marker Høyre har nominert gruppeleder Kenneth Sirevåg (45) som partiets ordførerkandidat for neste periode. Økonomi blir viktig i valgkampen og et av målene er å fjerne eiendomsskatten, går det fram av en pressemelding fra partiet.

 • I dag kl. 5.36

  Kilder til VG: Hareide i hemmelige møter med KrF-nestorer før skjebnetalen

  Bak lukkede dører har KrF-leder Knut Arild Hareide diskutert medieutspill og partiets retningsvalg med Kjell Magne Bondevik, Einar Steensnæs og Hilde Frafjord Johnson, ifølge VGs kilder.

 • I dag kl. 5.34

  Reagerer på røyk fra miljøbussene

  Kraftig røyk og vond lukt fra mange av Boreals nye miljøbusser i Kristiansand får flere til å reagere. Harald Vålandsmyr i Boreal forstår at folk er skeptiske, men sier bussene likevel er mer miljøvennlige enn før, fordi utslippene er biodrivstoff.

 • I dag kl. 5.28

  Ringte nødnummer uten å være i nød

  En mann er anmeldt for at han i løpet av mandagskvelden ringte politiets nødnummer gjentatte ganger til tross for at han ikke var i nød.

 • I dag kl. 5.28

  Nytt politisk parti i fylket

  Det politiske partiet «Folkeaksjon Nei til mer bompenger» lager lokallag i Grenland, og jobber med å lage lister til valget neste høst i flere kommuner i fylket. Partiet tar også sikte på å stille liste til fylkestingsvalget.

 • I dag kl. 5.24

  Innbruddstyv tatt – igjen

  Innbruddstyv tatt – igjen

 • I dag kl. 5.24

  Arbeid for ny bru stanser

  Det blir ingen videre utredninger om fast forbindelse fra Horten til Moss, over Jeløya. Det kommer fram i et brev fra Samferdselsdepartementet til Vegdirektoratet. Talsmann for aksjon " Nei til fjordkryssing via Jeløya ", Gisle Haakonsen, forteller at fem års arbeid for å stoppe bro mellom fylkene endelig har kommet i mål.

 • I dag kl. 5.24

  Vant fram i kamp mot bru

  Talsmann for aksjon " Nei til fjordkryssing via Jeløya ", Gisle Haakonsen er glad for fem års kamp for å stoppe en planlagt bru mellom Horten og Moss. Samferdselsdepartementet skriver i et brev til Vegdirektoratet at det ikke blir noen videre utredning av fast forbindelse fra Horten til Moss, over Jeløya.

 • I dag kl. 5.20

  Politileiar uroa over MDMA-funn

  Leiaren i politiet i Sogn og Fjordane Arne Johannessen er uroa over det store beslaget av MDMA i Florø i helga, som Firdaposten først skreiv om. Han seier at det no er avgjerande at det blir sett i gang tiltak mot miljøet der bruk av stoffet har vorte vanleg.

 • I dag kl. 5.20

  Mann slått med balltre på Skårer

  Mannen er kjørt til sykehus etter han ble slått ned i Lørenskog i natt. Politiet søker etter tre gjerningsmenn. Ifølge Romerikes Blad kan det ha vært et gjengopprør. Foreløpig er ingen pågrepet.

 • I dag kl. 5.20

  Mann slått ned på Skårer

  Mannen er kjørt til sykehus med det som kan være alorlige hodeskader etter han ble slått ned i Lørenskog i natt. Politiet søker etter tre gjerningsmenn. Ifølge Romerikes Blad tror politiet det var et gjengopprør. Foreløpig er ingen pågrepet.

 • I dag kl. 5.20

  Morgenoppdatering 23.10.18

  Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

 • I dag kl. 5.16

  Kuer i veiene

  Politiet fikk i natt melding om 8–10 kuer i veien ved Stenbek i Sarpsborg. Veitrafikksentralen ble varslet.

 • I dag kl. 5.14

  Kokevarsel for Nes og Eidsvoll

  Mange som bor i deler av Nes og Eidsvoll må koke drikkevannet fordi det er oppdaget forurensning. Varselet gjelder for Uvesund, Vormsund, Fenstad Øst/Vest, Rød og abonnenter i Eidsvoll, melder kommunen. Vannet bør fosskoke i ett minutt.

 • I dag kl. 4.11

  Skal ha styrt Khashoggi-drap via Skype

  En av rådgiverne til den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman skal over Skype ha orkestrert et brutalt drap på den regimekritiske journalisten Jamal Khashoggi.

 • I dag kl. 2.59

  Ny studie gir flere svar om liv på planeten Mars

  En ny studie av saltvann på Mars gir bedre utsikter for potensielt liv på planeten.

 • I dag kl. 2.45

  Klesprodusenten Gilberto Benetton er død

  Medstifter av klesmerket Benetton, milliardæren Gilberto Benetton, er død. Han ble 77 år gammel.

 • I dag kl. 2.45

  Klesprodusenten Gilberto Benetton er død

  Medstifter av klesmerket Benetton, milliardæren Gilberto Benetton, er død. Han ble 77 år gammel.

 • I dag kl. 2.19

  Vann stenger veier i Hardanger

  Flere veier i Hardanger er stengt eller delvis stengt på grunn av flom og fare for ras. På fylkesvei 551 er det mye vann mellom Sunde og Austrepollen. Fylkesvei 550 ved Grimo i Ullensvang er stengt for små biler, melder Vest politidistrikt.

 • I dag kl. 1.54

  Widerøe med nye rutekutt

  Widerøe-sjef Stein Nilsen sier 18 av selskapets 23 kommersielle kortbaneruter går med tap og varsler rutekutt fra januar, ifølge E24. Widerøe-sjefen vil ikke si om kuttet betyr redusert frekvens på ruter, eller om selskapet vil kutte ruter helt.

 • I dag kl. 1.23

  Fikk 6 års fengsel for narko

  En 36 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til seks års ubetinget fengsel for oppbevaring og salg av store mengder narkotika, skriver Stavanger Aftenblad. I samme sak er en 56 år gammel mann dømt til 3,5 års fengsel for kurervirksomhet.

 • I dag kl. 0.55

  Blå KrFU-leder vraket: – Jeg hadde litt lyst til å lyve, men det kan man ikke gjøre i KrF

  NORESUND/OSLO (VG) Da KrFU-leder Sara Tellefsen ikke ble valgt til landsmøtedelegat, forlot ungdomspartiet møtet i protest.